Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MAnuli Hydraulics Polska S.A.

Pracowałeś w firmie MAnuli Hydraulics Polska S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
MAR - 2015-06-25 18:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przerwy są tylko pogadaj z kolesiem co robi obok żeby ci maszyn popilnował na 15 minut a ty leć się umyj i w tych zaolejonych i brudnych śmierdzących ciuchach i butach leć na niby stołówkę i w 10 minut wszamiaj..no w 13 jak się wyrobisz..he.
zdjecie uzytkownika
beerek12 - 2015-06-28 08:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehehe zgadza się a tak na marginesie to się zastanawiam nad jeszcze jednym. po co są u nas związki zawodowe? bo służą /kierownikom/ na dwóch łapkach a powinni pracownikom jeśli się nie mylę.teraz nie ma ludzi do pracy a /kierownictwo/ bardzo zdziwione że tak jest.dlaczego się dziwią? takie traktowanie pracowników jak w manuli to gorzej niż w faszystowskim obozie a my pracownicy zamiast się przeciwstawic to służymy makaroniarzom jak pieski ja zresztą niestety też
zdjecie uzytkownika
Johny - 2015-06-28 23:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
operator ty masz chyba jakies extra wzgledy albo super kase skoro sobie tak chwalisz. Moze pan B . poklepie po pleckach
zdjecie uzytkownika
beerek12 - 2015-06-29 07:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odezwał się kolejny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] no albo box.tak ci dobrze w manuli? wszystko ok? warunki super?jeśli tak to jesteś idiotą,nie napisałem ze chce się zwonić bo z pracą krucho tylko ze możemy to zmienić, my pracownicy,chodzi mi o poprawę warunków, traktowanie pracowników i tyle
zdjecie uzytkownika
beerek12 - 2015-06-29 14:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehehe a jednak cos sie zmieni w tym pieprzonym manuli.chodzo sluchy ze makaroniarze ido w pizdu i nasze kierownictwo poteznie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzesie i dobrze niech pozwalniajo tych niudacznikow !!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
eduardo - 2015-06-29 20:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No zmiany ,zmiany ,zmiany lepiej późno niż wcale........
zdjecie uzytkownika
luki - 2015-06-29 20:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie niedlugo beda testy kompetencyjne dla kierownictwa ......slabo to widze .w koncu ktos polapie sie w tym ze jedyni kompetentni to ludzie zapierdzielajacy na hali .
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2015-06-30 08:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam nadzieję że zwolnią tych wszystkich pseudo kierowników aż do góry włącznie. Przez tyle lat jedna banda.Nic dla zakładu, nic dla pracownika....tylko dla siebie.Tak jak w rządzie zrobiło się kolesiostwo. ...
zdjecie uzytkownika
stary - 2015-07-01 19:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do góry ,to kogo masz na myśli .....
zdjecie uzytkownika
rurek - 2015-07-01 22:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stary - 2015-07-01 19:56:44]:
Nie podniecajcie się tak bardzo.Tylko podobno Makowska na wylocie.Reszta po staremu.Stado baranów pracujących w manuli będzie dalej strzyżone i dojone bez ograniczeń.
zdjecie uzytkownika
edwin - 2015-07-02 14:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To teraz sie bydom gryźć ło to audi po makowskiej
zdjecie uzytkownika
beerek12 - 2015-07-12 07:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co sie dzieje teraz w manuli to juz masakra tak zle jeszcze nie bylo odkod tu pracuje czyli ponad 10lat manuli to najgorsza firma na slosku nikt tu juz nie przyjdzie do pracy takiego traktowania pracownokow nie ma nigdzie szukam pracy i nie zagrzeje w manuli dlugo miejsca i radze to samo innym
zdjecie uzytkownika
Operator - 2015-07-12 20:50:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [beerek12 - 2015-07-12 07:10:23]:
W takim razie do widzenia, zegnamy.
zdjecie uzytkownika
wito corleone andolini - 2015-07-24 23:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Racja ,do widzenia i tyle w temacie
zdjecie uzytkownika
albin - 2015-07-25 20:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te berek , ja naprawde nie widze w czym problem , subiektywnie przyglądając się sytuacj w tej firmie odnoszę wrażenie że jest coraz lepiej a nawet lepiej niż lepiej
zdjecie uzytkownika
muniek - 2015-07-25 21:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niczym w piosence T Love jest super jest super więc o co ci chodzi
zdjecie uzytkownika
pm - 2015-07-25 23:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludziska jeżeli wam o coś chodzi to napiszcie to , w czym jest proble ale piszcie prawde a nie bzdury za napisanie prawdy nic nie grozi ,a nie plujecie na kerownikow konkrety proszę.
zdjecie uzytkownika
beerek12 - 2015-07-26 16:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [albin - 2015-07-25 20:12:38]:
lepiej niz lepiej? wmanuli? jestes idiotą albo przydupasem jak wielu innych pracuje w manuli ponad 10 lat i przez ten czas przewineło sie tylu pracownikow ze mozna by obsadzic jeszcze jeden taki zaklad jak myslisz dlaczego ludzie odchodzo skoro jest tak świetnie? pracujesz na tapl? obslugujesz 3 maszyny? a naprawde klamory zasowasz uwijasz sie a potem sie dowiadujesz ze jestes niewydajny! a na czym tu mozna miec wydajnosc? jesli pracujesz w manuli to wiesz to wszystko no chyba ze jestes przydupasem i kapusiem co widac po twoim wpisie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
edwin - 2015-07-26 18:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Oj tam oj tam , przerwa jest na bułe -jest, wypłata adekwatna do roboty jest ano jest ,socjal jest ano jest ......to robić i nie narzekać i tyle .......jak sie nie podoba szukać czegoś lepszego
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2015-08-19 17:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim. Widzę tyle negatywnych opinii o firmie... . Może mi ktoś powiedzieć czy warto aplikować na stanowisko Młodszy Inżynier. Chętnie podjąłbym pracę w tym rejonie Polski. Może ktoś wie na jakie zarobki mogę liczyć.

Będę wdzięczny za każde wskazówki.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Operator - 2015-08-20 15:06:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lukasz - 2015-08-19 17:19:09]:
Witaj, opinie swiadcza o inteligencji tych wlasnie osob, watpie czy ktos na stanowisku o ktore sie ubiegasz tutaj zaglada a tym bardziej udziela, raczej tylko polmozgi zeby sie wyzalic anonimowo.
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2015-08-20 21:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tyle to się domyślać. Chciałbym, żeby ktoś więcej napisał na ten temat. Co najważniejsza mogę liczyć na zarobki 2500 netto ??
zdjecie uzytkownika
jan jaś - 2015-08-21 21:45:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak nie masz doświadczenia i jesteś absolwentem to 2500 netto na początek ok , jak masz co najmniej 3 letnie doświadczenie i jesteś prawdziwym inżynierem a nie chłopaczkiem po wyższej szkole czegoś tam czegoś ( a skończyłeś normalną uczelnie : politechnika gliwicka , UJ , politechnika warszawska , UW i inne sensowne ) to śmiało możesz krzyczeć 3500 netto i dostaniesz , no chyba że będziesz bod niewykształconym przełożonym to lepiej poszukaj czegoś innego .( Tak naprawdę jedyny sensownie wyedukowany i profesjonalny przełożonym to Pan J.
zdjecie uzytkownika
borek - 2015-08-21 22:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lukasz - 2015-08-20 21:49:05]:
Moim zdaniem firma na pewno jest dobrym miejscem dla człowieka na początek pracy. Wiele można się tutaj nauczyć i przy okazji zdecydować czy to aby na pewno ten zawód którego szukamy. Jeśli mowa jest o zarobkach to z początku na te dwa i pół kafla raczej to liczyć raczej nie można, chyba że dobrze negocjujesz
zdjecie uzytkownika
liko - 2015-08-22 18:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
On chce pracowć w biurze ,więc nie gadaj głupot że nie dostanie 2500
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-09-13 21:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sa przyjecia do manuli?
zdjecie uzytkownika
oksms - 2015-09-21 02:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na razie jest jedno przyjęcie z tego co wiem @Ani i to niedawne, bo pare dni temu wystawili widze. Tylko nie wiem czy to akurat będzie dobra praca dla kobiety, jeśli szukasz dla siebie, bo jest to pracownik produkcji. Tylko, ze szukają w dwóch miesjcowościach teraz, w Mysłowicach no i w Katowicach, wiec jest wybór.
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-10-21 08:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i co w końcu z tymi przyjeciami do Manuli Hydraulics, będzie coś jeszcze w tym roku, czy raczej trzeba czekać do nastepnego. W ogóle to ja mam problem z odnalezieniem ich ofert pracy, nawet tych nieaktualnych. Możecie w takim razie troche mnie pokierowac i napisac jakim to sposobem dowiedzieliście się, że rekrutują tutaj do firmy? Z góry dzieki!
zdjecie uzytkownika
bielawski_z_kanciapy - 2015-11-10 19:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam nikomu tego zakładu,ludzie traktowani są jak śmiecie których można się w każdej chwili pozbyć i nie ważne czy pracujesz miesiąc czy może 10 lat zwolnią cię bez mrugnięcia okiem. Wiele znam przykładów zwolnień bez powodu Pan N. określił to w ten sposób że trzeba robić czystkę co jakiś czas gdyż ludzie podupadają na zdrowiu i są mnie efektywni. Także jeśli chcecie jakąś pewną prace to na pewno nie tutaj.Mnie ten zakład zrujnował zdrowie a na koniec zostałem zwolniony ,chociaż na swoim stanowisku wyrabiałem normę,nie chorowałem itd. okazałem się jednak niepotrzebnym ogniwem. Generalnie nie ważne ile lat będziecie tam pracować nie zyskacie nigdy szacunku kierownika gdyż jesteście tylko polską tanią siłą roboczą! Ktoś napisał że jak to zwalniają skoro ogłoszenia pracy wystawili. To bardzo proste ,po pierwsze pozbywają się starej krwi po drugie są stanowiska z których ludzie się cały czas zwalniają z powodu warunków pracy niskiej płacy i nieprzyjemnej atmosfery.Koordynatorzy z tego zakładu (wiem to bo rozmawiałem ze zwolnionym koordynatorem)na szkoleniu dowiadują się od włochów że np. pracownik powinien się bać wtedy lepiej pracuje,
że zastraszony pracownik jest posłuszniejszy i szybszy! Dosłownie nazistowskie praktyki które prawdopodobnie Panowie Włosi odziedziczyli po dziadkach sympatyzujących z Mussolinim (taki żarcik).
Ja po 10 latach w tym pięknym zakładzie zarabiałem 1600 na rękę więc nie liczcie na żadne profity i długą przyszłość w tym zakładzie,jak już nadmieniłem wcześniej nie macie żadnej gwarancji że was nie zwolnią nawet po 20 latach ,wiele osób tak już zwolnili,nawet takich których inni uważali za pupilków pracujących w każde nadgodziny ,potulnych wyrabiających 100% normy.
Nie wiem czy ktoś napisał o warunkach sanitarnych,operatorzy po pracy wychodzą do szatni w ubraniach mokrych od chłodziwa które powinno być zrobione z odpowiedniej mieszanki ale w rzeczywistości jest to zlewka oleju maszynowego parunasto letniego i sfermentowanych substancji które dawno powinny być usunięte z obiegu.Do tego stan niektórych maszyn jest taki że nie nazwał bym ich automatami prętowymi tylko pół automatami gdyż operator musi poświęcać ostatnie minuty które mu zostają między innymi obowiązkami takimi jak selekcja kontrola itd. na przywracanie tych rupieci do życia.
zdjecie uzytkownika
borek - 2015-11-13 19:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bielawski_z_kanciapy - 2015-11-10 19:56:20]:
Witam Was. Słyszałem już o tym , że w firmie z kasą nie jest wcale tak tragicznie, ale interesuje mnie jak wygląda sytuacja z przyrządami, urządzeniami które firma proponuje. Jakiej są jakości? Co do stabilności to jak zwolnią to zwolnią, trochę doświadczenia jako koordynator laboratorium już mam, więc coś innego znajdę
zdjecie uzytkownika
wisła - 2015-11-16 18:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@borek no jednak do tego stanowiska byle kogo nie przyjmą kolego, jak w ofercie napisali trzeba znać normy ISO 9001 i ISO 14001
zdjecie uzytkownika
os - 2015-11-18 21:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak ale są też inne stanowiska gdzie nie trzeba być tak bardzo wykształconym, a jest to choćby pracownik produkcji.
zdjecie uzytkownika
mijklo - 2015-11-21 01:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem, że możliwości negocjacyjne z nimi są praktycznie żadne - to oni dyktują warunki w mojej ocenie.
zdjecie uzytkownika
TAPL-2 - 2016-01-18 01:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cos cie tak cicho? prenciorze coscie tak cicho? czyzby byla podwyzka i was udobruchali?
zdjecie uzytkownika
dawis - 2016-01-18 20:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cisza bo chyba szukaja nowych pracowników :) Posada jest na Elektromechanika wymagania standardowe trzeba miec uprawnienia SEP,roczne doswiadczenie, na poczatek umowa na okres probny 3 miesiace potem umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
mały - 2016-01-21 01:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Ten zakład w Radomsku Manuli to wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pracownicy nie mogą urlopów dostać bo całym urlopem to zakład rządzi.i tylko mowią weź na żadanie!!! i nawet premii było 300 a jest 150 za niechorowlność.i to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w Radomsku!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
reksio - 2016-01-21 12:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema, widzę że o pracy w Radomsku krążą dość dziwne opinie, jestem ciekaw jak jest w Mysłowicach, bo tam chcę aplikować. szukają elektromechanika, nie trzeba mieć studiów tylko wiedzę w głowie
zdjecie uzytkownika
automat - 2016-01-24 00:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest super. Niewolnik od "pana" różni się tym, że "pan" odpoczywa a niewolnik na niego pracuje. Dlatego włoscy "panowie" odpoczywają w weekend, a niewolnicy zasuwają. Niewolnik cieszy się z przywileju pracy w weekend.
zdjecie uzytkownika
woj - 2016-01-24 10:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@automat, wiesz praca w weekend zazwyczaj jest płatna dodatkowa stawke, więc jest to jakiś plus. Dlatego niektórzy się cieszą. Ja tu bede aplikował teraz jako Elektromechanik, wymagania nie sa duże, bo to głównie wykształcenie zawodowe lub średnie (elektromechaniczne, elektryczne), uprawnienia SEP, czy umiejętność czytania schematów elektrycznych.
zdjecie uzytkownika
obi - 2016-01-24 13:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra już w 2 wątkach wysyłasz pseudo podprogowe ogłoszenia o tym że szukasz elektromechanika ......daj ogłoszenie lub zlecenie do firmy rekeuterskiej i tyle ps juz biegną stada elektromechaników , praca w tej firmie to najwieksze pragnienie każdego elektromechanika w Polsce
zdjecie uzytkownika
automat - 2016-01-28 00:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi o to, żeby godziwie zarabiać bez dobrowolnego przymusu pracy w dni wolne i nie wykorzystywać faktu niskich zarobków pracowników. A jakby tak pracować non stop bez przerwy(7 dni/tydzień, 30 dni/miesiąc, itd) to może przekroczymy nawet średnią krajową.
zdjecie uzytkownika
mick - 2016-01-28 11:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [automat - 2016-01-28 00:21:50]:
a gdzie ty pracujesz "7dni/tydzień"????????
zobacz sobie jak jest w innych firmach.....i jak jest lepiej to tam idź (pod warunkiem że się dostaniesz - ale pewnie jesteś ponadprzeciętnym fachowcem)i daj cynka gdzie ta kraina mlekiem i miodem płynąca.

Czekamy z niecierpliwością....
zdjecie uzytkownika
rtgy - 2016-01-29 17:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@woj no wlansie przeciez praca w weekend powinna byc dodatkowo platna, no ale widocznie nie w kazdych firmach tak jest, ciekawe jak na stanowisku elektromechanika
zdjecie uzytkownika
automat - 2016-01-30 15:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mick - 2016-01-28 11:49:02]:
Po pierwsze nigdzie nie napisałem, że pracuję 7 dni/tydzień(czytaj uważnie), a po drugie to nie rozmawiamy tutaj o innych firmach tylko o manuli właśnie. I wreszcie po trzecie nie da się mówić o tym, że można zarobić bo są nadgodziny. Nadgodziny trudno zaliczyć do stałego zarobku, ponieważ dzisiaj są a jutro ich nie ma, albo z niewiadomych powodów ich poprostu nie dostaniesz.
zdjecie uzytkownika
mick - 2016-01-31 11:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [automat - 2016-01-30 15:19:30]:
premię też trudno zaliczyć do stałego zarobku a jednak jak jest to wszyscy są zadowoleni i z nadgodzinami jest tak samo (fajnie zarobić dodatkowe parę tys w parę miesięcy)to czy dzisiaj są czy ich nie ma to chyba jak w każdej firmie...
masz rację że to o manuli się tu pisze ale z tego co zauważyłem i słyszałem to byli pracownicy tu wracają.
Piszę o tum że jak masz taki duży problem z płacą, nadgodzinami i innymi sprawami które nie są po twojej myśli to droga wolna, zamiast pisać na forum i pokrzykiwać napisz CV i zarabiaj więcej.
Powodzenia
zdjecie uzytkownika
Fili - 2016-02-01 21:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No nadgodziny to bardzo fajna rzecz, ale to raczej w każdej firmie jest tak, że raz są a raz ich nie ma. Liczy się nie tylko to. Gdyby ktoś z was chciał się przekonać jak to tam jest z pracą to szukają elektromechaników i operatorów maszyn. Fajnie, że jest umowa o pracę i dobry socjal.
zdjecie uzytkownika
teodor - 2016-02-06 06:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba dostałaś trudne zadanie poprawy wizerunku firmy a przy okazji taniej rekrutacji ,bede z tobą szczery zadanie trudne wrecz niemożliwe bo reputacje firmy tworza realia..napisz prosze jaką kwotę brutto proponujecie dla pracownika produkcji a jaką dla elekromechanika.ps. ciekawe czy pracujac w biurze miała byś ochotę na nadgodziny zamiast pobyć z dzieckiem czy rodziną a do tego praca na hali to nie relaks przy automacie z kawą tylko walka przy 3 automatach starszych od wiekszości pracowników .daj se spokuj z propagandą ps
zdjecie uzytkownika
szymon - 2016-02-06 11:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba bardzo się opłaca zatrudnienie na elektromechanika, ale wiadomo jak wygląda rozmowa rekrutacyjna? Dobrze, że jest pakiet multisportu i na dodatek umowa o pracę.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wyslanie aplikacji do pośrednika. Nastepnie szybko pośrednik się odezwał i proponował rozmowę od razu w Manuli.
Rozmowa wyglądała tak iż najpierw zostaliśmy wysłani do biura aby odpowiedzieć na pytanie:
- jak zdrowie? ( tu już człowiek zaczyna coś podejrzewać)
- czy znasz rysunek techniczny.
Następnie pracownica z biura oprowadziła po kilka osób po halach i tyle.

Nie mniej jednak NIE POLECAM PRACY W TEJ FIRMIE!!
Pytania: - jak zdrowie? ( tu już człowiek zaczyna coś podejrzewać)
- czy znasz rysunek techniczny.
zdjecie uzytkownika
milosz - 2016-02-06 12:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [teodor - 2016-02-06 06:37:55]:
a ty teodor skąd wiesz jak wygląda praca w biurze?? (pracowałeś tam?)
nie zazdrość innym tylko wio do szkoły i potem pokaz na co cie stać (może tez postoisz sobie przy automacie z kawą w pracy a nie przy 3 starych automatach.
a jak chcesz pobyć z dzieckiem czy rodziną zamiast zarabiać to ok - twoja sprawa ale nie miej potem żalu że mało na koncie.
powodzenia w szkole.....
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2016-02-10 20:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy u was pracował jarosław siwerzy. Co mozecie powiedziec

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie MAnuli Hydraulics Polska S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAnuli Hydraulics Polska S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert