logo MAnuli Hydraulics Polska S.A.

MAnuli Hydraulics Polska S.A.

Mysłowice

Opinie o MAnuli Hydraulics Polska S.A.

Cg 2017-01-10 12:53
A jak w brembo Rafałem?
ron 2017-01-11 17:49
najlepsza jest oszczalnia .przyjsc i wyspac sie na nockach
R..... 2017-01-12 20:08
R...
zna kto laske z mhpo2 fajna pracuje podobno na szczelnosci
Jorg Tapl 2 2017-01-16 01:12
to juz pewnie szczelności dawno nie ma jak tam pracuje!
5
Nikt 2017-01-20 18:09
Żałosny jesteś panie Długinski."fajna atmosfera"jak tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ci się pracowało i tyle zarabiało to po cholerę się zwolniles.a może chcesz wrócić ,to nie musisz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wlazic bo teraz przyjmą każdego kto będzie nabijal pręty.
... 2017-01-21 09:10
No to wypad do lidla zamiast się tu żalić skoro widocznie jesteś nieudacznikiem i nikt Ci nie chce dać podwyżki!
1
aaaaaaaaa 2017-01-22 01:14
idź i usiądź w boxie nr 1.....cwaniaku bez szkoły.....a nie wylewaj swoje żale na forum...albo sp......aj do lidla..........aha....ale tam trzeba mieć min....maturę...hehehe
5
Aaaa 2017-01-22 07:50
Taa...maturę,wielki mi wyczyn,ale ty pewnie ja masz i dlatego tam siedzisz.Ale skoro juz tam siedzisz to przynajmniej zrob cos pożytecznego,rozejrzyj sie w kolo i zobacz jak to wygląda bo zaraz sam bedziesz kije nabijal...
2
Klop 2017-01-22 08:11
Wy chyba nie macie ciekawego zycia.......jeden pisze w nocy drugi nad ranem.?...i to samo na okrąglo....mierne tematy miernych ludzi.....dramat
5
mimi 2017-01-22 20:46
jaka firma tacy ludzie .... jedna wielka tragedia...
1
Jurgen 2017-01-22 21:06
Klop zamknij ryj
4
Mechanior 2017-01-23 19:25
Mam opinie o Manuli że to dobra firma i nawet złożyłem CV na elektromechanika. Czy rozmowa jest trudna? Jakie moga być zarobki?
4
Ja 2017-02-01 19:30
Pracowałam w Manuli kilka lat. Ostatni rok to była tragedia. Poniżanie i gnebienie pracowników. Mam dzieje ze w końcu kierownik się w końcu za to wszystko weźmie.
Ja 2017-02-01 19:31
Pracowałam w Manuli kilka lat. Ostatni rok to była tragedia. Poniżanie i gnebienie pracowników. Mam dzieje ze w końcu kierownik się w końcu za to wszystko weźmie.
2
nadzieja 2017-02-01 22:54
Kierownik się za to weźnie ? Chyba sobie żartujesz. Jeżeli pracowałaś u góry to raczej zapomnij. On poklepuje po ramieniu swoją ulubienice.
3
Ja 2017-02-02 11:02
Nie długo to sama będzie zakasac rękawy i pakować detal bo nikt z nią nie wytrzyma
Mentor 2017-02-19 13:23
Praca w Manuli jest fajna. Zapraszam do nas a przekonacie się .
2
Joanna 2017-03-01 08:34
@Mentor jak długo pracujesz już w firmie? Mógłbyś powiedzieć więcej co wyróżnia MAnuli Hydraulics Polska S.A. jako pracodawcę?
sprawiedliwy 2017-03-01 20:44
Co wyróżnia ? hmm..... Jak się starasz o zwykłą prace czyli nie jesteś jakimś super fachowcem to raczej zapomnij o dobrym wynagrodzeniu. Mówimy tu tak z przedziału od minimalnej krajowej do powiedzmy 2200 brutto. Traktowanie ludzi przez przełożonych( głównie majstrów, kierowników) lekko mówiąc pozostawia wiele do życzenia. Wystarczy popytać o naszą firmę znajomych jest szansa że ktoś ci opowie co się tu wyrabia. Jeżeli jesteś w potrzebie i szukasz pracy to możesz spróbować swoich sił.
Joanna 2017-03-02 08:44
@sprawiedliwy długo już pracujesz w firmie? Według Ciebie kto dobrze odnajdzie się w pracy w firmie?
sprawiedliwy 2017-03-02 23:15
Na pewno osoby nie mające życia osobistego. Lubiących tak po prostu donosić na innych. Nie stwarzające żadnych problemów i bycie uległym. Nie mające własnego zdania również będą docenione. Osoby o słabej psychice raczej długo tutaj miejsca nie zagrzeją.
1
Joanna 2017-03-06 09:54
@sprawiedliwy rozumiem, że praca i atmosfera bywa stresująca. Długo już pracujesz w firmie?
2
Nowy 2017-03-29 19:09
Mają wprowadzic grafik ,czy ktos cos slyszal na ten temat na produkcjii?
2
Ciekawy 2017-03-31 21:56
Mam pytanie ?
Co możecie powiedzieć o pani HR Manager ? Podobno się zwalnia ?
Chciałbym wiedzieć co to za osoba ?
Dziękuje za informację zwrotną
5
Anka 2017-04-02 23:36
ciekawośc to 1 stopień do piekła, jeśli cie tak interesuje to zapytaj ja osobiście.
Joanna 2017-04-03 08:53
@Nowy rozumiem, że jesteś nowym pracownikiem w firmie. Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak nowi pracownicy są wdrażani do zespołu oraz jak przebiega proces rekrutacji.
ede 2017-04-05 08:35
nic nie rozumiesz ,idź już z tym mikrofonem ;-)
4
Ona82 2017-04-10 18:16
Wybieram sie tam na rozmowe skladac jakies części (praca siedzaca) nw czy isc na ta rozmowe czy nie roznie mówią....
Dariusz 2017-04-11 21:09
MAnuli Hydraulics Polska to bardzo fajna firma i jestem zadowolony a pracy.
4
tren 2017-04-19 19:51
czy ktos wie jakie tam są godziny pracy?
tren 2017-04-19 19:52
czy ktos wie jakie tam są godziny pracy?
Joanna 2017-04-20 08:45
@Dariusz co takiego sprawia, że jesteś zadowolony ze swojej pracy? Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat tego jakim pracodawcą jest dla Ciebie firma?
Darek 2017-04-20 18:09
Lubię tą robotę bo można przyjść do pracy trzeźwym a wyjść w takim stanie że ledwo pion utrzymuje mało jest teraz takich zakładów pracy w których toleruje się patologiczne zachowania a to dla mnie ogromny plus
8
D. 2017-04-21 00:19
Pracowalem kilka lat w tej firmie i to jest patologia .Niema co sie pchac tam Wlosi robia co chca [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] muzg na zero i ogien
2
Roberto 2017-04-23 21:08
Żal
Mechanior 2017-04-25 20:18
MAnuli Hydraulics to wysoko specjalistyczna firma z branży hydraulicznej. Myślę, że nie dla każdego jest tu praca ale z pewnością dla dobrych fachowców.
2
Jabol 2017-05-03 11:28
Praca w tym zakladzie jest na luzie.nikt nie goni.nie sprawdza.Jest czas na spokojne sniadanie.Zaklad dba o pracownikow.nawet zalozyli dodatkowe kamery na wypadek gdyby komus sie zaslablo od tego spokoju. Chociaz jesli przeczytalem to co w/w napisalem to musze najpierw wytrzezwiec bo chyba cos mi sie lekko pomylilo.
4
Jabol 2017-05-03 11:28
Praca w tym zakladzie jest na luzie.nikt nie goni.nie sprawdza.Jest czas na spokojne sniadanie.Zaklad dba o pracownikow.nawet zalozyli dodatkowe kamery na wypadek gdyby komus sie zaslablo od tego spokoju. Chociaz jesli przeczytalem to co w/w napisalem to musze najpierw wytrzezwiec bo chyba cos mi sie lekko pomylilo.
1
Mundek 2017-05-03 14:03
MAnuli Hydraulics Polska to nowoczesny, rozwijający się zakład. Przykro czyta się wpisy osób mało poważnych.
3
Joanna 2017-05-05 10:30
@Mundek a co uważasz za największe plusy pracy w firmie? Jeśli możesz to podaj również to jakie stanowisko w MAnuli Hydraulics Polska zajmujesz. Warunki pracy mogą się w ramach jednej firmy mogą się różnić w zależności od zakresu obowiązków, czy też działu w jakim się pracuje.
2
Marian 2017-05-09 22:45
MAnuli Hydraulics Polska jest dobrym miejscem do pracy i jak widać oferta pracy jest skromniutka. Jak jest dobrze to logiczne, że nikt nie szuka niczego nowego.
2
looki 2017-05-10 16:27
Była kiedyś tak reklama w tv .........a świstak siedzi i zawija sreberka.........i tyle w temacie
2
Joanna 2017-05-11 09:06
@looki rozumiem, że nie zgadzasz się z opinią @Marian. Dlaczego? Jakie są Twoje doświadczenia z pracy w firmie?
Sebus3086 2017-05-11 18:18
Mam pytanie czy ktoś wie jakie warunki zatrudnienia są ale na oddziale w Katowicach na ul.Modelarskiej 11 interesują mnie zarobki przy zatrudnieniu przez Agencje Pracy??
Mechanior 2017-05-17 20:26
Stabilność firmy widać jak bieżące zapotrzebowanie na nowych pracowników jest bardzo małe. Nikt nie będzie szukał nowej pracy jak jest mu dobrze, zarabia całkiem dobre pieniądze. Tym bardziej, że firma z taką pozycją w branży musi trzymać wysokie standardy.
Ania 2017-05-21 00:27
czy ciebie mechanior pogieło?
roberto 2017-05-21 21:31
Ha Ha Ha dobre...
Moncia555 2017-05-22 21:41
Chciałabym się zatrudnić do Manuli, dzwonili do mnie i mam rozmowę kwalifikacyjną na montaż. Warto? Jakie warunki?
Dziękuję za info, pozdrawiam.
Piotr 2017-05-23 15:41
No i jak tam urlopy zaplanowane?
Pan i władca powybija wam takie rzeczy z głowy nie ma odpoczynku!
Dostali po 100 zł podwyżki to siedzieć cicho i pracować!
Jesteście własnością firmy!
I życie prywatne to coś o czym możecie pomarzyć
4
melissa 2017-05-25 23:57
Zagadka .
Jaka jest różnica między pracownikami firmy,a dziewczynkami pracującymi na 3 Garbach ?
Prawie żadna,oprócz tego ,że tamte nie biorą z połykiem
Zostaw swoją opinię o MAnuli Hydraulics Polska S.A. - Mysłowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAnuli Hydraulics Polska S.A.