logo Job Impulse Polska

Job Impulse Polska

Poznań

Opinie o Job Impulse Polska

ciekawy 2016-07-05 13:23:30
Co oznacza symbol II?
michal 2016-07-21 11:58:30
co za belkot. Wlasnie dobrze ze dluzej trwa inwentaryzacja. Po to zawalam nocke aby dostac przynajmniej te 100 zl a nie 4-5 dych.
Anona 2016-07-22 00:16:14
Dokładnie - im dłużej tym lepiej. Ja bym powiedział, że inwentaryzacje są krótkie za krótkie jak dla mnie. Nie wiem, może takie są tylko w mojej okolicy, ale Carrefour czy Tesco i 5-6 godzin na sklepie to nie jest dużo. Szczególnie wyjazdowe bez premii nie opłacają się. Ja była... Jechałam 2 godziny w jedną stronę, 4 pracowałam i przez kolejne 2 wracałam.
6
KLCYG 2016-07-23 19:32:25
Jaką drogą należy dostać informacje np. gdzie czekać lub do kogo się zgłosić w sklepie na wybraną już inwentaryzację? Bo w szczegółach oferty nic nie ma.
Pomoże ktoś?
Rzecznik Pracownika Job Impulse 2016-07-26 11:52:01
W sklepie (idąc na inwentaryzację) można się zgłosić do ochrony sklepu lub punktu obsługi klienta - wtedy zostanie się pokierowanym w odpowiednie miejsce. W razie jakichkolwiek pytań można się też kontaktować w godzinach pracy biura z konsultantem (dane kontaktowe są na strefajob lub stronie Job Impulse)
elizabet 2016-07-27 07:52:42
Alicjo! albo ty bajki piszesz albo tobie takie bzdury wcisnęli. nikomu nie płacą 15 złotych. za pół przepracowanego miesiąca i długich wyjazdów dostałam 75 złotych. widocznie to inna matematyka jest. Powodzenia!
Job Impulse Polska (Grupa Job) 2016-08-11 15:23:10
paula22, bardzo zaskoczyły nas informacje, o których Pani pisze. W żadnym z naszych standardów nie mieści się pobieranie jakichkolwiek opłat od pracowników, co oznacza, że złamane zostały nasze standardy działania. Ta sytuacja musi zatem zostać przez nas wyjaśniona i musimy wyciągnąć konsekwencję w stosunku do osoby, która dopuściła się złamania zasad etyki biznesowej Grupy Job. Prosimy o kontakt z Pełnomocnikiem ds. jakości (pelnomocnik@grupajob.pl) i podanie szczegółów, byśmy mogli wyjaśnić jak doszło do tej sytuacji i pociągnąć właściwe osoby do odpowiedzialności.
WERA 2016-08-11 15:57:49
SZUKAM ZASTĘPSTWA NA INWENTARYZACJE W TESCO W KRAKOWIE NA DNI 20,21,22.08. DOJAZD WŁASNY.
WIĘCIEJ INFO tel 790-394-699
Natalia 2016-08-11 21:46:59
Jak wygląda zastępstwo? Muszę zgłosić gdzieś tą osobę na platformie strefajob.pl czy wystarczy, że ta osoba pójdzie i powie, że przyszła za mnie, a nic przez internet nie trzeba zgłaszać?

Poza tym byłam dwa razy i jestem bardzo zadowolona. Polecam ;)
WERA 2016-08-12 14:52:40
Z tego co czytałam to chyba musi być zarejestrowany
madlen 2016-08-17 14:11:37
Poszukuję osoby na zastępstwo na inwentaryzacje w Krakowie, 22.08
(usunięte przez administratora)
Madlen 2016-08-18 22:43:47
Telefon kontaktowy(usunięte przez administratora)
Marta 2016-09-05 20:00:07
Witam bylam na wielu inwentaryzacjach ale w tej firmie pierwszy i ostatni raz.Upominajac się o chwilę przerywy usłyszałam od ,,pseudo,,kierownika że nie ma przerwy bo nie ma czasu nie przestrzeganie są żadne prawa.Odradzam!!!!!!
7
Malwina 2016-09-07 21:53:51
Umowa zlecenie nie reguluje przerwy, może ona być i o tym decyduje Koordynator, lecz wcale nie musi. Te informacje są podane w szkoleniach, z którymi trzeba było się zapoznać - poźniej ludzie wypisują tutaj takie bzdurne rzeczy.

Ja cały czas pracuje na inwentaryzacjach w Warszawie i owszem czasami jest ciężko, bo produkty na półkach są pomieszana itp., ale sądzę, że dużo zależy od kwestii nastawienia.
2
NIEEEEEEEEE 2016-09-16 06:31:13
Witam.Kapletnie nie polecam nikomu inwentaryzacji rypiesz ja wół jedyne co możesz mieć przy sobie to wodę do popicia (jak sobie weźmiesz kupisz oczywiście) o przerwach można zapomnieć a za 11.5 h dostaniesz 56zl tak jak ja dodzwonić w tej sprawie się nie idzie koordynatorzy są zazwyczaj nie mili poprostu klapa na całego lepiej ulotki roznosić
5
Rzecznik Pracownika Job Impulse 2016-09-16 13:47:09
Nie jest możliwe, by przy stawce wynagrodzenia na inwentaryzacjach 11-13 zł brutto otrzymać 4,87 zł netto na godzinę pracy. W celu wyjaśnienia wynagrodzenia prosimy o kontakt (telefoniczny, mailowy lub smsowy) z konsultantem (kontakty dostępne na stronie Job Impulse) lub za pośrednictwem działu POMOC na strefajob. Zależy nam na uczciwym rozliczaniu pracowników, więc prosimy o zgłoszenie tej sytuacji do naszych konsultantów.
lidka 2016-09-23 15:34:11
ogólnie inwentaryzacja to spoko praca, byłam ostatnio w Auchan w Płocku żadnej przerwy nic jedynie pozwolenie na wyjście do toalety, kiedy zaczęłam się kłócić z koordynatorką o przerwę powiedziała ze to nie ona decyduje tylko kierownik jak chce to mogę iść się z nim kłócić ale ona mi odradza...
może praca nie jest ciężka ale głupie 15 minut przerwy nikogo nie zbawi i też lepiej liczenie po tym idzie..
z kolei na inwentaryzacji z incpraca auchan w lodzi były dwie przerwy łącznie 45 bardzo przyjemni i sympatyczni koordynatorzy z którymi szło pożartować, którzy chodzili i pytali sieę jak tam
a różnica stawki to tylko 50 gr wiecej od inc.
2
Zawiedziony 2016-09-24 20:08:00
Dostałem sms o pracy. Po dotarciu na miejsce, obsługa sklepu nic nie wiedziała o takim fakcie.Rozczarowany ,wróciłem do domu.Nadmieniam , że oprócz mnie było jeszcze kilka osób. Jest to jawne lekceważenie ludzi.Ate sms są jakieś głupie.Nie polecam.Po prostu dno totalne.
Malwina 2016-09-27 19:50:07
Jak dla mnie jest to niemożliwe. Pracuję za pośrednictwem tej firmy i nigdy się z czymś takim nie spotkałam. Nie wiem czy jesteś na tyle świadomy, ale najpierw trzeba się zapisać na zlecenie i podpisać umowę, dopiero wtedy masz zagwarantowane uczestnictwo w zleceniu.
Malwina 2016-09-27 19:50:19
Jak dla mnie jest to niemożliwe. Pracuję za pośrednictwem tej firmy i nigdy się z czymś takim nie spotkałam. Nie wiem czy jesteś na tyle świadomy, ale najpierw trzeba się zapisać na zlecenie i podpisać umowę, dopiero wtedy masz zagwarantowane uczestnictwo w zleceniu.
anonimm 2016-10-11 22:06:02
Stanowczo odradzam podejmowanie jakiejkolwiek współpracy z tą firmą. Pracodawca nie rzetelny po podpisaniu umowy i dotarciu na miejsce zlecenia po 15 minutach od podjęcia pracy zostałem wyproszony, gdyż nie zostałem umieszczony na liście.
Nie usłyszałem żadnych wyjaśnień, nawet słowa przepraszam.
2
jacek 2016-10-14 18:10:38
Niestety firma job impulse ma na bakier z terminowa wypłatą .Dopiero po interwencjach mailowych ,wizycie w INSPEKCJI PRACY wypłacono należne świadczenie z 14-dniowym opóźnieniem(MAM DOWODY ). Kiedy byłem osobiście w Job-ie to zostałem zbyty i podsuwano mi do podpisu dokumenty niezgodne ze stanem faktycznym , chciano abym pokwitował wypłacenie środków z gór y .Są mi jeszcze winni odsetki ,nieduże ale jednak. Wcześniej mieli "pomyłkę" z wiązaną z niewypłaceniem tzw . ekwiwalentu za pranie . Wypłacili( po mojej interwencji ) ,myślałem ,że to jednorazowa wpadka ale niestety myliłem się . Jeżeli czyta to ktoś z job-a to zapytam czy podniesiony ton i grożenie palcem to polityka całej firmy ?Jedna z pracownic w sposób zwyczajowy tak właśnie traktuje pracowników ( niejednostkowy przypadek i nie tylko wobec mojej osoby).Mogę podać nazwisko tej pani z łódzkiej agencji przy ul . tomaszowskiej. A jeżeli ktoś czuje się urażony to proponuję spór sądowy na początek w sądzie pracy . Chyba jednak do niego nie dojdzie bo podczas rozmowy tel . z agencji zostałem przeproszony kilkukrotnie oraz proszony o to abym NIGDZIE z tym nie szedł.
jacek 2016-10-16 12:54:11
@Alberta Nauczcie się pisać po polska. Finalnie zostałem przeproszony(ale dopiero po interwencjach) i proszony(dwu-,lub nawet trzykrotnie),żebym nie szedł z tym do sądu pracy. Nadal podtrzymuję,że wypłata była nieterminowa(niezgodna z kodeksem pracy), i podsuwano mi dokument do podpisu kwitujący odbiór pieniędzy,z obietnicą późniejszej wypłaty ("kiedyś wypłacą")
Ktos 2016-10-18 14:11:19
jeżeli napisze-to do żadnego rzecznika. Wszyscy jesteście tu po jednych pieniążkach. Jak żąda się wyjaśnień albo dokumentów to w pierwszym przypadku tylko bełkot słowny i nic nie znaczące teksty, a w drugim przypadku poprostu znikacie z łączy. Był pracownik-nie ma pracownika.
Aneta 2016-10-20 17:42:33
Byłam raz na inwentaryzacji mogę powiedzieć jedno wyzysk !! Czytałam wcześniej opinie i myślałam że te opinie to nieprawda jednak okazały się prawdą. Po jednej inwentaryzacji zablokowali mnie stwierdzili że za wolno pracuje i dużo błędów chociaż pracowałam na maksa jak sie dało. Odradzam przyszłym osobą naprawde
1
zażenowana 2016-10-25 16:27:29
Serdecznie nie polecam. Wyzysk totalny. A pomoc ze strony koordynatorów? BRAK. Traktują Cię jak niewolnika. Przerwa po 5,5h pracy.. Koordynatorzy są najgorsi.. zachowanie poniżej poziomu. Pierwszy raz spotkałam się z tym, że ktoś tłumacząc mi co mam robić w pracy w każdym zdaniu używa przekleństw. Zero kultury i szacunku do pracownika. Jedyne co potrafią to chodzić po sklepie czy po magazynie, rzucać przekleństwami, docinać pracownikom i drzeć mordę. NIE POLECAM.
2
sylwia 2016-10-26 14:34:55
Witam. Jestem osobą, która dopiero zaczęła współpracę firmą. Byłam do tej pory na jednym zleceniu. Zmotywowana otrzymaniem premii za osoby nowe, zaangażowałam 4 osoby, aby dołączyły do zlecenia. Ogromny plus tutaj dla firmy!!! Ale pojawia się niestety jeszcze większyMINUS!!!! Zanim dołączy się do zlecenia, każda inwentaryzacja ma swój opis, w którym zawierają się miedzy innymi minimalne (5h) i maksymalne godziny pracy. Problem pojawia się wtedy, kiedy WYDAJNI PRACOWNICY swoją pracę kończą szybkiej i są wynagradzani dokładnie za tyle, ile przepracowali. Według mnie (i nie tylko mnie) jest to ogromna niesprawiedliwość i wyzysk !!! Dobre firmy nagradzają pracowników za wydajność, płacąc za uznaną w ofercie minimalną ilość godzin. Wyczytałam ich funpage, że firma funkcjonuje z misją o ludziach. Cóż za ironia.

POLECAM ale tylko dla tych, którym opłaca się dojazd
2
Obserwator 2016-10-26 23:15:29
Witam byłem na kilku inwentaryzacjach w Warszawie oferowanych przez firmę Jobimplus. Moim zdaniem największym mankamentem firmy są koordynatorzy. Sam pracuje w zawodzie audytora i potrafię wyciągać wnioski. Aby pozyskiwać chętnych do pracy pracowników ważne jest właściwie podejście, zwłaszcza przy rynku pracy pracownika. A tu żenada, gdyż:
- jak ktoś pierwszy raz przychodzi na inwentaryzację, zamiast chętnego przeszkolenia jest wielkie ojejku,
- jak ktoś zapomni, zgubi długopis zamiast mamy zapasowe, jest mina buraka
- pytanie o toaletę, a idź sobie poszukaj
- nie skanujesz teraz tej strefy, tylko tą bo ja tak chce, to nic ze strefa już wbita na skaner
- wyrywanie skanera z rąk
- niekulturalne odzywki
- brak pomocy przy określaniu strefy.
Moi drodzy, ryba psuje się od głowy, a Wasi koordynatorzy mają chyba kompleks megalomanii i wielkości stanowiska. Faktycznie wielka sprawa. Może to efekt kiepskich szkoleń. Jeśli potrzebna Wam pomoc w nauczaniu jak zarządzać ludźmi, służę pomocą.
5
Wapiesz 2016-10-31 22:34:45
Traktowanie pracownika jak niewolnika i blokada dalszej współpracy przez zły humor koordynatora. NIE POLECAM TEJ FIRMY.
Wilku 2016-11-02 13:23:36
Job prowadzi dziwną politykę, pierwszy raz spotkałem się z taką sytuacją, że będąc na L4 jestem zwalniany z pracy. Ale tak właśnie się stało siedzę na L4, dziś tj o 13:00 (02.11.16) zadzwoniła do mnie kobitka joba i mnie poinformowała, że jestem zwolniony. Mi puściły nerwy i pytam się jakim cudem będąc na zwolnieniu jestem ruszany, bo w tym momencie łamią prawa pracownika. Nie usłyszałem nic konkretnego, tylko tyle że mam czas do piątku aby zdać durny kluczyk i identyfikator, bo jak nie to będę mieć karę 75zł. Nie polecm, tej agencji, bo takich cyrków nigdzie nie widziałem.
1
Wilku 2016-11-02 13:24:03
Job prowadzi dziwną politykę, pierwszy raz spotkałem się z taką sytuacją, że będąc na L4 jestem zwalniany z pracy. Ale tak właśnie się stało siedzę na L4, dziś tj o 13:00 (02.11.16) zadzwoniła do mnie kobitka joba i mnie poinformowała, że jestem zwolniony. Mi puściły nerwy i pytam się jakim cudem będąc na zwolnieniu jestem ruszany, bo w tym momencie łamią prawa pracownika. Nie usłyszałem nic konkretnego, tylko tyle że mam czas do piątku aby zdać durny kluczyk i identyfikator, bo jak nie to będę mieć karę 75zł. Nie polecm, tej agencji, bo takich cyrków nigdzie nie widziałem.
1
Wilku 2016-11-02 13:25:05
Job prowadzi dziwną politykę, pierwszy raz spotkałem się z taką sytuacją, że będąc na L4 jestem zwalniany z pracy. Ale tak właśnie się stało siedzę na L4, dziś tj o 13:00 (02.11.16) zadzwoniła do mnie kobitka joba i mnie poinformowała, że jestem zwolniony. Mi puściły nerwy i pytam się jakim cudem będąc na zwolnieniu jestem ruszany, bo w tym momencie łamią prawa pracownika. Nie usłyszałem nic konkretnego, tylko tyle że mam czas do piątku aby zdać durny kluczyk i identyfikator, bo jak nie to będę mieć karę 75zł. Nie polecam, tej agencji, bo takich cyrków nigdzie nie widziałem.
1
xxx 2016-11-03 13:12:17
pracowałam pod ta firma i nie narzekam wynagrodzenie na czas .. koordynator bardzo miły.
Miki48 2016-11-03 14:38:47
Tak poznański ekchem oddział to jest dno dna.Robiłem Kostrzyn,Szczecin wielokrotnie,Choszczno i nagle bo kiero miał zły humorek 12 maja 2015 na Carrefourze Mieszka I w Molo powiedział że skończyłem, wyszedł nawet nie informując gdy go pytałem za co.Następnego dnia odbieram telefon.No niestety został Pan na zawsze zablokowany na inwentaryzacje.Pisałem odwołania.Ale to walka z wiatrakami.Pensje zgadzały się po zatem jakbym w umowie miał napisane wyraźnie gwiazdką że, blokujemy Cię po takiej inwentaryzacji i przetrzymujemy forever Twój PESEL to bym pieć razy zastanowił się zanim pójdę.
1
Kris93 2016-11-04 08:37:28
Podpisuje się pod tym obiema rękami . Byłem pierwszy raz i ostatni na inwentaryzacji ze strefy job . Jako że pracowałem ponad 3 lata w sklepie budowlanym to i miałem okazję być na 3 wewnętrznych inwentaryzacjach organizowanych przez samych pracowników . Tutaj okazało się że nie robię za wolno no to ja się pytam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mać dlaczego miałem układać towar i sortować na magazynie na paletach gdzie był straszny syf i mógł człowieka szlak trafić . Magazyn powinni wyłącznie liczyć pracownicy danego obiektu a nie zewnetrzna firma . To się w głowie nie mieści
Strefa Job 2016-11-04 14:52:47
Dziękujemy za Twoją opinię. Niestety koordynatorzy nie są naszymi pracownikami, lecz zatrudniani są przez naszego zleceniodawcę. Niemniej jednak zależy nam bardzo na tym, aby atmosfera na inwentaryzacjach była przyjazna i zajmujemy się każdym zgłoszeniem o nieprawidłowym zachowaniu koordynatora. Nie otrzymaliśmy niestety od Ciebie takiego zgłoszenia, dlatego trudno nam dotrzeć do informacji o jakie osoby chodzi i rozwiązać ten problem. Prosimy o kontakt w tej sprawie na pelnomocnik@job-impulse.pl . Pozdrawiamy Strefa Job
1
Strefa Job 2016-11-04 14:58:57
Dziękujemy za Twoją opinię. Niestety koordynatorzy nie są naszymi pracownikami, lecz zatrudniani są przez naszego zleceniodawcę. Niemniej jednak zależy nam bardzo na tym, aby atmosfera na inwentaryzacjach była przyjazna i zajmujemy się każdym zgłoszeniem o nieprawidłowym zachowaniu koordynatora. Nie otrzymaliśmy niestety od Ciebie takiego zgłoszenia, dlatego trudno nam dotrzeć do informacji o jakie osoby chodzi i rozwiązać ten problem. Prosimy o kontakt w tej sprawie na pelnomocnik@job-impulse.pl . Pozdrawiamy Strefa Job
ilka1502 2016-11-06 20:07:16
Ludzie piszecie opinie choć byliście kilka razy lub raz. Ja już pracuje kilka lat, dorabiam sobie i to nie jest tylko jedna firma, która ma inwentaryzacje lecz kilka firm i raz jest lepiej a raz gorzej. Jeśli chodzi o Joba to kwestia dogadania z ludźmi np. na wjazdówkach, gdzie jedziesz swoim autem i masz zwrot za paliwo. Wiadomo, że nie wszyscy koordynatorzy są ok a z niektórymi nawet jest trudna gadka ale jak się chce to można wszystko. Jeśli chodzi o przerwy to czasem trzeba zwracać uwagę bo nie zawsze robią. Co do godzin pracy to nie zawsze jest jak piszą. Czasem piszą 6 h a pracujesz 4 h. Wiadomo, że jest to tylko umowa zlecenie a jak wszędzie pobierają podatek i kwotę za przelew. Jeśli ktoś nie ma pracy a chce zarobić to bierze co się da a nie siedzi na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i czyta tylko to co piszą inni że to jest złe albo tamto. Ja wiem, że każdy ma prawo powiedzieć co mu gra na duszy i szanuje to ale nie zniechęcajcie innych. Niech też pójdą, spróbują i dopiero powiedzą czy się podoba czy nie.
1
krululu 2016-11-14 11:26:37
Zdecydowanie odradzam. Byłem raz na inwentaryzacji i miałem dostać umowę do podpisania. Upominiałem się kilka razy o to by wysłano mi umowę i nic. Teraz upominam się by zapłacili mi za dobrze wykonana robotę - też nie mogę się doprosić. WYZYSK LUDZI NA CAŁEGO
1
Aaaa1234 2016-11-14 22:51:53
Absurd, mi nałożyli karę mimo tego ze dzwoniłam ok 3 godzin non stop chcąc podać zastępstwo, wykonałam kilkadziesiąt połączeń i żadna z pan nie pofatygowała sie zeby odebrać. A z racji tego ze nie mogłam zrobić tego przez platformę z powodu braku internetu inna droga nie wchodziła w grę, byłam na poprzedniej inwentaryzacji 8,5h, zero przerwy, koordynatorzy mocno nieprzyjemni, prosząc o pomoc Kolezanka usłyszała min. ,,naucz sie w końcu liczyć bo nie bede do Cb co chwile podchodził,, . Jedna z osob całkiem wyszła, pracowałam wielokrotnie rok temu ale od tego czasu duzo sie pozmieniało niestety
2
Aaa1234 2016-11-14 22:57:35
Absurd, mi nałożyli karę mimo tego ze dzwoniłam ok 3 godzin non stop chcąc podać zastępstwo, wykonałam kilkadziesiąt połączeń i żadna z pan nie pofatygowała sie zeby odebrać. A z racji tego ze nie mogłam zrobić tego przez platformę z powodu braku internetu inna droga nie wchodziła w grę, byłam na poprzedniej 8,5h, zero przerwy, koordynatorzy mocno nieprzyjemni, prosząc o pomoc Kolezanka usłyszała min. ,,naucz sie w końcu liczyć bo nie bede do Cb co chwile podchodził,,
zleceniobiorca 2016-11-18 15:50:32
Nie polecam . Ostrzegam, że musicie być NIEOMYLNI a koordynator jest wyrocznią . Lepiej sobie nimi nie zawracać głowy .
1
kalna 2016-11-19 22:24:29
To prawda, nie licza sie z pracownikami, naczej musieliby placic 2-krotna stawke plus duza przerwa.
Student 2016-11-24 12:43:21
Wiele zależy od tego gdzie się pójdzie. Można trafić na magazyn w hipermarkecie i przez 9 godzin przerzucać ciężkie rzeczy bez żadnej przerwy(tak, bo przerwa się nie należy nam). Można też trafić do jakiegoś małego sklepiku i sobie spokojnie liczyć gazety na półce. Z wypłatami raczej problemu nie ma. Żeby sobie dorobić w weekend to spoko, ale nic więcej.
1
ktoś 2016-11-24 16:09:55
Skoro takie stanowisko jak rzecznik u was jest to poproszę rzecznika pracownika o odpowiedź dlaczego macie tyle tupetu /pomijając warunki pracy jakie oferujecie i jak traktujecie ludzi/,że obsługę formalności dla ludzi niezbędnych przy takiej formie zatrudnienie macie w dużym poważaniu. Jeśli wystawiacie papiery pt. umowa czy też rozliczenie za przepracowany okres czasu, to najpierw kompetentne osoby winny się we właściwym miejscu podpisać a potem sprzedawać pracownikom papiery aby i oni się podpisali i otrzymali kompletne dokumenty. Robienie z ludzi idiotów i niedouków jest u was tradycją.
1
aaaa 2016-11-25 12:26:18
nie wiem czy wiesz, ale jak w strefie job idziesz na przerwę to ci ją odliczają od wypłaty
1
Załamka 2016-11-25 13:16:54
Nie polecam nikomu pracy w Pepco na stanowisku konsultanta ds. Pracy Tymczasowej. Tragedia, dziewczyna na równorzędnym stanowisku traktuje tam ludzi jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Jak najdalej od tego miejsca!!!!! Mobing!!!
tymczasowa pracownica 2016-12-01 15:12:00
Praca indywidualna, naprawę spokojna, łatwo dorobić,ale aktualnie mniej inwentaryzacji jest niż wcześniej,więc trzeba się szybko zapisywać. Nikt Ci nie przeszkadza,robisz swoje. Wszystko wytłumaczone,ludzie w porządku. Czasami koordynatorzy trochę obojętni i niemili,ale tak naprawdę po co mają być, bierzesz tylko od nich skaner i oddajesz nic więcej. Wypłaty terminowe,zgodnie z wcześniej ustaloną stawką. Jeden minus to fakt, że nigdy tak naprawdę nie wiesz ile godzin tam będziesz. Koleżanka przyjechała z innego miasta,żeby dorobić i pracowała 2h, więc zwróciło się za bilety tylko i nic nie zarobiła.
1
NIE RÓBCIE SOBIE TEGO 2016-12-05 17:09:55
Bardzo nie polecam, za pierwszym razem trafiłam na koordynatora buca. Nie wiem na jakiej zasadzie wybierają ludzi na to stanowisko, ale mam wrażenie, że wg nich im większy pajac tym bardziej się nadaje. Praca nie jest zła, ale żyć się z tego nie da. Długie godziny za grosze z debilami pozbawionymi jakiegokolwiek szacunku, empatii, ludzkości, profesjonalizmu, zaangażowania i z tak bardzo wielkim poczuciem wyższości, że na pieszo nie obejdziesz. Żałuję, że wcześniej nie przeczytałam opinii. Byłam dwa razy, za drugim trafiłam na koordynatorów, którzy raczej starali się nie przeszkadzać. Można było nawet usłyszeć "proszę", bo na "dziękuję" nie ma co liczyć, ale to i tak sukces. Myślałam, że to normalne i wcześniej po prostu słabo trafiłam, ale po rozmowie ze stałymi bywalcami okazało się, że lepiej już nie bedzie i reszta koordynatorów to takie buce jak ten pierwszy. Niestety, nie podał nazwiska, zasłaniał się ochroną danych. Szkoda, chętnie bym o nim poopowiadala jego szefowi.
1
częstochowa 2016-12-07 15:16:50
Chyba bysiecie chcieli zaby wam za darmo płaci, 13/12 zl to jest bardzo fajna stawka za godzinę, porównując do jakis ulotek gdzie placa 7, pracujesz sobie w ciepelku i zazwyczaj ludzie sa super. Jeżeli chodzi o odzieżowki to praca lekka i raczej przyjemna, wiadomo ze w supermarkecie jest ciężej, ale sami przeciez wiecie, że tak może być. Co do przerw to jak chcesz isc do toalety to idziesz i nigdy mi sie nie zdazylo zeby ktos mnie wyzwal za to ze ide sie napić i odpocząć chwilę. Wypłaty na czas i generalnie jak dla mnie wszystko na plus. Jeżeli ktos chce sobie dorobić na jakieś drobne wydatki to super opcja
Zostaw swoją opinię o Job Impulse Polska - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Job Impulse Polska