brak logo

iMed24

Katowice

Opinie o iMed24

jd 2010-09-07 19:42:13
Firma w której( usunięte przez administratora )ię pracowników. Obiecuje się wiele a później nie dotrzymuje słowa. Kłamie się pracownikowi w żywe oczy.Poza tym ( usunięte przez administratora ). Jak masz jakiś pomysł na zrobienie czegoś po swojemy to o tym zapomnij. Nie polecam.
Settembrini 2010-10-14 13:46:44
Potwierdzam opinię kolegi wyżej. Omijać szerokim łukiem. Nie ( usunięte przez administratora ). Ta firma to jedna wielka stagnacja dla programisty. Dodatkowo zarobki bardzo słabe.
anonim 2011-08-16 23:06:43
Jedna z gorszych firm na rynku w Katowicach. Marne zarobki, brak możliwości jakiegokolwiek rozwoju dla programisty, zero szkoleń.( usunięte przez administratora ). Nie ma co liczyć na możliwość realizacji swoich pomysłów w tej firmie. Omijajcie ją z daleka.
anonim 2011-09-12 20:59:33
Pracuję w tej firmie i szczerze mówiąc mam już je dość. Z tym dyrektorem to się nie da wytrzymać. Wszyscy pracownicy mają go już dość. Także szukamy innej pracy. Podobno już miał wylecieć bo tyle szkód w firmie już narobił. Wszyscy się cieszyli na tą wieść, ale widocznie znowu wazelina poszła w ruch.( usunięte przez administratora ) Mam nadziję że vice szef to czyta.
John Galt 2012-01-20 14:38:47
Pracowałem w wielu firmach. Ta firma jest najgorszą w jakiej przyszło mi pracować. Nie są płacone nadgodziny, zarobki niewiele większe od zarobków kasjerów w znanych dyskontach. Przestarzałe technologie, zero rozwoju, szkoleń. Trzon firmy stanowią bylic pracownicy Kamsoft, co mówi wszystko o tej firmie(Sam v-ce prezes stamtąd pochodzi). Odradzam wszystkim, którzy mają jakiekolwiek ambicje.
anonim 2012-02-28 12:25:55
Przełożeni powodujący konflikty między sobą i w zespołach dla których priorytetem jest wygryzienie kolegów, obietnice szkoleń i rozwoju o których można zapomnieć, płace koszmarnie niskie, obiecane wyrównania w premiach które nie istnieją, brak poszanowania pracownika bez względu na staż. Pracownicy masowo stamtąd odchodzą. Zdecydowanie odradzam wszystkim którzy mają szanse pracować chociażby w biedronce.
gall anonim 2012-02-29 03:44:27
Zgadzam sie z poprzednimi opiniami. Wszystko skupione w rekach jednego ( usunięte przez administratora ) Sam wie wszystko najlepiej. ( usunięte przez administratora ) w produkcji sa ok ale nie maja nic do gadania chociaz pracuja podobno w tej firmie duzo wczesniej niz ( usunięte przez administratora )Po ostatniej pogadance( usunięte przez administratora ) majacej nas podobno zmotywowac odeszly z produkcji 3 osoby i szykuja sie kolejne. ( usunięte przez administratora ) tego albo nie widza albo ktos takim im potrzebny i wygodny. Do innych dzialow nic nie mamy, spoko kompetentni ludzie, mozna z nimi pogadac nawet o programowaniu, maja duza wiedze czego nie mozna powiedziec o naszym ( usunięte przez administratora )Kasa zenujaca. ( usunięte przez administratora )Nawet jak by ktos chcial cos zrobic wiecej to on wszystko blokuje wiec juz nikt nie robi nic ponad to co koniecznie musi i ludzie maja wszystko gdzies. Nikt nie kiwnie juz palcem bo zamiast podziekowania jest jeszcze opieprzenie. Ciekawe co na to zarzad? Ocena mierna przez litosc i wzglad na paru spoko ludzi.
??? 2012-04-23 20:49:58
Ale czy ta firma to tylko programiści? Może ktoś napisze jak potraktowano sprzedaż, jak wygląda dział wdrożeń, testów i helpdesku. Przecież tam jest aktualnie już dwóch podobnych dyrektorów jak ten
opisany powyżej. Ale chyba pan vc president już wrócił do poprzedniej firmy
shmidt ;) 2012-04-24 08:27:42
na kazda kolejna ocene czekam jak na kolejny odcinek telenoweli.
ale nie przesadzajcie ze jest tam az tak zle. pensje jak na rynek katowicki standardowe. jak popatrzycie na ( usunięte przez administratora ) stawka bedzie zblizona. oczywiscie nie ma co porownywac do firm z zagranicznym kapitalem ale tego w katowicach jak na lekarstwo.
( usunięte przez administratora ) szczerze polecam ludziom swiezym w tej branzy szukajacych doswiadczenia i zdobycia praktycznej wiedzy,
specjalistom mniej chyba ze warunki bedziecie mieli dobre na papierze - w premie nie wierzcie
anonim 2012-04-30 18:28:24
a to jeszcze ktoś został po ostatniej migracji? :D:D:D
anonim 2013-05-27 22:12:10
Maćku, jest źle i będzie gorzej. Szukaj innej pracy.
anonim 2013-06-27 11:47:45
Wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma i ta opinia dotyczy całej drogi zawodowej każdego z nas.
Zawsze znajdą się plusy i minusy.
Każdy powinien wyrobić sobie własną opinię.
ps. a wpisy czytam dla rozrywki
anonim 2013-06-27 11:49:54
Chyba anonim ma jakiś problem sam ze sobą.
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, więc drogi Maćku nie słuchaj anonima.
anonim 2013-07-04 20:06:53
ciągły chaos organizacyjny, brak możliwości rozwoju, niedojrzałe kierownictwo, słabe benefity. omijać z daleka.
Marek 2014-03-05 23:36:35
Firma się kończy. Nie dotrwa do końca roku. Skutek wrogiego przejęcia. Można próbować co by się przez wakacje zahaczyć i poduczyć średniowiecza informatyki. Spoko niedobitki tam pracują.
3
juz nie formsiarz 2014-05-06 20:06:07
a to tam jeszcze ktos zostal poza sprzataczkami?? technologie kiedys byly ok, bo java i .net.(usunięte przez administratora)
1
czerkas 2015-01-05 23:26:46
Centrum Medyczne iMed24 to nowoczesna placówka medyczna, gdzie wszystkie badania diagnostyczne wykonujemy: z wykorzystaniem najnowocześniejszego sprzętu diagnostycznego, w jednym miejscu, w krótkim czasie, w komfortowych warunkach. Także daleko to się ma od tego co wypisujecie tutaj o tym że rzekomo mają niedługo paść...
witos 2015-03-07 16:54:59
no dobrze , ale inaczej się ma również to co trzyma się w teorii a to jak przekłada się to już na konkretną praktykę. I myślę , że tak własnie jest w tym przypadku. Tak z ręką na sercu , ale czy uważasz @czerkas, że rzeczywiście posiadacie najlepszych lekarzy czy specjalistów z różnych dziedzin medycyny?
Wicza 2015-03-26 18:50:07
Na jaką stronę internetową firmy nie wejdziecie to będą się wypowiadać na swój temat w samych superlatywach. W ten sposób chcą sie wypromować. Niestety nie mam jak zweryfikować tych informacji. Może wy mi powiecie jak wygląda opieka medyczna w iMed24, czy szanują swoich pacjentów czy też tylko liczy się dla nich kasa ?
Paula 2016-09-12 13:52:22
Wie ktoś może ile można zarobić pracując na recepcji? I proponują umowę o pracę czy zlecenie?
wedrft 2016-09-12 17:21:40
@Paula a to mam rozumieć ze oni na takie stanowisko wlasnie teraz posuzkuja jakiś pracowników? nic mi w sumie na ten temat nie wiadomo daj znac ..dzieki
Zostaw swoją opinię o iMed24 - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie iMed24