Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MAnuli Hydraulics Polska S.A.

Pracowałeś w firmie MAnuli Hydraulics Polska S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tapl2 - 2015-03-07 15:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez sie o to pytam? dlaczego operator zapierd 8h bez przerwy?? i musi jeśc urabanymi rękoma przy maszynie??? bo gdyby chciał iśc na przerwe to jego kolega miałby 6 maszyn na glowie !!!!!! dlaczego nie mozna wyłączyć na 20 min maszyn??? Bielawski chcesz mieć PiP na głowie??? moge ci to załatwić !!!
zdjecie uzytkownika
do flustrata - 2015-03-08 15:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tapl2 - 2015-03-07 15:18:00]:
powiem ci tak - ja pracowałem 3 lata na strefie w Tychach (na linii produkcyjnej - 2 lata przez pośrednika).
Manuli to jest luzik - dodatkowe przerwy których ty nie liczysz (piciu siku itp), palenie na stanowisku pracy (ja nie palę i mam to szczęście że koło mnie też nie palą), w innych firmach jest zakaz i palisz na przerwie 15 minutowej (śniadaniowej) i umowę dostałem z manuli po 6 miesiącach po pośredniku.
Acha - gdzie ty wyczytałeś o 20 minutach - idź do szkoły albo poczytaj w Internecie (po 6 godzinach pracy 15 minut przerwy), ja mam przerwę majster sam o tym przypomina, fakt maszyny musza lecieć ale to już sprawa dogadania się z współpracownikami - ale może ty masz z tym problem.
A jak masz pretensje i żale że zapier... to trzeba było się uczyć. Ja robię swoje mam normalna umowę, świadczenia, przelew na czas i to sobie szanuję.
Jak ci się nie podoba to się zwolnij a nie opowiadaj bajek, kolejny flustrat i bajkopisarz....a potem wszyscy jakoś dziwnie wracają...ale generalnie jest źle.
zdjecie uzytkownika
p - 2015-03-08 19:49:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do flustrata - 2015-03-08 15:56:44]:
wracają tylko nieudaczniki bez godności !
zdjecie uzytkownika
Logner - 2015-03-11 22:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przez jakiego pośrednika pracy można dostać się do pracy na Manuli? i ile można zarobić?.Dzięki za info.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-03-12 09:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przez adecco, randstad , gi group. Zastanow sie czy chcesz byc ponizany i zeby sie na Ciebie WIELCE wazni wlosi wydzierali przy pracy w skandalicznych warunkach za NAJNIZSZA krajowa.
NIE POLECAM TEJ CHOREJ FIRMY
zdjecie uzytkownika
tapl2 - 2015-03-13 17:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do flustrata - 2015-03-08 15:56:44]:
skoro tak Ci tam dobrze i sobie chwalisz robote w przeciwieństwie do większości to pewnie jesteś jednym z tych lizusów od pana B, ciekawe dlaczego ten pan jest tak dobrze poinformowany?
zdjecie uzytkownika
Jaki pajac... - 2015-03-13 18:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do flustrata - 2015-03-08 15:56:44]:
I znowu box się odezwał.Ciekawe kto tym razem....Asystent czy też sam kierownik.Myślę ze ten drugi.Takie pierdoły to tylko on może pisać.Człowieku ogarnij się...
zdjecie uzytkownika
operator - 2015-03-14 10:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tapl2 - 2015-03-13 17:38:33]:
a ty skoro tak narzekasz to dlaczego się nie zwolnisz???
kolejny nieudacznik - nic nie umie tylko narzekać - idź do innej firmy i pokaż jaki z ciebie fachowiec.
Zgodzę się z tobą że tylko nieudacznik bez godności wraca ale gorszy jest nieudacznik narzekający i pracujący.
Skoro większość nie chwali sobie tej pracy to co tu do k.... n.... robi????
zdjecie uzytkownika
paweł bajorek - 2015-03-14 22:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [operator - 2015-03-14 10:50:11]:
Bo to jest polska nie ma pracy trzeba tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
do pawła bajorka - 2015-03-15 16:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paweł bajorek - 2015-03-14 22:09:00]:
aha....czyli tak jest wszędzie...a ja myślałem ze tylko w Manuli
zdjecie uzytkownika
beerek12 - 2015-03-16 18:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadza sie donosicielstwo a nawet mobbing to chleb powszedni w manuli myslowice kierownik dumny z siebie chodzi jak paw a jak przyjdzie jakas inspekcja to sie chowa za maszynami jak ostatni dupek zero szcunku dla pracownika a dlaczego pracujemy tam dalej? bo niestety po tylu latach pracy nie znajde innej
zdjecie uzytkownika
bnm - 2015-03-16 18:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [beerek12 - 2015-03-16 18:42:14]:
dlaczego nie znajdziesz?? taki jesteś dobry??
zdjecie uzytkownika
beerek12 - 2015-03-18 11:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie W ile placo panu za wpisy na tym forum? oplaca sie?
zdjecie uzytkownika
pomocnicza - 2015-03-19 16:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roberto - 2015-03-02 21:40:50]:
NOCOŃ .Z. on donosi i to dziennie panowie i panie . moze czas dzialac na jego niekorzysc .co wy na to?
zdjecie uzytkownika
restituti militari - 2015-03-20 22:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Nocoń i ta cała banda kolesiów są nietykalni,jeden drugiego kryje,a Pan Nocoń to nawet ostatnio wkręcił do pracy swoją córkę która na niczym się nie zna ale kierownik stwierdził że jest nietykalna.... żenada
zdjecie uzytkownika
bielawski - 2015-03-21 20:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [restituti militari - 2015-03-20 22:38:38]:
no co firma rodzinna ja też kiedyś syna wkręcę na operatora !
zdjecie uzytkownika
sylw1 - 2015-03-23 16:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Zostalam zaproszona na rozmowe kwalifikacyjna do tego Manuli.
Jak kazde forum o kazdej pracy pisza zle rzeczy.
Podobno kobieta tam ma pod soba 3 maszyny i to ciazka praca.
Czy tak jest? Jezeli Kobiety tam pracuja i daja rade to mysle ze nie jest az tak zle.
zdjecie uzytkownika
młody - 2015-03-23 19:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sylw1 - 2015-03-23 16:55:54]:
spoko jest lajtowo jeszcze pazurki zdazysz pomalować przy maszynie , a jak się spreżysz to i na puderek starczy czasu. pozdrawiam i zapraszam:)
zdjecie uzytkownika
wróbel - 2015-03-23 21:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam dla kobiet ta praca jest masakrą i nie polecam ! ! !
zdjecie uzytkownika
kuropatwa - 2015-03-24 15:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [młody - 2015-03-23 19:03:24]:
przyjdz kobieto bo warto . jest czysto wokol maszyn jest stolik 4 krzeselka ,maszyny sa po generalnym remoncie .detale sa najwyzszej jakosci i nie zmieniaja wymiarow ani ksztaltu. wiec pozostaje nabic maszyny ,sprawdzic detal .no i sobie usiasc wygodnie na krzeselku przy stoliczku. naprawde polecam te prace . pozdrawiam serdecznie operatorow .
zdjecie uzytkownika
suszka - 2015-03-24 21:36:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyjdż będę cie jebał ! ! !
zdjecie uzytkownika
żal - 2015-03-25 23:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [suszka - 2015-03-24 21:36:31]:
Właśnie przez takich debili jak Suchy ludzie się zwalniają.Wydrze te mordę za byle co to nie dziwię się że każdy to pierdoli.Panie Susza to nie lata komuny.Coś się panu popierdolilo.A zakład nie jest pańską prywatną własnością.Otwórz pan działalność to wtedy mordą drzyj
zdjecie uzytkownika
beerek12 - 2015-03-26 09:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i mamy audyt!!! znowu to samo!!! panika pierdolca dostajo kierowniki trzeso [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze chyba w Krakowie slychac chcoc pokazac swojo wyzszosc to juz nie wiedzo co wymyslac jeden lepszy od drugiego byle pracownika up....
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wyslanie aplikacji do pośrednika. Nastepnie szybko pośrednik się odezwał i proponował rozmowę od razu w Manuli.
Rozmowa wyglądała tak iż najpierw zostaliśmy wysłani do biura aby odpowiedzieć na pytanie:
- jak zdrowie? ( tu już człowiek zaczyna coś podejrzewać)
- czy znasz rysunek techniczny.
Następnie pracownica z biura oprowadziła po kilka osób po halach i tyle.

Nie mniej jednak NIE POLECAM PRACY W TEJ FIRMIE!!
Pytania: - jak zdrowie? ( tu już człowiek zaczyna coś podejrzewać)
- czy znasz rysunek techniczny.
zdjecie uzytkownika
beerek12 - 2015-03-26 09:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co do naszych pseudo przełożonych to zastanawiam się dlaczego postawiono ich na tych stanowiskach.Za co? Po co?kwalifikacje takie sobie albo gorsze chyba ze za to ze jedyne co im dobrze wychodzi to pokazywanie swojej w opier...pracownika.To potrafią najlepiej!!! i niektórzy tylko to,niestety.
zdjecie uzytkownika
licznik - 2015-03-26 10:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie są moje karty do liczenia ręcznego? Czyżby audytowcy mieli coś przeciwko liczeniu ręcznie 500-1000 detali na godzinę? Pewnie zapytaliby, jak znajdujemy czas na sprawdzanie detali, nabijanie i czyszczenie maszyn, itp. itd?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAnuli Hydraulics Polska S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy MAnuli Hydraulics Polska S.A.?
Zadaj pytanie