Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MAnuli Hydraulics Polska S.A.

Pracowałeś w firmie MAnuli Hydraulics Polska S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
MAR - 2015-06-25 18:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przerwy są tylko pogadaj z kolesiem co robi obok żeby ci maszyn popilnował na 15 minut a ty leć się umyj i w tych zaolejonych i brudnych śmierdzących ciuchach i butach leć na niby stołówkę i w 10 minut wszamiaj..no w 13 jak się wyrobisz..he.
zdjecie uzytkownika
beerek12 - 2015-06-28 08:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehehe zgadza się a tak na marginesie to się zastanawiam nad jeszcze jednym. po co są u nas związki zawodowe? bo służą /kierownikom/ na dwóch łapkach a powinni pracownikom jeśli się nie mylę.teraz nie ma ludzi do pracy a /kierownictwo/ bardzo zdziwione że tak jest.dlaczego się dziwią? takie traktowanie pracowników jak w manuli to gorzej niż w faszystowskim obozie a my pracownicy zamiast się przeciwstawic to służymy makaroniarzom jak pieski ja zresztą niestety też
zdjecie uzytkownika
Johny - 2015-06-28 23:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
operator ty masz chyba jakies extra wzgledy albo super kase skoro sobie tak chwalisz. Moze pan B . poklepie po pleckach
zdjecie uzytkownika
beerek12 - 2015-06-29 07:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odezwał się kolejny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] no albo box.tak ci dobrze w manuli? wszystko ok? warunki super?jeśli tak to jesteś idiotą,nie napisałem ze chce się zwonić bo z pracą krucho tylko ze możemy to zmienić, my pracownicy,chodzi mi o poprawę warunków, traktowanie pracowników i tyle
zdjecie uzytkownika
beerek12 - 2015-06-29 14:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehehe a jednak cos sie zmieni w tym pieprzonym manuli.chodzo sluchy ze makaroniarze ido w pizdu i nasze kierownictwo poteznie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzesie i dobrze niech pozwalniajo tych niudacznikow !!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
eduardo - 2015-06-29 20:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No zmiany ,zmiany ,zmiany lepiej późno niż wcale........
zdjecie uzytkownika
luki - 2015-06-29 20:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie niedlugo beda testy kompetencyjne dla kierownictwa ......slabo to widze .w koncu ktos polapie sie w tym ze jedyni kompetentni to ludzie zapierdzielajacy na hali .
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2015-06-30 08:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam nadzieję że zwolnią tych wszystkich pseudo kierowników aż do góry włącznie. Przez tyle lat jedna banda.Nic dla zakładu, nic dla pracownika....tylko dla siebie.Tak jak w rządzie zrobiło się kolesiostwo. ...
zdjecie uzytkownika
stary - 2015-07-01 19:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do góry ,to kogo masz na myśli .....
zdjecie uzytkownika
rurek - 2015-07-01 22:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stary - 2015-07-01 19:56:44]:
Nie podniecajcie się tak bardzo.Tylko podobno Makowska na wylocie.Reszta po staremu.Stado baranów pracujących w manuli będzie dalej strzyżone i dojone bez ograniczeń.
zdjecie uzytkownika
edwin - 2015-07-02 14:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To teraz sie bydom gryźć ło to audi po makowskiej
zdjecie uzytkownika
beerek12 - 2015-07-12 07:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co sie dzieje teraz w manuli to juz masakra tak zle jeszcze nie bylo odkod tu pracuje czyli ponad 10lat manuli to najgorsza firma na slosku nikt tu juz nie przyjdzie do pracy takiego traktowania pracownokow nie ma nigdzie szukam pracy i nie zagrzeje w manuli dlugo miejsca i radze to samo innym
zdjecie uzytkownika
Operator - 2015-07-12 20:50:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [beerek12 - 2015-07-12 07:10:23]:
W takim razie do widzenia, zegnamy.
zdjecie uzytkownika
wito corleone andolini - 2015-07-24 23:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Racja ,do widzenia i tyle w temacie
zdjecie uzytkownika
albin - 2015-07-25 20:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te berek , ja naprawde nie widze w czym problem , subiektywnie przyglądając się sytuacj w tej firmie odnoszę wrażenie że jest coraz lepiej a nawet lepiej niż lepiej
zdjecie uzytkownika
muniek - 2015-07-25 21:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niczym w piosence T Love jest super jest super więc o co ci chodzi
zdjecie uzytkownika
pm - 2015-07-25 23:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludziska jeżeli wam o coś chodzi to napiszcie to , w czym jest proble ale piszcie prawde a nie bzdury za napisanie prawdy nic nie grozi ,a nie plujecie na kerownikow konkrety proszę.
zdjecie uzytkownika
beerek12 - 2015-07-26 16:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [albin - 2015-07-25 20:12:38]:
lepiej niz lepiej? wmanuli? jestes idiotą albo przydupasem jak wielu innych pracuje w manuli ponad 10 lat i przez ten czas przewineło sie tylu pracownikow ze mozna by obsadzic jeszcze jeden taki zaklad jak myslisz dlaczego ludzie odchodzo skoro jest tak świetnie? pracujesz na tapl? obslugujesz 3 maszyny? a naprawde klamory zasowasz uwijasz sie a potem sie dowiadujesz ze jestes niewydajny! a na czym tu mozna miec wydajnosc? jesli pracujesz w manuli to wiesz to wszystko no chyba ze jestes przydupasem i kapusiem co widac po twoim wpisie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
edwin - 2015-07-26 18:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Oj tam oj tam , przerwa jest na bułe -jest, wypłata adekwatna do roboty jest ano jest ,socjal jest ano jest ......to robić i nie narzekać i tyle .......jak sie nie podoba szukać czegoś lepszego
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-19 17:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2015-08-19 17:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim. Widzę tyle negatywnych opinii o firmie... . Może mi ktoś powiedzieć czy warto aplikować na stanowisko Młodszy Inżynier. Chętnie podjąłbym pracę w tym rejonie Polski. Może ktoś wie na jakie zarobki mogę liczyć.

Będę wdzięczny za każde wskazówki.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Operator - 2015-08-20 15:06:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lukasz - 2015-08-19 17:19:09]:
Witaj, opinie swiadcza o inteligencji tych wlasnie osob, watpie czy ktos na stanowisku o ktore sie ubiegasz tutaj zaglada a tym bardziej udziela, raczej tylko polmozgi zeby sie wyzalic anonimowo.
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2015-08-20 21:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tyle to się domyślać. Chciałbym, żeby ktoś więcej napisał na ten temat. Co najważniejsza mogę liczyć na zarobki 2500 netto ??
zdjecie uzytkownika
jan jaś - 2015-08-21 21:45:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie masz doświadczenia i jesteś absolwentem to 2500 netto na początek ok , jak masz co najmniej 3 letnie doświadczenie i jesteś prawdziwym inżynierem a nie chłopaczkiem po wyższej szkole czegoś tam czegoś ( a skończyłeś normalną uczelnie : politechnika gliwicka , UJ , politechnika warszawska , UW i inne sensowne ) to śmiało możesz krzyczeć 3500 netto i dostaniesz , no chyba że będziesz bod niewykształconym przełożonym to lepiej poszukaj czegoś innego .( Tak naprawdę jedyny sensownie wyedukowany i profesjonalny przełożonym to Pan J.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wyslanie aplikacji do pośrednika. Nastepnie szybko pośrednik się odezwał i proponował rozmowę od razu w Manuli.
Rozmowa wyglądała tak iż najpierw zostaliśmy wysłani do biura aby odpowiedzieć na pytanie:
- jak zdrowie? ( tu już człowiek zaczyna coś podejrzewać)
- czy znasz rysunek techniczny.
Następnie pracownica z biura oprowadziła po kilka osób po halach i tyle.

Nie mniej jednak NIE POLECAM PRACY W TEJ FIRMIE!!
Pytania: - jak zdrowie? ( tu już człowiek zaczyna coś podejrzewać)
- czy znasz rysunek techniczny.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-21 22:31:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
borek - 2015-08-21 22:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lukasz - 2015-08-20 21:49:05]:
Moim zdaniem firma na pewno jest dobrym miejscem dla człowieka na początek pracy. Wiele można się tutaj nauczyć i przy okazji zdecydować czy to aby na pewno ten zawód którego szukamy. Jeśli mowa jest o zarobkach to z początku na te dwa i pół kafla raczej to liczyć raczej nie można, chyba że dobrze negocjujesz
zdjecie uzytkownika
liko - 2015-08-22 18:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
On chce pracowć w biurze ,więc nie gadaj głupot że nie dostanie 2500
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAnuli Hydraulics Polska S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy MAnuli Hydraulics Polska S.A.?
Zadaj pytanie
alert