Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MAnuli Hydraulics Polska S.A.

Pracowałeś w firmie MAnuli Hydraulics Polska S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zet - 2014-08-13 09:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Proszę o info jaki warunki maja pracownicy umysłowi
Czy można liczyć na jakieś szkolenia, premie, dodatki
Jak z płaca czy warto choć spróbować tam pracowac
zdjecie uzytkownika
fabio.d.moro. - 2014-08-13 11:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do pracy umysłowej mobbing mobbing i jeszcze raz mobbing,ale proszę się nie martwić już niedługo planujemy ostateczne rozwiązanie kwestii słowiańskiej.
zdjecie uzytkownika
realny nick - 2014-08-14 17:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyłącznie Sikorski miał rację. PO-lacy są Murzynami we własnym kraju
zdjecie uzytkownika
kia - 2014-08-14 23:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Całe manuli funkcjonuje na murzynowości polaków po to tu przenieśli swoją fabryczkę
zdjecie uzytkownika
zet - 2014-08-16 19:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za opinie
Ale piszecie to co słyszeliście czy znacie to z własnego doświadczenia ???
Proszę napiszcie jakich wartości wynagrodzenia można się spodziewać na początek jako doświadczony pracownik 1000, 2000, 3000 Netto może więcej lub mniej.
Może zamiast pisać ogólnikowo i o tym ze Polacy to murzyni bo w to nie wierzę, wszędzie trzeba pracować i nie ma nic za darmo.
Napiszcie jakieś konkrety i o której mówicie fabryce w Polsce.





zdjecie uzytkownika
do zet - 2014-08-17 21:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak a do polski przyjechali bo jest ładniej i tak samo ciepło jak w italii :-)
zdjecie uzytkownika
zet - 2014-08-17 22:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do zet - 2014-08-17 21:28:24]:
nikt z was nie potrafi napisać żadnych konkretów tylko same bzdury piszecie takimi wpisami nikomu nie pomożecie w podjęciu decyzji o pracy w Manuli. Ja czytam i nadal nic nie wiem poza tym że każdy narzeka, ale w każdej fabryce tak jest i każdy narzeka a mimo wszystko pracuje
zdjecie uzytkownika
Zawisza - 2014-08-18 09:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zet Nie wiesz, że Polacy lubią sobie pogadać? Jeżeli jesteś zainteresowany pracą to spróbuj nawiązać kontakt z tą firmą. Na pewno nie zaszkodzi jak pójdziesz na jakąś rozmowę do firmy, zobaczysz jak to funkcjonuje, spytasz o warunki płacowe etc. Firma ma spore doświadczenie, bo została założona w Niemczech w 1975 roku, więc trochę czasu minęło. Jeżeli tylko oferują stałe, dobre wynagrodzenie to warto z nimi rozpocząć współpracę bo w działce sprzedaży komponentów wysokociśnieniowych myślę, że liczą się na rynku...
zdjecie uzytkownika
senegalczyk - 2014-08-18 16:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@zet Zarobki na jakie możesz liczyć to 1600 na rękę przez jakieś dwa lata a potem to nawet mogą ci zwiększyć o 100 pln! tak jak to było w tym roku! No ale jeśli są weekendy robocze (ostatnio nie było bo coraz mniej zamówień jest w tym zakładzie) to nawet i 2000 na ręke zarobisz,jedynie ta wada że pracujesz 7 dni w tygodniu
zdjecie uzytkownika
tapl - 2014-08-18 21:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zawisza - 2014-08-18 09:50:12]:
zawisza ty jesteś trochę jakiś chory:-)...stałe wynagrodzenie może tak ale nie dobre...!!!!
zdjecie uzytkownika
zet - 2014-08-20 10:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla sprostowania piszecie o zakładzie na śląsku czy w Radomsku bo to jest dośc wazne
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-20 17:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MYSŁOWICE(ŚLĄSK)
zdjecie uzytkownika
zet - 2014-08-21 22:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A ja chciałbym się dowiedzieć czegoś o fabryce w Radomsku
zdjecie uzytkownika
pętla - 2014-09-29 08:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Radomsku? jest parę ciekawych artykułów o firmie na http://radomsko.naszemiasto.pl/tag/manuli-hydraulics-radomsko.html, raczej mają wydźwięk pozytywny - raczej, bo nie przeczytałam wszystkich. ale tutaj nie znalazłam żadnych danych dotyczących rekrutacji.. http://manuli-hydraulics-polska.polandtrade.pl/
zdjecie uzytkownika
jo - 2014-10-12 12:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jo miolem dobre
zdjecie uzytkownika
radosku to ja - 2014-10-15 00:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zet - 2014-08-21 22:01:40]:
w radomsku operator ma 2500zl brutto na start na umowie .a na slasku jak widac duzo mniej. poprostu nazwijmy to po polsku . co kraj to obyczaj. slask ma duzo wiecej fabryk i przedsiebiorstw i mniejsze bezrobocie . pozdrawiam kolegow z Myslowic . nie dajcie sie
zdjecie uzytkownika
kali - 2014-10-16 20:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Operator dwa i pół na start??? Dobreeee !!! A zarazem śmieszne.
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-10-17 23:11:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zet - 2014-08-13 09:59:34]:
potwierdzam w 100% ustawiacz AF Tapl 1
zdjecie uzytkownika
jest super - 2014-10-21 14:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to się dzieje w naszej firmie.Zwolnienia i prawdopodobna wymiana części załogi. Nasz kierownik dostanie więcej swobody.Może decydować o wysokości naszej premii. Pewno dostanie wzwodu pierwszego od kilku lat z radości. Zobaczymy co będzie dalej....hehe...
zdjecie uzytkownika
Miren - 2014-10-22 09:26:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba współczuć tylko osobom, które mają ogromną wiedzę i doświadczenie a nie ma to żadnego przełożenia na działalność firmy. Wydaje mi się, że zarobki oferowane w ramach tego samego zakładu w dwóch różnych miejscach nie powinny w drastycznym stopniu się różnić od siebie, widać jednak Manuli ma inne podejście do tematu.
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-10-22 18:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
.. i jeszcze to ciągłe(średnio co 6-8 miesięcy) wyrzucanie z pracy dyrektora fabryki w Radomsku i związana z tym ciągła niepewność jutra, świadczą fatalnie o mentalności całej tej korporacji i nie wróży to dobrze przyszłości tej firmy.
Pracuje tu wielu bardzo zaangażowanych w pracę i bardzo cennych ludzi ... aż dziwie się, że jeszcze tu pracują.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-24 14:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie nie pakujcie się w tą firmę , przyjmują ludzi a rzeczywiście potrzebują jeleni , oferują wynagrodzenie " wolontariatowe " , traktuja ludzi jak rzeczy , za wszystko karają i obcinają te i tak żałosne wynagrodzenie . kierownik kawał dziada , a na koniec i tak Cie zwolnią !!!! UWAGA NA TEN SYF !!!! Serdecznie nie polecam !
zdjecie uzytkownika
też pracownik - 2014-10-24 17:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podzielam opinie wyżej.Ta firma to porażka. Nie liczą się z nikim i z niczym.Pracownik u nich to dno które traktowane jest jak zło konieczne.Co do zarobków....tragedia.W pierwszej lepszej pracy dostaniecie więcej jak tu.Warunki pracy tragiczne. Bród smród i ubóstwo. Kierownik nadęty pawian który nie zna się na niczym.Rozmowa kwalifikacyjna czysta kpina. Ocena ogólna poniżej normy.Nie idźcie do tej firmy.Szkoda waszego czasu.
zdjecie uzytkownika
jo łoś - 2014-10-26 01:04:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko wszystkim ,ale jo miole dobre hehehehe
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-28 08:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca 7 dni w tychodniu? Ktoś ma złe informacje.
Radomsko- pracują od pon do pt (są 3 zmiany)
Plus soboty osób chętnych, Badz zaproponowane przez kierownika czy kogoś tam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAnuli Hydraulics Polska S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x