Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Job Impulse Polska

Pracowałeś w firmie Job Impulse Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
szkolenie? - 2014-07-18 17:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie no to chyba nie jest takie trudne.. na prawde nie dajecie rady tego zdawac? myslalem, ze to jakies bardziej skomplikowane, jakies przepisy czy cos. jak sie nie zdaje to i tak nie ma konsekwencji - tak zrozumialem z tego co napisala wuu, ale jakos nie wydaje sie mi to prawdopodbne. jesli ktos nie zdal testu i pracowal potem jeszcze na inwentaryzacji niech napisze
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-26 17:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracy tej nie polecam. Wszystko zależy od widzimisię audytorów, tego czy mają dobry dzień czy zły. A zazwyczaj to oni tam chyba wszyscy PSM mają niezależnie od płci. Złośliwi, nie przestrzegają zasad wymienionych w ABC audytora, nie chce im się pracować. Byłem na kilku różnych inwentaryzacjach i szczerze odradzam tą firmę.
zdjecie uzytkownika
studenciara - 2014-07-29 23:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zadowolona nie mogę powiedzieć. najlepsze u nich jest to, że można się zapisać przez platformę, nie trzeba latać po umowy i inne rzeczy do biura. czadowe rozwiązanie wg mnie! wchodze sobie każdego dnia, spoglądam co tam nowego, jak mi pasi to się zapisuję - tak to ja pracy jeszcze nigdy nie podejmowałm.Na inwentaryzacjach przyjemnie, znajome twarze, każdy pomoże jak potrzebujesz czegoś. Stawka też dobra, zleceń troche mają w miesiącu do wyboru, więc można grosz jakiś zarobić. Wkręciłam znajomych, też są zadowoleni, więc polecamy- jako praca dorywcza, w czasie studiów itp. super!
zdjecie uzytkownika
agg - 2014-08-01 15:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie polecam tą firmę dla młodych ludzi którzy chcą sobie dorobić, ja jestem z Lublina i najczęściej inwentaryzacje kończyliśmy o 3, niektórzy są bardziej uprzywilejowani i dłużej pracują, co jest mało sprawiedliwe.
Co do koordynatorów to bywa różnie, niektórzy są niemili ale ogólnie jak się pracuje to się pracuje i nie ma problemu. Ja aktualnie jestem zawieszona niby za to że za dużo pomyłek zrobiłam w liczeniu i zastanawiam się jak długo to będzie trwało, jeśli mnie odblokują to nadal mam zamiar kontynuować pracę w tej firmie, na czas studiów dziennych spokojnie można tam chodzić i dorobić sobie
zdjecie uzytkownika
studenciak - 2014-08-04 15:28:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba faktycznie sporo jest tych zelcen, bo w necie przegladalem i w mojej okolicy pojawia sie tego sporo. tak ise zastanawiam czy trzeba spelniac jakies specjalne warunki. i czy na poczatku wspolpracy podpisuje sie jakiegos rodzaju umowe ? z tego co piszecie to faktyczznie bedzie idealna praca dla mnie, bo dobrze sobie wybierac dni w ktorych chce sie pracowac a w ktorych imprezowac. co do samego sprawdzania i inwentaryzacji, jak szybko po tych bledach moga mnie zablokowac, bo nie powiem pewnie bledy sie zdarzaja. tego sie troche obawiam, ale moze sobie dam rade. nic nie pozostaje jak tylko sprobowac.
zdjecie uzytkownika
alamando - 2014-08-10 12:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mi czy ktoś miał taką sytuację, że zapisał się na inwentaryzację i podpisał już umowę, a jednak się nie pojawił i nie znalazł zastępstwa?
zdjecie uzytkownika
łódź - 2014-08-13 09:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam!
NIE POLECAM! Pracę w JI przynajmniej w Łodzi.
Pracowałam przez tą agencję w hutchinson do wczoraj. Poszłam na nocną zmianę po 2 tygodniowym przymusowym urlopie ze względu na to że odbiorca uszczelek też miał urlop i co się okazało że karta mi nie działa do odbicia się no to ochroniarz mnie wpuścił bocznym wejściem. Poszłam od razu do lidera z pytaniem co się dzieje zadzwonił do kierownika który łaskawie go poinformował że ja już u nich nie pracuje! A od JI nie dostałam żadnej wiadomości że nie przedłużyli mi umowy mimo tego że wcześniej byłam u nich żeby zanieść im L4 i tam przedłużono mi umowę do końca lipca i tam ich poinformowałam że idę na 2 tyg urlop i nikt mi wtedy nie powiedział że nie przedłużą mi umowy bo jakbym wiedziała to przez te 2 tyg szukałabym pracy!! nie polecam!!!!!!!!!! Nie dość że nie zostawiali umów w miejscu pracy jak się szło na nocną zmianę, to jeszcze przez miesiąc nie doczekałam się od nich karty do odbicia się i odbijałam się przez kartę wcześniejszej agencji! NIE POLECAM!!! NIKOMU!!
zdjecie uzytkownika
mifo - 2014-08-19 13:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mnie nie interesuje co prawda praca w Łodzi, ponieważ jestem z innego miasta, jednak opisana przez Ciebie sytuacja z tego miasta jest na prawdę mocno słaba. tak właściwie to jak to jest z tymi zwolnieniami L4 przy takiej umowie jak umowa z agencja pracy tymczasowej. to dziala w ogole w jakis sposob? urlop jeszcze w takiej umowie, tez dla mnei dziwna. w ogole sie pierwszy raz rozgladam za taka praca i szczerze powiem ze nie wiem jak to wyglada od strony prawno praktycznej. wlasciwie to jestem ciekawy co i jak
zdjecie uzytkownika
faelwenn - 2014-08-20 18:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ktoś wie czy w tesco potrzebna jest książeczka?
zdjecie uzytkownika
Aga - 2014-08-29 15:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super kierownicy Łukasz i Radek (warszawa) dopisują godziny ile się chce a na HDS to standard byłam ostatnio 3,50 a wpisane mam 5,50- Radek super gość tylko nie można go zrozumieć. Łukasz mrczysko mało mówi ale dopisze spokojnie . Ten Mariusz to krzykacz nerwós lepiej z nim nie zadzierać
zdjecie uzytkownika
spanepid - 2014-09-03 02:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chyba wszędzie jest potrzebna książęczka z tego co mam doświadczenie. Mam wrażenie, że to wszystko za jakisczas w tej warszawie się może zmienić, bo takie akcje to szybko są ukracane, chyba, że to już na prawdę długo trwa. a jak jest w innych miastach, bo akurat do Warszawy mam kawałek a nie zamierzam jeździć.
zdjecie uzytkownika
ByłaPracownica - 2014-09-12 21:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polegam pracować przez ta agencje pracy !
Żenada jak się da ! Dawaja 2 tygodniowe lub 3 dniowe umowy o prace , mniejsza o to juz, ale chodzi mi o taki fakt ze jak masz podpisana umowe z nimi to ty pracujesz dla nich a oni maja Cie gdzieś ! Tylko jezeli juz dochodzi do tego ze umowa konczyła ci sie wczoraj a ty chcesz zrezynowac to oni od razu ci w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodza a jak juz podpiszesz umowe to juz ich wali ... zeby ci pomoc .. nie polecam i załuje ze pracowałam przez to wieśniarstwo ...
zdjecie uzytkownika
obuwnicz - 2014-09-21 22:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja bylem zaintersowany praca w sklepie obowniczym przez job impulse. teraz przeczytalem opinie i nie wiem. jak to jest z tymi umowami - powiem wam szczerze, ze juz nie wiem gdzie szukac pracy bo zawsze moze byc cos nie tak a ja sie boje zeby cos zrobic. mam nadzieje ze mi pomozecie i cos napiszecie w tym temacie.
zdjecie uzytkownika
Przemek - 2014-09-25 15:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem już łącznie na 8 inwentaryzacjach na sklepie, magazynie (na stronie często jest np magazyn a i tak lądujesz na sklepie bo brakuje im tam ludzi). Atmosfera? Żadnych zastrzeżeń. Koordynatorzy życzliwi. Sama stawka jest dobra, akurat teraz zmniejszyli stawki mimo wszystko wciąż są bardzo dobre tym bardziej że konkurencje nieraz nawet o ponad 3zł mają niższe stawki.
Oddział Dolnośląski
zdjecie uzytkownika
idylla - 2014-10-06 18:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
super! wlasnie poszukuje zajecia we wroclawiu i jak tak oceniasz to jak to wygladalo w dolnoslaskim to ja chociaz raz sprobuje i sie zapisze. mam nadzieje, ze bede mial podobne odczucie po tym jak sie skonczy moja inwentaryzacja i nie bede musial tutaj pisac, ze bylo slabo. obiecuje ze napsize jak mi sie podobalo.
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2014-10-15 13:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja niestety nie jestem zadowolona z tej pracy. Wiadomo, że nie spodziewałam się nie wiadomo czego, ale...
Byłam jak dotąd na dwóch inwentaryzacjach w salonikach prasowych. Szacowany czas pracy to 3-5 godz.; raz byłam trzy, raz dwie. Czyli 20-30 zł brutto, minus koszt dojazdu oczywiście. Jeżeli chodzi o atmosferę, to rzeczywiście wszystko chyba zależy od koordynatorów: za pierwszym razem było ok, miły,uprzejmy i pomocny facet, aż się chciało pracować. Za drugim - nieuprzejma a nawet arogancka baba, stała nade mną jak esesmańska nadzorczyni w Auschwitz, naprawdę tak mi się skojarzyło. Zawsze kiedy idę do jakiejkolwiek pracy to staram się pracować jak najlepiej, ale w takiej atmosferze po prostu się nie da. Powinni jakoś przeszkolić tych swoich koordynatorów, czy co, bo tak to trudno się dziwić, że jest ogromna rotacja i nie ma komu pracować - ja np. w ciągu tygodnia dostałam już 3 sms-y z informacją, że brakuje im ludzi na dany dzień do roboty.
No i ta klauzula w umowie - nota bene wątpię czy legalna - o karze pieniężnej za nieobecność, chyba, że znajdzie się zastępcę, za którego się jest odpowiedzialnym. Tzn. jak rozumiem jeśli mój zastępca coś np. ukradnie, to ja będę za to płacić? dno i tona mułu, nie polecam nikomu tej firmy... ale inna sprawa, gdzie w dzisiejszych czasach znaleźć jakąś godną pracę? Dołujące to wszystko.
zdjecie uzytkownika
ich pracownik - 2014-10-15 22:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Uwazajcie na ta prace ja nie polecam oni szukaja bialych murzynow czyli Was! Pracowalismy 7 godzin prawie, zero przerwy. Wszyscy narzekali. Oni wszystko pieknie napisza ze przerwa platna a lipa przerwy nie ma. A praca ponad 6 h i przerwy nie bylo wszyscy juz plakali kregoslupy bolaly a wiadomo czlowiek sie nie postawi gdzie przerwa ktora oni sa zobligowani dac. Chodza do tego koordynatorzy jak jakies gestapo. A jak juz zbliza sie do otwarcia sklepu to dra sie. My podslyszelismy rozmowe dwojki koordynatorow. Jeden mowi do drugiego ktory chyba byl nowy ze oni niech napisze grzecznie pracuja a my od tego tu jestesmy aby sobie siedziec nic im nie pomagaj. Nic jak tylko unikac szerokim lukiem! No chyba ze chcecie aby zrovic z Was bialych murzynow tak jak biali ludzie w sredniowieczu z murzynow robili niewolnikow. Niestety nasza cywilizacja znow sie cofa przez te agencje pracy. Trzeba zakazac ich dzialania bo to przeradza sie w niewolnictwo pracy aby na przerwe nie pojsc po 6h pracy.
zdjecie uzytkownika
trzydzieści plus - 2014-10-16 23:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy na inwentaryzacjach w tej firmie pracują tylko studenci i w ogóle bardzo młodzi ludzie około dwudziestki? Chciałabym sobie trochę dorobić, ale głupio bym się chyba czuła w towarzystwie samej młodzieży ;)
zdjecie uzytkownika
olcia - 2014-10-17 19:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A z jakiego jestes miasta?
zdjecie uzytkownika
trzydzieści plus - 2014-10-17 23:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olcia - 2014-10-17 19:26:26]:
Katowice.
zdjecie uzytkownika
Nat - 2014-10-19 00:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, właśnie mam jutro iść na inwentaryzacje. Tylko mam kłopot bo nie mam konta w banku i nie wiem - czy oni chcą od nas numer konta? Bo jeśli tak bd musiała podać konto siostry...
zdjecie uzytkownika
Nat - 2014-10-19 00:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, właśnie mam jutro iść na inwentaryzacje. Tylko mam kłopot bo nie mam konta w banku i nie wiem - czy oni chcą od nas numer konta? Bo jeśli tak bd musiała podać konto siostry...
zdjecie uzytkownika
najwyższy czas - 2014-10-20 23:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NAt wiesz co, chyba najwyższy czas zacząć swoją dorosłość jak już masz pracę (nawet taką chwilową) to chyba pora na założenie konta bankowego. Teraz tyle ofert darmowych kont, nie ma się czego bać ;) ja też miałem przed tym opory ale warto było teraz mam kartę i wszystko mogę załatwiać. co do samej firmy to jak tutaj wygląda rozliczanie ile trzeba czekać na rozliczenie?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-31
Żródło: Gowork.pl
Legnica
(dolnośląskie)
Jesteśmy częścią Job Impulse Group, firmą doradztwa personalnego i agencją pracy tymczasowej o zasięgu europejskim. Na polskim rynku działamy od 2006 roku. W Polsce tworzymy Grupę Job skupiającą wyspecjalizowane marki usług HR dla biznesu: Job Impulse, Job Trainings, Simple Solutions oraz Job Abroad.Posiadamy status Agencji Pracy Tymczasowej Certyfikat: 3000/3 i Doradztwa Personalnego Certyfikat: 3000/2.Zadania:• praca polega na liczeniu aso
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
ivi - 2014-10-28 11:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem bardzo zadowolona. Stawka mogła by być wyższa, ale tak poza tym jest ok. Koordynatorzy (przynajmniej ci z Katowic) są ok. Rozdzielają pracę całkiem logicznie, wszyscy wychodzą mniej więcej razem z inwentaryzacji. Zawsze jest przerwa, a poczęstunek - zależy od sieci.
zdjecie uzytkownika
Filemona - 2014-10-30 18:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam, to oszuści. Zapisujesz się na jeden sklep, a okazuje się na miejscu, że są do liczenia dwa. Do tego lekko oszukują na liczeniu godzin. Z przerwami też często jest słabo, albo ich nie ma, albo są jak jesteś 10h w pracy.
Koordynatorzy z Poznania są mega spoko, także sama firma Inventory Solution tak, Job Impulse i ich polityka NIE.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Job Impulse Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x