logo MAnuli Hydraulics Polska S.A.

MAnuli Hydraulics Polska S.A.

Mysłowice

Opinie o MAnuli Hydraulics Polska S.A.

Joanna 2017-06-21 09:08
@Mechanior
na stronie internetowej firmy znajdziesz formularz aplikacyjny. Nawet jeśli w tym momencie nie możesz znaleźć interesującej Cię oferty, zawsze warto przesłać swoją kandydaturę do firmy, szczególnie jeśli jesteś zainteresowany pracą właśnie w MAnuli Hydraulics Polska.
@Czester
wspominasz, że w firmie nie ma przerwy śniadaniowej. Jak wygląda w takim razie dzień pracy?
ktostam nie wazne 2017-06-23 19:14
A co tam napisze jak jest w Katowicach bo widzę ze ludziska pytają a nikt do końca nie wie :)
Jest nieco inaczej niż w Mysłowicach (lepiej) po kolei
---------plusy
- Nie ma ani jednego makaroniarza
- przerwy śniadaniowe są (spróbowali by zabrać :) raz Fabio na taka przerwę się nadział to był tak zmieszany ze drzwi uszkodził ze stołówki hahaha do teraz się nie domykają )
- kierownik produkcji jak to kierownik ciśnie go Fabio no to zrobi zebranie i se pokrzyczy ale raczej nieszkodliwy (ma fiola na punkcie czystości)
- brygadziści jak ich nie wkur.... (nie palisz maszyn non stop albo nawalisz skrzynkę lub 2 złomu) to masz spokój
- jak jesteś kumaty nie musisz nic umieć przyjmą cie nauczysz się dadzą ci czas
- ------ minusy
- hala a właściwie podłoga jest w tragicznym stanie można nogę skręcić
- braki kadrowe wiec ciągle o nadgodziny szarpią, sobota na rano to pewniak nawet nie myśl o weekendzie
- braki kadrowe wiec trzeba sobie sprzątać olej wokół maszyn (1 sprzątacz na 3 zmiany kpina)
- braki kadrowe trzeba mieć trochę oleju w głowie z naciskiem na TRZEBA bo to czasem ramie wybije albo końcówka się zablokuje wiej przy 1 mechaniku na zmianę szybko sobie wroga zrobisz :)
- płaca 2600 (po ostatnich podwyżkach desperacji :) po 3 albo 6 miechach nie pamiętam 2800)
- kilka osób z sosnowca :/
Na dzień dzisiejszy czyli czerwiec 2017 trzeba nam szlifierza, operatorów, mechanika, i chyba kogoś do kontroli jakości.
Jak ktos nie chce przez agencje to niech pisze na tego maila art.amber@autograf.pl dostane kilka stówek za każdego kogo polecę i kto przepracuje pól roku :)



2
Mechanior 2017-06-24 21:03
MAnuli Hydraulics ostatnio zrobiła podwyżkę pracownikom to myślę, że nastroje się poprawią. Byłoby super.
Joanna 2017-06-26 09:31
@ktostam nie wazne
To dobra informacja, że firma jest również skłonna przyuczyć nowych pracowników bez doświadczenia do wykonywania zawodu. Wspominasz o pracy w soboty. Czy pracuje się wszystkie soboty w miesiącu? Jak wygląda kwestia wzięcia wolnego? Czy jest z tym jakiś problem?
Rozumiem również, że w firmie działa płatny system poleceń. A czy oprócz tego można liczyć na jeszcze jakieś benefity?
1
Arturo 2017-06-26 18:46
To musi byc spoko firma jak takie dobre zarobki sa
ktostam nie wazne 2017-06-26 19:26
Soboty (w Katowicach) sa sezonowe ze tak powiem z powodu braku ludzi i dużej ilości zleceń na chwile obecna co druga sobotę robimy zależy ilu chętnych będzie jeżeli ludzie będą chcieli to mogą każda sobotę pracować. Co do socjalu to jest bardzo przeciętny
- bony na swieta 2 razy w roku
- wczasy pod grusza
ale to są dość słabe kwoty w porównaniu (np z moja poprzednia firma) ale są! niektóre firmy nawet tego nie maja
Co do nadgodzin ile dasz rade tyle możesz zrobić
Z urlopami na dzień dzisiejszy jest trudno ale nie zawsze tak było nie zawsze tak będzie akurat taki okres
2
Ta firma to dno 2017-06-27 09:52
Wczoraj pan mega asystent kierownika produkcji wezwał do siebie operatora i zabronił mu się śmiać!!
No poprostu kpina dlaczego nie wezwał tych ustawiaczy z którymi stał ten operator?
Dlaczego nie zabronił im sie śmiać?
Pewnie by go wyśmiali ..błazna z Imelenia
5
wtajemniczony 2017-06-27 11:37
Nie wiem czy wiesz ale tem Imielok jest tak naprawde asystentem listonosza :D
H.R.M 2017-06-27 17:04
Ciekawe dlaczego usunięto mój post? Nie podobało się firmie trochę prawdy? Tak więc przypomnę że firma praktycznie robi co chce i proszę mi wierzyć że szeregowy pracownik jest tutaj na ostatnim miejscu. Urlopy planowane były przez firmę już w grudniu ubiegłego roku. I co? Postanowili tak po prostu że w tym roku urlopów dla tzw. roboli w lato nie będzie i przenieśli urlop na grudzień. Potrzeby pilne zakładu robią się powoli trochę śmieszne. Zakład pracuję wszystkie soboty od początku roku i gdy ktoś po prostu chce mieć wolną sobotę to firma potrafi straszyć pracowników paragrafami prawnymi żeby tylko przymusić ich do przyjścia. Potem wielkie zdziwienie że nikt nowy nie chce pracować i opinia o zakładzie jest jaka jest
13
Arturo 2017-06-29 11:49
Macie pracować a nie sie smiac:-) ja jestem nad wami parchyyy:-)
Kostek 2017-06-29 17:26
Panczuk?
2
Dekajot 2017-06-30 10:17
Tu zarabia się na takim poziomie że jak chcesz wyjechać gdzieś na urlop z rodziną to trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cały rok
Ile byś nie zarobił to i tak będzie mało
Jak ktoś pracował np wszystkie soboty plus majówke,Boże Ciało to wychodzi jakieś 29 dni pracy(a mogły być wolne spędzone z rodziną )
Wychodzi na to że ci nadgodzinowcy poświęcili miesiąc po to by spędzić 10 dniu urlopu na bogato
A faktycznie otrzymają tylko 5 dni odpoczynku...lepiej siedzieć w domu firma żal
3
Arturo 2017-07-03 13:05
Urlop w tej firmie ma sie normalnie np 2 dygodnie co wy wypisujecie za glupoty
1
Joanna 2017-07-03 13:14
@Arturo
czyli jednak w firmie nie ma problemu z odebraniem urlopu? To ważna informacja dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy właśnie w MAnuli Hydraulics Polska i obserwują ten wątek. Czy może udało Ci się zauważyć jeszcze jakieś nie do końca zgodne z rzeczywistością informacje?
Greg 2017-07-16 08:09
Zależy w jakim dziale większość firmy ma 1 tydzień
Brendon 2017-07-19 11:44
Ogólnie MAnuli to fajna firma, prowadzi swoją działalność na całym świecie.Standard produktów i usług jest jednym z najlepszych w różnych segmentach rynku. Jak widać praca jest tu dobra gdyż nawet oferta jest bardzo skąpa.
Przyjaciel 2017-07-22 23:59
Robisz glupia z siebie czy taka glupia jestes
Ty juz z 10 lat sie w tym gownie babrzesz i nie wiesz
Jak mozesz madzia to odpowiedz mi na jedno pytanie zawodowe
Chodzi o twoje wlosy Sa takie puszyste.Zastanawia mnie jak ty to robisz
Ze od stop do czubka glowy smarujesz sie wazelina zeby dobrze w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wejsc kazdemu kto mowi po wlosku a wlosy jednak dalej puszyste Niesamowita jestes skarbie
1
Maniek 2017-07-23 23:00
MAnuli to fajna firma i można spokojnie pracować.
Zyciowy 2017-07-25 16:22
Dobra firma nikt tam nie chcę robić a brak etatów to zrozumiałe wakacje najlepsze że szukaja kogoś od polepszenia wizerunku hihi
klasa 2017-07-28 12:12
Ciekawe czy coś się poprawi. Zatrudnili ponoć nową dyrektor personalną. Coś o niej wiadomo?
Cicios 2017-08-02 10:15
Tak wiadomo podobno ma zwolnic wszystkich pijaczkow bo ich nie cierpi teraz majstry i kierownik oraz wybitni specjalisci od bhp beda chodzić z alkomatem i robić pomiary trzezwosci.
Docelowo ma powstac mapa calego zakladu ktora bedzie pokazywać gdzie jest najwiecej pijanych osob na jakim dziale na jakich maszynach itd.
Tak że panie Marku znowu bedzie wstyd ????
1
laki 2017-08-02 15:04
Jak wszystkich to wszystkich kierowników też :-) trza sprawdzać .......w sumie dobry pomysł
klasa 2017-08-02 16:03
I to jedyne jej wyzwanie??? A czym jeszcze się ma zająć??
Kangurek 2017-08-02 23:09
Nie ma idealnej firmy. Jeśli nawet coś szwankuje to zawsze można to poprawić. Ostatecznie jak komuś bardzo praca nie odpowiada to może lepszym wyjściem byłaby zmiana firmy?. To nie jest złośliwość jedynie porada.
4
Pan 2017-08-03 08:44
Ale jak nie pić w takiej firmie...!
3
Pan 2017-08-03 08:44
Ale jak nie pić w takiej firmie...!
3
Pan 2017-08-03 08:50
W Manuli nie idzie nic poprawić próbowałem dużo lat i zrezygnowałem z perspektywy czasu zmarnowane lata! Więc lepiej się zwolnić jak najszybciej !
6
MMMMM 2017-08-07 11:36
Zawsze można mieć inne zdanie na temat firmy. Jak widać firma idzie do przodu, rozwija się i wprowadza nowe rzeczy na rynek. Może nie wszystkim się podoba ale jeśli nie mamy wpływu na działania władz to myślę lepiej je zaakceptować. Róbmy to co do nas należy!
mada 2017-08-08 14:11
zawsze się można zwolinić i poszukać lepszej firmy a nie stękać .Jak ktoś tam pracuje to znaczy że akceptuje warunki i tyle , nie podoba się trzeba szukać czegoś lepszego lub iść na swoje .Manuli to firma prywatna a nie ochronka dla dzieci ---zasady dyktuje właściciel i jest to kompromis pomiędzy tym co musi dać a jego zyskiem .........wszystkim stękaczom proponuje założyć własny biznes i zarabiać kase ...........o nie ma chętnych ....lepiej ponarzekać na necie i popisać głupoty na pracodawce .
Trzeba zrozumieć drodzy pracownicy że firma ma przede wszystkim być korzyścią dla właściciela , jeżeli właścicielowi się biznes się nie spina to sory ale z powodu pracowników czy dla idei prowadzić biznes to tak nie bardzo .........
6
Była. .. 2017-08-10 07:27
Tak naprawdę nie ma wielkiej tragedii. Bony 2 razy do roku nie duże ale są. Wczasy pod gruszą są. Paczka na Święta jest. Sa dni kiedy trzeba sie narobic sa dni kiedy sa spokojniejsze. Ostatnio byly podobno podwyzki. Pracowalam tam 2 lata i raczej bym nie wróciła chyba że z braku laku. Sa ludzie ktorzy narzekają i sa ktacy ktorzy sobie chwalą. Jak wszedzie. Duzy minus tokierownik ktory lazi i zwyklych pracownikow czesto ttaktuje jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ale ogolnie to nie jest tak najgorzej. Znam gorsze miejsca pracy.
1
Moralniak 2017-08-11 20:54
Zgadzam się z tym , że nie ma idealnych firm. Dobrze, że tak pisze o Manuli były pracownik. Wydaje mi się obiektywnie ocenia firmę i potrafi znaleźć dobre i gorsze strony. Po takiej opinii człowiek może wyrobić sobie własne zdanie. Wiemy co robić dalej.
1
Fanpiłki 2017-08-19 13:50
Może czas na jakieś drobne zmiany!!!!!!a chodzi mi dokładnie o nocki każdy z nas wie jak ciężko iść w sobotę na noc kiedy z każdej strony czuć zapach smażonej kiełbasy ???? a może by tak zacząć nocki już od niedzieli a nie od poniedziałku wtedy ostatnią nockę robimy w czwartek ewentualnie w piątek nadgodziny?co wy na to? może czas właśnie na taką zmianę
6
Bartosz 2017-08-20 09:51
Czy Manuli ma jakieś oferty pracy, nic nie mogę znaleźć Słyszałem dobre opinie o firmie, atmosfera fajna, jedynie brakuje możliwości rozwoju. Czy tak jest,?
looki 2017-08-21 11:49
Czy jesteś tym który ma poprawiać wizerunek firmy ;-)))))))))))))))))))))))))))jeżeli tak to słabo .
Po prostu w zakładzie musi być musi być dobrze ( dobre warunki pracy i dobry wynik ekonomiczny dla właściciela ) i wtedy nie trzeba robić zajawek .Ludziska sami napiszą że jest ok , a na razie wystarczy poczytać wcześniejsze wpisy ---i tak właśnie to wygląda .
Ale nie ma co idzie w dobrym kierunku ...jeszcze kilku ze starej gwardii ( chodzi o zarządzających ) ... po latach" trudu "zdecyduje na dobrowolne opuszczenie firmy i powinno być normalnie .
Firma ma potencjał ale do tego by go wykorzystać są potrzebni odpowiedni ludzie którzy znają się na zarządzaniu (kwalifikacje + odpowiednie podejście do pracownika )
4
Joanna 2017-08-22 15:51
@looki - a czy możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w MAnuli Hydraulics Polska S.A.? Na jakim stanowisku obecnie pracujesz? Jak wygląda kwestia wynagrodzenia? Czy jest możliwość zatrudnienia w ramach umowy o pracę? Takie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.
Przyjaciel 2017-08-23 19:42
Pytałem o te włosy Madziu i nie odpowiedziałaś
A szkoda
1
MOIM SKROMNYM ZDANIEM 2017-08-24 23:22
ITALO_POLSKA FIREMKA ZATRUDNIAJĄCA DO CIĘŻKIEJ PRACY NA BYLE JAKICH WARUNKACH NIESZCZĘŚNIKÓW KTÓRZY MAJĄ NÓŻ NA GARDLE .... ZARZĄD TO WŁOSI DUMNI PANOWIE A POLACY PO PROSTU PROŚCI..... MIERNA FIRMA, MIERNY ZARZĄD, MIERNE KIEROWNICTWO , KIEPSKA JAKOŚĆ PRODUKCJI Z KIEPSKIEJ JAKOŚCI PODZESPOŁÓW , PRZESTARZAŁY PARK MASZYNOWY ZANIEDBANY, ZDEZELOWANY I NIEBEZPIECZNY, JEDNA MIKRO TOALETA NA CAŁĄ ZAŁOGĘ, 15 MINUT PRZERWY ŚNIADANIOWEJ W TYM CZASIE MUSISZ DOBIEC DO ZEGARA PRZECIĄGNĄĆ KARTĘ DOBIEC DO SZATNI WYCIĄGNĄĆ Z SZAFKI ŚNIADANIE BIEGIEM NA JADALNIĘ ZJEŚĆ I BIEGIEM Z POWROTEM ŻEBY PRZED UPŁYWEM 15 MIN PRZECIĄGNĄĆ KARTĘ I STAĆ NA MIEJSCU PRACY INACZEJ ZOSTANIESZ POZBAWIONY PRZEZ MOBSTERÓW PANA D. I PANIĄ G. PREMII .... WYŚRUBOWANE W KOSMOS NORMY I ROSZCZENIA WYCHODZĄCE POZA ZAKRES UMOWY CZYNNOŚCI NP. KONTROLOWANIA JAKOŚCI OD KAŻDEGO PRACOWNIKA POMIMO WIELOKROTNEJ KONTROLI WYPRODUKOWANYCH ELEMENTÓW PRZEZ OSOBY KTÓRE SĄ ZA TO ODPOWIEDZIALNE ALE SIĘ NIE STARAJĄ BO MAJĄ UKŁADZIKI Z KIEROWNICTWEM (DONOSZENIE, KOLIGACTWO I LIZUSOSTWO) WSZĘDZIE KAMERY WSZYSTKO JEST OBSERWOWANE MOBING OD SZEFOSTWA, INTRYGI I HUMORKI KIEROWNICTWA, DO TEGO NIKLOWY PYŁ W POWIETRZU , PRZEDAWKOWANA TANIA CHEMIA W EMULSJI CHŁODZĄCEJ W MASZYNACH PROWADZĄCA DO ZATRUĆ I ALERGII, POWAŻNE WYPADKI W PRACY , ODMOWY URLOPU CZY PRZEPUSTEK, NAWET NA WYJŚCIE DO LEKARZA . NIELEGALNE ASEKURANCTWO (WYMAGANE PODPISY NA PAPIERACH KTÓRE UNIEWINNIAJĄ ZA WSZYSTKO KIEROWNICTWO I ZARZĄD) DO TEGO REGULARNIE OSZUKUJĄ NA WYPŁATACH, NIEKOMPETENTNY LENIWY PERSONEL OBSŁUGUJĄCY MIEJSCA PRACY FAWORYZUJĄCY JEDNYCH I IGNORUJĄCY INNYCH. ZAISTE NOWOCZESNA FORMA NIEWOLNICTWA , ZERO TROSKI O PRACOWNIKA PODEJŚCIE RACZEJ JAK DO BYDŁA. SĄ OCZYWIŚCIE OD TEJ REGUŁY WYJĄTKI (3 OSOBY W KIEROWNICTWIE ) ALE TO TYLKO WYJĄTKI. WYBITNIE PRZYPADEK DLA KOMISJI PRACY. ODRADZAM Z CAŁEGO SERCA, LOKALNIE FIRMA ZNANA POD NAZWĄ AUSCHWITZ TO TAK NA JEDNYM WYDECHU NAPISANE, WIERZCIE MOŻNA BY WIĘCEJ. I CO MACIE JESZCZE OCHOTĘ NA MANULLI ?????
12
Zyciowy 2017-08-25 12:38
A ścigali już ten baner jak wołali o pracowników co tam przejeżdżam to kładę się że smiechu
2
Muminek 2017-08-25 21:58
Zawsze znajdą się osoby niezadowolone z pracy w MAnuli Hydraulics Polska . Maja do tego prawo, ale firma ma swoje zasady!
MOIM SKROMNYM ZDANIEM 2017-08-25 22:50
TAK BANER ZDJĘTY , WIDOCZNIE KTOŚ WPADŁ W KOŃCU NA POMYSŁ ŻE TO NIE ŚWIADCZY DOBRZE O FIRMIE SKORO WIECZNIE SZUKA PRACOWNIKÓW. TO PEWNY ZNAK ŻE LUDZIE OPUSZCZAJĄ TĄ FIRMĘ WIĘC MUSZĄ MIEĆ JAKIEŚ SOLIDNE POWODY BO STANOWISKA PRACY W DOBREJ FIRMIE BRONI SIĘ NOGAMI I RĘKAMI A NA MIEJSCA PO EMERYTOWANYCH WCHODZĄ PO ZNAJOMOŚĆI CZŁONKOWIE RODZIN PRACOWNIKÓW. NIESTETY NIE DOCIERA DO ODPOWIEDZIALNYCH ZA TAKI STAN FAKT ŻE PRAWDZIWYM KAPITAŁEM KAŻDEJ FIRMY JEST JEJ ZAŁOGA . JEŻELI ZAŁOGA JEST ZADOWOLONA TO SAMA WYPRUWA SOBIE DLA FIRMY ŻYŁY TUTAJ JEDNAK 50% ZAŁOGI PRZESZUKUJE WIECZORAMI INTERNET ZA INNYM MIEJSCEM PRACY. MANULI TO TYLKO ODSKOCZNIA I PLATFORMA ROTACYJNA NIKT TAM NAPRAWDĘ NIE JEST ZADOWOLONY PRZYPUSZCZAM ŻE KIEROWNICTWO RÓWNIEŻ NIE. UKRAIŃCY NIE WYTRZYMUJĄ TEJ ATMOSFERY CHOĆ DLA NICH TO AKCEPTOWALNA KASA, ZOSTALI TYLKO CI KTÓRZY MAJA NÓŻ NA GARDLE. KIEROWNICTWO SIĘ CIESZY BO MAJĄ WŁADZĘ NAD TYMI KTÓRZY MUSZĄ CHOĆ LEPIEJ BYŁOBY GDYBY LUDZIE ZOSTAWALI BO JEST FAJNIE, MIŁO I DOBRZE.
9
KRYCHA 2017-09-03 16:26
Racja.
1
Józek 2017-09-05 11:54
Chyba niektórzy postanowili oczernić firmę. Może mi ktoś podpowie jakich pracowników szuka MAnuli Hydraulics Polska ? Ja nie znalazłem nigdzie żadnych ofert dlatego dziwią mnie wasze wpisy? Może firma nie jest idealna ale to nie znaczy, że jest zła?
1
on 2017-09-07 18:43
Bo przyjęcia są tylko z agencji pracy,tam poszukaj.
1
Maniek 2017-09-08 21:28
Poczytałem trochę w necie o firmie ponieważ chcę tu aplikować i nic z tego nie rozumiem. Firma ciągle wprowadza coś nowego na rynek czyli się stara., Tu na tym wątku piszecie, że wszystko jest złe. O co chodzi?
Kaśka 2017-09-12 11:26
Brak informacji zwrotnej, rozmowa w biegu, brak informacji o firmie od osoby rekrutujacej. Generalnie bieda aż piszczy, Google to nie jest, nawet jak na możliwości Mysłowic. Człowiek po minieciu portierni jest przekonany, że warto rozmowę olać a z rozmowy wychodzi z satysfakcją że nie będzie tam pracować.
3
Malania 2017-09-12 20:57
Dobrze, że MAnuli przyjmuje do pracy pozytywne osoby!!
były 2017-09-13 01:38
Pracuje tam jeszcze taka Sylwia z Brzezinki?
Firma 2017-09-13 04:43
( usunięte przez administratora ), tyle w temacie.
3
Kokomo 2017-09-14 19:33
A co na te działania kadry? Tam też jakieś zmiany na gorze były
To_ja_exmaZ 2017-09-20 10:00
Nie polecam nikomu tego zakładu,ludzie traktowani są jak śmiecie których można się w każdej chwili pozbyć i nie ważne czy pracujesz miesiąc czy może 10 lat zwolnią cię bez mrugnięcia okiem. Wiele znam przykładów zwolnień bez powodu Pan N. określił to w ten sposób że trzeba robić czystkę co jakiś czas gdyż ludzie podupadają na zdrowiu i są mnie efektywni. Także jeśli chcecie jakąś pewną prace to na pewno nie tutaj.Mnie ten zakład zrujnował zdrowie a na koniec zostałem zwolniony ,chociaż na swoim stanowisku wyrabiałem normę,nie chorowałem itd. okazałem się jednak niepotrzebnym ogniwem. Generalnie nie ważne ile lat będziecie tam pracować nie zyskacie nigdy szacunku kierownika gdyż jesteście tylko polską tanią siłą roboczą! Ktoś napisał że jak to zwalniają skoro ogłoszenia pracy wystawili. To bardzo proste ,po pierwsze pozbywają się starej krwi po drugie są stanowiska z których ludzie się cały czas zwalniają z powodu warunków pracy niskiej płacy i nieprzyjemnej atmosfery.Koordynatorzy z tego zakładu (wiem to bo rozmawiałem ze zwolnionym koordynatorem)na szkoleniu dowiadują się od włochów że np. pracownik powinien się bać wtedy lepiej pracuje,
że zastraszony pracownik jest posłuszniejszy i szybszy! Dosłownie nazistowskie praktyki które prawdopodobnie Panowie Włosi odziedziczyli po dziadkach sympatyzujących z Mussolinim (taki żarcik).
Ja po 10 latach w tym pięknym zakładzie zarabiałem 1600 na rękę więc nie liczcie na żadne profity i długą przyszłość w tym zakładzie,jak już nadmieniłem wcześniej nie macie żadnej gwarancji że was nie zwolnią nawet po 20 latach ,wiele osób tak już zwolnili,nawet takich których inni uważali za pupilków pracujących w każde nadgodziny ,potulnych wyrabiających 100% normy.
Nie wiem czy ktoś napisał o warunkach sanitarnych,operatorzy po pracy wychodzą do szatni w ubraniach mokrych od chłodziwa które powinno być zrobione z odpowiedniej mieszanki ale w rzeczywistości jest to zlewka oleju maszynowego parunasto letniego i sfermentowanych substancji które dawno powinny być usunięte z obiegu.Do tego stan niektórych maszyn jest taki że nie nazwał bym ich automatami prętowymi tylko pół automatami gdyż operator musi poświęcać ostatnie minuty które mu zostają między innymi obowiązkami takimi jak selekcja kontrola itd. na przywracanie tych rupieci do życia.
1
Zostaw swoją opinię o MAnuli Hydraulics Polska S.A. - Mysłowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAnuli Hydraulics Polska S.A.