brak logo

Unilever

Poznań

Opinie o Unilever

2017-06-02 05:42
Grzegorz G. pseudo ^ Burak^
Śmieje się z ludzi a sam jest do niczego.
10
Zbychu 2017-06-03 02:43
O [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dzieki za info ! Chciałem się nie długo u Was zatrudnić przez agencję ale za tak glodowe pieniądze zostanę gdzie jestem...... pozdrooo
Bartek kocha Beate 2017-06-05 17:11
w1
13
pracownica produkcji 2017-06-07 20:09
Ja jestem pracownica z długoletnim starzem i nie narzekam bo mam 2500zł na reke i jakos nie widze żeby dziewczyny masowo składały wypowiedzenia
Bill 2017-06-07 20:51
A gdzie za nic nie robienie dziewczyna dostanie 2500? Tylko narzekacie "to za ciezkie" "tego ja robic nie bede" a chlopow z transportu i ekspedycji zajedziecie na smierc.
5
PIX 2017-06-08 16:04
TE 2500ZŁ TO CHYBA W 4 BRYGADOWCE BO NIE NAPEWNO NA 3 ZMIANY.
3
Zuzanna 2017-06-09 08:40
@pracownica produkcji rozumiem, że odpowiada Ci praca w Unilever. A co możesz powiedzieć na temat tego jak wygląda praca na produkcji? Jak wygląda typowy dzień, w jakich godzinach odbywa się praca? Czy jest to tryb zmianowy?
JC 2017-06-12 12:30
ma
2
michi 2017-06-23 16:58
Jakie są stawki na produkcji w UN w poznaniu? Ile sie zarabia jako operator wozkow widlowych??
nick 2017-06-23 18:20
2tys
Tiki 2017-06-23 22:39
1800zl na rękę
1
Bubu 2017-07-02 19:40
Ile zarabia multas i co z tą premią co 3 mies . Warto starac sie o te stanowisko ale łobuzy szczerze piszcie
bill 2017-07-02 19:49
Zalezy czy multas I czy II. zapewne teraz oszczesdnosci to dostaniesz multasa I wiec cos kolo 3tys na reke. premia raz jest a raz jej nie ma. a jak jest to jakies 600zl zalezy od wynikow.
Bubu 2017-07-18 16:23
Nadgodzinki są dla Multasów i jak rozliczane
Kolo 2017-07-25 01:30
ile można zarobić jako pracownik produkcyjny Ale zatrudnionym przez Agencje pracy Opiszecie :) :*
ola 2017-07-25 15:21
Przeciez złych pieniazkow się nie zarabia w unileverku bo mechanicy operatorzy maja i zwykłe pracownice tez dodaj ze co 4 msce macie dodatkowe siano bo premie kwartalne 13 pensja na koniec roku i inne benifity moja znajoma tam pracuje z 15 lat i nienarzeka nie wiem skad wyżej podane ten zarobek bo mój kolega teraz był na rozmowie na multioperatora i zaproponowali mu 3tys zł 400 na reke na 4 bryg a wyżej napisane ze 2600zł a premii kwartalnej co msc 600zł wiec nie wiem czemu ludzie pisza ze nie maja bądź 100 zł lub 200zł.
1
Kapitan Małpa 2017-07-26 06:58
W unileverze jest jeden problem , ludzie nie umieja korzystać z WC , przyjdzie taki janek do kibelka i wali na małysza wogóle nie przejmując sie czy trafia do klopa czy na deske lub też ściane , niewiem czy oznacza swoje terytorium samiec alfa , czy w domu nie ma toalety tylko dziure ? Takim zwierzętą trzeba wykopać rów za wydziałem , może on nie bedzie za trudny w obsłudze :)
4
JJ 2017-07-26 11:30
13 pensja? Gdzie ty zyjesz czlowieku. nie ma zadnej 13 pensji a premia tak jak opisane max 600zl wiecej nie wyciagniesz
ewa 2017-07-26 17:04
No to oprócz wypłaty co kwartał jakas dodatkowe siano to fajnie macie w innych firmach tego nie ma a tu jeszcze ludzie narzekają widocznie za dobrze macie jeszcze jest wiele zakładów co płaci najniższe wynagrodzenie sama pracuje na produkcji zarobek mam podobny do waszego ale premii kwartalnych u mnie nie ma tylko na koniec roku premia rocznatwana od stażu pracy w zakładzie i bony na swieta na jedne i drugie a multi sport to prawie kazda firma ma a wczasowego nie ma.
2
Pracownica 2017-07-28 13:29
Zależy ile dni przepracujesz. Stawka godzinowa 14zl brutto. Jeśli będziesz pracował od pon do pt i pójdziesz w sobotę to masz 28zl za godzinę. Za każdą niedzielę pracującą też 28zl za godzinę. Co miesiąc masz premię -2 zł brutto za każdą godzinę. Ale musisz spełnić pewne warunki: brak L4, urlopu na żądanie, musisz iść do pracy min. dwa dni weekendowe, godzisz się na trzy zmiany.
Jeśli jesteś pracowity i bystry to dasz radę.
Ale pamiętaj, że jeśli będzie mało pracy to nie będę Cię "zamawiać ".
Ważna rzecz, umowy tygodniowe lub miesięczne. Kto się zalapie to kwartalne. Ale max na 75%etatu.
lolol 2017-07-31 19:12
A jak wygląda z ludźmi, którzy tam pracują ? Spoko są czy nie bardzo?
Kapitan Małpa 2017-08-01 05:36
Jak pisałem wyżej , sa w wiekszości zwierzetami nie umiejącymi korzystać z wc , to dla nich poprostu za trodne
2
pracownica produkcji 2017-08-06 18:31
Wiadomo jednych się lubi innych nie ale trzeba się szanować itp. tak jak w każdym zakładzie się znajda wredne osoby itp. nikt nie jest idealny to jest duzy zakład na dziale tez dużo osob pracuje ja nie narzekam bo niektórzy sa ok.
pracownica produkcji 2017-08-06 18:37
A jak ma wygladac ta produkcja trzeba swoje zrobić to jest praca fizyczna nikt nikogo nie posadzi wiec co za głupie pytanie obojętnie jaka to będzie produkcja wszędzie trzeba zapiepszac jak komus pasuje to pracuje a jak nie to niech się zwolni .
izi 2017-08-09 16:32
A na akcjach zakładowych tez można zarobić i o tym nikt nie powie ile kto wpłacał i ile zarobił.
rudy 2017-08-10 17:48
Panie Tomku proszę uważać na Wojciecha M.
Tyłek panu wchodzi a za plecami się śmieje ze jest pan nieudacznikiem.
Rozpowiada ze pana knajpa niedługo upadnie i ze są tam szczury w sałatkach
7
Wacek 2017-08-11 07:52
Która z koleżanek napisze do mnie .? , tylko SMS +48 795 607 721
Zuzanna 2017-08-12 10:17
@rudy forum to nie miejsce na obgadywanie innych pracowników. Powinniśmy pamiętać, że wiele osób wchodzi tutaj, żeby poznać jak najwięcej rzetelnych informacji na temat Unileveru. Czy ktoś może odnieść się do wyżej wymienionych kwestii i napisać coś więcej, np. aktualnych warunków pracy?
produkcji pracownik 2017-08-14 17:05
Duzo osób narzeka a dużo osob przyszło od tamtego roku z kimbala i sobie chwala prace i wypłatę u nas itp.
Ja 2017-08-15 14:19
To chwal sobie dalej, do czasu ciołku ( żydzie ).
1
aga 2017-08-15 15:21
A ty czemu jeszcze pracujesz w unilever skoro twierdzisz ze jest tak zle itp ja jakos nie widze masowo odchodzących dziewczyn z produkcji które tu pracują x lat z umowa na stałe.
1
mała zosia 2017-08-16 10:29
Panie Dyrektorze, proszę przyjrzeć się pracy Pana Tomka z W1.
Podczasz jego kadencji produkcja spadła a morale zespołu są poniej zeru.
Spieniacza nie potrafi wyczyścić tylko wzywa do biurka biednych pracowników i karze im czyścić ekspres.
Jest słaby, otoczył się ponad 6 koordynatorami którzy nie potrafił newet zamówić opakowan na produkcje a nie wspomnę o wyczyszczeniu spieniacza
5
aga 2017-08-17 08:30
Uwaga na Tomasza z W1 (Pseudo Lider Produkcji)
Chodzi i wyzywa pracowników. Jeszcze trochę to będzie posądzony o mobing.
Panie Dyrektorze mam nadzieje ze pan to czyta i wkrótce zrobi zebranie na temat opinii Tomasza
5
kotek 2017-08-17 08:31
Odradzamy chodzenia do knajpki Sroka Cafe w srodzie wlkp.
Stare jedzenie i brudny spieniacz
3
max 2017-08-17 11:45
Jaki przełożony taka knajpa????
5
TomekW 2017-08-18 18:35
a ja jako osoba postronna to bym tą całą linię majonezów w powietrze wysadził - zapytacie dlaczego ? tak często psującej się linii świat nie widział kierowcy odsyłani na parkingi przekładane awizacje itp itd Za pozytyw firmy uznam panią BOTOKS z portiernii :)
2
kura 2017-08-29 19:26
co słychać głuchy
Zuzanna 2017-08-30 10:42
@aga, opinie na forum powinny koncentrować się na Unileverze, a nie na poszczególnych pracownikach i ich ewentualnych przewinieniach. Jeśli coś jest nie w porządku, to powinno się to zgłosić dyrektorowi, pomówienia na forum niestety nic w tej sprawie nie wniosą. Zgadzam się natomiast co do tego, że dyrektor powinien wchodzić na forum i odnosić się do poruszanych tutaj kwestii.
4
grzegorz 2017-08-30 12:12
No ja panią rozumiem. Ale co mamy zrobić jak Przełożony Tomasz z w1 nasz zastrasza i wyzywa o traktowaniu pracownika to nie wspomnę. Donosy meilowe do dyrektora nic nie pomogly to może Warszawa sie zainteresuje. Nawet nie interesuje sie produkcja a potem jest zdziwiony nie tam malo zostalo ujechane.
4
Browariusz 2017-09-03 20:15
Najgorszy multas na mk1 BARTEK lubi stare kobiety a ma śliczna żonę produkcja nie idzie bo romans kwitnie kolejny na ostrzał po buziolu cymbal
8
Browariusz 2017-09-03 20:19
Najgorszy multas na mk1 BARTEK lubi stare kobiety a ma śliczna żonę produkcja nie idzie bo romans kwitnie kolejny na ostrzał po buziolu cymbal
7
Zuzanna 2017-09-06 13:37
@grzegorz, czyli jest jakieś wyjście z tej sytuacji z tego co piszesz. Zawsze można zainterweniować w jakiś sposób, tylko żeby to przyniosło jakąś korzyść dla was, a nie na odwrót. @Browariusz powyżej pisałam już na temat postów, w których obraża się pojedynczych pracowników, naprawdę nic to na forum nie wnosi.
3
Dobry człowiek 2017-09-11 12:27
Może czuje się jak na Węgrzech albo w Rumunii, a może w Grecji.
Dobry człowiek 2017-09-11 12:32
Może czuje się jak na Węgrzech albo w Rumunii, a może w Grecji dlatego są na Małysza.
olka 2017-09-15 23:36
To jak tak zle to czemu jeszcze ludzie pracują dziewczyny jakos nie widze masowo składających wypowiedzeń które maja umowę na stałe itp i czemu ty pracujesz skoro twiedzisz ze mało płaca.
Gall Anonim 2017-09-17 11:03
A jeśli pojde w niedziele na nocke to ile będę miał 28 zl brutto czy 33,20 zł brutto/h?
giermach 2017-09-18 20:09
Tomek z w1. Nie potrafi kierować linia produkcyjna. Za jego czasów produkcja spadła. Ale żeby dać pracownikowi notatkę albo naga w to jest pierwszy. Jest bardzo slaby psychicznie. Jego Rudy Rycerz Wojciech nie potrafi nawet zamówi towaru na produkcję tylko siedzi w kamerach i obserwuje pracowników. Kolejny nie udacznik do kolekcji. Uwaga dla nowych pracowników za żadnym pozorem nie przychodzie na wydział 1 no chyba ze umiecie czyścić spieniacz
4
kura 2017-09-19 10:33
a co u głuchego słychać
robert 2017-09-19 11:13
Tomek niby wykształcony a zachowuje sie jak burak. Nawet nie potrafi przywitać sie z pracownikiem. Ale żeby powiedzieć żeby założył maseczkę to jest pierwszy.
4
Zuzanna 2017-09-21 14:25
@robert, @giermach, powyżej pisałam post na temat wyrażania opinii o konkretnych użytkownikach. Czy możecie odnieść się do ogólnej sytuacji w Unileverze, czy warunków pracy? Jednostkowe wypominanie komuś jakichś cech, naprawdę dla innych na forum wprowadza chaos i niezrozumienie.
Zostaw swoją opinię o Unilever - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Unilever