brak logo

Materiały budowlane Wesołek

Chocicza

Opinie o Materiały budowlane Wesołek

zxcvbnm 2011-07-05 19:24
Z chęcią poznam opinie handlowca który dzisiaj sam odszedł po tak krótkim czasie.Z góry dzięki za odpowiedz.
19
ooo 2011-10-11 18:30
NIE POLECAM !!
18
xxxxx1 2013-02-19 13:03
Ja też nie polecam ! Pracowałem tam ponad 2 lata i były to dla mnie bardzo nie miłe 2 lata. Pracodawca dąży do tego aby pomiędzy pracownikami stworzyć złą atmosferę, a każde nawet bardzo małe potknięcie jest traktowane prawie jak przestępstwo co przekłada się na zabieraniu premii. Jak chcecie sobie zszarpać nerwy to zapraszam do współpracy z firmą Wesołek ;-)
24
lew 2013-09-02 17:51
NIE POLECAM!!!! , ponieważ osoby mieszkające w tych samych miejscowościach co siedziba firmy (np.Środa Wlkp, Gądki, Chocicza), pracują więcej niż osoby mieszkające w innych miejscowościach, po za tym przy zamówieniach również można stracić nerwy, nie ma odpowiedzialnych osób za swoją pracę.... :(
24
zxcv 2014-02-15 15:50
Nie polecam ;) no chyba, że ktoś lubi (usunięte przez administratora), prace po godzinach (usunięte przez administratora), ogromny stres i telefony z (usunięte przez administratora)od przełożonego ;)
23
Klient 2014-05-20 17:56
Z punktu widzenia, klienta potwierdzam. Jest zamieszanie w obsłudze, trudno o dobrą komunikację i jasne cenniki. Bywa i tak, że odpowiedzi na maila człowiek się nie doczeka. Po za tym lepsze ceny można znaleźć w pierwszym lepszym sklepie budowlanym.
31
long_john 2014-11-27 06:49
szkoła życia. jak przetrwasz rok to sporo się nauczysz: poznasz co to praca pod ciągłą kontrolą, co to znaczy odpowiedzialność materialna, co to znaczy kara finansowa. poznasz swoje możliwości odmawiania sobie niektórych zakupów pod koniec miesiąca.
Ale: nauczysz się pracować, LENIU. i bedziesz pracował, aż ci sie odechce.
49
Było Minęło 2014-11-27 18:41
Witaj w Klubie! Dzięki, że o tym piszesz. Pozdrawiam i powodzenia.
42
Mil_a 2014-12-19 11:50
Dobra firma! Polecam ;)
Por_woł 2015-01-30 22:34
Jest to bardzo dobra firma, wiadomo że w każdej pracy czegoś wymagają więc trzeba tam pracować a nie siedzieć na tyłku i nic nie robić. Można się tam wiele nauczyć tylko wystarczy się przyłożyć do tej pracy. Gorąco polecam!!! ;)
praca 2015-02-10 20:17
szukam pracy
doradca 2015-02-11 10:12
złóż podanie do firmy, bo szukają ludzi teraz
xyz 2015-03-04 17:07
Oj, czystki tu widzę. Tyle wpisów usuniętych.... Porządek musi być! :)))
40
tragedia 2015-03-14 11:15
Szczerze odradzam, poziom obsługi klienta tragiczny. Wiadomości email nie są czytane, więc zapomnijcie o tej formie kontaktu. Osoba pisząca maila traktowana jest jak IDIOCI który nie wiedzą, że w tej firmie pocztę email sprawdza się raz w tygodniu przy kawce w ramach rozrywki. Obsługa telefoniczna jak za karę, rzucanie słuchawkami w momencie kiedy nie zna się odpowiedzi na pytanie bądź po prostu się go nie rozumie (niektóre słowa w języku polskim wybiegają niestety poza poziom kompetencji pracowników). Najlepiej żeby klient przyjechał na miejsce bez pytań w zawyżonych cenach kupił to co się mu łaskawie zechce sprzedać zapłacił gotówka i nie stwarzał problemów. Jednym zdaniem: KOMUNA wciąż króluje :)
41
GHOST 2015-03-19 11:44
Potwierdzam :) KOMUNA to chyba najlepsze określenie tej firmy:) Szczególnie odradzam pracę w dziale handlowym.
41
papa 2015-04-02 07:55
Zdecydowanie najgorsza firma w której mi dane było pracować. Ciągły stres i mobbing. Nie polecam
41
234 2015-04-06 12:56
syf jakich mało
37
ert 2015-04-15 10:24
omijać z daleka !! Komuna pełną gębą!
37
leon 2015-04-20 17:24
Kupują najtańszy syf,a sprzedają jak premium.Jestem ph i od czasu do czasu próbuję coś im sprzedać.Otwarci są na najniższe ceny i najdłuższy termin płatności.Chętnie dużo gratisów i w ogóle to najlepiej im zapłacić za wystawienie swojego produktu,który łaskawie kupią ale w niewielkiej ilości i z ceną po bandzie.Dlatego nie kupicie tam produktów dobrej jakości za normalną cenę tylko tandetę w zawyżonej cenie.Handlowcy już tam nawet nie zaglądają.Szkoda czasu na nich tracić.Najgorsze jest to,że biedny człowiek,który zaopatruje się w tej żydowskiej firmie nie wie jak jest oszukiwany.A ekspedientki bo inaczej nazwać ich nie można wciskają dalej kit i interes się kręci.
35
kapitalista 2015-04-20 19:24
"Jestem ph" - chi chi cha cha! Sfrustrowany handlowiec z kosmosu. Która firma nie chce kupować za najniższą cenę, która firma nie skorzysta z długiego terminu płatności, jeśli może go otrzymać od sprzedającego. Dodatkowe opłaty od dostawcy? Co w tym dziwnego? Dodatkowe dodatki reklamowe, gratisy - któż tego nie chce?
O reszcie bzdur nie wspomnę. Nie jestem stronniczy, ale negatywną frustrację maluczkich wyczuwam na odległość.
Pozdrawiam i życzę wytrwałości w pracy handlowca. Jak się handel na składach budowlanych nie podoba to zapraszam do Coca-Coli - plakaty po sklepach rozklejać.
Walczyć w kapitalizmie, a nie płakać na forum.
p.s. nie robię zakupów w wesołku.
1
żal 2015-04-21 15:06
Zgnijesz tam za 1500 netto przy 240h.Mózg już płynny.Tandeta i jeszcze raz tandeta u was.Bimexy mogą i nowocześniejsze hurtownie również,a u was PRL.
35
iwatch 2015-04-21 17:39
Akurat jeśli chodzi o targowanie, zdobywanie cen, uzyskiwanie marży to normalne, że firma tak postępuje. Ale jeśli chodzi o traktowanie pracowników to najgorsza patologia. Nie polecę nikomu tam pracy w szczególności w dziale handlowym. Wszystkim niedowiarkom polecam spróbować. Sami się przekonacie na własnej skórze z czym będzie dane wam obcować.
38
jerry 2015-04-22 08:39
sami dyrektorzy w wesołku hahaha
36
Mil_a 2015-04-24 18:58
Vipy u Wesołka coś posnęły, bo zwykle takie wpisy są usuwane bardzo szybko :)
31
wera 2015-04-30 10:48
W wesołku nie tak wesoło jak nazwa mogłaby wskazywać:D dno, wodorosty i metr mułu......
36
sway 2015-05-01 12:19
Vipy to w Hollywood:) megalomania pełną parą :O
31
anser 2015-05-06 11:19
Tu masz rację... poważny przerost formy nad treścią. Zresztą wystarczy pójść na rozmowę żeby dało się to już odczuć.
27
vvvvvvvvvvvvvv 2015-06-21 15:29
To forum jest na temat Wesołka jako pracodawcy!!
Jak widać po wcześniejszych opiniach to do najlepszych nie należy...
Wybielanie go przez pryzmat kontrahenta nic tu nie pomoże!! Każdy chce przecież pracować w godnych warunkach a nie w firmie gdzie mobbing jest na porządku dziennym i stracono jakikolwiek szacunek do pracowników....
19
Mil_a 2015-07-24 09:56
"Tutaj jest ok." Czyli gdzie? W którym oddziale? Jeżeli inni o tym piszą to chyba nie jest wszystko ok. Każdy ma prawo do swojego zdania i osądu i po to jest to forum. Ale jak u ciebie "jest ok" to super. Oby tak dalej. Pozdrawiam.
12
Małpa 2016-02-21 11:03
Tak, tak. Trzeba mieć prawo jazdy, będziesz później służbowym autkiem szukał nowych klientów na budowach. Syzyfowa praca.
6
mastif 2016-04-12 00:31
....tak, najpierw do biura, później na sprzedawcę, a dalej kluczyki do ręki i szukaj klientów po budowach... stałe ich podejście. żeby to była sprzedaż, żenada, biurokracja. Czytajcie uważnie wpisy - prawda w oczy kole...... Nie polecam
11
poiuy 2016-06-26 16:16
Poziom aktorstwa który uprawia tutaj w komentarzach dyrekcja firmy sięga zenitu. To tylko i wyłącznie pokazuje jak duży problem mają z rekrutowaniem nowych osób do tego kołchozu. Żadna myśląca jednostka nie zostanie tam dłużej niż na chwilę.
Mentalna komuna.
20
Stanisław 2017-03-21 10:21
Współpracuję z firmą Wesołek wiele lat. Faktury płacone są jak w zegarku. Warunki zakupu są zawsze kompromisem. Jak handlowiec jest słaby i zdejmuje przysłowiowe spodnie to jego problem ja go nie mam. Towar w hurtowniach z różnych półek. Pozdrawiam
2
AQQ 2017-06-05 22:09
Praca człowieka uszlachetnia i wzbogaca. Wykazanie chęci i zapału nie ulegnie zapomnieniu. Dla chcącego nigdy nie ma nic trudnego. Zawsze należy docenić to, co się posiada. Nigdy nie posuwać się za daleko, żeby kolektyw został zachowany. Wzajemna współpraca, poszanowanie wartości ludzkich, wyrozumiałość, chęć niesienia pomocy. Tych wartości żadna siła nie jest w stanie pokonać. Ważne są chęci, nawet jeśli efekty są mierne... Pozdrawiam WAŁSODAR
Karolina 2017-07-27 11:31
A kto pracuje aktualnie w Materiały budowlane Wesołek? Podzielcie się swoimi doświadczeniami.
Marek 2017-08-10 22:10
Z roku na rok coraz gorze,j do poprzednich opinii dodam że płacę stały się karygodne. Bez nadgodzin masakra najniższa krajowa.
Jon 2017-08-16 10:56
Kiepska obsługa, w rozmowie telefonicznej ustalone warunki zakupu, po wizycie w sklepie i zakupie towaru magazynier wywiera presję na sprzedawcy i dyktuje formy wydania towaru klientowi. Wg magazyniera towar z odpowiednią nazwą nie może być używany do innych celów . To tak jakby jednorazowa torbę na zakupy z supermarketu nie można było używać do wyrzucenia śmieci.
Zostaw swoją opinię o Materiały budowlane Wesołek - Chocicza
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Materiały budowlane Wesołek