brak logo

MARBUD Marcin Kowalczyk

Gliwice

Opinie o MARBUD Marcin Kowalczyk

PRAWNIK 2011-02-22 12:37:57
OJ PRZEPRASZAM,NIE ZOSTAŁY WYGRANE TYLKO TE SPRAWY KTÓRE DOTYCZĄ NIE ZAPŁACONYCH FAKTUR PRZEZ INWESTORA ZA NIENALEŻYTE WYKONANIE ZADANIA(ZA CO NIE OBWINIA SIE PRACODAWCĘ TYLKO PRACOWNIKÓW,JESLI TAK ICH MOŻNA NAZWAĆ!!!!!!!!)
mecenas 2011-02-23 18:01:35
WINNY SIE ZAWSZE TŁUMACZY !!!!!!!!!!!!!
anonim 2011-03-06 10:26:38
( usunięte przez administratora )ł wiele osób ,nie zapłacił wy nagrodzeń pracownikom,faktur podwykonawcą ,w hurtowniach za materiały,a prywatnie oszukał nawet swoich przyjaciół ,totalne ( usunięte przez administratora ).A jeżeli chodzi o sprawy sądowe to większość przegrana ,komornik na koncie ,a przynajmniej kilka w trakcie .Omijajcie tego pana ( usunięte przez administratora )
inwestor 2011-05-01 23:29:19
SUPER FIRMA SZCZERZE POLECAM
wtf 2011-05-04 14:17:58
Zakopleksiony [usunięte przez moderatora]pewnie przesiaduje na tym forum i kasuje negatywne opinie. Kazdy kto pracowal z tym typem doskonale wie o czym sie tutaj mowi. To firma kogucik bez przyszlosci. Ci ktorzy szukaja zatrudnienia niech najpierw poczytaja to forum na ktorym pisza rozgoryczeni, uczciwi ludzie poszkodowani przez [usunięte przez moderatora].LUDZIE STRONCIE OD TEGO GOSCIA TO( usunięte przez administratora ) KTORY ZASLUGUJE NA NEGATYWNA OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
brygadzista 2011-05-07 20:06:05
ciekawe co za typ pisze o 14;17?Napewno' rozgoryczony,uczciwy' pracownik który nie może znależć pracy bo nie dostał zaliczki na flachę i oczarnia.Na szczęście takich jest coraz mniej ,bo firma z tego co ja wiem i pracuję rok nie pieści się z takimi jak....a na pracowników którzy przychodzą na budowę po kilkanaście osób dziennie już nie ma rady w tej branży,ale kierownicy bynajmniej mój wyrzuca większość a ci co zostają to mają godne warunki a roboty jest tyle,że hoho.Prezes sam sobie był winien że zatrudniał pseudo pracowników,ale teraz jest spoko i firma rośnie z tygodnia na tydzień.....TAK TRZYMAĆ
INWESTOR 2011-05-08 18:34:00
ZGADZAM SIĘ-SUPER FIRMA I SZCZERZE POLECAM
deweloper 2011-05-09 07:15:28
Ja również jestem zadowolony z firmy MARBUD.W terminie wykonane dwa bliżniaki(3 miesiące!!!)bez większych problemów,no może faktycznie rotacja ludzi jest duża ,alewcale się nie dziwię i nigdy w życiu nie zająłbym się wykonastwem w tej branży.Nadzur to podstawa,a w MARBUDZIE jest ok.POLECAM
klient 2011-05-16 17:36:04
POLECAM FIRMĘ BUDOWLANĄ MARBUD W ZAKRESIE BUDOWY OD PODSTAW POD KLUCZ
podwykonawca 2011-05-17 18:10:15
Jako generalny wykonawca ok.Polecam
inspektor nadzoru 2011-05-17 20:34:21
[usunięte przez moderatora]żałosny jestes wypisując sam te nieprawdziwe komentarze, jednym słowem pogrążasz sie, ale to i tak już nic nie zmieni !!!!!!!!
wszyscy i tak wiedza jaka nierzetelna firma jest marbud
Tak 2011-05-17 23:12:02
Tak to jest na tym świecie że nie wszystko złoto co się świeci. Wlaściciel firmy( usunięte przez administratora )to osoba której kompetencje kończą się na ladnym dadaniu i wyglądzie zakompleksionego bizmesena.Współpracowalem z nim;nie płacił za towar w hurtowniach,nie placil podwykonawcą ,nie płacił na czas swoim pracownikom,nie opłacał na czas skladek ZUS,a co najgorsze do furii doprowadzał inwestorów. Ale jak się udaje bisnesmena/budowlańca to nie ma się czemu dziwić. Gratuluje pomysłu na firme ale wykonanie ( usunięte przez administratora )rzenujące. Inwestorzy i potencjalni pracownicy STRZEŻCIE SIĘ !
dyrektor 2011-05-22 11:55:03
No faktycznie inwestorzy się przekonali i nie możemy się odpędzić...TY PRYMITYWIE......
pracownik 2011-05-25 22:01:36
FIRMA OK.POLECAM
anonim 2011-05-27 12:35:58
Nie mam zastrzeżeć do do firmy. Zlecenie wykonane bez opóźnień, ekipa zgrana , wszystko przebiegało sprawnie. Nie rozumię tych opinii na temat szefa firmy, jest konkretnym i wymagającym pracodawcą. Co do reszty to się nie wypowiem bo jestem jego klientem a nie pracownikiem. Według mnie firma godna polecenia.
ex-kontrahent 2011-07-04 22:06:27
Nie wiem jak wygląda atmosfera w firmie. Nie wiem jak płaci pracownikom. Wiem natomiast, że kontrahentom nie płaci: my pieniądze odzyskaliśmy dopiero przez komornika. Niestety próby dogadania się, rozłożenia płatności na raty nie udały się - Marbud mimo zapewnień że jest to świetne rozwiązanie nadal nie wywiązywał się z płatności. Sprawa wylądowała w sądzie. Pieniądze odzyskane wraz z odsetkami, ale za stracone "nerwy" nikt nie zapłaci.
wasyl 2011-07-05 22:12:13
Prezes ok ale on nie wie co robi Derektor ktory jest umyslowo chory czemu,czemu,czemu jak by nic nie wiedzial i to jest derektor a na dodatek ludzi robi w ciu.. . Taki Derektor to nawed nie powinien tak sie tytuowac co to za daremny czlowiek pusty jak pustak jak cegla dziurawka . derektor smiechu warte najlepiej jak bys sie zwolnil bylby spokuj [usunięte przez moderatora]..
hurtownia 2011-07-28 11:45:27
Marbud i Pan [usunięte przez moderatora]to super nie uczciwa firma, nie płaci nam -hurtowni od kliku miesięcy, nie raczy odbierać telefonu, wyciera się Panem Dyrektorem który też już nie odbiera telefonów. Sprawa w sądzie, czekamy na komornika, bo z własnej woli nie zapłacą.
anonim 2011-08-29 21:07:07
zawalają inwestycje za inwestycją - firma dno do potęgi n -
anonim 2011-09-07 20:44:31
nastepna zawalona inwestycja pyskowice szpitalna ,pewnie nie zapłacił podwykonawcą i go olali.Wcale się nie dziwię,takich [usunięte przez moderatora] trzeba tępić.
anonim 2011-09-07 23:09:47
Popisali się w Dobrzyniu Wielkim i w Brzegu .. cztery razy klapa i masa długów u podwykonawców.
onn 2011-09-07 23:21:51
W sierpniu padli dwa razy w Brzegu i dwa razy w Dobrzyniu Wielkim pozostawiając za sobą długi wszędzie gdzie tylko się pojawili. Brawo Panowie prawie budowlańcy .... komornicy już jednoczą i szykują się do podziału łupów a firmy windykacyjne ustalają ile jest wart ten pan kowalczyk
wolny strzelec 2011-09-13 19:55:43
Widzę ze jest tu wiele oszukanych przez Kowalczyka osób ,ciekaw jestem ilu podwykonawcą nie zapłacił,jestem jednym z nich .Może Panowie zjednoczymy siły ,co Wy na to????
anonim 2011-09-15 20:37:53
Panowie chciałbym się zjednoczyć z Wami,ale to MAFIA w dosłownym znaczeniu tyego słowa!!!!!!UWAGA
onn 2011-09-15 22:35:36
Jak komornik zablokuje dostęp do bankomatów a dodatkowo niebawem zaczną się odwiedziny emerytów z wsi to mafiozo-waflozo zacznie rozglądać się za wyrobami seni dla dorosłych
anonim 2011-09-16 09:16:13
Kolejna zawalona inwestycja tym razem w Ogrodzieńcu od kilku miesięcu nie ruszyli palcem a podwykonawcą nie zapłacili
XXX 2011-09-16 11:48:02
ilosc komenatrzy negatywnych swiadczy o tym co to za firma. dobra rada dla PANA DYREKTORA- aby zajal sie lepiej sprzedawaniem pietruszki na bazarze bo tylko do tego sie czlowieku nadajesz!!! LUDZIE TRZYMAJCIE SIE OD TEJ FIRMY Z DALEKA, TO [usunięte przez moderatora]!!!!!
xy 2011-12-16 12:30:29
marbud to jest firma lipa [usunięte przez moderatora] pogania [usunięte przez moderatora] ludzi ale zwruci wszystko długi w całym mieście też prywatne.
transport 2011-12-20 15:46:45
jak widze te opinie to chybasam włąsciciel pisze bo ja wiem ze zalegają z płatnosciami za transport i materiały
PRACOWNIK 2012-01-08 20:04:13
Witam. Pracuje w "marbudzie' i powiem wam ze pieniadze sa na czas ale pracy jak nie bylo tak nie ma. do stycznia jak tako sie pracowalo a od stycznia wolne bo nie maja zadnych zlecen ludzie sie poznali na nich i dlugo nie pociagną chociaz juz zaczynaja kombinowac i pan Kowalczyk jest wspolwlascicielem firmy "home up". ale dlugo tak nie pociagna jak beda robic jak robia a wszystko to dzieki panu DYREKTORWI co o niczym nie ma pojecia SZkoda gadac. Firma jakich wiele na rynku w ciula robia i nic wiecej odradzam 'pracy" w tej firme oczywiscie na czarno bo czego sie sodziewac po takiej firmie
znajomy. 2012-01-29 11:19:32
firma idzie na dno.jak najmniej takich [usunięte przez moderatora].znam ich robote katastrofa.
podwykonawca 2012-02-05 16:44:16
Niestety firma Marbud nie jest firmą wirygodną i nie płaci podwykonawcą, jeżeli ktos nie wierzy to prosze spróbowac zadzwonic pod jakis kolwiek nr. firmy-wszystkie niedostepne od dobrego tygodnia, a te pozytywne opinie to pewnie pisze albo sam szef albo ktos podstawiony lub niezle wstawiony.
INFORMACJA DLA FIRMY-
z powodu braku odzewu na WEZWANIE ZAPLATY (otyczy przedszkola nr 20) sprawe kierujemy w inne ręce....
OBY TAKICH FIRM JAK W.W. BYŁO JAKNAJMNIEJ!!
szalony 2012-02-21 20:40:04
Panowie już dawno proponowałem żeby się zjednoczyć ,i najlepiej [usunięte przez moderatora] ,a pózniej złozyć zbiorowe doniesienie do prokuratury ,przecież on z góry zakłada ze nie zapłaci.Pana który pisał na forum rydułtowy proszę o kontakt
oszukany 2012-02-28 17:00:55
gdzie ten zakład kolego szalony ?
góral 2012-03-13 00:32:41
Witam.Dzisiaj dostałem do podpisania umowę na tysiące metrów od firmy home-up.Z tego co rozumiem to home-up oraz marbud mają wspólna historię.Napalilem sie na tą robote.W trakcie konwersacji próbowałem starych nasych sztuczek aby ocenić wiarygodność firmy.Pomyslałem poszukam na forach no i proszę SIWY DYM
szalony 2012-03-24 17:31:45
Gdzie kolego góral miałeś te 1000 m.??
podwykonawca 2012-07-24 14:44:53
Pan Kowalczyk ma tylko mi oddać około 25 tyś. Sprawy do sądu nie ma co kierować bo za długo by na to czekać. Na szczęście są ludzie którzy za część pieniędzy "odzyskają" dług. To już chyba taka swego rodzaju "wojna" nie ja ją zacząłem ale ja ją skończę. Jakby ktoś miał jakieś namiary na Pana Kowalczyka to poproszę napisać w odpowiedzi na komentarz. Z góry dziękuje pozdrawiam i SZCZERZE NIE POLECAM.
MS 2012-07-24 15:41:35
Witam,
Masz namiary na tych co mogą od tego [usunięte przez moderatora] dług odzyskać?
[usunięte przez moderatora]
anonim 2012-08-06 09:28:25
Nam firma Marbud od ponad roku dłużna jest sporą fakturę, sprawę w sądzie wygraliśmy, komornik zaczął działać ale nie ma z czego ściągać długów a my nie jesteśmy jedyną firmą, która czeka na zaległe pieniądze od Marbudu, Kowalczyk to niezły przekręt-sprzedał wszystko, resztę zapisał żonie a jego cały majątek to stary komputer. Teraz ma firmę Home up(kapitał w spółce 2 tys.zł )i usilnie próbuje wygrywać przetargi fałszując dokumenty-UWAGA na tego [usunięte przez moderatora]!!!!!
1
galanonim12 2012-09-04 19:18:33
Uwaga na tego Pana i jego firmy. Jesteśmy jedną z, wielu, które ten Pan [usunięte przez moderatora]. Można złożyć doniesienie na policję wydział przestępstw gospodarczych o celowej działalności przestępczej Pana Kowalczyka polegającej na zawieraniu umów na wykonanie robót jako podwykonawcy. Z góry zakłada, że nie zapłaci ra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nku. Ponadto dokładnie ten sam skład kierowniczy z firmy MARBU jest w celowo otwartej firmie HOME-UP sp.z. o.o. więc przestępstwo polegające naciąganiu podwykonawców kwitnie dalej. Panie Kowalczyk ale to już koniec - prokurator się Wami zajmie i nie pomoże nawet intercyza a majątek pójdzie pod młotek. Ludzie składajcie doniesienia do wydziału przestępstw gospodarczych niech w końcu ich zamkną a my odzyskamy ciężko zarobione pieniądze
Anna Zielińska 2012-10-12 07:43:17
Witam,
W sierpniu tego roku podpisałam umowę na budowę domu z firmą Home UP, reprezentowaną przez Pana [usunięte przez moderatora]. Wpłaciłam zaliczkę i do dnia dzisiejszego, na Naszej budowie nie dzieje się kompletnie nic, a Pan [usunięte przez moderatora] nie odbiera telefonów.
Dziś idę zgłosić sprawę na policję.
Barbara 2012-10-14 11:55:07
Witam!
My również podpisaliśmy umowę na budowę domu z firmą Home up reprezentowaną przez Pana [usunięte przez moderatora] . Do dnia dzisiejszego firma nie wywiązała się z umowy , która obowiązuje do 30.11.2012 po tym terminie zgłaszamy sprawę do prokuratury . Jeżeli Państwo chcecie to możemy wspólnie złożyć wniosek o [usunięte przez moderatora]
Anna Zielińska 2012-10-22 16:31:41
Witam,
Proszę o podanie namiarów do Pani.
Mój mail [usunięte przez moderatora]
Pozdrawiam.
Barbara 2012-10-22 18:42:54
Witam! proszę pisać na adres [usunięte przez moderatora]
pozdrawiam
grzegorz 2012-11-30 07:59:57
sprawe prowadzi ko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] policji Gliwice Łabędy
bezprawie 2012-12-27 21:19:26
wazelina
t1 2014-12-04 09:19:27
Tutaj niby treści cały czas są dostępne http://www.marbud-kowalczyk.topfirmy.pl/onas.html Jednak warto się zastanowić nad tymi opiniami z prawej strony. Nie wiem czy to prawda, ale niby w czym firma mogłaby oszukiwać? Czy w długoplanowej pracy taki ruch jest w ogóle opłacalny, bo według mnie jest on pozbawiony najmniejszego sensu.
1
szalony 2014-12-09 06:11:13
Dla wyjasnienia p.Kowalczyk załozył nową firmę ,teraz nazywa się MK profi-but .
szalony 2015-09-15 18:57:34
doszły mnie słuchy ze siedzi ten oszust i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] no i dobrze tylko czemu będą go zywić z moich podatków????
xyz 2015-12-11 12:36:27
skad wiecie ze siedzi ? wiadomo za co ?
Zostaw swoją opinię o MARBUD Marcin Kowalczyk - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MARBUD Marcin Kowalczyk