Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MAnuli Hydraulics Polska S.A.

Pracowałeś w firmie MAnuli Hydraulics Polska S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jo łoś - 2014-10-26 01:04:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko wszystkim ,ale jo miole dobre hehehehe
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-28 08:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca 7 dni w tychodniu? Ktoś ma złe informacje.
Radomsko- pracują od pon do pt (są 3 zmiany)
Plus soboty osób chętnych, Badz zaproponowane przez kierownika czy kogoś tam.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-11-06 23:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakie są warunki pracy w Radomsku co z kadrą kierowniczą
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-11-12 00:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na jakie "bonusy" mozna liczyc na swieta w myslowicach? prosze o powazna odpowiedz...
zdjecie uzytkownika
jo jak zwykle - 2014-11-14 21:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
super praca w myslowicach bony na swieta 500zl w bonach i 1000zl na karpia . a pozatym jo miolem dobre .pozdrawiam operatorow z tapl 2
zdjecie uzytkownika
karp - 2014-11-15 22:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jo jak zwykle - 2014-11-14 21:43:11]:
Dobre żarty 1000zł na karpia od 2000 roku nie było takiego karpia...:-)
zdjecie uzytkownika
nikt - 2014-11-19 12:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kiedy to referendum w sprawie Pana kierownika z 1 boxu??????
zdjecie uzytkownika
gola - 2014-11-19 13:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Właśnie dostałam ofertę pracy w tej firmie czy warto proszę o kokrety
zdjecie uzytkownika
gola - 2014-11-19 13:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Właśnie dostałam ofertę pracy w tej firmie czy warto proszę o konkrety
zdjecie uzytkownika
gola - 2014-11-19 13:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
alarm propozycje na operatora maszyn do tej firmy proszę proszę o opinie
zdjecie uzytkownika
najlepszy ustawiacz AF/PM - 2014-11-23 20:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie róbcie mu tego, przecież on nic innego nie umie robić niż głupie upomnienia mobing (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
borek - 2014-11-24 14:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co zauważyłem to Manuli charakteryzuje super socjal oraz niewielka możliwość rozwoju szczególnie dla kobiet. Także to główne cechy które udało mi się zauważyć w tej firmie. Po za tym z plusów jeszcze mogę wymienić dwie rzeczy: przestrzeganie KP oraz to , że naprawdę docenia się dobrego pracownika
zdjecie uzytkownika
janot - 2014-11-25 22:09:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak naprawdę doceniają dobrych pracowników :-) kto takie głupoty pisze, większość dobrych pracowników już tu nie pracuje albo chętnie by z tego obozu uciekła tylko polski rynek pracy ich zniechęca do tego...
zdjecie uzytkownika
twoja stara nie ma co wrzucić do gara - 2014-11-26 11:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Super zakład pracy chronionej
Pani der-erektor pisemnie obiecała:) premie 200zł!!! czas leci a kasy nie widać:)hah wybaczamy i jednocześnie bardzo dziękujemy za dodanie 1zł za przepracowany dzień do bonów!! Jest pani wielka!!Jak Robin Hood co zabierał biednym i oddawał bogatym..czy jakoś tak:)Przykrą sprawą jest też to że dzięki kierownictwu(Pablo Bi-kasso)można poczuć się jak jeniec IIIRzeszy wykorzystywany do przymusowych robót no ale zapewne takie tajniki w "zarządzaniu" zasobami ludzkimi są przekazywane z pokolenia na pokolenie bo chyba Heinrich Himmler ma wnuka w Sosnowcu..
zdjecie uzytkownika
taki se - 2014-11-27 21:42:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozytywy wypisuje box nr1.Kierownik to na serio tępa strzała.Referendum juz niedługo.Zarząd się dowie jakim prostakiem jesteś.Stare przysłowie mowi:Świnia będzie świnie choćby i w koronie!
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-12-01 19:07:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba box nr 1 zaspawać
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-12-02 17:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o opinie jak wygląda praca w Manuli ?
zdjecie uzytkownika
Jorg Tapl 2 - 2014-12-02 20:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a czytac umiesz Madzia?
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-12-03 15:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A pracują tam kobiety ? czy jest to ciężka praca ?
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-12-04 23:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Magda - 2014-12-03 15:04:05]:
Magdo .oczywiscie ze pracuja kobiety , zloz cv lub zadzwon czy wogole masz szanse by Cie przyjeli . a jezeli Ci sie uda to zycze Ci powodzenia i zdrowia . pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Mario - 2014-12-07 21:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przychodz Madzia jak najszybciej, jest spoko, kobiety pracuja głównie na montażu ale równiez w KJ na piecach, na automatach itd. napewneio znajdziesz cos dla siebie. Praca jest wporzo waze tylko by miec silną psychę i sie nie przejmowac gadami. Pozatym oprócz raczej mełaej pensji masz spoko socjal,fajni ludzie( fizyczni) duzo facetów i mozliwośc romansu:)
zdjecie uzytkownika
krzych - 2014-12-08 17:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdro dla Królasa i Kuzaja Nic się bandyci nie odzywacie !!!!
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-12-11 18:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuje za odpowiedż :) Również pozdrawiam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa przeprowadzana przez kierownika który sprawdza znajomość rysunku technicznego oraz umiejętność posługiwania się suwmiarką cyfrową
Pytania: Określenie skoku gwintu (z rysunku technicznego) który podany jest w calach.
zdjecie uzytkownika
wert - 2014-12-18 10:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo nie polecam,cieżka praca na produkcji duze wymagania do pracownika niskie wynagrodzenie i MASAKRYCZNE WARUNKI PRACY!!Mgła olejowa hałas miejscami sięgający chyba do 110db po 8 godzinach pracy czujesz się jak MOM(mięso oddzielone mechanicznie).Bardzo nie polecam pracowałem już w wielu zakładach ale czegoś takiego jeszcze nie widziałem!! Osoby które utkwiły tu na dłużej powinny sie zastanowić czy naprawdę warto??
zdjecie uzytkownika
Mikołaj. .. - 2014-12-20 12:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wesołych Świąt dla kierownika tapl i jego pomagiera.Takich buraków to świat nie widział.Ciezko wyjść z boxu i złożyć życzenia świąteczne?To też ba trochę kultury ale w tej firmie tego nie znajdziecie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAnuli Hydraulics Polska S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy MAnuli Hydraulics Polska S.A.?
Zadaj pytanie
x