brak logo

Tarkett Polska

Orzechowo

Opinie o Tarkett Polska

pracownik 2016-09-16 19:53
Można spokojnie składać CV, cały czas jest ktoś poszukiwany.
Najlepiej mieć uprawnienia na wózek widłowy.
Faktycznie ostatnio jest dużo pracy, ale wszystko zapłacone zgodnie z kodeksem pracy i na czas.
3
GOSCIU 2016-09-17 21:22
kochani pracownicy tarkettu orzechowo mam ogromna prosbe nie kloccie sie juz nigdy wiecej trzymajcie sie razem np na zmianie lisiorka jeden za wszystkich wszyscy za jednego (tzn;moze niech to nie dotyczy tak doslownie pracy )ale ogolnie nie donoscie na siebie nie gnebcie slabszych psychicznie pomagajcie sobie nawzajem a do pracy tej bedzie sie przychodzic przyjemniej i moze wreszcie ktos polubi te zmiane SERDECZNOSCI ZYCZE PA
12
zzzz 2016-09-17 21:25
bo puki co stare raszply nadal rzadza
2
Xxx 2016-09-18 12:32
Po co ta zazdrosc Kosmitce, przezciez te wpisy sa spowodowane tylko i wylacznie zazdroscia i niczym wiecej. Prosba o nie mieszanie spraw prywatnych z pozostalymi. Radze zabrac sie do pracy a jezeli ktos cos ma do kogos niech przyjdzie i powie prosto w oczy co ja boli.
3
zzzz 2016-09-18 14:42
tak tak jasne nie zazdroscia tylko niesprawiedliwoscia spowodowane
5
goosc 2016-09-22 21:31
co tam kochani w tarkecie slychac ?sa moze podwyzki albo dotacje?a jak tam atmosfera na zmianie rudego polepszylo sie cos /
2
ana 2016-09-22 21:37
jest jak bylo zadnych zmian chodzi mi o podwyzki a atmosfera podobno taka jak wczesniej
2
123 2016-09-24 20:54
Jak jesteś odporny na nerwy i stres to czemu nie. Bo inaczej Cię wykończą. Pozdrawiam
4
Aaaa 2016-09-25 17:36
Ludzie jakie wy pierdoły tu piszecie jakie nerwy jaki stres. Robisz swoje i jest ok. Dotyczy to.każdego stanowisko. Naprawde ludzie weźcie się do pracy a nie piszecie jak źle jest w tej pracy. Jakie dotacje? Tak moze powinny być ale na nowe mózgi dla pierduśnic i zazdrośnic. Pozdrawiam wszystkich normalnych.
6
ara 2016-09-25 22:02
spadaj Aaaa jestes tak samo durny jak reszta w tym zakladzie wiec rob tam do usranej smierci jak ci sie tak podoba
4
Abc 2016-10-01 19:23
Możesz przyjść i dać im szansę, bo jest aktualnie poszukiwany pracownik na linie brykietowania. 2100 brutto a chodzisz 8 godzin zakurzony od trociny. Pozdrawiam
3
adik 2016-10-05 18:22
jak tam macie juz wyplate na koncie?mysle ze skoro bylo tyle setek i nadgodziny to kolo 3000sie zakreci bo i chyba premia jest wysoka skoro chodzilismy z samej checi (ha ha ha ale mi to wyszlo z dobrej nie przymuszonej woli ha ha ha ale sie uchahcalem)
2
Dafi 2016-10-06 22:03
Żenada. Nikt nie lubi kabli, szef z pewnością też. Jeśli krzywdą jest dla ciebie praca to nie wiem po co tu przychodzisz. Lepiej siedź w domu.
3
1 2016-10-23 11:30
kurde nie dlugo znow sie zacznie krowica k bedzie mogla dac popis
3
z 2016-10-23 15:53
a widzialas ona z tylu nie ma zebow i wali jej z mordy tej kos
5
GOSCIU 2016-10-27 09:44
co z ta 4-brygadowka na prasie od kiedy to wchodzi w zycie? i czy rzeczywiscie tylko na miesiac?
tat 2016-10-27 14:25
chyba na 2 lata a nie na miesiąc tak słyszałem i jak już tam wleziesz to zostaniesz na zawsze oni nigdy nie dotrzymują słowa ,ale możesz spróbować a nóż widelec ci się spodoba Co do wyżej opisanej pani to faktycznie ma nie świeży oddech i braki w uzębieniu ale może wystarczyło by jej wsunąć HALITOMIL do kieszeni a nie opisywać na forum
3
0 2016-10-30 10:42
gdzie nalezy zlozyc papiery do tarketu tzn cv?
Zszokowana 2016-11-03 22:18
Boże, co to za firma??? Ja tu wchodzę z ciekawości sprawdzić oferty pracy,a tu taki młyn ,zabrakło mi nadzieji na nasz Kraj,ludzie!!! Wy slyszycie samych siebie??? Po co macie strzelić sobie języki ,pozabijajcie się od razu. Co za firma która pozwala na swojej stronie publikować takie śmieci -wstyd. Jakiego pracownika wy do siebie przyciagniecie takimi plotami na pierwszej stronie???
2
1 2016-11-06 08:41
doznasz jeszcze nie jednego szoku jesli zaczniesz tu pracowac
3
Nowy 2016-11-07 23:36
Jaki szef godzi się z postępowaniem kierowników zmianowych? Jaki kierownik poniewiera i poniża pracownika z długoletnim stażem? Jaki kierownik nie ma swojego zdania na temat pracy i tylko pracy jaką wykonuje pracownik tylko wysłuchuje plotek i pierdoł od nastawiacza i zmianowej? Wszyscy jesteśmy ludźmi i walczymy o godność i szacunek niestety w tej firmie tego nie ma. Praca jest jednym celem dla wszystkich i wszyscy powinni być równi a nie poniżani
7
Kj 2016-11-08 18:07
Oj jakiś ty biedny i poszkodowany... swoją drogą pracuje tutaj dość długo i nie słyszałem żeby ktoś poniżał drugą osobe. Tak jak już ktoś pisał narzekają ci ktorym się nie chce uczciwie pracować
5
sjdhdns 2016-11-09 09:17
Prosiłbym o rozwinięcie frazy "uczciwa praca". Ponoć wszyscy powinni być traktowani równo, więc dlaczego tak nie jest? Czy Nowy napisał o tym, że ktoś pracuje nie uczciwe? Z tekstu wynika, że chodzi o poszanowanie drugiego człowieka. Gorąco pozdrawiam.
3
marko 2016-11-09 09:19
polecam, wszystko ok z nim
marko 2016-11-09 09:34
polecam bardzo
1
xyz 2016-11-09 09:37
Brawo Nowy święta prawda nie ma ani równości ani sprawiedliwości
4
1 2016-11-11 23:22
mam pytanie jakie ubezpieczenie daje tarkett pracownikowi czy pzu?
1
2 2016-11-11 23:25
czy to zwykle ubezpieczenie zdrowotne obejmuje operacje tzn odszkodowanie za operacje?
2 2016-11-11 23:38
prosze o pilna odpowiedz
2 2016-11-15 01:21
wlasnie jakie ubezpieczenie daje tarket i
pracownik 2016-11-16 18:07
ubezpieczeni PZU grupowe za ok 60 zł oraz można wykupić pakiet w LuxMed, podstawowy za 5 zł, a bardzo rozbudowany za 60zł (lekarze prawie wszystkich specjalności oraz wiele badań za darmo)
anica 2016-11-18 21:05
Witam nie wiem co chcecie? pracowalam w roznych firmach i wszedzie pierdoly sa. Bylam dzis na rozmowie i sama firma jak i ludzie wydaja sie w porzadku ;-) jest mozliwosc rozwoju oczywiscie jak ktos chce jak nie kazdy robi i narzeka bo jak nie inaczej........
2
o 2016-11-23 20:01
zauwazam ze kos....a sie zmienia na lepsze ale czy to nie poza???pozbyla sie niedogodnych kol i ma spokoj
1
Djxns 2016-11-24 07:34
Takie jak ona się nigdy nie zmieniają. Ona tylko udaje. Mając na swoim koncie tyle krzywdy ludzkiej to nie wiem jaki można mieć spokój
5
b 2016-11-24 20:46
nie przesadzajmy ona nie jest bogiem czy wy nie widzicie ze ona czuje sie z tym swietnie gdy sie o niej pisze o ile sama o sobie nie pisze ktos cos tam kiedys o niej napisal a ona toczy watek bo wtedy wszyscy ja zaluja i jest na fali
3
b 2016-12-03 23:56
Ja tez tak mysle To ona sama o sobie
4
GOSCIU 2016-12-04 19:58
wiecie moze cos o mikolaju w tym roku beda jakies paczki ?
byly pracownik 2016-12-05 01:09
Lisiorek nie dlugo bedzie musial sam stac na prasie bo braknie mu ludzi bo nikogo nie zmusi do pracy na prasie. Bo ludzie odejda do zakladow we wrzesni typu volksfagen inalfa itd i to za konkretne pieniadze a nie grosze i bez podpierdalania jeden drugiego a szczegolnie bioly podpierdalacz u lisiora.Pozdrawiam
5
GOSCIU 2016-12-05 14:05
to co z tym mikolajem wiadomo cos?
zzzz 2016-12-05 14:09
bioly to fajny chopok cegu wy łod niegu chceta musi ktos cymac porzundek w tym zakladzie dla umyslowo chorych
5
bdi 2016-12-05 16:15
Tak, tak. Bioły i Lisiorek to to samo. Tylko pierdoły i podpierdalanie. Człowieka utopiliby w łyżeczce wody.Sam słyszałem jak Lisiorek wyzywal pracownika. W głowie się nie mieści żeby takie rzeczy miały miejsce. Przychodzimy tam pracować. A co do paczek to sklep Adams znowu sobie wyczysci sklep ze staroci. W paczce znajdują się rzeczy na które każdego stać i w dodatku z końcową datą ważności. Żenada!!!
6
x 2016-12-05 16:21
Służby porządkowe raczej nie są potrzebne. Pracownicy wiedzą po co tam przychodzą i praca sama się nie robi a to, że niektórzy mają przerost formy nad treścią to wszyscy dobrze wiemy. To nie jest ich firma. Też tylko tam pracują, a właścicielem jest ktoś inny
3
świnka 2016-12-07 10:09
M
E( o )@
W W


Chrumm....Chrummm
2
:) 2017-01-05 21:14
Jestem ciekawy co prezes na proceder który panuje w firmie od kilku lat. Mianowicie nie wypłacanie pensji pracowniką na czas. Jak wiadomo pracownicy w umowach mają różne daty wypłaty pensji. Część ma do 7 A część do 10 każdego miesiąca. Osoby które mają u umowie pensję do 7 nie otrzymują wynagrodzenia na czas. Co najlepsze opóźnienie nie wynika z braku płynności finansowej firmy tylko z JAWNEGO ZANIEDBYWANIA SWOICH OBOWIĄZKÓW pani odpowiedzialnej za rozliczanie pensji pracowników. Mniemam że pan prezes pozwala na ewidentne łamanie podstawowych przepisów prawa pracy dotyczących wynagrodzeń. Ciekawy jestem jak będzie tłumaczył się przed prasą i swoimi zagranicznymi przełożonymi takiego procederu na który pozwala. Wszystko można zrozumieć Ale nie to w tym miesiącu opóźnienie w wypłacie pensji wyniesie minimum 4 dni! Brawo Panie prezesie !!!!! Opinia idzie w świat!
6
ona 2017-02-08 15:58
WITAM wszystkich. Mam pytanie, pracujecie w weekendy ????????? dzieki z gory za odpowiedz
1 2017-02-08 18:44
tak pracujemy w soboty czasami w niedziele
1 2017-02-09 19:16
Nie,nie czasami. Pracujemy w soboty i niedziele. Jeżeli nie pracujemy weekendami to nie ma nadgodzin. Jest tylko wypłata z godzin,a to jest za mało na dzisiejsze czasy.
3
xyz 2017-02-10 19:12
zarobki w tarkett to dno placa minimalna i tylko tyle niby ktos kiedys obiecal premie
ale to juz calkiem jest pomylka z jej przyznawalnoscia nawet nikt nie raczy zamiescic informacji dlaczego nie zostanie wyplacona tak jest w jasle jednym slowem pomylka ta firma
n 2017-02-12 19:49
widzieliscie krowice tzn kosm....?to jest dopiero [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] juz zaczyna sie rzadzic kiedys sie zdziwi oj sie zdziwi
3
1 2017-02-12 19:52
tak zarobki to dno ale chociarz na czas a co do krowicy to niech wezmie halitomin
3
Zostaw swoją opinię o Tarkett Polska - Orzechowo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tarkett Polska