brak logo

OCHRONA GOT

Warszawa

Opinie o OCHRONA GOT

Ja 2013-10-10 01:17:58
Mi płacą normalnie a koncesje mają
Ja 2013-10-10 01:25:59
Firma got to dobra firma i świetnie zarządzana przez pana [usunięte przez moderatora] niestety stawki są niskie 4.50na h ale praca jest stała i kasa na czas mamy bd dobrych kontrolujących praktycznie brak kontroli nocnych i bd dobry jest inspektor pan [usunięte przez moderatora] a jak komuś nie zaleźy na robocie i chla w pracy to wiadommo że bd narzekał
Mirek 2013-10-10 08:24:33
Ja nie piłem w pracy nigdy, ale nie kablowałem i może dlatego zwolniono mnie bez podania konkretnej przyczyny.Nie zgadzam się z tym,że [usunięte przez moderatora] to dobry kierownik.
2
ja 2013-10-10 17:06:45
ja tam pana [usunięte przez moderatora] chwale przynajmniej bd dużo zlecen maja nie tak jak niekture firemki koniec budowy czlowieka do zwolnienia w tej firmie przynajmniej na inny obiekt daja
Ja 2013-10-10 23:07:04
A wgl każdy obywatel pracujący w jakielkowiek pracy chciałby zarobić krocie nie narobić sie i jeszcze się dobrze sie wyspać a niestety polskie realia są inne
Sle 2013-10-10 23:09:09
Mirek a czy firma ma zlecenia prace na zime? Ile płacą? Czy są kontrole w nocy? Jacy są kontrolni
1
Mirek 2013-10-11 07:42:44
Słuchaj, płacą 5 zł/godz.lub 4 zł.na budowie.Kontroli w nocy nie ma.Kontrolni w porządku
2013-10-11 14:39:45
Słuchaj marek troche głupie pytania zadam bo bhce sie przyjąć do tej pracy a niechce na bubla trafić 1czy są wypłacalni 2 czy jak sie kończy budowa to czy cie odrazu przenoszą czy każą czekać dzięki
Haha 2013-11-21 15:59:30
Coś zaczyna nie grać z finansami w ochrona got wypłata do 20 każdego miesiąca a dziś 21 a tu brak kasy byłem w biurze i odpowiedzieli mi że kasa będzie i tłumaczyli się że nie zdążyli wszystkich rozliczyć a tak wogóle w ostatnim czashe na przyjmowali obiektów a ludzi brak eh
Mirek 2013-11-25 10:31:10
Im zawsze będzie brak personelu bo nie szanują ludzi.To dziwna firma, a kontrolny poza faktem,że jesteś pod wpływem alkoholu nie udziela informacji co jest z wynagrodzeniem za pracę i jakie ma do pracownika uwagi.Ja nigdy nie piłem w pracy i też zwolniono mnie z dnia na dzień bez podania prawdziwej przyczyny.Zwalniają bo nie podoba im się np. twoja twarz.Zbierają ploty od innych pracowników.Nie polecam tej firmy nikomu kto ma trochę rozumu i lubi pracę w normalnej firmie ochroniarskiej.
3
Haha 2013-11-27 21:15:47
Mirek a powiec mi która firma jest normalna w polsce w branży ochrona . Got nie jest jeszcze taki najgorszy ić do solidu tam to dopiero piekło
1
Mirek 2013-11-28 08:46:15
Zgadzam się z Tobą.To jest absolutna paranoja.Wykorzystują fakt,że jest straszne bezrobocie i mogą robić co chcą na tych śmieciowych umowach.Może jednak dożyjemy i nasi decydenci ukrócą te beznadziejne praktyki.Jest to jednak dziwny układ,że do tej pory nikt tego jeszcze nie ruszył
Ochroniarz 2013-12-01 14:43:42
Pytanie do pracowników gotu ej chciałbym się zatrudnić do tej firemki ale chciałbym poznać pare szczegółuw 1 czy dostaje sie premie np na święta 2 czy są wypłacalni 3 czy w got jest możliwość awansu 4 czy got szuka ludzi na stałe czy tylko na krutki okres
Mirek 2013-12-01 17:03:39
Zapomnij o premiach bo ta firma nawet latem nie dała kropli wody w upały swoim pracownikom.Wypłacalni byli ale nieraz z opóźnieniem.Możliwości awansu nie ma żadnej.GOT szuka ludzi jak mu wygodnie i zwalnia beż zdania racji.
Ochroniarz 2013-12-02 07:21:08
Dzięki za odpowieć a powieccie mi jeszcze czy jak kończy śie budowa to czy got przenosi na inną budowe czy dziękuje za współprace bo wiem że ludzi niemają
Po 2013-12-05 07:19:04
Tak przenoszą cię ja tam nie narzekam w got mam na godzine 7zl firma wyplacalna kto nie olewa roboty to nigdy go nie zwolnią pisać każdy umie
he 2014-02-07 13:38:12
uwaga na tą firme mnie zwolnili bo postawilem sie kierownikowi budowy z powodu że kazał mi odśnieżać a ja ze niemam tego w obowiązkah a oni mnie zwolnili
Mirek 2014-02-10 09:28:45
Ja jednak.cały czas mam o mich negatywą opinię i jej nie zmienię.Jest to grupa niezłych cwaniaków
ja 2014-02-16 01:23:12
ludzie pmózcie w ortatnich dniah rozliczalem sie z ciuchami w got i pan inspektor ze koszulki sa zniszczone to zabierze mi 120 nie zgodzilem sie a wczoraj przy wyplacie patrze 260zl mi brakuje prezes (usunięte przez administratora)zabral mi je za wszystkie ciuchy co robic
Mirek 2014-02-17 09:48:03
Jak już pisałem,jest grupa cwaniaków i należy z nimi ostro walczyć.Ja tylko się dziwię,że oni nie podlegają żadnej kontroli bo wszystkie osoby na tym forum tylko piszą żale ale nikt nic z tym nie robi.Wszyscy piszą o swoich kłopotach,ale żaden z Was nie chce podać żadnych namiarów na siebie i wspólnie pogadać o kłopotach.Ja wiem bo moi koledzy z osiedla dostali z Urzędu Pracy skierowania do tej "firmy".Może to tam zgłsić?.Czekam na opinie.A do kolegi "ja" to gdzie pracowałeś w tej firmie?
ja 2014-02-17 10:17:04
witaj na budowie zapierdzielili mi 220zl za nic ciuchy kture dostalem zniszczone niewiem co z tym zrobic zamiaruje jutro do biura isc i bez tej kasy z tamtont nie wyjs2
Mirek 2014-02-18 07:02:32
Ja myślę,że nic to nie da i odeślą Ciebie z powrotem.Jeżeli możesz to napisz jak Ciebie potraktowali.Można wziąć telewizję np.program Interwencja.Myślę,że tu jest generalnie zły system i należy zrobić z tym porządek.
Mirek 2014-02-18 10:38:34
Napisz jaśniej o co chodzi.
ja 2014-02-18 11:21:07
potraktowali mnie jak (usunięte przez administratora) nie dało sie im wytlumaczyc polecam jakoms skarbowke bo nie maja prawa mi za ubrania zabrac
ja 2014-02-24 05:34:04
witam jestem chętny sie z kimś spotkać pokrzywdzonym z tej firmy (usunięte przez administratora)
ja 2014-02-27 17:47:19
nasłałem na tą firme inspekcje pracy ciekawe co będą
Mirek 2014-02-28 08:10:41
Bardzo dobrze zrobiłeś.Napisz do mnie jak możemy się skontaktować.
1
ja 2014-02-28 17:20:40
mirek najlepiej w warszawie sie spotkac
kola 2014-03-10 22:13:19
No trzeba przyznać, że branża ochroniarska jest bardzo specyficzna, ale desperatami pracowników GOT bym nie nazwał.
oscar 2014-04-22 19:23:46
co do GOT to jako agencja ochrony są co raz bardziej widoczni na rynku i na zwykłych ulicach czy osiedlach
bożena 2014-04-23 15:53:32
PRACOWAŁAM W AGENCJI GOT . WYNAGRODZENIE WPŁYWAŁO NA CZAS. PREZES RÓWNY GOŚĆ SZŁO SIĘ Z NIM DOGADAĆ JAK BYŁO TRZEBA TO NAWET ZALICZKI NAM DAŁ. MILE WSPOMINAM CZASY W TEJ FIRMIE . MYŚLĘ , ŻE JUŻ NIE BĘDĘ MIAŁA TAKIEGO FAJNEGO PREZESA
bożena 2014-05-04 01:49:47
NIE TYLKO KASA JEST W ŻYCIU WAŻNA .LICZY SIĘ JESZCZE MIŁA ATMOSFERA W PRACY. ALE JEŚLI TAK CHCESZ WIEDZIEĆ TO BYŁA NA POZIOMIE ZA NIC NIE ROBIENIE . DLA MNIE TO BYŁ ODPOCZYNEK A NIE JAKAŚ HARÓWA .LUDZIE TO BY CHCIELI NIC NIE ROBIĆ I ZAROBIĆ TE CZASY SIĘ JUŻ SKOŃCZYŁY CYT:,,CZY SIĘ ROBI CZY SIĘ LEŻY PARĘ GROSZY SIĘ NALEŻY".
margolka 2014-06-27 18:53:32
Nie moge już dłużej czytać tych kłamstw i bzdur wyssanych z palca na Temat Firmy GOT w której już SPORO CZASU pracuję Nie zgadzam się z wypowiedziami tutaj zamieszczonymi Ktoś kto wolał chlać zaprzeproszeniem w czasie pracy Niech się teraz nie dziwi Ze nie pracuje Prezesowi Firmy Jak i Panom koordynatorom nie moge nic zarzucić Są wporządku!!!!Wypłata wpływa na czas ,odnoszom sie do Nas z szacunkiem !!
krzysztof z podzamcza 2014-06-29 13:32:08
serdecznie chciałbym pozdrowić pana prezezsa firma jest świetna wypłacalna miła atmosfera aż szkoda że odszedłem chciałbym wrócić
1
Mirek 2014-06-30 08:33:42
Naucz się pisać po polsku.Nie pisze się odnoszom tylko odnoszą
Bystra 2014-06-30 20:43:11
Słuchaj Mistrzu Taki żeś uczony ...To powiedz Mi dlaczego nie pracujesz już w GOT Co Błędy każdemu można popełnić!!!W życiu jak i w pisowni
bystra 2014-06-30 20:48:15
O prosze bardzo ten co bez błędnie pisze!!
MŁODY 2014-07-30 17:02:24
witam
zaczynam prace od przyszłego miesiąca, co mi doradzicie, jak mam działać?
staszek 2014-12-14 12:17:44
Witam.
pracuje w tej firmie juz dwa lata, wynagrodzenie na czas tak ze smialo mozesz sie zatrudnic, a tylko jedno gonia za alkohol
RORO 2015-02-18 00:46:24
Ochrona w zasadzie zwykle jest pracą dla osób, którym "znowu w życiu nie wyszło". Nie chcę nikogo obrażać czy poniżać bo nie taki jest cel, ale zwykle stawki jakie firmy oferują są dramatycznie niskie. Podejrzewam, że w przypadku ochrony mienia czy ochrony fizycznej u nich jest tak samo, jeżeli się mylę to mnie poprawcie.
asia87 2015-03-04 17:04:46
Roro, piszesz o dramatycznie niskich stawkach - a możesz proszę podać jakieś konkrety? wiesz, każdy z nas ma tak naprawdę inny prób bólu. warto operować w takich dyskusjach konkretami jednak, to będzie dla wielu bardziej pomocne. natomiast co do samej firmy GOt, czy zatrudniają kobiety do ochrony? pozdrawiam
3
jojo 2015-06-23 10:53:20
Dramatycznie niskie stawki w GOT tzn 4.5,5.5. Pracowałem i nie polecam. Amatorka i samowolka. NO chyba ze ktos lubi takie klimaty to jak najbardziej polecam. Jak ktos ma jakies pytania to na swiezo moge odpowiadac
3
jojo 2015-07-30 10:56:17
Tak istnieją. Bez licencji 4.5-5.5. Wiem ze z licencją ktos tam pracował na tym samym obiekcie co ja i miał 6.5. w trybie pracy 24/48 wyjdzcie CI 10/11 duzyrów to masz max 1300 choc ja watpie bo za ostani miesiac dostelm 1100 niecałe. CZasami bywało tak ze brakowało ludzi i sciagali na dodatkowe godziny albo zostawało sie jeszcze 12h po 24 swoich i kasa ta sama.Swieta swietami a jak se nie wezmiesz wolnego to siedzisz w pracy
2
osa 2015-09-23 16:56:32
sami wpisują sobie pozytywne opinie
Witek 2016-09-01 21:42:12
Wielka racja może teraz coś się zmieni, i po D dostaną bo wszyscy od nich nawieją.
Witek
1
w 2016-09-03 23:13:47
Wiecie czy są teraz jakiekolwiek oferty pracy? Dzięi
Prawda 2016-11-05 12:19:26
Firma GOT to firma która zastrasza pisząc DONOSY do US, ZUS, PIP nikomu nie polecam współpracy z tą firmą!!!
prawda 2016-11-05 13:38:47
Jak oszukujesz to piszą
prawda 2016-11-05 15:27:59
Jak oszukujesz to piszą i bardzo dobrze
cerber 2016-12-01 22:18:45
Niedawno zakończyłem (tymczasowo ) pracę w tej firmie.Dla mnie pozytywnie.Kasa jaka jest taka jest ale jest na czas i nigdy niczego nie brakowało, w przeciwieństwie do innych firm z segmentu AO gdzie wiecznie coś się nie zgadzało.Przełożeni bezkonfliktowi.Zdrowe podejście do pracownika.Grunt to nie przeginać.Nie utrudniają życia.Nie ma skarg-nie ma kontroli.Jak na obiekcie jest zgrana ekipa to nikt się w robotę nie wtrąca.Grafik elastyczny,ustalany we własnym zakresie między pracownikami.Brak kar finansowych za jakieś bzdety.Kierownictwo idzie na rękę.Wynegocjujesz satysfakcjonującą stawkę-będziesz zadowolony.
Zostaw swoją opinię o OCHRONA GOT - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OCHRONA GOT