Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Job Impulse Polska

Opinie o Job Impulse Polska

Pracowałeś w firmie Job Impulse Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Roxi - 2015-04-16 17:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie dostałam pieniedzy
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-04-27 16:21:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Roxi, a możesz napisać coś więcej, bo może to jedynie niewielkie opóźnienie. O jaką pracę w ogóle chodziło, bo może to wina klienta job impulse i im tez nie zapłacili.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-30 12:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2015-01-22 14:04:36]:
Jesli sie nie przyznasz , zostaniesz szoku , jak idąc z dzieckiem do lekarza i okaże sie ze jest nie ubezpieczone . walka z zusem i firmą
zdjecie uzytkownika
ANKA - 2015-05-15 16:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to tragedia. Nie dosc ze po 8 h pracy jestes skrajnie wyczerpany to nie zapewniaja zadnej przerwy.TRAGEDIA
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-05-17 09:56:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem na jednej inwentaryzacji, nie było źle, pieniądze dostałem na czas.
Zapisałem się na drugą. Po kilku dniach dostałem smsa, że zmniejszyła się ilość miejsc i jeśli ktoś chce zrezygnować to może to zrobić, a że za bardzo mi nie pasował termin, to chciałem zrezygnować. I tak od czwartku próbuję się dodzwonić i nikt nie odbiera, na maila też nie dostałem odpowiedzi. W dodatku na stronie nie ma żadnych namiarów kontaktowych, mam tylko namiary do jednego konsultanta, który zlewa sprawę.
Jutro inwentura i nadal nie wiem co dalej, będę musiał iść, pomimo tego, że mi nie pasuje, a teoretycznie miałem możliwość rezygnacji.
zdjecie uzytkownika
młody - 2015-05-28 17:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki, że piszecie tu te komentarze, bo widzę że wpakowałbym się w niezły szajs
zdjecie uzytkownika
lublin - 2015-06-01 17:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Na swoim koncie mam juz 34 inwentaryzacje nigdy nie było żadnych problemow pieniądze zawsze na czas w miarę wzrostu odbytych inwentaryzacji podnoszą stawkę w tym momencie mam 10,04 zł za godzinę nie jest źle ale jak na noce mogło by być więcej :) jedyny minus który mi przeszkadza zakaz wnoszenia wody na sklep, można tylko w tesco, bez problemu można pójść się napić po poinformowaniu koordynatora ale nieraz trzeba sporo przejść. co do koordynatorów nasi z Lublina są idealni można pożartować, pośmiać się, oczywiście za gadanie zwracają uwagę ale w końcu jesteśmy w pracy:) wszystkich traktują równo świetny skład, trafiałam też na paru innych w Rzeszowie był nieprzyjemny, podobno jeśli kogoś przyłapie na rozmowie odrazu zostaje usuniety z platformy, na starcie kazał założyć kamizelki osobom które mu podpadły przykład koleżanka szturchnęła druga skrzynką ta odpowiedziała jej przepraszam oczywiście po cichu ja nawet tego nie usłyszałam, kazał powtórzyć na forum o czym rozmawiały po czym kazał zało0żyć kamizelki i za karę na mrożonki był chyba z oddziału z warszawy.
zdjecie uzytkownika
jolkov - 2015-06-05 20:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie miałem przyjemności pracować przez tą agencję pracy ale z tego co mi wiadomo, co mi mówili znajomi i przeczytałem w internetach :) to chyba nie ma większych problemów z nimi. Można zarobić a przede wszystkim pieniądze są wypłacane na czas. Nie pozostaje nic innego jak tylko ogarnąć sobie coś na wakacje.
zdjecie uzytkownika
Zadowolony - 2015-06-15 14:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierwszą pracą jaka dostałem była wlasnie inwentaryzacja prowadzona przez JobImpulse Polska. Troche się bałem i niewiele potrafiłem (nie wiedziałem ze trzeba wszystkie testy przejsc przed praca) ale zdecydowałem sie tego samego dnia isc na inwentaryzacje. Praca trudna, bo nie tylko fizyczne przenoszenie towarow i wielkich puszek po 15kg na opakowanie ale tez liczenie tego wszystkiego uwazajac aby sie nie pomylic po 6 godzinach. U mnie to akurat wygladało tak ze im dluzej przepracowałem tym lepiej liczyłem (na 1 stanowisku niestety pomylilem sie o 2 szt produktu ale zmiana zostala wprowadzona). Z poczatku myslalem tak jak wiele osób tutaj piszących [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i wgl i ze uwierz e jak zobacze pieniądze na koncie. Dzisiaj jest 15, ja mam pieniądze na koncie ok 65zł za 7.5h i jestem szczerze zadowolony. Nie dam celujacej bo kontakt maja straszny, raz ktoś odpowiada a potem juz nigdy sie z nim nie mozna sie skontaktowac (konsultant)
Pozdrawiam i życze czytającym odrobiny zaufania dla tej firmy.
zdjecie uzytkownika
ol - 2015-06-16 18:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jestem zaskoczona..nie chcą ludzie pracować z Job, skoro korzystają z usług innych agencji m.in happinate. Porażka, nie trzeba było ludziom robić pod górkę
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-06-18 22:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zachorowałam i nie jestem w stanie pojsc na inwentaryzacje, nikogo tez nie moge znalezc na zastepstwo. Czy stanie mi się coś, ukaraja mnie w jakis sposob, jesli po prostu sie nie zjawie?
zdjecie uzytkownika
anett - 2015-06-20 00:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłam kiedyś na inwentaryzacji i dostałam mniej pieniędzy, niż powinnam.. a teraz roznosiłam ulotni i byłam zatrudniona w ich firmie w okresie 16-30 kwietnia i w dalszym ciągnu nie dostalam wynagrodzenia.. mimo, ze tam dzwonilam tyle razy i obiecywali najpierw, ze beda za kilka dni, pozniej, ze jednak 15 czerwca i dalej nie ma .. NIE POLECAM ZDECYDOWANIE
zdjecie uzytkownika
Lena - 2015-06-26 04:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem firma jest w porządku. Fajne jest to, że żeby iść na inwentaryzacje po prostu wchodzi się na stronkę i zapisuje, nigdzie nie trzeba dzwonić, wysyłać CV itp. Szybko, minuta i masz plany na noc.
Jak na inwentaryzacje - dają sporą godzinówkę, bo ponad 8 zł netto (konkurencyjne firmy zwykle oferują 6,5-7 zł). Przez jedną noc w ogromnym Tesco można zarobić sporo kasy. Kasę zawsze dostaję 15tego kolejnego miesiąca, nigdy nie było poślizgu. Dodatkowo nigdy nie obcięli mi godzin - zwykle zaokrąglają do 15 minut W GÓRĘ.
Jedyny problem to kontakt z koordynatorami, ale ogólnie jest w porządku i (moim zdaniem) warto.
zdjecie uzytkownika
micho370 - 2015-07-02 13:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jola - 2015-04-08 22:49:21]:
A jak to jest z tym zablokowaniem konta?
Da się w ogóle jakoś uzyskać jego odblokowanie?
Ewentualnie,? czy ze zblokowaną platformą można chodzić na zastępstwa
zdjecie uzytkownika
aneczka - 2015-07-06 11:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm, firma ma bardzo dużo ofert pracy, na stałe i na sezon wakacyjny. Widziałam, że szukają na staż wakacyjny, zatrudnienie do końca sierpnia. Więc jeśli ktoś szuka pracy na chwilę, to całkiem spoko. Wymagają tylko języka angielskiego, a płacą 13 zł brutto, nie tak źle jak na dorywczą pracę. Ciekawa jestem jak wygląda u nich zatrudnienie na stałe.
zdjecie uzytkownika
natalia - 2015-07-07 13:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanko jeżeli mam um. zlecenie u nich właśnie od 1.07 do 31.07 to nie oznacza że muszę być na wszystkich inwentaryzacjach z listy ? tylko na tych na które się sama zapiszę, czy jak to jest ? Sama sobie wybieram na które chcę iść ?
zdjecie uzytkownika
kobita - 2015-07-07 15:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sama wybierasz, ale jak sie zapiszesz, to musisz iść.
zdjecie uzytkownika
Lublin - 2015-07-07 18:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w tej firmie i mam bardzo złe wspomnienia. Swoją pracę wykonywałam sumiennie. Koordynator, który prowadził inwentaryzację (Robert W.) mimo wszystko miał jakieś zastrzeżenia. Wyżywając się na pracownikach dowartościowywał się. Mimo licznych skarg i narzekań pracowników inwentaryzacji dalej pracuje w tej firmie. NIE POLECAM.
zdjecie uzytkownika
Sylvia26 - 2015-07-14 19:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A powiedzcie mi, jak jest z umową w tej firmie? bo byłam tydzień temu z tej firmy na inwentaryzacji i nie dostałam jeszcze umowy zlecenia, kiedy ją dostane?po jakim czasie Wy ją dostaliście?
zdjecie uzytkownika
Przemek - 2015-07-14 19:25:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sylvia26 - 2015-07-14 19:07:28]:
Nie powinnaś podejmować się pracy jeśli nie podpisałaś umowy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kobita - 2015-07-15 09:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprawdź na platformie w DOKUMENTY, tam powinna być.
zdjecie uzytkownika
Humo - 2015-07-20 23:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje u nich na inwentaryzacjach (Świętokrzyskie). Najbardziej sympatyczna praca studencka (no bo w takich robię) jaką miałem. Bezstresowo sobie liczysz, nikt Cię nie pośpiesza bo masz to zrobić dokładnie. Kordynatorzy to są LUDZIE. Jesteś z nimi na Ty, bez problemu można pogadać czy pożartować. W małych sklepach na inwentaryzacjach rodzinna atmosfera :D kasa zawsze do 15. Od siebie polecam w 100% i na pewno będę sprawdzać czy są nowe zlecenia.

Może kogoś to zainteresuje, inwentaryzację trwają zazwyczaj ~3 (małe sklepy), 4-6 (taka stokrotka lub odzieżowy), i 7-9 (duże tesco) godzin. Umowy, szkolenia, informację - wszystko jest na portalu. Na miejscu też zawsze powiedzą co i jak.
zdjecie uzytkownika
zeco - 2015-07-22 19:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lublin - 2015-06-01 17:21:53]:
Rety, jak można się na coś takiego godzić, to jakieś faszystowskie metody, kary-przeniesienie na gorszy dział niczym w jakim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zakaz rozmów, co to ma niby być. Ludzie dlaczego wy się na coś takiego godzicie? Zaśmiałbym się takiemu kierownikowi w twarz, albo go zdzielił nawet za jakieś zakazy rozmów, a tu wynika nawet, że nikt nie rozmawiał tylko powiedział przepraszam, w więzieniach jest chyba lepiej!!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rejestracja na platformie zapoznanie sie z filmikami imstruktazowymi

Pytania: Wypelnienie testow wyboru sprawdzajacych co zapamietales z filmikow instruktazowych

Test z liczenia.

W okreslonym czasie trzeba wypelnic wszystkie zadania polegakace na policzeniu namalowanych figor.Czas ok 2 min zadanie nieskomplikowane ale trzeba je wykonac szybko.

Nic skomplikowanego
zdjecie uzytkownika
. - 2015-07-27 12:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Straszny szajs! Byłam na jednej inwentaryzacji i nie było źle fajnie sprawnie i w miarę miło. Po dwóch tygodniach poszłam w drugie miejsce na inwentaryzację. Praca w lodówkach dostaliśmy jedynie rekawiczki które były dziurawe, roboty dużo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] było ciężko ale liczyłam z innymi po 3 razy żeby sprawdzić czy dobrze. po kilku dniach dostałam wiadomość że nie odpowiadam firmie i że źle liczyłam . źle traktują ludzi . nie polecam!
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-07-29 10:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
roxi zapewne nie podpisała umowy, niestety trzeba tego pilnować żeby pieniadze były na czas
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Job Impulse Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Job Impulse Polska ?
Zadaj pytanie
alert