logo MAnuli Hydraulics Polska S.A.

MAnuli Hydraulics Polska S.A.

Mysłowice

Opinie o MAnuli Hydraulics Polska S.A.

Ciekawy 2017-03-31 21:56
Mam pytanie ?
Co możecie powiedzieć o pani HR Manager ? Podobno się zwalnia ?
Chciałbym wiedzieć co to za osoba ?
Dziękuje za informację zwrotną
7
Anka 2017-04-02 23:36
ciekawośc to 1 stopień do piekła, jeśli cie tak interesuje to zapytaj ja osobiście.
Joanna 2017-04-03 08:53
@Nowy rozumiem, że jesteś nowym pracownikiem w firmie. Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak nowi pracownicy są wdrażani do zespołu oraz jak przebiega proces rekrutacji.
ede 2017-04-05 08:35
nic nie rozumiesz ,idź już z tym mikrofonem ;-)
4
Ona82 2017-04-10 18:16
Wybieram sie tam na rozmowe skladac jakies części (praca siedzaca) nw czy isc na ta rozmowe czy nie roznie mówią....
Dariusz 2017-04-11 21:09
MAnuli Hydraulics Polska to bardzo fajna firma i jestem zadowolony a pracy.
5
tren 2017-04-19 19:51
czy ktos wie jakie tam są godziny pracy?
tren 2017-04-19 19:52
czy ktos wie jakie tam są godziny pracy?
Joanna 2017-04-20 08:45
@Dariusz co takiego sprawia, że jesteś zadowolony ze swojej pracy? Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat tego jakim pracodawcą jest dla Ciebie firma?
Darek 2017-04-20 18:09
Lubię tą robotę bo można przyjść do pracy trzeźwym a wyjść w takim stanie że ledwo pion utrzymuje mało jest teraz takich zakładów pracy w których toleruje się patologiczne zachowania a to dla mnie ogromny plus
10
D. 2017-04-21 00:19
Pracowalem kilka lat w tej firmie i to jest patologia .Niema co sie pchac tam Wlosi robia co chca [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] muzg na zero i ogien
2
Roberto 2017-04-23 21:08
Żal
Mechanior 2017-04-25 20:18
MAnuli Hydraulics to wysoko specjalistyczna firma z branży hydraulicznej. Myślę, że nie dla każdego jest tu praca ale z pewnością dla dobrych fachowców.
2
Jabol 2017-05-03 11:28
Praca w tym zakladzie jest na luzie.nikt nie goni.nie sprawdza.Jest czas na spokojne sniadanie.Zaklad dba o pracownikow.nawet zalozyli dodatkowe kamery na wypadek gdyby komus sie zaslablo od tego spokoju. Chociaz jesli przeczytalem to co w/w napisalem to musze najpierw wytrzezwiec bo chyba cos mi sie lekko pomylilo.
5
Jabol 2017-05-03 11:28
Praca w tym zakladzie jest na luzie.nikt nie goni.nie sprawdza.Jest czas na spokojne sniadanie.Zaklad dba o pracownikow.nawet zalozyli dodatkowe kamery na wypadek gdyby komus sie zaslablo od tego spokoju. Chociaz jesli przeczytalem to co w/w napisalem to musze najpierw wytrzezwiec bo chyba cos mi sie lekko pomylilo.
1
Mundek 2017-05-03 14:03
MAnuli Hydraulics Polska to nowoczesny, rozwijający się zakład. Przykro czyta się wpisy osób mało poważnych.
3
Joanna 2017-05-05 10:30
@Mundek a co uważasz za największe plusy pracy w firmie? Jeśli możesz to podaj również to jakie stanowisko w MAnuli Hydraulics Polska zajmujesz. Warunki pracy mogą się w ramach jednej firmy mogą się różnić w zależności od zakresu obowiązków, czy też działu w jakim się pracuje.
2
Marian 2017-05-09 22:45
MAnuli Hydraulics Polska jest dobrym miejscem do pracy i jak widać oferta pracy jest skromniutka. Jak jest dobrze to logiczne, że nikt nie szuka niczego nowego.
2
looki 2017-05-10 16:27
Była kiedyś tak reklama w tv .........a świstak siedzi i zawija sreberka.........i tyle w temacie
3
Joanna 2017-05-11 09:06
@looki rozumiem, że nie zgadzasz się z opinią @Marian. Dlaczego? Jakie są Twoje doświadczenia z pracy w firmie?
Sebus3086 2017-05-11 18:18
Mam pytanie czy ktoś wie jakie warunki zatrudnienia są ale na oddziale w Katowicach na ul.Modelarskiej 11 interesują mnie zarobki przy zatrudnieniu przez Agencje Pracy??
Mechanior 2017-05-17 20:26
Stabilność firmy widać jak bieżące zapotrzebowanie na nowych pracowników jest bardzo małe. Nikt nie będzie szukał nowej pracy jak jest mu dobrze, zarabia całkiem dobre pieniądze. Tym bardziej, że firma z taką pozycją w branży musi trzymać wysokie standardy.
Ania 2017-05-21 00:27
czy ciebie mechanior pogieło?
roberto 2017-05-21 21:31
Ha Ha Ha dobre...
Moncia555 2017-05-22 21:41
Chciałabym się zatrudnić do Manuli, dzwonili do mnie i mam rozmowę kwalifikacyjną na montaż. Warto? Jakie warunki?
Dziękuję za info, pozdrawiam.
Piotr 2017-05-23 15:41
No i jak tam urlopy zaplanowane?
Pan i władca powybija wam takie rzeczy z głowy nie ma odpoczynku!
Dostali po 100 zł podwyżki to siedzieć cicho i pracować!
Jesteście własnością firmy!
I życie prywatne to coś o czym możecie pomarzyć
8
automat 2017-05-27 09:33
A zależy komuś na urlopie w lecie? Po podwyżkach to sobie można i w grudniu na wypasione wczasy pojechać, o ile ten urlop wogóle będzie. Zawsze może przecież wystąpić potrzeba produkcji. Pozdrawiam tych co życie rodzinne spędzają w manuli.
4
Roberto 2017-05-29 22:06
prawie co roku tak było albo zamiast trzech to dwa tygodnie albo termin zmieniony...Zal
1
Mechanior 2017-05-31 21:57
Chyba mocno przesadziliście w tych swoich ocenach? Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, gdyby prawdą były te świetne zarobki w innych firmach to byłoby super, ale to bajki.
1
Czester 2017-06-13 20:41
Nikt normalny nie pracuje jak wol na 3 maszynach bez przerwy sniadaniowej,z mgielka olejowa ktora przekracza wszelkie normy.Trzeba byc naprawde zdesperowanym zeby tam pracowac za 1500,a teraz niewolnicy dostali po 400 brutto podwyzki.te wasze wpisy sa tak samo zalosne jak ta firma przeciez tam nawet ukraincy nie chca pracowac
1
Mechanior 2017-06-19 22:36
Nie mogę namierzyć ofert pracy i w zawiązku z tyn mam pytanie czy Manuli na jakieś braki kadrowe? Słyszałem sporo dobrego o firmie ale trochę się zmartwiłem po lekturze wpisów. Jestem świadom, że zdania mogą być rożne. Myślę, że niektórzy bardzo przesadzają .
Joanna 2017-06-21 09:08
@Mechanior
na stronie internetowej firmy znajdziesz formularz aplikacyjny. Nawet jeśli w tym momencie nie możesz znaleźć interesującej Cię oferty, zawsze warto przesłać swoją kandydaturę do firmy, szczególnie jeśli jesteś zainteresowany pracą właśnie w MAnuli Hydraulics Polska.
@Czester
wspominasz, że w firmie nie ma przerwy śniadaniowej. Jak wygląda w takim razie dzień pracy?
ktostam nie wazne 2017-06-23 19:14
A co tam napisze jak jest w Katowicach bo widzę ze ludziska pytają a nikt do końca nie wie :)
Jest nieco inaczej niż w Mysłowicach (lepiej) po kolei
---------plusy
- Nie ma ani jednego makaroniarza
- przerwy śniadaniowe są (spróbowali by zabrać :) raz Fabio na taka przerwę się nadział to był tak zmieszany ze drzwi uszkodził ze stołówki hahaha do teraz się nie domykają )
- kierownik produkcji jak to kierownik ciśnie go Fabio no to zrobi zebranie i se pokrzyczy ale raczej nieszkodliwy (ma fiola na punkcie czystości)
- brygadziści jak ich nie wkur.... (nie palisz maszyn non stop albo nawalisz skrzynkę lub 2 złomu) to masz spokój
- jak jesteś kumaty nie musisz nic umieć przyjmą cie nauczysz się dadzą ci czas
- ------ minusy
- hala a właściwie podłoga jest w tragicznym stanie można nogę skręcić
- braki kadrowe wiec ciągle o nadgodziny szarpią, sobota na rano to pewniak nawet nie myśl o weekendzie
- braki kadrowe wiec trzeba sobie sprzątać olej wokół maszyn (1 sprzątacz na 3 zmiany kpina)
- braki kadrowe trzeba mieć trochę oleju w głowie z naciskiem na TRZEBA bo to czasem ramie wybije albo końcówka się zablokuje wiej przy 1 mechaniku na zmianę szybko sobie wroga zrobisz :)
- płaca 2600 (po ostatnich podwyżkach desperacji :) po 3 albo 6 miechach nie pamiętam 2800)
- kilka osób z sosnowca :/
Na dzień dzisiejszy czyli czerwiec 2017 trzeba nam szlifierza, operatorów, mechanika, i chyba kogoś do kontroli jakości.
Jak ktos nie chce przez agencje to niech pisze na tego maila art.amber@autograf.pl dostane kilka stówek za każdego kogo polecę i kto przepracuje pól roku :)



2
Mechanior 2017-06-24 21:03
MAnuli Hydraulics ostatnio zrobiła podwyżkę pracownikom to myślę, że nastroje się poprawią. Byłoby super.
Joanna 2017-06-26 09:31
@ktostam nie wazne
To dobra informacja, że firma jest również skłonna przyuczyć nowych pracowników bez doświadczenia do wykonywania zawodu. Wspominasz o pracy w soboty. Czy pracuje się wszystkie soboty w miesiącu? Jak wygląda kwestia wzięcia wolnego? Czy jest z tym jakiś problem?
Rozumiem również, że w firmie działa płatny system poleceń. A czy oprócz tego można liczyć na jeszcze jakieś benefity?
1
Arturo 2017-06-26 18:46
To musi byc spoko firma jak takie dobre zarobki sa
ktostam nie wazne 2017-06-26 19:26
Soboty (w Katowicach) sa sezonowe ze tak powiem z powodu braku ludzi i dużej ilości zleceń na chwile obecna co druga sobotę robimy zależy ilu chętnych będzie jeżeli ludzie będą chcieli to mogą każda sobotę pracować. Co do socjalu to jest bardzo przeciętny
- bony na swieta 2 razy w roku
- wczasy pod grusza
ale to są dość słabe kwoty w porównaniu (np z moja poprzednia firma) ale są! niektóre firmy nawet tego nie maja
Co do nadgodzin ile dasz rade tyle możesz zrobić
Z urlopami na dzień dzisiejszy jest trudno ale nie zawsze tak było nie zawsze tak będzie akurat taki okres
2
Ta firma to dno 2017-06-27 09:52
Wczoraj pan mega asystent kierownika produkcji wezwał do siebie operatora i zabronił mu się śmiać!!
No poprostu kpina dlaczego nie wezwał tych ustawiaczy z którymi stał ten operator?
Dlaczego nie zabronił im sie śmiać?
Pewnie by go wyśmiali ..błazna z Imelenia
4
wtajemniczony 2017-06-27 11:37
Nie wiem czy wiesz ale tem Imielok jest tak naprawde asystentem listonosza :D
H.R.M 2017-06-27 17:04
Ciekawe dlaczego usunięto mój post? Nie podobało się firmie trochę prawdy? Tak więc przypomnę że firma praktycznie robi co chce i proszę mi wierzyć że szeregowy pracownik jest tutaj na ostatnim miejscu. Urlopy planowane były przez firmę już w grudniu ubiegłego roku. I co? Postanowili tak po prostu że w tym roku urlopów dla tzw. roboli w lato nie będzie i przenieśli urlop na grudzień. Potrzeby pilne zakładu robią się powoli trochę śmieszne. Zakład pracuję wszystkie soboty od początku roku i gdy ktoś po prostu chce mieć wolną sobotę to firma potrafi straszyć pracowników paragrafami prawnymi żeby tylko przymusić ich do przyjścia. Potem wielkie zdziwienie że nikt nowy nie chce pracować i opinia o zakładzie jest jaka jest
10
Arturo 2017-06-29 11:49
Macie pracować a nie sie smiac:-) ja jestem nad wami parchyyy:-)
Kostek 2017-06-29 17:26
Panczuk?
2
Dekajot 2017-06-30 10:17
Tu zarabia się na takim poziomie że jak chcesz wyjechać gdzieś na urlop z rodziną to trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cały rok
Ile byś nie zarobił to i tak będzie mało
Jak ktoś pracował np wszystkie soboty plus majówke,Boże Ciało to wychodzi jakieś 29 dni pracy(a mogły być wolne spędzone z rodziną )
Wychodzi na to że ci nadgodzinowcy poświęcili miesiąc po to by spędzić 10 dniu urlopu na bogato
A faktycznie otrzymają tylko 5 dni odpoczynku...lepiej siedzieć w domu firma żal
3
Arturo 2017-07-03 13:05
Urlop w tej firmie ma sie normalnie np 2 dygodnie co wy wypisujecie za glupoty
1
Joanna 2017-07-03 13:14
@Arturo
czyli jednak w firmie nie ma problemu z odebraniem urlopu? To ważna informacja dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy właśnie w MAnuli Hydraulics Polska i obserwują ten wątek. Czy może udało Ci się zauważyć jeszcze jakieś nie do końca zgodne z rzeczywistością informacje?
Greg 2017-07-16 08:09
Zależy w jakim dziale większość firmy ma 1 tydzień
Brendon 2017-07-19 11:44
Ogólnie MAnuli to fajna firma, prowadzi swoją działalność na całym świecie.Standard produktów i usług jest jednym z najlepszych w różnych segmentach rynku. Jak widać praca jest tu dobra gdyż nawet oferta jest bardzo skąpa.
Przyjaciel 2017-07-22 23:59
Robisz glupia z siebie czy taka glupia jestes
Ty juz z 10 lat sie w tym gownie babrzesz i nie wiesz
Jak mozesz madzia to odpowiedz mi na jedno pytanie zawodowe
Chodzi o twoje wlosy Sa takie puszyste.Zastanawia mnie jak ty to robisz
Ze od stop do czubka glowy smarujesz sie wazelina zeby dobrze w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wejsc kazdemu kto mowi po wlosku a wlosy jednak dalej puszyste Niesamowita jestes skarbie
1
Maniek 2017-07-23 23:00
MAnuli to fajna firma i można spokojnie pracować.
Zyciowy 2017-07-25 16:22
Dobra firma nikt tam nie chcę robić a brak etatów to zrozumiałe wakacje najlepsze że szukaja kogoś od polepszenia wizerunku hihi
Zostaw swoją opinię o MAnuli Hydraulics Polska S.A. - Mysłowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAnuli Hydraulics Polska S.A.