Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Job Impulse Polska

Pracowałeś w firmie Job Impulse Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
odradzam - 2014-12-19 13:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odradzam pracę w tym goownie. Nie wypłacają pensji, a jeśli już to nie całą. O ile się zorientujesz, że nie wypłacili ci całej kasy, to powiedzą ci, że cię nawet na inwentaryzacji nie było, gdy faktycznie byłeś i każą ci to udowadniać. Jeśli ci przyznają już rację, to i tak nie wypłacą należnej kasy w terminie, w ktorym powinna być wypłacona tylko po miesiącu lub po dwóch... Koordynatorzy chodzą naburmuszeni jakby pracowali tam za karę i z wielką łaską ci pomogą albo coś wytlumacza... Jedna wielka parodia.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-12-23 16:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [odradzam - 2014-12-19 13:13:17]:
Potwierdzam. Chcieli mnie oszukać i wypłacili mi jakieś grosze (49 zł) za prawie 10h pracy - po prostu naliczyli mi godziny tylko do przerwy. Potem konsultantka, bardzo zdziwiona, obiecała mi że się tym zajmie, ale na resztę pieniędzy i tak musiałam czekać do grudnia. Co najśmieszniejsze, nadal wtedy zapraszali mnie na następne inwentaryzacje ;) Dopiero po dość niemiłym mailu do kogoś innego natychmiast mi zapłacili resztę i teraz chyba zablokowali mi konto :D Ta firma to tragedia. Koordynatorzy myślą że są "menedżerami" w korpo, a nawet nie potrafią wytłumaczyć jak liczyć pewne towary. Rozumiem że o pracę jest ciężko, ale mnie jest szkoda czasu i energii na domaganie się swoich zarobionych pieniędzy.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-26 00:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czy musze sie wyrejestrowac z urzedu pracy biorąc udział w inwentaryzacjach?
zdjecie uzytkownika
bezkitu - 2015-01-02 12:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam , dostajecie mniej kasy bo 4 zl potracaja za przelew .....
zdjecie uzytkownika
name - 2015-01-02 20:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Organizacja pracy masakra Totalny chaos nikt nic nie wiedzial gdzie mamy sie udac na jaka hale kordynator nie odbieral telefonu , ochroniarze wogole nie poinformowani ze bedzie jaka kolwiek firma zewnetrzna .Kazali przyjsc na 7 na hale dotarlismy okolo 9 i przez kolejny czas stanie i patrzenie na siebie bo nikt nic nie wiedzial
zdjecie uzytkownika
Nie polecam - 2015-01-05 14:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Praca w biurze w Katowicach na stanowisku Konsultanta ds rekrutacji przy umowie zlecenie do końca lutego za wynagrodzenie 10 zł (słownie "dziesięć"!!) BRUTTO. Wymagania firmy: wykształcenie wyższe (ZZL, psychologia), prawo jazdy, znajomość Kodeksu Pracy i Ustawy o tymczasowych, WYSOKA motywacja do pracy itd. Praca w nadgodzinach to standard
zdjecie uzytkownika
nie polecam !!!! - 2015-01-19 03:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nikomu nie polecam pracować w tej firmie.Przykładowo inwentaryzacja ma się zacząć o 20:30 a zaczyna o 21 ma trwac minimum 4 godziny a trwa 3, jak dla mnie to jest zwykła kpina! Zero organizacji wypuszczają połowe ludzi ktorzy muszą czekać na reszte a połowa dalej siedzi na sklepie i liczy.Już nie wspominając o tym że koordynatorzy są chamscy, opryskliwi i uważają się za " nie wiadomo kogo", a jak ktoś chce wyjść na " siusiu" to się pytają czy " zwiedzasz" czy pracujesz.
zdjecie uzytkownika
kasjan - 2015-01-21 18:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hm... ogolnie nie jest najgorzej. Wszystko zalezy jaki koordynator sie trafi. Pracowalem z ta firma przez pare lat z przerwami. Na szczescie nie mialem przygod z wynagrodzeniami ale kilka razy trafili sie niezbyt uprzejmi koordynatorzy uwazajacy ze moga ci wszystko rozkazac... raz podczas liczenia makaronow bylo juz jakos nad ranem podszedl do mnie jakis koordynator i zaczal jeszcze poganiac. Wymieszane byl byly 3 rodzaje makaronow laczna ilosc ok 500 opakowan luzem wylozone i wymieszane kazdy rodzaj inny ean. Nie powiem wq mnie. Tym bardziej ze na umowie ZLECENIU nie ma czegos takiego jak koerownik i nikt nie moze bezposrednio ci rozkazywac...Z przerwami roznie bywa. Zalezy jakie jest tepo liczenia i jak daleko do komca. Zdazalo sie ze bylo 7 , 7.5 h bez przerwy. Dobre do dorobienia paru groszy jednak nie na dluzsza mete.... co do wynagrodzenia. Pieniadze na czas. Jesli ktos wyjatkowo byl niedoklady w danym obszarze liczenia i musial on zostac przeliczony jeszcze raz wowczas czas pracy mozliwe ze mogl zostac odjety od ogolnego czasu jako ze wazna jest dokladnosc liczenia.

Jednak jezeli zadaja zeby byc na 22 to lepeij by bylo zeby od tego czasu liczyli. A nie jak sobie wymysliki ze od czasu otrzymania skanera ( w duzych inwentaryzacjach czasem zdaza sie czekac na skamer.az godzine) a czesto mawet pol przynajmniej trzeba doliczyc na samo przybycie koordynatorow ktorzy przychodza czasem dopoero rozkladaja skanery i komputery dopiero jak wszyscy przyjda 22:30
zdjecie uzytkownika
kasjan - 2015-01-21 18:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hm... ogolnie nie jest najgorzej. Wszystko zalezy jaki koordynator sie trafi. Pracowalem z ta firma przez pare lat z przerwami. Na szczescie nie mialem przygod z wynagrodzeniami ale kilka razy trafili sie niezbyt uprzejmi koordynatorzy uwazajacy ze moga ci wszystko rozkazac... raz podczas liczenia makaronow bylo juz jakos nad ranem podszedl do mnie jakis koordynator i zaczal jeszcze poganiac. Wymieszane byl byly 3 rodzaje makaronow laczna ilosc ok 500 opakowan luzem wylozone i wymieszane kazdy rodzaj inny ean. Nie powiem wq mnie. Tym bardziej ze na umowie ZLECENIU nie ma czegos takiego jak koerownik i nikt nie moze bezposrednio ci rozkazywac...Z przerwami roznie bywa. Zalezy jakie jest tepo liczenia i jak daleko do komca. Zdazalo sie ze bylo 7 , 7.5 h bez przerwy. Dobre do dorobienia paru groszy jednak nie na dluzsza mete.... co do wynagrodzenia. Pieniadze na czas. Jesli ktos wyjatkowo byl niedoklady w danym obszarze liczenia i musial on zostac przeliczony jeszcze raz wowczas czas pracy mozliwe ze mogl zostac odjety od ogolnego czasu jako ze wazna jest dokladnosc liczenia.

Jednak jezeli zadaja zeby byc na 22 to lepeij by bylo zeby od tego czasu liczyli. A nie jak sobie wymysliki ze od czasu otrzymania skanera ( w duzych inwentaryzacjach czasem zdaza sie czekac na skamer.az godzine) a czesto mawet pol przynajmniej trzeba doliczyc na samo przybycie koordynatorow ktorzy przychodza czasem dopoero rozkladaja skanery i komputery dopiero jak wszyscy przyjda 22:30
zdjecie uzytkownika
kasjan - 2015-01-21 18:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hm... ogolnie nie jest najgorzej. Wszystko zalezy jaki koordynator sie trafi. Pracowalem z ta firma przez pare lat z przerwami. Na szczescie nie mialem przygod z wynagrodzeniami ale kilka razy trafili sie niezbyt uprzejmi koordynatorzy uwazajacy ze moga ci wszystko rozkazac... raz podczas liczenia makaronow bylo juz jakos nad ranem podszedl do mnie jakis koordynator i zaczal jeszcze poganiac. Wymieszane byl byly 3 rodzaje makaronow laczna ilosc ok 500 opakowan luzem wylozone i wymieszane kazdy rodzaj inny ean. Nie powiem wq mnie. Tym bardziej ze na umowie ZLECENIU nie ma czegos takiego jak koerownik i nikt nie moze bezposrednio ci rozkazywac...Z przerwami roznie bywa. Zalezy jakie jest tepo liczenia i jak daleko do komca. Zdazalo sie ze bylo 7 , 7.5 h bez przerwy. Dobre do dorobienia paru groszy jednak nie na dluzsza mete.... co do wynagrodzenia. Pieniadze na czas. Jesli ktos wyjatkowo byl niedoklady w danym obszarze liczenia i musial on zostac przeliczony jeszcze raz wowczas czas pracy mozliwe ze mogl zostac odjety od ogolnego czasu jako ze wazna jest dokladnosc liczenia.

Jednak jezeli zadaja zeby byc na 22 to lepeij by bylo zeby od tego czasu liczyli. A nie jak sobie wymysliki ze od czasu otrzymania skanera ( w duzych inwentaryzacjach czasem zdaza sie czekac na skamer.az godzine) a czesto mawet pol przynajmniej trzeba doliczyc na samo przybycie koordynatorow ktorzy przychodza czasem dopoero rozkladaja skanery i komputery dopiero jak wszyscy przyjda 22:30
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-01-22 14:04:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-12-26 00:48:57]:
Tak - musisz - jeżeli podejmiesz umowę o pracę umowę zlecenie bądź umowę o dzieło (nawet na 1 dzień) musisz się wyrejestrować z Urzędu pracy -Takie głupie przepisy - chyba że się nie przyznasz ;)
zdjecie uzytkownika
kassss - 2015-01-23 03:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja pracuję w job impulse, w sumie od niedawna.Należę do oddziału Katowice i liczę głównie w Kielcach i Starachowicach. Praca nie jest trudna, łatwa dość, tyle, że trzeba być skupionym i jak się nie wie czegoś, pytać. Ogólnie wkurza mnie brak przerwy, ale w sumie praca spox całkiem. Uwierzcie mi, że lepsze to niż call center.
zdjecie uzytkownika
mati - 2015-01-31 22:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja polecam strefajob bylem na 2 inwentach i nie mialem problemu przy drugiej koles byl moze z twarzy agresor i stanowczy to i tak byl spoko ze do pogadania. W carrefour to byl koles tez zarabisty dal przerwe pogadalem z nim. Pracuje w dziale Opalenica Stargard Szczeciński lub Szczecin z dojazdami ze Stargardu. A Pani Ewa opiekun to ekstra babka ! :)
zdjecie uzytkownika
Wrocław - 2015-02-04 19:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ekstra zarobki tylko 4 godziny za cały dzień 34 zł.

Tylko 2-4 razy w miesiącu.

zdjecie uzytkownika
dorota09 - 2015-02-12 11:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również pracuje od niedawna. byłam na czterech inwentaryzacjach ( oddział opalenica) . Ogólnie jest ok. Jak ktoś dobrze liczy i sie nie opierdziela to napewno nikt nie będzie po nim jeździł. Koordynatorzy są różni , lepsi i gorsi no ale chyba dobrze liczę bo nikt się mnie nie czepiał i godzin mam wpisanych tyle co rzeczywiście byłam. No wypłaty jeszcze nie mam więc nie wiem czy oszukują ;) Wie ktoś wogule kiedy przelewają? Dzisiaj 12 ale 15 jest w niedziele... będzie przed czy po 15?
zdjecie uzytkownika
karolciaszczecin - 2015-02-21 01:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja chwale sobie bardzo. Mimo, ze przerw nie ma - fakt.. i to jest minus tej pracy, ze pisza co innego, a dzieje sie innego. Jednak wyplata jest regularna, jeszcze ani razu nie bylo opoznienia czy niezgodnosci z hajsikiem ;)) koordynatorzy w wiekszosci w porzadku. Polecam!

Z kolei teraz mam pytanie. Czy znacie jakies podobne stronki jak strefajob.pl? Chodzi mi glownie o takie okolice jak Opalenica w strefiejob. Z gory dzieki za odpowiedz ;)
zdjecie uzytkownika
odradzam - 2015-02-21 20:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma próbuje wyłudzać kasę od swoich pracowników, w sposób dość perfidny. Oskarżają cię że nie byłeś na danej inwentaryzacji, a tak naprawdę byłeś na niej ale oni i wciskają że nie bo nie mają podobno listy obecności a w systemie też nie odznaczają odbytych godzin. Potem przysyłają ci wezwanie do zapłaty 80zł za nieobecność i musisz dochodzić swoich racji.burdel na kółkach...
zdjecie uzytkownika
pani halinka - 2015-02-27 14:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to firma próbuje wyłudzać pieniądze od pracowników? jakoś nie wierzę w to. Użytkowniku Odradzam, czy ma potwierdzenie swojej tezy masz jakiekolwiek twarde dowody i możesz to konstruktywnie jakimiś udokumentowani przykładami wesprzeć? przecież jakby odchodziły takie przekręty to każdy by się zbuntował i walczył o swoje
zdjecie uzytkownika
anastasija - 2015-02-27 20:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
robią w balona zapisujesz się na listę podstawową czekasz,dwa dni przed wyjazdem dowiadujesz się ze pani koordynator(usunięte przez administratora)wypisuje się i zostajesz bez zlecenia na które czekałaś co najmniej tydzień.Ta sama pani koordynator (usunięte przez administratora) wysyła kilkanaście smsów pod żąd nie sprawdzając na platformie że ta osoba jest już dawno zarejestrowana i czeka tak naprawdę w obawie czy nie zostanie wypisana
zdjecie uzytkownika
anastasija - 2015-02-27 20:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam!nie chodzi o zarobki bo jeszcze nie dostałam kasy ale lekceważą cię,bo takich jak ty czy ja mają widocznie coraz więcej,niestety dużo osób musi się spażyć
zdjecie uzytkownika
Elto - 2015-03-03 10:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Ja pracuje przez job impulse z poznania moja praca odbywa się w gondkach w firmie raben ogólnie z płatnościami w pierwszy miesiąc nie miałem kłopotu zobaczymy drugi miesiąc i ostatni :-) praca w rabenie jest to męczarnia NORMY NORMY NORMY dziewczyny pracują tutaj na akordy przy rozliczeniach godzinnych jaja jakieś naprawde jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] odradzam ciągle im mało ciągle coś ... wyzysk za śmieszne pieniądze !!
zdjecie uzytkownika
ojc - 2015-03-11 17:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja polecała, zachęcałam, nagabywałam by ludzie, którzy nie mieli kasy sobie dorobili. Wszystko w miarę było ok. Człowiek wracał do swojej normalnej codziennej pracy półprzytomny, ale dawał z siebie wszystko. Byłam brana do "najcięższych' i "najdziwniejszych" liczeń tj. alkohol, jakieś ciężkie rzeczy, słoiczki i inne rzeczy gdzie trzeba byc uważnym. Miałam jedno z niewielu skanerów na krótym były 5-co cyfowe ilości w totalu ze skanowania. Pracowałam dość długo i nigdy nie bylo skarg czy pretencji. Aż ostatnio zablokowali mi konto, bo UWAGA.. popełniłam błąd. Moje zdziwienie ogromne... "proszę wskażcie mi, gdzie popełnilam, mogło się zdarzyć, nikt nie jest nieomylny" zwłaszcza jak sie pracuje 11 godzin bez jakiejkolwiek przerwy.. na co usłyszalam, ze pani koordynator nie ma takich danych. Wygląda na to, że sobie ludzi blokują jako widzimisię! fakt - ludzi poganiają jak bydło, zero szacunku, zero pomocy przy przekładaniu zbyt dużych i ciężkich kartonów. Wyjazdówki dramat, bo podczas gdy inni już siedzą w busach i czekają to koordynatorzy potrafia zatrzymać jedna osobę z ekipy, trzymać ją dość długo, by reszta sie denerwowała. Nie dość, że nie ma dodatku za pracę w nocy czy w weekendy, za godziny powyżej 6-ciu nie ma przerwy i jej nie doliczają, to jeszcze są złośliwi. NIE POLECAM!!!!
zdjecie uzytkownika
beata - 2015-03-13 17:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na serio są tutaj te niektóre komentarze prawdą że firma nie płaci pensji? wiem że do takich komentarzy trzeba w internecie z dużym dystansem podchodzić ale tez się jednoczesnie trochę niepokoiłam bo chciałam do nich wysłać cv... nie chcę też być lekceważona jak to opisujecie w komentach, na serio złe traktowanie?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rejestracja na platformie zapoznanie sie z filmikami imstruktazowymi

Pytania: Wypelnienie testow wyboru sprawdzajacych co zapamietales z filmikow instruktazowych

Test z liczenia.

W okreslonym czasie trzeba wypelnic wszystkie zadania polegakace na policzeniu namalowanych figor.Czas ok 2 min zadanie nieskomplikowane ale trzeba je wykonac szybko.

Nic skomplikowanego
zdjecie uzytkownika
Mmmmm - 2015-03-26 11:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W związku z zarzutami wobec jakości wykonywanej przeze mnie pracy w czasie ostatniej inwentaryzacji na której byłam, chciałabym poruszyć kilka istotnych kwestii, które moim zdaniem nie zostały ujęte w argumentacji job impulse.
Byłam w oddziale Bydgoszcz, miałam przepracowanych wiele inwentaryzacji, nikt się nie skarżył – przynajmniej ja nic nie słyszałam. Praca, moim zdaniem nie należała do najłatwiejszych, zależało to w dużej mierze od koordynatorów. Na ostatniej inwentaryzacji liczyłam na magazynie. Według przepisów BHP powinna tam panować tem. 14 stopni. Było o wiele mniej (9-12). Dłonie miałam całe skostniałe, ponieważ nie dostałam nawet głupich rękawiczek. Kiedy wreszcie poprosiłam o nie koordynatora, ten odpowiedział, że jak je zgubię to odliczy mi godzinę pracy... Strasznie zdarłam sobie paznokcie, bo nie było choćby nożyka dla każdego (były razem ze mną tylko 4 osoby) do otwierania kartonów (!). Na następny dzień zadzwoniła do mnie Pani z job impulse, mówiąc że są zmuszeni zakończyć ze mną współpracę, ponieważ moje zaangażowanie, liczenie i tempo pracy na ostatniej inwentaryzacji było poniżej oczekiwań. Na samej inwentaryzacji żadnych skarg na temat tempa i zaangażowania pod swoim adresem nie usłyszałam, żadnego poprawiania ani komentarzy. Sama Pani nie była w stanie podać dokładnej przyczyny. Moja koleżanka też została wyrzucona praktycznie bez powodu, wszystko liczyłyśmy tak jak powinnyśmy. Moim zdaniem jest to wina gburowatego i nieuprzejmego koordynatora, któremu chyba radość sprawia wyżywanie się na pracownikach. Dało się odczuć z jego strony strasznie negatywne nastawienie i niesprawiedliwe traktowanie. Właściwie nie jest on wyjątkiem wśród koordynatorów z tego oddziału, bardzo niewielu jest w porządku. Dwa razy podczas przepracowanych inwentaryzacji popsuł się nam autokar, raz praktycznie by się spalił gdybyśmy się nie zatrzymali. Musieliśmy czekać 2 godziny na nowy transport. Oczywiście dla nich to normalne, przemilczeli sprawę choć ludzie składali reklamację (w tym ja). Niektórzy kierowcy potrafili spóźniać się pół godziny na zbiórkę, gdzie w zimę bywało to bardzo upierdliwe, zero szacunku dla cudzego czasu. Praktycznie 2/3 razy na inwentaryzacjach wyjazdowych krążyli po miastach 30 minut, bo nie mogli znaleźć sklepu, zero gps, zero kompetencji, choćby pobieżnej znajomości miasta. Często zmieniają godziny inwentaryzacji, nawet w sam dzień inwentaryzacji (!), mężczyzna zadzwonił do mnie o 9 rano kiedy jeszcze spałam pytając czy mogę jednak być na 12, choć inwentaryzacja miała być dopiero o 17. Mojej koleżance, której nowy termin nie nie pasował „z łachy“ nie wlepili kary, gdzie to była tylko i wyłącznie ich wina i ich niezdecydowanie. Ale najgorszym chyba minusem, który w dodatku kłóci się z przepisami BHP jest bardzo częsty brak przerwy po przepracowanych 6 godzinach. Raz liczyłam 12 godzin bez żadnej przerwy, swojego picia - rzecz jasna na sklep też nie było można wnieść. Przecież to jest nieludzkie! Traktują ludzi jak bydło, nie szanują pracownika i jego zdrowia. Człowiekowi w ciągu takiego 12 godzinnego liczenia naprawdę może się zlasować mózg. Wymieniłam chyba te podstawowe wady, które naprawdę da się odczuć pracując tam choć mogłabym znaleźć jeszcze kilka minusów (np. zwalnianie ludzi z inwentaryzacji, bo nie ma już skanerów... a potem koordynator śmiał się do drugiego, że zwolnił osobę, bo zapomniał, że jeden z nich ma przecież skaner – bardzo zabawne). Ja osobiście nie polecam tej firmy – atmosfera nie jest najlepsza i to z groźbą „zakończenia współpracy“ zależną od widzimisie koordynatora, niezależnie od rzeczywistych umiejętności. Porażka.



zdjecie uzytkownika
Adaaasko8D - 2015-03-30 17:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ej a czy jest możliwość żeby zakończyć zlecenie jeszcze na stronie, bo np. termin nie odpowiada cy coś, a jest się dodanym do listy rezerwowej i jak tak t w jaki sposób? :(
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Job Impulse Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Job Impulse Polska ?
Zadaj pytanie