Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MAnuli Hydraulics Polska S.A.

Pracowałeś w firmie MAnuli Hydraulics Polska S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zet - 2014-08-21 22:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A ja chciałbym się dowiedzieć czegoś o fabryce w Radomsku
zdjecie uzytkownika
pętla - 2014-09-29 08:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Radomsku? jest parę ciekawych artykułów o firmie na http://radomsko.naszemiasto.pl/tag/manuli-hydraulics-radomsko.html, raczej mają wydźwięk pozytywny - raczej, bo nie przeczytałam wszystkich. ale tutaj nie znalazłam żadnych danych dotyczących rekrutacji.. http://manuli-hydraulics-polska.polandtrade.pl/
zdjecie uzytkownika
jo - 2014-10-12 12:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jo miolem dobre
zdjecie uzytkownika
radosku to ja - 2014-10-15 00:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zet - 2014-08-21 22:01:40]:
w radomsku operator ma 2500zl brutto na start na umowie .a na slasku jak widac duzo mniej. poprostu nazwijmy to po polsku . co kraj to obyczaj. slask ma duzo wiecej fabryk i przedsiebiorstw i mniejsze bezrobocie . pozdrawiam kolegow z Myslowic . nie dajcie sie
zdjecie uzytkownika
kali - 2014-10-16 20:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Operator dwa i pół na start??? Dobreeee !!! A zarazem śmieszne.
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-10-17 23:11:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zet - 2014-08-13 09:59:34]:
potwierdzam w 100% ustawiacz AF Tapl 1
zdjecie uzytkownika
jest super - 2014-10-21 14:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to się dzieje w naszej firmie.Zwolnienia i prawdopodobna wymiana części załogi. Nasz kierownik dostanie więcej swobody.Może decydować o wysokości naszej premii. Pewno dostanie wzwodu pierwszego od kilku lat z radości. Zobaczymy co będzie dalej....hehe...
zdjecie uzytkownika
Miren - 2014-10-22 09:26:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba współczuć tylko osobom, które mają ogromną wiedzę i doświadczenie a nie ma to żadnego przełożenia na działalność firmy. Wydaje mi się, że zarobki oferowane w ramach tego samego zakładu w dwóch różnych miejscach nie powinny w drastycznym stopniu się różnić od siebie, widać jednak Manuli ma inne podejście do tematu.
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-10-22 18:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
.. i jeszcze to ciągłe(średnio co 6-8 miesięcy) wyrzucanie z pracy dyrektora fabryki w Radomsku i związana z tym ciągła niepewność jutra, świadczą fatalnie o mentalności całej tej korporacji i nie wróży to dobrze przyszłości tej firmy.
Pracuje tu wielu bardzo zaangażowanych w pracę i bardzo cennych ludzi ... aż dziwie się, że jeszcze tu pracują.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-24 14:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie nie pakujcie się w tą firmę , przyjmują ludzi a rzeczywiście potrzebują jeleni , oferują wynagrodzenie " wolontariatowe " , traktuja ludzi jak rzeczy , za wszystko karają i obcinają te i tak żałosne wynagrodzenie . kierownik kawał dziada , a na koniec i tak Cie zwolnią !!!! UWAGA NA TEN SYF !!!! Serdecznie nie polecam !
zdjecie uzytkownika
też pracownik - 2014-10-24 17:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podzielam opinie wyżej.Ta firma to porażka. Nie liczą się z nikim i z niczym.Pracownik u nich to dno które traktowane jest jak zło konieczne.Co do zarobków....tragedia.W pierwszej lepszej pracy dostaniecie więcej jak tu.Warunki pracy tragiczne. Bród smród i ubóstwo. Kierownik nadęty pawian który nie zna się na niczym.Rozmowa kwalifikacyjna czysta kpina. Ocena ogólna poniżej normy.Nie idźcie do tej firmy.Szkoda waszego czasu.
zdjecie uzytkownika
jo łoś - 2014-10-26 01:04:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko wszystkim ,ale jo miole dobre hehehehe
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-28 08:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca 7 dni w tychodniu? Ktoś ma złe informacje.
Radomsko- pracują od pon do pt (są 3 zmiany)
Plus soboty osób chętnych, Badz zaproponowane przez kierownika czy kogoś tam.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-11-06 23:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakie są warunki pracy w Radomsku co z kadrą kierowniczą
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-11-12 00:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na jakie "bonusy" mozna liczyc na swieta w myslowicach? prosze o powazna odpowiedz...
zdjecie uzytkownika
jo jak zwykle - 2014-11-14 21:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
super praca w myslowicach bony na swieta 500zl w bonach i 1000zl na karpia . a pozatym jo miolem dobre .pozdrawiam operatorow z tapl 2
zdjecie uzytkownika
karp - 2014-11-15 22:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jo jak zwykle - 2014-11-14 21:43:11]:
Dobre żarty 1000zł na karpia od 2000 roku nie było takiego karpia...:-)
zdjecie uzytkownika
nikt - 2014-11-19 12:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy to referendum w sprawie Pana kierownika z 1 boxu??????
zdjecie uzytkownika
gola - 2014-11-19 13:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Właśnie dostałam ofertę pracy w tej firmie czy warto proszę o kokrety
zdjecie uzytkownika
gola - 2014-11-19 13:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Właśnie dostałam ofertę pracy w tej firmie czy warto proszę o konkrety
zdjecie uzytkownika
gola - 2014-11-19 13:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
alarm propozycje na operatora maszyn do tej firmy proszę proszę o opinie
zdjecie uzytkownika
najlepszy ustawiacz AF/PM - 2014-11-23 20:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie róbcie mu tego, przecież on nic innego nie umie robić niż głupie upomnienia mobing (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
borek - 2014-11-24 14:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co zauważyłem to Manuli charakteryzuje super socjal oraz niewielka możliwość rozwoju szczególnie dla kobiet. Także to główne cechy które udało mi się zauważyć w tej firmie. Po za tym z plusów jeszcze mogę wymienić dwie rzeczy: przestrzeganie KP oraz to , że naprawdę docenia się dobrego pracownika
zdjecie uzytkownika
janot - 2014-11-25 22:09:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak naprawdę doceniają dobrych pracowników :-) kto takie głupoty pisze, większość dobrych pracowników już tu nie pracuje albo chętnie by z tego obozu uciekła tylko polski rynek pracy ich zniechęca do tego...
zdjecie uzytkownika
twoja stara nie ma co wrzucić do gara - 2014-11-26 11:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super zakład pracy chronionej
Pani der-erektor pisemnie obiecała:) premie 200zł!!! czas leci a kasy nie widać:)hah wybaczamy i jednocześnie bardzo dziękujemy za dodanie 1zł za przepracowany dzień do bonów!! Jest pani wielka!!Jak Robin Hood co zabierał biednym i oddawał bogatym..czy jakoś tak:)Przykrą sprawą jest też to że dzięki kierownictwu(Pablo Bi-kasso)można poczuć się jak jeniec IIIRzeszy wykorzystywany do przymusowych robót no ale zapewne takie tajniki w "zarządzaniu" zasobami ludzkimi są przekazywane z pokolenia na pokolenie bo chyba Heinrich Himmler ma wnuka w Sosnowcu..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAnuli Hydraulics Polska S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x