logo Carrefour Polska

Carrefour Polska

Rybnik

Opinie o Carrefour Polska

anonim 2009-05-19 20:02:04
Typowy hipermarket, gdzie [usunięte przez moderatora] się w nerwowej atmosferze, bez widoków na lepsze jutro. Traktuje się pracowników jako zło konieczne, zapominając, że są fundamentem firmy.
Ogólnie jeden wieli syf. Nie polecam, jeśli ktoś ma choć trochę oleju w głowie i... własne poglądy - jeśli ktoś wykaże się inteligencją to jest najpierw wykorzystany do cna, a później wywalony na zbity pysk, bo stanowić może zagrożenie dla gorszych od siebie managerów.
Jedynie polecam pracę na kasach - typowa praca kasjerska, ale za to szefowa tego działu jako jedyna dba o swoich ludzi.
anonim 2009-06-01 14:45:54
Zgadzam sie z poprzednia wypowiedzia,a jakie tam przekrenty sa to glowa boli!a no i ochrona tez patrz jak tu komu cos zaszkodzic,okropienstwo!
TKKWW 2010-01-27 23:04:57
PODPISUJE ie pod tymi wypowiedziami WSZYSCY SĄ TAM POWALeni oprócz nas zwykłych pracowników poprzewracało się menagerkom w głowach totalnie!!!
P... 2010-02-10 15:26:06
Carlefour Rybnik jest Super ;D.
anonimowy kasjer 2010-11-22 10:02:17
Praca była kiedyś nawet do zniesienia, ale pracodawcy nie podoba się że pracownik zarabia najniższą krajową, bo zarabia przecież za dużo więc należy go zwolnić i zatrudnić tańszego pracownika z agencjj pracy tymczasowej, a co przecież to łaska że chcą kogoś zatrudniać. Najgorsze jest to że gnoją ludzi, szukają na siłę pretekstów do zwolnienia,
a nawet tak ustawiają wymagania, że spełniając jedno nie spełnia się drugiego i już jest powód do zwolnienia.
kasjer 2010-12-07 09:40:48
Carrefour jest do D.........
pracowniczka 2010-12-18 10:12:20
Pracuje się tam za trzech..za to samo wynagrodzenie.Brak perspektyw na podwyżki- wynagrodzenie od lat na tym samym najniższym poziomie.Szansa na awans niemal zerowa.No chyba że na kasach. Albo na bazarze o ile dobrze się umie lizać [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] managerce, która za swój brak wykształcenia i pewnie brak faceta jedzie wulgarnie po swoich pracownikach jak po zwierzętach..."Wartości Carrefour" to stek bzdur.Szacunek do zwykłego pracownika ma jedynie nowy dyrektor.Jedna z niewielu pozytywnych osób w tej firmie.Typowy hipermarket, najniższa kasa, niepewność jutra,robota za 3ech.
q 2011-01-21 20:32:35
szacunek do pracowników ma nowy dyrektor? kpina...
anonim 2011-03-11 12:24:06
to nie prawda w carrefour Rybnik wcale nie tak trudno o awans i to bez lizania.co prawda wynagrodzenie nie jest najwyzsze ale pensje minimalną mają już chyba nieliczni-aplikanci,juniorzy czyli ci co pracują najkrócej;Dyrektor super! Przede wszystkim na bazarze nie ma menadżerki tylko liderka .Najważniejsze większość pracowników ma umowy na czas nieokreślony a to w innych sklepach rzadko się zdarza.
anonim 2011-06-09 08:38:08
OSTRZEGAM tam nie warto pracować choćbyś nie wiem jak się starał nie docenią Cię firma jest zainteresowana tylko by pracownik był tani to znaczy mniej niż najniższa, zatrudniają przez firmy zewnętrzne, nie masz zagwarantowanej pensji, bo nie wiadomo ile będziesz pracować godzin, w 2010 roku obiecano duże podwyżki, i lepsze warunki pracy kasjerom a następnie połowę z nich zwolniono, i na ich miejsce zatrudniono osoby z firm zewnętrznych na umowę zlecenie 5 zł na rękę za godzinę to jest mniej niż najniższa ogólnie skandal i wstyd
1
kora 2011-06-20 19:20:54
nie wiesz o czym piszesz ile zarabiają koleżanki i koledzy zatrudnieni przez firmy zewnętrzne, wiele z tych osób pracowało na normalną umowę o pracę ale zostali zwolnieni z powodu redukcji etatów lub innych sztucznie wymyślonych i teraz pracują przez firmy zewnętrzne za wynagrodzenie mniejsze niż najniższa
nick 2011-10-07 12:54:29
Moim zdaniem najgorszy sklep jaki moze byc ochorona patrzy sie jak by chciala zaraz cos zakapowac czy cos zle zrobisz czy wychodzisz do lazienki i na ile przez 12 godzin pisze teraz o galeri nie mozna miec przerwy bo jak nie ma cie na stoisku 5 min to juz to jest zgloszone.Pozatym oszczedzaja na ogrzewaniu smiechu warte jest to ze w pracy trzeba siedziec w kurtkach a twierdza ze ogrzewanie jest zalaczone.Moja opinia jest ogólnie o sklepie i galeri na carrefourze
nowy 2011-10-08 22:47:55
sklep ok,za duże wymagania od dyrekcji,nie znają się na wszystkich rzeczach a zgrywają bohatera jakby pozjadali wszystkie rozumy,za dużo wymyślają powinni dać kadrze większe pole do popisu w końcu także odpowiadają za cośa nie sa tylko od tego by obrywać od klientów opr za byle co
anonim 2011-10-08 22:54:06
kadra w Rybniku ok,szczególnie na spożywce dwaj przystojni kierownicy,ludzi także traktują dobrze,to że mają czasami grymasy to nie znaczy że są do bani,moim zdaniem dobrze traktują ludzi ale ci wyżej nich to już gorzej przez nich tylko są bardziej nerwowi ,ale i tak ich lubię i szanuję szczególnie tego z działu mięso!!!!
anonim 2011-10-09 21:43:38
sklep fatalny, źle traktuje ludzi i pracowników ( umowy zlecenia, niskie płace mniej niż najniższa nawet w przeliczeniu na godziny, zatrudnianie przez firmy zewnętrzne) i klientów (brak szacunku) kto go chwali pewnie jakieś [usunięte przez moderatora] w granatowych polarach (w Carrefour kierownictwo) nic wam to nie pomoże społeczeństwo w końcu rozliczy was za wyzysk
klient 2011-12-31 00:37:00
fatalne traktowanie klientów, nieuprzejma zwłaszcza obsługa kas, rzucają towarem, odsyłają do innych kasjerek (bo akurat się komuś nie chce kasować), wciąż trzeba czekać, bo nie ma cen na towarach (to niedopuszczalne!), albo nie można przejść obok kasy bez towaru (chociaż nie ma tablic z taką informacją, a w innych sklepach pozwalają), ostatnio zauważyłem, że kasjerka bezczelnie zawróciła klientkę i kazała jej wrócić do wejścia...!
trzeba także zwracać uwagę na ceny, bo często są inne niż te zapisane na metkach; :((((((((((
były pracownik 2011-12-31 11:52:09
a czego chcesz te Panie zarabiają na godzinę około 20% mniej niż najniższe wynagrodzenie nie mają prawa do urlopu ani do L4, na kasach nawet nie mają zagwarantowanych godzin pracy tzn. że mogą w miesiącu nawet nie przepracować jednego dnia, są zatrudniane przez agencje pracy w tym sklepie w zeszłym roku zwolniono większość etatowych pracowników zastępując ich osobami z agencji pracy, trudno być pozytywnie nastawionym do życia i klienta jeżeli wiesz że za to co zarobisz nie kupisz sobie nawet jedzenia, stawka 5 zł na godzinę na rękę to [usunięte przez moderatora] a zyski idą za granicę a ty drogi kliencie dopłacasz do tego sklepu przez pomoc społeczną
jack 2012-02-08 11:09:42
[usunięte przez moderatora]? Zalezy dla kogo jest grupa ludzi która robi na tych co nie robia wszystko fajnie pieknie a tak na prawde żenada a co do ochrony to jakie układy chyba dla tych na wyzszym szczeblu tez trza robic za trzech za psie pieniadze czy chory czy zdrowy dla tego sklepu jest dobre stwierdzenie rob aź padniesz
Constantina 2012-08-25 13:38:23
Wcale nie prawda,że w innych marketach można wychodzić gdzie sie chce jeśli się nie ma towaru.Wszędzie i w realu i tesco i auchanie - nigdzie nie wolno wychodzić przez kasę bez towaru! A Carrefour jest spoko sklepem i nie obrażaj bezpodstawnie tego marketu!
ff 2012-10-11 21:24:57
Constantina - 2012-08-25 13:38:23

Wcale nie prawda,że w innych marketach można wychodzić gdzie sie chce jeśli się nie ma towaru.Wszędzie i w realu i tesco i auchanie - nigdzie nie wolno wychodzić przez kasę bez towaru! A Carrefour jest spoko sklepem i nie obrażaj bezpodstawnie tego marketu!
zgadzam się z Tobą jedne wielkie[usunięte przez moderatora] i nic więcej wiem co pisze bo pracowałem w tym bagnie przeszło 3 lata oczywiście nie na tym HM tylko w TESCO i wszędzie w ochronie jest wyzysk gdzie byś nie robił weekendy masz wyrąbane o dniu wolny zapomnij chyba że p ojdziesz na chorobowe. Nie polecam nikomu pracy w ochronie na sklepach, to jest praca dla emerytów tez nie do końca. Młodzi jak macie zawód wykrztałcenie to nie pakujcie się w ochrone!!!!!!!!!!
ali 2013-05-03 22:23:58
WIĘCEJ NIE POSTAWIE NOGI W CARREFOUR W RYBNIKU,
2 MAJA KUPIŁEM W PROMOCJI NA DZIALE RYBNYM - SZCZUPAKA!
W DOMU OKAZAŁO SIĘ , ŻE JEST ŚMIERDZĄCY!!!
ZIELONY I CUCHNĄCY W ŚRODKU, AUTO ŚMIERDZĄCE I CAŁY DOM!
WSTYD!!!! JESZCZE PANI KTÓRA PAKOWAŁA ZAPEWNIAŁA ŻE ŚWIERZY !!!! WSTYD!!!! WSTYD!!!!! TAKI SMRÓD DAWAĆ LUDZIOM.


1
była 2013-05-08 20:44:36
to trzeba dłużej jezdzić w tym upale z tą rybą a potem nie świeża ja też kupiłam i było oki i nie mi nie śmierdziało ani w domu a ni w samochodzie .... skoro tak to śmierdziało to już przy kasie to pan musiał czuć ... wstyd wstyd wstyd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Josie 2013-06-05 23:03:55
dziś byłam w tym sklepie i więcej tam nogi nie postawię! obsługa poniżej krytyki, zero uśmiechu, zero pomocy, zero jakiejkolwiek kultury osobistej. Wydaje się że Panie pracują tam za karę. Pani [usunięte przez moderatora] - chyba jakaś kierowniczka, arogancka i niemiła, a Paniusia na kasie z niebieskimi tipsami tak odzywa się do klientów oraz do innych kasjerek (tych bardziej normalnych), że z miejsca powinna wylecieć. człowiek zadaje sobie pytanie GDZIE TO BEZROBOCIE????
anonimowa 2013-09-30 10:24:56
wiecie co w Carrefour pracownicy z Agencji byli ubierani w stroje trochę inne niż pracownicy Carrefoura ostatnio patrzę się siedzi dziewczyna w granatowej bluzce jak taka oryginalna carrefourowska tylko na bluzce był napis z agencji pracy, to już nawet usiłują ukryć że bezczelnie [usunięte przez moderatora] ludzi nie płacąc im uczciwie za pracę bo umowa śmieciowa nie daje pracownikom godnego wynagrodzenia i godnego traktowania
stały klient 2013-12-15 15:30:47
Tragedia ogółem, musze tu bywać codziennie na 2 godziny a maja jedna toaletę tylko na cały sklep i w dodatku zimna woda, omijać z daleka
Pyka Marek 2014-06-18 22:51:07
Gorszego kierownictwa i obsługi klienta nie spotkałem.Zero pomocy a towar z reklamacji zniknał w serwisie.Brak słòw.Moge czekac na towar nawet piec lat.Takie sobie maja złodziejskie prawo.NIE KUPUJCIE SPRZETU GOSP DOMOWEGO BO JEST PROBLEM Z REKLAMACJAMI!!
W razie pytań mój nr telefonu (usunięte przez administratora)
lalunia 2015-01-28 18:28:33
Sklep jak sklep i kazdy market.Zawsze znajdzie sie ktos komu sie cos nie podoba.Najbardziej wkurzaja mnie panie z nabiału serów itp.Panie wiecznie niezadowolone szczegolnie taka jedna chuda.Smierdzi papierosami jest nieuprzejma wulgarna i obrzydliwa
ana 2015-08-09 14:15:21
moja znajoma tam pracuje z firmy zewnętrznej i dostaje 5 złotych za godzine
ancia 2016-07-18 20:13:56
w sklepie carrefour rybnik poprawilo sie przedewszystkim podejscie ,mila obsluga pan kasjerek ,milo powitaja,usmiech na twarzy poprzez cala obsluge az do zakonczenia poprzez zaplacenie ,pozegnanie z usmiechem.oczywiscie obsluga na stoiskach tez poprawa na lepsze.BRAWO OBY TAK DALEJ.milo tam chodzic na zakupy.POLECAM.
1
Zostaw swoją opinię o Carrefour Polska - Rybnik
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carrefour Polska