El-Mar S.C. Danuta Tokarz Marek Tokarz

Lubliniec

Opinie o El-Mar S.C. Danuta Tokarz Marek Tokarz

x 2010-09-06 23:59:28
...szkoda czasu...
jeden z wielu 2010-12-16 17:37:25
mowa do tego który twierdzi że to zła firma
anonim 2011-10-20 16:27:54
Żol mi tej firmy.
anonim 2013-07-06 08:10:48
A to nie możecie wystawiać negatywnych opinii na temat El-mar jakoś na jego stronie by nie było więcej nie porozumień.
michal 2013-12-17 13:45:58
Były skąd ty to wszystko wiesz? jestes bylym pracownikiem ??? czyli twoim zdaniem sytuacja w firmie jest kiepska? a na jakiej umowie byles zatrudniony ? szukam info na temat tej firmy bo wlasnie tam aplikuje
tobi 2014-02-20 20:49:18
Ktoś, weź po uwage, że sa ludzie żyjący na zasiłku albo bez pracy i dla nich takie(usunięte przez administratora) zł to bardzo dużo w El-mar.
trwający 2014-03-03 22:17:28
Jak w tej firmie było, tak było nie zaprzeczam. Chciałbym jednak zwrócić uwagę, że od jakiegoś czasu zmieniło się dość sporo. (usunięte przez administratora) (kto się ze mną nie zgadza ten widać pracuje gdzie indziej). Inwestycje - praktycznie cały czas na miejscu - i z tego co zdążyłem zauważyć EL-MAR zgarnął największe inwestycje planowane na ten roku w LC - a jeśli tak to wniosek wysuwa się sam - firma widocznie (usunięte przez administratora) jak to niektórzy oznajmiają (a może specjalnie to robią? nie wiem). Bywają tygodnie ciężkie - że aż w plecach (usunięte przez administratora) , ale. No właśnie, wolę tak niż pracy nie mieć. A nie czarujmy się każdy patrzy "swojego interesu". Szefostwo aby jak najlepiej zarobić w jak najkrótszym czasie a ja - jak by tu zrobić aby zarobić i nie przerobić ;p (tak pół żartem pół serio). Panowie taka kolej rzeczy, kto pracuje w firmie prywatnej gdzie jest inaczej? Każdy patrzy na swój interes i taka jest prawda. Duży plus za poprawy w ostatnim czasie, mam nadzieję, że to się utrzyma a i może popraw jeszcze ciut będzie... zobaczymy co czas pokaże
3
jjjj 2014-03-07 18:05:15
borowski albo jak mu tam leci, robi tam jeszcze?
1
trwający 2014-03-13 15:49:33
(usunięte przez administratora) Odkąd tu pracuję żadnego takiego nie było. Wypłaty uzależnione od godzin pracy - czyli jak wszędzie. Im więcej pracujesz tym więcej zarobisz i odwrotnie. Poprawka jeśli chodzi o liczbę pracowników ja tam naliczyłem się około 26 (z pracownikami z biura i "hurtowni") ale w jakich wymiarach pracują - nie wiem.

Z tego co słyszałem rekrutację jakieś są ale szukają typowo elektryków
2
trwający 2014-03-22 16:00:08
coś Twoja opinia została zablokowana :P (usunięte przez administratora) Ale co mają powiedzieć Ci, co w ogóle nie mają umowy o pracę, albo mają "śmieciówkę". Patrząc z tej perspektywy to umowa (chociaż z najniższą krajową) i tak jest luksusem. Nie czarujmy się, w dzisiejszych czasach jest to problem krajowy. Podatki gonią podatki i każdy chce od tego uciec... U nas chodzą jakieś słuchy o "restrukturyzacji" firmy, co za tym idzie nie ma pojęcia, ale wydaje mi się, że coś na plus. Widać, że M.T zależy na poprawie "wizerunku" jako takiego. Zobaczymy za parę miesięcy co za tym się kryje...
2
kkj 2014-03-28 00:42:20
Jest ok
1
Sylwek 2014-04-16 09:10:02
A co tamci pracowali bez umowy czy co? Trochę słaba opcja biorąc pod uwagę pozycję jaką el-mar sobie wyrobił przez te lata w Polsce..
1
była pracownica 2014-06-10 21:51:53
(usunięte przez administratora) Pracowałam w tej firmie - i mogę powiedzieć jedno - Pan Marek był najbardziej "ludzkim" szefem, jakiego można mieć. Nie mówię o zarobkach - te zawsze mogłyby być lepsze. Mam na myśli atmosferę, empatię. Szef rozumiejący, że pracownik to po prostu człowiek - na rynku lublinieckim jest taką rzadkością, jak (usunięte przez administratora) A ze czasem powie ostrzej, że czegoś wymaga? Od tego jest szefem, żeby wymagać i egzekwować. (usunięte przez administratora)
2
Jeszcze jestem. 2015-02-03 22:58:18
Pracuj za tyle ile masz, a o podwyżkę nawet się nie upominaj. Inaczej możesz szukać innej roboty.
1
Monter pierwszej brygady. 2015-06-04 23:07:43
Przemiał ludzi jakich mało. Starych nie doceniają i od lat pracują za tą samą stawkę. Wychodzi na to, że lepiej nowego przyjąć niż staremu trochę dołożyć. Już kilku od nas poszło do Tarnowskich Gór !!! Trochę się robót przerobiło to i ludzi się przewinęło.
4
nienie 2015-11-12 22:18:18
nie nie nie polecam, gruszki na wierzbie, firma, która się przedstawia jako hurtownia jest małym sklepikiem !!!
1
Jeszcze jestem. 2015-11-16 23:45:50
Raczej, zapomnij..że więcej dostaniesz. U nas w firmie są osoby co po kilka lat bez zmian pracują za mniejsze kwoty!
ttt 2015-12-03 16:59:38
to kurcze trochę słabo, jeśli faktycznie jest tak jak piszesz... natomiast myślę, że to może kwestia jakiś rozmów, poproszenia o zwiększenie wypłaty? hm?
1
Jeszcze jestem. 2015-12-03 23:35:47
powodzenia na rozmowie już wielu próbowało i nawet ludzie odeszli od nas ze stażem po 5/6 czy nawet więcej lat bo szkoda było kilka złotych na podwyżkę, żeby zrobić kwotę taką jaką teraz daje się wszędzie indziej na wejściu.
ala 2015-12-13 20:02:13
w takim razie nie ma szans na dpostanie podwyzki czy w zaman jej sa jakies inne benefity,socjal,paczki finansowane? a jezeli mozna wiedziec to w jakim przedziale waha sie pensja
2
pox 2016-04-09 22:06:44
ala, raczej nie zdarza się aby pracownicy otrzymywali dodatkowe benefity. Słyszałem, że zarobki średnie to i tak jakieś (usunięte przez administratora) tysiąca złotych i mała szansa na podwyżkę
llba 2016-04-13 22:26:19
haha, taa 2,5 tysiąca.. (usunięte przez administratora) Takie pieniądze są tam do osiągnięcia, ale tylko jeśli pracujesz minimum 10h dziennie, a jaka to sztuka siedzieć tyle czasu w robocie, aby mieć "normalną wypłatę" bo co to jest w dzisiejszych czasach (usunięte przez administratora) o podwyżce nie masz co nawet marzyć, zaczarują Cię na początku..a potem jak Ci się nie podoba to możesz sobie iść. (usunięte przez administratora)
2
angor 2016-05-10 21:35:15
llba, czyli można rozumieć że wy zarabiacie raptem(usunięte przez administratora) za etat pracy ? Według mnie te pieniądze są kompletnie nie adekwatne do tego co trzeba w firmie wykonywać.
kot 2016-07-27 22:51:05
Niestety EL-MAR zamiast iść do przodu idzie do tyłu. (usunięte przez administratora) Wielki potencjał..ale ludzie zarządzający nieodpowiedni i nie dający sobie nic nigdy przegadać!
A.K. 2016-08-01 17:37:20
Mce -prosta logika - EL-MAR, to firma, która pozyskuje inwestycje albo poprzez przetargi - albo poprzez kontrakty prywatne. Jak nachapią się zbyt dużo - to mamy do czynienia z sezonowym przemiałem i nerwówką na budowie, jak zaś jest zbyt mało - to nerwówkę mają w biurze "bo słupki spadają". Jest sezon - zarobisz dobrze - bo pracujesz długo, delegacje, diety etc., nie ma sezonu - wszyscy wiemy czym to skutkuje.
Na tak 2016-08-03 07:13:40
Mimo, że pracowałam u nich dość krótko (ze względu na konieczność zmiany miejsca zamieszkania), to uważam że EL-MAR jest dobrym pracodawcą. Spokojnie mogę polecić go innym - dobra atmosfera pracy
obiektywny 2016-08-04 07:11:09
całkiem dobry pracodawca jak na realia lublinieckie
obiektywny 2016-08-06 07:06:28
przy normie nie więcej niż 2200 na rękę.
Obiektywny 2016-08-08 17:44:32
Normalnie jestem zatrudniony na umowę o pracę na cały etat,
Duże T 2016-08-10 21:20:59
Polecam - dobry pracodawca
Klient 2016-08-31 12:23:53
Pod względem wykonawczym (jakościowym) - firma godna polecenia
dete kt.yw. 2016-09-01 13:47:30
a co konkretnie o tej kwestii jakościowej możesz powiedzieć i co twoim zdaniem konkretnie świadczy o tej jakości?
Klient 2016-10-25 08:42:04
Z pewnością podejście właściciela. Bardzo drobnostkowy, zwraca uwagę nawet na najmniejsze szczegóły - przede wszystkim doradza rozwiązania. Pracownicy wykonują pracę "czysto" i w szybkim tempie. Do tego są dobrze wyposażeni sprzętowo. Polecam raz jeszcze
Zostaw swoją opinię o El-Mar S.C. Danuta Tokarz Marek Tokarz - Lubliniec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie El-Mar S.C. Danuta Tokarz Marek Tokarz