logo Leroy Merlin Polska sp. z o.o.

Leroy Merlin Polska sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Leroy Merlin Polska sp. z o.o.

kargul 2017-04-12 17:09
bezsensu gowork to portal oparty na ściemie,nie dadzą przekazać wszystkiego ze źródła...pisze się o mobingu,o chamstwie o hitlerze z targówka i usuwają...moderatorzy to leszcze co dostają cynk"usuń" dajcie ludziom znać prawdę,a pawlak z mr z lm to ciota!!!
6
Bolo 2017-04-12 17:26
Ludzie opisują faktyczne sytuacje jakie mają miejsce w LM bo po to BYŁ ten portal, a oni usuwają niewygodne opinie albo pani redaktor wstawia swój komentarz, nie wiedząc co tak naprawdę w tej firmie się dzieje...żenujące
6
FigoFagoBrat 2017-04-12 17:56
Zarobki - 2500 brutto czyli tyle co większość po wielu latach oddania,brak szacunku dla starych wyjadaczy co tracą życie w tym padole,a nie pracy...socjal?super jeśli chodzi o luxmeda i teatr...kierownictwo?extra nikt nic nie umie prócz wydawania rozkazów...kieras od lodzistyki potrafi najlepiej obsługiwać stronę otomoto,itp,aż ręce mu drętwieją,eh biedaczek...a jak trzeba "pomóc" wsiada w wózek i gna jakieś 5h w ciągu zmiany(gdzie jego podopieczny potrafi ogarnąć wszystko w2/3h)po czym narzeka jak się narobił i idzie na L4 uuuuujeeee to jest dopiero żywot,bita piona panie loczku....dyrektorka sklepu spoko babeczka,sympatyczna ale do załogi przyjmuje ludzi pokroju esesmanów,kierownik działu drzewnego skoro ma ksywę hitler to sami odpowiedzcie sobie jak wspaniałym jest człowiekiem...zakompleksiony baran,co myśli,że tatuaże kreują osobowość i dodają męstwa,heh,pfu!!jeszcze najgorsze gdy traficie pod skrzydełka nieopierzonych ptasiorów,czyt. lizusów kierasów,heh z tego miejsca pozdrawiam serdecznie logistyka roku ze sklepu 30...mimo głosowania niekoniecznie na jego korzyść,został numerem jeden ehhh ten kierownik,a i ta sprawiedliwość...cóż pomysłobiorcy i sprzedawczyki zawsze w cenie,daj z siebie wszystko a i tak przypiszą innym zasługi.Go work dziękujemy za rzetelne informacje i za to,że nie usuwacie komentarzy...aaaaa!!LM niedługo będzie składało się z Ukraińców...inwestycja w Polaków się nie opłaca...widać po ekipie na magazynie,cieszę się,że nie pracuję już w tym padole ale brakuje mi ludzi,bo na prawdę ekipa godna nobla:) ludzie-filary firmy w większości wspaniali ludzie,sympatyczni i pomocni ale zawsze trafi się jakiś "BOLEK","CHIP I DEIL","CHOMIK" ITP...jeśli wybierasz LM wybierz mądrze i nie idź do hitlera lub bolka co czesze kierownika śliną,pozdrawiam i wiem,że GO WORK usunie komentarz ale zbieram print screeny z każdej wypowiedzi i będę na fb wrzucać,pozdrawiam it go work,za czujne oko gdy dzwonią z firm o nakaz usunięcie PRAWDY!!!
5
Stary pracownik 2017-04-12 18:12
Dlaczego moja wypowiedź i inne zostały skasowane? Przecież nie zawierały żadnych niestosownych treści ani wulgaryzmów opisywały tylko rzeczywistość w Leroy. Czyżby cenzura centrali?
3
Luiza była kasjerka 2017-04-12 20:27
Hehehe rzeczywistość ich przerasta dlatego kasują prawdziwe fakty z życia LM :D
3
Nowa 2017-04-12 22:41
Witam. Zacząłem pracę w LM w październiku. Czy należy mi się premia za pierwszy kwartał teraz czy muszę dalej czekać na następny . Pozdrawiam
1
Iwona 2017-04-13 08:45
@Luiza była kasjerka jeśli zniknęły komentarze oznacza to, że naruszały regulamin naszego portalu i zostały zarchiwizowane przez naszego administratora. Dlatego przez zamieszczeniem komentarza należy zapoznać się z jego treścią.
1
Zaleta 2017-04-16 17:39
Jestem długoletnim pracownikiem lm janki pracowałem na różnych stanowiskach z różnymi kierasami i w tym wszystkim co tu piszecie jest prawda pensja nie jest gornolotna ale sporo podpisałem to pracuję smieje sie w twarz ludzikom bo szczerze mowiac za te obijanie to siebie bym zwolnil a oni jeszcze daja mi podwyżkę gdzieś indziej może płacą ale tam wymagają a tu luz pas i wystarczy udawać nie ma co kryć niech pracują idioci a ja dalej będę robić swoje czyli nic i kasę brać zapraszam do Janek tu nie trzeba nic robić kiermasz jajko nie mają...
1
Pracownik janki 2017-04-17 08:51
Ja tez uważam że w LM nie dzieje się dobrze przestali panować nad wszystkim jestem pracownikiem od dwoch lat w jankach. LM Janki to spoczeli na laurach zamiast dac podwyżki osoba ktore rzeczywiście pracy na to dali przydupasom i telefony kazdemu aby mieć kontrolę nad nami dobre ile to kasy zamiast dac każdy bez wyjątku podwyżkę a nie za marne grosze wykorzystywać a kieownicy cóż tu dopiero jest by mówić jeden z nie licznych kierowników to Krystian wielki szacun oraz Pomian którzy rzeczywiście pracują a reszta tylko za biurka wydaje rozkazy a kierowniczka kas jest liderem w udawaniu ze coś robi tylko się lansuje w tych leginsach i krzywych nogach myśli że jest atrakcyjna zreszta tu nie chodzibo urodę tylko o prace i swiecenie przykladem wszystkim obiecuje ze moga byc koordynatorkami i kazdy na siebie patrzy wilkiem sam fakt że nie jest dobrze w jankach sa donosy do prezesa osób które przestali ufać kierasom szkoda tylko nowej dyrki bo musi się zmierzyć z tą obluda rada dla niej słuchaj wszystkich i wyciagnij wnioski z kim pracujesz bo i kierasy i reszta tylko sie lansują albo ofiary zrywają
1
Ogrod 2017-04-17 09:03
Każdy z nas jest dorosly i jak się komuś nie podoba to niech się zwolni bo tylko sieje ferment ja pracuje w LM Janki lubię co robię zawsze mogę narzekać bo mam dużo pracy mało płacą lecz mam blisko socjal ubezpieczenie i za każdą godzinę platna praca nie jest łatwa jak to na ogrodzie ale ekipa jest ok kierownik i koordynator też
2
Polemizator 2017-04-18 13:49
Janki
Wszystkie marudy zapraszam do Lidli, Biedronek.... Rynek pracy ma tyle ofert, że napewno coś znajdziecie dla siebie. Pracuję w Jankach długo i zauważyłem, że najwięcej złego do powiedzenia mają ludzie którym brak pomysłu na życie. Ludzie którzy są nieszczęśliwi bo "żyją". Sami się nakręcacie przy okazji psując atmosferę. DZIECINADA!!! Dostaliśmy telefony z nielimitowanymi rozmowami i 4 giga internetu - "słabe", "będą kontrolować", "szybek nie dali", "słabe etui", "mogliby dać kasę zamiast telefonów" ..... "wieje wiatr i pada - za zimno", "słońce świeci - za gorąco".
Dlaczego się nie cieszyć, że możesz zrezygnować z abonamentu? 30-40 złotych miesięcznie do przodu. 10 miesięcy i już masz swoją kasę za telefon który "bezszczelnie" Ci dali. Opisujecie jakieś romanse - to chyba nie ten portal a tymbardziej nie wasza sprawa?! Oczerniacie innych jak gimbazy, jak jakiś mały piesek szczekający za siatką bo boicie się powiedzieć komuś coś prosto w twarz.
To jest właśnie złe w Leroyu.

Poza tym głównie plusy oczywiście poza kasą no ale to nie jest centrala PGE. Pieniądze na czas; pensje trochę poniżej sredniej Polskiej dla stanowiska; premie niestety nie tak jak w państwowych spółkach - za nic, tylko za wypracowane progresje; kierownicy, koordynatorzy to są ludzie i albo się dogadamy albo różnica chrakterów; Regionalni narazie nas oszczędzają dając "Ludzkich" Dyrektorów; socjal jest, przestrzegane prawo pracy, kierownik zazwyczaj uwzględnia propozycje grafikowe , raz więcej pracy raz mniej.... Myślę, że nie jest źle - kwestia podejścia.
4
Zmęczona 2017-04-18 18:33
Ludziska czy Wy nie macie nic innego do roboty tylko te brednie piszecie jak wam tak źle to znajdźcie sobie inną pracę zarobkową...
1
Zniesmaczona 2017-04-18 18:51
Tak jak czytam to co tu jest napisane to pusty śmiech mnie ogarnia. Czy ktoś komuś zabrania zmienić pracę... NIE . Czy ktoś komuś zabrania awansow... NIE. Czy ktoś rozmawiał na ten temat otwarcie i szczerze tak naprawdę... NIE. Ja pracuje w Jankach i z mojego punktu widzenia do niedawna była fajna atmosfera a od tego roku coś zaczęło się dziać nie dobrze a mianowicie kierownicy zaczynaja wymagać bo z tego sa rozliczani a my musimy wykonać swoją pracę zgodnie z wytycznymi to chyba normalne czyz nie gdybysmy jednak sami mielibyśmy prowadzić swoją firmę to na pewno nie bylibyśmy tak poblażliwi i to że ktoś coś od nas wymaga to jest STRASZNE więc przestańcie siać ferment bo to żałosne
2
Szacunek@@@ 2017-04-18 19:10
Do polemizatora -masz rację dziecinada to co się dzieje tylko że nikt nie reaguje na to co dzieje. Można pójść gdzie indziej ale to i tak nie zmieni tych ludzi ja wiem że nie jest kolorowo ja siedzę w kącie robię swoje i nic więcej przyjdzie mój kierownik powie mi co i jak mam zrobić aby się nie wychlac tylko bo i tak z tego nic nie będzie a romanse no cóż taki los jak ktoś się lansuje to potem zbiera tego owoc tyle w tym temacie ja nie oczekuję poklaskow tylko trochę sprawiedliwości i spojrzenia na takie osoby jak ja ciche i nie konfliktowe mój kierownik dobrze wie jakie mam zdanie i je szanuje dodam tylko że to nie ma wplywu na naszą współpracę sznujemy się dzieki Marta :)
1
@@@ 2017-04-18 19:51
O leginsach a raczej "ciasnych majtkach" to fakt ona i tak teraz sie uspokoiła na L4 nie lata jak dawniej z tego co slyszalam a jak zaczyna się coś dziać to zaczyna się głowa boli a to krew nosa leci itd . Nikt na to nie zwraca uwagę bo się boją robi z siebie ofiarę i schorowana z poswieceniem dla firmy a jak ja chodze na l4 to komentuje i oskarża ze symuluje jak się uwezmie na osób tak wkoło będzie ja męczyć szykanowac i oskarżać. Na kasie nie siedzi i jak pracuje tu kilka lat to nawet kasetki nie miala w reku tylko wydziera się na asystentki ze sa kolejki nie ma kto pracować (a kogo przyjmuje do pracy jak leci) i jesteśmy nie ogarnięte bo z niczym sie nie wyrabiamy ale jak coś potrzebuję to jest taka mila kawka ciasteczka smiechy chichy ze jest to tak sztuczne ze aż glupie a jej pupilki tylko jej donoszą aby siebie wybielic każdy wie jak jest ale udaja ze tego nie widza i nic sie nie dzieje nikt się nie odezwie bo wie że jest na straconej pozycji a DS sa nią zachwyceni bo tylko ja słuchają jak rozmawialam z DS na jej temat to tylko powiedziałam tyle jak jest i informacji brak czekałam na zwrotną informacji brak i DS się zmieniła do nowej nawet nie idę bo nie ma po co i tak nie wyegzekwuje od nie pracy i świecenia przykladem wiem jedno nie można na niej polegać bo wiecznie nie ma czasu ale jak ma jak ona tylko lata gora dol i jej glupkowaty smiech ale będzie firma ja trzymać bo jest ja piesek i co jej będą kazać to zrobi to tak ja z naszym rządem każdy wie jak jest ale będzie cicho by czerpać korzyści RZENADA...
2
Obojętna 2017-04-18 19:56
Kazdy z nas wie co się dzieje w Leroy Merlin muszą gdzieś pracować więc się nie będę wypowiadać ani negatywnie ani pozytywnie po prostu pracuję
1
Kasia 2017-04-18 21:31
Dlaczego nikt się nie podpisuje tylko ogólnie. Zero profesjonalizmu: ( , jestem pewna że jakby każdą z tych osób zajęła się sobą i swoim życiem to by lepiej sporzytkowali swoją energię - Kasia
2
Pracownik janki 2017-04-18 22:14
Legginsy co za ksywa każdy z niej się śmieje i jej ubioru i nie traktuje poważnie a ona myśl że jest ok i jest gwiazdą razem ze swoimi kasjerkami a kierownicy każdy sobie zero jedności co za kibel
1
Świezak 2017-04-18 22:32
Jak płacą w Warszawie w Leroy Merlin zamierzam pójść na rozmowę
1
janki@@@ 2017-04-18 23:28
Popieram ja pracuję już parę lat i różne rzeczy widziałam ale czegoś takiego nie ... JA LUBIĘ TAM PRACOWAĆ towarzystwo jest ok
2
Stella 2017-04-19 09:03
Pracuję w Leroy Merlin od dawna i nie mogę narzekać. Z pewnością zasługą jest zespół ludzi z jakimi pracuję. To super ekipa, mamy dobre wyniki to i firma jest dobra.
1
Iwona 2017-04-19 09:30
@janki@@@ Widzę, że podobnie jak @Stella trafiłaś na współpracowników, z którymi dobrze się pracuje. To bardzo ważne, by lubić swoją pracę.
3
XMAN KILKA MIECHÓW 2017-04-19 10:21
Zarobki takie sobie,nie ma co chyba GO WORK podniósł LM samoocenę i jak twierdzą kadrowe"gdzie zarobisz więcej?a w takim zespole jak tu to nie ma nigdzie takiej atmosfery"święta racja,bo gdzie indziej znaleźć kierownika logistyki co rzuca na prawo i lewo słowami z wyższej półki ale nie zna znaczenia,słucha się wazeliniarza pawlaka z mr i tylko jemu zasługi przypisuje....bezsens i chamstwo,prostactwo...ale cóż tutaj obserwowałem na go work kilka osób pisało prawdę,niestety kasują wpisy,bo uderza magdę i"górę" a przecież to prawda,dajcie znać ludziom prawdę,jak jest...rozmowa kwalifikacyjna"tutaj sobie pomagamy,nie dźwigamy" a później okazuje się,że masz glazury przerzucić tony i jeszcze pretensję mają,że jesteś sam na zmianie i nie ogarniasz magazynu oraz sprzedaży...a hitler to sama prawda i legenda w sklepie 30 jak można kogoś takiego dopuścić do pracy z ludźmi...apodyktyczny,bez odrobiny kultury,tyran i "panisko" mina wojownika,a w środku pi... jakich mało,ludzie opanujcie się (piszę do zarządu LM) większość,to rzeczywiście super ludzi tzw filary ale po co wazeliniarstwo?trzeba być dobrym człowiekiem,a nie esesmanem,czy boleczkiem...pozdrowienia dla normalnych,a tym co chcą do pracy,spróbujcie sami,może coś się zmienia,pozdro dla radziów z mr i podłóg,salut!!!
4
@@@### 2017-04-19 12:18
XMAN KILKA MIECHÓW- prawda co piszesz ale podobnie jest u nas w sklepie 32 jest na logistyce jeden bałagan uz na przemian z l4 brak pracowikow bo każdy ma to gdzieś i kto za te marne grosze przyjdzie na recepcji nikt nie panuje kierownika brak a nasz KZ to dopiero klasa trzeba przyznać sama dyplomacja nie ma co
3
Robinson 2017-04-19 14:14
LM to porażka tak jak i ten portal zakłamany i żałosne komentarze Pani redaktor Iwony
4
@@@ 2017-04-19 18:41
Co za brednie firma jest ok
1
Tomas 2017-04-20 00:55
Zgadza sie Dyrektor Marek bardzo wporzadku. Taki "Do Rany Przyloz" Kierownicy nigdy z zadnym nie mialem konfliktu wiec nie moge narzekac. Pracowalem w LM 8 lat. Atmosfera ok. Akcjonariat fajna sprawa do tego Karta Lux Med za nie wielka doplata z ktorej korzystalem plus kwartalna premia ktora otrzymywalismy w zaleznosci od wynikow. Jeden minus to wyplata. Nie za duza acz kolwiek jak na Polskie warunki tez nie az tak bardzo mala. Nowi stazem pracownicy mieli nie wiele mniej lub tyle samo od pracownikow ktorzy pracowali 5 i wiecej lat. Mimo wszystko nie moge narzekac. Jesli kiedys wroce z UK mysle ze moje pierwsze Cv zostanie wyslane wlasnie fo Lm. Pozdrawiam Dok i cale LM
2
A 2017-04-20 10:36
A czy ktoś się wypowie o pracy w LM na stanowisku Dekorator?
1
Janki 2017-04-20 11:24
Jeśli chce Ci się pracować to ta praca jest super. Kto pracuje ten żyje. Z drugiej strony proszę się nie dziwić osobą, które narzekają. Narzekają bo muszą, lubią... sam nie wiem co jeszcze. Banda nierobów, która siedzi na sklepie od dawna marudzić tylko potrafi. Jak ma ktoś trochę więcej rozumu niż kaczka i komu chce się pracować ten chwiali pracę w LM. A reszta? Odpowiedzcie sobie sami. A już narzekania na kierowników to oznaka kretynizmu. Narzekanie na KZ w Jankach? KZ w Jankach to tym takiego człowieka, którego, kiedy go szanujesz on szanuje Ciebie, do rany przyłóż dla uczciwych ludzi. Nie trzeba być znajomym dyrektorki, żeby coś osiągnąć. Trzeba mieć głowie i w nogach.

Serdecznie pozdrawiam
3
Zadowolona z LM Janki 2017-04-20 13:53
Szanujmy siebie wzajemnie menadżerowie w Jankach sa ok :-) i ekipa również jak potrzebujesz zmiany to nie ma problemu idzie się dogadać. NIE rozumiem skąd ta nagonka przecież pracują tu ludzie zvdlugim stażem i sami sobie nakręca atmosferę ja pracuje i jest dobrze robię co do mnie należy kiedy jest praca to wiadomo pracuje się a jak jest trochę luzu to pogadać się posmieje jest fajnie. Przestancie brednie wypisywać tylko do pracy się weźcie albo się zwolnijcie bo klasy tu ZERO
1
Piękna z południa 2017-04-20 17:04
Pracuję w lm na południu. Muszę niestety zgodzić się z negatywnymi wypowiedziami. Kiedyś było inaczej, lepiej, od tego roku wiele rzeczy zmieniło się na gorsze. Pracuję tu kilka lat na ogrodzie. To co obecnie się dzieje to jakaś masakra. Brak chętnych do pracy, nowi po miesiącu odchodzą widząc jak ciężka to praca a jak niska podstawa. Ogólnie to ten co może ewakuuje się z działu ogród przechodząc na inny dział lub odchodząc z lm. Ludzie po 10 latach pracy mają podstawę 3 tys brutto gdzie w Ikea taka kwota jest na dzień dobry. Nowi mają znacznie mniej więc nie na miejscu jest zdziwienie, że nikt nowy nie chce tu pracować. Ja również niedługo zmieniam dział bo inaczej bym się zwolniła. Niestety przy tych stawkach trudno jest traktować tą pracę poważnie. Są nieliczne osoby, które mają wyższe stawki i paradoksalnie to one najmniej robią i wiedzą jak roboty unikać. Ale to starzy pracownicy z poparciem wyżej i niestety młodzi to widzą i stąd brak u młodych motywacji. Niestety u nas widać bardzo nierówne traktowanie.
3
kropka 2017-04-21 05:55
ludziska co wy tu wypisujecie przeciez widac ze to jast mocno naciagane
1
Iwona 2017-04-21 08:51
@Piękna z południa dużo osób do tej pory podkreślało jak ciężka jest właśnie praca na ogrodzie. Co sprawia, że jest ona dużo cięższa niż w innych działach w firmie? Jakie zmiany uważasz, że powinny zajść, by praca na tym stanowisku nie była tak uciążliwa?
,,,, 2017-04-21 16:39
Zgadzam się z Janki- Też pracuje tam jakiś czas może jeśli chodzi o KZ tylko udaje ON - jest ok można z nim pogadać, pośmiać się i nawet pożartuje. Swego czasu pamiętam jak pomagał Nam na ogrodzie (szacunek)
Reszta bardzo neutralna i tyle w temacie
1
. 2017-04-21 18:18
kazdy z nas pracujacych w tej firmie wie co i jak i jeszcze bardziej wie jak pracuje po co te dyskusje szkoda lepiej na spacer lub z rodzina byc
1
obecny pracownik 2017-04-22 09:02
Jestem obecnym pracownikiem Janek i rzeczywiscie pracy jest duzo, na ogrodzie praca nie jest lekka bo sezon wiadomo ale tak jest w kazdym dziale i na kazdym szczeblu nie jest to powod do takiego wylewania potoku slow . Mysle ze kazdy z nas jest dorosly i ma swoja inteligencje wie jak jest naprawde.
Pozdrowienia dla Anety,Piotra, Eli, Jarka, Moniki, Misków oraz dekoratora, asystentek, ochrony... R
2
i'm 2017-04-22 11:21
Ja tam lubie "ciasne majtki"tym zawsze mnie rozbawi, cala reszta to kwestia rozumu i checi dogadania się jak nie ma woli to nie ma atmosfery.
Co prawda pracuje tu niecaly rok i kierownicy sa naprawde spoko.Moj kierownik przyjdzie pogada zapyta sie czy jest ok. nie mowi trybem rozkazujacym tylko prosba kazdy z nas ma szacunek do siebie a na innych dzialach bywa roznie trzeba zawsze znalesc kozla ofiarnego jak nie kierownik to koordynator to pracownik to ochrona firma sprzatajaca tylko po to aby zrobic ferment no coz...
2
coco_jumbo_i_do_przodu 2017-04-23 15:52
Do przyszłego pracownika LM Janki:

LM Janki ma szczęście do dyrektorek:
obecna i poprzednia naprawdę świetne zarówno merytorycznie jak i pod kątem podejścia do ludzi;
kierownicy też spoko :-) koordynatorzy: w normie :-)
natomiast tzw "dół" hmmm część spoko, część to "wyborcy lepszego sortu", że tak to ujmę :-)
i jeden (na szczęście) narodowiec :-)
jest trzynaście działów, raczej mało jest młodzieży, średnia wieku chyba tak 35 albo więcej;
istnieją spore możliwości awansu; było kilka przypadków typu: od kasjera do kierownika.

Pozdrawiam
Koko Dżambo
1
Piękna z południa 2017-04-23 17:17
Dlaczego ciężka praca jest w lm na dziale ogród? Zapraszam do lm na dział ogród jako klient to się przekonasz. Kolejka przez 2 działy to norma, do obsługi klienta brak chętnych, starzy pracownicy unikają kontaktu z klientem jak ognia cały ten miód spada na nowych pracowników. Starzy wiedzą, że obsługa klienta w Leroy traktowana jest jak zło konieczne zresztą kierownictwo tak uczy, mają pojęcie o handlu rodem z PRL. Flagowe hasło w Leroy stosowane przez kierowników i koordynatorów to towar sam się sprzeda , szkoda czasu na rozmowę z klientami tu pracuje się fizycznie. Jedna osoba przy stanowisku w weekend to norma a reszta ukryta na zewnątrz robiąca to co można zrobić w tygodniu jak nie ma tylu klientów. Ale ku uciesze kierownictwa to właśnie oni ciężko pracują a nie ten co sprzedaje. Takich absurdów można wymieniać wiele. To widzą wszyscy i szczere rozmowy to są w palarni i uwierz nie ma zadowolonych pracowników bo ten cyrk jest aż nadto widoczny. Ludzie pracują bo muszą a nie dlatego, że widzą tu perspektywy i czują się docenieni.
4
klient 2017-04-24 21:19
chce powiedziec ze jestem klientem Leroy Merlin Janki lubie robic zakupy w tym sklepie a w szczegolnosci w dziale farb narzedzi ale ostatno zaczelo sie tam dziac nie dobrze chcialam zrobic sobie projekt lazienki i kuchni ciagle brak projektanta jak sie umawia na godzine to go nie ma MASAKRA
1
lolo 2017-04-25 09:04
zgadzam się - też jestem pracownikiem tego działu - jest ciężko - trzeba dużo dźwigać - szkoleń na wózki elektryczne nie ma - bo szkolenia dużo kosztują więc firma oszczędza kosztem twojego kręgosłupa. To jest dział na którym za ponoszone codziennie ryzyko przeciążenia i kosztów związanych z L4 wypłata rzędu 2400 brutto jest śmieszna. Ale jesteś przecież robotem - robot się zepsuje - robota się kopnie w d i wymieni na inny.
3
Soczek 2017-04-25 12:20
A ja powiem tak... jaka to jest praca moi przedmówcy już napisali. Jedyny plus to szkoła życia jaką można tam dostać. Polecam szczególnie jako pierwszą pracę aby wyzbyć się wizji wyidealizowanych firm, które są znane na rynku i wydaje się niedoświadczonym ludziom że: No przecież taka znana firma to musi być super. No niestety nie. Można poznać zasady działania mobingu, lizusostwa, dążenia do celu nie licząc się z nikim i niczym, sposobu działania "wody sodowej" działającej na ludzi jak dostaną odrobinę władzy oraz bezduszności i ograniczoności korporacji. Jeżeli ma się szczęście to można poczuć jak działa zgrany zespół i ile radości daje praca z ekstraludźmi. Obycie z klientem również można podnieść na wyższy poziom- bo kontaktu jest dużo. Sumując... polecam na maksymalnie rok czasu jako pierwszą prace -aby poznać jak wygląda życie na rynku pracy ale nie dać się omamić i niedać wyprać sobie mózgu.
5
Stefan 2017-04-25 16:57
Szukam pracy i już czytałam opinie na kilku forach pracowniczych, odnoszę rażenie jakby pisane były przez jedna i tą samą osobę. Ciągłe narzekanie i oskarżanie.
Zmęczona 2017-04-25 19:04
Panie Stefanie to nie jedna osoba to kilka osob ktore maja zle doswiadczenia ale tez sa osoby ktire wypowiadaja sie pozytywnie...
1
Zmęczona 2017-04-25 19:05
Panie Stefanie to nie jedna osoba to kilka osob ktore maja zle doswiadczenia ale tez sa osoby ktire wypowiadaja sie pozytywnie...
1
Kiero z siekiero 2017-04-25 19:59
A ja mam nadzieję, że obecny rok i nadchodzące w Leroy zmiany dużo wniosą pozytywnego. Na obecną chwilę zgadzam się w pełnej rozciągłości z negatywnymi wypowiedziami i podpisuję się pod nimi. Natomiast nie jest wielką tajemnicą, że do końca tego roku lm postawi na dobrych sprzedawców i konsultantów z wiedzą i zdolnościami. Okroi się liczba nikomu nie potrzebnych koordynatorów i pozostanie kilku, którzy będą obsługiwać region a nie dział. Kilka innych stanowisk również będzie zlikwidowanych jakie zobaczycie ale będą to dobre zmiany. Nie będzie już sytuacji, że starzy pracownicy uciekają od kontaktu z klientem szukając sobie pseudozajęć. Już niedługo. Starzy cwaniacy niedługo będą się ewakuować. Pozdrowienia od podziemia.
Iwona 2017-04-26 09:04
@Kiero z siekiero to bardzo ważna informacja, że w firmie są planowane są zmiany, które znaczenie poprawią sytuacje jej pracowników. Czy wiesz, kiedy zaczną one być wprowadzane?
Kiero z siekiero 2017-04-26 15:52
Wiem ale nie mogę udzielać takich informacji. W najbliższym czasie a na pewno w tym roku.
Zniesmaczona 2017-04-26 16:54
@Kiero z siekiero to po co cos takiego pisac i jatrzyc ...
1
Aplikantka 2017-04-26 18:02
Witam czy ktoś ma opinie na temat sklepu na modlińskiej w Warszawie Aplikuje na doradce klienta na dekoracje. Czy ktoś wie jaka jest stawka na ręke i jak z atmosfera itp. Z góry dziękuje
Zostaw swoją opinię o Leroy Merlin Polska sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Leroy Merlin Polska sp. z o.o.