brak logo

Materiały budowlane Wesołek

Chocicza

Opinie o Materiały budowlane Wesołek

zxcvbnm 2011-07-05 19:24
Z chęcią poznam opinie handlowca który dzisiaj sam odszedł po tak krótkim czasie.Z góry dzięki za odpowiedz.
18
ooo 2011-10-11 18:30
NIE POLECAM !!
18
xxxxx1 2013-02-19 13:03
Ja też nie polecam ! Pracowałem tam ponad 2 lata i były to dla mnie bardzo nie miłe 2 lata. Pracodawca dąży do tego aby pomiędzy pracownikami stworzyć złą atmosferę, a każde nawet bardzo małe potknięcie jest traktowane prawie jak przestępstwo co przekłada się na zabieraniu premii. Jak chcecie sobie zszarpać nerwy to zapraszam do współpracy z firmą Wesołek ;-)
21
lew 2013-09-02 17:51
NIE POLECAM!!!! , ponieważ osoby mieszkające w tych samych miejscowościach co siedziba firmy (np.Środa Wlkp, Gądki, Chocicza), pracują więcej niż osoby mieszkające w innych miejscowościach, po za tym przy zamówieniach również można stracić nerwy, nie ma odpowiedzialnych osób za swoją pracę.... :(
23
zxcv 2014-02-15 15:50
Nie polecam ;) no chyba, że ktoś lubi (usunięte przez administratora), prace po godzinach (usunięte przez administratora), ogromny stres i telefony z (usunięte przez administratora)od przełożonego ;)
22
Klient 2014-05-20 17:56
Z punktu widzenia, klienta potwierdzam. Jest zamieszanie w obsłudze, trudno o dobrą komunikację i jasne cenniki. Bywa i tak, że odpowiedzi na maila człowiek się nie doczeka. Po za tym lepsze ceny można znaleźć w pierwszym lepszym sklepie budowlanym.
30
long_john 2014-11-27 06:49
szkoła życia. jak przetrwasz rok to sporo się nauczysz: poznasz co to praca pod ciągłą kontrolą, co to znaczy odpowiedzialność materialna, co to znaczy kara finansowa. poznasz swoje możliwości odmawiania sobie niektórych zakupów pod koniec miesiąca.
Ale: nauczysz się pracować, LENIU. i bedziesz pracował, aż ci sie odechce.
48
Było Minęło 2014-11-27 18:41
Witaj w Klubie! Dzięki, że o tym piszesz. Pozdrawiam i powodzenia.
42
Mil_a 2014-12-19 11:50
Dobra firma! Polecam ;)
Por_woł 2015-01-30 22:34
Jest to bardzo dobra firma, wiadomo że w każdej pracy czegoś wymagają więc trzeba tam pracować a nie siedzieć na tyłku i nic nie robić. Można się tam wiele nauczyć tylko wystarczy się przyłożyć do tej pracy. Gorąco polecam!!! ;)
praca 2015-02-10 20:17
szukam pracy
doradca 2015-02-11 10:12
złóż podanie do firmy, bo szukają ludzi teraz
xyz 2015-03-04 17:07
Oj, czystki tu widzę. Tyle wpisów usuniętych.... Porządek musi być! :)))
40
tragedia 2015-03-14 11:15
Szczerze odradzam, poziom obsługi klienta tragiczny. Wiadomości email nie są czytane, więc zapomnijcie o tej formie kontaktu. Osoba pisząca maila traktowana jest jak IDIOCI który nie wiedzą, że w tej firmie pocztę email sprawdza się raz w tygodniu przy kawce w ramach rozrywki. Obsługa telefoniczna jak za karę, rzucanie słuchawkami w momencie kiedy nie zna się odpowiedzi na pytanie bądź po prostu się go nie rozumie (niektóre słowa w języku polskim wybiegają niestety poza poziom kompetencji pracowników). Najlepiej żeby klient przyjechał na miejsce bez pytań w zawyżonych cenach kupił to co się mu łaskawie zechce sprzedać zapłacił gotówka i nie stwarzał problemów. Jednym zdaniem: KOMUNA wciąż króluje :)
41
GHOST 2015-03-19 11:44
Potwierdzam :) KOMUNA to chyba najlepsze określenie tej firmy:) Szczególnie odradzam pracę w dziale handlowym.
41
papa 2015-04-02 07:55
Zdecydowanie najgorsza firma w której mi dane było pracować. Ciągły stres i mobbing. Nie polecam
40
234 2015-04-06 12:56
syf jakich mało
37
ert 2015-04-15 10:24
omijać z daleka !! Komuna pełną gębą!
37
leon 2015-04-20 17:24
Kupują najtańszy syf,a sprzedają jak premium.Jestem ph i od czasu do czasu próbuję coś im sprzedać.Otwarci są na najniższe ceny i najdłuższy termin płatności.Chętnie dużo gratisów i w ogóle to najlepiej im zapłacić za wystawienie swojego produktu,który łaskawie kupią ale w niewielkiej ilości i z ceną po bandzie.Dlatego nie kupicie tam produktów dobrej jakości za normalną cenę tylko tandetę w zawyżonej cenie.Handlowcy już tam nawet nie zaglądają.Szkoda czasu na nich tracić.Najgorsze jest to,że biedny człowiek,który zaopatruje się w tej żydowskiej firmie nie wie jak jest oszukiwany.A ekspedientki bo inaczej nazwać ich nie można wciskają dalej kit i interes się kręci.
34
kapitalista 2015-04-20 19:24
"Jestem ph" - chi chi cha cha! Sfrustrowany handlowiec z kosmosu. Która firma nie chce kupować za najniższą cenę, która firma nie skorzysta z długiego terminu płatności, jeśli może go otrzymać od sprzedającego. Dodatkowe opłaty od dostawcy? Co w tym dziwnego? Dodatkowe dodatki reklamowe, gratisy - któż tego nie chce?
O reszcie bzdur nie wspomnę. Nie jestem stronniczy, ale negatywną frustrację maluczkich wyczuwam na odległość.
Pozdrawiam i życzę wytrwałości w pracy handlowca. Jak się handel na składach budowlanych nie podoba to zapraszam do Coca-Coli - plakaty po sklepach rozklejać.
Walczyć w kapitalizmie, a nie płakać na forum.
p.s. nie robię zakupów w wesołku.
żal 2015-04-21 15:06
Zgnijesz tam za 1500 netto przy 240h.Mózg już płynny.Tandeta i jeszcze raz tandeta u was.Bimexy mogą i nowocześniejsze hurtownie również,a u was PRL.
35
iwatch 2015-04-21 17:39
Akurat jeśli chodzi o targowanie, zdobywanie cen, uzyskiwanie marży to normalne, że firma tak postępuje. Ale jeśli chodzi o traktowanie pracowników to najgorsza patologia. Nie polecę nikomu tam pracy w szczególności w dziale handlowym. Wszystkim niedowiarkom polecam spróbować. Sami się przekonacie na własnej skórze z czym będzie dane wam obcować.
37
jerry 2015-04-22 08:39
sami dyrektorzy w wesołku hahaha
36
Mil_a 2015-04-24 18:58
Vipy u Wesołka coś posnęły, bo zwykle takie wpisy są usuwane bardzo szybko :)
31
wera 2015-04-30 10:48
W wesołku nie tak wesoło jak nazwa mogłaby wskazywać:D dno, wodorosty i metr mułu......
33
sway 2015-05-01 12:19
Vipy to w Hollywood:) megalomania pełną parą :O
30
anser 2015-05-06 11:19
Tu masz rację... poważny przerost formy nad treścią. Zresztą wystarczy pójść na rozmowę żeby dało się to już odczuć.
27
vvvvvvvvvvvvvv 2015-06-21 15:29
To forum jest na temat Wesołka jako pracodawcy!!
Jak widać po wcześniejszych opiniach to do najlepszych nie należy...
Wybielanie go przez pryzmat kontrahenta nic tu nie pomoże!! Każdy chce przecież pracować w godnych warunkach a nie w firmie gdzie mobbing jest na porządku dziennym i stracono jakikolwiek szacunek do pracowników....
17
Mil_a 2015-07-24 09:56
"Tutaj jest ok." Czyli gdzie? W którym oddziale? Jeżeli inni o tym piszą to chyba nie jest wszystko ok. Każdy ma prawo do swojego zdania i osądu i po to jest to forum. Ale jak u ciebie "jest ok" to super. Oby tak dalej. Pozdrawiam.
12
Małpa 2016-02-21 11:03
Tak, tak. Trzeba mieć prawo jazdy, będziesz później służbowym autkiem szukał nowych klientów na budowach. Syzyfowa praca.
4
mastif 2016-04-12 00:31
....tak, najpierw do biura, później na sprzedawcę, a dalej kluczyki do ręki i szukaj klientów po budowach... stałe ich podejście. żeby to była sprzedaż, żenada, biurokracja. Czytajcie uważnie wpisy - prawda w oczy kole...... Nie polecam
9
poiuy 2016-06-26 16:16
Poziom aktorstwa który uprawia tutaj w komentarzach dyrekcja firmy sięga zenitu. To tylko i wyłącznie pokazuje jak duży problem mają z rekrutowaniem nowych osób do tego kołchozu. Żadna myśląca jednostka nie zostanie tam dłużej niż na chwilę.
Mentalna komuna.
13
Zostaw swoją opinię o Materiały budowlane Wesołek - Chocicza
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Materiały budowlane Wesołek