Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MAnuli Hydraulics Polska S.A.

Pracowałeś w firmie MAnuli Hydraulics Polska S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ziomeczekkkk - 2014-07-01 07:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Zawisza - 2014-06-28 08:24:19]:
ty chyba OSA jestes
zdjecie uzytkownika
tadziosław - 2014-07-08 18:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No witam. pracuje kilka lat w manuli jako operator ale młodym ludziom odradzam. Psychika po kilku latach(usunięte przez administratora). chyba ze na inne działy ale nie wiem jak sie tam robi. wiekszosc przyjetych wytrzymuje do trzech miesiecy hehe
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-07-11 11:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jak młodzi ludzie to teraz c*pki i p*zdy to nic dziwnego, że nie wytrzymują, niech idą ubrać "rurki" i pracują w sklepie odzieżowym za 1000zł. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ross - 2014-07-17 12:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
teraz rekrutacja odbedzie sie w Piotrkowie i wiele osób zastanawia sie czy tam pracować,oczywiscie pracodawca zapewnia przyjazd i odjazd
zdjecie uzytkownika
madry - 2014-07-22 11:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadza sie niech sie wyzeluja na Ronaldo, pazurki sobie zrobia, i w odziezowym dostana 1000 za lazenie i poprawianie ciuszkow na wieszakach. No... natomiast w Manuli (usunięte przez administratora) na maxa, 3 zmiany w lato skwar i zaduch, w zimie po plecach p.,izdzi, syf sie klei do calego ciala i to wszystko masz za az 1200!! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
osinski - 2014-07-23 19:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie polecam nikomu tego zakładu,ludzie traktowani są jak śmiecie których można się w każdej chwili pozbyć i nie ważne czy pracujesz miesiąc czy może 10 lat zwolnią cię bez mrugnięcia okiem. Wiele znam przykładów zwolnień bez powodu Pan N. określił to w ten sposób że trzeba robić czystkę co jakiś czas gdyż ludzie podupadają na zdrowiu i są mnie efektywni. Także jeśli chcecie jakąś pewną prace to na pewno nie tutaj.Mnie ten zakład zrujnował zdrowie a na koniec zostałem zwolniony ,chociaż na swoim stanowisku wyrabiałem normę,nie chorowałem itd. okazałem się jednak niepotrzebnym ogniwem. Generalnie nie ważne ile lat będziecie tam pracować nie zyskacie nigdy szacunku kierownika gdyż jesteście tylko polską tanią siłą roboczą! Ktoś napisał że jak to zwalniają skoro ogłoszenia pracy wystawili. To bardzo proste ,po pierwsze pozbywają się starej krwi po drugie są stanowiska z których ludzie się cały czas zwalniają z powodu warunków pracy niskiej płacy i nieprzyjemnej atmosfery.Koordynatorzy z tego zakładu (wiem to bo rozmawiałem ze zwolnionym koordynatorem)na szkoleniu dowiadują się od włochów że np. pracownik powinien się bać wtedy lepiej pracuje,
że zastraszony pracownik jest posłuszniejszy i szybszy! Dosłownie nazistowskie praktyki które prawdopodobnie Panowie Włosi odziedziczyli po dziadkach sympatyzujących z Mussolinim (taki żarcik).
Ja po 10 latach w tym pięknym zakładzie zarabiałem 1600 na rękę więc nie liczcie na żadne profity i długą przyszłość w tym zakładzie,jak już nadmieniłem wcześniej nie macie żadnej gwarancji że was nie zwolnią nawet po 20 latach ,wiele osób tak już zwolnili,nawet takich których inni uważali za pupilków pracujących w każde nadgodziny ,potulnych wyrabiających 100% normy.
Nie wiem czy ktoś napisał o warunkach sanitarnych,operatorzy po pracy wychodzą do szatni w ubraniach mokrych od chłodziwa które powinno być zrobione z odpowiedniej mieszanki ale w rzeczywistości jest to zlewka oleju maszynowego parunasto letniego i sfermentowanych substancji które dawno powinny być usunięte z obiegu.Do tego stan niektórych maszyn jest taki że nie nazwał bym ich automatami prętowymi tylko pół automatami gdyż operator musi poświęcać ostatnie minuty które mu zostają między innymi obowiązkami takimi jak selekcja kontrola itd. na przywracanie tych rupieci do życia.
zdjecie uzytkownika
zet - 2014-08-13 09:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Proszę o info jaki warunki maja pracownicy umysłowi
Czy można liczyć na jakieś szkolenia, premie, dodatki
Jak z płaca czy warto choć spróbować tam pracowac
zdjecie uzytkownika
fabio.d.moro. - 2014-08-13 11:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do pracy umysłowej mobbing mobbing i jeszcze raz mobbing,ale proszę się nie martwić już niedługo planujemy ostateczne rozwiązanie kwestii słowiańskiej.
zdjecie uzytkownika
realny nick - 2014-08-14 17:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyłącznie Sikorski miał rację. PO-lacy są Murzynami we własnym kraju
zdjecie uzytkownika
kia - 2014-08-14 23:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Całe manuli funkcjonuje na murzynowości polaków po to tu przenieśli swoją fabryczkę
zdjecie uzytkownika
zet - 2014-08-16 19:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za opinie
Ale piszecie to co słyszeliście czy znacie to z własnego doświadczenia ???
Proszę napiszcie jakich wartości wynagrodzenia można się spodziewać na początek jako doświadczony pracownik 1000, 2000, 3000 Netto może więcej lub mniej.
Może zamiast pisać ogólnikowo i o tym ze Polacy to murzyni bo w to nie wierzę, wszędzie trzeba pracować i nie ma nic za darmo.
Napiszcie jakieś konkrety i o której mówicie fabryce w Polsce.





zdjecie uzytkownika
do zet - 2014-08-17 21:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak a do polski przyjechali bo jest ładniej i tak samo ciepło jak w italii :-)
zdjecie uzytkownika
zet - 2014-08-17 22:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do zet - 2014-08-17 21:28:24]:
nikt z was nie potrafi napisać żadnych konkretów tylko same bzdury piszecie takimi wpisami nikomu nie pomożecie w podjęciu decyzji o pracy w Manuli. Ja czytam i nadal nic nie wiem poza tym że każdy narzeka, ale w każdej fabryce tak jest i każdy narzeka a mimo wszystko pracuje
zdjecie uzytkownika
Zawisza - 2014-08-18 09:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zet Nie wiesz, że Polacy lubią sobie pogadać? Jeżeli jesteś zainteresowany pracą to spróbuj nawiązać kontakt z tą firmą. Na pewno nie zaszkodzi jak pójdziesz na jakąś rozmowę do firmy, zobaczysz jak to funkcjonuje, spytasz o warunki płacowe etc. Firma ma spore doświadczenie, bo została założona w Niemczech w 1975 roku, więc trochę czasu minęło. Jeżeli tylko oferują stałe, dobre wynagrodzenie to warto z nimi rozpocząć współpracę bo w działce sprzedaży komponentów wysokociśnieniowych myślę, że liczą się na rynku...
zdjecie uzytkownika
senegalczyk - 2014-08-18 16:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zet Zarobki na jakie możesz liczyć to 1600 na rękę przez jakieś dwa lata a potem to nawet mogą ci zwiększyć o 100 pln! tak jak to było w tym roku! No ale jeśli są weekendy robocze (ostatnio nie było bo coraz mniej zamówień jest w tym zakładzie) to nawet i 2000 na ręke zarobisz,jedynie ta wada że pracujesz 7 dni w tygodniu
zdjecie uzytkownika
tapl - 2014-08-18 21:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zawisza - 2014-08-18 09:50:12]:
zawisza ty jesteś trochę jakiś chory:-)...stałe wynagrodzenie może tak ale nie dobre...!!!!
zdjecie uzytkownika
zet - 2014-08-20 10:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla sprostowania piszecie o zakładzie na śląsku czy w Radomsku bo to jest dośc wazne
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-20 17:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MYSŁOWICE(ŚLĄSK)
zdjecie uzytkownika
zet - 2014-08-21 22:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A ja chciałbym się dowiedzieć czegoś o fabryce w Radomsku
zdjecie uzytkownika
pętla - 2014-09-29 08:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Radomsku? jest parę ciekawych artykułów o firmie na http://radomsko.naszemiasto.pl/tag/manuli-hydraulics-radomsko.html, raczej mają wydźwięk pozytywny - raczej, bo nie przeczytałam wszystkich. ale tutaj nie znalazłam żadnych danych dotyczących rekrutacji.. http://manuli-hydraulics-polska.polandtrade.pl/
zdjecie uzytkownika
jo - 2014-10-12 12:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jo miolem dobre
zdjecie uzytkownika
radosku to ja - 2014-10-15 00:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zet - 2014-08-21 22:01:40]:
w radomsku operator ma 2500zl brutto na start na umowie .a na slasku jak widac duzo mniej. poprostu nazwijmy to po polsku . co kraj to obyczaj. slask ma duzo wiecej fabryk i przedsiebiorstw i mniejsze bezrobocie . pozdrawiam kolegow z Myslowic . nie dajcie sie
zdjecie uzytkownika
kali - 2014-10-16 20:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Operator dwa i pół na start??? Dobreeee !!! A zarazem śmieszne.
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-10-17 23:11:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zet - 2014-08-13 09:59:34]:
potwierdzam w 100% ustawiacz AF Tapl 1
zdjecie uzytkownika
jest super - 2014-10-21 14:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to się dzieje w naszej firmie.Zwolnienia i prawdopodobna wymiana części załogi. Nasz kierownik dostanie więcej swobody.Może decydować o wysokości naszej premii. Pewno dostanie wzwodu pierwszego od kilku lat z radości. Zobaczymy co będzie dalej....hehe...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAnuli Hydraulics Polska S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x