brak logo

Unilever

Poznań

Opinie o Unilever

onn 2016-12-21 09:02
pracowalem w pewnej firmie ludzie chorowali raczej to byly lewe L4 dyrektor dal dodatek za nie chorowanie 250zl miesiecznie i ludzie szybko ozdrowieli ..... ale ok nie wdaje sie dalej w dyskusje bo tak jak pisalem wczesniej nie gramy w tej samej druzynie!! ZYCZE WAM PYSZNEGO BARSZCZYKU I SPOKOJNYCH SWIAT :)
3
Karmazynowy odplyw sedesu 2016-12-21 13:29
Ale naprawde to nie jego wina ze ceny idą w gòre :D
Chickita 2016-12-21 14:19
Również wesołych świąt ONN :)
2
onn 2016-12-21 19:03
Tobie rowniez bananku;)
Karmazynowy odplyw sedesu 2016-12-21 23:13
Wesołych świąt :D
3
Randstad 2016-12-31 11:59
Bestio!!..co kusisz i rozpalasz moje żądze uśpione,przez Ciebie staje się niegrzecznym chłopakiem,moje myśli owładnięte Tobą,moje ciało rozpalone czeka...byś zawładnął nim,ustami,językiem co spragniony w pot i nektar.Niech utonę w Twych silnych ramionach,niech poczuje Twój kobiecy zapach,wilgotna skórę...chce usłyszeć Twój szybki urywany oddech! Chce słyszeć Twój krzyk ekstazy ,wykrzyczane moje imię! Moje ciało nadal rozpalone,czeka...
4
Farcio 2017-01-14 07:12
Prosze o odpowiedz na maila jakie sa naprawde zarobki pracownik transprtowy przystojniak79@gmail.com
Głos ulicy 2017-01-16 11:39
A ja jako młody pracownik z 3 letnim stażem w obozie zwanym Unilever. Najmniejsza wypłata jaką otrzymałem to 2200 przy czym pracowalismy na 3zmianach mialem 10 dni L4 i jeden urlop bezplatny. Stosując sie do grafiku i nie chorując mam najmnjej 2500miesięcznie na 3 zmianch. Jak dojda brygady moja wypłata kreci sie zawsze kolo 3 i więcej. Raz dostalem 4200 ale to chyba z premią roczną. Nie wiem nie rozumiem systyemu premiowego (co za co) i wkurwia mnie ze nikt konkretnie nie potrafi tego określić, ale powiem wam jedno . Atmosfera ? Sami sie podpierdalacie i sami na siebie baty krecicie , tam gdzie pracuje ja nie ma sprzedawania i mamy zgrane ekipy. Nadgodziny? Nikt wam nie każe chodzić i nie musicie brać za to wolnego . Ja z nadgodzin teraz dstalem 1500 ale to dlatego ze wiem ze mi wypłaca bo jest koniec okresu. Ludzie trzeba myslec. Odpowiedzialność? Kurwa jaka tam jest odpowiedzialność? Skoro nikt niczego nie pilnuje i maja w dupie jednostki to jednostki mają mega pole do tego by pracować jak chcą. Ja nie mam zadnej presji i jak chce to na papierosa tez wychodzę 15 min mi sie nalezy i nikt mnie siła nie zatrzyma. Ja nigdy nie pracowalem mniej niz tam a co do odpowiedzialności to większą miałem pracując w Wrigley'u ale podkreslam przez RANDSTAD . A tu jestem cieniem cienia chodze udaje jak kierownictwo ze jest dobrze i dostaje za to standardowo srednio 2800 po odciagnieciu multisporta dwoch polis kasy zapomogowopozyczkowej podatku medicovera itp. Ja wam powiem tak jako stary (zazwyczaj ustawiony) pracownik siedzialbym i robil swoje i powalczyl z kolegami ze zwiazkow i większą rzeszą starszych pracowników. Jako mlody zyciowo i stażem w firmie mam to w chuju. Wynik idzie ja głównie siedze i szukam sobie sam zajec zeby mi czas lecoal czasem poukladam kartoniki i po pracy mam sily zeby ogarnąć dodatkowy zarobek . Powiem wam tak miesięcznie osiagam dorabiajac 4000-5000 tysięcy majac ledwo ponad 20 lat , leb na karku i trochę chęci. A znajdzcie mi innego nie bogatego z domu 20 latka po gimnazjum zarabiajacego takie siano? Zycie jest piekne tylko trzeba to.dojrzec a nie siedzieć i narzekać na stołówce. Pozdrawiam:)
5
ANDRE 2017-01-17 10:28
Bardzo ciekawa wypowiedź, ciesze się że to forum tak prężnie się rozwija oraz tętni życiem.
Zapraszam wszystkich do dyskusji!

2
Karmazynowy odplyw sedesu 2017-01-20 02:03
Brawo dla pana z wąsem
4
ckjc 2017-01-26 10:47
Najgorszy z koordynatorów jest Wojciech Majewski (psełdo RUDY)
3
w1 2017-01-26 10:50
Nie polecam tej firmy. Najgorszy z buraków jest Tomasz Sroka. Tak zwany król Spieniacza
4
MEALKIT 2017-01-26 10:52
Tak masz racje. Znam tego gościa. Ma knajpę w środzie wielkopolskiej ,Sraka Cafe> Serwóją tam przeterminowane jedzenie. A co do koordynatorów ? Masz racje Majewski jeszcze trochę to wyleci za MOBING
1
w1 2017-01-26 11:05
Jak to może być ze na 3 zmiany jest potrzeba aż 5 koordynatorów ? No rozumiem z jeden jest do robieia Loda Sroce a drugi od spieniacza. Ale tamte półgłówki są o wiele gorsi. Nawet nie umią zamówić towaru na produkcje a Rudy (Wojciech Majewski) tylko chodzi po hali i roznosi rdzę
2
Bonanza dla W 2017-01-26 16:52
A JA MYŚLĘ NAD ZWOLNIENIEM BO PRACOWNIKA KTÓRY CIĘŻKO PRACUJE NIE DOCENIA SIĘ
UKŁADY UKŁADY I UKŁADZIKI PANUJĄ

FIKCYJNE STANOWISKA NA ŚREDNIM SZCZEBLU
7
W1 2017-01-27 19:09
Najlepsze bylo na święta
5
Ona 2017-01-27 19:53
Nie przesadzaj cię nie jest tak źle. Kto chce to sobie chwali
MAJONEZ 2017-01-28 14:55
Co było na święta?

Szkoda że podwyżek nie ma w tym zakładzie. Od kilku lat brak podwyżki nie mówiąc o tych inflacyjnych. Zróbcie coś bo reszta dobrych starych pracowników się zwolni i zostaną wam te nowe niewypały którym nie przedłużacie umów bo się do niczego nie nadają chyba że nadają się do smarowania ścian długopisami w toaletach.

Nikt normalny nie chce tu już robić za te pieniążki.
4
Ona 2017-01-28 16:31
Nie jest tak zle
Pytanie 2017-01-28 16:38
Mam pytanie odnoscie pionu technicznego bo jest oferta na elektryka automatyka. Jak zqrobki?


ELEKTRYK – AUTOMATYK


Lokalizacja: Fabryka Poznań



Do głównych obowiązków zatrudnionej osoby będzie należało:

zapewnienie sprawności urządzeń elektrycznych i elektroenergetycznych w zakresie układów automatyki
i instalacji elektrycznych,
zapewnienie sprawności maszyn i urządzeń produkcyjnych w zakresie elektrycznym,
usuwanie awarii elektrycznych maszyn i instalacji produkcyjnych,
zapobieganie powstawaniu awarii elektrycznych i układów automatyki.
Od kandydatów oczekujemy:

wykształcenia zawodowego lub średniego technicznego,
minimum 2 letniego doświadczenia na stanowisku,
posiadania uprawnień elektrycznych do 1 KV,
umiejętności posługiwania się przyrządami pomiarowymi i elektronarzędziami,
umiejętności korzystania z dokumentacji technicznej,
gotowości do pracy w systemie zmianowym,
chęci nauki i podnoszenia kwalifikacji zawodowych,
umiejętności pracy w zespole.
Oferujemy:

stabilną pracę w znanej, dynamicznej organizacji,
szerokie możliwości rozwoju i podnoszenia swoich kwalifikacji zawodowych,
pracę w systemie zmianowym,
miłą atmosferę w dynamicznym zespole,
szeroki i atrakcyjny pakiet socjalny,
atrakcyjny pakiet benefitów ( kartę multisport, Pracowniczy Fundusz Emerytalny, pakiet opieki medycznej).

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie swoich zgłoszeń (CV wraz z klauzulą o ochronie danych osobowych) za pomocą przycisku. Aplikacje należy przesłać do 31.01.2017 r.
Konar 2017-01-30 11:44
ELEKTRYK - AUTOMATYK idź do Amazona!
Lepsze warunki!
Lepsze płace!
Dużo pracowników z wiedzą techniczną uciekło do AMAZONA!
Szczególnie tych dobrych pracowników!

PLAKATY NA PŁOCIE FABRYKI CHYBA O CZYMŚ ŚWIADCZĄ
3
pracownik 2017-01-30 20:08
zobaczymy Ty swietne zarabiajacy 20latku jak zalozysz rodzine hmmm.... nie bedziesz mial czasu na druga prace wiec przestan tak glupio gadac !!!! wiekszosc ma rodziny np.dwojak dzieci i jak ma po jednej pracy isc do drugiej ... jak trzeba zajac sie rodzina dziecmi !!!! powinno wystarczyc Tobie na zycie z jednej pracy nie mowie ze musze zarabiac 5tys w tej firmie ale to co sie teraz tu dzieje to jest zenada w wiekszosci duzych firm daja podwyżki bo ludzie uciekaja a tu hmmm... NIE zostana niedlugo tylko gamonie ktorzy nic nie umieja tylko sie slizgaja 8h i takim sie tu podoba !!!!
2
xxx 2017-01-30 20:10
BRAWO BRAWO I JESZCZE RAZ BRAWO!!!! TA FIRMA TO DNOOOOO!!!!!!
3
PRZERAŻONY PRACOWNIK W1 2017-02-01 19:41
Firma Unilever w Poznaniu to dno. Małe wypłaty,brak organizacij,przełorzoni o zawodówkach. Najgorzej jest na wydziale 1. A dokładnie na standardach i na Melkitach. Koordynatorzy to dno totalne, jeszcze jak żył Lipiński to jakos produckcja jakosz szła a teraz ? Porażka. Stoimy na brak Makaronu,kartoników czy na brak ludzi. A dlaczego ? Bo koordynatorzy albo grają na FB albo czyszczą spieniasz od kawy Wielkiemu Panu liderowi Produkcij Panu Tomaszowi S. Jeden z koordynatorów tak zwany RUDY to wyleci za Mobbing jeszcze troche. Nie szanuje ludzi,smieje się znich i tylko obserwóje w kamerach cZy nikt nie chodzi na stołówkę. Tak ma zochowywac sie przełożony ? Tomasz S. to osoba która nie radzi sobie ze stresem, nie ma pojecia o produkcij tylko chodzi i wyżywa się na ludziach i daje notaki. Miał juz sprawe o Mobbing mysle ze jeszcze troche to wyleci z hukiem z firmy.
9
Mała Zosia 2017-02-01 21:01
CO WY WIECIE O PRACY W UNILEVER ?
2
pracownik 2017-02-02 13:17
ludzie korde tylko narzekamy udajmy sie do naszych smiesznych zwiazkow z pismem , ze jak nic sie nie zmieni w tej firmie zrobimy strajk wyjdxiemy na ulice tak jak w oponach w ten poniedzialek tam ludzie umieja dziakac a my tylko narzekamy i nic nie robimy a dyrektorek sie cieszy !!!!
3
bobo 2017-02-02 14:50
hehe myśl kolego myśl
1
w1 2017-02-02 18:00
widze kolega bobo bardzo kocha ta firme blahahaha zycie by za nia oddal!!!!!
1
bobo 2017-02-02 18:38
Bobo nie kocha firmy
Bobo potrafi myśleć
1
i 2017-02-03 06:56
Zarobki w firmie Unilever:

Pracownik Transportowy 2200 zł
Operator 2300 zł
multioperator 2600 zł
Dodatek za 4 brygady ok 300 zł

4
w1 2017-02-03 17:25
bobo mysli ale komu pod biurkiem zrobic loda :)
2
bobo 2017-02-05 20:54
Dlaczego W1 obraża Bobo?
Bobo nie kocha firmy!

Mango 2017-02-09 16:49
Masakra te kwoty.....Boże
1
janek 2017-02-09 18:24
Ale premia była...ja nie mogę! chyba 100zł dostałem za kwartał!
3
dzik 2017-02-12 11:37
No premia była rewelacyjna.... Fabryka produkująca miliony euro dziennie - 7 dni w tygodniu, płaci pracownikom premie w wysokości 100 zł - 200 zł na rękę za kwartał - po prostu jakiś żart. Oczywiście premia wypłacona po cichu bez ujawnienia jakichkolwiek wyników, wskaźników - nikt nic nie wie.... Dyrektor od roku (od czasu spotkania kiedy jeden z pracowników W II odważył się powiedzieć mu w oczy smutną prawdę) nie pojawia się już w ogóle na fabryce i omija wszystkich którzy mają coś mądrego do powiedzenia.

Podzielam zdanie kolegi piszącego wcześniej - nie pozwólmy na to... zbierzmy podpisy, złóżmy pisma związkom i dyrektorowi i jeżeli będzie trzeba wyjdźmy strajkować . Zarabiamy i wytwarzamy dla tej fabryki miliony dziennie - za co??? za marne 100 zł premi ??? za pierogi pod namiotem??? czy może za te baty i codzienne poganianie na granicy mobbingu???
2
Boski 2017-02-12 20:42
Premia najmniejsza jaką miałem przez 7 lat pracy! Dzik jakie podpisy i pisma chcesz składać i gdzie? Już wyżej ktoś opisywał co trzeba aby strajk robić inaczej strajk jest nielegalny i nic nie ugrasz.
1
on 2017-02-15 19:00
nareszcie ludzie Wam sie oczy otwieraja ...trzeba by bylo znalesc kilku madrych napisac pismo (co nam na sercu lezy) zebrac podpisy pracownikow i zlozyc je smiesznym zwiazkom oplacanym przez dyrektorka oni maja 14dni na odp a jak nie to na ulice wyjdziemy jak dwa tygodnie temu w bridgeston tam ludzie walcza o swoje a nie jak tuuu tylko nazekamy i nic ... dyrektor nas robi w ciula jak tylko umie sprawdza nas na ile sobie pozwolimy to jest zenada od tylu lat zeby nie bylo podwyzek bo firma sie rozbudowuje smiech .... kosztem nas !!! ja sie tu wogole ostatnio nie przykladam do pracy mam to w d..... JAKA PLACA TAKA PRACA zobaczycie bedzie jeszcze gorzej jak nic nie zrobimy premie kwartalna wogole zabiora no takie sluchy mnie doszly WIEC BAGNET NA BRON PRACOWNICY I DZIALAJMY !!!! Przekazujcie jeden drugiemu ze jest taka strona i do dziela chetnie sie przyłącze !!!!!!
2
w2 2017-02-15 19:28
`jest ogłoszony przez związek zawodowy. Żadna inna organizacja, ani grupa pracownicza nie może proklamować strajku
-żądania pozostających w sporze pracowników dotyczą wyłącznie warunków pracy, płac, spraw socjalnych albo praw i wolności związkowych
-ogłoszenie strajku uzyskało akceptację większości załogi, pod warunkiem że w głosowaniu wzięło udział 50 proc. pracowników
-strajk został ogłoszony co najmniej 5 dni przed jego rozpoczęciem
1
Boski 2017-02-17 01:57
"a jak nie to na ulice wyjdziemy jak dwa tygodnie temu w bridgeston tam ludzie walcza o swoje a nie jak tuuu tylko nazekamy i nic ... "

Tylko że tam w związkach jest ponad 60% załogi a u nas ile?
Jak robić strajk gdy tak mało osób jest w związkach?
1
on 2017-02-17 11:44
trzeba by sie dowiedziec co i jak ..... gdzies u madrej glowy !! tam 60%zalogi nalezy bo zwiazki cos robia dla pracownikow a tu tylko kase biora i nic nie robia bo o swoje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie boja co powie dyrektorek to oni przytakna smiecie je........ !!! moze czas wielki stworzyć swoje zwiazki jest taka mozliwisc hmmm.... jak nie zaczniemy dzialac tylko gadac to nic nie zrobimy :(
1
Boski 2017-02-17 16:19
Związki mają ochronkę i Dyrektorek nic nie może im zrobić, więc raczej niczego się nie boją.
Analogicznie związek mało liczny osobowo nic nie może wywalczyć, koło się zamyka.

A widzisz kogoś kto pomoże nam? Kto założy nowy związek? I kto się zapisze do niego?

LIPA
2
on 2017-02-17 18:59
trzeba by popytac poza zakladem co mozemy zrobic z ta sprawa u kogos kto sie na tym zna lepiej niz my..... i wtedy działać! a zreszta w tej firmie pracuje wiekszosc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ktore sie boja i moze byc problem :( z zapisaniem sie do niwych zwuazkow wola cale zycie byc robionym.w ciula i za grosze pracowac :(
1
kura 2017-02-20 12:27
starych dobrych pracowników się zwalnia na 1 a leserów się trzyma
kura 2017-02-20 12:50
na w1 pracuje michał s nygus straszny mieszanek nie podaje na zasyp gra z wojciechem m i takich trzymają w fabryce brak pożałowania do tego pracownika jeszcze go wyleją za nygusowanie
robol 2017-02-20 19:30
Na w1 jest nawet majster który zaprowadzi cię do lekarza żeby sprawdzić czy nie udajesz. Zastraszanie pelna para. Tomasz.S
2
klo 2017-02-21 03:58
powiem tak... 12lat temu ta firma byla ok ... szlo zarobic nikt nikt na nikogo nie donosil a jak wzial ja w swoje lapy pan Mikolajski zwany dyrektorem to jest tragedia ....wszystko zabiera nawet wrowadzil cos takiego odpowiedzialnosc zbiorowa jak ktos sobie cos zrobi (wypadek)to wszyscy pracownicy maja zabrane 50% premi kwartalne...j a ja na to co mnie obchodzi ktos co sobie zrobil na innym dziale dlaczego ja mam ponosic wine ze on sobie cos zrobil smiech i tyle i wiele innych takich spraw np. zakaz palenia na calym zakladzie hm.. dla roboli tylko bo z biur chodza na papierosa kiedy chca ...ta firma to jest dnooooo totalne a atmostera jak na wojnie zapierdalac zapierdalac a na koncu i tak ci zabiora .... BRAK SLOW !!!! TYLE ....
2
max 2017-02-21 09:14
Praca w Unileverze nie jest zła.Natomiast bije po oczach nieróbstwo starych pracowników,którzy najchętniej siedzieli by na tyłku i spijali kawkę,a na nockach spali gdzie się da,wliczając w to liderów zmian.Szkoda też że ''dowództwo'' przy decydowaniu o zwolnieniach zrównuje ludzi którzy mieli serdecznie( usunięte przez administratora ) pracę z tymi którym zależało,ale widać tak musi być. ( usunięte przez administratora ) mi osobiście nic nie zrobił więc myślę że może jest zbyt nadgorliwy w wyszukiwaniu błędów,ale poza tym jest normalny.
2
w2 2017-02-21 15:24
witam was moi drodzy postanowilem dolaczyc sie do waszej dyskuci na goworku na temat unilever poznan a dzialu w2 zupy mokre wiec widze ze wiecej opini jest na nierobstwo i na leserow powiem jak jest wam sam wiec powiem szczerze to co piszecie to prawda na temat w2 robilem obok na dziale czyli na aseptykach na maszynie zwana siekiera zupy w kartonach wiec na retortach na transporcie pracuja same nieroby na kazdej zmianie jak ja pracowalem to na kazdej zmianie bulo po 4 wozkowych na w2 3 transportowych plus 1 ekspedycyjny ekspedycyjni na tym dziale wogle nic nie robia tylko siedza na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie i nic nie robia siedzi na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie ekspedycyjny i sciemnia i 3 godziny robi papiery na auto a linii nikt tam nie ogarnia udaje ze pracuje takie sciemniacze i slucha sobie muzyki na internecie na nocnych zmianach nic na tym dziale nie robia transportowi a lider udaje ze nie ma sprawy tak tam sie pracuje ale kase biora co miesiac po 2 kola plus premie [usunięte przez modeartora] do zwolnienia caly transport na w2 a nie uklady ze pozwalniali tych co robili a nierobow pozostawiali na transporcie na w2 retorty ci co robili to zostali powyrzucani a tych co nie robia to zostali uklady ze [usunięte przez modeartora] gdzie jest dyrekcja unilevera kierownik
1
UNILEVER 2017-02-22 11:19
Unilever odrzucił ofertę wartą miliardy. Kraft Heinz nie przejmie koncernu!

Słynący z produkcji ketchupu gigant spożywczy poinformował, że nie nabędzie akcji swojego rywala, firmy Unilever, do której należą takie marki, jak Dove, Hellmann's, Knorr czy Lipton. Negocjacje co do ceny kupna zakończyły się fiaskiem. Oferta Unilever była warta 143 mld dolarów.

info:
http://superbiz.se.pl/wiadomosci-biz/unilever-odrzucil-oferte-warta-miliardy-kraft-heinz-nie-przejmie-koncernu_954239.html
2
Zup-men 2017-02-24 04:27
No to do dzieła zakładaj związki skoro myslisz ze to tak łatwo , krytykować umiecie ale sami nic nie robicie , jak zwiazki maja cos robic wiecej skoro tak mało ludzi do nich należy ? Myślcie ludzie , to nie boli.
1
Zostaw swoją opinię o Unilever - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Unilever