logo Job Impulse Polska

Job Impulse Polska

Poznań

Opinie o Job Impulse Polska

Wapiesz 2016-10-31 22:34
Traktowanie pracownika jak niewolnika i blokada dalszej współpracy przez zły humor koordynatora. NIE POLECAM TEJ FIRMY.
4
Wilku 2016-11-02 13:23
Job prowadzi dziwną politykę, pierwszy raz spotkałem się z taką sytuacją, że będąc na L4 jestem zwalniany z pracy. Ale tak właśnie się stało siedzę na L4, dziś tj o 13:00 (02.11.16) zadzwoniła do mnie kobitka joba i mnie poinformowała, że jestem zwolniony. Mi puściły nerwy i pytam się jakim cudem będąc na zwolnieniu jestem ruszany, bo w tym momencie łamią prawa pracownika. Nie usłyszałem nic konkretnego, tylko tyle że mam czas do piątku aby zdać durny kluczyk i identyfikator, bo jak nie to będę mieć karę 75zł. Nie polecm, tej agencji, bo takich cyrków nigdzie nie widziałem.
3
Wilku 2016-11-02 13:24
Job prowadzi dziwną politykę, pierwszy raz spotkałem się z taką sytuacją, że będąc na L4 jestem zwalniany z pracy. Ale tak właśnie się stało siedzę na L4, dziś tj o 13:00 (02.11.16) zadzwoniła do mnie kobitka joba i mnie poinformowała, że jestem zwolniony. Mi puściły nerwy i pytam się jakim cudem będąc na zwolnieniu jestem ruszany, bo w tym momencie łamią prawa pracownika. Nie usłyszałem nic konkretnego, tylko tyle że mam czas do piątku aby zdać durny kluczyk i identyfikator, bo jak nie to będę mieć karę 75zł. Nie polecm, tej agencji, bo takich cyrków nigdzie nie widziałem.
3
Wilku 2016-11-02 13:25
Job prowadzi dziwną politykę, pierwszy raz spotkałem się z taką sytuacją, że będąc na L4 jestem zwalniany z pracy. Ale tak właśnie się stało siedzę na L4, dziś tj o 13:00 (02.11.16) zadzwoniła do mnie kobitka joba i mnie poinformowała, że jestem zwolniony. Mi puściły nerwy i pytam się jakim cudem będąc na zwolnieniu jestem ruszany, bo w tym momencie łamią prawa pracownika. Nie usłyszałem nic konkretnego, tylko tyle że mam czas do piątku aby zdać durny kluczyk i identyfikator, bo jak nie to będę mieć karę 75zł. Nie polecam, tej agencji, bo takich cyrków nigdzie nie widziałem.
3
xxx 2016-11-03 13:12
pracowałam pod ta firma i nie narzekam wynagrodzenie na czas .. koordynator bardzo miły.
1
Miki48 2016-11-03 14:38
Tak poznański ekchem oddział to jest dno dna.Robiłem Kostrzyn,Szczecin wielokrotnie,Choszczno i nagle bo kiero miał zły humorek 12 maja 2015 na Carrefourze Mieszka I w Molo powiedział że skończyłem, wyszedł nawet nie informując gdy go pytałem za co.Następnego dnia odbieram telefon.No niestety został Pan na zawsze zablokowany na inwentaryzacje.Pisałem odwołania.Ale to walka z wiatrakami.Pensje zgadzały się po zatem jakbym w umowie miał napisane wyraźnie gwiazdką że, blokujemy Cię po takiej inwentaryzacji i przetrzymujemy forever Twój PESEL to bym pieć razy zastanowił się zanim pójdę.
2
Kris93 2016-11-04 08:37
Podpisuje się pod tym obiema rękami . Byłem pierwszy raz i ostatni na inwentaryzacji ze strefy job . Jako że pracowałem ponad 3 lata w sklepie budowlanym to i miałem okazję być na 3 wewnętrznych inwentaryzacjach organizowanych przez samych pracowników . Tutaj okazało się że nie robię za wolno no to ja się pytam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mać dlaczego miałem układać towar i sortować na magazynie na paletach gdzie był straszny syf i mógł człowieka szlak trafić . Magazyn powinni wyłącznie liczyć pracownicy danego obiektu a nie zewnetrzna firma . To się w głowie nie mieści
1
Strefa Job 2016-11-04 14:52
Dziękujemy za Twoją opinię. Niestety koordynatorzy nie są naszymi pracownikami, lecz zatrudniani są przez naszego zleceniodawcę. Niemniej jednak zależy nam bardzo na tym, aby atmosfera na inwentaryzacjach była przyjazna i zajmujemy się każdym zgłoszeniem o nieprawidłowym zachowaniu koordynatora. Nie otrzymaliśmy niestety od Ciebie takiego zgłoszenia, dlatego trudno nam dotrzeć do informacji o jakie osoby chodzi i rozwiązać ten problem. Prosimy o kontakt w tej sprawie na pelnomocnik@job-impulse.pl . Pozdrawiamy Strefa Job
3
Strefa Job 2016-11-04 14:58
Dziękujemy za Twoją opinię. Niestety koordynatorzy nie są naszymi pracownikami, lecz zatrudniani są przez naszego zleceniodawcę. Niemniej jednak zależy nam bardzo na tym, aby atmosfera na inwentaryzacjach była przyjazna i zajmujemy się każdym zgłoszeniem o nieprawidłowym zachowaniu koordynatora. Nie otrzymaliśmy niestety od Ciebie takiego zgłoszenia, dlatego trudno nam dotrzeć do informacji o jakie osoby chodzi i rozwiązać ten problem. Prosimy o kontakt w tej sprawie na pelnomocnik@job-impulse.pl . Pozdrawiamy Strefa Job
1
ilka1502 2016-11-06 20:07
Ludzie piszecie opinie choć byliście kilka razy lub raz. Ja już pracuje kilka lat, dorabiam sobie i to nie jest tylko jedna firma, która ma inwentaryzacje lecz kilka firm i raz jest lepiej a raz gorzej. Jeśli chodzi o Joba to kwestia dogadania z ludźmi np. na wjazdówkach, gdzie jedziesz swoim autem i masz zwrot za paliwo. Wiadomo, że nie wszyscy koordynatorzy są ok a z niektórymi nawet jest trudna gadka ale jak się chce to można wszystko. Jeśli chodzi o przerwy to czasem trzeba zwracać uwagę bo nie zawsze robią. Co do godzin pracy to nie zawsze jest jak piszą. Czasem piszą 6 h a pracujesz 4 h. Wiadomo, że jest to tylko umowa zlecenie a jak wszędzie pobierają podatek i kwotę za przelew. Jeśli ktoś nie ma pracy a chce zarobić to bierze co się da a nie siedzi na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i czyta tylko to co piszą inni że to jest złe albo tamto. Ja wiem, że każdy ma prawo powiedzieć co mu gra na duszy i szanuje to ale nie zniechęcajcie innych. Niech też pójdą, spróbują i dopiero powiedzą czy się podoba czy nie.
2
krululu 2016-11-14 11:26
Zdecydowanie odradzam. Byłem raz na inwentaryzacji i miałem dostać umowę do podpisania. Upominiałem się kilka razy o to by wysłano mi umowę i nic. Teraz upominam się by zapłacili mi za dobrze wykonana robotę - też nie mogę się doprosić. WYZYSK LUDZI NA CAŁEGO
1
Aaaa1234 2016-11-14 22:51
Absurd, mi nałożyli karę mimo tego ze dzwoniłam ok 3 godzin non stop chcąc podać zastępstwo, wykonałam kilkadziesiąt połączeń i żadna z pan nie pofatygowała sie zeby odebrać. A z racji tego ze nie mogłam zrobić tego przez platformę z powodu braku internetu inna droga nie wchodziła w grę, byłam na poprzedniej inwentaryzacji 8,5h, zero przerwy, koordynatorzy mocno nieprzyjemni, prosząc o pomoc Kolezanka usłyszała min. ,,naucz sie w końcu liczyć bo nie bede do Cb co chwile podchodził,, . Jedna z osob całkiem wyszła, pracowałam wielokrotnie rok temu ale od tego czasu duzo sie pozmieniało niestety
4
Aaa1234 2016-11-14 22:57
Absurd, mi nałożyli karę mimo tego ze dzwoniłam ok 3 godzin non stop chcąc podać zastępstwo, wykonałam kilkadziesiąt połączeń i żadna z pan nie pofatygowała sie zeby odebrać. A z racji tego ze nie mogłam zrobić tego przez platformę z powodu braku internetu inna droga nie wchodziła w grę, byłam na poprzedniej 8,5h, zero przerwy, koordynatorzy mocno nieprzyjemni, prosząc o pomoc Kolezanka usłyszała min. ,,naucz sie w końcu liczyć bo nie bede do Cb co chwile podchodził,,
1
zleceniobiorca 2016-11-18 15:50
Nie polecam . Ostrzegam, że musicie być NIEOMYLNI a koordynator jest wyrocznią . Lepiej sobie nimi nie zawracać głowy .
3
kalna 2016-11-19 22:24
To prawda, nie licza sie z pracownikami, naczej musieliby placic 2-krotna stawke plus duza przerwa.
3
Student 2016-11-24 12:43
Wiele zależy od tego gdzie się pójdzie. Można trafić na magazyn w hipermarkecie i przez 9 godzin przerzucać ciężkie rzeczy bez żadnej przerwy(tak, bo przerwa się nie należy nam). Można też trafić do jakiegoś małego sklepiku i sobie spokojnie liczyć gazety na półce. Z wypłatami raczej problemu nie ma. Żeby sobie dorobić w weekend to spoko, ale nic więcej.
3
ktoś 2016-11-24 16:09
Skoro takie stanowisko jak rzecznik u was jest to poproszę rzecznika pracownika o odpowiedź dlaczego macie tyle tupetu /pomijając warunki pracy jakie oferujecie i jak traktujecie ludzi/,że obsługę formalności dla ludzi niezbędnych przy takiej formie zatrudnienie macie w dużym poważaniu. Jeśli wystawiacie papiery pt. umowa czy też rozliczenie za przepracowany okres czasu, to najpierw kompetentne osoby winny się we właściwym miejscu podpisać a potem sprzedawać pracownikom papiery aby i oni się podpisali i otrzymali kompletne dokumenty. Robienie z ludzi idiotów i niedouków jest u was tradycją.
2
aaaa 2016-11-25 12:26
nie wiem czy wiesz, ale jak w strefie job idziesz na przerwę to ci ją odliczają od wypłaty
3
Załamka 2016-11-25 13:16
Nie polecam nikomu pracy w Pepco na stanowisku konsultanta ds. Pracy Tymczasowej. Tragedia, dziewczyna na równorzędnym stanowisku traktuje tam ludzi jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Jak najdalej od tego miejsca!!!!! Mobing!!!
3
tymczasowa pracownica 2016-12-01 15:12
Praca indywidualna, naprawę spokojna, łatwo dorobić,ale aktualnie mniej inwentaryzacji jest niż wcześniej,więc trzeba się szybko zapisywać. Nikt Ci nie przeszkadza,robisz swoje. Wszystko wytłumaczone,ludzie w porządku. Czasami koordynatorzy trochę obojętni i niemili,ale tak naprawdę po co mają być, bierzesz tylko od nich skaner i oddajesz nic więcej. Wypłaty terminowe,zgodnie z wcześniej ustaloną stawką. Jeden minus to fakt, że nigdy tak naprawdę nie wiesz ile godzin tam będziesz. Koleżanka przyjechała z innego miasta,żeby dorobić i pracowała 2h, więc zwróciło się za bilety tylko i nic nie zarobiła.
3
NIE RÓBCIE SOBIE TEGO 2016-12-05 17:09
Bardzo nie polecam, za pierwszym razem trafiłam na koordynatora buca. Nie wiem na jakiej zasadzie wybierają ludzi na to stanowisko, ale mam wrażenie, że wg nich im większy pajac tym bardziej się nadaje. Praca nie jest zła, ale żyć się z tego nie da. Długie godziny za grosze z debilami pozbawionymi jakiegokolwiek szacunku, empatii, ludzkości, profesjonalizmu, zaangażowania i z tak bardzo wielkim poczuciem wyższości, że na pieszo nie obejdziesz. Żałuję, że wcześniej nie przeczytałam opinii. Byłam dwa razy, za drugim trafiłam na koordynatorów, którzy raczej starali się nie przeszkadzać. Można było nawet usłyszeć "proszę", bo na "dziękuję" nie ma co liczyć, ale to i tak sukces. Myślałam, że to normalne i wcześniej po prostu słabo trafiłam, ale po rozmowie ze stałymi bywalcami okazało się, że lepiej już nie bedzie i reszta koordynatorów to takie buce jak ten pierwszy. Niestety, nie podał nazwiska, zasłaniał się ochroną danych. Szkoda, chętnie bym o nim poopowiadala jego szefowi.
5
częstochowa 2016-12-07 15:16
Chyba bysiecie chcieli zaby wam za darmo płaci, 13/12 zl to jest bardzo fajna stawka za godzinę, porównując do jakis ulotek gdzie placa 7, pracujesz sobie w ciepelku i zazwyczaj ludzie sa super. Jeżeli chodzi o odzieżowki to praca lekka i raczej przyjemna, wiadomo ze w supermarkecie jest ciężej, ale sami przeciez wiecie, że tak może być. Co do przerw to jak chcesz isc do toalety to idziesz i nigdy mi sie nie zdazylo zeby ktos mnie wyzwal za to ze ide sie napić i odpocząć chwilę. Wypłaty na czas i generalnie jak dla mnie wszystko na plus. Jeżeli ktos chce sobie dorobić na jakieś drobne wydatki to super opcja
3
Misty 2016-12-12 16:03
Witam, zapisałam się na inwentaryzację lecz nie mogę jednak na nią iść, da się anulować zgłoszenie bez żadnych konsekwencji ?
2
anna 2016-12-28 14:21
koordynatorzy inwentaryzacji wykorzystują liczących. bardzo niesprawiedliwy podział pracy w magazynach spożywczych w chłodni jedna ekipa stała 5 godzin bez zmiany, osoba która się wyłamała bo prawie zamarzła został zablokowana w serwisie przez koordynatora , który może pisać co chce i tak go nikt nie sprawdzi.
3
Hihi 2016-12-29 22:00
Jak się podpisuje umowę
1
Studentka. 2016-12-31 23:04
Ja będąc na ok 10 inwentaryzacjach nigdy nie spotkałam się z nieprzyjemnymi koordynatorami. Jak ktos sie pomylił, miał jakiś problem ,czy choćby chciał skorzystać z toalety nigdy nie było żadnego problemu. Nawet potrafili pomóc z zestawieniem zgrzewek. Jeżeli ptaca byla powyżej 6 h. Przerwa jak ajbardziej była. Stawka moim zdaniem tez jest dobra 13-14 zł, wypłaty terminowe wszystkie poeniążki do 15 na koncie. :) Polecam !!
1
Niezadowolony 2017-01-11 00:41
Nie polecam współpracy z ww firmą. Nie traktują pracowników poważnie. Czas lub miejsce zlecenia potrafią zmienić na kilka minut przed rozpoczęciem pracy. Podczas wykonywania samego zlecenia można zauważyć brak profesjonalizmu u koordynatorów. W zależności czy jesteś pierwszy raz czy już ich znasz przydzielają Ci do liczenia łatwe i lekkie rzeczy. Jeśli natomiast nie żyjesz z nimi w bliskich relacjach cały czas musisz dźwigać ciężkie rzeczy bez możliwości zmiany palety. Największym ich minusem jest to że za pracę nie płacą uczciwie. Za każdym razem wpisują dużo mniej godzin niż faktycznie było przepracowanych. Sami koordynatorzy zamiast pomoc w liczeniu to siedzą i plotkują i gdy tylko spojrzysz w innym kierunku niż regał lub wyjdziesz do toalety zaraz słyszysz niegrzeczne uwagi w swoim kierunku.
4
olefinka 2017-01-15 17:42
Przepracowałam 4 inwentaryzacje i nie dostałam wypłaty. kilka odwołano na kilka godzin przed a kilka razy dostałam błędną godzinę i teraz chcą żebym zapłaciła karę. Nie polecam pracy tam
3
Julkom 2017-01-16 22:03
Nie polecam. Za wykonaną pracę dostałam 2.30 zł. Nie zwróciło się nawet za transport którym musiałam dojechać. Za polecenie znajomego też nawet złotówki nie otrzymałam.
4
Skanerka 2017-01-18 20:50
Ludzie omijajcie wielkim łukiem tą firmę. Pracuję od lat na inwentaryzacjach dla innej firmy, z racji wolnych terminów podęłam się pracy dla Job Impulse Polska (Grupa Job). Podzielono nas na dwie grupy po pytaniu koordynatorki - kto jest pierwszy raz? nich byłam pierwszy raz, więc dołączyłam do grupy "pierwszorazowców".
Po pierwszej inwentaryzacji, usunęli mi z konta kolejne 3 terminy inwentaryzacji i zerwali umowę. Powód - mała wydajność i dużo błędów. Ciekawe co by było gdybym dołączyła do grupy co jest enty raz na inwentaryzacji. Wypłaty nie mam do dziś, a o 20PLN premii nie wspomnę. Reasumując 11h niewolniczej pracy (90% czasu lodówki i zamrażalki) wykonałam dla Job Impulse Polska gratis.
A tak na marginesie moja firma płaci w terminie (np. za ostatnie 6h w Kauflandzie dostałam 98PLN na rękę) i właśnie po raz kolejny powiadomiła mnie o nowych terminach. Dla nich jestem od lat wydajna i bezbłędna, a dla Job Impulse Polska po pierwszym razie mało wydajna i błędna :) Ciekawostka :D
Chcesz być charytatywnym niewolnikiem? Lubisz wyzwiska, ciężką pracę i poniżanie to pracuj dla nich.

2
Lalka 2017-01-21 22:41
Witam potrzebuje Pilnie na zastępstwo kogoś z Warszawy. Inwentaryzacja Warszawa - Bemowo w dniu 22.01.2017 godz 16. Proszę o Pomoc
Nowicjusz 2017-01-24 11:43
Zostałem zlekceważony. 20 dni przed terminem danej inwentaryzacji zgłosiłem swoją chęć pracy. Wprowadzono mnie w błąd a kiedy próbowałem dojść do wyjaśnień zostałem zbywany. Z tego samego nr telefonu od którego otrzymałem smsa że jestem zapisany, 2 dni przed inwentaryzacją dowiedziałem się że nie jestem jednak zapisany oraz zostałem pouczony tym, iż się NIE DOPOMINAŁEM o przesłanie mi szczegółowych informacji dot. inwentaryzacji. Kiedy jednak udokumentowałem fakt iż wielokrotnie się dopominałem o to, (gdzie moje wiadomości zostały odczytane lecz nie udzielona została odpowiedź) pani która nie wiedząc co odpowiedzieć zmieniła temat. Wszystkie rozmowy pisemne mam zachowane a rozmowy telefoniczne nagrane, także NIE POLECAM
1
Strefajob 2017-01-24 13:50
Szanowna Pani
Za przeprowadzenie i koordynację inwentaryzacji odpowiada firma zewnętrzna, a nie pracownicy Job Impulse Polska. To koordynatorzy danej inwentaryzacji sprawdzają poprawność liczenia produktów przez audytorów inwentaryzacji oraz decydują o zakończeniu współpracy z audytorem. Jeśli oceniono, że popełniła Pani zbyt wiele błędów, to byliśmy zobowiązani do zakończenia współpracy i nie wysyłania Pani na kolejne zlecenia.
W sprawie wynagrodzenia prosimy o kontakt z odpowiednim konsultantem Job Impulse Polska. Prawdopodobnie nie uzupełniła Pani odpowiednich dokumentów na stronie strefajob.pl.
Prosimy o kontakt w tej sprawie na pelnomocnik@job-impulse.pl . Pozdrawiamy Strefa Job
1
Stokrotka212 2017-01-27 15:46
Firma oszukuje nie płaci za dojazdy czas liczy od wzięcia skanera do ręki i oddania go. Pojechałam na 5 godz. inwentaryzacji w tym straciłam 4.5 h na dojazd w tym sama podróż trwała w jedną stronę 50 min. Na magazynie bitwa o nożyk do rozpakowywania i całe palety trzeba przerzucić towaru i go zliczyć i ponownie poukładać na palecie. Ludzi traktują jak bydło brak szafek na ubrania a ta kara 80 zł to już przesada. Jak jestem chora to daję zwolnienie za które mnie płacą a tu co ? Trzymają twoją kasę po to że gdybyś nawalił to sobie potrącą z twojego wynagrodzenia. Tak się robi ludzi w balona oni kasę biorą a ty robisz za darmo bo z takiej 1 inwentaryzacji to nawet nie ma tych 80 zł.
1
Szczery 2017-01-27 16:31
Stanowczo nie polecam. Odnośnie oddziału Lublin - brak szacunku większości koordynatorów do pracowników oraz zerowa kultura osobista. Jestem świadkiem sytuacji, kiedy "kierownik" R. przekazał pracownikowi błędną! informację, że za wyjście do toalety są potrącane pieniądze, podczas gdy inne osoby swobodnie wychodziły. Dziewczyny, które zamieniły ze sobą kilka słów w trakcie pracy "kierownik" R. którego nie powinno być na tym stanowisku (ani na żadnym innym), za karę! - jak sam to później podkreślił - wysłał to liczenia, a tym samym dźwigania artykułów typu karmy dla zwierząt, produktów w zgrzewkach, przekraczających 20 kg. co jest wzbronione na podstawie art. 176 k.p. oraz § 63 r.b.h.p. Miało również miejsce wiele sytuacji, kiedy niektórzy koordynatorzy odnosili się w sposób bezczelny do pracowników, w tym do pracowników w wieku średnim. Jest to fajny sposób na dorobienie pieniędzy, jednak Szanowni pracownicy Inventory Solutions, powinni większą wagę przykładać do tego, kogo obsadzają na jakim stanowisku. W przeciwnym razie może zrobić się głośno odnośnie mobbingu oraz nieprzestrzegania przepisów BHP.
2
Strefa Job 2017-01-30 11:07
Szanowny Panie,
Takie informacje prosimy zgłaszać po zakończeniu inwentaryzacji do dedykowanej konsultantki – bez tego nie mamy wiedzy o tym co dzieje się podczas inwentaryzacji i nie mamy jak zainterweniować, ponieważ na zleceniu nie ma pracownika firmy Job Impulse Polska. Za skorzystanie z toalety nie są potrącane pieniądze. Rozliczany jest Pan za czas pracy naliczony na skanerze. Oficjalną reklamację proszę przesłać na adres: pelnomocnik@grupajob.pl
Pozdrawiamy Strefa Job
1
Strefa Job 2017-01-30 13:21
Szanowna Pani,
W ABC audytora inwentaryzacji są zawarte informacje, że czas naliczany jest od momentu uzyskania skanera, a czas spędzony w transporcie nie jest do tego wliczany, ponieważ wynagrodzenie dostaje Pani za rzeczywisty czas pracy, a nie drogę do miejsca pracy. Zgodnie z podpisaną umową, jeśli nie może się Pani pojawić na zleceniu zobowiązana jest znaleźć za siebie zastępstwo lub zgłosić to konsultantowi, który może posiadać listę rezerwową na to zlecenie.
Pozdrawiam Strefa Job
gość 2017-02-02 09:19
Niezbyt się opłaca to , chciałam usunąć konto znacie numer by do nich zadzwonić ,z Konina .
1
Strefa Job 2017-02-02 12:07
Szanowna Pani,
jeśli chce Pani usunąć konto, proszę napisać maila do konsultanta: mkruszyna@strefajob.pl
Pozdrawiam Strefa Job
peter 2017-02-06 15:44
To Wszystkich pisze że za wolono pracuje . Szukajcie nie U nich.pisze o 4 -6 godz pracy a w rzeczywistości 1.5 godz. Naciągane . Zenada
1
peter 2017-02-06 15:44
To Wszystkich pisze że za wolono pracuje . Szukajcie nie U nich.pisze o 4 -6 godz pracy a w rzeczywistości 1.5 godz. Naciągane . Zenada
1
grubyy 2017-02-06 17:24
Dziadostwo. Kłamią kłamią .Inne oferty ok to szmira
1
POLAK 2017-02-07 02:49

WYZYSK, BANGLADESZ, 60 ZL ZAROBKU W NOCY PRACA 11 GODZ POZA DOMEM A TE GLUPIE POLACZKI DAJA SIE W TO WCIAGAC OBUDZ SIE POLSKO
1
Były pracownik 2017-02-08 01:29
Z daleka od tej firmy. Kombinują najtańszą drogą, oczywiście pracownik. Najtańsza firma. W Bangladeszu zabronić można lepiej. To praca nie dla normalnych.
1
Pracuś 2017-02-09 13:07
Job impuls to jeden wielki wyzysk!!!!! oszukują i okradają ludzi, paranoja... szukajcie pracy gdzie indziej.
1
Aga741 2017-02-16 19:46
Witam
Ja miałam podobna sytuacje - poszlam na zastepstwo. Niestety, nie moglam się dodzwonić do osoby zajmującej się inwentaryzacja. Poszlam, powiedziałam że jestem na zastepstwo za dana osobe i nie bylo problemu. Po miesiacu pieniadze przelane, a osoba za ktora bylam na zastepstwie dostala wezwanie do zaplaty kary. Wiec teoretycznie jedna osoba nie zrobila pracy, dostala kare chociaż bylo zastepstwo. Ja bylam na liscie rezerwowej, moja umowa zostala rozwiazana, ale pieniadze zostaly zaplacone wiec ktos jednak prace zrobil. Dodam, ze kontakt z panstwa pracownikami jest bardzo utrudniony, czesto nie odbieraja telefonow, spotkalam sie nawet z tym ze dostalam sms ze moge się kontaktowac tylko przez SMS godz. 15!!!, a na @wyslanego z zapytaniem w październiku do dnia dzisiejszego nie dostalam odpowiedzi.
Rzecznik Pracownika Strefa Job 2017-02-16 20:21
Szanowna Pani,
jeśli nie można się dodzwonić do konsultanta to najlepiej napisać maila - szczególnie jeśli nie można zgłosić zastępstwa. Jeśli poszła Pani za kogoś na zastępstwo, a konsultant nie otrzymał maila/sms że jest Pani za drugą osobę, dlatego została naliczona kara - jeśli niesłusznie to wystarczy skontaktować się z konsultantem i wyjaśnić sprawę. Oficjalną reklamację proszę przesłać na adres: pelnomocnik@grupajob.pl
Aga741 2017-02-16 21:00
Nie każdy jest w ciągłym dostępie do internetu. Tym bardziej ze zapis na zlecenie byl pare godzin przed inwentaryzacja. Skoro na panstwa stronie jest informacja że pracujecie do godz 17 to chyba nie powinno byc problemu z odebraniem tel w godzinach pracy. Dzis usilowalam wyjasnic ta sytuacje- zostalam zbyta, podawano mi kolejne nr tel pod ktore kazano mi dzwonić. Dopiero po @wyslanych na 4 adresy z panstwa strony internetowej ktos raczył oddzwonic, po czym pani rozlaczyla sie jak obrazone dziecko i nawet nie raczyla wysluchac tego co chcialam jej powiedzieć, twierdzac ze to nie moja sprawa. Tak nie powinien zachowywac sie pracownik, ktory chce wyjasnic sprawę.
Aga741 2017-02-16 21:14
Osoba odpowiedzialna za inwentaryzacje na miejscu zostala poinformowana o tym ze przyszlam za ta konkretna osobe, podalam dane osoby ktora miala byc i moje-osoby ktora sie zglosila na zastepstwo. To wszystko zostalo zapisane ze slowami ze zostanie to przekazane, ze nie ma problemu. Po czym dostalam skaner i poszlam pracować. Praca zostala wykonana, pieniadze zaplacone wiec jednak informacja ze to ja bylam zostala w jakis sposob uwzgledniona. Na koniec jeszcze zanim sie pani konsultantka rozlaczyla z satysfakcja poinformowala ze oboje jestesmy zablokowani za to ze chcemy ta sytuacje wyjasnic
Ktoś 2017-02-16 22:58
Nie zgadzam się z tym, że do ciezkich towarow daja mezczyzn. Poza tym wszystko zależy, na jakich koordynatorow sie trafi. Ja mialam kontakt z czterema-dwie pary. Jedna dziewczyna bardzo miła, zawsze pomogla, sama również liczyla. Jej kolega czas spedzal na telefonie. W drugiej parze chlopak w porzadku, ale dziewczyna tragedia. Gdy ktos jej mowil dobbry wieczór to nawet nie raczyla odpowiedziec, do starszych od siebie na"ty"ale juz do niej to na "pani" trzeba bo oburzona. Traktuje ludzi jak bydło. Wiec wszystko zależy od tego na kogo sie trafi
Zostaw swoją opinię o Job Impulse Polska - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Job Impulse Polska