brak logo

Grupa Pol-Patrol Security­

Warszawa

Opinie o Grupa Pol-Patrol Security­

anonim 2009-04-23 20:08:55
Byłem tam strasznie ciekawscy wszystko by chcieli wiedzieć jakby książki pisali ha ha ha -teraz pracuje nie w pol-patrol tylko w juwentusie
gumiś 2009-08-27 14:24:52
A o co dokładnie pytali???
Olek 2010-01-27 15:34:49
Ja też u nich byłe i zachowywali się jak konfidenci. Ciągle pytali i pytali. Jeszcze w życiu nie byłem przesłuchiwany tak jak u nich.[usunięte przez moderatora] Popatrzyłem i zrezygnowałem.Jak tak na początku to co potem.[usunięte przez moderatora]
GRZEGORZ 2010-08-26 15:25:11
A to dziwne ja w pol-patrol pracuje od 1996 jest dobrze może pomyliłeś firmy z tego co wiem były inspektor założył firmę o podobnej nazwie ale nie idzie mu chyba najlepiej.
Marek 2010-10-19 22:59:34
TO jak ty to zrobiłeś ,ze tak długo pracujesz z naszego osiedla juz po nocy 3 wyleciało daj znać gdzie ochraniasz !!!
Kieczmar 2012-12-03 07:11:29
[usunięte przez moderatora] bardzo nie odpowiedzialna ta firma . odradzam to taka moja skromna opinia .
Smerfus 2013-07-19 10:54:58
W tej firmie nie da sie wiecaej zarabiac
gil 2013-08-28 22:41:28
Ludziska w kazdej firmie typu uslugi ochrona czy sprzatanie nie dostaniecie wiecej niz to co na rynku poniewaz firmy zamawiajace tego typu uslugi po prostu placa minimum jakie moga jak szukacie pracy to tylko policja czy wojsko
ferdynant 2013-12-10 20:33:21
nie polecam latają załogi z alkomatem i szukają dodatkowych zarobków
1
Grzesiek W 2014-03-05 12:11:12
W żadnej firmie , nie tylko ochroniarskiej nie zarobisz dobrze jako prosty robol.
Tylko wyższe studia , dobre stanowisko lub własny dobrze prosperujący interes - niestety. W ochronie jest tym gorzej , że zarabia się minimum - ale nie za 168 godzin , tylko za 240.I wszystko funkcjonuje poza prawem pracy.Polecam wyjechać z tego kraju !
der 2014-05-13 11:09:46
Panowie jezeli chodzi o ochrona osiedla zarobki w agencjach to wina lezy po stronie zamawiajacych usługi, wspólnoty mieszkaniowe szukają bezsensownych oszczędności rzędu 1 zł na godzinie dla wspólnoty to kwota 1440 pln przy 2 dwóch strażnikach na osiedlu podzielone na 300 mieszkań to w kieszeni jednego lokalu 4,00 pln miesięcznie czy to nie farsa ,a ja w tym wypadku miałbym 240 pln
zaniósł bym do domu miesięcznie więcej- TU JEST PIES POGRZEBANY - każdy chce oszczędzać ,a zarazem dużo zarabiać.
2
arni 2014-08-19 22:35:27
pol patrol oszukuje ludzi nie doradzam tej firmy jest nie wyplacalna firma juz pozew zlozylem do sadu prac a stawke maja na godz 4.50
PUPCIA 2014-08-19 23:09:57
ludzie sa lepsze firmy niz pol patrol pracowalem w tej firmie i do byle czego sie doczepiaja to w wojsku takiej mordengi nie mialem jak w pol patrolu a interwencji wogole nie maja jezdz jacys dwaj gumisie i wogole sie niczym nie interesuja tylko alkomatami a stwaki maja glodowe i tak nie dlugo upadnie ta firma i nie doradzam tej firmy nikomu tajemniczy xxxxxxxxxnara
redaktor 2014-09-03 07:25:44
Jeśli chcesz skontaktować się z redakcją programu „Sprawa dla reportera”, - zgłoś temat i zadzwoń: +48 (0-22) 547 44 50
carington 2014-09-18 17:13:06
Zgadzam się też pracowałem w grupa pol-patrol dariusz grabski z tego co słyszałem to już jej nie ma
michał 2015-01-31 17:53:45
No właśnie, teraz coraz częściej firmy ochroniarskie sprawdzaja swoich pracowników czy byli już kiedyś karani czy nie, i moim zdaniem to dobrze. JA nie byłem i stąd myśl że może mógłbym pracować dla Grupy Pol-Patrol Security, bo moją obecna pracę zamykają, a ja do emerytury mam jaeszcze troche i chciałbym gdzieś przeczekać. A ludziom w moim wieku ciężko już prace znaleźć
Roli 2015-04-01 22:09:53
Kto by chciał, żeby ich majątku czy mienia pilnowała osoba z brudnymi papierami. W każde agencji ochroniarskiej wymagają tego. Przynajmniej nie spotkałem się żeby nie było takich restrykcji, no ale pomijając tą kwestię, wiecie czy w Grupa Pol-Patrol Security­ wymagana jest licencja na broń a jeśli tak, to czy mogą pomóc w wyrobieniu jej ?
tadeusz 2015-08-12 16:04:59
Wreście znalazłem firmę GRUPA POL-PATROL GRABSKI DARIUSZ podaje Warszawa
UL.FORT WOLA 22 niestety zamknięte telefon nie odbiera czy ktoś wie jak odszukać tą firmę byłem na wolskiej 75 ale to nie ta agencja tylko nazwa podobna
adam 2015-09-01 14:47:08
Są dwie a może trzy agencje i każda inna dobrze czytajcie i szukajcie

Pol-Patrol-Security
OCHRONA OSIEDLI MONITORING SYSTEMY ALARMOWE KONTROLA DOSTĘPU KAMERY
www.polpatrol.pl info@polpatrol.pl tel. 22 877 52 25 ul. Wolska 75

POL ESCORT
Polescort
ul. Marymoncka 105 lok. 24
01-813 Warszawa
woj. mazowieckie
01-229 Warszawa
woj. mazowieckie

GRUPA POL-PATROL DARIUSZ GRABSKI
brak danych ale to chyba Z ul.fort wola zmknięte
janek 2016-05-14 15:26:42
no to chyba dobrze jeśli pracownicy sa starsi, bo zawsze coś podpowiedza, coś pomogą też na pewno, wiec naparwde ma to sporo plusów z tego co mi się wydaje jednak.
kamil 2016-11-25 01:01:39
Polpatrol Security Group 2 Sp. z o.o.
05-800 Pruszków, Pęcicka 28, woj. mazowieckie
w tej firmie płacą 12 netto tylko osobiście trzeba być
Zostaw swoją opinię o Grupa Pol-Patrol Security­ - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Pol-Patrol Security­