Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MAnuli Hydraulics Polska S.A.

Pracowałeś w firmie MAnuli Hydraulics Polska S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
muniek - 2015-07-25 21:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niczym w piosence T Love jest super jest super więc o co ci chodzi
zdjecie uzytkownika
pm - 2015-07-25 23:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludziska jeżeli wam o coś chodzi to napiszcie to , w czym jest proble ale piszcie prawde a nie bzdury za napisanie prawdy nic nie grozi ,a nie plujecie na kerownikow konkrety proszę.
zdjecie uzytkownika
beerek12 - 2015-07-26 16:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [albin - 2015-07-25 20:12:38]:
lepiej niz lepiej? wmanuli? jestes idiotą albo przydupasem jak wielu innych pracuje w manuli ponad 10 lat i przez ten czas przewineło sie tylu pracownikow ze mozna by obsadzic jeszcze jeden taki zaklad jak myslisz dlaczego ludzie odchodzo skoro jest tak świetnie? pracujesz na tapl? obslugujesz 3 maszyny? a naprawde klamory zasowasz uwijasz sie a potem sie dowiadujesz ze jestes niewydajny! a na czym tu mozna miec wydajnosc? jesli pracujesz w manuli to wiesz to wszystko no chyba ze jestes przydupasem i kapusiem co widac po twoim wpisie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
edwin - 2015-07-26 18:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Oj tam oj tam , przerwa jest na bułe -jest, wypłata adekwatna do roboty jest ano jest ,socjal jest ano jest ......to robić i nie narzekać i tyle .......jak sie nie podoba szukać czegoś lepszego
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2015-08-19 17:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim. Widzę tyle negatywnych opinii o firmie... . Może mi ktoś powiedzieć czy warto aplikować na stanowisko Młodszy Inżynier. Chętnie podjąłbym pracę w tym rejonie Polski. Może ktoś wie na jakie zarobki mogę liczyć.

Będę wdzięczny za każde wskazówki.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Operator - 2015-08-20 15:06:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lukasz - 2015-08-19 17:19:09]:
Witaj, opinie swiadcza o inteligencji tych wlasnie osob, watpie czy ktos na stanowisku o ktore sie ubiegasz tutaj zaglada a tym bardziej udziela, raczej tylko polmozgi zeby sie wyzalic anonimowo.
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2015-08-20 21:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tyle to się domyślać. Chciałbym, żeby ktoś więcej napisał na ten temat. Co najważniejsza mogę liczyć na zarobki 2500 netto ??
zdjecie uzytkownika
jan jaś - 2015-08-21 21:45:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak nie masz doświadczenia i jesteś absolwentem to 2500 netto na początek ok , jak masz co najmniej 3 letnie doświadczenie i jesteś prawdziwym inżynierem a nie chłopaczkiem po wyższej szkole czegoś tam czegoś ( a skończyłeś normalną uczelnie : politechnika gliwicka , UJ , politechnika warszawska , UW i inne sensowne ) to śmiało możesz krzyczeć 3500 netto i dostaniesz , no chyba że będziesz bod niewykształconym przełożonym to lepiej poszukaj czegoś innego .( Tak naprawdę jedyny sensownie wyedukowany i profesjonalny przełożonym to Pan J.
zdjecie uzytkownika
borek - 2015-08-21 22:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lukasz - 2015-08-20 21:49:05]:
Moim zdaniem firma na pewno jest dobrym miejscem dla człowieka na początek pracy. Wiele można się tutaj nauczyć i przy okazji zdecydować czy to aby na pewno ten zawód którego szukamy. Jeśli mowa jest o zarobkach to z początku na te dwa i pół kafla raczej to liczyć raczej nie można, chyba że dobrze negocjujesz
zdjecie uzytkownika
liko - 2015-08-22 18:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
On chce pracowć w biurze ,więc nie gadaj głupot że nie dostanie 2500
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-09-13 21:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sa przyjecia do manuli?
zdjecie uzytkownika
oksms - 2015-09-21 02:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na razie jest jedno przyjęcie z tego co wiem @Ani i to niedawne, bo pare dni temu wystawili widze. Tylko nie wiem czy to akurat będzie dobra praca dla kobiety, jeśli szukasz dla siebie, bo jest to pracownik produkcji. Tylko, ze szukają w dwóch miesjcowościach teraz, w Mysłowicach no i w Katowicach, wiec jest wybór.
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-10-21 08:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i co w końcu z tymi przyjeciami do Manuli Hydraulics, będzie coś jeszcze w tym roku, czy raczej trzeba czekać do nastepnego. W ogóle to ja mam problem z odnalezieniem ich ofert pracy, nawet tych nieaktualnych. Możecie w takim razie troche mnie pokierowac i napisac jakim to sposobem dowiedzieliście się, że rekrutują tutaj do firmy? Z góry dzieki!
zdjecie uzytkownika
bielawski_z_kanciapy - 2015-11-10 19:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam nikomu tego zakładu,ludzie traktowani są jak śmiecie których można się w każdej chwili pozbyć i nie ważne czy pracujesz miesiąc czy może 10 lat zwolnią cię bez mrugnięcia okiem. Wiele znam przykładów zwolnień bez powodu Pan N. określił to w ten sposób że trzeba robić czystkę co jakiś czas gdyż ludzie podupadają na zdrowiu i są mnie efektywni. Także jeśli chcecie jakąś pewną prace to na pewno nie tutaj.Mnie ten zakład zrujnował zdrowie a na koniec zostałem zwolniony ,chociaż na swoim stanowisku wyrabiałem normę,nie chorowałem itd. okazałem się jednak niepotrzebnym ogniwem. Generalnie nie ważne ile lat będziecie tam pracować nie zyskacie nigdy szacunku kierownika gdyż jesteście tylko polską tanią siłą roboczą! Ktoś napisał że jak to zwalniają skoro ogłoszenia pracy wystawili. To bardzo proste ,po pierwsze pozbywają się starej krwi po drugie są stanowiska z których ludzie się cały czas zwalniają z powodu warunków pracy niskiej płacy i nieprzyjemnej atmosfery.Koordynatorzy z tego zakładu (wiem to bo rozmawiałem ze zwolnionym koordynatorem)na szkoleniu dowiadują się od włochów że np. pracownik powinien się bać wtedy lepiej pracuje,
że zastraszony pracownik jest posłuszniejszy i szybszy! Dosłownie nazistowskie praktyki które prawdopodobnie Panowie Włosi odziedziczyli po dziadkach sympatyzujących z Mussolinim (taki żarcik).
Ja po 10 latach w tym pięknym zakładzie zarabiałem 1600 na rękę więc nie liczcie na żadne profity i długą przyszłość w tym zakładzie,jak już nadmieniłem wcześniej nie macie żadnej gwarancji że was nie zwolnią nawet po 20 latach ,wiele osób tak już zwolnili,nawet takich których inni uważali za pupilków pracujących w każde nadgodziny ,potulnych wyrabiających 100% normy.
Nie wiem czy ktoś napisał o warunkach sanitarnych,operatorzy po pracy wychodzą do szatni w ubraniach mokrych od chłodziwa które powinno być zrobione z odpowiedniej mieszanki ale w rzeczywistości jest to zlewka oleju maszynowego parunasto letniego i sfermentowanych substancji które dawno powinny być usunięte z obiegu.Do tego stan niektórych maszyn jest taki że nie nazwał bym ich automatami prętowymi tylko pół automatami gdyż operator musi poświęcać ostatnie minuty które mu zostają między innymi obowiązkami takimi jak selekcja kontrola itd. na przywracanie tych rupieci do życia.
zdjecie uzytkownika
borek - 2015-11-13 19:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bielawski_z_kanciapy - 2015-11-10 19:56:20]:
Witam Was. Słyszałem już o tym , że w firmie z kasą nie jest wcale tak tragicznie, ale interesuje mnie jak wygląda sytuacja z przyrządami, urządzeniami które firma proponuje. Jakiej są jakości? Co do stabilności to jak zwolnią to zwolnią, trochę doświadczenia jako koordynator laboratorium już mam, więc coś innego znajdę
zdjecie uzytkownika
wisła - 2015-11-16 18:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@borek no jednak do tego stanowiska byle kogo nie przyjmą kolego, jak w ofercie napisali trzeba znać normy ISO 9001 i ISO 14001
zdjecie uzytkownika
os - 2015-11-18 21:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak ale są też inne stanowiska gdzie nie trzeba być tak bardzo wykształconym, a jest to choćby pracownik produkcji.
zdjecie uzytkownika
mijklo - 2015-11-21 01:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem, że możliwości negocjacyjne z nimi są praktycznie żadne - to oni dyktują warunki w mojej ocenie.
zdjecie uzytkownika
TAPL-2 - 2016-01-18 01:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cos cie tak cicho? prenciorze coscie tak cicho? czyzby byla podwyzka i was udobruchali?
zdjecie uzytkownika
dawis - 2016-01-18 20:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cisza bo chyba szukaja nowych pracowników :) Posada jest na Elektromechanika wymagania standardowe trzeba miec uprawnienia SEP,roczne doswiadczenie, na poczatek umowa na okres probny 3 miesiace potem umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
mały - 2016-01-21 01:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Ten zakład w Radomsku Manuli to wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pracownicy nie mogą urlopów dostać bo całym urlopem to zakład rządzi.i tylko mowią weź na żadanie!!! i nawet premii było 300 a jest 150 za niechorowlność.i to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w Radomsku!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
reksio - 2016-01-21 12:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema, widzę że o pracy w Radomsku krążą dość dziwne opinie, jestem ciekaw jak jest w Mysłowicach, bo tam chcę aplikować. szukają elektromechanika, nie trzeba mieć studiów tylko wiedzę w głowie
zdjecie uzytkownika
automat - 2016-01-24 00:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest super. Niewolnik od "pana" różni się tym, że "pan" odpoczywa a niewolnik na niego pracuje. Dlatego włoscy "panowie" odpoczywają w weekend, a niewolnicy zasuwają. Niewolnik cieszy się z przywileju pracy w weekend.
zdjecie uzytkownika
woj - 2016-01-24 10:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@automat, wiesz praca w weekend zazwyczaj jest płatna dodatkowa stawke, więc jest to jakiś plus. Dlatego niektórzy się cieszą. Ja tu bede aplikował teraz jako Elektromechanik, wymagania nie sa duże, bo to głównie wykształcenie zawodowe lub średnie (elektromechaniczne, elektryczne), uprawnienia SEP, czy umiejętność czytania schematów elektrycznych.
zdjecie uzytkownika
obi - 2016-01-24 13:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra już w 2 wątkach wysyłasz pseudo podprogowe ogłoszenia o tym że szukasz elektromechanika ......daj ogłoszenie lub zlecenie do firmy rekeuterskiej i tyle ps juz biegną stada elektromechaników , praca w tej firmie to najwieksze pragnienie każdego elektromechanika w Polsce
zdjecie uzytkownika
automat - 2016-01-28 00:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi o to, żeby godziwie zarabiać bez dobrowolnego przymusu pracy w dni wolne i nie wykorzystywać faktu niskich zarobków pracowników. A jakby tak pracować non stop bez przerwy(7 dni/tydzień, 30 dni/miesiąc, itd) to może przekroczymy nawet średnią krajową.
zdjecie uzytkownika
mick - 2016-01-28 11:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [automat - 2016-01-28 00:21:50]:
a gdzie ty pracujesz "7dni/tydzień"????????
zobacz sobie jak jest w innych firmach.....i jak jest lepiej to tam idź (pod warunkiem że się dostaniesz - ale pewnie jesteś ponadprzeciętnym fachowcem)i daj cynka gdzie ta kraina mlekiem i miodem płynąca.

Czekamy z niecierpliwością....
zdjecie uzytkownika
rtgy - 2016-01-29 17:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@woj no wlansie przeciez praca w weekend powinna byc dodatkowo platna, no ale widocznie nie w kazdych firmach tak jest, ciekawe jak na stanowisku elektromechanika
zdjecie uzytkownika
automat - 2016-01-30 15:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mick - 2016-01-28 11:49:02]:
Po pierwsze nigdzie nie napisałem, że pracuję 7 dni/tydzień(czytaj uważnie), a po drugie to nie rozmawiamy tutaj o innych firmach tylko o manuli właśnie. I wreszcie po trzecie nie da się mówić o tym, że można zarobić bo są nadgodziny. Nadgodziny trudno zaliczyć do stałego zarobku, ponieważ dzisiaj są a jutro ich nie ma, albo z niewiadomych powodów ich poprostu nie dostaniesz.
zdjecie uzytkownika
mick - 2016-01-31 11:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [automat - 2016-01-30 15:19:30]:
premię też trudno zaliczyć do stałego zarobku a jednak jak jest to wszyscy są zadowoleni i z nadgodzinami jest tak samo (fajnie zarobić dodatkowe parę tys w parę miesięcy)to czy dzisiaj są czy ich nie ma to chyba jak w każdej firmie...
masz rację że to o manuli się tu pisze ale z tego co zauważyłem i słyszałem to byli pracownicy tu wracają.
Piszę o tum że jak masz taki duży problem z płacą, nadgodzinami i innymi sprawami które nie są po twojej myśli to droga wolna, zamiast pisać na forum i pokrzykiwać napisz CV i zarabiaj więcej.
Powodzenia
zdjecie uzytkownika
Fili - 2016-02-01 21:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No nadgodziny to bardzo fajna rzecz, ale to raczej w każdej firmie jest tak, że raz są a raz ich nie ma. Liczy się nie tylko to. Gdyby ktoś z was chciał się przekonać jak to tam jest z pracą to szukają elektromechaników i operatorów maszyn. Fajnie, że jest umowa o pracę i dobry socjal.
zdjecie uzytkownika
teodor - 2016-02-06 06:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba dostałaś trudne zadanie poprawy wizerunku firmy a przy okazji taniej rekrutacji ,bede z tobą szczery zadanie trudne wrecz niemożliwe bo reputacje firmy tworza realia..napisz prosze jaką kwotę brutto proponujecie dla pracownika produkcji a jaką dla elekromechanika.ps. ciekawe czy pracujac w biurze miała byś ochotę na nadgodziny zamiast pobyć z dzieckiem czy rodziną a do tego praca na hali to nie relaks przy automacie z kawą tylko walka przy 3 automatach starszych od wiekszości pracowników .daj se spokuj z propagandą ps
zdjecie uzytkownika
szymon - 2016-02-06 11:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba bardzo się opłaca zatrudnienie na elektromechanika, ale wiadomo jak wygląda rozmowa rekrutacyjna? Dobrze, że jest pakiet multisportu i na dodatek umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
milosz - 2016-02-06 12:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [teodor - 2016-02-06 06:37:55]:
a ty teodor skąd wiesz jak wygląda praca w biurze?? (pracowałeś tam?)
nie zazdrość innym tylko wio do szkoły i potem pokaz na co cie stać (może tez postoisz sobie przy automacie z kawą w pracy a nie przy 3 starych automatach.
a jak chcesz pobyć z dzieckiem czy rodziną zamiast zarabiać to ok - twoja sprawa ale nie miej potem żalu że mało na koncie.
powodzenia w szkole.....
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2016-02-10 20:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy u was pracował jarosław siwerzy. Co mozecie powiedziec
zdjecie uzytkownika
ByłyPracownik - 2016-02-25 10:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najbardziej podobały mi się te nowe 70 letnie(tak!) maszyny, które pewnie produkowały to i owo do messerschmitt'a.
zdjecie uzytkownika
Recycler - 2016-03-06 08:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mi to się podoba na naszym dziale kierownik marek wie że ustawiacze to ch.. I nerwowo nie idzie z nimi wytrzymać dlatego nie trzeba specjalnie trzeźwiec po weekendzie a nawet piwko można wypić jak stresy są duże..kierownik razem z ryśkiem tylko puszczają mi oczko gdy butelki po piwie dzwonią mi w plecaku żebym uważał na tych ustawiaczy bo to patologia sama jest.. nie to co na presetingu
zdjecie uzytkownika
hans - 2016-03-14 01:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie od dzis wiadomo ze na presetingu PIJĄ !
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2016-03-14 11:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm, skoro w firmie ktoś popija, to chyba warto to gdzieś zgłosić, do kierownictwa na przykład. Nie chodzi o donoszenie, ale o bezpieczeństwo was samych w firmie :)
zdjecie uzytkownika
Radomsko - 2016-03-15 12:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie do pracowników z Radomska jakie pieniadze mozna dostac na start? czy to prawda ze 2000 tys brutto plus dodatek za nocki i premie za nie chorowanie coś 300 zł? I jak z socjalem typu wczasy pod gruszą i paczki na swieta napisze ktos jak to miej więcej wygląda?
zdjecie uzytkownika
Arkadiusz - 2016-03-16 11:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj sporo pytań @Radomsko. Wydaje mi się, ze 2 tysiące brutto może być w zasięgu, choć jak dla mnie, to trochę mało. Podoba mi się, że firma oferuje umowy, a więc całe ubezpieczenie
zdjecie uzytkownika
arek - 2016-03-20 14:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Radomsko, zalezy też od stanowiska i tego co umiesz. Mnie zaciekawiła ich oferta na Elektromechanika. Napisali, że umowa jest na 3 miesiące, następnie czas określony, może chodziło o nieokreślony.
zdjecie uzytkownika
pracownik manuli - 2016-05-02 11:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bielawski_z_kanciapy - 2015-11-10 19:56:20]:
Nic dodac nic ująć dokładnie tak jest jak napisałes bielawski. Mamy rok 2016 i nic sie nie zmienilo, mogę powiedziec ze jest jeszcze gorzej. Ja tez stamtad uciekam. Tam gdzie powinni pracowac męzczyzni, pracuja kobiety bo faci sie zwalniaja.
zdjecie uzytkownika
były pracownik manuli - 2016-05-02 11:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [reksio - 2016-01-21 12:46:11]:
reksio praca w Mysłowicach wyglada dokładnie tak samo jak w Radomiuu czy innych miejscowosciach. Poczytaj post od bielawski kanciapa, jest to najdluzszy post wiec szybko go znajdziesz on napisał tam całą prawdę, i nadal tak jest. Takze proponuję Ci poszukac innego zakładu pracy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dawis - 2016-05-02 11:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, widzę, że opinie są różne, niektóre niezbyt przychylne, ale oferty pracy są naprawdę obiecujące. Widzę, że poszukują operatora maszyn w Mysłowicach. Widzę, że jest i umowa o pracę i dużo benefitów pozapłacowych. Naprawdę jest tam aż tak kiepsko?
zdjecie uzytkownika
roberto - 2016-05-02 21:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powodzenia.... ja straciłem w tym syfie 13 lat życia...nie polecam nawet na chwilę ...! ! !
zdjecie uzytkownika
Cela - 2016-05-05 21:35:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@roberto bądź tak uprzejmy i rozwiń swą myśl nie polecasz bo co słabe zarobki, umowa czy co? Określ sie
zdjecie uzytkownika
Banshe - 2016-05-11 19:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W Manuli pracuje od 7 lat na dziale CNC, i szczerze nie polecam tej firmy nikomu. Zarobki na poziomie 1600-1700 PLN Netto, premia produkcyjna na poziomie 80 PLN netto, brak nadgodzin dla nowych pracowników. Firma jest nastawiona na ilość nie na jakość także poszukuje "automatów" którzy za pare groszy beda dymac na trzech niedokonca sprawnych maszynach. Jesli chodzi o samo miejsce wykonywania pracy to na chali produkcyjnej jest duży hałas i mgła olejowa. Nie wspominając o zasyfialym chlodziwie od którego można dostać wysypki. Wypłata jest na czas tyle ze zawsze jest jej za mało by przeżyć do kolejnej. To tyle ode ;)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wyslanie aplikacji do pośrednika. Nastepnie szybko pośrednik się odezwał i proponował rozmowę od razu w Manuli.
Rozmowa wyglądała tak iż najpierw zostaliśmy wysłani do biura aby odpowiedzieć na pytanie:
- jak zdrowie? ( tu już człowiek zaczyna coś podejrzewać)
- czy znasz rysunek techniczny.
Następnie pracownica z biura oprowadziła po kilka osób po halach i tyle.

Nie mniej jednak NIE POLECAM PRACY W TEJ FIRMIE!!
Pytania: - jak zdrowie? ( tu już człowiek zaczyna coś podejrzewać)
- czy znasz rysunek techniczny.
zdjecie uzytkownika
dyf - 2016-05-12 11:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Banshe - 2016-05-11 19:31:50]:
chali.....zgroza, i ty chcesz zarabiać więcej?

do szkoły lepiej idź a nie marnuj czasu na forum
zdjecie uzytkownika
TACN - 2016-05-25 01:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Może wszyscy w miarę ogarniajacy się zwolnia i wkoncu zobaczymy co wtedy wymyśla, niech ustawiacze sobie porobia na maszynach a w międzyczasie zrobią jakiegoś PMa, ich stawki śmiało na to pozwalają.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie MAnuli Hydraulics Polska S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAnuli Hydraulics Polska S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert