Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MAnuli Hydraulics Polska S.A.

Pracowałeś w firmie MAnuli Hydraulics Polska S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
odp - 2015-01-08 13:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2015-01-08 10:30:20]:
"obuz" - i wszystko jasne (IQ). Brawo za ortografię
zdjecie uzytkownika
Aga - 2015-01-09 17:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Dzisiaj zadzwoniła do mnie Pani w sprawie rozmowy kwalifikacyjnej do Mysłowic. Jestem umówiona na poniedziałek ,ale czytając opinie zastanawiam się czy w ogóle warto tam pojechać? Nie wiem nawet na jakie stanowisko ponieważ Pani powiedziała że na różne działy są przyjęcia.Czy faktycznie sprawy mają się tak źle w tej firmie? No i co najważniejsze jak wygląda wynagrodzenie. Będę wdzięczna za odpowiedź. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-10 20:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowiek [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a tu mu dodatek zabiorą. Nic dodać nic ująć pracownicy nie szanowani Radomsko żądzi i upada z Pipitą
zdjecie uzytkownika
do pracownika - 2015-01-11 14:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-10 20:48:17]:
1. obuz
2. żądzi

pozdrowienia dla mistrzów ortografii
zdjecie uzytkownika
bothur - 2015-01-11 20:37:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do pracownika - 2015-01-11 14:58:00]:
No i co że mają problemy z ortografia grunt że pisz a prawdę o tym obozie ! ! !
zdjecie uzytkownika
Aga - 2015-01-11 21:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale dlaczego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Trochę więcej konkretów proszę bo już jutro rozmowa
zdjecie uzytkownika
inter - 2015-01-12 15:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i jak po rozmowie?
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-01-13 18:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dalej szukam pracy
zdjecie uzytkownika
nok66 - 2015-01-19 19:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podpowiedzcie jak dojechać do zakładu z bierunia nowego
nie interesują mnie opinie mam zamiar trochę tam popracować proszę szybko o odp
zdjecie uzytkownika
porcelana - 2015-01-19 20:58:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pociagiem na Katowice i wysiadasz na stacji Mysłowice- Brzezinka. stamtąd 10 min pieszo p.s zastanów się raz jeszcze zanim wstpisz w te bag.........o
zdjecie uzytkownika
wyrocznia - 2015-01-20 11:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z Bieruń Nowego jeszcze autobus 149.Nie polecam ci tej pracy.Z ostatnich 50 osób przyjętych przez okres około 2-3 miesięcy zostało może z 5.
zdjecie uzytkownika
nok66 - 2015-01-20 13:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jeździ tam do roboty ktoś z bierunia czy raczej nie
zdjecie uzytkownika
nok66 - 2015-01-20 15:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówiąc krótko i zwięźle
każda praca ma swoje złe i dobre strony
ja będąc w sytuacji podbramkowej przyjmę ją ....jeśli będę miał dojazd
jeszcze raz pytanie dojeżdża ktoś z Nowego Bierunia albo chociaż przejeżdża dajcie mi cynk najlepiej maila bądź jakiś kontakt może bym się dogadał z gościem
a nażekać będę może kiedy indziej
zdjecie uzytkownika
Jorg Tapl 2 - 2015-01-20 19:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jo wiem że jezdzom ymjeloki i chełmioki ale o ludziach z bierunio żech niesłyszoł;/
zdjecie uzytkownika
operator - 2015-01-22 20:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
orientuje sie ktos jak jest z PITami w Manuli? Kiedy przysylaja itp?
zdjecie uzytkownika
jghck - 2015-01-24 11:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam sobie odbierzesz, na pewno sie dowiesz, jak beda kadry rozdawac.
zdjecie uzytkownika
paczka - 2015-01-25 12:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja nie narzekam pracuje na presetingu kierownika mamy bardzo tolerancyjnego na naszym dziale jak masz 2promile alkoholu we krwi to nie ma żadnego problemu ważne że jesteś w pracy.Generalnie jest fajnie luz bluz na nockach i drugiej zmianie można w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] polecieć i śmiało piwko wypić tylko puszki trzeba zawsze zostawić dla sławka to jest nasz wydziałowy recycler:).Trzeba tylko uważać na zazdrośników z innych wydziałów bo kolega kiedyś po pracy najebany spokojnie do domu chciał wrócić to ktoś go chyba podje..bo teraz musi jeździć autobusem prawko mu zabrali choć cały czas gada że auto mu sie zepsuło:)
zdjecie uzytkownika
pasek - 2015-01-25 20:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
paczka uważaj bo ten k...s pająk lubi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ola ! !!
zdjecie uzytkownika
młody - 2015-01-25 23:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedno oko na maroko drugie na zanzibar
zdjecie uzytkownika
fabio_panterka_moro - 2015-01-28 18:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam nikomu tego zakładu,ludzie traktowani są jak śmiecie których można się w każdej chwili pozbyć i nie ważne czy pracujesz miesiąc czy może 10 lat zwolnią cię bez mrugnięcia okiem. Wiele znam przykładów zwolnień bez powodu Pan N. określił to w ten sposób że trzeba robić czystkę co jakiś czas gdyż ludzie podupadają na zdrowiu i są mnie efektywni. Także jeśli chcecie jakąś pewną prace to na pewno nie tutaj.Mnie ten zakład zrujnował zdrowie a na koniec zostałem zwolniony ,chociaż na swoim stanowisku wyrabiałem normę,nie chorowałem itd. okazałem się jednak niepotrzebnym ogniwem. Generalnie nie ważne ile lat będziecie tam pracować nie zyskacie nigdy szacunku kierownika gdyż jesteście tylko polską tanią siłą roboczą! Ktoś napisał że jak to zwalniają skoro ogłoszenia pracy wystawili. To bardzo proste ,po pierwsze pozbywają się starej krwi po drugie są stanowiska z których ludzie się cały czas zwalniają z powodu warunków pracy niskiej płacy i nieprzyjemnej atmosfery.Koordynatorzy z tego zakładu (wiem to bo rozmawiałem ze zwolnionym koordynatorem)na szkoleniu dowiadują się od włochów że np. pracownik powinien się bać wtedy lepiej pracuje,
że zastraszony pracownik jest posłuszniejszy i szybszy! Dosłownie nazistowskie praktyki które prawdopodobnie Panowie Włosi odziedziczyli po dziadkach sympatyzujących z Mussolinim (taki żarcik).
Ja po 10 latach w tym pięknym zakładzie zarabiałem 1600 na rękę więc nie liczcie na żadne profity i długą przyszłość w tym zakładzie,jak już nadmieniłem wcześniej nie macie żadnej gwarancji że was nie zwolnią nawet po 20 latach ,wiele osób tak już zwolnili,nawet takich których inni uważali za pupilków pracujących w każde nadgodziny ,potulnych wyrabiających 100% normy.
Nie wiem czy ktoś napisał o warunkach sanitarnych,operatorzy po pracy wychodzą do szatni w ubraniach mokrych od chłodziwa które powinno być zrobione z odpowiedniej mieszanki ale w rzeczywistości jest to zlewka oleju maszynowego wieloletniego i sfermentowanych substancji które dawno powinny być usunięte z obiegu.Do tego stan niektórych maszyn jest taki że nie nazwał bym ich automatami prętowymi tylko pół automatami gdyż operator musi poświęcać ostatnie minuty które mu zostają między innymi obowiązkami takimi jak selekcja kontrola itd. na przywracanie tych rupieci do życia.
zdjecie uzytkownika
operator - 2015-01-28 20:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@fabio_panterka_moro - ciekawe bajki, ja po roku mam 2k wypłaty... nie wiem gdzie Wy robicie, może zawód "meneli" się z "manuli" pomylił...
zdjecie uzytkownika
najlepszy ustawiacz AF/PM - 2015-01-28 20:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [operator - 2015-01-28 20:01:26]:
bo pewnie jesteś strasznie włazidupą i dobrze robisz lody pawełkowi...!
zdjecie uzytkownika
operator - 2015-01-28 20:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [najlepszy ustawiacz AF/PM - 2015-01-28 20:46:29]:
nie znam gościa (zapewne hale pomyliłeś), ale widać, że wiesz, że tak też można.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa przeprowadzana przez kierownika który sprawdza znajomość rysunku technicznego oraz umiejętność posługiwania się suwmiarką cyfrową
Pytania: Określenie skoku gwintu (z rysunku technicznego) który podany jest w calach.
zdjecie uzytkownika
najlepszy ustawiacz AF/PM - 2015-01-29 22:00:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [operator - 2015-01-28 20:59:56]:
To Ty pisz czy cnc czy taple bo to wielkie różnice są i w jakości pracy i płacy ! ! ! !
zdjecie uzytkownika
operator - 2015-01-31 15:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [najlepszy ustawiacz AF/PM - 2015-01-29 22:00:04]:
Najwieksze roznice to sa ale chyba w inteligencji, co zreszta widac po niektorych komentarzach...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAnuli Hydraulics Polska S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy MAnuli Hydraulics Polska S.A.?
Zadaj pytanie
x