brak logo

Glitter

Warszawa

Opinie o Glitter

marta 2012-07-10 20:55:36
a powiedzcie, jak z wynagrodzeniem, wpywało na konto na czas ?
3
an 2012-08-08 20:08:37
odradzam wszystkim prace w glitter- [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ..(usuniete przez administratora)..mala kasa..szczerze odradzam i dolaczam sie pod opisami negatywnymi niestety.
Rosjanka 2013-03-08 16:10:45
(usuniete przez administratora). Na rozmowie kwalifikacyjnej rozmawia z tobą większe dziecko z akcentem wiejsko-amerykańskim .. gdzie taki akcent można usłyszeć ?? Tylko w Polsce. Jak wyszłam po rozmowie to przez pół godziny się śmiałam (To najzabawniejsza rozmowa w moim życiu) Odniosłam wrażenie, że szukają zawodowców za .. chyba napiwki ?? Ale jak chcecie się dorobić .. garba a raczej dorobić panią która niestety nie może się pochwalić wybitnymi osiągnięciami w handlu to wasza decyzja.

Pozdrawiam
kamila 2013-03-13 00:30:39
hej chodzi Ci o Monikę tą ruda taką?bo jakiej lokalizacji dokładnie mowisz?dzięki za info;-)chwilę
aaa 2013-03-19 18:05:17
wlasnie do mnie zadzwonili z CH Reduta i zapraszaja na rozmowe jutro... Ale po tych opiniach sama nie wiem czy dobrze robie ze tam pojde...
ilona 2013-03-21 19:13:46
pracowala ktoras w glitterze w reducie ? i ma cos do powiedzenia?
1
glitterstar 2013-03-21 20:22:18
jak w każdym glitterze w warszawce wielka rotacja, nie dziwcie się dlaczego.:D jak ktoś pracuje rok w tej firmie jest mistrzem świata.:p
ilona 2013-03-21 21:18:15
(usuniete przez administratora)..aile tam sie zarabia ?
star 2013-04-03 09:32:21
Ja również zgadzam się z opiniami o regionalnej (usuniete przez administratora). Nie szanuje ludzi, (usuniete przez administratora) każdego dnia, kto za dużo widzi jej niekompetencji zostaje zwolniony. Rotacja jak kulki w totolotku. Na (usuniete przez administratora)karierę robi, a kto się zorientuje, to go zwalnia. (usuniete przez administratora) ślepy nie patrzy trzeźwo, broni jej na każdym kroku. Nikt się nie liczy, w ostatnim roku wymieniła połowę kierowników, dziewczyny zastraszone nie rozmawiają ze sobą , boją się czy jutro będą miały pracę. Wszystko pięknie zamydlone szerokim uśmiechem i dwuosobowym fan clubem (usuniete przez administratora), który jest szybszy w przekazie niż internet. Nigdy się z czymś na taką skalę nie spotkałam. Jak to możliwe by Szwecja tego nie widziała? odpowiedź taka - jak jest delegacja, to albo (usuniete przez administratora) prowadzi zebranie z kierownikami, albo jest wysyłana na urlop.Dziękuję Bogu, że dla mnie już przeszłość. Obym tej baby więcej nie widziała, zbrzydła mi jak nikt wcześniej.
m 2013-05-10 22:38:03
to ja jestem mistrzem swiata pracowalam tam prawie dwa lata i jak nikt inny (usuniete przez administratora) cisnelam :) pozdrawiam cie (usuniete przez administratora), na bank to czytasz :)))
glitterstar 2013-05-20 22:45:33
zarobki najnizsza krajowa lub niewiele wiecej. do tego premia przy wyrobieniu budzetu,ale to szalu nie robi,dla sprzedawcy max 100 zl.jedyne co dobre to umowa o prace,jezeli ja dostaniesz. uniformu nie zapewniaja,wiec na pranie tez nie daja.za to wymagania odnosnie stroju,ale to dotyczyz tego co mi wiadomo, regionu (usuniete przez administratora). w innych dowolnosc.w tej firmie musisz byc na zawolanie,jezeli nie ma potrzeby wychodzisz wczesniej,jak duzo ludzi musisz zostac. ciezko sobie cos zaplanowac. to jest praca dla ludzi,ktorzy potrafia sprzedac piasek na pustyni.jezeli nie znosisz wciskania chinskiego kitu za duze pieniadze nie zatrudniaj sie tam.rotacja duza,zwlaszcza w wawie.
glitterstar 2013-05-20 22:55:35
socjal bardzo slaby,nie ma stabilnosci zatrudnienia. praca kiepska, od poniedzialku do niedzieli,od rana do wieczora. czasy ciezkie, lepsze to niz bezrobocie.:-P atmosfera zalezy glownie od kierownika sklepu.
Zdegustowana 2013-05-21 00:56:43
A ja dzisiaj chciałam oddać przedmiot - kupiłam parę dni temu i wg regulaminu Glittera na ich stronie można to zrobić w ciągu 14 dni, a tymczasem paniusia w Sadybie powiedziała mi, że nie można! Może wymienić na coś innego lub kartę podarunkową!! Kłóciłam sią z nią, bo jakim prawem zmieniają sobie regulamin Glittera??Jakieś wewnętrzny regulamin czy co??Spieszyło mi się, bo jutro wyjżdzam, a był to prezent więc na siłę coś wybrałam,ale powinnam z tym iść tak naprawdę do rzecznika praw konsumenta, bo inaczej innych ludzi też będą tak oszukiwać!!
glitterstar 2013-07-10 17:49:23
Nie każdy dostaje umowę o pracę, niektórzy pracują też na zlecenie. Odnośnie spoźnień- masz kiepskie podejście, jeszcze pewnie nie zaczęłaś pracy a już chcesz się spoźniać...w żadnej pracy nie jest to mile widziane.
nie 2013-08-06 10:54:01
NIESTETY GLITTER W TEJ kwestji łamie wszystkie zasady ,produkty to hinszczyzna 70/ drozsza ,tandeta a jak już chcesz zwrot to problem bo im średnia sprzedaży i utarg spada ,panie sa miłe ale to wyrafinowane....ci..., jak tylko się z tymi zasadami nie zgadzasz to cie zwalniają wiem coś o tym bo pracowałam 3 lata,NIE POLECAM TEGO SKLEPU NIKOMU !!!!
wykorzystana 2013-11-08 14:14:11
Kierowniczka regionalna w sklepie w Krakowie to mało miasteczkowa dziewczyna, która dostała troche kaski i niestety sodóweczka do głowy uderzyła! Nie szanuje ludzi ! Egocentryzm to jej motto życiowe! Intryguje, oszukuje obiecuje złote góry po czym nie daje nawet złotego pyłu! Niestety zapomniała o bardzo ważnej zasadzie to sieje wiatr ten zbiera burze ! I mam nadzieje że własnie tak będzie!
gość 2013-11-28 22:33:25
Nie polecam, szukają bardziej wołów do pracy niż ludzi. Zero szacunku do człowieka. Zwalniają za to że byłaś na L-4.
anonim 2014-01-23 10:50:14
Szczerze i otwarcie odradzam pracę w Glitter! Omijajcie te sklepy szerokim łukiem! Glitter jest na wielkim minusie i na każdym kroku czuć cięcia a szczególnie na pracownikach !!!Jednym z głównych pytań, jakie ja zadaję swojemu przyszłemu pracodawcy, to takie, na ile stabilna jest owa praca. Od kierowniczki regionalnej usłyszałam, że firma wspaniale się rozwija. No tak ale nie wspomniała, że kosztem zamknięcia jednego sklepu otwierają drugi (bo już muszą - koszty związane z wycofaniem się z otwarcia centrum pożarłyby firmę całkowicie) Można by wiele tu jeszcze pisać ale będę się powtarzać. Dziewczyny czytajcie co piszą inni, to wszystko prawda! A tym co to czytają i męczą się w Glitter życzę powodzenia!
rg 2014-01-31 22:35:48
jak to jest ze same negatywne opinie, skoro ja już kilka lat pracuję i nie mam na co narzekać? powiem tylko tyle, ktoś kto leje na pracę i zostanie zwolniony bo mysli ze handlu się stoi i czeka az klient sam kupi zawsze bedzie narzekał, pisał takie wypociny jak te wyzej. Jesli natomiast ktos rozumie o co w handlu chodzi, i czego sie w pracy wymaga (dostajesz z umowa wymagania) to spokojnie da rade. Harówka i (usunięte przez administratora)pracownika jest w wiekszych sieciowkach odziezowych. No ale kazdy swoj rozum ma, i albo bierzesz do serca te pierdołki albo pojdziesz i sprawdzisz na wlasna reke.
1
kamila 2014-02-20 13:18:33
Jak w każdej pracy są plusy i minusy. Dla dobrych jest możliwość awansu (ze mną tak było), niestety zarobki jako sprzedawca bardzo niskie, na premię nie ma co liczyć. Zarobki jako kierownik nie najgorsze. Praca jak w każdym sklepie, trzeba się naskakać nad klientem, jeśli tego nie lubisz, praca z ludźmi nie sprawia Ci przyjemności na pewno Ci się nie spodoba. (usunięte przez administratora)
1
zadowolona 2014-03-04 18:58:26
Ja pracuje w Glitter ponad rok i jestem zadowolona.Praca jest przyjemna i porównując z innymi firmami lekka, człowiek nie jest wyciśnięty jak cytryna. Zarobki może nie są najwyższe jak to w handlu, ale system premiowy jest satysfakcjonujący i nie zgodzę się z tym, że premia jest nierealna ponieważ tylko kilka sklepów w miesiącu jej nie bierze. Pracuje się zazwyczaj po 8h, kolekcje są coraz lepsze i sprzedaż wzrasta. Polecam jest ok
xyzyja 2014-03-18 12:30:48
Witam.
Pracowałam w tej firmie ponad 2 lata. Czy praca zła moja nie była miałam świetną ekipę na sklepie i kierowniczkę którą traktowałam jak kumpele. Jeżeli chodzi o zarobki rzeczywiście są one niskie (najniższa krajowa) no ale niestety patrząc na inne sklepy wszędzie jest to samo nie ma co się oszukiwać że w sklepie z odzieżą, obuwiem czy też biżuterią zarobisz więcej.
mesiczia1 2014-06-24 09:36:19
co yrzeba wpisac w tresc wiadomosci o prace bo nie wiem bo chce złożyć podanie do pracy na olx i jest tam ofert do glitter
glitter star 2014-06-27 19:41:38
Średnia krajowa??:D chyba najniższa krajowa...
glitter star 2014-11-12 13:03:28
na cały etat zarabiasz 1300 na ręke - były pracownik
glitter 2015-01-14 22:00:51
Firma wycofuje się z Polski z końcem lutego, więc nie ma sensu chodzić na rozmowy.:)
2
Madzien 2015-03-11 11:57:13
A na podstawie jakich informacji czy donosów wyciągacie takie wnioski, że firma zmywa się z Polski? Według mnie polski rynek jest bardzo chłonny na jakąś drobną biżuterię i nie rozumiem co kierowało firmą (o ile rzeczywiście uciekają z Polski) żeby podjąć taką decyzję. Zastanawiam się czy w takim razie lukę po nich w Warszawie ktoś wypełni?
blok 2016-05-19 19:03:18
Hej. Moim zdaniem sporo zależy od tego jak pracodawcę podchodzi do swoich pracowników,. A tutaj podobno w tym temacie jest bardzo pozytywnie. Rzeczywiście @tomek szukają obecnie animatorek, kobiet po pedagogice najlepiej
Zostaw swoją opinię o Glitter - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Glitter