brak logo

Tarkett Polska

Orzechowo

Opinie o Tarkett Polska

Abc 2016-10-01 19:23
Możesz przyjść i dać im szansę, bo jest aktualnie poszukiwany pracownik na linie brykietowania. 2100 brutto a chodzisz 8 godzin zakurzony od trociny. Pozdrawiam
5
adik 2016-10-05 18:22
jak tam macie juz wyplate na koncie?mysle ze skoro bylo tyle setek i nadgodziny to kolo 3000sie zakreci bo i chyba premia jest wysoka skoro chodzilismy z samej checi (ha ha ha ale mi to wyszlo z dobrej nie przymuszonej woli ha ha ha ale sie uchahcalem)
3
Dafi 2016-10-06 22:03
Żenada. Nikt nie lubi kabli, szef z pewnością też. Jeśli krzywdą jest dla ciebie praca to nie wiem po co tu przychodzisz. Lepiej siedź w domu.
3
1 2016-10-23 11:30
kurde nie dlugo znow sie zacznie krowica k bedzie mogla dac popis
4
z 2016-10-23 15:53
a widzialas ona z tylu nie ma zebow i wali jej z mordy tej kos
5
GOSCIU 2016-10-27 09:44
co z ta 4-brygadowka na prasie od kiedy to wchodzi w zycie? i czy rzeczywiscie tylko na miesiac?
tat 2016-10-27 14:25
chyba na 2 lata a nie na miesiąc tak słyszałem i jak już tam wleziesz to zostaniesz na zawsze oni nigdy nie dotrzymują słowa ,ale możesz spróbować a nóż widelec ci się spodoba Co do wyżej opisanej pani to faktycznie ma nie świeży oddech i braki w uzębieniu ale może wystarczyło by jej wsunąć HALITOMIL do kieszeni a nie opisywać na forum
3
0 2016-10-30 10:42
gdzie nalezy zlozyc papiery do tarketu tzn cv?
1 2016-11-06 08:41
doznasz jeszcze nie jednego szoku jesli zaczniesz tu pracowac
5
Nowy 2016-11-07 23:36
Jaki szef godzi się z postępowaniem kierowników zmianowych? Jaki kierownik poniewiera i poniża pracownika z długoletnim stażem? Jaki kierownik nie ma swojego zdania na temat pracy i tylko pracy jaką wykonuje pracownik tylko wysłuchuje plotek i pierdoł od nastawiacza i zmianowej? Wszyscy jesteśmy ludźmi i walczymy o godność i szacunek niestety w tej firmie tego nie ma. Praca jest jednym celem dla wszystkich i wszyscy powinni być równi a nie poniżani
9
Kj 2016-11-08 18:07
Oj jakiś ty biedny i poszkodowany... swoją drogą pracuje tutaj dość długo i nie słyszałem żeby ktoś poniżał drugą osobe. Tak jak już ktoś pisał narzekają ci ktorym się nie chce uczciwie pracować
6
sjdhdns 2016-11-09 09:17
Prosiłbym o rozwinięcie frazy "uczciwa praca". Ponoć wszyscy powinni być traktowani równo, więc dlaczego tak nie jest? Czy Nowy napisał o tym, że ktoś pracuje nie uczciwe? Z tekstu wynika, że chodzi o poszanowanie drugiego człowieka. Gorąco pozdrawiam.
3
marko 2016-11-09 09:19
polecam, wszystko ok z nim
marko 2016-11-09 09:34
polecam bardzo
1
xyz 2016-11-09 09:37
Brawo Nowy święta prawda nie ma ani równości ani sprawiedliwości
5
1 2016-11-11 23:22
mam pytanie jakie ubezpieczenie daje tarkett pracownikowi czy pzu?
1
2 2016-11-11 23:25
czy to zwykle ubezpieczenie zdrowotne obejmuje operacje tzn odszkodowanie za operacje?
2 2016-11-11 23:38
prosze o pilna odpowiedz
2 2016-11-15 01:21
wlasnie jakie ubezpieczenie daje tarket i
pracownik 2016-11-16 18:07
ubezpieczeni PZU grupowe za ok 60 zł oraz można wykupić pakiet w LuxMed, podstawowy za 5 zł, a bardzo rozbudowany za 60zł (lekarze prawie wszystkich specjalności oraz wiele badań za darmo)
anica 2016-11-18 21:05
Witam nie wiem co chcecie? pracowalam w roznych firmach i wszedzie pierdoly sa. Bylam dzis na rozmowie i sama firma jak i ludzie wydaja sie w porzadku ;-) jest mozliwosc rozwoju oczywiscie jak ktos chce jak nie kazdy robi i narzeka bo jak nie inaczej........
2
o 2016-11-23 20:01
zauwazam ze kos....a sie zmienia na lepsze ale czy to nie poza???pozbyla sie niedogodnych kol i ma spokoj
1
Djxns 2016-11-24 07:34
Takie jak ona się nigdy nie zmieniają. Ona tylko udaje. Mając na swoim koncie tyle krzywdy ludzkiej to nie wiem jaki można mieć spokój
7
b 2016-11-24 20:46
nie przesadzajmy ona nie jest bogiem czy wy nie widzicie ze ona czuje sie z tym swietnie gdy sie o niej pisze o ile sama o sobie nie pisze ktos cos tam kiedys o niej napisal a ona toczy watek bo wtedy wszyscy ja zaluja i jest na fali
3
b 2016-12-03 23:56
Ja tez tak mysle To ona sama o sobie
4
GOSCIU 2016-12-04 19:58
wiecie moze cos o mikolaju w tym roku beda jakies paczki ?
byly pracownik 2016-12-05 01:09
Lisiorek nie dlugo bedzie musial sam stac na prasie bo braknie mu ludzi bo nikogo nie zmusi do pracy na prasie. Bo ludzie odejda do zakladow we wrzesni typu volksfagen inalfa itd i to za konkretne pieniadze a nie grosze i bez podpierdalania jeden drugiego a szczegolnie bioly podpierdalacz u lisiora.Pozdrawiam
6
GOSCIU 2016-12-05 14:05
to co z tym mikolajem wiadomo cos?
zzzz 2016-12-05 14:09
bioly to fajny chopok cegu wy łod niegu chceta musi ktos cymac porzundek w tym zakladzie dla umyslowo chorych
6
bdi 2016-12-05 16:15
Tak, tak. Bioły i Lisiorek to to samo. Tylko pierdoły i podpierdalanie. Człowieka utopiliby w łyżeczce wody.Sam słyszałem jak Lisiorek wyzywal pracownika. W głowie się nie mieści żeby takie rzeczy miały miejsce. Przychodzimy tam pracować. A co do paczek to sklep Adams znowu sobie wyczysci sklep ze staroci. W paczce znajdują się rzeczy na które każdego stać i w dodatku z końcową datą ważności. Żenada!!!
7
x 2016-12-05 16:21
Służby porządkowe raczej nie są potrzebne. Pracownicy wiedzą po co tam przychodzą i praca sama się nie robi a to, że niektórzy mają przerost formy nad treścią to wszyscy dobrze wiemy. To nie jest ich firma. Też tylko tam pracują, a właścicielem jest ktoś inny
3
świnka 2016-12-07 10:09
M
E( o )@
W W


Chrumm....Chrummm
2
:) 2017-01-05 21:14
Jestem ciekawy co prezes na proceder który panuje w firmie od kilku lat. Mianowicie nie wypłacanie pensji pracowniką na czas. Jak wiadomo pracownicy w umowach mają różne daty wypłaty pensji. Część ma do 7 A część do 10 każdego miesiąca. Osoby które mają u umowie pensję do 7 nie otrzymują wynagrodzenia na czas. Co najlepsze opóźnienie nie wynika z braku płynności finansowej firmy tylko z JAWNEGO ZANIEDBYWANIA SWOICH OBOWIĄZKÓW pani odpowiedzialnej za rozliczanie pensji pracowników. Mniemam że pan prezes pozwala na ewidentne łamanie podstawowych przepisów prawa pracy dotyczących wynagrodzeń. Ciekawy jestem jak będzie tłumaczył się przed prasą i swoimi zagranicznymi przełożonymi takiego procederu na który pozwala. Wszystko można zrozumieć Ale nie to w tym miesiącu opóźnienie w wypłacie pensji wyniesie minimum 4 dni! Brawo Panie prezesie !!!!! Opinia idzie w świat!
7
ona 2017-02-08 15:58
WITAM wszystkich. Mam pytanie, pracujecie w weekendy ????????? dzieki z gory za odpowiedz
1 2017-02-08 18:44
tak pracujemy w soboty czasami w niedziele
1 2017-02-09 19:16
Nie,nie czasami. Pracujemy w soboty i niedziele. Jeżeli nie pracujemy weekendami to nie ma nadgodzin. Jest tylko wypłata z godzin,a to jest za mało na dzisiejsze czasy.
3
xyz 2017-02-10 19:12
zarobki w tarkett to dno placa minimalna i tylko tyle niby ktos kiedys obiecal premie
ale to juz calkiem jest pomylka z jej przyznawalnoscia nawet nikt nie raczy zamiescic informacji dlaczego nie zostanie wyplacona tak jest w jasle jednym slowem pomylka ta firma
1
n 2017-02-12 19:49
widzieliscie krowice tzn kosm....?to jest dopiero [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] juz zaczyna sie rzadzic kiedys sie zdziwi oj sie zdziwi
3
1 2017-02-12 19:52
tak zarobki to dno ale chociarz na czas a co do krowicy to niech wezmie halitomin
3
2 2017-03-02 13:22
Ty " leśne " dziadki, babcie czy jak tam im ciecie ? z łochorny wkur... człowieka, czepialscy ostaniu o byle co , nie dos c ze w robocie to jeszcze na budzie niech się za robotę biorom a nie interesy kryncom i ludzi czepiajom i to ino z dyszczu pod rynne człek trafi.
2
1 2017-03-06 14:42
ale o co ci konkretnie chodzi ?z tymi lesnymi dziadkami?
Alicja 2017-03-28 12:25
Jakie benefity oferuje Tarkett Polska?
1 2017-04-02 18:59
wlasnie jakie benefity oferuje tarket?
glo 2017-04-12 20:23
benefity to m.in.: paczki oraz bony na święta, wczasy pod gruszą, prywatna opieka medyczna, imprezy integrujące (w styczniu oraz we wakacje)
Alicja 2017-04-28 13:34
@glo bardzo dobrze to słyszeć. Jesteś pracownikiem Tarkett Polska? Na jakim stanowisku jesteś zatrudniona? Może powiesz więcej na temat warunków pracy w firmie? Czekamy na Twoją opinię.
3
A.... 2017-07-03 20:29
Nie polecam tej firmy. Obiecują złote góry a w rzeczywistości co innego jest. Płaca jaką oferują to najniższa prawie krajowa. O bezpieczeństwie to się dużo mówi ale tylko na szkoleniu. Ludzie po hali to spacerują jak święte krowy sobie gdzie im się tylko podoba nie zważając na to że można wpaść pod wózek widłowy. W końcu biorą przykład z pracowników biurowych. A praca na wózku to tam nie należy do przyjemności lecz do jednej z gorszych. Chyba że coś się zmieniło ostatnimi czasy tam ???? Pozdrawiam.
2
134 2017-07-12 23:12
Już ta głupia kosmitka nie nosi tej skarpety na łapie po ostatnim wpisie jej od razu przeszło. He he idiotka głupia@
2
Anonim 2017-07-14 23:59
Czy tylko na wydziale szuszenia nowym pracownikom pierwsza umowa na 3 miesiące nie przysługuje premia? Czy w całej firmie tak jest? Czy jak się jest co najmniej tydzień na chorobowym to zabierają też premie za czterobrygadówke?
I Love Tarkett 2017-07-18 17:12
wiecie kiedy będzie premia za pół roku nie chorowania (jaka kwota) i grusza>
ON 2017-07-23 13:59
Ostatnio widziałem tam ofertę na Specjalista ds. produktu może ktoś coś wie dokładnie na czym ta praca polega i czy warto składać papiery ?
Zostaw swoją opinię o Tarkett Polska - Orzechowo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tarkett Polska