brak logo

Humansoft Sp. z o.o.

Radom

Opinie o Humansoft Sp. z o.o.

grzes 2017-07-17 21:30
Bo to trza umiec nie obgadywac firmy tyle potrafisz EROTOMAN GAWĘDZIARZ!!!!!! HEHEHE
Programista Wyklęty 2017-07-17 23:22
napisałem Ci nieuku, źle zadałeś pytanie, nie umiesz rozmawiać z poważnymi ludźmi, bo jesteś Januszek Biznesu. Naucz się czytać ze zrozumieniem w końcu
grzes 2017-07-19 22:32
Migasz się jak migasz!!!!
Programista Wyklęty 2017-07-20 23:11
migam się od współpracy z Januszkami Biznesu masz rację
Lidia 2017-07-23 18:34
Wymiana pomiędzy wami @grzes oraz @programistawyklety nie służy w ogóle funkcjonowaniu forum, na którym inni poszukują informacji dotyczących warunków pracy. Czy możecie się odnieść do tych kwestii, których ludzie tak naprawdę tutaj szukają?
obcy 2017-07-23 22:46
Wynikają czasami takie spory kto ma rację !!! Bo jeśli jest się takim fachowcem to trzeba pokazać że ma się pojęcie nie nazywać wiesniakiem lub januszkiem !!!!taki fachowiec dobrze zarobi !!! Niech na firmy nie narzeka!!!
Programista Wyklęty 2017-07-24 11:27
dobrze zarobi... 20zł za godzinę na zleceniu oferowali w call center za oprogramowanie do dzwonienia. To jest dobre wynagrodzenie? Dla niego może tak. W jeden dzień obczailem gotowca, który to robi, należałoby jeszcze go wdrożyć, przerobić, przetestować. Gotowiec w PHP jak nie możesz znaleźć.

Nie szukacie fachowców, szukacie taniej siły roboczej. Nie chcę mieć z Wami nic wspólnego. Czekacie na gotowe. Zacznijcie udzielać chwilówek, a nie za informatykę się bierzecie i chcecie, żeby fachowiec pracował na Was za 3000zł brutto/netto
Ode mnie wara Januszki.
obcy 2017-07-25 21:42
Ile ty nam zapłacisz w swojej firmie????
Starczy na bilety?
były_i_obecny_pracownik 2017-07-28 10:09
Proszę o zmianę miejsca prowadzenia dyskusji. Z tej, która tutaj się odbywa, nikt niczego się nie dowie.
Jest wiele innych miejsc o tym jak prowadzić biznes, o trendach w IT. Tutaj ludzie wchodzą, żeby dowiedzieć się jak się pracuje w Humansoft i czy warto tu pracować. HALO - Pracować!!! A nie chodzić na rozmowy, czy uczestniczyć w procesie rekrutacji.
Ze swojego doświadczenia - 5 letniego,w pracy tutaj, mogę stanowczo powiedzieć, że warto. Nie czytajcie informacji o wynagrodzeniu, bo to bujdy. Jeśli ktoś chce się dowiedzieć czegoś konkretnie - zapraszam do zadawania pytań - chętnie odpowiem.
Zasada tutaj występuje jak wszędzie - pokaż co umiesz, a będziesz zadowolony i z pracy i z zarobków - gwarantuje.
A resztę sami oceńcie - czy słuchać kogoś, kto na forach różnych firm radomskich prowadzi misje - dowalić każdemu, czy kogoś, kto pracuje tutaj od dawna.
Naprawdę skończmy niemerytoryczną dyskusję i dajmy możliwość dowiedzenia się o pracy w Humansoft - to proste i do tego służy to miejsce.
Programista Wyklęty 2017-07-28 18:28
przynioslem cv do humansoft, zaproponowali 2500 brutto.
zdobylem miedzynarodowe doswiadczenie, zaproponowali 3000zl netto jak wszystkim innym, bez mozliwosci negocjacji. nie klam cwaniaczku
pomocny 2017-08-01 16:56
Skończenie niemerytorycznej dyskusji tam gdzie pojawia się delikwent o nicku PROGRAMISTA WYKLĘTY jest niemożliwe, człowiek ma frustracje jakieś do wyładowania i śledzi każdy wpis na forach bo to jest PISAK zawodowy;) choć zwie się programistą;)
Proponuję zgłosić to do gowork i pousuwają PISAKÓW. Też tak zrobiliśmy z tym panem w naszym przypadku.
Dobra porada naprawdę;)
1
Programista Wyklęty 2017-08-01 17:56
boli cwaniaczków, że piszę prawdę. Coraz więcej ludzi rozumie co piszę, coraz więcej ludzi przestaje dawać się wykorzystywać. Wszystko przez kierownika ireneusza łęckiego, który nakłamał.
Gdzie ja te frustracje wylewam? na co? na to że jesteście z układu, że wszystkim programistom w radomiu płacicie max 3000 zł netto, niezależnie od firmy? Czy to sorter czy radwag czy humansoft max 3000zł netto, mimo, że różne technologie, różne umiejętności, wszystkim po równo. czy to nie jest zmowa?
Pozdrawiam kumatych, nie dajcie się cwaniakom, teraz coraz więcej zleceń, coraz więcej pracy w IT, olejcie cwaniaków, pracujcie zdalnie dla firm, z innych miast
gdzie tak zrobiliście, że mnie pousuwali? Wszedzie są moje wpisy i to prawdziwe, ludzie mi gratuluja na ulicy
Weźmie się PiS za Was cwaniaczki z branży IT :D
kolejny 2017-08-01 21:32
"Ludzie mi gratulują na ulicy" - to nie może być normalny koleś.
Kolesiu, przecież tutaj każdy wali sarkazmem ile się da, jeśli nawet nie łapiesz, że polewa idzie na to co piszesz i to nie ze strony pracodawców a też osób postronnych, to znaczy tylko jedno, że jesteś najprawdopodobniej dzieckiem albo nastolatkiem mentalnie. Poza tym gdybyś miał konkretną pracę z tymi wielkimi firmami IT spoza Radomia to byś tłukł robotę a nie siedział i się brandzlował na goworkach dzień w dzień.
Zapracowani programiści, którzy mają dużo zleceń nie mają czasu na takie pierdy jakie ty wypisujesz.
Jak ci ten Radom nie odpowiada to się wyprowadź i tyle. Albo podstaw sobie nocnik przy komputerze i rób byznesy dzień i noc dla tych wielkich firm spoza Radomia.
Wypluwasz się na forach niemal każdej firmy w Radomiu w it. W wielu z nich nawet nie pracowałeś a się udzielasz. W wielu z nich nie przetrwałbyś zapewne tygodnia pracy patrząc na elokwencję twoich wpisów i komunikatywność. Zapominasz o jednej rzeczy - takich supermega programistów zdalnych jak ty albo i o niebo lepszych jest bardzo dużo rzucających się na zlecenia.
Co do pracy w firmach dla tych "cwaniaczków" , dorośniesz, dostaniesz na utrzymanie nie tylko swoją d..pę to zrozumiesz, że czasem praca w jakiejś stabilnej firmie jest x razy lepsza niż kozaczenie na forach i polowanie na wielkie byznesy czasami bezskuteczne a do michy coś trzeba włożyć. Ale wychodzi na to, że jesteś jeszcze małolatem, który całe życie spędzi w pokoju przy kompie nie wychodząc do ludzi, żeby się rozwijać. Dziękuje wychodzę stąd i również radzę aby humansoft zdjął typa z GOWORKA.
1
Programista Wyklęty 2017-08-03 01:26
humansoft może sobie zdjąć majtusie i założyć na głowę.
Praca za 3000zł nie jest lepsza od freelancerki, gdyż to cwaniakowanie.
Ja mam co jeść. Sporo wydaje nawet, obiady jadam na mieście, polecam desery lodowe w kawiarniach, ale ja mam głowę na karku, umiem sie dogadać z klientem, widac ty nie umiałeś, musiałeś wziąć robotę jaką dawali.
Co do humansoft przyjąłbym, pracę, gdyby zapłacili odpowiednio. Skoro jestem lepszy od większości z was, to logiczne, że powinienem pracować za wyższą stawkę. Tyle płaczecie o umiejętnościach, jak byłem po studiach łkaliście, że nie dacie więcej niż 2500 brutto. Zdobyłem doświadczenie w firmach lepszych od waszej to z wielka łaską zaproponowaliście tyle ile zarabiją u was przeciętni programiści czyli 3000zł netto. Negocjowałem, wynegocjowałem niewiele więcej, ale w końcu współpracy nie podjeliśmy.

Przestrzegam tak czy inaczej, bo większość firm z Radomia w branży IT to cwaniaki. Przy tych samych kwalifikacjach raz potrafią zaproponować minimalną (patrz Pawelec) za drugim razem, szczyt radomskich marzeń czyli 3.000 zł i nie zależy to wcale od umiejętności, te wasze "umiejętności" to mrzonka, którą używacie do tego by zapłacić ludziom jak najmniej. Jak wam nie wstyd? Mam nadzieje, że PiS się weźmie za was jak zrobi porządki z bankami itp. Kłamiecie, oszukujecie, wyzyskujecie, swoim płacicie godnie, takim jak ja, spoza układu śmieszne pieniądze i nie ma to nic wspólnego z umiejętnościami.

I nic nie wypluwam, pisze co się dzieje, by ktoś w końcu się za was wziął. koniec płacenia wysokich pensji swoim kolegom, a wmawianie specjalistom, że nie mają kwalifikacji, by zapłacic jak najmniej, by zrobić z człowieka wielbłada, by zgodził się na minimalną.
Boli was to, a było zapłacić dobrze specjaliście, ale nie... woleliście "negocjować" jak najniższą pensję. Myśleliście, że nie mam znajomych u was w humansoft i innych firmach, że nie wiem ile się zarabia, że mi nie powiedzą, że mi płacicie mniej niż innym?

Skoro na freelancingu nie umiałeś zarobić, to jesteś cieniutki boleczek a nie programista. Freelancing to prawdziwe programowanie, każde zlecenie jest inne, ty siedzisz i klepiesz, połowe za ciebie zrobi kolega biurko obok, flaszke postawisz i sie kreci.
Ja mam mało czasu, ale na odpisywanie wam krętacze czas znajdę, gdyż w przyszłości chcę iść w politykę, chętnie z wami zrobie porządek osobiście, jak Pis i Zandberg nie zrobią :D już kilka akcji społecznych mam za sobą :D to też traktuję jak akcję społęczną - uświadamianie społeczeństwa co sie dzieje w firmach IT, nie tylko w radomiu, ale tu jest to widoczne bardziej.

Czy wyjadę? pewnie kiedyś... jak znajdę pracę za odpowiednie pieniądze. Ostatnio aplikowałem na programistę. Specjaliście dawali 11.000 - 14.000 zł netto na B2B. Nie dosałem się. ale tyle się płaci specjaliście, a ty wpisujesz na forum, że szukacie specjalisty za 3.000 zł netto? To jest dopiero śmieszne :D.
Ale wytłumacze to tym, którzy nie rozumieją. Specjalista kosztuje 10.000 zł netto na miesiąc. Oni szukają za 3.000 zł netto i jak siedzisz cicho i pracujesz (nawet jak nie umiesz) za te śmieszne pieniądze, to jesteś dla nich "specem", nawet ci dyplom wydrukuja i podstępluja obcasem. A jak chcesz podwyżkę, to stwierdzają, że masz za małe umiejętności na eksperta :D. Dobrze sobie ten system ułozyliscie, ale wyszło na jaw :D
Ja pracuję w tej chwili za 30-50zł za godzinę w zależności co mam zrobić, nie mam 100% obłożenia, ale da się spoko żyć i mniej się napracuję niż w tych waszych śmiesznych firemkach. Pisałem, że jedna z radomskich firm (tych lepszych) życzy sobie za prace programisty 70zł/h a płaci 20zł/h. Chyba coś nie tak, jak sie z was nie nabijać?
CWANIACZEK 2017-08-03 15:57
CYTUJĘ:
"Ostatnio aplikowałem na programistę. Specjaliście dawali 11.000 - 14.000 zł netto na B2B. Nie dosałem się ale tyle się płaci specjaliście, a ty wpisujesz na forum, że szukacie specjalisty za 3.000 zł netto? To jest dopiero śmieszne :D."

No właśnie tyle się płaci być może specjaliście a nie typowi, który specjalistą jest tylko w gębie. Skoro się nie dostałeś, to uznali, że specjalistą wartym tej stawki nie jesteś i tyle.

Programista wyklęty, jak bym cię nazwał generalnie, raczej "NIEWZIĘTY"

Obawiam się, że i za 3000 netto nie chciałby cię raczej nikt zatrzymać na próbę biorąc pod uwagę chociażby wywody i brak totalnej spójności w tym co piszesz.
Cwaniaczkowanie ci zmięknie jak zleceń zabraknie, wtedy będziesz po tych cwaniaczkach radomskich chodził i pytał o pracę.

Mówisz polityką chcesz się zająć - JEEJU to już w sumie copywriter, programista, polityk - życia ci nie starczy na tak wszechstronną wiedzę.

Poza tym moja rada:

Wstań już od monitora, wytrzyj kozę spod nosa i idź znajdź sobie żonę i rób dalej mega hajsy ceniąc się wysoko, imponując jej tym bardzo, może coś z ciebie wyrośnie.
Naprawdę jest jeszcze nadzieja.
A jak dorośniesz to może jakiś z tych CWANIACZKÓW cię wreszcie zatrudni bo na razie wychodzi na to, że jesteś za cienki, żeby się dostać do pracy za takie hajsy jakie byś chciał.

Koniec dyskusji szkoda czasu.
1
Programista Wyklęty 2017-08-04 00:27
no szkoda czasu cwaniaczku, bo ciebie by nawet na rozmowę nie wzięli za takie hajsy.
po drugie napisalem, że pracuje za 30-50zł/h w zależności od tego co robię. jakoś do tego się nie odniosłeś,. zapomniałeś czy celowo pominąłeś, by pasowało do twojej chorej teorii?

ja za wami na pewno nie bede biegał. nie chcecie dobrego programista, trudno, kiście się w swoim sosie. Pisalem, też że humansoft chciał mnie zatrudnić za więcej niż 3.000 zł netto, też pominąłeś... pewnie przeoczenie, jaka tam manipulacja cwaniaczku.

udowadniaj leszczom, że jesteście ziemią obiecaną programistów na całym swiecie, tylko aktualnie nie mogą sie do was dostać, bo macie tak wysokie wymagania...

możemy robić zakłady - prędzej upadnie humansoft, na którego oprogramowanie skarżą się klienci (tak czytałem opinie o tych waszych hermesach, nie ja je pisałem, nie płacz tylko )
czy zabraknie zleceń w internetach?

coraz więcej programistów ma dość pośredników takich jak wasza firma, którzy spijają śmietankę i płacą mało dobrym programistom, więc trend w internecie będzie się umacniał. Poza tym nawet na skórkach do wordpressa ludzie się dorabiają milionów (oczywiście pojedyncze przypadki, pokaż mi pracownika. który sie tyle dorobił).
Także życzę powodzenie w zawojowaniu świata hermesem i nie płacz już, bo Pis wam dowalił i nikt nie chce robić za psi grosz. Nawiasem po zmianach typu 500+ mam sporo klientów na sklepy internetowe dla mam z dziećmi, które też wolą pracować z domu :D
były_i_obecny_pracownik 2017-08-11 11:05
To jest bez sensu. Wg mnie administrator powinien czuwać nad tym co się tu umieszcza. Jaki ma sens wypisywanie takich bzdur w miejscu, gdzie ludzie chcą się dowiedzieć jak się pracuje w danej firmie.
PROGRAMISTA WYKLĘTY - proszę Cię, skończ dyskusję, która do niczego nie prowadzi. Jest tyle pracy dla programistów, że jeśli nie podoba Ci się Humansoft - to może i lepiej - może tak miało być. Pracowałbyś tutaj za 3 tys, a tak pewnie wyciągasz dużo więcej - czy tak nie jest lepiej? Daj reszcie osób znaleźć pracę. Jeśli ktoś chce pracować za tyle - niech pracuje. Owszem, psują rynek i tutaj się z Tobą zgadzam, ale jechaniem po firmie tego nie zmienisz - miej pretensje do programistów którzy chcą pracować, a nie do pracodawców.
Ja wiem jedno - od czegoś trzeba zacząć. Jak pracownik pokaże na co go stać - dostanie więcej. W mojej karierze zawsze się to sprawdziło i zawsze dobrze na tym wychodziłem - ale jestem z innego pokolenia pracowników - uważam, że najpierw powinienem się wykazać.
Teraz na rynek wchodzą młodzi, którzy za gotowość do pracy oczekują kokosów i tak jest w każdej branży.
Kontynuowanie tej dyskusji nie ma sensu, bo niczego to nie wniesie. Wg mnie ona tutaj trwa tylko dlatego, że zawsze ktoś, coś odpowie na te wpisy - nie karmimy trolla :)
2
Programista wyklęty 2017-08-12 12:59
Jesteś trollem
Pracodawca ponosi ryzyko, nie pracownik. Kiedyś trzeba było się wykazać, jak pracodawcy wyzyskiwali pracowników w PL, teraz odsuwani od koryta, gdy zmienia się rynek pracy, jest kwik.
Pokazałem lepsze CV od waszego, to chcieliście mi dać tyle co innym jak za komuny. Dyrektor deko mądrzejszy chciał się dogadać, ale za bardzo było widać, że na jego warunkach. W końcu wybrałem innego pracodawce. Manipulacje z Waszej strony to chleb powszedni.
Nie ma sensu z toba pisać, na argumenty odpowiadasz lamentami do moderatora. Jesteś psychopatą?
kolejny 2017-08-13 16:11
Programisto "niewzięty" jeśli ktoś poczyta twoje posty to jasno i klarownie pokazujesz wprost, że jesteś niedojrzałym nastolatkiem najwyraźniej. Gwarantuje ci, że praca i firma Humansfot ma się naprawde dobrze bez majstrów twojego pokroju.
Po prostu prawdopodobnie jesteś mało konkurencyjny i są lepsi od ciebie, którzy są w stanie pracować za proponowane stawki, wykazując się umiejętnościami a nie płaczami na forum.
Pracodawca ma na celu minimalizowanie ryzyka, aby sprawdzić kogoś czy realizauje zadania i podnosi efektywność firmy a dopiero potem nagradzać.
Mówiąc, że zadaniem pracodawcy jest ponoszenie ryzyka, zatrudniając cioł...ków twojego pokroju, którzy za samo przyjście najchętniej liczyli by sobie hajs i nie są w stanie przejść procesu weryfikacyjnego, to po prostu świadczy o twoim totalnym kretyn.....zmie.
Poza tym tak jak ktoś już wspomniał, nie możesz mieć konkretnych zleceń, ponieważ programiści nie wypisują bzdelów na forach tylko pracują. Więc od koryta jesteś odsuwany ty, bardziej konkurencyjnymi i przede wszystkim rozsądniej podchodzącymi do współpracy programistami. Także siedź sobie dalej przy swoim biurku i płacz gdzie indziej.

PS
Do administracji i firmy Humansoft, proponuję zgłosić do moderatora gowork. Tego typa się nie pozbędziecie z forum polubownie, to jest "karmienie trolla".

Wracając do merytoryki forum, jestem w stanie z czystym sumieniem polecić pracę, współpracę z tą firmą. Ludzie na poziomie i można się z nimi bez problemu porozumieć, pod warunkiem, że nie jest się zmianierowanym nastolatkiem, jak delikwent "programista niewzięty"
8
Programista wyklęty 2017-08-13 18:04
Pracodawca może i ma na celu minimalizację ryzyka, skoro ciołki kierowniki nie umieją ocenić, że mam kwalifikacje wyższe niż większość pracujących w humansoft, to współczuje im i firmie.
Skoro nie rozumiesz co piszę, to jesteś imbecylem spod radomskiej wsi (wąchock?)
Pisałem, że proces przeszedłem, bo tak zdecydował mądrzejszy od imbecyli humansoftowych dyrektor, który nie zgodził się zatrudnić znajomka od flaszki kierownika, tylko chciał zatrudnić mnie, wybrałem inną firmę.
Podchodzicie poważnie do współpracy z miernotami, lepszych od siebie eliminujecie, to takie wasze stadne zachowanie komunistów.
O hermesie też ja wypisuje bzdety? Klienci nie docenili waszego wspaniałego softu?
Dobry z ciebie manipulant, dobrze ze pokazujesz publicznie jak manipulujesz ludźmi w celu osiągania swoich chorych celów, o tym piszę od samego początku w sporze z humansoft, jak tak można kłamać i manipulować? Jak można być taką kanalią? dyrektora waszego na szczęście szanuję, uczciwy człowiek, ale z kasą ciężko się dogadać, ale się da, ty pewnie dlatego ujadasz, że nie chciał ci dać podwyżki, było się uczyć na studiach a nie chlać.
kolejny 2017-08-14 09:00
Ty sie naucz czytać ze zrozumieniem, ja właśnie należę do grona tych, którym współpraca odpowiada i o tym napisałem właśnie. Poza tym nie jestem z firmą powiązany i piszę niezależnie.
Jak jesteś taki alfa i omega i cwaniak, to otwórz firme, zatrudnij ludzi i zobaczymy wtedy jak wycwaniakujesz dużo. Po miesiącu, dwóch interes byś zamknął. A sam pyszczysz na forach firm, że ci nie dali tego co byś oczekiwał. To wyjedź stąd i nie płacz!
Tak jak tutaj ktoś napisał, domeną ludzi inteligentnych i produktywnych jest pracowanie a nie pyskowanie na firmę, która ci nie zaproponowała tyle co byś chciał. Może po prostu uznali, ze finansowo im się to nie opłaci, na co wiele decyzji może się składać.
Ale takie pompony jak ty, które nigdy same nie prowadziły firmy i nie zarządzały wielodziesiętnymi kosztami miesięcznie tego nie zrozumieją.
Humansoft nie jest jedyną firmą, na którą pyszczysz, jesteś radomskim trollem GOWORKOWYM, który pyszczy na forach wielu innych firm radomskich, w których nawet nie pracował. To pokazuje wprost, że miejsca sobie znaleźć nie możesz bo w relacji koszt-potrzeba jesteś nieatrakcyjnym kandydatem i tyle. Więc ciesz się, że masz zajefajną robotę gdzie indziej i przestań pyszczeć na forach firm, z którymi cię wiąże tyle co nic.
Poza tym zdania nie zmienie, i jak ktoś tu wspomniał musisz gdzieś cieciować, tylko cieć ma tyle czasu na odpisywanie. Koniec kropka.
4
Lidia 2017-08-14 10:09
@kolejny popieram z zupełności, Serwis gowork stara się nadawać wątkom odpowiedni ton i poziom, edukując i przypominając o celach tego miejsca. Przypomnę zatem, że to głownie miejsce służące aktywnej wymianie informacji między pracownikiem a pracodawcą oraz między pracownikami. Wiele osób wchodzi tutaj również po to, żeby dowiedzieć jak jak wygląda praca w firmie, warunki, itp. Pamiętajmy o tym.
były_i_obecny_pracownik 2017-08-16 15:40
Reprezentujesz tak niski poziom kultury, że ciesze się, że nie pracujesz w Humansoft. Strach pomyśleć, co by było, gdybyś dostał tyle ile chcesz i zacząłbyś z nami pracować. Uważasz się za lepszego od tych, których nawet nie znasz, z którymi nawet słowa nie zamieniłeś? Wyzywasz od imbecyli ludzi, z którymi nawet nie miałeś kontaktu - nie ma sensu karmić takiego trolla - tylko na to czekasz.
Po Twoich wpisach będę teraz umieszczał stałą formułkę:
- "Proszę wpisów tego człowieka o nicku - "Programista wyklęty" nie traktować poważnie. Człowiek wypisuje na forach różnych radomskich firm - głównie tych, w których nie pracował, różne bzdury i wyssane z palca historie. Do tego reprezentuje bardzo niski poziom kultury i nie szanuje ludzi"
4
Programista Wyklęty 2017-08-18 00:43
Gdybym miał swoją firmę, chciałbym zatrudniać najlepszych, wiadomo, że najlepsi nie chcą zarabiać tyle co programista z humansoft.
Jeśli jesteś kosztem dla firmy, trudno, ja nie lubię się czuć jak koszt. Większość waszych produktów i innych firm radomskich to produkty, których celem jest tylko wyssanie pieniędzy z rynku, nie wnoszę one żadnej wartości dla klienta, ale sprzedać umiecie wciskając klientowi kicik o obiecując złote góry
@były ja również się cieszę, że nie dostałem się do firmy, która opiera swoją pozycję na kłamstwie, obłudzie, manipulacji, oszczerstwie rozmawia z pozycji siły - pracuj za ile dajemy albo tam są drzwi.
Nie wywyższam się, nie uważam za lepszego. Kiedy ja się uczę, ciężko pracuje, osiągam sukcesy, ty pijesz piwo, na pewno równi nie jesteśmy z tego powodu, bo ja jestem więcej wart, gdyż mam większą wiedzę od ciebie. Ty pewnie chcesz być równy profesorom, idź im powiedz w twarz, że się wywyższają.
Pisz sobie co chcesz, jesteś zwykłym radomskim cwaniakiem, który chce zatrudnić jak najtaniej. Przenieść koszty i ryzyko na mnie, samemu zgarnąć pieniądze. Też tak chce, ale właśnie ja szanuję ludzi i ja nie potrafiłbym tak zrobić, może to moja wada, może dlatego nigdy nie będę "radomskim biznesmanem".
Ale to też może być zaleta. Możliwe, że uda mi się zbudować coś, co wyniesie mnie na szczyt, z ludźmi na poziomie, nie z kolesiami od flaszki :)
@Lidia, ja wyraziłem opinię w kilku miejscach, to szczurki się na mnie rzuciły. Jeśli gowork to miejsce dyskusji, niech tak będzie, to mi życzono tutaj śmierci, to przeciwko mnie knuli za plecami pracodawcy, łamali prawo, co opisywałem. Ja rozumiem, że to nie ściana płaczu, ale pracodawcy muszą ponosić konsekwencje swoich czynów. Ja tylko przedstawiam fakty - piszę jeśli firma manipuluje, im to nie w smak, że ujawniam ich psychologiczne triki. Niech ichnie stosują, to nikt nie będzie o nich pisał.
Programista Wyklęty 2017-08-18 10:54
Jak mawiał Mark Twain:
„Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje.
Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz,
że i ty możesz być wielki.”

także na razie mali ludzie, robić mi tam za 3000zł netto jak za komuny wszyscy po równo i nie pyskować mi już.
były_i_obecny_pracownik 2017-08-18 15:39
Proszę wpisów tego człowieka o nicku - "Programista wyklęty" nie traktować poważnie. Człowiek wypisuje na forach różnych radomskich firm - głównie tych, w których nie pracował, różne bzdury i wyssane z palca historie. Do tego reprezentuje bardzo niski poziom kultury i nie szanuje ludzi"
3
TROLLOWY ODPOWIADACZ 2017-08-18 17:21
Lecz swoje urażone ego gdzie indziej, po prostu ci ludzie, którzy pracują jak za komuny rzekomo wg ciebie są lepsi od ciebie i atrakcyjniejsi dla pracodawców. Tyle.
Jesteś na tyle cienki, że przyznanie się, że ż..l ci d..pe ściska zamieniasz na popeliny o tym, że z robaczkami nie pracujesz. Znam co najmniej 3 firmy, w których nie chcieli cie zatrudnić i wcale nie chodziło o wiedzę tylko umiejętności chociażby interpersonalne nieadekwatne do twoich wymagań oraz problemy komunikacyjne z twoją osobą. To oznacza jedno, że z pyskaczami i kozakami klawiaturowymi nikt nie chce współpracować. Firma to nie tylko to co umiesz wycpykać na klawiaturze firma to też ludzie i identyfikacja wizualna. Jeśli pojawia się typ, który zrzędzi jak go krzywdzą wszędzie to nikt z nim długo współpracowal nie będzie i ty się do takich zaliczasz. Poza tym g..wno możesz wiedzieć o tym czy firmy radomskie robią produkty na wyzyskanie czy nie, skoro mają klientów i działają na rynku to oznacza jedno że ich produkty są komuś potrzebne i są doceniane. Więc twoje rozumowanie jest totalnie z kibla wylane.
Jeśli ludzi, którzy robią w humansofcie czy innych radomskich firmach dobrą robotę i im to pasuje a ty ich nazywasz robaczkami to w takim razie ty jesteś mikroorganizmem niewidocznym. Robisz z siebie gwiazdę niby i męczennika, kiedy wszyscy mają po prostu polewę z tego co tu piszesz a właściciele i pracownicy firm, o których piszesz pierdoły już są poirytowani twoim nieudacznym wypisywaniem nie mówiąc, że twoje nazwisko już większość zna i zapisało sobie na ścianach swoich firm jako TROLL ALLERT.
Więc proponuję abyś nie brnął dalej w "pasztetowanie" swojej osoby bo wieści o pyskaczu klawiaturowym radomskim rozniosą się daleko poza Radom i będziesz musiał szukać pracy gdzieś w Bangladeszu.
Przepadnij ! W imieniu swoim i wszystkich zmęczonych twoimi nieudacznymi popelinami ci życzę. Twój niedoszły (jakże szczęśliwy z tego powodu) pracodawca z branży.

Jakkolwiek znając życie, twoją elokwencję i brak zdrowego rozsądku jak również umiaru oraz obycia w relacjach między ludzkich -- NA PEWNO ODPISZESZ ;)
3
Programista Wyklęty 2017-08-18 19:12
oczywiście, że ci odpisze, bo kłamstw twoich nie wolno zostawić bez odpowiedzi.
Jeśli dla ciebie 1800 zł brutto dla programisty C# w profeko to jest powód do kłaniania się w pas przełożonemu, to faktycznie nie mam kwalifikacji
Jesteście nieuczciwymi ludźmi a ja o tym piszę publicznie i to was boli, że nie możecie znaleźć odpowiedniej osoby za te śmieszne pieniądze jakie płacicie.
Pawelec dawał mi minimalną - 1300 zł brutto wymagał 2 lat doświadczenia, nawet przy pakowaniu ogórków więcej płacą i mają mniejsze wymagania, zniszczyliście rynek pracy. Co do umiejętności, jak pisałem od razu gdy zacząłem się ogłaszać, zadzwonił pawelec i zaproponował 3000zł. Taka różnica, gdy tylko chcecie przejść na swoje, ten lepszy kto silniejszy a nie kto ma kwalifikacje, to wasz model biznesowy.
Od kiedy rządzi PiS wiele jest takich osób jak ja, z tym, że ja byłem jednym z pierwszych, którzy zaczęli pisać o wyzysku w IT i w ogóle. oni też są chamami i bez kwalifikacji? Rozumiem, że dla ciebie dobry pracownik to taki, który jest uległy jak tania prostytutka z lasu i pozwala się szmacić za minimalną ewentualnie ochłapy rzedu 3000zł brutto.
Jeśli chcesz wiedzieć kwalifikacje interpersonalne mam bardzo wysokie, jednak nie jestem w stanie przejść obojętnie wobec manipulacji, oszustwa, kłamstwa ze strony silniejszych, może dlatego, że byłem wychowany wśród katolików. tobie widocznie patrzenie na krzywdę nie sprawia problemów, mi owszem, szkoda że mam taką wadę, ale nie zamierzam nad nią pracować, dobrze mi z nią, bo wierzę, że dobrych ludzi jest więcej niż takich cwaniaków jak ty.
Również cieszę się, że nie pracuję z tobą i tobie podobnymi cwaniakami. Ostatnio odrzuciłem (wczoraj) propozycję współpracy zdalnie, widełki 5000-7000zł aktualnie robię sklep na prestashop 30zł/h i wiem, że u ciebie bym więcej nie zarobił.
Pisanie bzdetów, że wszystko zależy od tego czy mnie lubi kierownik, czy mam umiejętności jest nieprawdą. Rozmawiałem przyzwoicie z dyrektorem o pensji, jednak nie dało się przebić pewnego poziomu. Jest maksymalny pułap 3000zł netto ja doszedłem do max 3500 netto, ale wybrałem innego pracodawcę. Napisałem o tym, przestrzegłem przed manipulacjami i się zaczęło.
Wieszaj sobie co chcesz, nawet shakować mnie nie potraficie takie z was lamery. Ja pisałem w waszej sprawie tu i tam, dobrzy ludzie pomogli :). też nie mogą na was patrzeć.
My pracownicy też przekazujemy sobie wiadomości, nie tylko na Goworku, nie chciałbyś co przy piwie o was mówimy, co myśleliście, że nie wiem, że u was 2500 netto a potem 3000 netto to max? Wiemy i to dużo chociaż w umowach zastrzegacie, że nie wolno mówić. A nie wolno, bo płacicie ziomeczkom więcej, a ludziom spoza układu mniej.
Dlatego jeszcze raz, nie dajcie się cwaniakom, we włoszech był podobny problem, wymyślili strajk włoski, czyli wszyscy pracowali wolniej, dzisiaj się tam leją między sobą, w Polsce jest walka między KOD (pracodawcy) a sekta smoleńska (pracownicy). Na razie PiS wygrywa i pracodawcy cienko piszczą oderwani od koryta, bo muszą zapłacić, żeby programista (lub inny specjalista, a nawet kelner) przyszedł do pracy

Miałem ci nie pisać, ale wasz los jest przypieczętowany. Czytałem ostatnio opinie o hermesie, jeśli Microsoft zablokuje te wasze Qlickview to leżycie i kwiczycie, ale nie o tym chcialem ci napisać.
mbank wprowadził prosty CRM, to sami IDEA bank, do tego masz portal ifirma.pl tylko czekać, aż te firmy was sprzątną, nie będę pisał o innych, podałem ci najważniejsze. baj baj i nie płacz, że nikt nie chce u ciebie pracować, praca u was grozi skończeniem w McDonalds na szmacie :D Na razie tylko CRMy, potem ERPy, pracowałem przy lepszych ERPach niż wasz... baj baj baj... zatrudnij ziomeczka od flaszki, po taniości :D
TROLLOWY ODPOWIADACZ 2017-08-18 23:42
Pisz pisz no właśnie tyle ci zostało bo pisakiem intensywnym jesteś jak najbardziej. Rynek It radomski naprawdę ma się dobrze i jakoś bez ciebie przeżyje:)

Poza tym jestem osobą postronną i nie z humansoftu, także nie myl miłego Pana właściciela humansoft z osobami zewnątrz, takimi jak ja, które tu piszą i twoich idiotyzmów zasmakowały także na swoich forach goworkowych.
Dlatego czuje się zobligowany aby wesprzeć ten profil bo obecnie brudzisz swoimi kaloszowatymi buciskami naprawdę dobrą firmę jaką humansoft jest i miłych ludzi jacy tam pracują.
To po pierwsze, po drugie po raz kolejny polecam ci jedno: przepadnij, bo tu śmiech się robi naprawdę. Czy jesteś na tyle jełopowaty i nie widzisz, że to co piszesz jest idiotyczne i nikogo tak naprawdę nie interesują twoje wywody a raczej śmieszą z politowaniem, że trollujesz profil poważnej i normalnej firmy?
Jesteś najlepszym programistą w Radomiu piszesz samozwańczo bo co? Kolega z piaskownicy ci tak powiedział?
Przed sądem możesz udowodnić, że jesteś najlepszym programistą też piszesz. Przyjdziesz na rozprawę z laptopem i bedziesz kody robił pani sędzinie?
Poważnie puknij się w głowę póki nie jest za późno. Gwarantuje ci, że jak wyrośniesz z pieluch i zapiszesz sobie to co popisujesz tutaj a potem po latach to przeczytasz, sam dojdziesz do takich samych wniosków, że to cienkie było. Także miłego dorastania.
4
Programista Wyklęty 2017-08-19 01:06
Nic nie umiałem, chamem byłem za minimalną, dopóki nie zacząłem robić konkurencji, wtedy nagle sięgnęli do kieszeni i znalazły się pieniądze.
Zagroziłem waszemu układowi to dzwoniliście do siebie wypytywać o mnie, kto to ten programista wyklęty, jest numer jeden, co teraz z nami będzie?
- zatrudnijmy go za 3000zł netto, będzie dla nas pracował
I co? nie zgodziłem się i na to.
Teraz jest płacz na forach, ośmieszanie mnie, przypomnij sobie jak prosiliście na kolankach, bym dla was pracował za 3000zł.
Śmiech to z was jest januszki biznesu it w radomiu.
Nie wątpie, że macie się dobrze, idiotów nie sieją. Ja rozglądam się wyłącznie za dobrymi klientami, tych cienkich zostawiam wam. moze uda sie wam przekonać ich, że wasi programiści za 3000zł brutto są dobrzy :)
nie interesuje mnie to, ja wlasnie pracuje za 50zł/h wybacz mi cebulaku z radomia :)
nie wiem czy tak sie macie dobrze, nie jeden z was prosil mnie o zlecenia, tym, których w miare lubilem podpowiedzialem, gdzie zlecenia zbieram. Jak pisalem, płacą programistom 20zł/h a sami wołają od klienta 70/h. 50 zł/h trafia do kieszani kogoś, kto palcem nie kiwnie, nie zna się na robocie, zrobi studenciak
masz racje, radomski rynek jest w pełni rozkwotu, tak trzymać :P
Programista 2017-08-20 13:52
To ze 30 czy 50 trafia do kieszeni wlasciciela firmy cie gryzie to znaczy ze jestes jelopem, ktory nic nie rozumie. Własciciel firmy nie musi byc programistą, za to ponosi koszty pracy, koszty finansowe, odpowiedzialnosc za prace programisty, poswieca duze pieniądze na koszty biura, stanowisk i marketingu z którego jest praca i jeszcze masz pretensje ze nie zarabia tyle co ty tylko wiecej po to aby to wszystko zfinansować? Zapominasz o kardynalnej rzeczy. Nawet jesli wlasciciel nie jest dobrym programistą to ma wiedze na innym polu, wiedzę która pozwoliła mu rozkrecić firme i zatrudnicać ludzi czyli tzw kompetencje organizacyjne i kontakty, ktore czesto wypracowuje sie przez lata. Po czym przychodzi po ilus latach leszcz twojego pokroju i pyszczy ze tenże właściciel rości sobie wieksze zarobki niż pracownik. Twoje myslenie to idiotyzm
Nie masz pojecia o prowadzeniu firmy i kosztami jakie sie z tym wiążą to sie po prostu nie udzielaj i tyle w temacie. Nie pasuje ci dzielenie sie z pracodawcą to rób sobie freelancerke za to 50 na godzine i nie rycz. Koparkowy freelancer bierze 100-200 za godzine. Ale nie zawsze ma ciąglość pracy i zlecenia. Na tym freelancerka polega. Nie kazdy lubi ryzyko związane z freelancerką i woli etat w firmie. Jakkolwiek taki przypadkom jak ty sie tego nie wytlumaczy.
Ps. Sam jestem programistą freelancerem i jak czytam to co piszesz to uważam cje za totalną pomyłkę w branży.
1
Programista 2017-08-20 18:27
Ps. jeszcze zapomnialem dodać.
Jasneeeeee, wszyscy o Tobie mówią, jesteś gwiazdą radomskiego goworka;). Nie schlebiaj tak sobie. Po prostu pracodawcy i potencjalni zleceniodawcy uruchomili TROLL ALLERT aby z dala od takich typów jak ty się trzymać. Zatrudnianie takiej osobowości = pewna strata pieniędzy.
Tam gdzie cie nie chcieli zatrudnić to wypisujesz głupoty, że sie prosili ale ich nie stać na ciebie było. Jest kilka firm w Radomiu, w których nawet na rozmowie nie byłeś a się sadzisz, ze byłeś rzekomo za dobry na ich wymagania. Bzdura goni bzdurę.
Twoja elokwencja w poszukiwaniu kariery jest na poziomie małego dziecka, które jak dostanie dwóję a inni piątkę to będzie się pocieszać na siłę, że to nauczyciel jest ciemny a nie ono samo.
Jak jesteś taki dobry to idź do wawy, pełno pracy za grube hajsy dla wypas programistów jest i nie jęcz. Radom troli nie potrzebuje. I przypominam jestem osobą postronną, która nie jeden kod napisała i krew mnie zalewa jak czytam takie bzdury. Najlepszy jesteś ale chyba w puszczaniu b...ków przed monitorem i paplaniem po forach. Tyle.
1
kol 2017-08-21 00:26
Uwaga człowiek o nicku "Programista Wyklęty" to jakiś typ nie po kolei. Zobaczcie co wypisuje na forach innych firm radomskich z branży IT. W wielu z nich nawet nigdy nie miał szansy pracować a wypisuje rzekomo o nich jakby był szpecem fachmajsterem tam od wielu lat.

Wystarczy wejść na profil gowork chociażby firmy Sorter aby utwierdzić się jakie bzdele o firmie wypisuje, wcześniej też pisał o konsorcjum it, Radwag, to samo było na profilach innych firm chociażby webmasterskich w Radomiu. Tego się po prostu nie da czytać.
Proponuję firmie humansoft aby zgłosić to forum do moderacji gowork, inaczej człowiek wam całkowicie zaśmieci profil.
3
normalny programista 2017-08-22 19:22
"Własciciel firmy nie musi byc programistą, za to ponosi koszty pracy, koszty finansowe, odpowiedzialnosc za prace programisty, poswieca duze pieniądze na koszty biura, stanowisk i marketingu z którego jest praca i jeszcze masz pretensje ze nie zarabia tyle co ty tylko wiecej po to aby to wszystko zfinansować? Zapominasz o kardynalnej rzeczy. Nawet jesli wlasciciel nie jest dobrym programistą to ma wiedze na innym polu, wiedzę która pozwoliła mu rozkrecić firme i zatrudnicać ludzi czyli tzw kompetencje organizacyjne i kontakty, ktore czesto wypracowuje sie przez lata."

Wiedzę z zakresu programowania tez gromadzi się przez lata. Nie mów mi, że 3000 pln na miesiąc na rękę dla programisty to uczciwy pieniądz ;)
2
Programista Wyklęty 2017-08-23 10:12
w końcu ktoś normalny się wtrącił do dyskusji ;)
On z tych, co to skończyli edukację na studiach i uważają się za mega programistów.
Ja rocznie wydaje 1000-2000zł na same kursy plus czytanie przy rozwiązywaniu zadań plus czasem jakaś książka. I tak wydaję mało, gdybym chciał być "na fali" musiałbym wydawać około 5000zł rocznie na kursy - jeden kurs 100 dolarów (godzina do półtorej, jak film na "kinomaniaku", tylko inne ceny :P) np o najnowszym Angularze itp Ja kupuje kursy za około 100zł nie dolarów, ale są roczne lub dwuletnie (po wejściu nowej technologii)
..............................................
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Niedobory-pracownikow-zaczynaja-uderzac-wprost-w-dzialalnosc-firm-3733125.html
Ja mam coraz więcej zleceń za około 30zł/h (czasem więcej, aż w szoku jestem, że tak wiele osób odpisuje, po pewnym czasie, ale jednak)
Lidia 2017-08-23 15:29
Myślę, że przede wszystkim wszyscy powinni uspokoić emocje. Forum powinno służyć do wymiany konstruktywnych wypowiedzi, na których mogą skorzystać przyszli potencjalni pracownicy. Aktualnie trwa rekrutacja na stanowisko - Developer aplikacji biznesowych. Jak wrażenia osób pracujących dokładnie w tym obszarze?
Programista Wyklęty 2017-08-23 17:16
Lidia, lekko jednak sugerujesz, bym to ja zamilkł.
OK, generalnie ja nie mam nic do firmy Humansoft. Oni sobie działają, ja sobie działam, polecam nie manipulować, bo jak ktoś jest inteligentny, to raczej oleje.
Ja się wypowiedziałem i oddzielam te firmeki od siebie kreseczką.
https://www [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] com/watch?v=5CnRce5MfmU
Pozdrawiam Lidia
normalny programista 2017-08-23 17:20
"w końcu ktoś normalny się wtrącił do dyskusji ;)" - no patrz. Sam przyznajesz, że normalny nie jesteś, bo to dopiero ja tu normalny przyszedłem. Tak właśnie.
W tym co mówisz masz trochę racji, ale większość rzeczy, które wypisujesz to takie brednie, że aż szkoda czytać. Tak, zarobki są marne a właściciele firm skąpi - i to tyle twoich racji. Te wszystkie teksty typu co to nie ty, o proszeniu cię na kolanach czy PiSie-zbawcy z kolei przykrywają twoje sensowne wypowiedzi i sprawiają, że ludzie traktują cię jak lekko mówiąc nie do końca normalnego.
4
Programista Wyklęty 2017-08-23 22:39
z tym, normalnym to była prowokacja.
Ciesze się, że się dałeś na nią złapać.

trochę nadinterpretujesz to co ja piszę. Z proszeniem na kolanach to były jaja, a PiS dobrze pracodawcom dowalił - minimalna 13 zł na zleceniu, 500+ itp, to nie zbawcy, ale jak pracodawca sugeruje, że albo bierz co daję, albo tam są drzwi to chętnie mu potrolluje PiSem, bo on pokazał większości pracodawców gdzie ich miejsce w szeregu. Wiadomo, że nie rozwiązali wszystkich problemów, nikt nie rozwiąże, ale to taki cierń w oku pracodawców i fajnie się ich wkurza pokazując im działania PiSu :)
To dobrze, że pytasz, bo wnioski sam wyciągasz błędne.
Pozdrawiam Lidie :P
były_i_obecny_pracownik 2017-08-29 13:44
Proszę wpisów człowieka o nicku - "Programista wyklęty" nie traktować poważnie. Człowiek wypisuje na forach różnych radomskich firm - głównie tych, w których nie pracował, różne bzdury i wyssane z palca historie. Do tego reprezentuje bardzo niski poziom kultury i nie szanuje ludzi
1
Programista Wyklęty 2017-08-30 13:51
no ty prezentujesz wysoki poziom kultury osobistej, to nic, że manipulujesz na rozmowach o pracę, cwaniakujesz, zbijasz stawkę robiąc z człowieka wielbłąda, ważne że na zewnątrz jesteś kulturalny. Ja takich nazywam dobrze wychowanymi złodziejami. Szacun.
Słyszałem, że dyrektor Humansoft od kolesia, który chciał więcej niż dawał dyrektor ZARZĄDAŁ zwrotu pieniędzy za pracę przez 3 miesiące jak się koleś nie sprawdzi. Rozumiem, że to przejaw szacunku, dobrego wychowania i myśli radomskiego biznesu :D, powinniście wykładać na uczelniach swoje techniki na MBA Radom Biznes School, nie tylko przy flaszce.
Pewnie też wyssane z palca co?
Wszystko co napisałem o Waszych manipulacjach jest prawdą, nie będę udawał, że zbiera się na deszcz, jak mi pracodawca chce splunąć w twarz i zmieszać z błotem, żebym poszedł do niego do pracy za 3000zł, ale Ty napisz, że ja jestem chamem i że nie szanuję ludzi. Ty przecież szanujesz, płacenie średniej krajowej dla dobrych programistów to okazanie szczytu szacunku tak jak manipulowanie nimi, by zbić stawkę do minimum, wyduszenie z programisty jak najwięcej.
1
były_i_obecny_pracownik 2017-08-31 09:30
Proszę wpisów człowieka o nicku - "Programista wyklęty" nie traktować poważnie. Człowiek wypisuje na forach różnych radomskich firm - głównie tych, w których nie pracował, różne bzdury i wyssane z palca historie. Do tego reprezentuje bardzo niski poziom kultury i nie szanuje ludzi

P.S. Nigdy nie uczestniczyłem w żadnym procesie rekrutacji. Jestem pracownikiem, a nie kimś, kto podejmuje decyzje, ale o rzeczach, które Ty wypisujesz nigdy nie słyszałem, a pracuje tu już ponad 5 lat. Są przyjęcia, pracuje dużo młodych osób i każdy ma miłe wspomnienia z rozmów kwalifikacyjnych.
"Słyszałem, że dyrektor Humansoft od kolesia, który chciał więcej niż dawał dyrektor ZARZĄDAŁ zwrotu pieniędzy za pracę przez 3 miesiące jak się koleś nie sprawdzi."
Ja też słyszałem o czarnej wołdze porywającej dzieci :)
Przestań pisać o tych 3 tys, bo to już nudne. Wszystko jest kwestią dogadania. Ok - zacznę od 3, ale jak się sprawdzę, za pól roku dostanę 4 tys i chce to mieć na umowie, ale żeby się dogadać, trzeba iść na rozmowę jako parter do rozmowy, a nie z roszczeniami, że mi się należy - bo mam "kwalifikacje"
To, że nie szanujesz ludzi aż bije z prawie każdego Twojego postu. Nie chcę mi się cytować z innych Twoich postów jacy to imbecyle pracują w Humansoft.
Możemy się nie zgadzać, ale wypada się szanować. Tym bardziej, że mnie nie znasz, a oceniasz. Ja staram się oceniać tylko Twoje wpisy.
1
Programista Wyklęty 2017-08-31 13:18
kiepsko Ci idzie ocenianie moich wpisów.
Ja nie oceniam ludzi, oceniam ich zachowania podczas rozmowy kwalifikacyjnej i nie tylko.
kto by mi dał 4000 zł na umowie?
Nikt.
Przestań pisać bajki.
nudne to są twoje manipulacje, czemu tak bronisz pracodawcy, niszcząc sobie przy tym reputacje?
Programista Wyklęty 2017-08-31 13:21
czemu się wypowiadasz na temat moich rozmów kwalifikacyjnych, skoro jak sam piszesz, cie tam nie bylo? masz szklaną kulę?
nikt sie nie wychyla, bo kazdy wie, ze za slowo krytyki jest wylot
rozmawialem jak partner, ale manipulowano mną, okazano brak szacunku do mojego intelektu, ty piszesz, że ja nie szanuje ludzi, gdzie byles na szkoleniu z manipulacji? na trzepaku z flaszką?
twoje manipulacje to okazywanie braku szacunku dla czytelnika, okaż szacunek jeśli go wymagasz
były_i_obecny_pracownik 2017-08-31 14:35
Ostatni raz sięgnę do swoich zasobów cierpliwości i coś Ci odpiszę :)
Nie niszczę swojej reputacji - o niej mogą się wypowiadać ludzie którzy mnie znają i ew. klienci z którymi współpracowałem w ciągu swojej 10 letniej kariery w zawodzie. Żadne internetowe forum ani jej nie podbuduje, ani nie zepsuje.
Byłem zarówno na szkoleniach sprzedażowych, jak i na trzepaku z flaszką - wszędzie trzeba być człowiekiem :)
Cyt Ciebie - "Pisałem, że proces przeszedłem, bo tak zdecydował mądrzejszy od imbecyli humansoftowych dyrektor, który nie zgodził się zatrudnić znajomka od flaszki kierownika, tylko chciał zatrudnić mnie, wybrałem inną firmę" - gdzie tu jest ocena zachowania?
Programista Wyklęty 2017-09-01 21:36
oho, zaczęło się kasowanie wpisów.
nie szanujecie ludzi, manipulujecie kandydatem, bierzecie nas na wyczekanie - po rozmowie o pracę jak rozpocząłem negocjacje w sprawie pracy nie odzywaliście się przez kilka miesięcy, po czym zadzwoniliście z mniejszą propozycją czyli 3000zł netto, ja już w tym czasie miałem inną pracę, a szefuncio dostał szału, bo nie zatrudnił dobrego programisty za śmieszne pieniądze.
Lidia 2017-09-02 17:49
Widzę, jednak że moja prośba @Programista Wyklęty została pominięta, dyskusja nadal toczy się swoim torem. Odniosę się do kasowania wpisów - takie sytuacje mają miejsce, jedynie gdy jakiś wpis narusza regulamin serwisu, dostępy tutaj: www.gowork.pl/regulamin. Inne wpisy na forum pozostają niezależnie.
Programista Wyklęty 2017-09-02 23:30
Lidia, ja nie chcę z nim dyskutować, ale są sprawy, na które nie można nie odpisać. Jeśli ten człowiek nie będzie się odnosił bezpośrednio do mnie, nie będę mu odpisywał.
Lidia 2017-09-10 14:35
Proponują więc może zmienić temat. Jeżeli są osoby zainteresowane - firma w ostatnim czasie wypuściła na rynek kilka ofert pracy. Najnowsza dotyczy stanowiska - Konsultant Qlik Sense/QlikView.
1
Mark92 2017-09-15 09:56
Witam,

2 letnie doświadczenie, jeśli bym powiedział 5000-6000 netto to realna stawka w tej firmie?
Zostaw swoją opinię o Humansoft Sp. z o.o. - Radom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Humansoft Sp. z o.o.