logo Leroy Merlin

Leroy Merlin

Warszawa

Opinie o Leroy Merlin

Sp2 2016-12-09 11:07:00
Ciekawy jestem z kim sypia jeszcze świeżak bo jest ekspertem w romansach podlizywaniu się donoszeniu i plotkach. Wszystko wypłynie za jakiś czas ludzie widzą więcej niż świeżak myśli. Mi też szkoda pani świeżaka tak jak napisałeś robi ją po rogach. Ujawnij kobiecie jak masz jak z jakim typem jest ja gdybym miał kontakt do niej już bym to zrobił.
7
Targówek 2016-12-10 17:24:23
Nikt nie widzi co jest na sklepach ile romansów ile rodzin pracuje i znajomych. Centrala zwróć uwagę na te przekręty i zrób porządek z tymi romansami i zatrudnieniem rodzin i po znajomości. Wiem, że to czytacie. Jaką opinie ma już sklep, a jaką miał. Zwróćcie uwagę, że w każdym sklepie są romanse i przez łóżko awanse. Zatrudniacie ludzi jak z łapanki! Na Targówku potwierdzam awanse przez łóżko i romanse. W Jankach mam znajomą i mówi to samo. Pozdrawiam kolegę z ogrodu i pytam ile chcesz dziewczyn zaliczyć bo od października słyszałem, że z każdą już prawie romansujesz i jesteś bardzo dżentelmeński. Zajmij się swoją kobietą, a nie bierz za cudze.
10
Też Targówek 2016-12-10 21:54:04
No cóż, też pracuję na Targówku i jakoś nie rzuciły mi się w oczy takie sytuacje. Romanse to i owszem, ale awanse? Chyba, że po prostu zajmuję się swoją pracą i nie zwracam uwagi na takie rzeczy. Może byłoby lepiej, gdyby każdy zajął się tym co do niego należy, a nie zaglądał innym do sypialni, bo widzę tu tylko mnóstwo zawiści i zazdrości, że komuś się udało, a komu innemu nie.
1
PAULA 2016-12-12 14:09:03
Potwierdzam wszystko co napisane wyżej. Na targówku mało urodziwy ale kochliwy Pan z ogrodu działa nieźle, każdy o tym wie dlatego nikt tam nie chce pracować. A dyrektorka i kierownicy udają, że tematu nie ma. A na imprezach sklepowych to już w ogóle każdy z każdym bez krępacji. Hmm dziwne że pracownicy przeciętni, bez żadnych umiejętności i wiedzy nagle pracują w centrali, no ale cóż jak się dobrze żyje z kierownikiem...
9
Kinia 2016-12-13 10:50:58
Na targówku lubią cudze żony...dobrze, że już tam nie pracuję
9
Zajęta 2016-12-14 18:38:07
W jankach pociągają ich cudze kobiety Kinia ja jeszcze pracuje tam i mam zabawę z jednego jak się stara i pokazuje jak mu zależy na mnie, wiem że nie jest sam a kłamie że jest sam. Pozdrawiam kłamce "P"
9
Sprawiedliwy 2016-12-17 09:43:44
O tym samym kłamcy P pisałem wyżej znajomym kierasa który jest cipolubny i donosi biedna ta jego pani.
5
Targówek 2016-12-17 19:40:01
Zawiścią i zazdrością nazywasz zdrady? Też jesteś przyjęty z łapanki albo znajomy bądź rodzina kogoś ze sklepu?
4
Miła 2016-12-17 20:35:34
Pracuje na targówku i akurat nikomu do sypialni nie zaglądam ale widzę co się dzieje także sytuacje opisane, są prawdziwe. Romanse to już norma tak jak i donosicielstwo oraz brak szacunku dla drugiego człowieka. Nikt tu nie chce pracować w szczególności na ogrodzie,i wcale się nie dziwię
7
Też Targówek 2016-12-18 11:32:14
Ani z łapanki, ani rodzina. Po prostu nie zajmuję się takimi rzeczami, tylko robię co do mnie należy. A rzeczy, o których piszesz zdarzają się wszędzie, więc raczej nie ma znaczenia miejsce pracy. Zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie odstawał od zespołu i psuł atmosferę, więc wychodzę z założenia, że nie warto zawracać sobie głowy taką osobą.
1
nowy2017 2017-01-01 01:15:41
je bać to! robota jak każda inna a i po ruchać można... jak ktoś ma w głowie poukładane to da radę - frajerów nie brakuje i tacy są ru chani; u nas na południu na koniec roku spokój i luz - zrobisz swoje i do domu... nowi pracownicy z du py totalne dno... do nieczego się to nie nadaje, ale spoko - damy rade w tym nowym 2017!!!
wtf 2017-01-01 01:24:55
ale pier dolisz głupoty matko jebco z centrali; jesteś kur wa śmieszny że takie brednie piszesz - myślisz że ludzie tego nie wyczają?! a idź się lecz zboku je bany!
1
Mimo 2017-01-05 19:28:33
2300 brutto to wszystko co można dostać na początku. Na którym LM dają 2600 . Ja mam świeże informacje .
Wielbiciel "P"z ogrodu 2017-01-07 11:07:27
Dają więcej jak się jest znajomkiem kierasa nawet więcej niż 2600. Podwyżka też po okresie próbnym ale trzeba donosić. W każdym LM są takie kable. Jak koleżanka wyżej napisała chcą pracować tylko donosiciele i co lubią tanie okazje na każdym szkoleniu i imprezie jest darmowy seks. LM ma opinie pod tym względem straszną. Już niedługo w motelu 118 w Zielonej Gorze niby szkolenie , zobaczcie listy kto na nie jedzie . Jak wroca dopiero bedzie . Biedne Kobiety tych moczychujow bo oni jada tylko po darmowy seks i nachlanie sie pod przykrywka szkolenia .
5
Wielbiciel "P"z ogrodu 2017-01-08 09:06:22
Poczytaj sobie co piszą ludzie. Kilka postów wyżej napisała Paula nawet, że na imprezach firmowych bez krempacji każdy z każdym. LM pod tym względem ma opinie okropną. Co wymagać od ludzi jak przełożeni dają przykład. W innych sklepach takich jak Bricoman bądź Practicer wysmiewaja nas. Centrala powinna coś zrobić w tym kierunku i oczyścić atmosferę. Ludzie się dziwią, że w tych sklepach nie szanują ich ale sami do tego doprowadzili.
5
Stoper 2017-01-08 13:25:05
Rozumiem, że uzgodniłeś wszystkie aspekty pracy z innymi na rynku. Człowieku jak wiesz jaka praca jest w markecie to pracuj. Myślę, że każda praca daje człowiekowi satysfakcję i dokąd tego nie zaakceptujesz będzie ciężko. Firma ma perspektywy.
Wielbiciel "P"z ogrodu 2017-01-08 14:30:53
Moja praca przynosi mi satysfakcję, bezpośrednio nie pracuję w markecie ale mam częsty kontakt z ludźmi z tych marketów i będąc co jakiś czas w nich zauważa się to. Cieszę się, że nie jestem pracownikiem LM wewnętrznym bo dawno bym się zwolnił słysząc opinie w jakim zbiorowisku pracuję gdzie dochodzi do takich sytuacji. Nie narazilbym mojej żony na stres i wytykanie palcami że ma męża który pracuje gdzie każdy z każdym i nie szanują człowieka. Firma ma perspektywy ale nie z tą załogą.
5
sylwia 2017-01-09 12:03:20
Praca w Leroy Merlin to porażka,młodzi szybko odchodzą bo powaznie myślący o swojej karierze nie dadzą się wyzyskiwać a zostaje tylko stara ekipa i osoby po 40 stce. Zobaczcie ile jest ogłoszeń tej firmy w porównaniu do Obi czy Casto. Ja pracowałam jakiś czas bo wszędzie układy i układziki kierownictwo wciąga swoich i blokują awanse. I niektórym tam naprawdę zależy tylko na flirtowaniu i obijaniu się. Imprezy firmowe to jawny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nikt mi nie powie że jest inaczej. Byłam i widziałam
4
Zajęta 2017-01-09 18:07:22
Kolejny jawny burdel będzie na szkoleniu w Zielonej Górze. Tak jak ktoś napisał wyżej zobaczcie listy osób które jadą na szkolenie do motelu w tym miesiącu. Tam tylko pracować chcą ci co lubią romanse i nie zależy im na opini dobrej jak chcą pracować w takiej atmosferze niech pracują.
Panie "P" z ogrodu pan też jedzie na szkolenie może tam któraś panu ulegnie jak ją spoisz.
3
Gall Anonim 2017-01-10 14:04:05
Pracuję w LM Targówek. Jeżeli chodzi o zarobki tragedia. Na początek 2600 brutto podobno od 2017 roku 2700 brutto. Pracownicy z dłuższym stażem nie dostają wyrównania mimo, że nowi zostają zatrudnieni za większe pieniądze. Dyrektorka sklepu na zebraniu na temat wyższych płac dla nowych pracowników stwierdziła, że to normalne bo stawiają na ludzi "zaangażowanych w pracę".Pracownik może być zwykłym idiotą najważniejsze, że jest "zaangażowany". Nowy pracownik może zarabiać więcej od doświadczonego pracownika z długim stażem. Podwyżki są śmieszne, jeżeli dostaniecie to podwyżka 100-200 brutto max. Kadra kierownicza do niczego większość kierowników nie zna się na zarządzaniu, nie potrafią podejmować decyzji i większość ich obowiązków wypełniają doradcy i koordynatorzy. Jeżeli chodzi o koordynatora zwykły murzyn, który robi robotę doradcy i kierownika za 200 brutto więcej. Kierownicy to ludzie z McDonalda, Pizza Hut itp. Ktoś pisał o romansach i że na imprezach firmowych jest darmowy seks. Na jednej z imprez jeden kierownik działu handlowego namiętnie całował się z jedną z koordynatorek. Imprezy firmowe to jedna wielka patologia dyrektorka zakazała robienia zdjęć, pewnie żeby nie było materiałów rozwodowych. Poprzedni Kontroler Zarządzania który był od 2008 roku całował się z pewną koordynatorką, która później awansowała na kierownika. Jakieś 2 miesiącu temu zwolnili Kontrolera Zarządzania po 3 latach pracy chodzi o pana J.J. Inteligencja tego człowieka jest na poziomie stawonogów a do rządzenia był pierwszy, zwykły wieśniak któremu słoma z butów wychodziła i nic więcej. Za niedziele dodatek 75 brutto jedna niedziela jest obowiązkowa w umowie i nie jest płatna. Na Targówku cały czas brakuje pracowników na wszystkich działach i nikt nie chce się zatrudniać, a jak przychodzą to zaraz uciekają. Najgorzej jest o ludzi do pracy na dziale glazury, ogrodu, budowlanym i drzewnym na tym ostatnim kierownikiem jest człowiek, na którego mówią "Hitler". Domyślcie się dlaczego. Na sklepie nie ma klimatyzacji podczas upałów nie idzie wytrzymać, dział budowlany, ogród i dział logistyki musi pracować na zewnątrz podczas mrozów. Dział przyjęcia towaru praktycznie całe 8 h spędza na zewnątrz czy to podczas upału czy mrozu. Jeżeli nie musicie, nie podejmujcie tutaj pracy. A centrali LM mogę powiedzieć, żeby podnieśli pracownikom pensje, bo za nie długo to sami będą siedzieć i pracować na sklepie.
10
zielona 2017-01-10 20:14:08
Gall Anonim masz stu procentową rację, zgadzam się ze wszystkim ale dodałabym nawet więcej. Praca w Leroy Merlin nie należy do najprzyjemniejszych, człowiek nie czuję się doceniony bo wciąż słyszy tylko pretensje i niezadowolenie. Podwyżki są tak małe, że wstyd się do nich przyznać a awansować na koordynatora się nie opłaca za 500 zł brutto aby być białym murzynem wciąż kopanym w tyłek.
Najlepszym przykładem jak to wszystko funkcjonuje był czas gdy przyjeżdżali do nas właściciele grupy Adeo i pracownicy zapieprzali jak woły po godzinach pracy. I co jak nas docenili? Nagrody dostali KZ, dyrektorka, personalna i kierownicy o czym przez przypadek się dowiedzieliśmy.
Jeszcze pare lat temu zostaliśmy zobowiązani do podpisania noty dotyczącej wykorzystywania przerw i nie dzielenia ich na więcej niż na dwie części. A jak to wygląda w praktyce? Pracując na zmianie 1/1 nie ma możliwości wykorzystania całej przerwy gdyż musimy zabierać telefon działowy ze sobą i odbierać telefony od klientów, kasjerek, zwrotów i innych sklepów. Zazwyczaj kończy się to końcem przerwy po 10-15 minutach i zejściem na dół do klientów, którzy mają zawsze pretensje, że nikogo nie ma na dziale.
Nie bez powodu personalna (duża) otrzymała przesyłkę w postaci paru rolek papieru toaletowego. To jest podsumowanie pracy tej osoby, której głównym problemem z rana jest to że o godzinie 10:00 jeszcze nie zdążyła kawy wypić. Co do kierowników na targówku to może jest kilku w porządku o reszcie nie ma co mówić. Zgadzam się co do Adolfa i pana J.J. który nie wypuszczał ludzi z pracy dopóki nie będą rozłożone zwroty klientów...więc mało powiedziane wieśniak...raczej cham
10
wsamopołudnie 2017-01-11 20:30:15
czemu nie założycie związków zawodowych?! w bielsku-białej mamy od ponad roku i od tego czasu mamy spokój - uwierzcie lub nie ale tak jest ;-) też różnie u nas było - nagany, straszenie zwolnieniami, podsuwanie dziwnych rzeczy do podpisu, krzyki, przekleństwa, mejle z szykanami... oj się działo, więc co można było zrobić?! nie wiele - a założenie związków uwierzcie mi, utarło im trochę nosa... pozdro dla was - nie dajcie się bo nie warto za te pieniądze; a ja ktoś pisze że KZ nie chciał was wypuścić do domu po skończonej pracy - sprawa jest prosta a rozwiązanie jedno - telefon na POLICJĘ i sprawa załatwiona, KZ też...
6
Żona 2017-01-14 12:04:29
Czy sugerujesz, że ostro będzie na tym szkoleniu? Czy chodzi Pani o "P" z ogrodu czy ogrodu zewnętrznego?
2
Zajeta 2017-01-14 14:43:15
Nick chyba wymyślony bo "P" z ogrodu zew nie ma żony jest kawalerem tak twierdzi, jednak teraz jest w sklepie od jakiegoś czasu. Plotki już są na jego temat a on myśli że jest podziwiany i każda kobieta by chciała go. Niech Pani dla swojego dobra i dzieci chociaż mówi, że nie ma dzieci ucieka od niego. Facet bardzo chamski prosty a uważa się za mądrego i przystojnego. Zachowuje się jak model a jest mało urodziwy . Dla kobiet w pracy bardzo uprzejmy a z oczu i zachowania widać że jest cham i nie szanuje kobiet musi z nim Pani mieć gehenne, oczy mu tylko schodzą na damskie pupy i biust typowy typ żigolaka . Na szkoleniu będzie się działo, opowiadali sobie i planowali co będzie. Przechodzili też chwilę zgrozy jak przyszła wiadomość, że nie będzie noclegu w motelu i nie będzie gdzie popić i postukać. Jak Pani chce to podam do siebie mejla i się umówimy. Przekażę wszystko co mam na niego i od innych. Możemy się spotkać jak "P"będzie na szkoleniu. Jeżeli jesteście małżeństwem to współczuję takiego męża . Niech Pani mu nie ufa i nie wierzy przewlekły kłamca. Jeden kolega go przeswietlił co innego opowiadał o sobie chwaląc się a co innego jest. Śmiech na sklepie .
3
Robin Hood 2017-01-14 16:10:19
W końcu piszecie prawdę co jest na sklepach. Premie, awanse i wyjazdy na szkolenia blokują znajomi i rodzina kierowników. Jak ktoś napisał będą pracować tylko ci co są po 40 i stara ekipa która została przyjęta po znajomości i ma chody u kierowników i im donosi i ci co lubią romanse i imprezy, szkolenia firmowe gdzie jest alkohol i każdy z każdym czyli patologia.
Więcej takich osób co nie boją się mówić to może centrala coś z tym zrobi.
2
Żona 2017-01-15 08:14:04
Chętnie z Panią się umówię, proszę o podanie maila do kontaktu.
2
Mała 2017-01-15 09:53:48
W końcu ludzie piszecie prawdę jak wygląda praca w Leroy Merlin, i nie chodzi już o zarobki czy warunki pracy ale głownie atmosferę. A ta pozostawia wiele do życzenia, brak szacunku i chamstwo na targówku to już przekracza granice. Pracuję tu już 5 lat i to co się tu wyprawia to jest cyrk. Zastraszanie, poniżanie,poklepywanie po plecach swoich znajomków.Jawny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] każdy z każdym, kasjerki to tu przychodzą tylko po to aby szukać chłopów, kierownicy na imprezach i szkoleniach tracą kontrolę nad sobą i nie myślą głową. Tak naprawdę jest może garstka osób pracujących tu bo lubią a większość jak ja bo muszą się tu męczyć. Szkoda tylko że w Centrali tego nie czytają bo może cokolwiek by się zmieniło.
2
Opinia 2017-01-15 10:19:25
Proponuje zająć się pracom. A jeżeli komuś praca nie odpowiada może ją zmienić, rynek jest teraz pracownika. Tylko ciekawi mnie jedna rzecz dlaczego Ci którzy odeszli CHCĄ WRÓCIĆ do tego bałaganu.
1
Euro 2017-01-15 11:42:05
W tygodniu kolejne szkolenie w motelu i jadą ci co lubią nie myśleć głową tylko inną częścią wytypowani przez kierownika. Widziałem listę, prawe rączki kierownika. Centrala zrób porządek z przyjmowaniem przez kierowników rodzin i znajomych. Zmień załogę z myślących czterema literami na myślących komórkami mózgowymi. Kasjerki jak w każdym sklepie LM są tylko żeby chłopa znaleźć nawet jak są mężatkami, ktoś napisał tanie okazje, a nie tylko kierownicy, to wykorzystują. Niektórzy nawet dla paru groszy podwyżki chcą zostać koordynatorem żeby móc wykorzystać tanie okazje. Dla znajomków są zmieniane grafiki żeby móc korzystać z tanich okazji.
2
Zajęta 2017-01-15 12:00:28
Pani napisze na majl zajetalm@vp.pl.
Zecer 2017-01-15 12:07:52
Nie widziałem ostatnio żadnych nowych ofert a szkoda.
Introligator 2017-01-15 12:13:52
Źle patrzysz.
1
Mała 2017-01-15 13:37:14
Oczywiście, że tak a po szkoleniu znowu dowiemy się kto się znowu ośmieszył i upodlił jak to bywa zawsze po takich wyjazdach i imprezach... Nie gadajcie ludzie, że nie ma ofert bo na Pracuj.pl i Praca.pl jest ich pełno głównie na Białołęke i Ursus bo nikt tam nie chce pracować. Do nas szukają od trzech miesięcy o co? Chętnych brak...
1
zielona 2017-01-15 13:42:19
Pracom????A Ty po jakiej szkole jesteś?Bo jak już to ja zajmuję się pracą!
1
Ja 2017-01-15 13:51:25
Wszędzie się puszczają.
Pravownik 2017-01-15 14:08:01
Taa są asystentki co na imprezie wszystko sobie z dwoma kierownikami załatwili ....
1
Zainteresowany 2017-01-15 15:05:52
Jakie asystentki? Pisz konkretnie i nie wrzucaj wszystkich do jednego wora!!!
Lol 2017-01-15 15:32:36
Upodlą się bardzo, a co postukają sobie jak to u nas opowiadali w Jankach to nikt im tego nie odbierze. Beka będzie.
1
Róg 2017-01-15 15:57:45
Kolejny romans wyszedł na jaw?
Tam każdy kryje drugiego do momentu jak komuś nie pójdzie. Nie wierzcie partnerom.
Mojej dziewczyny romans wyszedł na jaw. Pogoniłęm z domu.
2
Pravownik 2017-01-15 16:07:06
Wszyscy wiedzą o kogo chodzi. Wystarczy iść na imprezę i poobserwować jak się bawi Targówek. Zobaczyć z kim kierownicy się po kątach chowają albo nawet na oczach innych na środku sali.
2
Lol 2017-01-15 16:17:07
Dobrze piszesz. W Jankach też świetnie się bawią. Dobra załoga na to szkolenie do Zielonej Góry też jedzie wspaniałych 12 ludków, będą wióry lecieć.
2
chętny 2017-01-15 16:45:41
Na jakim dziale taka chętna, bo jestem zainteresowany;)???
Pravownik 2017-01-15 17:04:22
Na jakim dziale pracują asystentki ?
zielonomi 2017-01-15 17:15:31
jesteście żałośni!!! właśnie dzięki takim osobom jak wy dany sklep ma opinie jaką ma.. wypowiadają się tu osoby zazdrosne i nie mające widocznie swojego życia! jest to forum o pracodawcach a nie ludziach z jakimi współpracujecie, jak tacy jesteście odważni jeden z drugim to powiedzcie danej osobie to w oczy.. jednego dnia bawicie się i pijecie razem, a drugiego rozsyłacie ploty, żal mi was.. tak jak ktoś już wyżej napisał, jak wam nie odpowiada praca to ją zmieńcie, bo nikt was tu na siłę nie trzyma!
3
chętny 2017-01-15 17:41:19
nie wiem, na tablicy tylko asystent księgowy jest.
Pravownik 2017-01-15 18:32:55
Bo teraz to się nazywa koordynatorka.
Ja 2017-01-15 20:44:47
Ludzie zajmijcie się pracą, a nie plotkami. Każdy robi jak uważa. Dużo złośliwości macie w sobie i zazdrości.
Pozdrawiam Wszystkich plotkarzy
2
Żal.pl 2017-01-16 06:41:25
Kto z kim i po co to jego sprawa a nie wasza .
W każdej firmie tak jest .
Proponuje zająć się pracą albo własną rodzin [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i każdy będzie zadowolony .
2
Mariusz Matuszko 2017-01-16 09:33:55
Nie wierzę, że tutaj aż taki prymityw pracuje! Chociaż pewne fakty są zastanawiające...
2
Szymon DOK 2017-01-17 22:24:34
Pracuje w lm targowek od 2010 na tamte czasy stawka na start 2200 brutto teraz 2700 brutto. Niestety wyrownan dla pracownikow z dluzszym stazem nie bylo. Plusem jest to, ze jest premia kwartalna od odbrotu sklepu max 90% wyplaty. Niestety nie zawsze ta premia jest. Drugi plus to akcje co roku dostajemy pewien udzial w zyskach. Trzeci to opieka medyczna zawsze mozna sie szybciej dostac do lekarza. Minusem jest to, ze praca jest bardzo ciezka szczegolnie w sezonie, wiec moim zdaniem powinny zostac podniesione pensje szczegolnie jak ktos dlugo pracuje i zarabia nie wiele wiecej od nowego pracownika. Najgorsze jest to ze we wrzesniu poprosilem o nowy polar mamy styczen a nadal nie mam tego polaru. Czy ktos wie co z tymi polarami? A zeby tego bylo malo autobus 112 nadal sie spoznia. Czy ten ZTM jest powazny? Czy ktos ogladal juz nowy odcinek "ucho prezesa"? Na koniec pozdrawiam wszystkich tych, ktorzy zamiast pracowac czytaja to forum :)
1
Zostaw swoją opinię o Leroy Merlin - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Leroy Merlin