Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Job Impulse Polska

Opinie o Job Impulse Polska

Pracowałeś w firmie Job Impulse Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-11-20 23:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opiszę oddział Bydgoszcz, osoby współpracujące przy inwentaryzacji ok. Tragedia natomiast jeśli chodzi o grubszą panią ,ta najgrubsza kierująca w porząku -sympatyczna, ale ta nieco od niej chudsza tragicznaa. Mysli, ze jest gwiazdą a niestety wiele jej brakuje, w ogóle co ona tam robi to nei wiem ,dodatkowo poniża ludzi i nie jedna osoba to zauważyła,że wyróżnia się ze swego zespołu, dziewczyno zmień się , bo takim stylem bycia nie dojdziesz daleko... przez nią wiele moich znajomych zrezygnowalo od razu.
Praca poza tym jak praca , nie jest cieżko i nie jest łatwo, trzeba sie troche narobić żeby zarobić ;)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-11-23 22:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wytawiam negatywną opinię o tej firmie. Jak wyżej zostało opisane traktują ludzi jak niewolników, w ciągu 7 godzin pracy nie można było wyjść na przerwę. Nie ludzie godziny pracy, wręcz niewolnictwo. Odradzam jakiejkolwiek osobie współpracy z tą firmą.
zdjecie uzytkownika
audytorka - 2015-11-25 00:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Te pozytywne opinie to chyba sami sobie wystawiają, bo nie wierze, ze ktoś jest zadowolony ze współpracy. Inwentaryzacje odwoływane na ostatnia chwile, stawka nieadekwatna do wysiłku to jest nic w porównaniu z paniami "koordynatorkami". Na jakiej zasadzie sa rekrutowane to ja nie wiem. Opryskliwe, nadęte, uważają sie za nie wiadomo kogo. Porażka, nigdy wiecej i mam nadzieje, ze ostrzege innych przed zepsutą nocą.
zdjecie uzytkownika
audytorka - 2015-11-26 16:09:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Oddział w Warszawie, koordynatorka inwentaryzacji traktuje ludzi jak swoich niewolników, nie ma mowy o jakiejkolwiek przerwie w trakcie 6-7 godzin pracy. Warunki pracy okropne, odradzam jakiejkolwiek współpracy z tą firmą.
zdjecie uzytkownika
olka - 2015-12-02 15:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest ktoś kto chciałby utrzeć nosa tejże firmie? :)

oczywiście również nie polecam tej firmy, przerw brak, karzą isc do domu jak nie pasuje
zdjecie uzytkownika
ss - 2015-12-04 18:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Operator wózka widłowego to u nich musi być i ptrzeszkolony i posiadac wszstkie uprawnienia, a te też co roku trzeba powtarzać tak naparawde. Czekam na nowe wieści!
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-12-09 17:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak z oddziałem w Siedlcach?
zdjecie uzytkownika
23456 - 2015-12-14 22:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kasia wiesz co z tego co sie orientuje to teraz w Siedlcach nie prowadza zadnej rekrutacji, ale za to w innych miastach np. na pracownika produkcji w Bydgoszczy
zdjecie uzytkownika
dj - 2015-12-15 14:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda, że obniżyli stawki i większość doświadczonych osób odchodzi do innych firm? Ja mam w umowie 12 zł i nikt nie mówił, że to będzie zmieniane.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-12-19 19:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak z wyjazdami z Siedlec jeździ ktoś?
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-12-20 23:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, właśnie zarejestrowałam się na stronie strefa job , przeszłam testy i zapisałam się na pierwszą inwentaryzację. Jak długo będę czekać na umowę? Czy to normalne że chcą podania numeru dowodu przy rejestracji?
zdjecie uzytkownika
Marseusz Winecki - 2015-12-29 15:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Przy inwentaryzacjach nie ma żadnego niewolnictwa. To wierutne kłamstwa. Jak ktoś nie lubi pracować to zawsze powód do narzekań znajdzie. Skaner rejestruje ilość skanowanych przedmiotów, wyjdziesz do łazienki to nadrobisz. Prace nie jest ciężka żeby jaszcze przerwę robić. Bez przesady. Trochę trzeba się napracować przy napojach i alkoholach bo są ciężki. Trzeba zdjąć najczęściej z palety, bo jest misz-masz napojów i potem ustawić. trochę fizyczna praca. Ale koordynatorzy dają tam zawsze facetów. Ja uważam że praca jest spoko. Oczywiście pomijając stawki, mogłyby być wyższe ;)
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-12-30 19:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze, ze obecnie maja kilnanascie ofert pracy nowych ktorych wczesniej nie widzialam, ale szkoda ze wiekszosc kierowana jest do męzczyz mam nadzieje ze cos beda miec dla kobiet
zdjecie uzytkownika
mg - 2016-01-04 00:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ss - 2015-12-04 18:48:49]:
Wydalają za byle bzdury. harujesz jak wół a potem wypad jak się nie spodobasz.
zdjecie uzytkownika
Bgr - 2016-01-04 00:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Racja. Starasz sie, raz zle pojdzie Ci inwentaryzacja wywalaja. Jeszcze na odwolanie nie odpisuja. I tak brakuje im ludzi to nie rozumiem tego.
zdjecie uzytkownika
cały - 2016-01-04 13:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ala może i są to głównie męskie zawody, ale przecież kobiety też mogą próbować znaleźć zatrudnienie u nich. Na pracownika obsługi klienta powinno być bez różnicy jakiej płci jest pracownik.
zdjecie uzytkownika
Roma - 2016-01-04 22:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój chłopak został zwolniony, zastanawia się czy pisać odwołanie? Czy ktoś był w podobnej sytuacji? Jak to dalej wygląda?
zdjecie uzytkownika
erftgh - 2016-01-06 23:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oo widze ze teraz u nich w firmie nadal bardzo duza rekrutacja trwa..moze warto skorzystac, szukaja kierownika oddzialu w Warszawie czy audytora finansowego
zdjecie uzytkownika
kobita - 2016-01-25 16:13:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos był, albo wie coś o badaniach lekarskich do Kauflandów? Dajcie znać.
zdjecie uzytkownika
ezot - 2016-01-25 17:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kobieta, jakby co to ja nie byłem. Bede tutaj aplikował póki co jako magazynier, oferują stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę i bogaty pakiet socjalny dla pracownika i członków jego rodziny (m.in. karta Lunch 200 zł netto dodatkowo co miesiąc; możliwość objęcia bezpłatnie prywatną opieką medyczną; dodatkowe ubezpieczenie na życie Metlife).
zdjecie uzytkownika
Xpi - 2016-01-27 19:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej :) ja też jestem zadowolona. Już dłuższy czas z tą firmą na inwentaryzację jeżdżę, praca nie jest ciężka, co do godzin to zależy też od ilości osób, przeważnie 6-10h, koordynatorzy różni, ale jeśli ty masz dobre podejście, to z każdym bez problemu się dogadasz, a poza tym poznaje się mnóstwo fajnych nowych ludzi :)
zdjecie uzytkownika
Mariposa - 2016-01-27 19:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłam na trzech inwentaryzacjach... i już na żadną inną iść nie mogę. Oczywiście do tej pory nie wiem dlaczego.
Chodziłam inwentaryzacje organizowane przez oddział Bydgoszcz. Na pierwszych dwóch inwentaryzacjach atmosfera była w porządku. Koordynatorzy byli całkiem ok, na początku pytali kto jest pierwszy raz oraz tłumaczyli jak obchodzić się ze skanerem. Kiedy ktoś miał jakiś problem - nie było problemu. Przerwa: była po 6h pracy, tak jak to być powinno.
Na drugiej inwentaryzacji byłam na mrożonkach: dostałam rękawiczki i drabinę, ponieważ mając 165cm nie jest się w stanie sięgać nie wiadomo jak wysoko. Kiedy zdarzały mi się błędy (i wiedziałam o nich) bo np. policzyłam 6 opakowań lodów waniliowych, a okazało się, że jedne z nich były truskawkowe, to koordynator bez żadnego narzekania poprawiał informacje w skanerze.
Trzecie inwentaryzacja... porażka. Inwentaryzacja miała miejsce w sklepie 4F (gdzie wcześniej chodziłam na spożywkę) i nie wspominam jej dobrze bo:
a) Job Impulse na stronie podawało, że potrzebują 10 osób. Na miejscu się okazało, że jest nas za dużo i ze 3-4 osoby musiały zrezygnować. Oczywiście ja zostałam czego żałuję...
b) Koordynator: Gbur do entej. Nie dość, że w magazynie sklepu o wymiarach 2mx2m zostawił aż 6 osób to do dyspozycji była jedna drabina. Sięganie ciuchów z pułki której zawartości nie jesteś w stanie nawet zobaczyć a potem układanie ich nie jest łatwe.
c) Pan koordynator co chwile podchodził i miał wonty do tego jak kto liczy. Ja robiłam wszystko po kolei: biorę jeden pasek z 10 i szukam jego metki, a potem skanuję. Wielce pan Gbur doczepił się, że pracuję za wolno i mam tylko skanować metki, bo nie ma nie wiadomo ile czasu. No to zaczęłam robić co ten mi kazał pomijając jedną kupkę spodni bo ten wybił mnie z rytmu. Na dodatek skanując tylko metki okazało się, że jedna czapka takowej nie miała... zgadnijcie kto został czarną owcą. Tak jak jeszcze pracownik sklepu, który zapewne wszystkiego nadzorował był człowiekiem wyrozumiałym i powiedział mi, żebym się nie denerwowała bo na sklepie zdarza się, że czasami metki się odczepiają itp. tak pan koordynator okazał się chamem dzięki któremu nie mogę chodzić na inwentaryzacje.
Oczywiście o niczym nie zostałam poinformowana a na maila z moim zapytaniem co się dzieje po dziś dzień nie dostałam odp... wysłałam go we wrześniu 2015.
zdjecie uzytkownika
Ada - 2016-01-28 02:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam już na 20 inwentaryzacjach w oddziale Warszawa i ze swojej strony polecam :) Przed pierwszą inwenturą miałam trochę obaw ale stwierdziłam, że zaryzykuję. Od tamtej pory chodzę w miarę regularnie, więc napiszę plusy/minusy, które dostrzegam.
PLUSY:
1. Zlecenia można dopasować do innych zajęć. Dla mnie to ogromny plus bo jestem studentką dzienną i bez problemu mogę układać swój grafik pod zajęcia
2. Dużo zleceń ( przynajmniej w Warszawie)
3. Dobra stawka dla studentów 12-13 zł/h brutto
4. Wynagrodzenie jest na koncie na czas
4. Koordynatorzy IS - zdarzają się różni ale w najgorszym przypadku są po prostu neutralni, nie zdarzyło mi się jeszcze trafić na żadnego wrednego a wręcz przeciwnie, można bez stresu o wszystko zapytać, niektórzy nawet pomagają jak trafi się jakieś cięższe pudło na magazynie. Ludzi rozstawiają sprawiedliwie, tzn. nie zdarzyło mi się żeby przydzielili mnie na magazynie do strefy z bardzo ciężkimi rzeczami. Wiadomo, że wymagają bo taka ich praca ale są przy tym w porządku, kompetentni i dobrze traktują pracowników
6.Generalnie fajna atmosfera, można poznać wiele osób, nawiązać jakieś znajomości
7. Dobra komunikacja z konsultantami i wszystko załatwiane jest przez internet/telefonicznie
MINUSY
1. Sporo osób narzeka na brak przerw i w sumie podpiszę się pod tym. Inwentaryzacje z reguły trwają ok. 6 h, wtedy mi osobiście przerwa nie jest potrzebna. Przy dłuższych inwenturach najczęściej są ale zdarzało się, że minęło 8 h a przerwy nie było. Z jednej strony jak zbliża się godzina otwarcia sklepu to jest to zrozumiałe ale to nie zmienia faktu że ludzie są po prostu zmęczeni. Plus za to, że nie ma problemu jeśli chce się wyjść do łazienki albo pójść napić wody
2. Zdarza się, że każą przyjść na 22.30 a na sklep wchodzimy dopiero koło 23. Pół godziny zmarnowane. Na szczęście ostatnio zauważyłam, że zdarza się to coraz rzadziej ale mimo to zdarza się
3. Zdarza się, że do liczenia lodówek nie dają rękawiczek a do liczenia magazynu nie dają nożyków do rozcinania pudełek ( najlepiej zorganizować sobie te rzeczy we własnym zakresie, taka wskazówka).
MINUSY SAMEJ PRACY ( a nie JP):
1. Czasami trzeba się nieźle nagimnastykować bo jest trudny dostęp do półek albo palet na magazynie. Zdarza się też, że półki są wysoko a przy wzroście 1,65 m nie tak łatwo tam sięgnąć.
2. Praca w godzinach nocnych - nie każdemu to odpowiada
3. Kierownicy sklepu - raz na Targówku trafił się naprawdę ciężki kierownik Carrefoura, który stał za plecami i krzyczał o byle co. Trudno wtedy dobrze pracować, skoro nie pozwalał się skupić na liczeniu, stresował i wybijał z rytmu dosłownie za głupoty. No ale to już nie jest zależne od JI czy IS, zresztą dał popalić i audytorom i koordynatorom.
4. Trudny do określenia czas trwania inwentaryzacji. Czasami można przewidziec na podstawie liczby osób na liście podstawowej czy tego co było liczone w innych sklepach danej sieci w ostatnich dniach ale zdarza się, że spodziewałam się 5 h a wychodziłam po 9 h. Wszystko zależy od tego ile osób przyjdzie i co to za osoby oraz co jest do liczenia.

Ogółem uważam, że praca jest fajna dla studentów czy dla osób, które po prostu chcą dorobić w wolnej chwili. Atmosfera w Warszawie jest sympatyczna, o ile się wykonuje swoją pracę porządnie to nie ma żadnych powodów do stresu, jak w każdej pracy, w końcu za to dostaje się pieniądze. Koordynatorzy są w porządku, współpracownicy też. ja jestem zadowolona i polecam.
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2016-01-28 12:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam na inwentaryzacji w Tesco przez oddział w Opalenicy. Miła, zgrana ekipa. Koordynatorzy super pozytywni, cierpliwi. Jeżeli ktoś zachowywał się tak, jakby przyszedł tam za karę i nie pracował na 100% - potrafili wywierać presję, poganiać, oczywiście w pełni kulturalnie. Uważam, że to całkiem normalne, gdyż oni również są z tego rozliczani. Jak widzieli, że ktoś się stara i daje z siebie wszystko - podchodzili, zagadywali, pytali o samopoczucie, albo czy ktoś nie potrzebuje pomocy. Uważam, że atmosfera wręcz zachęcała do pracy. Wypłata była na czas, zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Jedyne do czego mogę się przyczepić to fakt, iż pomimo wielokrotnych telefonów do firmy, umowa została mi wystawiona dopiero tydzień po inwentaryzacji. Wielkim plusem jest to, że można przez ich platformę zrobić wszystkie szkolenia, wydrukować identyfikator, zapoznać się ze wszystkimi regulaminami, nauczyć się obsługi skanera, podpisywać elektronicznie dokumenty, odebrać PIT - dosłownie wszystko. Wspaniała sprawa, bo nie musimy wisieć na telefonach z firmą, ani nic do nich wysyłać tradycyjną pocztą, co wiadomo generuje niepotrzebne koszty. Wszystko robimy siedząc przed komputerem w domu. Jestem w 100% na tak i na pewno pojadę jeszcze na nie jedno zlecenie :)
zdjecie uzytkownika
ala - 2016-02-01 15:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jako agencja pracy widzę, ze mają bardzo duzo pozytywnych opinii i straja sie sukcesywnie zamieszczac coraz to nowsze ogłoszenia,poza tym chyba dają najwiecej za godzinę bo 15 zł żadna agnecja chyba tyle nie jest w stanie zapłacicza np, inwentaryzacje w sklepach.
zdjecie uzytkownika
wloniak - 2016-02-04 15:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie-jak z czasem na wc
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2016-02-04 16:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, ze nikt aż tak nie liczy przerw.. ale na pewno jest ciekawa oferta jako Pracownik działu obsługi zagranicznych klientów w firmie farmaceutycznej.
zdjecie uzytkownika
Darek - 2016-02-14 10:55:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inwentaryzacja saloniku prasowego w Tomaszowie Mazowieckim . Króciutka , bo około 4 godziny . Kooordynatorzy - młodzi i pomocni , atmosfera piknikowa . Bez problemu można coś zjeść , napić się i wyjść do toalety . Każdy robi w skupieniu co do niego należy , nikt nikomu się nie wtrąca i nie pogania . Job Impulse ma odrobinę gorsze stawki od Invent-u , ale współpraca zarówno z jedną jak i drugą firmą bez zarzutu . Młody chłopak , chyba miał na imię Krystian wesoły choć nieco sarkastyczny , ale prawdziwą "boginią" inwentaryzacji była , jak dobrze kojarzę imię - Pani Ania . Taka powierzchownie zimna , sprawiająca wrażenie pracy za karę i na odczepnego , ale z niesamowitym sexapilem . Gdybym tylko był młodszy , mdlałbym co chwilę , licząc iż rzuci mi się na pomoc z reanimacją usta - usta . Generalnie polecam wszelkie inwentaryzacje jako drobny zastrzyk gotówki z doskoku .
zdjecie uzytkownika
Damian - 2016-02-14 11:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie, Darek że o tym napisałeś. Ludzie często boją się takich robótek na dorobienie sobie, a jak widać, warto. Zresztą Job Impulse głównie szuka na takie rzeczy.
zdjecie uzytkownika
Darek - 2016-02-14 23:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Damian - 2016-02-14 11:38:32]:
Chyba PR Agencji nie ma wytchnienia nawet w niedzielę , ale miło , że jest reakcja . Moja ocena jest wielce obiektywna , nie mam żadnego interesu by zbytnio wychwalać albo negować poczynania zleceniodawcy . Jest OK i chciałbym tę opinię podtrzymać przez dłuższy okres czasu .
zdjecie uzytkownika
Wika24 - 2016-02-15 18:08:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca tragedia i wyzysk ludzi, złe traktowanie pracowników, śmieszne zarobki pomimo dobrego kontaktu z koordynatorem, który obiecuje dodatkowe wynagrodzenie za dodatkową inwentaryzacje. Ludzie uważajcie.
zdjecie uzytkownika
olo2 - 2016-02-16 11:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to chętnie bym się załapał na młodszego konsultanta ds. obsługi klienta. Stawka to 12zł/h, więc mogą wyjść z tego na prawdę sensowne zarobki, zwłaszcza, że po 3 miesiącach jest możliwy multisport plus.
zdjecie uzytkownika
Maga_Z - 2016-02-16 13:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ala - 2016-02-01 15:20:40]:
Pomyliłaś agencje. Job Impuls nie daje i nigdy nie dawał 15 zł/h
zdjecie uzytkownika
nettowana - 2016-02-18 10:25:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ile wychodzi wynagrodzenie netto czy to na rękę u nich?
zdjecie uzytkownika
buźka\23 - 2016-02-18 11:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Magda Z to napisz ile dają. trzeba operować konkretnymi stawkami, wiadomo że jest bardzo dużo agencji pracy tymczasowej obecnie na polskim rynku i warto konkretnie wybierać oferty
zdjecie uzytkownika
Inwentaryzacja - 2016-03-10 14:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE polecam i odradzam, po 6,5 godzinach pracy nie było nawet 5 minut przerwy, odwołują inwetaryzacje dzień przed jak człowiek w tym czasie poszedłby do pracy gdzie indziej, koordynator z Łodzi niesamowity buc ciągle łazi w swetrze i pokazuje pod spodem tłusty brzuch i mam wrażenie że nie mówi a na zadane pytanie nie odpowiada tylko w milczeniu bierze skaner i coś robi i oddaje, gbur poprostu. Na do widzenia też nie odpowiada ani na dzień dobry. Inwentaryzacja czasem kończy się w środku nocy i nie ma jak dojechać do domu.
Odradzam szczerze
zdjecie uzytkownika
Mario - 2016-03-14 20:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze tutaj sporo ładnych ofert i zastanawiam się czy polecacie aplikowanie do którejś z nich jak np. operator wózka widłowego czy nieszczególnie, jakie opinie?
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-03-25 18:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie nie polecam (chociaż bardziej to wina Inventory Solutions).
Są dwa główne zastrzeżenia.
1. Drobna dziewczyna przychodzi na inwentaryzację i zamykają ją bez posiłku, napojów i przerwy na 6 godzin w chłodni i każą przerzucać ciężkie kartony, a dużego chłopaka dają na batoniki. Z koordynatorem nie ma dyskusji, to co on powie jest święte.

2. Moja sytuacja dotycząca wypowiedzenia. Ciężko pracujesz, starasz się i aż dostajesz oczopląsu od towarów, a wystarczy, że Twoja twarz nie spodoba się koordynatorowi, to mówi, że za wolno liczysz, pisze do biura i koniec pracy. Miałem niedawno taką sytuację - jeszcze rano dostaję systemowego smsa, że idę wieczorem na zlecenie, na które sobie cały dzień ustawiłem, a godzinę później mail, że kończą współpracę, bo koordynator tak chciał i wszystko przepada. Wszystko załatwia się przez konsultantki strefyjob, a człowiek z Inventory uważa się za takiego pana albo tak się boi, że nie ma możliwości rozmowy z nim. Jeśli nie przyjdzie się na zlecenie to naliczają karę 80zł, ale jeśli to oni zdezorganizują komuś dzień wypowiedzeniem umowy z sekundy na sekunde, to na pismo odwoławcze odpowiadają lakonicznie jednym zdaniem i odmawiają jakiejkolwiek rekompensaty za straty ze zdezorganizowanego dnia. Na dodatek nie pisze tego osobiście człowiek z Inventory tylko przez konsultantki z JobImpulse.
Totalny brak szacunku do pracownika. Nie pozwólmy na taki wyzysk.
zdjecie uzytkownika
olinek - 2016-03-30 16:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Adam co do tego pierwszego punktu to może wystarczyłoby napisanie jakiegoś anonimu i to by pomogło? a do drugiego to wiadomo, że nie powinni tak traktować pracowników ale myślę też, że jedna pojedyncza sprawa ich nie przekreśla
zdjecie uzytkownika
jqwe - 2016-04-06 22:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałam podobną sytuację z odwołaniem. Koordynator niemiły, coś mu nie pasuje, no i koniec. Nie mają tam aż tylu pracowników- ciągle szukają ludzi. Zamiast po jednej takiej inwentaryzacji, gdzie niby tyle błędów, dawać jakieś "ostrzeżenie" to od razu żegnają się. Mogliby się tym zająć...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-04-21 00:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam pracy w tej firmie. Oszukują na godzinach pracy, na inwentaryzacjach nie robią przerw i nie uwzględniają zwolnień lekarskich za nieobecności. Jak ktoś jest chory to ma przyjść z gorączką do pracy, bo inaczej trzeba im karę zapłacić. Ważne by człowieka wykorzystać.
zdjecie uzytkownika
milena - 2016-04-22 18:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2016-04-21 00:22:53]:
Nie uwzględniają zwolnień, bo w umowie, którą się podpisuje jest napisane, że należy wtedy znaleźć za siebie zastępstwo, więc zwolnień lekarskich nie muszą przyjmować.

Byłam na kilku inwenturach w Wawie i było spoko.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-04-26 19:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [milena - 2016-04-22 18:34:19]:
a jak nikt za Ciebie nie chce przyjść, a chory jesteś to co? Sam im musisz płacić.
zdjecie uzytkownika
fd - 2016-04-29 16:59:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej no a ja mysle nad praca u nich jako operator wozka widlowego w Łodzi bo taka oferta teraz jest do zadan takiej ososby nalezy miedzy innymi o bsługa wózka widłowego lub wózka ciągnikowego (milk-run), dostarczanie komponentów na linię produkcyjną,
zdjecie uzytkownika
NIE - 2016-05-04 12:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również nie polecam lepiej chyba ulotki rozdawać kasa podobna a pracujesz w dzień stawka na inwentaryzacjach słaba jak za prace w nocy. Byłem kiedyś z kumpelą ( alma przy ul kilińskiego Łódź ) było mega zamieszanie w szatni brak miejsca smród bród osób chyba z 25 po 4 godzinach koniec pracy i w środku nocy rób sobie co chcesz my z Piotrkowskiej 182 ale inni ludzie okolice Łodzi więc smutno że takie jest traktowanie zwłaszcza starszych osób
NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
Pruku - 2016-05-04 21:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NIE - 2016-05-04 12:52:19]:
I co to ma do rzeczy tutaj, skoro Almy robiła inna firma?
zdjecie uzytkownika
izka - 2016-05-05 21:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czego spodziewasz się po pracy tymczasowej @NIE i dlaczego piszesz to tutaj, przecież to nie jest wina agencji
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2016-05-09 23:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak anonim... musisz płacić za nieobecność, bo to jest w umowie na jednej kartce A4, którą akceptujesz podpisując. Musisz płacić na pewno, kiedy rezygnujesz, nie podatygujesz się nawet, żeby zadzwonić do nich i poinformować, że Cię nie będzie. I zdecydowanie powinieneś płacić za to, że nie ma Cię na inwentaryzacji i z racji Twojej nieobecności trwa ona dłużej. Takich lekkodychów z 10-ciu i zamiast 8 liczy się 11h.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rejestracja na platformie zapoznanie sie z filmikami imstruktazowymi

Pytania: Wypelnienie testow wyboru sprawdzajacych co zapamietales z filmikow instruktazowych

Test z liczenia.

W okreslonym czasie trzeba wypelnic wszystkie zadania polegakace na policzeniu namalowanych figor.Czas ok 2 min zadanie nieskomplikowane ale trzeba je wykonac szybko.

Nic skomplikowanego
zdjecie uzytkownika
SzczecinODDZIALbydgoszcz - 2016-05-27 15:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sama praca w sobie ok, ale koordynatorzy masakra ! Brakowało około 15 osob, pracowalismy w duzym markecie i przez 10h pracy nie mielismy nawet 5 minut przerwy, niektorzy nie mieli ze sobą nawet wody i tez nie mogli wyjsc się napić. Na papierosa - absolutnie nie. iby brakowało ludzi ale koordynatorzy nie wzięli skanera i nie pomogli tylko siedzieli na necie i narzekali jak to oni ciężko mają, i jak mało jest ludzi. PORAŻKA. Zaczęliśmy się wykłócać o chwilę przerwy bo już nawet oczopląs był od tych towarów, ale nic. Następnego dnia dostałam meila, że blokują mi konto bo za wolno pracowałam i koordynatorowi się nie spodobało. WYZYSK NIE PRACA, NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
zawiedzionaGłogów - 2016-05-30 13:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo nie polecam pracowania w tej firmie! Wyzysk ludzi na całego! Traktują swoich pracowników jak niewolników i dają wypłatę ,,z łaską''. Koordynatorzy są straszni, chodzą podczas pracy i używają mało kulturalnych form motywacji pracowników do pracy. Drą się i sypią głupimi docinkami. Wszystko jakby to była ich łaska że nas zatrudnili. Bardzo niemile wspominam współpracę z tą agencją.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Job Impulse Polska !


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Job Impulse Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert