brak logo

Lappo Hotel

Wrocław

Opinie o Lappo Hotel

Danuta 2010-04-27 10:19:55
Nie zdadzam się z przedmówcami. Pracuje się tu bardzo dobrze.
kgokgo 2010-07-12 18:36:08
Pani Danuto, Pani opinia nie jest wiarygodna,bowiem na innej stronie pisze Pani,że pracuje Pani tam od początku istnienia hotelu. wątpie, bo jakoś nie przypominam sobie Pani.
Lapik 2011-06-03 08:19:52
Lappolandia farsa a nie 4-ro gwiazdkowy hotel,a właściciele lepiej niech się zajmą prowadzeniem koparek bo praca z ludzmi im nie wychodzi!
czarna 2012-03-28 06:11:23
Witam ..
Pracowalam u Panstwa (usunięte przez moderatora)jeszcze w hotelu *** gwiazdowym potem chwilke mala ,kiedy powstal nowy hotel **** bardzo dobrze mi sie pracowalo i pamietam nasze super dekoracje dla bankietow ,komuni, wesel..pamietam kiedy wozono pracownikow do pracy i odwozono z pracy ..Pozdrawiam (usunięte przez moderatora) bardzo serdecznie z Kanady ,,
Byla recepconistka Elzbieta
Syl 2012-07-11 15:27:33
czarna - 2012-03-28 06:11:23

Witam ..

Pracowalam u Panstwa (usunięte przez moderatora)jeszcze w hotelu *** gwiazdowym potem chwilke mala ,kiedy powstal nowy hotel **** bardzo dobrze mi sie pracowalo i pamietam nasze super dekoracje dla bankietow ,komuni, wesel..pamietam kiedy wozono pracownikow do pracy i odwozono z pracy ..Pozdrawiam (usunięte przez moderatora) bardzo serdecznie z Kanady ,,

Byla recepconistka Elzbieta
To ciekawe, bo ja pamiętam jak przez nich wiele razy płakałaś, jak pracowałaś po 14 godzin dzień w dzień.Co się zatem zmieniło? Co do dekoracji, były piekne, bo Ty je robiłaś
było-minęło 2012-11-13 19:48:19
Jeśli to naprawdę Ty Elu to jestem zadziwiona Twoimi słowami - bo wkładałaś serce i czas w swoją pracę, ale nigdy nie zostało to docenione... Ja też pamiętam Twoje łzy, żal i rozczarowania.

Tak nieuczciwych pracodawców, w takim stopniu wykorzystujących i(usunięte przez moderatora) swoich pracowników nigdy nie spotkałam.

Pozdrowienia Elu!
Była recepcjonistka 2013-01-26 12:42:04
Hotel Lappo to jedno wielkie nieporozymienie. Państwo (usunięte przez moderatora) nie mają pojecia o prowadzaniu Hotelu, a myślą ze pozjadali wszystkie rozumy. O traktowaniu procowników nie wspomne nawet.
Nikomy nie polecam tam pracy.
życzliwy 2013-05-21 17:36:16
hahaha Więc informuję ciekawych że BHR prawnicy z Powstańców Śl we Wrocławiu już prowadzą sprawę przeciwko temu dziwnemu człowiekowi Lappo za wyrzucenie (usunięte przez administratora) z hotelu. Pan na sali sądowej stwierdził:
"Wyrzuciłem ich rzeczy osobiste i wszystkie" - czyli m.in.nówki i prawie nówki tv LG 32 40 42 cale
hahaha to ciekawe:)))
Wyrzucił.... do znajomych chyba.
A poza tym to bodajże w zeszłym miesiącu już była licytacja komnornicza wyposażenia hotelu a parę tyg potem samego hotelu, więc dla znudzonych w ramach podniesienia ciśnienia polecam tam pracę hehe
samo życie 2013-05-21 17:36:50
hahaha Więc informuję ciekawych że BHR prawnicy z Powstańców Śl we Wrocławiu już prowadzą sprawę przeciwko temu dziwnemu człowiekowi (usunięte przez moderatora) za wyrzucenie koreańczyków i ich rzeczy z hotelu. Pan na sali sądowej stwierdził:
"Wyrzuciłem ich rzeczy osobiste i wszystkie" - czyli m.in.nówki i prawie nówki tv LG 32 40 42 cale
hahaha to ciekawe:)))
Wyrzucił.... do znajomych chyba.
A poza tym to bodajże w zeszłym miesiącu już była licytacja komnornicza wyposażenia hotelu a parę tyg potem samego hotelu, więc dla znudzonych w ramach podniesienia ciśnienia polecam tam pracę hehe
1
uwaga 2014-06-23 22:00:05
Uwaga, czy ktoś się orientuje, gdzie podział się właściciel hotelu?? Nigdzie go nie widać, telefon nie odpowiada, żona (nie Polka) nie chce udzielić informacji i wyraźnie coś ukrywa. Czy jest możliwe że facet jest przez nią więziony?
anonim 2014-08-01 19:11:09
Właściciel już nie jest właścicielem hotelu. Ma bardzo dużo spraw sądowych. Zdradził żonę z 30-latką i ma z nią dziecko.Mieszka obok hotelu. Siedzi w domu nie wychodzi bo boi się kontrahentów z którymi się nie rozliczył. Żona nadal mieszka z dziećmi w pałacu obok hotelu.
1
maciejka 2015-02-03 18:34:54
też mi się wydaje, że praca w hotelu może być barwna, ale też nie przesadzajmy, to jest forum publiczne, więc należy jakiś minimalny szacunek zachowac i warto skupić się na treści merytorycznej czyli np. zarobkach, wiecie na ile moż eliczyć pokójówka u nich? oczywiście z dużym doświadczeniem w pracy.
1
fikaoo 2016-05-14 14:51:59
no i super, ze hotel jest otwarty 24/h, ale chyba i godziny zameldowania są tak naarwde do dogadania.
Zostaw swoją opinię o Lappo Hotel - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lappo Hotel