brak logo

Bozamet

Ujrzanów

Opinie o Bozamet

Wojtek 2016-07-11 12:09
Przyjdź porozmawiasz z Panem Prezesem,gość jest spoko.Dostaniesz pewne informacje
Anno 2016-07-30 15:15
Jak w bozamecie warunki dla spawaczy dostaną 2 na miesiąc?
pracownik 2016-08-08 20:39
Fist nie naganiaj pracowników, wystarczy popytać w Siedlcach pracowników i byłych pracowników o warunki. A przewinęło już się sporo osób..
1
aaa 2016-08-12 08:58
Gruboszyte Wazeliniarstwo
karolak 2016-10-06 20:57
Nie wierzyłem co tu inni pisali, sprawdziłem na sobie i to wszystko prawda. nagminnie łamany jest kodeks pracy w tej firmie, nie przestrzega się bhp, wielu maszyn stan techniczny zagrazajacy zdrowiu i zyciu, nikt sie tym nie przejmuje
4
Pracownik 2016-10-07 12:24
To prawda maszyny sa w tragicznym stanie. Ludzie nie maja ubran, zadnych przepisow BHP. Zarobki nie powalaja, jakos tam sobie przezyjesz. Kierownictwo to juz wogle totalna zenada. Pierwszy do wystrzelania powinien Byc pan A.P (z magazynu do biura):D. i reszte tej kolesiowskiej bandy. Myslalem ze jak Pan Zawieska kupi zaklad to cos sie zmieni ale jest gorzej a nie zapowiada sie zeby było lepiej
2
Pracownik 2 2016-10-08 19:03
Nie siej propagandy. I tak, każdy kto pracuje na Sucharskiego wie co się tam wyprawia. Kierownictwo ma w głębokim poważaniu wasze zdrowie i bezpieczeństwo, a przepisy w tym zakładzie są tylko po to aby je łamać. Jeden wielki plus to tak jak ktoś tam wcześniej napisał wypłata na czas. Aaaaaa nnie opłaca się robić nadgodzin bo standardowo oszukują przy wypłacie, a jak sie upomnisz o swoje to mają pretensję jakbyś chciał ich okraść!!!
Mostostalowy 2016-10-09 10:20
Chyba przesadzasz, bo coś mi się nie chce wierzyć, żeby tak dużej firmy żadna instytucja w naszych kochanych Siedlcach nie skontrolowała??? Może wypowie się ktoś jeszcze kto realnie tam pracuje a nie bazuje na opowieściach znajomych, bo zastanawiam się nad złożeniem papierów tylko czy warto? Czy zmuszają do nadgodzin? Jak z socjalem i czy przestrzegają kodeksu pracy? Jak z płatnością za sobotę i niedzielę, płacą dodatek +100% czy chcą aby to odbierać? Z poprzednich postów wynika, że płacą jak im się podoba albo i wogóle, czy mógłby ktoś to potwierdzić lub zanegować bo jedni pisza tak inni inaczej? Przecież jest taka instytucja jak PIP, to na co czekają, a może jest wszystko ok tylko ze złości ktoś coś tam pisze? Czy są w firmie związki zawodowe, jeśli tak to jakie? No i jak z tym BHP jest wkońcu, czy istnieje dział pilnujący porządku BHP tak jak ma to miejsce w sąsiadującym Mostostalu czy nikt tego nie kontroluje i istnieje totalna samowolka jak u Pana Wieśka w stodole, przecież ktoś powinien kontrolować stan maszyn i stanowisk pracy aby było to w zgodzie z odpowiednimi przepisami prawa? Kto ocenia czy maszyna jest sprawna i bezpieczna, ktoś przecież dopuścił te stare maszyny do pracy i podbił odpowiednie papiery?!! Nie mieści mi się w głowie, że ktoś każe komuś pracować na maszynie zagrażającej jego bezpieczeństwu, ja napewno bym odmówił i powiadomił PIP. Maszyna raczej musi mieć jakieś certyfikaty, przeglądy. Stare maszyny chyba powinny być wycofane lub dostosowane do wymogów prawa aby pracowały!!??? Ktoś pisał coś o zadymieniu w hali, czy to możliwe żeby nie było wentylacji w tak dużym obiekcie, brak wyciągów na spawalni??? Przecież to wszystko idzie w płuca! A przecież tam po ZPP jest nowa hala, wszystko raczej odremontowali, budynek z zewnątrz prezentuje się przecież nieźle, wentylacja chyba podstawa i jest przygotowywana na etapie projektu raczej niemożliwe, żeby tak duży obiekt odebrała straż pożarna bez tego. I jak to ludzie nie mają ubrań, to w czym chodzą we własnych, nago? To jest dla mnie totalnie nie do pomyślenia!!! Może po prostu Pan właściciel nie zdaje sobie z tego wszystkeigo sprawy? A może to tylko bajki?
qwt 2016-10-09 10:26
najwiekszy problem Bozametu to głupie oszczędności. Kiedy firma traci dziesiatki tysiecy to szef nawet okiem nie mrugnie, a kiedy idzie o 5 zł ( słownie pięć zł) to jest krzyk i lament. Alexis - Ola jak sądze, serdecznie pozdrawiam
2
pracownik 2016-10-09 12:55
W Bozamecie na brzeskiej prasy potrafia same opasc, wiem bo pytalem osobe majaca z nimi na codzien stycznosc. Wiec lepiej wybrac pensete niz ilosc sztuk :). Szkolenia tez nie ma, przykladowo praca na gilotynie, szkolil mnie inny pracownik, ktory byl bardzo chaotyczny i niepewny. Pozniej go zwolnili. Wypadek w pracy tez widzialem. Chlopaka nie mial kto pokierowac i nawet odszkodowania nie dostal, a Pan od BHP to zart...

Jesli chodzi o wynagrodzenie za nadgodziny to wyzej juz bylo napisane..
trzecia_reka_szefa 2016-10-18 19:09
Te wszystkie negatywne opinie to nieprawda i bezczelne kłamstwo! Bozamet to najlepsza firma w okolicy wiem bo pracuje jakiś czas! Trzeba się tylko dopowiednio ustawić ale to jak wszędzie! Bardzo dobre zarobki - zdecydowanie powyżej średniej krajowej, elastyczny czas pracy - wychodze z zakładu kiedy chce i jak chce i nikt sie nie pyta co robie, czasem nawet przyjade z domu po 13 i poczekam do 16 albo i zrobię sobie nadgodzinkę lub dwie i se wbijam przy wyjściu), samochód służbowy do użytku prywatnego (sprzedałem swój bo po co mi jak za darmo leje do firmowego), telefon z możliwością użytku prywatnego (a używam szczególnie do prywatnego i nikt się nie pyta gdzie dzwonie), atmosfera jest zdecydowanie poprawna, a to jak wiadomo podstawa i oczywiscie normalne podejście do pracownika - miałem kilka sporych wpadek bo poszlo troche ZL do skupu zlomu, ale jakoś pracuje dalej a w innej firmie by mnie wywalili już dawno!!! Każdy zadowolony bo robie nadgodzinki, a uwierzcie mi, że szczególnie na to patrzą - NIE WAŻNE CO ROBISZ DLA FIRMY I CO UMIESZ MOŻESZ NIC NIE UMIEĆ ZRESZTĄ JAK WIĘKSZOŚĆ W TEJ FIRMIE, ALE WAŻNE SĄ NADGODZINY ZAPAMIĘTAJCIE!!!. Suma sumarum każdy jest zadowolony, a i podwyżka się szykuje! Więc jak to jest!!? Pozdrawiam wszystkich niezadowolonych!
pracownik 2016-10-19 21:26
Jestes jakis pierdolniety... co ty opowiadasz za bajki o samochoda elastcznosci czy atmosferze... niestety ja nie klamie chociaz chcialbym zeby byly to klamstwa...
4
pracownik 2016-10-23 10:42
@trzecia_reka_szefa chyba cos ci sie pomylilo. Nie ma żadnej osoby w firmie która tak ma. Mało tego wychodzac do domu punktualnie mozna usłyszeć co tak wcześnie...trzeba byc 15 min wcześniej i 15 min później wyjść...a najlepiej jak siedzis do nocy wtedy to jestes super gość. Z tymi nadgodzinami płaconymi nie wiadomo jak na produkc]ji to prawa.
Pracownik 2016-10-26 06:44
A najlepiej jeszcze zybys siedzial dlugo a karte odbijał o czasie wyjscia, wtedy moze byli by zadowoleni
Józek 2016-10-26 08:52
NO właśnie siedział i zaliczał godziny pracy.Jeżeli piszesz takie bzdury to czas pracy mija Ci nie na pracy a na siedzeniu.Nie wiem kto Cię tam jeszcze zatrudnia.Dziwię się co Ty tam robisz nie pasuje - zmieniasz pracę i o innej firmie będziesz pisał.
bez_oraz_robotny 2016-10-29 12:59
Czy jest to prawda, że firma daje za darmo pastę BHP oraz medełko do mycia rąk? Jeśli tak to jestem pod wielkim wrażeniem, w dzisiejszych czasach to rzadko spotykane. WZOROWA FIRMA
Zapracowany 2016-10-31 20:54
Tak daj paste i mydełko do rąk. Super Firma!
4
brudny_chester 2016-11-01 09:42
I ja też to mogę potwierdzić. Od siebie chciałbym tylko dodać, że mydełko to nie jakieś tam najtańsze tylko takie lepsze pachnące i delikatne dla skóry. Żona nawet to zauważyła! Super Firma!
Zapracowany 2016-11-01 12:41
Tak mydełko rewelacja super delikatna skorka!! Polecam Firme!!
knurZobory 2016-11-09 18:13
Pomidor
1
Były 2016-12-03 10:15
Praca jak na Siedlce w miarę dobra, atmosfera dno ludzie uważają się nie wiadomo za kogo.
Benio 2016-12-05 13:20
Ale o kim mówisz ? Chyba przecież nie wszyscy ?
Szczery 2016-12-09 20:31
Firma dziad i tyle!
2
WolnyJeździec 2016-12-12 20:10
Oszuści! Oszukują na wypłatach za prace! Człowiek summiennie pracuje, a na koniec takie podziękowanie i to miesiąc w miesiąc!! Nadgodziny liczą jak chcą! I nikt nie dba o moje i innych zdrowie. Ludzie uciekajcie stąd, potrują wkońcu nas wszystkich, sino na hali ze nic nie widac, az ciezko oddychac! Gdzie jest PIP i ochrona środowiska!!!!!!!!!! Czy nikt naprawde tego nie kontroluje??!!!!
3
Szczery 2016-12-14 12:12
Potwierdzam na hali siwo od dymu, az czasami zaczyna bolec głowa. Truja nas na potege. Ludzie uwarzajcie, bo za takie zarobi nie wiem czy jest warto. Jesli chodzi o wynagrodzenie to prawda, oszukuja na nadgodzinach ( płaca jak chca nikt tego nie rozumie). Totalna żenada. Myśla ze jak pracownik fizyczny to mozna z niego robic idiote. A gdzie PIP i Sanepid to nie mam pojecia. W sumie to polska. Zalezy wszystko od koperty. Nie polecam uciekajcie jak najdalej.!!
1
Spawacz 2016-12-20 18:54
Pracuje w tej firmie firmie.
Kilka uwag;
1.brak wentylacji, na hali bywa jak we mgle
2. Problemy z ubraniem roboczym (brak zimowych ubran, problemy z wymiana starych ubran na nowe.)
3. Czeste problemy z brakiem podstawowych narzedzi
4. Wyplaty zazwyczaj na czas
5. Chamskie i cwaniackie kierownictwo ( pozdrowienia dla pana Wojtka R.)
6.Dyrektor ogolnie wporzadku chociaz potrafii niedotrzymac slowa.
7. Ludzie w wiekszosci wporzadku i atmosfera jest dobra.
8. W tej firmie lepiej nie choruj (chyba ze na urlopie)
9. Nie wiadomo jak liczona jest wyplata (co miesiac wychodzi inna stawka netto za godzine pracy) zwlaszcza nadgodziny, niestety nie daja zadnych kwitow skad wziela sie nasza wyplata a pani z kadr zawsze przedstawi to w taki sposob ze i tak wyjdziesz zielony.
10.Braki kierownictwa na szczescie poprawiaja ogarnieci majstrowie (np. Boczek i borowiec- czasami draznia ale przynajmniej wiedza co robia i da sie z nimi dogadac)
11.Co do zarobkow kokosow nie ma, zwlaszcza na poczatku ale jak sie popracuje pare lat to nie jest zle. Najlepiej z pracownikow fizycznych maja chyba spawacze na konstrukcjach (wiem ze miedzy nimi a spawaczami z innych dzialow bywa spora roznica stawek.
12. W okresie zimowym nie przestrzega sie zasad bhp dotyczacych min temperatury na hali.
13. W sumie to wogole czesto zasady bhp sa lamane.
Podsumowanie:
Niby duzo wad ma ta firma ale nie zapominajmy ze mieszkamy w polsce, zawizc i zazdrosc oraz nie liczenie sie z drugim czlowiekiem to norma wiec musze przyznac ze sa duzo gorsze miejsca pracy i w sumie nie jest tu tak zle a gdyby zmienili pare osob i rzeczy mogliby stworzyc naprawde fajna firme. Najlepiej gdy sam sprobujesz.
staryPracownik 2016-12-23 18:53
Powiem tak w kilku słowach Prezes spoko gość ale niech wkoncu zacznie patrzeć na tych dyrektorów i kierowniczkow na Sucharskiego!!!! Doprowadza go do ruiny a po drugie BHP itp kłaniają się syfffff o halach nie wspomnę jak w filmie mgła! Zarobki w miarę ale nadgodziny liczą jak chcą, a nie wspomnę ile dostaliśmy pod choinkę ;p wypełnij druk to może Ci dadzą ;) wesołych świąt
Rafał_ 2017-01-02 15:27
W moich oczach to ten zakład chyli się ku wielkiemu updakowi. Po prostu nie mają pomysłu na prowadzenie tak dużej firmy, a do tego zatrudnia się ludzi na stanowiska kierownicze bez odpowiednich kwalifikacji.

Nie przestrzega się kodeksu pracy i bhp - i to nie móię o delikatnych potknięciach, tylko po prostu oni maja na to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
KoloX 2017-01-16 02:18
Pracuję już kilka lat - nie rozglądam się nawet za czymś innym tylko po prostu się przykładam.
Kierownikiem nie jestem - ale w banku po tym jak zobaczyli moje wypłaty stwierdzili że jak na siedleckie warunki to muszę nim być. Lizusostwa uprawiać nie będę ale z mojej perspektywy jak ktoś solidnie wykonuje obowiązki to naprawdę zarabia dobrze (i godnie). Początki były może i trudne ale teraz jestem bardzo zadowolony że nie przyszło mi do głowy się wtedy stchórzyć i zwolnić. Jeśli ktoś tylko ma oczekiwania to może mu się nie podobać. Niezły jest wpis z tym zamiataniem - mogło tak być.
ex skrawanie 2017-01-18 07:40
Trochę tam pracowałem i szczerze nie chce mi się wierzyć w wypłaty " kierownicze" :).
Zależy jak kto na pracę patrzy, czy mu odpowiada i czy chce zastygnąć w miejscu.
Ja stchórzyłem, tzn może nie stchórzyłem a zaryzykowałem, może praca zła nie była (są gorsze) ale ta atmosfera, zastraszanie, namawianie na soboty za które i tak nie wiedziałem jak będa zapłacone ( przy dobrych wiatrach wychodziła normalna dniówka, już nie mówię o 50 kach bo to fantazja).
Zaryzykowałem i nie żałuję nic a nic.
Były pracownik 2017-01-18 19:05
Odszedłem z Bozametu i jestem szcześliwy. Zarobki śmieszne , jesli komus odowiada wypłata w granicach 1400-2700 to zapraszam do tej niby "FIRMY" .Na hali zarobki max do 2700 ( fizyczni) ale to trzeba zapieprzac nadgodziny.
Kłamliwe soboty i nadgodziny. Brak BHP podkreslam BRAK a nie jakies tam małe łamanie!! Kierownicy (bynajmniej na FSO) tragedia tłumoki bez wiedzy. Bez pracownikow nie dali by rady noc zrobic. Idz zrob i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] go to obchodzi jak masz sobie wszystko załatwic. Generalnie ta firma to jakis kawał. Omijac z daleka , no chyba ze masz noz pod gardłem to idz i zarob na chleb, ale na nic wiecej nie licz. Pamietajmy ze samym chlebem nie mozna zyc!
Pozdrawiam wszytkich pracownikow.
7
Frank 2017-02-16 14:08
Czy to prawda, że Bozamet ma problemy finansowe z powodu nietrafionej inwestycji w dawne FSO?
6
zxcv 2017-02-27 15:25
prawda prawda, nie płacą też faktur za zakupiony towar do tego stopnia, że firmy nie chcą realizować kolejnych zamówień.
ogólnie firma ma potencjał ale nie z takimi ludźmi, prezes zbytnio im ufa, a jest to niestety firmia polegająca na podpierdalaniu i smarowaniu. Szkoda, bo dużo dobrych pracowników przez to odchodzi a zostają "kumple", "szwagry" itp. dziadostwo. Kto tam pracuje to wie o kogo chodzi i kto najbardziej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] liże (M.K to chyba numer jeden) :)
Ta firma nie może upaść bo gdzie taki zbiór kretynów się podzieje na siedlcach ? Już ktoś wcześniej wspominał, że bozamet przygarnia tych co nie chciały/zwolniły inne firmy.
Prezesowi życzę aby przejrzał na oczy, póki jest jeszcze co ratować, aby zaczął słuchać zwykłych ludzi a nie tych swoich pajaców "zarządzających".
3
XYZ 2017-02-28 16:43
do ZXCV - skoro tak dobrze znasz tę firmę i tyle o niej wiesz tzn. że w niej pracujesz.... A skoro tam jeszcze jestes ( lub właśnie wyleciałes/ - aś) tzn. że we własnej osobie jestes jednym z tych kumpli lub innym DZIADOSTWEM.... a to znaczy ze Bozamet przygarnął cię bo inna firma cie nie chciała lub wy...bała.... I gdzie teraz taki KRETYN/-KA sie podzieje...?
Zdzich 2017-03-01 08:37
ZXCV jak masz problem z finansową stroną i wypisujesz bzdury ,nie bądź anonimowy,przyjdź i zapytaj.
No właśnie zostają tacy kretyni i bezmózgowcy jak ZXCV.
Pracownik 2017-03-01 09:52
Ja z kolei polecam prace w tej firmie. Atmosfera miedzy pracownikami na hali jest bardzo dobra, zdażaja sie wyjatki ale to jak wszedzie. Są ludzie którzy trochę zbyt sie wywyższaja, myśląc co to nie oni.
- czasami bywaja napiete sytuacje "na ostatnia chwile".
-zarobki mogły by być troche większe.
-zadymienie hali na zpp czesto takie, że świata nie widać
-problem z ubraniami
-często skakanie od jednego zajęcia do drugiego
-bywają problemy z dostaniem narzędzi do pracy(tych podstawowych)
-z kierownictwem zazwyczaj da się dogadać, ale coś załatwić dla siebie to najlepiej samemu
W sumie to wszystko zostalo opisane juz wczesniej i to kilka razy.

PS. Niektóre opinnie to chyba sam zarząd tutaj pisze broniąc nie wiadomo czego, a to są zwyczajnie opinnie pracowników.
Pozdrawiam z hali zpp ;)
Frank 2017-03-01 15:27
Dzięki za info ZXCV, pytanie zadałem na podstawie rozmowy ze znajomym z Bozametu, który nigdy nie narzekał, a teraz jest mocno zaniepokojony i mówi o braku zleceń i archaicznym parku maszynowym. Widzę, że coś jest na rzeczy, bo i zaangażowani obrońcy natychmiast się pojawili.
P.S. z tą atmosferą musi być coś nie tak, pewnie za dużo smogu! :-)
2
Aktor :-D 2017-03-01 16:11
Uderz w stol, nozyce sie odezwa.

W tej firmie Bareja mogłby nagrac dobrą komedie jak za PRL-u ;) byłby prawdziwy hit !
3
Miro 2017-03-02 14:32
Andrew B. dalej pracuje?
Pracownik 2017-03-02 16:00
Po xyz i zdzich wlasnie widać jacy ludzie tam pracuja na wyzszych stanowiskach ;) banda idiotow i nic poza tym. często są wydawane takie polecenia, że nie wiadomo czy śmiać sie czy płakać. Najlepiej zwyzywac na forum publicznym pracowników za swoje durne zachowanie ;) panie M. (Imie) jak uważasz, że jesteś taki hop do przodu to uważaj aby pewnego dnia Ci z tyłu nie zabrakowało cwaniaczku ;)
2
Były pracownik 2017-03-03 06:46
A ten śmieszny kierownik utrzymania ruchu nadal tam pracuje?
Lech Premium 2017-03-04 09:48
Szanowne Panie i Panowie

Zaznaczam, od razu, że nie pracuję w biurze tylko na produkcji razem z Wami i mam radę życiową dla wszystkich niezadowolonychżyło się lepiej:

pracę w każdej firmie powinno się traktować jak tylko i wyłącznie miejsce do zarabiania pieniędzy. Miejcie świadomość cały czas w głowie, że biznes prowadzi się tylko dla własnego zysku, a nie Waszego - my jesteśmy tylko narzędziami uwiązanymi na etacie tak jak w każdej innej firmie i na tym to polega. Przychodzisz robisz swoje nawet najgłupszą rzecz jaką ci powiedzą (z wyjątkiem rzeczy które zagrażają bezpieczeństwu - tu masz obowiązek odmówić i nikt ci nic nie zrobi jak uzasadnisz to racjonalnie), kończysz i wychodzisz, nie wnikasz co się tam dzieje jak nie świadczysz pracy - jesteś dzięki temu zdrowszy i mniej sfrustrowany. Jeśli chcesz mieć wpływ na wszystko i sam chcesz rządzić musisz otworzyć własny biznes. Takie są reguły gry.

Firma jaka jest taka jest ale daje pracę w regionie. Zarobki to indywidualna sprawa i jak się dogadasz i zgodzisz za to pracować to tak masz. Nikt nikogo na siłę nie trzyma i można bez problemu znaleźć inne zajęcie, a nie wylewać tu swoje frustracje anonimowo. Jedyną osobą która może coś zmienić jest sam Właściciel i z nim musicie rozmawiać o ewentualnych nieprawidłowościach - tylko trzeba mieć jaja aby się odezwać, a jestem pewny, że dla każdego znajdzie czas. O wielu rzeczach po prostu nie wie i wiedzieć nie będzie, zatrudnia ludzi aby za niego wiedzieli i rozwiązywali problemy - skoro ich trzyma to znaczy, że mu pasują, proste.

Pozdrawiam i więcej spokoju życzę.
Pogoda idzie to i sezon depresyjny powoli mija :)
1
jasne pełne 2017-03-04 21:18
jakbyś pracował na produkcji to o 9.48 w sobote byłbys na hali. Jesteś cwaniaczkiem z biura, który ma weekend i lekkiego kaca po piatkowym piwku, a twoje wypocinki wskazuja ,ze polizałeś ciut zarządzania, ale dyplom masz najwyżej z tróją. Własnie przez takich jak ty , co mają o sobie wielkie mniemanie, ale tak naprawde sa miernotami, pracuje sie tak jak sie pracuje
3
konstrukcyjny 2017-03-05 20:55
W biuże same ziomale szefa a na pile koles co ci sie w oczy uśmiecha a potem w wekendzik podpie... Pracuje już pare lat a wszystko o mnie wiedzą, przypadek.
HGW 2017-03-06 17:07
Nie znam drugiej takiej firmy która wyciąga ludzi np. z produkcji i daje im szanse, nie zawsze jest pięknie ale zawsze do przodu, może być że raz pisze produkcja a raz biuro, ile ludzi tyle zdań, widzę że nastroje są takie jak promocje w biedronce, jedni się cieszą że taniej coś kupią, drudzy że sklep gów... się pozbywa chociaż i tak to kupią. Najwięcej mają do powiedzenia Ci co naj krócej pracują a najgorszą opinie mają najstarsi pracownicy. No i hu.. no i cze.
żartem...a jednak serio :( 2017-03-07 00:43
Super firma !!! jak już ktoś wyżej wspomniał, dają fajne mydełko delikatne dla skóry !! Co niedziele szybko je sprzedaje na rynku w Zbuczynie takie dobre i pożądane przez innych ! :)
ubrań i butów nie dają ale jak to polak, sam wykmini :) Jak już kupią nowe ubrania z raz na 2 lata to na hali panuje coś jakby świąteczna atmosfera :)
a co do wypowiedzi, że można do prezesa iść porozmawiać to tak, owszem znajdzie czas :) ale czasami odpowiada aby tylko jak najszybciej spławić jak jakiś temat nie wygodny :)
A biuro to chyba pisze te z zpp, zgrana paczka "śmieszków" :)
2
Respect 2017-03-07 09:30
Za dużo piwa pijesz kolego.
3
Huston 2017-03-07 09:39
Przez odsłoniętą kurtynę idiotycznych kosmicznych reklam na autach NIEKTÓRZY AKTYWIŚCI ODLECIELI W KOSMOS. Halo! Tu ziemia! Mamy problem;)))
3
Byly 2017-03-07 16:28
Firma żenada a w szczególności kierownicy z zpp. A ten z utrzymania ruchu to ....... śmieszny tylko z gęby taki jego plus
1
ZPUJ 2017-03-21 20:56
Ś.P. K. L.
WIELKA STRATA - tyle lat.
1
Zostaw swoją opinię o Bozamet - Ujrzanów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bozamet