brak logo

„Platan” salon meblowy

Szczecin

Opinie o „Platan” salon meblowy

admin 2015-06-10 12:03:33
Wiesz o firmie „Platan” salon meblowy więcej niż inni? Podziel się wiedzą na naszym forum i dodawaj komentarze.
4
egeszegemege 2015-07-27 15:38:06
kto pracował w tej firmie niech da jakies opinie na temat kierowców kat b czy gosc wypłacalny ile daje bo co chwila sa jego oglłoszenia na olx i na pup . a Nie ma na jego temat ani jednej opini .
Jaś 2015-10-28 22:47:08
@egeszegemege
Ciężko wyciągnąć samemu wnioski ??
1
Teofil 2015-10-30 11:06:46
Kierowcę w firmie platan szefostwo traktuje jak NIEWOLNIKA musisz samochód załadować, rozładować tyrać w dzień i w nocy i zawsze będziesz słyszał że to i tak jest za długo i za mało .Wypłatę szanowny pan Falarz da ostatniego albo 10 dni po terminie bo taki ma humor,ale najgorsze jest to że do samochodów leją PALIWO OPAŁOWE ze swojej kotłowni.Nikomu nie polecam on i jego śmieszna żonka to zwykłe nowobogackie Buraki.
7
xxxTomekKxxx 2015-12-18 12:51:05
Pracowałem w tej Firmie jako kierowca kat.B, wielka porażka, szef karze jeździć od rana do nocy i ciągle za wolno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w papierach nie posiadają dokładnych adresów trzeba samemu szukać, auta zajechane ledwo co chodzą ( zgłaszałem ze mam cos autem to zawsze mi dawał inny termin żeby jechać na warsztat ). A co do kasy to na początku było fajnie kiedy chciałem dał zaliczkę po 2 tygodniach juz nie chciał dać. A co do paliwa to totalna porażka tak jak kolega wyżej wspomniał leją PALIWO OPAŁOWE, miałem taką sytułację ze zatankowałem paliwo o 2 grosze drożą to zrobił i awanturę, Gdy zdecydowałem ze odchodzę z tej firmy to gościu nie wypłacił mi kasy. Nie polecam tej firmy.
5
Kiedyszainteresowany 2015-12-30 20:38:34
Zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną do tej firmy. Kierownik, właściciel? -osoba, której jak zdążyłem zauważyć pracownicy bali się, spóźnił się na tą rozmowę ok. godzinę czasu. Szukali osoby do obsługi sklepu internetowego. Podczas tej rozmowy Pan oznajmił mi, że szukają osoby na pełen etat za ok. 1300-1400zł. Wcześniej powiedziałem 1600zł i byłem zbyt drogi. Faktycznie, cenię się jak na osobę z kilkuletnim doświadczeniem na tym stanowisku. Panu zdarzało się wyrażać wulgarnie. Kilka dni później widziałem już, że firma PLATAN szuka na te same stanowisko STAŻYSTY:). Generalnie na hali(tam były też meble-ul.Jagielońska) kapała woda na głowę jak czekałem na rozmowę. TO BYŁY ZNAKI! :) Co najśmieszniejsze podczas rozmowy przesłuchiwał mnie również przez TELEFON pan z ENTERSO (firma zajmująca się tworzeniem oprogramowania w ZS) o HTML, CSS itd...
.
.
Zgadzając się z opiniami innych osób stwierdzam, że szkoda czasu!
3
Magda 2016-02-02 11:35:51
Nie ma reklamacji bo ich praktycznie nie uwzględniają więc szkoda nerwów. Meble może kiedyś mieli dobrej jakości. Kupiłam narożnik, który rozwalił się po miesiącu, dają marnej jakości płyty a w poduchach dosłownie odpady.Natomiast szklany stół był wybrakowany, brakowało zaślepek od spodu, zgłosiła telefonicznie brak ale delikatnie mówiąc olali problem. Jedyne co mogę pochwalić to Panią z obsługi chyba Krystynę, przemiła osoba. Ale co do jakości to zdecydowanie się zawiodłam i więcej tam mebli nie kupię.Co jeszcze mnie zaniepokoiło to cieknący dach co kawałek i poplamione wypoczynki...
8
Dziękuję za zablokowanie mnie na fb 2016-08-04 08:58:40
Odradzam pracę w tym miejscu. Urząd pracy wysyła tam ludzi i chyba nie zdaje sobie sprawy, że firma nie chce pracowników a jedynie ludzi do wykorzystywania. Jak zapytasz o zaroki to po złości szef wpisuje, że ma się inną pracę i wyrzuca. Tak po złości.... niech urząd się tym zajmie...
3
pracownik123 2016-09-27 20:16:24
I jak tam rozmowa w koszlinie? wypowiadają się tylko kierowcy... a jak reszta pracowników ktoś wie jak zarobki i praca w tej firmie?
3
mik 2016-10-02 14:18:14
skoro tak twierdzicie, ze urzad pracy wie co sie tam dizeje to po co wysyla bezrobotnych? skoro nikt tam miejsca na dłużej nie gdzieje?
2
Bezrobotny lat 59 2016-11-03 08:42:35
Urzad pracy w Koszalinie skierował mnie na giełdę pracy właśnie w sprawie podjęcia prace w nowo powstającej na ul. Lnianej w Koszalinie firmie Platan jako pakowacz mebli.
Sadze, ze do tej pracy nie sa potrzebne ani wykształcenie ani żadne kwalifikacje. Sadze, ze w zupełności wystarczy krotkie przeszkolenie .
Mnie zapytano jako ostatniego o wykształcenie ( zawodowe )i ile chciałbym zarabiać.
Odp ze jak najwiecej.
Na koniec nam wszystkim zaproponowali iz odbędzie sie jeszcze jedno spotkanie w siedzibie firmy do ktorej Nas zaprosza telefonicznie za tydzień w środę .
I tak wygladała ta cała giełda pracy.
Jako wielce zainteresowany w podjęciu pracy , siedząc przed telefonem w nadzeii, ze ktoś z firmy Platan zadzwoni, bardzo sie myląc, wyszedłem na naiwnego!
Nikt z Platan nigdy nie zadzwonił.
Minęło następnych kilkanaście środ a ja dalej czekam ale na wizytę w Urzędzie Pracy.
Ogólnie rzecz mówiąc firma mało poważna! W trakcie rozmowy zatrudniający przy wszystkich ktorzy pozostali, powiedział do mnie i do siedzącego obok niego kolezki " bedzie sie Pan musiał u nas dobrze wyginać i wypinac oj dobrze wypinac" potraktował mnie jak homoseksualiste - okropne!
Wyszedłem zniesmaczony.
To tyle.
5
xxman 2016-12-02 18:47:11
Uciekajcie od Falarza.
2
Zostaw swoją opinię o „Platan” salon meblowy - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie „Platan” salon meblowy