logo Job Impulse Polska

Job Impulse Polska

Poznań

Opinie o Job Impulse Polska

jqwe 2016-04-06 22:16:11
Miałam podobną sytuację z odwołaniem. Koordynator niemiły, coś mu nie pasuje, no i koniec. Nie mają tam aż tylu pracowników- ciągle szukają ludzi. Zamiast po jednej takiej inwentaryzacji, gdzie niby tyle błędów, dawać jakieś "ostrzeżenie" to od razu żegnają się. Mogliby się tym zająć...
4
anonim 2016-04-21 00:22:53
Nie polecam pracy w tej firmie. Oszukują na godzinach pracy, na inwentaryzacjach nie robią przerw i nie uwzględniają zwolnień lekarskich za nieobecności. Jak ktoś jest chory to ma przyjść z gorączką do pracy, bo inaczej trzeba im karę zapłacić. Ważne by człowieka wykorzystać.
3
milena 2016-04-22 18:34:19
Nie uwzględniają zwolnień, bo w umowie, którą się podpisuje jest napisane, że należy wtedy znaleźć za siebie zastępstwo, więc zwolnień lekarskich nie muszą przyjmować.

Byłam na kilku inwenturach w Wawie i było spoko.
anonim 2016-04-26 19:10:33
a jak nikt za Ciebie nie chce przyjść, a chory jesteś to co? Sam im musisz płacić.
fd 2016-04-29 16:59:53
hej hej no a ja mysle nad praca u nich jako operator wozka widlowego w Łodzi bo taka oferta teraz jest do zadan takiej ososby nalezy miedzy innymi o bsługa wózka widłowego lub wózka ciągnikowego (milk-run), dostarczanie komponentów na linię produkcyjną,
NIE 2016-05-04 12:52:19
Ja również nie polecam lepiej chyba ulotki rozdawać kasa podobna a pracujesz w dzień stawka na inwentaryzacjach słaba jak za prace w nocy. Byłem kiedyś z kumpelą ( alma przy ul kilińskiego Łódź ) było mega zamieszanie w szatni brak miejsca smród bród osób chyba z 25 po 4 godzinach koniec pracy i w środku nocy rób sobie co chcesz my z Piotrkowskiej 182 ale inni ludzie okolice Łodzi więc smutno że takie jest traktowanie zwłaszcza starszych osób
NIE POLECAM
1
Pruku 2016-05-04 21:39:38
I co to ma do rzeczy tutaj, skoro Almy robiła inna firma?
izka 2016-05-05 21:41:22
Nie wiem czego spodziewasz się po pracy tymczasowej @NIE i dlaczego piszesz to tutaj, przecież to nie jest wina agencji
Piotr 2016-05-09 23:38:56
Tak anonim... musisz płacić za nieobecność, bo to jest w umowie na jednej kartce A4, którą akceptujesz podpisując. Musisz płacić na pewno, kiedy rezygnujesz, nie podatygujesz się nawet, żeby zadzwonić do nich i poinformować, że Cię nie będzie. I zdecydowanie powinieneś płacić za to, że nie ma Cię na inwentaryzacji i z racji Twojej nieobecności trwa ona dłużej. Takich lekkodychów z 10-ciu i zamiast 8 liczy się 11h.
SzczecinODDZIALbydgoszcz 2016-05-27 15:00:53
Sama praca w sobie ok, ale koordynatorzy masakra ! Brakowało około 15 osob, pracowalismy w duzym markecie i przez 10h pracy nie mielismy nawet 5 minut przerwy, niektorzy nie mieli ze sobą nawet wody i tez nie mogli wyjsc się napić. Na papierosa - absolutnie nie. iby brakowało ludzi ale koordynatorzy nie wzięli skanera i nie pomogli tylko siedzieli na necie i narzekali jak to oni ciężko mają, i jak mało jest ludzi. PORAŻKA. Zaczęliśmy się wykłócać o chwilę przerwy bo już nawet oczopląs był od tych towarów, ale nic. Następnego dnia dostałam meila, że blokują mi konto bo za wolno pracowałam i koordynatorowi się nie spodobało. WYZYSK NIE PRACA, NIE POLECAM
1
zawiedzionaGłogów 2016-05-30 13:24:11
Bardzo nie polecam pracowania w tej firmie! Wyzysk ludzi na całego! Traktują swoich pracowników jak niewolników i dają wypłatę ,,z łaską''. Koordynatorzy są straszni, chodzą podczas pracy i używają mało kulturalnych form motywacji pracowników do pracy. Drą się i sypią głupimi docinkami. Wszystko jakby to była ich łaska że nas zatrudnili. Bardzo niemile wspominam współpracę z tą agencją.
2
michal 2016-06-10 10:58:29
Dodam swoje. Osoba doświadczona, prawie 90 zleceń zrealizowanych. Dalej lubie to robić i ja osobiście nie mam az tak dużych zastrzeżeń. Wyplata zawsze terminowi to jest na największy +
Ala 2016-06-10 18:11:54
agencja ok, przynajmniej nie mają poje.. regulaminu, z którego za wszystko Ci potrącają. Wypłaty do 15
Ala 2016-06-10 18:20:42
dodam, że chodzi o agencje w Łodzi
w89 2016-06-11 18:54:42
@ ala za co według regulaminu możesz mieć potrącone i ile konkretnie? licze na rzetelne odpowiedzi tutaj
paula22 2016-06-13 11:06:31
Odradzam wam pracować w tej firmie, ponieważ pracowałam tam przez 4 miesiące przez cały czas a jak tylko zachorowałam i musiałam iść na zwolnienie lekarskie to po tym czasie nie przedłużyli mi umowy. Zabierają kasę z wypłaty za wszystko za dojazdy inne rzeczy. Nie spotkałam się do tej pory z taką firmą która traktuje tak nie ferr swoich pracowników.
4
fgvb 2016-06-15 12:29:02
tak sie zastanwiam nad podjeciem rpacy u nich w firmie..widze ze oferuja wynagrodzenie 14,05zł brutto/h
knhi 2016-06-16 12:56:22
Jak dla mnie to trzeba iść i spróbować, a nie siedzieć w domu i tylko czytać. Ja gdybym tylko czytała opinię to bym nie poszła... A tak to jestem zadowolona. Może to zależy od nastawienia? Czy jest się nastawionym na pracę czy na siedzenie, liczenie i coś w stylu luzu. Może za krótko tam pracuje, żeby powiedzieć coś więcej.
A jeżeli chodzi o te zwolnienia lekarskie to nie należy zapominać, że to nie jest umowa o pracę tylko zlecenie - umowa cywilnoprawna. To ma inne zasady.
Ja polecam. Jak się pójdzie i nie spodoba się czy wyrzucą to co z tego? Było się spróbowało, poznało czegoś nowego i się wie.
2
bibi lala 2016-06-16 13:09:27
czy to prawda że kucharza w augustowie poszukujecie?
zalamana8989 2016-06-18 11:15:40
Lodz. Odradzam. Bylam na rozmowie do dhl na infolinie. Bardzo fajna praca. Odbieranie polaczen przychodzacych. Moze trzeba sie uczyc wielu kwesti zeby udzielac pdrazu klientowi odpowoedzi ale nic sie nie sprzedaje. Podpisalam z nini umowe i uwaga... trafilam na inny dzial ktory ciezko bylo ogarnac. Potrzebowali tam ludzi narazie na wakacje. I przez ta prace stracilam szanse pracowac gdzie indziej bo musialam wybierac. W tej drugiej formie ktora odrzucilam trzeba bylo sprzedawac tyle ze dawali umowe o prace. Ale ja juz nie chcialam bic przez tel sprzedawac i wybralam to a teraz zaluje. Na rozmowie bylo mi prpponowanr inne stanowisko a rzucili mnie na inne bo ludzie na urlopy poszli.... ostatni raz zaltwiam jaka kolwoek prace przez agencje pracy. Zaluje ze tam poszlam a w tej drugiej firmie jestem spalona juz
bejbe568 2016-06-18 11:18:29
w sumie jakl cię tak przerzucali to bardzo dobrze, wyrabiasz sobie nowe doświadczenia i elastyczność zawodową, niwelujesz poniekąd bezrobocie strukturalne w kraju
wituś 2016-06-22 15:35:23
e tam, przy dużej ilości pracowników takie metody dla mnie są normalnym standardem - ja chcę u was pracować jako operator rozlewu - stawka 2800zł brutto/miesiąc podobno - czy to jest pwda czy tylko plotki? n ie ukrywam że to byłoby dobre wynagrodzenie
ktos 2016-06-23 12:01:08
moze te obliczenia pomoga ludziom. jezdzilam pol miesiaca, godzin bylo sporo a nawet duzo. i przelew : 87 zlotych. powodzenia przyszli pracownicy! ! ! ! !
2
emil 2016-06-23 12:02:24
Widzę, że pomocnik magazyniera w Łodzi ma spoko stawki, aż 14 zł/h?
Rzecznik pracownika JI 2016-06-28 11:07:53
Jeżeli uważa Pani, że wypłata nie jest zgodna z podpisaną umową prosimy o zgłoszenie reklamacji na e-mail: rzecznik_pracownika@job-impulse.pl lub kontakt z dedykowanym konsultantem: (usunięte przez administratora) upewnimy się, czy wynagrodzenie zostało naliczona poprawnie.
adam 2016-06-28 11:20:47
Czy ktoś już aplikował na elektromechanika w Grodzisku Mazowieckim? Czy tam jest więcej, niż jeden wakat?
ciekawy 2016-07-05 13:23:30
Co oznacza symbol II?
majek 2016-07-05 15:29:39
Pracownik Biura Obsługi Klienta w Dziale Transakcji i Windykacji jest potrzebny.. dajcie znac jeszcze jak z tą ofertą.
michal 2016-07-21 11:58:30
co za belkot. Wlasnie dobrze ze dluzej trwa inwentaryzacja. Po to zawalam nocke aby dostac przynajmniej te 100 zl a nie 4-5 dych.
Jan 2016-07-21 12:19:57
Job Impulse Polska zatrudnia masę osób na fajne stanowiska, mega imponują mi te właśnie np. jak Młodszy Konsultant ds. Obsługi Klienta Międzynarodowego gdzie jest dobra kasa i dość małe wymagania jak na takie spoko zarobki i w ogóle wszystko z nich
Anona 2016-07-22 00:16:14
Dokładnie - im dłużej tym lepiej. Ja bym powiedział, że inwentaryzacje są krótkie za krótkie jak dla mnie. Nie wiem, może takie są tylko w mojej okolicy, ale Carrefour czy Tesco i 5-6 godzin na sklepie to nie jest dużo. Szczególnie wyjazdowe bez premii nie opłacają się. Ja była... Jechałam 2 godziny w jedną stronę, 4 pracowałam i przez kolejne 2 wracałam.
q 2016-07-22 10:56:46
Widzę że jest tutaj sporo ogłoszeń nowych do Job Impulse i powiedzcie mi w pierwszej kolejności czy tutaj dobrze płacą czy płaca na czas, czy ogólnie wszystko jest w porządku z tego typu finansami, będzie bardzo miło jesli mi odpowiecie na czas, dzięki
KLCYG 2016-07-23 19:32:25
Jaką drogą należy dostać informacje np. gdzie czekać lub do kogo się zgłosić w sklepie na wybraną już inwentaryzację? Bo w szczegółach oferty nic nie ma.
Pomoże ktoś?
Maaaa21 2016-07-23 19:57:38
Job Impulse Polska poiszukuje ludzie do pracy do Bydgoszczy czy Bielsko-Białej czy Strykowa, fajnie.
Rzecznik Pracownika Job Impulse 2016-07-26 11:52:01
W sklepie (idąc na inwentaryzację) można się zgłosić do ochrony sklepu lub punktu obsługi klienta - wtedy zostanie się pokierowanym w odpowiednie miejsce. W razie jakichkolwiek pytań można się też kontaktować w godzinach pracy biura z konsultantem (dane kontaktowe są na strefajob lub stronie Job Impulse)
także 2016-07-26 15:41:48
Hej, a są teraz jakieś oferty pracy? Dzięki za odpowiedź
elizabet 2016-07-27 07:52:42
Alicjo! albo ty bajki piszesz albo tobie takie bzdury wcisnęli. nikomu nie płacą 15 złotych. za pół przepracowanego miesiąca i długich wyjazdów dostałam 75 złotych. widocznie to inna matematyka jest. Powodzenia!
kaja 2016-07-27 11:40:46
Płatny staż w Dziale Rozwoju Biznesu jest teraz u nich w Łodzi, fajna w sumie opcja dla studentów jest.
Job Impulse Polska (Grupa Job) 2016-08-11 15:23:10
paula22, bardzo zaskoczyły nas informacje, o których Pani pisze. W żadnym z naszych standardów nie mieści się pobieranie jakichkolwiek opłat od pracowników, co oznacza, że złamane zostały nasze standardy działania. Ta sytuacja musi zatem zostać przez nas wyjaśniona i musimy wyciągnąć konsekwencję w stosunku do osoby, która dopuściła się złamania zasad etyki biznesowej Grupy Job. Prosimy o kontakt z Pełnomocnikiem ds. jakości (pelnomocnik@grupajob.pl) i podanie szczegółów, byśmy mogli wyjaśnić jak doszło do tej sytuacji i pociągnąć właściwe osoby do odpowiedzialności.
róża 2016-08-11 15:41:27
@kaja a skoro już jak widzę dysponujesz pewną widzą na temat tego stażu, to jak wygląda kwestia wynagrodzeń?
WERA 2016-08-11 15:57:49
SZUKAM ZASTĘPSTWA NA INWENTARYZACJE W TESCO W KRAKOWIE NA DNI 20,21,22.08. DOJAZD WŁASNY.
WIĘCIEJ INFO tel 790-394-699
paweł 2016-08-11 20:32:43
Płatny staż w Dziale Przygotowania Materiałów Opakowaniowych w Strykowie przyciagnal moja uwage co o tym sadzicie? w ogole to juz duzy plus za to ze firma przyjmuje studentow na staz a to ze za to chca placic to juz w gole baardzo dobrze o nich swiadcyz
Natalia 2016-08-11 21:46:59
Jak wygląda zastępstwo? Muszę zgłosić gdzieś tą osobę na platformie strefajob.pl czy wystarczy, że ta osoba pójdzie i powie, że przyszła za mnie, a nic przez internet nie trzeba zgłaszać?

Poza tym byłam dwa razy i jestem bardzo zadowolona. Polecam ;)
e- 2016-08-11 21:50:24
@paweł owszem obiecująca ale ciekawe jak bardzo jest płatny
WERA 2016-08-12 14:52:40
Z tego co czytałam to chyba musi być zarejestrowany
paweł 2016-08-12 19:47:47
ale co masz na myśli? co jest płatne? powiem Wam ze mnie zainteresowala od nich oferta na stanowisko młodszego konsultanta do spraw obsługi klienta międzynarodowego- sami napisali ze oferowna jest atrakcyjna stawka
madlen 2016-08-17 14:11:37
Poszukuję osoby na zastępstwo na inwentaryzacje w Krakowie, 22.08
(usunięte przez administratora)
kaja 2016-08-17 14:51:40
Praca na stanowisku sprzątaczki jest potrzebna od zaraz.
Madlen 2016-08-18 22:43:47
Telefon kontaktowy(usunięte przez administratora)
mewa? 2016-08-19 11:57:39
@ kaja sprzątaczka to jedna z naprawdę wielu propozycji - posukują też operatora maszyn do łodzi, pracownika produkcji do Strykowa, elektromechanika do warszawy i jeszcze na wiele innych stanowisk. Na pewno każdy z was znajdzie coś dla csiebie z tej oferty
Zostaw swoją opinię o Job Impulse Polska - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Job Impulse Polska