Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Job Impulse Polska

Opinie o Job Impulse Polska

Pracowałeś w firmie Job Impulse Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Justyna - 2015-10-05 18:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś powyżej napisał, że przyjmują osoby do 55 lat. Nie mam tak szczegółowych informacji, ale osób około 40-tki i starszych widziałam na inwentaryzacjach sporo, tak więc nie tylko młodzież sobie dorabia.
zdjecie uzytkownika
diabol - 2015-10-06 16:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Zapisałem na inwentaryzację, jestem na liście podstawowej, kiedy powinienem otrzymać umowę do podpisania ?
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2015-10-06 22:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najwcześniej w przeddzień dostaniesz umowę
zdjecie uzytkownika
Babka - 2015-10-11 18:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie polecam, niemiła atmosfera, koordynatora poganiaja, ustalają nierealne normy, traktują ludzi jak niewolników- gdy ktoś np. Na chwilę odejdzie od półki żeby rozprostowac plecy, to potrafią wydrzeć się "A co pani tak tutaj chodzi?!" jednym słowem niewolnik ma nie odrywać się od roboty nawet na pół minuty, bo przecież płacą AŻ 12 zł h więc jak można stać bezproduktywnie?
A już najgorzej jak człowiek zachoruje, firmy to nie obchodzi, jak nie załatwia zastępstwa do trzech dni przed inwentaryzacja to grożą karą finansową. To, że każdy dobrowolnie podpisuje tak skonstruowaną umowę to moim zdaniem żaden argument, bo wiadomo, że na rynku pracy jest jak jest i jak ktoś nie ma wyjścia to podpisze byle co, żeby móc zarobić...
zdjecie uzytkownika
diabol - 2015-10-11 19:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Justyna - 2015-10-06 22:38:41]:
A co robić jeśli tej umowy nie ma do podpisania ?
zdjecie uzytkownika
angeel - 2015-10-13 07:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A najpozniej chwile przed inwentaryzacja gdy nie masz dostepu do internetu.

'
Czy jezeli dostalam umowe, ale jej nie podpisalam ani tez nie stawilam sie na zleceniu to dostane jakas kare?
zdjecie uzytkownika
diabol - 2015-10-13 10:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U mnie problem był taki, że zapisałem się już na 2 inwentaryzacje a przed żadną nie miałem umowy do podpisania ...
Czy sms-owe powiadomienie o pojawieniu się umowy działa ?
zdjecie uzytkownika
kobita - 2015-10-13 12:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [diabol - 2015-10-13 10:42:48]:
Ludzie! to jest naprawdę proste, czytajcie ze zrozumieniem. Jak nie masz podpisanej umowy, to ani Ciebie, ani potencjalnego pracodawcę nic nie obowiązuje.
Jak nie podpisałeś umowy, to nie pracujesz, albo pracujesz jak chcesz, ale możesz nie dostać wynagrodzenia. Jak nie masz podpisanej umowy, to pracodawca nie ma podstaw do wymierzenia Ci kary.
zdjecie uzytkownika
diabol - 2015-10-13 13:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kobita - 2015-10-13 12:45:41]:
Wiem o tym ...
Pytam dlaczego te umowy się nie pojawiają ? I co robić w tym przypadku ?
zdjecie uzytkownika
kobita - 2015-10-13 15:49:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [diabol - 2015-10-13 13:53:16]:
pisać maile z zakładki pomoc "brak dokumentu na platformie", albo dzwonić na nr-y podane przy zapisie na inwentaryzację - do konsultantów.
zdjecie uzytkownika
ktosik - 2015-10-13 21:38:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale macie problemy, jak czegoś nie wiecie najlepiej napisać maila albo zadzwonić do odpowiedniego Konsultanta z oddziału. Ja nie miałem umowy, zadzwoniłem i dopytałem się czemu się tak stało i co mam w tej sytuacji robić, Pani grzecznie mnie przeprosiła i powiedziała, że umowe za chwile wystawi - i po problemie. konsultanci sa po to, aby Wam pomoc - fakt czasem trudno sie dodzwonic, ale mi na maila zawsze odpisuja.
zdjecie uzytkownika
bercik - 2015-10-19 09:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłam na 3 inwentaryzacjach i atmosfera zależy od koordynatorów tylko kasa dla nowych późno wypłacana bo po prawie miesiącu chociaż i nowi i starzy równo zasuwali i tego nie rozumiem ale ogólnie ok
zdjecie uzytkownika
Miła - 2015-10-23 16:36:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, mam takie pytanie, umowa wystawiana jest jednodniowa? i czy w przypadku bezrobotnego muszę się wyrejestrowac z urzędu a potem znowu rejestrowac?
zdjecie uzytkownika
xy - 2015-10-26 18:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Miła - 2015-10-23 16:36:49]:
Umowa jest do końca miesiąca, przynajmniej u mnie tak było. Czyli np. jak zapisałam się tylko na jedną inwentaryzację 5.10 to umowę mam i tak do 31.10.
Z urzędu pracy trzeba się wypisać.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-10-27 21:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bercik - 2015-10-19 09:55:38]:
Kasa dla wszystkich wypłacana jest tak samo :P zawsze około 15 następnego miesiąca. Jeżdżę z tej firmy na inwentaryzacje już od kilku miesięcy i nigdy nie spóźniali się z wypłatą
zdjecie uzytkownika
876 - 2015-11-04 00:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej właśnie znalazłem aktualne oferty pracy od firmy Job Impulse Polska Sp. z o.o., teraz można u nich aplikować na stanowisko pracownika produkcji, pracownika do spraw wsparcia produkcji, operatora suwnicy w Łodzi, menedżera biznesu w Poznaniu, Bydgoszczy, konsultanta do pracy tymczasowej również w Łodzi
zdjecie uzytkownika
BP - 2015-11-09 10:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
NIe polecam!! Kontakt tragiczny, po drugie zwrócie uwagę na ubezpieczenie - gdyz pracownika ubezpieczają, a żonę i dzieci NIE!!! KŁAMIĄ,ŻE TO ROBIĄ, A NIC NIE ROBIĄ, I JAK SIE UPOMINASZ O SWOJE, WYPOWIADAJĄ UMOWĘ!
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2015-11-09 10:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie polecam! Tragedia, obiecują złote góry, a tylko ktoś zachoruje -- nie zaleznie od siebie -- wywalają. Nawet sami nie potrafią o tym powiadomić
zdjecie uzytkownika
michał - 2015-11-09 23:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak najbardziej polecam! Bezproblemowo mogłem ustalić grafik pod inne swoje zajęcia. Bezproblemowy i szybki kontakt. Dużo zleceń i można wybrać co najbardziej pasuje.
zdjecie uzytkownika
drobniak - 2015-11-10 22:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [michał - 2015-11-09 23:11:35]:
Witam serdecznie. Firma jak najbardziej moim zdaniem warta polecenia, pomimo , że niektórzy starają się przeforsować swoje inne zdanie. Nie warto ich słuchać. Warto samemu przyjść i spróbować. Sam będę się starał dostać na magazyniera w łodzi. Tam znalazłem najlepsze warunki co do godzin i kasy w pracy
zdjecie uzytkownika
hix - 2015-11-13 01:33:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedyne co mnie odstrasza to potworny przemiał nowych i starych ludzi w firme. Jedwo jednych zdaztco architketuę nie dbali
zdjecie uzytkownika
kjhg - 2015-11-15 21:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@drobniak wiesz każdy ma swoje zdanie, swoje odczucia, ale warto chyba jednak samemu sprobowac i sie przkonac
zdjecie uzytkownika
audytor - 2015-11-18 11:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jestem zadowolona ze współpracy z tą firmą. Pracuje u nich na inwentaryzacjach. Z konsultantem Katarzyna Szkopek nie mam żadnych problemów, zawsze jestem o wszystkim poinformowana, jak mam jakieś wątpliwości są one wyjasniane. Uważam, że to jedna z bardziej kompetentnych i zorganizowanych osób w tej firmie. Na inwentaryzacjach atmosfera zależy od Koordynatora, która tak na prawdę nie ma związku z tą firmą. Osobiście bardzo polecam! :)
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-11-20 23:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opiszę oddział Bydgoszcz, osoby współpracujące przy inwentaryzacji ok. Tragedia natomiast jeśli chodzi o grubszą panią ,ta najgrubsza kierująca w porząku -sympatyczna, ale ta nieco od niej chudsza tragicznaa. Mysli, ze jest gwiazdą a niestety wiele jej brakuje, w ogóle co ona tam robi to nei wiem ,dodatkowo poniża ludzi i nie jedna osoba to zauważyła,że wyróżnia się ze swego zespołu, dziewczyno zmień się , bo takim stylem bycia nie dojdziesz daleko... przez nią wiele moich znajomych zrezygnowalo od razu.
Praca poza tym jak praca , nie jest cieżko i nie jest łatwo, trzeba sie troche narobić żeby zarobić ;)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-11-23 22:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wytawiam negatywną opinię o tej firmie. Jak wyżej zostało opisane traktują ludzi jak niewolników, w ciągu 7 godzin pracy nie można było wyjść na przerwę. Nie ludzie godziny pracy, wręcz niewolnictwo. Odradzam jakiejkolwiek osobie współpracy z tą firmą.
zdjecie uzytkownika
audytorka - 2015-11-25 00:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Te pozytywne opinie to chyba sami sobie wystawiają, bo nie wierze, ze ktoś jest zadowolony ze współpracy. Inwentaryzacje odwoływane na ostatnia chwile, stawka nieadekwatna do wysiłku to jest nic w porównaniu z paniami "koordynatorkami". Na jakiej zasadzie sa rekrutowane to ja nie wiem. Opryskliwe, nadęte, uważają sie za nie wiadomo kogo. Porażka, nigdy wiecej i mam nadzieje, ze ostrzege innych przed zepsutą nocą.
zdjecie uzytkownika
audytorka - 2015-11-26 16:09:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Oddział w Warszawie, koordynatorka inwentaryzacji traktuje ludzi jak swoich niewolników, nie ma mowy o jakiejkolwiek przerwie w trakcie 6-7 godzin pracy. Warunki pracy okropne, odradzam jakiejkolwiek współpracy z tą firmą.
zdjecie uzytkownika
olka - 2015-12-02 15:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest ktoś kto chciałby utrzeć nosa tejże firmie? :)

oczywiście również nie polecam tej firmy, przerw brak, karzą isc do domu jak nie pasuje
zdjecie uzytkownika
ss - 2015-12-04 18:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Operator wózka widłowego to u nich musi być i ptrzeszkolony i posiadac wszstkie uprawnienia, a te też co roku trzeba powtarzać tak naparawde. Czekam na nowe wieści!
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-12-09 17:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak z oddziałem w Siedlcach?
zdjecie uzytkownika
23456 - 2015-12-14 22:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kasia wiesz co z tego co sie orientuje to teraz w Siedlcach nie prowadza zadnej rekrutacji, ale za to w innych miastach np. na pracownika produkcji w Bydgoszczy
zdjecie uzytkownika
dj - 2015-12-15 14:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda, że obniżyli stawki i większość doświadczonych osób odchodzi do innych firm? Ja mam w umowie 12 zł i nikt nie mówił, że to będzie zmieniane.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-12-19 19:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak z wyjazdami z Siedlec jeździ ktoś?
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-12-20 23:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, właśnie zarejestrowałam się na stronie strefa job , przeszłam testy i zapisałam się na pierwszą inwentaryzację. Jak długo będę czekać na umowę? Czy to normalne że chcą podania numeru dowodu przy rejestracji?
zdjecie uzytkownika
Marseusz Winecki - 2015-12-29 15:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Przy inwentaryzacjach nie ma żadnego niewolnictwa. To wierutne kłamstwa. Jak ktoś nie lubi pracować to zawsze powód do narzekań znajdzie. Skaner rejestruje ilość skanowanych przedmiotów, wyjdziesz do łazienki to nadrobisz. Prace nie jest ciężka żeby jaszcze przerwę robić. Bez przesady. Trochę trzeba się napracować przy napojach i alkoholach bo są ciężki. Trzeba zdjąć najczęściej z palety, bo jest misz-masz napojów i potem ustawić. trochę fizyczna praca. Ale koordynatorzy dają tam zawsze facetów. Ja uważam że praca jest spoko. Oczywiście pomijając stawki, mogłyby być wyższe ;)
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-12-30 19:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze, ze obecnie maja kilnanascie ofert pracy nowych ktorych wczesniej nie widzialam, ale szkoda ze wiekszosc kierowana jest do męzczyz mam nadzieje ze cos beda miec dla kobiet
zdjecie uzytkownika
mg - 2016-01-04 00:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ss - 2015-12-04 18:48:49]:
Wydalają za byle bzdury. harujesz jak wół a potem wypad jak się nie spodobasz.
zdjecie uzytkownika
Bgr - 2016-01-04 00:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Racja. Starasz sie, raz zle pojdzie Ci inwentaryzacja wywalaja. Jeszcze na odwolanie nie odpisuja. I tak brakuje im ludzi to nie rozumiem tego.
zdjecie uzytkownika
cały - 2016-01-04 13:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ala może i są to głównie męskie zawody, ale przecież kobiety też mogą próbować znaleźć zatrudnienie u nich. Na pracownika obsługi klienta powinno być bez różnicy jakiej płci jest pracownik.
zdjecie uzytkownika
Roma - 2016-01-04 22:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój chłopak został zwolniony, zastanawia się czy pisać odwołanie? Czy ktoś był w podobnej sytuacji? Jak to dalej wygląda?
zdjecie uzytkownika
erftgh - 2016-01-06 23:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oo widze ze teraz u nich w firmie nadal bardzo duza rekrutacja trwa..moze warto skorzystac, szukaja kierownika oddzialu w Warszawie czy audytora finansowego
zdjecie uzytkownika
kobita - 2016-01-25 16:13:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos był, albo wie coś o badaniach lekarskich do Kauflandów? Dajcie znać.
zdjecie uzytkownika
ezot - 2016-01-25 17:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kobieta, jakby co to ja nie byłem. Bede tutaj aplikował póki co jako magazynier, oferują stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę i bogaty pakiet socjalny dla pracownika i członków jego rodziny (m.in. karta Lunch 200 zł netto dodatkowo co miesiąc; możliwość objęcia bezpłatnie prywatną opieką medyczną; dodatkowe ubezpieczenie na życie Metlife).
zdjecie uzytkownika
Xpi - 2016-01-27 19:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej :) ja też jestem zadowolona. Już dłuższy czas z tą firmą na inwentaryzację jeżdżę, praca nie jest ciężka, co do godzin to zależy też od ilości osób, przeważnie 6-10h, koordynatorzy różni, ale jeśli ty masz dobre podejście, to z każdym bez problemu się dogadasz, a poza tym poznaje się mnóstwo fajnych nowych ludzi :)
zdjecie uzytkownika
Mariposa - 2016-01-27 19:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam na trzech inwentaryzacjach... i już na żadną inną iść nie mogę. Oczywiście do tej pory nie wiem dlaczego.
Chodziłam inwentaryzacje organizowane przez oddział Bydgoszcz. Na pierwszych dwóch inwentaryzacjach atmosfera była w porządku. Koordynatorzy byli całkiem ok, na początku pytali kto jest pierwszy raz oraz tłumaczyli jak obchodzić się ze skanerem. Kiedy ktoś miał jakiś problem - nie było problemu. Przerwa: była po 6h pracy, tak jak to być powinno.
Na drugiej inwentaryzacji byłam na mrożonkach: dostałam rękawiczki i drabinę, ponieważ mając 165cm nie jest się w stanie sięgać nie wiadomo jak wysoko. Kiedy zdarzały mi się błędy (i wiedziałam o nich) bo np. policzyłam 6 opakowań lodów waniliowych, a okazało się, że jedne z nich były truskawkowe, to koordynator bez żadnego narzekania poprawiał informacje w skanerze.
Trzecie inwentaryzacja... porażka. Inwentaryzacja miała miejsce w sklepie 4F (gdzie wcześniej chodziłam na spożywkę) i nie wspominam jej dobrze bo:
a) Job Impulse na stronie podawało, że potrzebują 10 osób. Na miejscu się okazało, że jest nas za dużo i ze 3-4 osoby musiały zrezygnować. Oczywiście ja zostałam czego żałuję...
b) Koordynator: Gbur do entej. Nie dość, że w magazynie sklepu o wymiarach 2mx2m zostawił aż 6 osób to do dyspozycji była jedna drabina. Sięganie ciuchów z pułki której zawartości nie jesteś w stanie nawet zobaczyć a potem układanie ich nie jest łatwe.
c) Pan koordynator co chwile podchodził i miał wonty do tego jak kto liczy. Ja robiłam wszystko po kolei: biorę jeden pasek z 10 i szukam jego metki, a potem skanuję. Wielce pan Gbur doczepił się, że pracuję za wolno i mam tylko skanować metki, bo nie ma nie wiadomo ile czasu. No to zaczęłam robić co ten mi kazał pomijając jedną kupkę spodni bo ten wybił mnie z rytmu. Na dodatek skanując tylko metki okazało się, że jedna czapka takowej nie miała... zgadnijcie kto został czarną owcą. Tak jak jeszcze pracownik sklepu, który zapewne wszystkiego nadzorował był człowiekiem wyrozumiałym i powiedział mi, żebym się nie denerwowała bo na sklepie zdarza się, że czasami metki się odczepiają itp. tak pan koordynator okazał się chamem dzięki któremu nie mogę chodzić na inwentaryzacje.
Oczywiście o niczym nie zostałam poinformowana a na maila z moim zapytaniem co się dzieje po dziś dzień nie dostałam odp... wysłałam go we wrześniu 2015.
zdjecie uzytkownika
Ada - 2016-01-28 02:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam już na 20 inwentaryzacjach w oddziale Warszawa i ze swojej strony polecam :) Przed pierwszą inwenturą miałam trochę obaw ale stwierdziłam, że zaryzykuję. Od tamtej pory chodzę w miarę regularnie, więc napiszę plusy/minusy, które dostrzegam.
PLUSY:
1. Zlecenia można dopasować do innych zajęć. Dla mnie to ogromny plus bo jestem studentką dzienną i bez problemu mogę układać swój grafik pod zajęcia
2. Dużo zleceń ( przynajmniej w Warszawie)
3. Dobra stawka dla studentów 12-13 zł/h brutto
4. Wynagrodzenie jest na koncie na czas
4. Koordynatorzy IS - zdarzają się różni ale w najgorszym przypadku są po prostu neutralni, nie zdarzyło mi się jeszcze trafić na żadnego wrednego a wręcz przeciwnie, można bez stresu o wszystko zapytać, niektórzy nawet pomagają jak trafi się jakieś cięższe pudło na magazynie. Ludzi rozstawiają sprawiedliwie, tzn. nie zdarzyło mi się żeby przydzielili mnie na magazynie do strefy z bardzo ciężkimi rzeczami. Wiadomo, że wymagają bo taka ich praca ale są przy tym w porządku, kompetentni i dobrze traktują pracowników
6.Generalnie fajna atmosfera, można poznać wiele osób, nawiązać jakieś znajomości
7. Dobra komunikacja z konsultantami i wszystko załatwiane jest przez internet/telefonicznie
MINUSY
1. Sporo osób narzeka na brak przerw i w sumie podpiszę się pod tym. Inwentaryzacje z reguły trwają ok. 6 h, wtedy mi osobiście przerwa nie jest potrzebna. Przy dłuższych inwenturach najczęściej są ale zdarzało się, że minęło 8 h a przerwy nie było. Z jednej strony jak zbliża się godzina otwarcia sklepu to jest to zrozumiałe ale to nie zmienia faktu że ludzie są po prostu zmęczeni. Plus za to, że nie ma problemu jeśli chce się wyjść do łazienki albo pójść napić wody
2. Zdarza się, że każą przyjść na 22.30 a na sklep wchodzimy dopiero koło 23. Pół godziny zmarnowane. Na szczęście ostatnio zauważyłam, że zdarza się to coraz rzadziej ale mimo to zdarza się
3. Zdarza się, że do liczenia lodówek nie dają rękawiczek a do liczenia magazynu nie dają nożyków do rozcinania pudełek ( najlepiej zorganizować sobie te rzeczy we własnym zakresie, taka wskazówka).
MINUSY SAMEJ PRACY ( a nie JP):
1. Czasami trzeba się nieźle nagimnastykować bo jest trudny dostęp do półek albo palet na magazynie. Zdarza się też, że półki są wysoko a przy wzroście 1,65 m nie tak łatwo tam sięgnąć.
2. Praca w godzinach nocnych - nie każdemu to odpowiada
3. Kierownicy sklepu - raz na Targówku trafił się naprawdę ciężki kierownik Carrefoura, który stał za plecami i krzyczał o byle co. Trudno wtedy dobrze pracować, skoro nie pozwalał się skupić na liczeniu, stresował i wybijał z rytmu dosłownie za głupoty. No ale to już nie jest zależne od JI czy IS, zresztą dał popalić i audytorom i koordynatorom.
4. Trudny do określenia czas trwania inwentaryzacji. Czasami można przewidziec na podstawie liczby osób na liście podstawowej czy tego co było liczone w innych sklepach danej sieci w ostatnich dniach ale zdarza się, że spodziewałam się 5 h a wychodziłam po 9 h. Wszystko zależy od tego ile osób przyjdzie i co to za osoby oraz co jest do liczenia.

Ogółem uważam, że praca jest fajna dla studentów czy dla osób, które po prostu chcą dorobić w wolnej chwili. Atmosfera w Warszawie jest sympatyczna, o ile się wykonuje swoją pracę porządnie to nie ma żadnych powodów do stresu, jak w każdej pracy, w końcu za to dostaje się pieniądze. Koordynatorzy są w porządku, współpracownicy też. ja jestem zadowolona i polecam.
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2016-01-28 12:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam na inwentaryzacji w Tesco przez oddział w Opalenicy. Miła, zgrana ekipa. Koordynatorzy super pozytywni, cierpliwi. Jeżeli ktoś zachowywał się tak, jakby przyszedł tam za karę i nie pracował na 100% - potrafili wywierać presję, poganiać, oczywiście w pełni kulturalnie. Uważam, że to całkiem normalne, gdyż oni również są z tego rozliczani. Jak widzieli, że ktoś się stara i daje z siebie wszystko - podchodzili, zagadywali, pytali o samopoczucie, albo czy ktoś nie potrzebuje pomocy. Uważam, że atmosfera wręcz zachęcała do pracy. Wypłata była na czas, zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Jedyne do czego mogę się przyczepić to fakt, iż pomimo wielokrotnych telefonów do firmy, umowa została mi wystawiona dopiero tydzień po inwentaryzacji. Wielkim plusem jest to, że można przez ich platformę zrobić wszystkie szkolenia, wydrukować identyfikator, zapoznać się ze wszystkimi regulaminami, nauczyć się obsługi skanera, podpisywać elektronicznie dokumenty, odebrać PIT - dosłownie wszystko. Wspaniała sprawa, bo nie musimy wisieć na telefonach z firmą, ani nic do nich wysyłać tradycyjną pocztą, co wiadomo generuje niepotrzebne koszty. Wszystko robimy siedząc przed komputerem w domu. Jestem w 100% na tak i na pewno pojadę jeszcze na nie jedno zlecenie :)
zdjecie uzytkownika
ala - 2016-02-01 15:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako agencja pracy widzę, ze mają bardzo duzo pozytywnych opinii i straja sie sukcesywnie zamieszczac coraz to nowsze ogłoszenia,poza tym chyba dają najwiecej za godzinę bo 15 zł żadna agnecja chyba tyle nie jest w stanie zapłacicza np, inwentaryzacje w sklepach.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rejestracja na platformie zapoznanie sie z filmikami imstruktazowymi

Pytania: Wypelnienie testow wyboru sprawdzajacych co zapamietales z filmikow instruktazowych

Test z liczenia.

W okreslonym czasie trzeba wypelnic wszystkie zadania polegakace na policzeniu namalowanych figor.Czas ok 2 min zadanie nieskomplikowane ale trzeba je wykonac szybko.

Nic skomplikowanego
zdjecie uzytkownika
wloniak - 2016-02-04 15:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie-jak z czasem na wc
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2016-02-04 16:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, ze nikt aż tak nie liczy przerw.. ale na pewno jest ciekawa oferta jako Pracownik działu obsługi zagranicznych klientów w firmie farmaceutycznej.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Job Impulse Polska !


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Job Impulse Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert