brak logo

Petite Abeille Polska

Kraków

Opinie o Petite Abeille Polska

Nieoszlifowany diament 2010-10-17 18:54:45
Nie wiem co Wam zrobili, ale zamiast tylko oceniać może przedstawicie co się stało? Zostaliście zwolnieni? Nie dawaliście sobie rady? Wina nigdy nie leży po jednej stronie!

Jest cieżko, trzeba wyrobić w sobie pewne cechy charakteru, ale nawet gdy jest źle, to Ci pomogą. Nie mówię w tym momencie tylko o koleżance czy koledze, z którym się dogadujesz, tylko o wszystkich (łącznie z szefem), wystarczy tylko powiedzieć.

Praca jest nastawiona na współpracę w grupie, nie na wyścig szczurów. Pracownik ciągle się rozwija.

kalka 2010-10-25 13:09:36
czy może ktoś napisać coś więcej o tej firmie? czym się zajmuje
anonim 2011-01-12 15:38:56
Szukają osób tylko na stanowisko AKWIZYTORA. Chodzisz po domach (wsiach) i pukasz do domu wciskając ludziom Polsat Cyfrowy. Na Lea 20/1 jest biuro. DRAMAT! [usunięte przez moderatora] .
sialalala 2011-01-13 11:35:15
do mnie dzis dzwonili na rozmowe ,nie chcieli mi podac nazwy firmy,ale bylam dociekliwa bo lea 20 jest duza i jest wiele obiektow,dobrze,ze trafilam na to forum i wygooglowalam nazwe firmy,bo nie musze sie fatygowac taki kawal drogi by sie dowiedziec,ze trafilam na akwizycje polsatu cyfrowego bo bym ich tam chyba rozniosla za wciskanie ludziom kitu i marnowanie prywatnego czasu! masakra,jak tak mozna robic ludziom,ten kraj schodzi na psy!
Pirat drogowy 2011-01-19 00:17:37
w 100% popieram swoich przedmówców, szkoda czasu na wizyte na Lea 20 w Krakowie
johnny 2011-01-24 20:01:28
Abeille Lea 20

Praca polega na chodzeniu od domu do domu i sprzedazy cyfrowego polsatu, byłem na rozmowie kwalifikacyjnej,potem na dniu szkoleniowym i zrezygnowałem, bo to praca nie dla mnie.
Jedzie się na wieś gdzieś w okolicach Krakowa, puka od domu do domu z informacją że to wizyta w związku z modernizacją mediów. Jeśli Was wpuszczą to za zadanie macie przekonać ludzi, żeby skorzystali z usług firmy, która odpowiada za grupowe podłączenie polsatu w regionie, dzieki czemu oszczędzą 400pln. Jeśli przekonacie to zarobicie, jeśli nie to figa z makiem. Także wszystko zależy od umiejętności perswazji.
Z opowieści pracowników wiem, że atmosfera w firmie jest okej.

Opinia ma na celu przedstawienie Wam na czym polega praca, gdyż pracownicy jak i menedżer podczas dnia szkoleniowego do konca nie chcieli powiedzieć na czym to polega.

Pozdrawiam
anonim 2011-01-27 21:35:06
Firma Abeille, ul. Lea 20/1 Kraków

Akwizycja Polastu Cyfrowego. Aby sie o tym dowiedzieć musisz zmarnować 2 dni. Pierwszy na rozmowie kwalifikacyjnej na której nic sie nie dowiesz, a drugi na dniu próbnym gdzie dopiero na wsi Twój przewodnik pokarze Ci jak wciskać ludziom kit.
Strata czasu!
sds 2011-02-01 18:24:04
Uwaga jedno wielkie [usunięte przez moderatora] , chodzenie i naciąganie ludzi nie polecam tego pracodawcy...
nieoszlifowany diament 2011-03-30 13:24:37
Pozdrowienia ciekawscy panowie i panie:D
ania 2011-04-06 08:38:11
czy to biuro ma coś wspólnego z Arnaudt z orląt lwowskich? tam jest akwizycja polsatu cyfrowego! jak ktoś ma jakieś info to piszcie na ich temat!
Madzixx 2011-04-26 19:22:09
Praowałam tam. Nie wydoliłam zrezygnowałam sama. Mariusz nie musiał mnie zwalniac.

Tak atmosfera jest bardzo fajna ;) Jeśli nic się nie zminiło to pracują tam świetni ludzie. Ale tak jak juz mówiono praca jest naprawdę ciężka,że tak powiem, trzeba umiec przekonac ludzi i wcisnąc im tzw kit ja tego nie umiałam i niestety musialam zrezygnowac.
yo 2011-04-28 13:26:49
Ktoś wspomniał o Arnaudt. Abeille i ta druga firma to jest to samo. Akwizycja polsatu cyfrowego.
Kiedy ktoś ich w końcu pozwie [usunięte przez moderatora]
venom 2015-03-21 03:41:07
tak zgadza się jednak mam problemy nawet ze znalezieniem jakiegoś ich lokalu w naszym kraju. Wiem może że nie jestem świetnym szperaczem po internecie jednak odnalezienie takich informacji nie powinno być problemem nawet dla takiego laika jak ja, jeśli chcą jeszcze kiedyś chociaż minimalnie zaistnieć w tym kraju
uakao 2016-05-13 20:52:39
no ciekaw jestem @pisarczyk jak to teraz u nich jest bo wiem ze twoja opinia byla dawno temu napisana wiec sien zastaniowam czy cos sie zmienilo bo rokowania to oni raczej wydaje mi sie ze mieli dobre :)
Zostaw swoją opinię o Petite Abeille Polska - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Petite Abeille Polska