logo Leroy Merlin

Leroy Merlin

Warszawa

Opinie o Leroy Merlin

Hahahahah 2016-08-12 10:20:19
Placa smiech
Okres wakacyjny PIEKŁO
Kierownicy ? Ktory sie poczuwa jest w regalach i pomaga.
Najchetniej by oczekiwali aby kazda firma miala swojego palanta do fejsowania i rozkladania towaru.
W wakacje przerzucaja ludzi zbdzialu do dzialu z marketu na market.
To jest wyzysk kpina nie firma.
Zarobki jak to Polska zmiea placowa i magiczne 2000zl
Buahahahahahahhahahahhahaha
Za taka kwote mozesz byc w Wlkp nikim ;-)
Zapomnial bym napisac o kolejkach .
Klient- swinia :-(
5
Hahahahah 2016-08-12 10:22:47
Placa smiech
Okres wakacyjny PIEKŁO
Kierownicy ? Ktory sie poczuwa jest w regalach i pomaga.
Najchetniej by oczekiwali aby kazda firma miala swojego palanta do fejsowania i rozkladania towaru.
W wakacje przerzucaja ludzi zbdzialu do dzialu z marketu na market.
To jest wyzysk kpina nie firma.
Zarobki jak to Polska zmiea placowa i magiczne 2000zl
Buahahahahahahhahahahhahaha
Za taka kwote mozesz byc w Wlkp nikim ;-)
Zapomnial bym napisac o kolejkach .
Klient- swinia :-(
1
LM-obserwator 2016-08-12 13:35:13
Dużo tu o atmosferze, lepszej i gorszej, mam ofertę na kier. logistyki w jednym ze sklepów, Wasze opinie trochę mnie dystansują do tej firmy, z innej strony praca na miejscu itp.
teraz mam pracę ale daleko od domu, czy warto przewracać ład ?
no i zarobki , to mnie ciekawi najbardziej. może ktoś wie ile zarabia kierownik logistyki w LM, tak orientacyjnie.
pozdr.
9
Tracz 2016-08-17 01:50:25
Pracują tam same głąby wepchane po znajomości mało kompetentni ,z niską kulturą osobistą ,za dużo im płacą tam najwidoczniej 1000 brutto by wystarczyło za to co robią ,a byle szafka badziewna 300 zł strasznie drogo to nie po chrześcijańsku
4
Jonas 2016-08-17 16:41:53
Nic dziwnego że ogłoszenie na Kierownika Logistyki w Jeleniej Górze wisi od 6 miesięcy - nikt nie przyjdzie za 5000 brutto. To są kpiny jakieś. Rynek pracy się zmienił a przygłupy tego nie zauważyły
8
Koks 2016-08-18 14:19:43
jezeli wzielabys polowe tego to znaczy ze nie masz wystarczajacych kwalifikacji i tyle w temacie
8
zielony 2016-08-19 15:12:32
kto ci takich głupot nagadał:)
Swarzedz 2016-08-20 23:05:29
Ja pracuje jako koordynator w swarzedzu i u nas to jest masakra zero docenienia starych pracownikow bo " i tak masz dużo" jak to góra twierdzi tyle tylko ze na mojej wiedzy bazują nowi kierownicy, nowi pracowici i co z tego mam gowno czekoladę jak nie wezmę l4 bo jak jest uz to jest foch od kierasa i robienie pod górkę jak chcesz wyjsć wcześniej bo masz cos do załatwienia to wielkie tłumaczenia mimo ze człowiek ma dwa dni wolnego wypracowane ponad normę .
Jeszcze nigdy tak nie było zeby nie mozna było sie dogadać ze zwolnieniem teraz nie puścimy cie prędzej niż trzy miechy kuzwa więzień i huj
6
Nie biorę L 2016-08-20 23:44:02
Czekoladę dostajesz jako " premie " za to za nie weźmiesz l4
Janusz Logistyki :) 2016-08-22 20:37:06
Padaka. Dno i wodorosty. Jak ktoś ma nóż na gardle to na chwile żeby coś innego ogarnąć w przeciwnym razie omijać szerokim łukiem.
4
anoos 2016-09-02 18:59:24
A jakie sa zarobki na kasie?
1
liroypoaseczno 2016-09-04 23:41:12
Liroy Merlin Piaseczno- pracowalam jako kasjer sprzedawca jeden dzień. Umowa o prace? kontrakt z agencja zero slow o wynagrodzeniu, agencja: The partner, opinie o agencji mówią same za siebie...jesli ktoś chce pracować ZA DARMO to dobrze trafil!
2
Markus Aurelius 2016-09-08 11:26:40
To musisz być naprawdę zdesperowana, żeby na Kierownika Logistyki iść za 2500 brutto (bo chcesz połowę z 5000 na początek), a to jest 1800 netto. Na magazynie przy pracy fizycznej często możesz więcej dostać, a na kierownika trzeba mieć jednak coś więcej.
A ta kwota 5000 brutto czyli 3550 netto, to bardzo fajne wynagrodzenie, za które można i w Warszawie spokojnie pożyć.
2
leroyka 2016-09-12 19:46:51
ale bzdura. Nawet jak wykonasz swoje zadania na 100 % i więcej to jak kieras nie zawnioskuje o podwyżkę ( a nie każdy się stara o swoich podwładnych, niektórzy wolą włazić w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dyrektorowi ograniczając koszty do minimum) to zapomnij o podwyżce
5
Markus Aurelius 2016-09-14 20:28:20
Nie przesadzam, tylko odnoszę się bezpośrednio do postu kobiety piszącej, że chętnie wzięłaby stanowisko Kierownika Logistyki za 2500 brutto czyli 1800 netto. I faktycznie w rejonie aglomeracji warszawskiej jest sporo ofert na magazynierów do obsługi wózków widłowych za więcej niż ta kwota, wystarczy poszperać w necie. Akurat wykształcenie nie ma tutaj nic do rzeczy, w dzisiejszych czasach niewiele się przekłada na realne wynagrodzenie. Liczy się doświadczenie i umiejętności w danej dziedzinie, a nie świstek potwierdzający wiedzę teoretyczną, którą w większości już się zapomniało. Zresztą Leroy Merlin jest tego przykładem - na stanowiska Doradcy Klienta zatrudnią chętnie także osoby po studiach i dadzą im tyle samo co tym po zawodówce - 1800 netto.
1
Markus Aurelius 2016-09-14 20:38:26
Nie bardzo kaman o co pytasz, bo w ofercie pracy jest wszystko jak wół napisane:
Jeżeli:
◾znasz program Excel na poziomie bardzo dobrym (warunek konieczny);
◾posiadasz wykształcenie wyższe (preferowane kierunki: ekonomia, zarządzanie, marketing lub kierunki techniczne);
◾masz przynajmniej rok doświadczenia na analogicznym stanowisku (doświadczenie w dużych sieciach handlowych będzie dodatkowym atutem);
◾znasz język angielski na poziomie umożliwiającym swobodną komunikację;
◾bardzo dobrze organizujesz swoją pracę i jesteś samodzielny w działaniu;
◾umiesz współpracować z zespołem i jesteś komunikatywny;
◾zadania realizujesz terminowo.
Będziesz odpowiedzialny za:
◾aktualizację i prowadzenie bazy produktów i dostawców, weryfikację poprawności danych;
◾przygotowywanie materiałów niezbędnych do realizacji procesu przygotowania i wdrożenia kolekcji;
◾przygotowywanie materiałów do katalogów produktów;
◾koordynowanie procesu negocjacji z dostawcami - planowanie spotkań, przygotowywanie niezbędnych dokumentów.
Oferujemy Ci:
◾od samego początku zatrudnienie w ramach umowy o pracę, w międzynarodowej firmie, w zespole profesjonalistów i pasjonatów;
◾szerokie możliwości rozwoju poprzez np. szkolenia czy udział w licznych projektach ogólnofirmowych;
◾nowoczesne narzędzia pracy dopasowane do powierzonych zadań;
◾opiekę medyczną oraz atrakcyjne rozwiązania socjalne (ubezpieczenie na życie, akcjonariat pracowniczy, udział w zyskach przedsiębiorstwa, karta Multisport);
◾opiekuna, dzięki któremu stopniowo wdrożysz się w naszą organizację;
◾możliwość przyłączenia się do licznych inicjatyw na rzecz społeczności lokalnych poprzez Fundację Leroy Merlin Polska.
Ppp 2016-09-20 15:38:55
Staram się o pracę kasjera.Czy moze ktos powiedzieć czy sa przerwy na śniadanie i tzw.siku.? Oraz co z odpowiedzialnością materialną nw pomyłki? Proszę o odpowiedź. Dzięki
12
ajawiem 2016-09-21 21:39:44
do centrali LM [tak tak - wiemy, że to czytacie] - my pracownicy najniższego szczebla informujemy iż tegoroczne przekręty inwentaryzacyjne...
10
.. 2016-09-23 20:51:50
Ja tam słyszałam, że mobbing uprawiają, chyba lepiej omijać, przynajmniej w stolicy..
1
były 2016-09-23 21:03:42
Odradzam najgorszemu wrogowi.
5
lm 2016-09-24 17:37:13
Miał dobrą opinie jako pracodawca pare lat temu.
6
comamtomoje 2016-10-07 20:03:40
zapraszam do bielska-białej to się przekonasz co to mobbing - gdyby nie związki zawodowe to masakra by tam była, zero hamulców ze strony kierownictwa, wszystko za przyzwoleniem z samej góry... nagany za byle co, obrażanie przy klientach, krzyki, obelgi... powiesz że to nie prawda a ja ci powiem że tak było i są na to dowody... aktualnie sytuacja się trochę uspokoiła, ale dopiero potem jak kilka osób ze starej ekipy pokazało że nie można nimi po prostu pomiatać... ogólnie firma tragedia jeżeli chodzi o rzeczywiste traktowanie pracownika, wiadomo oficjalnie wszystko ładnie wygląda... nie polecam, chyba że lubisz jak pryszczaty zastępca kierownika pluje się i czerwieni ze złości wydając ci polecenia, czego oczywiście robić nie może...
1
niecierpielm 2016-10-08 17:46:10
w lm obowiązuje kodeks etyki nie rodziny nie mogą pracować razem

co do lm jako pracodawcy nie polecam ostrobramskiej w wawie czysty wyzysk pracownika

przerabiałem to na własnej skórze, więc wiem
1
moa 2016-10-08 23:56:33
brednie - mogą pracować rodziny... kodeks etyki - dobre żarty...
1
Wiki 2016-10-11 18:40:34
Przy akcesoriach łazienkowych pracuje bardzo przystojny Pan.pozdrawiam.
Karo 2016-10-18 21:36:03
W Jeleniej pewnie by się kierownik znalazł gdyby dyrektor był inny, bo to co sobą reprezentuje to jakaś pomyłka.
1
Karo 2016-10-18 22:58:22
Wiesz ta oferta wisi od czerwca/lipca, gdyby komuś zależało to już by dawno było po rekrutacji. Pisząc komuś mam na myśli zarówno pracowników jak i pracodawcę.
1
emeryt 2016-10-19 21:35:08
Zarobki nie są może wysokie, ale jak wyniki są dobre, to co kwartał jest premia, czasem prawie taka jak pensja. NAwet pół pensji jest nie do pogardzenia. Socjal nie gorszy niż gdzie indziej. A praca na umowie, więc można kredyt wziąć i spłacać z tej premii jak bialy czlowiek. Można się do woli szkolić. A na koniec roku premia w akcjach. Niezłą kwotę się odbiera odchodząc. Ale jak ktoś woli u prywaciarza co zatrudnia na czarno to nie musi się męczyć. Wiadomo że market to nie salon Wolvo. Osobiście dobrze wspominam.
3
lol 2016-10-20 02:00:50
Patologia, pracownicy ze stażem 5-7 lat mają zarobki niższe od nowo zatrudnianych którzy dostają 2600 brutto - he he pracownik który ma doświadczenie szkoli nowego a ma mnie od niego o 200- 300 brutto - paranoja :)
7
Praktiker Grudziadz 2016-10-22 22:56:11
witam wszystkich pracowników
mam kilka pytań w związku przejmowania przez wasza firmę mojego obecnego pracodawce:) (Praktiker)
dochodzą nas słuchy ze po Pile i Wrocławiu kolej przyjdzie na nasz sklep w Grudziądzu:) nareszcie hihi
w związku z tym chciał bym abyście podzielili się z nami informacjami dotyczącymi zatrudnienia w Leroy Merlin:
- czy macie socjal i jeśli tak to jak to wygląda
- czy są premie
- jakie zarobki na start i czy istnieje realna możliwość na awans i podwyżkę
-jaka jest atmosfera pracy
- czy sa szkolenia asortymentowe i sprzedażowe organizowane przez pracodawce
i najważniejsze czy są już jakieś informacje u was na sklepach o przejęciu naszego marketu . będziemy bardzo wdzięczni za informacje:)
Pozdrawiam :)
badyl 2016-10-27 17:08:20
socjal-200-300 zlotych na Boze narodzenie.wyprawka szkolna dla dziecka,jedna impreza sklepowa w roku
premia raz na kwartal,pod warunkiem ze sklep zrobi wiekszy utarg niz w tym samym kwartale ubieglego roku
na start dostaniesz wiecej niz maja starzy pracownicy wiec 2600-2700 brutto.na podwyzke raczej nie licz.
ja 2016-10-28 17:08:33
1700 z grosszem matematyka sie kłania
1
Rafik 2016-11-10 15:31:56
Pracy w Leroy Merlin Targówek nie mogę polecić nikomu. Odkąd jest nowa dyrektorka dzieje się tam źle. Nierówne traktowanie pracowników, brak szacunku, klient ma tylko rację a my jesteśmy zwykłe robole. Zatrudnianie niepełnosprawnych na innych prawach, nowi pracownicy zarabiają więcej niż osoby, które je szkolą i pracują kilka lat dłużej. Kierownicy nie szanują koordynatorów, którzy są tu na zasadzie odwalania najgorszej roboty "przynieś podaj pozamiataj", ciągłe rekrutacje bo ludzie po paru miesiącach uciekają. Kiedyś było inaczej a teraz? Tragedia co się z tą firmą stało
4
Jeszcze pracuję i szukam innej 2016-11-14 17:08:41
Nawet po 10 latach masz tyle samo albo podobnie - 0 szacunku dla wykwalifikowanych pracowników. Chyba że wchodzisz bez mydła - to co innego :(
6
Melisa 2016-11-23 12:15:41
A czy ktoś może coś powiedzieć na temat stanowiska projektanta? Jak to wygląda od kuchni? :)
MArio 2016-11-24 14:10:20
Unikajcie pracy w Arkadii i Targówku tam się nie da pracować. Wykańczalnia psychiczna , zwykły pracownik nie ma nic do powiedzenia a kierownicy są chronieni i nie do ruszenia. Tylko lizodupy i konfidenci mają dobrze. Nikt normalny tam nie chce pracować ogłoszenia są ciągle na każdy dział, nie dziwne?
1
antanta 2016-11-28 22:36:57
Witajcie, a jak wygląda praca Kier.Logistyki?
Sprawiedliwy 2016-11-29 10:55:26
Ja już prawie były. Odradzam pracę w Jankach. Żadnego kodeksu etyki tylko na papierku. Kieras przyjmuje swoich znajomków nic nie potrafiących a się rządzących. Rozpusta kosmiczna, świeżak robi słodkie oczka do kasjerek a te mu dają co chce. Patrzeć na to nie można co z nimi robi ten chwast, oszukują partnerów ale chce po odejściu poinformować i tych panów jakie mają tanie okazję i panią świeżaka jaki typek z niego. Przez niego są zmieniane grafiki. Jeżeli czyta któryś z partnerów pracujących w Jankach nie wierzcie że musi przyjść do pracy albo musi zostać po godzinach to wszystko jest zaplanowane na schadzki. Podwyżki dostają tylko kierasa prawe ręki. Odradzam pracę tam atmosfera fajna dla romansów ale nie do normalnej pracy uczciwej.
1
Magda 2016-11-29 18:25:54
Wątpię
Sprawiedliwy 2016-12-01 08:19:12
Widzę że wszędzie firma LM schodzi na psy. Zatrudniają takich co lubią cipoluby. Ten chwast z ogrodu widzę że zrobi wszystko żeby tam pracować ale jego pani się dowie, niech kobieta nie marnuje życia z nim. Kolejny raz zmiana grafiku dla niego żeby mógł romansować. Jaki człowiek tak oszukuje osobę z którą jest tylko śmieć.
Juro 2016-12-01 14:57:20
Widzę, że wszędzie to samo...na Malborskiej podobnie romanse, flirty i...awanse
1
Sprawiedliwy 2016-12-02 08:16:01
Wszystkich powinni pognać mężowie i żony za to że romansuja w pracy. Ja przyczynie sie do tego że kilka osob zostanie poinformowanych o romansach partnerów i będą krokodyle łzy. Skończy się obmacywanie świeżak kasjerki i te twoje poradnikowe podrywy i opowiadanie jaki ty jesteś cool. Tak głupiego ludzika jak ty nie widziałem. Wysokie zdanie masz na swój temat ale maleńkie ambicje od razu pokazałeś którą częścią ciała myślisz. Świeżak zobaczy twoja pani jaki z ciebie chwast a z kasjerki jej pan zobaczy jaka tania okazja z niej i rabat.
Mi$i€k 2016-12-03 00:36:42
Maksymalne kwoty dofinansowania do wynagrodzenia pracownika niepełnosprawnego:

znaczny stopień niepełnosprawności:
ze schorzeniem specjalnym - 2 400 zł,
bez schorzenia specjalnego - 1 800 zł,
umiarkowany stopień niepełnosprawności:
ze schorzeniem specjalnym - 1 725 zł,
bez schorzenia specjalnego - 1 125 zł,
lekki stopień niepełnosprawności:
ze schorzeniem specjalnym - 1 050 zł,
bez schorzenia specjalnego - 450 zł.
Mi$i€k 2016-12-03 01:03:03
Chyba każdy z nas nie chciałby zaznać niepełnosprawności.
Sprawiedliwy 2016-12-05 07:58:01
W każdym LM są eksperci od romansów w tym tygodniu poinformuję panią świeżaka o jego cipolubstwie i to w dzień kiedy świeżak będzie miał wolne żeby dostał nauczkę. Jego też powinna wyrzucić z domu, i może kasjerka tania okazja weźmie go pod swój dach.
Gienia 2016-12-06 18:27:35
Cześć
Czy ktos wie jaka atmosfera w Lodzi Port ?
Jakie szefostwo ? Itd
Sp2 2016-12-07 10:06:48
Takie samo jak wszędzie. Będziesz konfidentem i chętna na romanse to będziesz miała dobrze. U mnie dodatkowo tacy mają fuchy żeby sobie dorobić i romansować z kasjerkami i uznanie kierasa i plecy u dyr. Żeby pani świeżaka wywaliła go z domu jak się dowie o jego cipolubstwie. Kasjerka napewno go przyjmie pod dach z mężem. Świeżak dajesz innym temat do rozmów taki nawóz jak masz na dziale.
Sprawiedliwy 2016-12-08 11:54:56
kolegów kieras ściągnął na dział ogród a świeżak ma dodatkową robotę i więcej dni na romans. Zobaczysz jak przez łóżko będzie wyżej awansował już o tym słyszałem od kilku ludzi na przerwie. Dodatkowy zarobek by dali bardziej potrzebującemu bo świeżakowi nie zależy na pieniądzach tak mówił tylko jak widać na częstszym kontakcie z kasjerką tanią okazją. Sp2 ja to wyjawie.
Sp2 2016-12-09 11:07:00
Ciekawy jestem z kim sypia jeszcze świeżak bo jest ekspertem w romansach podlizywaniu się donoszeniu i plotkach. Wszystko wypłynie za jakiś czas ludzie widzą więcej niż świeżak myśli. Mi też szkoda pani świeżaka tak jak napisałeś robi ją po rogach. Ujawnij kobiecie jak masz jak z jakim typem jest ja gdybym miał kontakt do niej już bym to zrobił.
Anemia 2016-12-10 11:13:57
Nie tylko u was awanse przez łóżko...targówek i białołęka także nie próżnują
Zostaw swoją opinię o Leroy Merlin - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Leroy Merlin