brak logo

AD DAKOL

Poznań

Opinie o AD DAKOL

anonim 2009-03-18 19:54:10
AD DAKOL była bardzo fajną firma która oferowała bogatą możliwość rozwoju niestety od jakiegoś czasu wszystko zmienia się coraz bardziej na gorsze i bynajmniej nie ma to nic wspólnego z kryzysem, tylko z tym że firmę w znacznym stopniu przejęli francuzi.
bółaispuła 2009-12-19 18:21:52
Kiedyś była to rodzinna firma w której ceniło się ludzi, ich umiejętności i zaangażowanie- od kiedy jednak została sprzedana i zarząd- fałszywe [usunięte przez moderatora], pseudo dyrekcja-która boi się własnego cienia dbaja tylko o siebie i swoje stołki. Przestało się liczyc zaangażowanie i zaczęto tworzyć atmosferę psychozy, zaczęto zwalniac ludzi, obcinać premie itp
Ale jak widać i na prezesów przychodzi czas... [usunięte przez moderatora] przyjdzie czas i na tych co sobie na obiadki wychodzą w czasie pracy i na tych co sobie jeżdżą na wycieczki za firmowa kasę z żonami....
Opinia ta jest oczywiście o dębicy a nie o Filii Poznańskiej
jeszcze pracownik 2010-02-24 12:58:55
Nic dodać nic ująć kolego. Można byłoby stworzyć fajną firmę ale niestety nikomu tam na tym nie zależy. Dyrektorzy i kierownicy wożą tylko [usunięte przez moderatora] autami firmowymi, wyjeżdzają na imprezy firmowe z całymi rodzinkami a da ludzi nie ma nawet głupich 100 zł na premie. TOTALNE OLEWACTWO JEST W TEJ FIRMIE!!! Szkoda bo była to fajna firma.
byly pracownik 2013-01-22 17:26:06
Gdzyby ta firma pozostala dalej firma rodzinna w ktorej cenilo sie pracownikow to byloby wszystko w porzadku. Niestety Pan kierownik filii w Rzeszowie pan [usunięte przez moderatora] kompletnie nie umie zarzadzac tym calym balaganem. Pracownicy chocby sobie zyly wyprowali i spelniali najbardziej wygorowane zachcianki kierownika to i tak nie zostaja w zaden sposob docenieni.O jakiejkolwiek premii mozna zapomniec. A do tego jeszcze napieta atmosfera w pracy..... Ciesze sie że juz tam nie pracuje :)
miro 2013-04-11 19:34:50
W tej firmie naprawdę jest wielki potencjał a asortyment jest tańszy niż u konkurencji, ale tak jak koledzy wcześniej wspominali zarząd i KIEROWNICY [usunięte przez moderatora] czują się jak bogowie, a pracownicy to dno i nie należy im się nawet stówka premii. Mowa tu o filii w Zamościu i p. [usunięte przez moderatora]. który nie dość że okrada firmę to jeszcze prowadzi konkurencyjną filię w Chełmie. Mnie zwolnił po prawie 8 latach, bo wziął na staż brata ciotecznego. Żal [usunięte przez moderatora] ściska.
robert 2014-03-07 22:58:11
ale teraz mnie kolego wygryzłes i sam jesteś kierownikiem w zamościu i jak ci teraz ?
xxx 2014-10-20 13:14:49
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a co boli Cie to ?
abx 2014-12-19 07:37:17
obecny kierownik w Zamościu narzeka na wcześniejszy ze kradł???? a sam co robi?? kupują towar w kauflandzie w promocji i sprzedają drożej bez paragonu
anty abx 2014-12-27 22:04:33
Dobrze mówią, że rude to fałszywe !!!
1
też krajan 2014-12-27 22:13:27
Ciekawe jak pracuje się kolegom z centrali we Wrocławiu i Krakowie ?
albert 2015-04-12 14:42:21
FFirma nieźle płaci, na sprzedaży można wyciągnąć 1500 zł netto, magazyn 1400, kierowcy to samo.Firma organizuje liczne szkolenia i wypady w góry dla pracowników.Jak ktoś chce to może się tu bardzo rozwinąć.Polecam tu pracę, jest świetnie !
realista 2015-04-12 18:13:28
kolega wczesniej pewnie w bangladeszu pracował to teraz odczul spora poprawe zarobków ;-) i ma teraz czym poszaleć na zakupach haha
roberth 2015-05-18 22:35:22
Zarobki są dobre tylko załoga firmy jest leniwa.Kadra kierownicza jest bardzo ambitna i wciąż zaskakuje nowymi pomysłami, np świetny system premiowy dla pracowników.Wypisując towar za około 100000 tys zł netto w Gordonie, IC można liczyć na około 800-1000 zl premii, a w dakolu vel Ad okolo NIC!!!


klient 2015-06-16 20:04:27
PAN MIRO to oczywiście obecny kierownik filii , który jest gościem w pracy.Nigdy go nie ma jak trzeba a na dodatek mało kompetentny.Gratuluje Prezesowi wyboru :(
michał 2015-06-19 18:01:46
Z tego co wiem to na razie nie ma tam przyjęc, ale trzeba pytac
1
yeti 2015-07-19 17:51:31
Zawsze staraj się zostawić cv komuś, kto może zdecydować o Twoim przyjęciu.Z reguły w Ad zostają przyjęci ludzie, którzy mają małe wymagania finansowe.W efekcie tego magazynierzy, kierowcy lub sprzedawcy są dużo lepiej wykształceni i doświadczeni w branży niż ich przełożeni.Wiele ich decyzji są przyczyną ubawu po pachy i ogólnej kondycji firmy.
michał 2015-08-28 21:23:03
I to pod warunkiem spełnienia szeregu wymagań. Nie dziwi nikogo,że firma zaczyna mieć problemy - franek ciśnie o kasę,a dyrektor nie będzie przecież w cerowanych skarpetach chodził. Dopóki ludzie dostawali jakiekolwiek premie to i przykładali się do pracy,teraz nie ma premii i firma ma kryzys,a konkurencja nie śpi.
bangladesz 2015-08-29 21:11:27
Każdy idiota wie, że za sprzedaż jest premia , w każdej branży.Nie ma premii, nie ma sprzedaży.To nie apteka, że klient przyjdzie z receptą, ale niektórzy prezesi o tym nie wiedzą, lub nie chcą wiedziec
krystian 2016-03-28 16:35:52
Witam
orientuje się ktoś jak wyglądają zarobki i ogólnie warunki pracy na stanowisku przedstawiciela
z góry dzięki
Pozdrawiam
qwerty 2016-04-17 21:41:36
Praca przedstawiciela w Ad Polska - wlasna dzialalnosc gospodarcza,podstawa po odliczeniu poodatkow zusu,ryczaltu za samochod oraz innych kosztow to 1700zl do reki,jest oczywiscie system premiowy ktory zmienia sie srednio co 3 miesiace. Rotacja wsrod przedstawicieli bardzo duza glownie ze wzgledu na zarobki i brak rozwoju
Rozżalony 2016-05-07 09:47:26
Dajcie spokój z tą firmą pełne krętactwo, oszukują i klientów i pracowników. Przekręty na Gorzowie to skandal. Zarówno kierownik filii jak i Dyrcio co tam siedzi wszyscy są siebie warci. Nie ludzkie traktowanie. Aby zostać PH trzeba dobrze "lizać" nie każdy to potrafi... Za kumpluj się z Dyrciem to wyrzuci tego co nie "liże: i da pracę tobie.
Rozbawieni 2016-09-15 08:34:03
Cześć Michał...
Przecież byłeś przedstawicielem i jakoś tą pracę dostałeś :-D
Rozżalonym być to jak widać głupoty pisać...

Pozdrawiamy
shhh 2016-09-15 22:36:11
Hej, a wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? W końcu doskonale dbają o prawidłowe stosunki między pracownikami, to od razu lepiej sie wypełnia obowiązki. Wazne ejst to, że można mowić o sukcesie między pracownikami. Dzięki za odpowiedź
Zostaw swoją opinię o AD DAKOL - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AD DAKOL