Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Job Impulse Polska

Pracowałeś w firmie Job Impulse Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
student - 2014-06-18 19:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzieki za odpowiedzi, a powiecie jeszcze czy jakies inne zlecenia polecacie z JI poza inwentaryzacjami? bo moze mozna sobie troche urozmaicic :)
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-06-19 03:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem na inw kilka miesięcy temu z tą starą raszplą i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mnie strzelil. Wczoraj (17.6) w Chojnicach po sporej przerwie musiałem coś zarobić i o dziwo inwentaryzacje prowadził jakiś chłopak.(nie wiem jak się nazywa) i było naprawdę spoko. Żadnych krzykow, ani jazd. Spróbuje jeszcze raz i jeśli ta sama osoba będzie prowadziła wszystko to polecam.
zdjecie uzytkownika
tryyyszja - 2014-06-22 21:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam !
Chciałabym się wypowiedzieć ze względu na to jak mnie potraktowano w tej "szanownej" firmie.
Otóż, kolega pracuje u nich już jakiś czas, ostatnio coś mu wypadło i nie mógł przyjść, więc poprosił mnie o zastępstwo. Powiedział, że generalnie atmosfera jest super, nie poganiają, spokojnie sobie pracujesz pikając skanerem po półkach. Wcześniej nigdy nie słyszałam o JI, stąd też nie byłam za bardzo w temacie i z tego, co kolega mi powiedział, wszystkiego miałam dowiedzieć się na miejscu. Przeszłam przez szkolenia i kursy na platformie i z najlepszym nastawieniem wybrałam się pierwszego dnia na inwentaryzację.
Po pierwsze, zamiast skanować kody na sklepie, wrzucono nas na magazyn, co było dla mnie zaskoczeniem, ale okej. Przez 2 godziny skanowałam tekstylia z mega w porządku koordynatorem, do którego szłam z każdym problemem, bez obaw, że zawracam mu głowę. Później musiałam przejść razem z innymi do głównego magazynu, gdzie skanowaliśmy po prostu wszystko. Nie byłam przygotowana na ciąganie kartonów ważących grubo ponad 50kg (tym bardzie, że mam chory kręgosłup), ale tachali inni, tachałam i ja. Koordynator nr 2 wraz z koordynatorką, byli tak niesympatyczni i bucowaci, że bałam się do nich podejść za każdym razem, gdy skaner podświetlał mi się na czerwono. Zacisnęłam zęby i pracowałam dalej wciśnięta między palety z olejami napędowymi, a kartonami z narzędziami... Kolega, za którego przyszłam, powiedział, że mam pracować po 5h przez 2 dni. Gdy poinformowałam o tym, Pana Buca, zrobił wielkie oczy i powiedział, że w żadnym wypadku, że pracujemy 10h ! Wytłumaczyłam grzecznie, że jestem na zastępstwie, dostałam takie, anie inne informacje, mieszkam daleko i czeka na mnie kierowca. Kazał mi skończyć liczyć paletę i iść, oburzony, że mam kolegę oszusta. Na drugi dzień przygotowałam się, że będę tyrać w magazynie od 20 do 6 rano. Znów dostałam paletę mojego wzrostu, tym razem wypełnioną blokami, które były nieuporządkowane, a więc musiałam skanować wszystkie pojedynczo... Zajęło mi to 4 h ! Inni już dawno przeszli na inne strefy, a ja gniłam w tych blokach i tylko czułam na sobie te wkurzone spojrzenia koordynatorów. Postanowiłam się tym nie przejmować i robić swoje, tak szybko jak umiałam. Po przerwie było zamieszanie z paletami, zdążyłam policzyć 2 strefy zanim znów wkurzony i obrażony na cały świat Sz. P. Koordynator zwolnił mnie do domu, bo "nie ma już pracy" . Przed samym wyjściem zorientowałam się, że zgubiłam w trakcie pracy identyfikator i bałam się, że będę miała z tego tytułu kłopoty, więc zgłosiłam to innemu koordynatorowi. Powiedział mi, żebym się nie martwiła, że to nic, najważniejsze, żebym pamiętała swój PESEL. Uspokojona działałam dalej. Ale przy wyjściu musiałam oczywiście zostać zjechana, że jak to, że on mnie nie wypuści...
Ja rozumiem, że jest rotacja i nikt się nie przywiązuje specjalnie do pracownika, rozumiem też, że można być zmęczonym, mieć gorszy dzień itd., ale podejście, nie ukrywajmy, ma wpływ na przebieg pracy i motywację do niej. Z początku uważałam, że to niegłupia opcja, żeby sobie dorobić do studenckich wydatków, ale zostałam zniechęcona postawą koordynatorów, tym bardziej, że inni starali się pomóc najlepiej jak umieli.
Niestety nie chcę wiązać przyszłości z firmą i ludźmi, którzy nie potrafią przyczynić się do wydajności mojej pracy, ani jej docenić w najmniejszym nawet stopniu.
zdjecie uzytkownika
student - 2014-06-23 14:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@magda, masz jakies zaburzenia ze piszesz w formie meskiej? a moze jestes z Ji i robisz taką kryptoreklamę?
zdjecie uzytkownika
Majka2008 - 2014-07-02 11:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, potrzebuje pomocy. Chciałabym odszukać jednego z koordynatorów pracujących na inwentaryzacji 30.06 w Piotr i Paweł w Inowrocławiu. Czy może mi ktoś w tym pomóc?
zdjecie uzytkownika
Olcia - 2014-07-03 17:30:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dla mnie jako osoby w wieku 19 lat firma Job Impulse jest najlepszą firmą. Inwentaryzacje w Poznaniu są niesamowicie łatwe. Stawka też jest zadawalająca. Nie patrzą na wyształcenie tylko patrzą czy się starasz.Ja, dopiero tydzień temu byłam pierwszy raz i chce coraz więcej. Przez taką pracę można poznać ciekawych ludzi, których w innej pracy nie poznasz. Jeśli znajdzie się grupa, która pomaga, a nie szkodzi można dużo zdziałać.
zdjecie uzytkownika
asia - 2014-07-04 12:21:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Olcia, to chyba byłaby lekka przesada jakby patrzyli na wykształcenie przy wyborze osób na inwentaryzację. myślę, że biorą każdego i liczy się kolejność zgłoszeń. a chętnych chyba nie mają tak wielu, bo jak się do nich zgłosiłam, to jeszcze dopytywali czy jakiegoś znajomego nie chciałabym ze sobą zabrać ;)
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-07-09 15:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
mam pytanie, zaczynam tam pracę, mam nadzieję, że dobrze robię :D

chodzi o to, że (II)- to znaczyło inweteryzacja na magazynie czy na sklepie >?
zdjecie uzytkownika
ja05 - 2014-07-09 21:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy przez wypełnianie kwestionariusza osobowego przychodza jakies pisma na adres, czy coś sie ogolnie tam płaci czy nie??
zdjecie uzytkownika
Wuu - 2014-07-16 14:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. moglby mi ktos udzielic informacji na temat szkolen ? nie zdalam go 2 razy i wiecej nie moge powtorzyc, choc raz to nie zdalam celowo ;p w sumie glownie interesuje mnie jakie w JOB maja skanery, gdyz na inwentaryzacje itak zapisywac sie moge pomimo nie zdanego szkolenia ;| troche dziwne.
zdjecie uzytkownika
szkolenie? - 2014-07-16 17:56:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sporo tych ofert dzieki job impulse, nawet w mojej okolicy. tylko jest jedno ale... o co chodzi z tym szkoleniem - jakiego rodzaju test trzeba zdać? bo napisałas, ze takie sa. a z tym sie nie spotkalem jeszcze nigdzie. ale jesli mozna podjac prace bez tego szkolenia to nie wiem jaki to ma do konca sens. wytlumaczcie mi to.
zdjecie uzytkownika
m - 2014-07-18 14:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szkolenie? - 2014-07-16 17:56:34]:
na platformie jest "szkolenie" typu e-learning, czyli oglądasz slajdy prezentacji, a później wypełniasz z tego teścik. Ten 1 polega na liczeniu sztuk towaru na obrazkach.
zdjecie uzytkownika
szkolenie? - 2014-07-18 17:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie no to chyba nie jest takie trudne.. na prawde nie dajecie rady tego zdawac? myslalem, ze to jakies bardziej skomplikowane, jakies przepisy czy cos. jak sie nie zdaje to i tak nie ma konsekwencji - tak zrozumialem z tego co napisala wuu, ale jakos nie wydaje sie mi to prawdopodbne. jesli ktos nie zdal testu i pracowal potem jeszcze na inwentaryzacji niech napisze
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-26 17:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracy tej nie polecam. Wszystko zależy od widzimisię audytorów, tego czy mają dobry dzień czy zły. A zazwyczaj to oni tam chyba wszyscy PSM mają niezależnie od płci. Złośliwi, nie przestrzegają zasad wymienionych w ABC audytora, nie chce im się pracować. Byłem na kilku różnych inwentaryzacjach i szczerze odradzam tą firmę.
zdjecie uzytkownika
studenciara - 2014-07-29 23:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zadowolona nie mogę powiedzieć. najlepsze u nich jest to, że można się zapisać przez platformę, nie trzeba latać po umowy i inne rzeczy do biura. czadowe rozwiązanie wg mnie! wchodze sobie każdego dnia, spoglądam co tam nowego, jak mi pasi to się zapisuję - tak to ja pracy jeszcze nigdy nie podejmowałm.Na inwentaryzacjach przyjemnie, znajome twarze, każdy pomoże jak potrzebujesz czegoś. Stawka też dobra, zleceń troche mają w miesiącu do wyboru, więc można grosz jakiś zarobić. Wkręciłam znajomych, też są zadowoleni, więc polecamy- jako praca dorywcza, w czasie studiów itp. super!
zdjecie uzytkownika
agg - 2014-08-01 15:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie polecam tą firmę dla młodych ludzi którzy chcą sobie dorobić, ja jestem z Lublina i najczęściej inwentaryzacje kończyliśmy o 3, niektórzy są bardziej uprzywilejowani i dłużej pracują, co jest mało sprawiedliwe.
Co do koordynatorów to bywa różnie, niektórzy są niemili ale ogólnie jak się pracuje to się pracuje i nie ma problemu. Ja aktualnie jestem zawieszona niby za to że za dużo pomyłek zrobiłam w liczeniu i zastanawiam się jak długo to będzie trwało, jeśli mnie odblokują to nadal mam zamiar kontynuować pracę w tej firmie, na czas studiów dziennych spokojnie można tam chodzić i dorobić sobie
zdjecie uzytkownika
studenciak - 2014-08-04 15:28:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba faktycznie sporo jest tych zelcen, bo w necie przegladalem i w mojej okolicy pojawia sie tego sporo. tak ise zastanawiam czy trzeba spelniac jakies specjalne warunki. i czy na poczatku wspolpracy podpisuje sie jakiegos rodzaju umowe ? z tego co piszecie to faktyczznie bedzie idealna praca dla mnie, bo dobrze sobie wybierac dni w ktorych chce sie pracowac a w ktorych imprezowac. co do samego sprawdzania i inwentaryzacji, jak szybko po tych bledach moga mnie zablokowac, bo nie powiem pewnie bledy sie zdarzaja. tego sie troche obawiam, ale moze sobie dam rade. nic nie pozostaje jak tylko sprobowac.
zdjecie uzytkownika
alamando - 2014-08-10 12:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mi czy ktoś miał taką sytuację, że zapisał się na inwentaryzację i podpisał już umowę, a jednak się nie pojawił i nie znalazł zastępstwa?
zdjecie uzytkownika
łódź - 2014-08-13 09:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam!
NIE POLECAM! Pracę w JI przynajmniej w Łodzi.
Pracowałam przez tą agencję w hutchinson do wczoraj. Poszłam na nocną zmianę po 2 tygodniowym przymusowym urlopie ze względu na to że odbiorca uszczelek też miał urlop i co się okazało że karta mi nie działa do odbicia się no to ochroniarz mnie wpuścił bocznym wejściem. Poszłam od razu do lidera z pytaniem co się dzieje zadzwonił do kierownika który łaskawie go poinformował że ja już u nich nie pracuje! A od JI nie dostałam żadnej wiadomości że nie przedłużyli mi umowy mimo tego że wcześniej byłam u nich żeby zanieść im L4 i tam przedłużono mi umowę do końca lipca i tam ich poinformowałam że idę na 2 tyg urlop i nikt mi wtedy nie powiedział że nie przedłużą mi umowy bo jakbym wiedziała to przez te 2 tyg szukałabym pracy!! nie polecam!!!!!!!!!! Nie dość że nie zostawiali umów w miejscu pracy jak się szło na nocną zmianę, to jeszcze przez miesiąc nie doczekałam się od nich karty do odbicia się i odbijałam się przez kartę wcześniejszej agencji! NIE POLECAM!!! NIKOMU!!
zdjecie uzytkownika
mifo - 2014-08-19 13:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie nie interesuje co prawda praca w Łodzi, ponieważ jestem z innego miasta, jednak opisana przez Ciebie sytuacja z tego miasta jest na prawdę mocno słaba. tak właściwie to jak to jest z tymi zwolnieniami L4 przy takiej umowie jak umowa z agencja pracy tymczasowej. to dziala w ogole w jakis sposob? urlop jeszcze w takiej umowie, tez dla mnei dziwna. w ogole sie pierwszy raz rozgladam za taka praca i szczerze powiem ze nie wiem jak to wyglada od strony prawno praktycznej. wlasciwie to jestem ciekawy co i jak
zdjecie uzytkownika
faelwenn - 2014-08-20 18:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ktoś wie czy w tesco potrzebna jest książeczka?
zdjecie uzytkownika
Aga - 2014-08-29 15:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super kierownicy Łukasz i Radek (warszawa) dopisują godziny ile się chce a na HDS to standard byłam ostatnio 3,50 a wpisane mam 5,50- Radek super gość tylko nie można go zrozumieć. Łukasz mrczysko mało mówi ale dopisze spokojnie . Ten Mariusz to krzykacz nerwós lepiej z nim nie zadzierać
zdjecie uzytkownika
spanepid - 2014-09-03 02:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chyba wszędzie jest potrzebna książęczka z tego co mam doświadczenie. Mam wrażenie, że to wszystko za jakisczas w tej warszawie się może zmienić, bo takie akcje to szybko są ukracane, chyba, że to już na prawdę długo trwa. a jak jest w innych miastach, bo akurat do Warszawy mam kawałek a nie zamierzam jeździć.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-10
Żródło: Gowork.pl
Piaseczno
(mazowieckie)
Sprzedawca w salonie obuwniczym   Miejsce pracy: Piaseczno ul. Puławska 42    Zadania: profesjonalna obsługa Klienta w oparciu o firmowe standardy; osiąganie oczekiwanego obrotu; monitorowanie oraz realizacja wskaźników sprzedażowych; sprzedaż z zastosowaniem technik sprzedażowych   Wymagania: doświadczenie w pracy na stanowisku sprzedażowym; wysoka kultura osobista, samodzielność oraz odpowiedzialność; wysokie zdolno
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
ByłaPracownica - 2014-09-12 21:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polegam pracować przez ta agencje pracy !
Żenada jak się da ! Dawaja 2 tygodniowe lub 3 dniowe umowy o prace , mniejsza o to juz, ale chodzi mi o taki fakt ze jak masz podpisana umowe z nimi to ty pracujesz dla nich a oni maja Cie gdzieś ! Tylko jezeli juz dochodzi do tego ze umowa konczyła ci sie wczoraj a ty chcesz zrezynowac to oni od razu ci w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodza a jak juz podpiszesz umowe to juz ich wali ... zeby ci pomoc .. nie polecam i załuje ze pracowałam przez to wieśniarstwo ...
zdjecie uzytkownika
obuwnicz - 2014-09-21 22:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja bylem zaintersowany praca w sklepie obowniczym przez job impulse. teraz przeczytalem opinie i nie wiem. jak to jest z tymi umowami - powiem wam szczerze, ze juz nie wiem gdzie szukac pracy bo zawsze moze byc cos nie tak a ja sie boje zeby cos zrobic. mam nadzieje ze mi pomozecie i cos napiszecie w tym temacie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Job Impulse Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x