logo Zakłady Mięsne Olewnik

Zakłady Mięsne Olewnik

Drobin

Opinie o Zakłady Mięsne Olewnik

kobra 2015-02-05 13:48:51
Ty chyba pracujesz na innej planecie,ja też pracuje w tym rejonie co Ty ,tyle że dłużej,co ty wypisujesz bzdury!Jakie paczki,jaki ludzki człowiek,zacznij sama myśleć i mówić co Ci się nie podoba to zobaczysz jaki jest ludzki.Ludzki to on był 5 lat temu jak zaczynał.Co myślisz że on to czyta i że się podliżesz,czyta a woli jak ktoś kabluje takich ceni
Były p. 2015-02-05 17:00:06
Kobra ja napisałem,,Szykują się wolne miejsca pracy w zakładzie mięsnym ,,Olewnik" Swierczynek. Spowodowane jest to zbliżającą się wiosną i wielu z pracowników deklaruję koniec przygody życiowej w firmie ,,Olewnik". Praca na budowie to pestka w porównaniu co tu możesz przeżyć. Dla osób które chcą zahartować się na całe życie z wszystkimi technikami mobbingu lub napisać pracę doktorancką na temat mobbingu, stylów kierowania zasobami ludzkimi - polecam się aplikować.W sklepach macie przedszkole. " komentujesz nie mój wpis. Wybaczam jesteś zestresowany i mylisz posty.
2
prof.Mobbing 2015-02-05 17:48:26
Pokażcie jaja i odejdźcie dzisiaj;)
1
ola 2015-02-06 12:39:21
We wloclawku stale tylko olewnik przyjmnie pracownikow jaki wstyd jak ludzie uciekaja oni mysla ze za najnizsza krajowa beda im sie podlizywac .ludzie tylko sie przyjmuja i odchodza na zwolnienia lekarskie i dobrze niech ucza szanowac pracownikow...
1
były pracownik 2015-02-06 15:58:49
Podzielam zdanie "kobry". Ja również pracowałam na terenie i to CAŁEJ! Warszawy i przez okres 5 lat nie dostałam żadnej paczki! Żadnych premii!! Tylko odwieczne "obcinanie" godzin! Wydaje mi się, że jak sprawujesz pieczę nad całym stoiskiem czyli przyjmujesz dostawy, wyładowujesz do chłodni setki kkilogramów, wykładasz towar do samoobsługi (do tego często, co leży w interesie ochrony(!) -zabezpieczasz przed kradzieżą), układasz ladę i do tego efektywnie sprzedajesz... poza VRE4inwentaryzacja, straty... to za takie obowiązki powinni dużo więcej płacić niż te "marne parę groszy" (niezmienne od lat)!!!!!!! Większość osób, które zaczynają pracować, za chwilę odchodzą! To z czegoś wynika... -WYZYSK! Pozostają starsze panie, którym zostało parę latek do emeryturki i chcą "dobić" do końca lub te które obawiają się, że z racji wieku nigdzie indziej nie znajdą pracy. A znowu inna część osób boi się zaryzykować zmianą pracy, bo czasy są "wymagające"... I tak tkwią w matwi... Jak ktoś chce zaryzykować proszę bardzo... Niezależnie od lokalizacji, sklepu wszędzie jest to samo!!!!
3
Wiosna 2015-02-15 13:22:35
Idzie wiosna ''Szykują się wolne miejsca pracy w zakładzie mięsnym ,,Olewnik" Swierczynek. Spowodowane jest to zbliżającą się wiosną i wielu z pracowników deklaruję koniec przygody życiowej w firmie ,,Olewnik". Praca na budowie to pestka w porównaniu co tu możesz przeżyć. Dla osób które chcą zahartować się na całe życie z wszystkimi technikami mobbingu lub napisać pracę doktorancką na temat mobbingu, stylów kierowania zasobami ludzkimi - polecam się aplikować.W sklepach macie przedszkole." Dobra rada
Byly pracownik 2015-02-25 18:24:08
(usunięte przez administratora) tylko bez kolczastego druta
1
Śledzący wpisy 2015-03-06 10:08:22
Widzę,że administrator szybko usuwa krytyczne wpisy.
joana 2015-03-11 19:36:31
Praca w tej firmie to wyzysk ludzi, nikt nie martwi się o pracowników którzy pracują za najniższą krajową, zero premii(na dodatki trzeba samemu zapracować przez "konkursy") i ciągłe naciski że obroty małe. Panie Dyrektorki bez serc i nie można się z nimi dogadać, One wiedzą wszystko najlepiej..jak okaże się że popełniły jakiś błąd wjadą na sklep i będą szukały dziury w całym aż znajdą!! Towar jakościowo coraz gorszy.
6
michu 2015-03-19 20:50:33
powiem krótko do dupy
1
Były p. 2015-03-31 20:08:29
Chcesz mieć przerwę w życiorysie to zatrudnij się w firmie ,,OLEWNIK" Przy 230 godzinach wyciągniesz 1800,00 zł.
2
stary pracownik 2015-04-06 21:37:51
Firma która nie szanuje pracownika. Liczy się tylko góra, a dół nie. Godzin w miesiącu jest i nawet 3+ zarobki bardzo słabe, brak socjalu , brak premii , brak jakiegokolwiek dodatku na święta. Jedyny dodatek na święta jaki się dostaje to maximum godzin spędzonych w pracy. Jedyny plus to wyplata 10.
7
Robek 2015-05-04 13:54:17
Firma świetna, produkty bardzo dobre. Narzędzia pracy ok.
Niestety, ludzie nie mający pojęcia o zarządzaniu grupą pracowników niszczą dobrą opinię marki Olewnik. Jak można zatrudniać na kierowniczym stanowisku człowieka który nie ma pojęcia jak rozmawiać z podwładnymi, baa , nie ma nawet pojęcia jak rozmawiać z klientami / śmieją się z niego i nie chcą z nim nawiązać kontaktu / Zero pomocy z jego strony w pierwszych tygodniach pracy, dziesiątki telefonów dziennie, dziesiątki emaili dziennie na które trzeba odpowiedzieć mimo tego, że otrzymujemy je o godzinie 21.00.Tłumaczenie się telefoniczne o godzinie 20.00 dlaczego nie zrobiło się określonej w planie dnia sprzedaży.Handel i sprzedaż tak naprawdę polega tylko na wciskaniu tzw.terminów, aby wyrobić premię kierownikowi.
Reasumując, firma jako Firma Olewnik i potencjał oraz możliwości dobrej pracy ogromne, pod warunkiem, że traficie pod skrzydła kierownika który chociaż w minimalny sposób będzie chciał Wam pomóc razem odnieść sukces.Chcę wierzyć , że w tej firmie są tacy kierownicy. Wystrzegajcie się jak ognia pracy na terenie Zachodniej Polski.
3
ANTYolew 2015-05-05 16:36:41
Wyzysk ludzi, wciskanie na sklepy towaru z krótkim terminem żeby pracownicy wciskali ten towar klientom. Zarobki bardzo słabe, brak socjalu , brak premii , brak jakiegokolwiek dodatku na święta. Nowy pracownik zostawiony bez opieki i bez pomocy!!Ciągłe odpisywanie na meile i tłumaczenie dlaczego słaby obrót, dlaczego mało klientów i dlaczego nie sprzedany towar z krótkim terminem, dlaczego tak dużo odpisów i w ogóle brak poszanowania pracowników. Jak kiedyś kierownicy chcieli pogadać z jedną z pań dyrektor o podwyżkach pensji to walnęła focha i powiedziała że ją kierownicy napadli i nie wiedziała co powiedzieć.Bo przecież ona zarabia dobre pieniądze i nie martwi się o pracowników swojego zakładu którzy mają 1200 zł na rękę i tyle odpowiedzialności i ciągłe narzucanie planu minimum bo inaczej dywanik u prezesowej brrrr!!!
5
szalona 2015-07-05 08:48:21
Witam miałam przyjemność pracować w tej firmie.Na początku było pięknie ładnie świeże mięso i wędliny a potem zaczął się meksyk że to tak nazwę . Trzeba było sprzedawać klientom stare i śmierdzące mięso a dla tego że Pani KIEROWNIK nie umie zarządzać zamawia jak szalona mimo że ten towar nie zejdzie a żeby nie było strat to trzeba było się pozbyć towaru. A i drażniło mnie to że ta kierowniczka z którą miałam przyjemność pracować nigdy nie miała zmian na popołudnie ani nie pracowała w niedziele tak jak my .A inne kierowniczki z tego co wiem pracują i na popołudniowe zmiany i w niedziele też.Dla mnie to jest nie do przyjęcia żeby wciskać stary towar ludziom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A pan TOMASZ niby taki miły sympatyczny a jest wręcz odwrotnie . Nie mogłam znieść w tej pracy tego że trzeba wciskać stary towar ludziom . A i pensja była nie zbyt wysoka nie było mowy nawet o żadnych premiach !!!Więc się zastanówcie tysiąc razy nim podejmiecie tam pracę . OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM SKLEP NA ZĄBKACH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5
qqq 2015-07-09 22:10:17
Czytając komentarze rozżalonych pracownic, pytam - po co tam pracujecie skoro tak bardzo wam ta praca nie odpowiada?? Jeśli chcecie leżeć i pachnieć, to faktycznie praca w Olewniku nie jest dla was! Narzekanie, że pracownik musi wprowadzić faktury-to przecież nonsens. Zamiast narzekać weźcie się za robotę albo się pozwalniajcie bo tylko zajmujecie miejsca dla osób które NAPRAWDE chciałyby tam pracować!
Trochę już tu pracuje więc wiem jak to wygląda, i jeśli się jest w dobrej ekipie I CHCE SIĘ PRACOWAĆ a nie tylko wieczne narzekania, to praca mija bardzo przyjemnie (choć lekko nie jest-jak wszędzie), a menagerowie jak to szefostwo chyba muszą trochę wymagać bo chwalić was to najwyraźniej nie mają za co!!
1
pracownik 2015-07-14 10:41:41
Nie napiszę dosadnie bo nie chcę stracić pracy.
Pseudo kierownik z którego śmieją się wszyscy klienci, który wymaga raportów
emailowych o godzinie 21.30 !! i odbierania od niego telefonów po godzinie 21.00 i pracy telefonicznej w sobotę to debi... Przez takich właśnie oszołomów w tej firmie jest taka ogromna rotacja pracowników. Każdy normalny człowiek nie pozwoli sobie na pracę po 13 godzin dziennie + soboty, na chamskie traktowanie i totalne bezmózgowie kierownika. Czasy obozów pracy już się skończyły. Właśnie szukam nowej pracy a Wam zdecydowanie odradzam przygodę z tą firmą. Teren to oczywiście zachodnia Polska i już chyba znany kierownik Tomasz / ktoś go wcześniej chyba wymienił /
11
bk 2015-07-15 18:19:24
A jak wygląda praca na zakładzie w świerczynku:jaka atmosfera ,po ile godzin ,czy pracuje się w soboty i niedziele.Proszę coś napisać na ten temat bo krążą bardzo negatywne opinnie
5
X 2015-07-15 22:38:27
Baśka po co ty to piszesz? Nudzisz się w tym Herbapolu? Nie dałaś sobie rady w ZM Olewnik to nie zniechęcają innych...podałaś się po miesiącu... ZM Olewnik zatrudniają najlepszych,a nie przeciętnych.Ciekawe co twój obecny pracodawca powie jak się dowie na co marnujesz czas w pracy...
1
mesjasz 2015-08-03 21:59:30
a to prawda że ustawia się kolejka kierowców chętnych do pracy za 7.50 zł 6 dni w tygodniu. 300 godzin w miesiącu ? rozwożenie towaru, pobieranie pieniędzy od klienta, mycie i sprzątanie a także malowanie pojazdów.
7
bz 2015-08-08 20:42:14
Prawda jest taka ze w tej firmie nie ma takiego terminu jak dzień ustawowo wolny od pracy.Pracownicy zmuszani są do pracy 7 dni w tygodniu,a jak ktoś ośmieli sie protestować jest zastraszany zwolnieniem i karami finansowymi.
2
www 2015-08-23 22:57:45
Pracuje w tej firmie od kilku lat.Co do kierowników miałam dwie panie jedna kradła a druga została moją przyjaciółka.Traktowanie pracownika zależy od podejścia kierownika do podwładnego,nie trzeba się spinać jeśli atmosfera jest czysta.Teraz odchodzę i jest mi z tym dobrze.Wiele się zmieniło.Tomasz którego tak bardzo kiedyś lubiłam i podziwiałam że daje sobie radę z tyloma sklepami i że jest bardzo przyjazny- zmienił sie nie dopoznania,nie szanuje już nawet starego pracownika,aż szkoda tych lat spędzonych w tej firmie.
1
nieznana 2015-08-24 10:30:24
Witam serdecznie miałam przyjemność być kilka razy obsługiwana przez panią sprzedawczynią na ząbkach (blondynka dosyć wysoka jak się nie mylę nazywała się Karolina ) sytuacja miała miejsce kilka dni temu ... chciałam żeby mi po kroiła wędlinę w plasterkach to odezwała się do nie nie miło że nie będzie kroić bo jest już późno było zaledwie po20;30 z z tego co mi wiadomo sklep jest otwarty do 21 wiec nie widziałam żadnego problemu żebym została obsłużona należycie!!!!ale było odwrotnie taka sytuacja nie była jedna wręcz kilka. Ona nie powinna pracować na takim stanowisku jest nie miła wulgarna,opryskliwa.Mięso wciska stare śmierdzące wędline mi też już nie raz zdażyło się kupić staro lepiąco . Więc dla mnie ten sklep jest totalno poraszko jak można tak robic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????
4
Biuro Obsługi Klienta 2015-08-24 11:28:25
Witam
Poproszę o kontakt z Firmą na adres mailowy partner@olewnik.com.pl lub telefon 24/262-30-39
Pozdrawiam
2
Ewelina 2015-09-05 13:33:21
Przy takim podejściu do pracowników firma długo nie pociągnie.
2
XYZ 2015-09-06 14:42:48
Odpowiedz na nieznana(2015-08-24)Jeżeli pracownik jest niedobrze traktowany i żle opłacany to wiadomo odbije się to na jakości pracy i kliencie.
1
babyy 2015-09-23 00:05:52
Ta młoda bardzo nie miła ale gorsza jest p.kieriwnik Anna lata z miotłą rąk nie umyje i do krojenia wędliny podchodzi, jest chamska opryskiwa to się nie nadaje do obsługiwana klientów tylko pługa widać że baba ze wsi
xxx 2015-09-29 16:58:55
Ostrzegam wszystkich, którzy chcą się zatrudnić w tej firmie. Odeszłam z innego sklepu, gdyż Pani manager wszystko zachwalała i miało być różowo.
Miałyśmy pracować w 5 osób, ale były nas cztery od początku. Okazało się to kłamstwem. Po tygodniu zwolniono 1 dziewczynę, potem odeszła druga i zostałyśmy we dwie.
Ponad to miałyśmy mieć 2 dni wolne. Miałyśmy jeden - niedzielę, gdy sklep był zamknięty. W pół godziny po zamknięciu sklepu trzeba było pozabezpieczać wszystkie wędliny, wynieść mięso do chłodni, umyć lodówki oraz pojemniki po mięsie i wyrzucić śmieci. Na zmianie byłam sama, gdy zamknęłam sklep, aby wynieść towar z porannej zmiany do chłodni i posprzątać (wszystko, aż się kleiło) zostałam zwolniona dyscyplinarnie, a pracowałam za 3 osoby.
Omijać z daleka.
2
zaaaaa 2015-10-05 10:01:55
Dzień dobry.Jestem stałym klientem sklepu na Ząbkach.Chodzę tam popołudniami.Pracuje tam bardzo miła,niska pani.Ciemna blądynka.Zawsze doradzi co do wędliny,mięsa.Przedewszystkim jest bardzo uprzejma.Nigdy nie zdarzyło mi się i nie byłem świadkiem by ta pani źle kogoś obsłużyła.Z tego co wiem moi znajomi i inni klienci bardzo ją chwalą a raczej narzekają na dwie jasne blądynki które są nieprzyjemne(one pracują tylko na rano).Dlatego przychodzę tylko popołudniami a nie rano.W swoim i znajomych imieniu proszę aby firma doceniła panią (ciemna blądynka) jako bardzo dobrego pracownika.Klient sklepu na Ząbkach.
1
były z olewnik serwis 2015-11-15 18:29:15
Takiego dziadostwa jak w tej firmie to nie widziałem jeszcze nigdzie! Pracownika traktują jak niewolnika (dosłownie)Praca za 7,50 złotych od 4 rano do niewiadomo której jeździsz 6 dni w tygodniu sobota nie sobota święto nie święto Ani wolnego ani urlopu a jak się o coś dopomnisz to od razu straszą zwolnieniem! (Jak się nie podoba to idź pracować do biedronki - słowa kierownika) Prezes cham prostak a udaje inteligenta
2
były z olewnik serwis 2015-11-15 18:29:17
Takiego dziadostwa jak w tej firmie to nie widziałem jeszcze nigdzie! Pracownika traktują jak niewolnika (dosłownie)Praca za 7,50 złotych od 4 rano do niewiadomo której jeździsz 6 dni w tygodniu sobota nie sobota święto nie święto Ani wolnego ani urlopu a jak się o coś dopomnisz to od razu straszą zwolnieniem! (Jak się nie podoba to idź pracować do biedronki - słowa kierownika) Prezes cham prostak a udaje inteligenta
były 2015-11-15 18:31:20
Lepiej nie pytaj i nie składaj broń Boże tam CV
1
były kierowca 2015-11-15 18:38:19
Jeśli chcesz się dorobić garba na plecach, chcesz być mieszany z błotem przez począwszy od prezesa a skończywszy ka pierwszym lepszym cieciu u olewniak to zacznij tam pracę - 6 dni w tygodniu bez nadgodzin od 4 rano jeżdżąc do niewiadomoko której godziny a jak przyjedziesz, to możesz jeszcze liczyć na następną trasę. Podam przykład: pewnego dnia wyjechałem w trase ok. godz. 4 rano wróciłem ok 15 a koordynator transportu mówi mi podstawisz sie dziś o 20 pod rampe na załadunek i pojedziesz do Wałbrzycha. Mówię mu, że pracowałem tyle, jestem zmęczony i boje się jechać w taka długa trasę a on na to: masz jeszzce troche czasu, prześpisz sie bedzxei dobrze Brak szacunku dla człowieka!!! Cokolwiek by nie zrobił to u nich jest źle. Każą malowac auta, naprawiać je w dniach wolnych albo w czasie urlopu, a zarobki nedza z biedą Nie polecam tej firmy
2
niewierny 2015-11-23 14:27:25
w socjalu nie masz tak naprawdę nic,nie maja podpisanej z nikim umowy o specjalistów,nie ma bonów ani paczek dla dzieci. Jako przedstawiciel musisz byc w pełni dyspozycyjny czyli masz rodzinę to sie nie zatrudniaj bo nie będą Cię widywac.To jest porażka co się tam dzieje ale myślę a raczej jestem pewny że właściciele o niczym nie wiedzą bo tym wszystkim kieruje Kwiatkowska,która sprzedaje głodne kawałki właścicielom.
czlowiek olewnika 2015-11-23 20:24:58
ten zakład dawno nie powinien istnie wczoraj pracowałem 20 godzin na jednej zmianie placa grosze 5 zl na godzine to banda złodziei zatrudniających głupich niewolnikow takich ja
3
to już koniec 2015-12-08 11:53:58
A dziwisz się ? Coraz trudniej znaleźć jeleni.
mały 2016-01-25 12:11:44
Dlaczego kadra zarządzająca nie reaguje uciekają masowo fachowcy z kilkunastoletnim stażem z zakładu z świerczynka czy naprawdę nikt tego nie widzi skutek oszczędności ...
OL 2016-02-19 07:32:36
We Włocławku pracuje stała ekipa. Fantastyczne dziewczyny - więc proszę głupot nie pisać.
3
tratatata 2016-02-24 14:18:57
potwierdzam, dział spedycji tzw wydawka to wspołczesny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] praca 7 dni w tygodniu albo 6 i niedziele do odespania. 30+ km codziennie na nogach, 12h przynajmniej co 2 dzień, magazyn zawalony towarem, trzeba chodzić po towarze wspinać się po regałach, mobbing full wypas i zero zasad bhp. jeśli nie podlizujesz się starszym jesteś zerem. Nawet jak wyrobisz 270h nie dostaniesz więcej niż 2,100 chyba że podlizujesz się w/w. Zaczniesz narzekać to mobbing extra plus nie podoba się to do widzenia.
Według przełożonych i tak pełno jest desperatów co przyjdą do pracy.
A no i przyzwyczaicie się do języka Ukraińskiego.
ram 2016-03-10 14:19:44
Szanowna Pani jest Pani zwykłym burakiem a nie człowiekiem. Kto chodzi do mięsnego przed zamknięciem? Najlepiej Ciebie tam postawić przez miesiąc Paniusiu to zmienisz zdanie. Gardzę takimi ludźmi jak Ty...
1
Ona 2016-03-18 17:29:19
A co powiecie na temat stoiska mięsnego w tesco we Włocławku, na którym również są dwie pracownice olewnika i oferują swoje wyroby ??? Czekam na news'y ;)
Ona 2016-03-22 17:25:33
Nie, jestem ciekawa co ludzie sądzą i nieistotne czy tam pracuję. Opinia ludzi jest ważna bo od tego zależy być albo nie być
Doświadczona 2016-04-21 17:16:39
Pracowałam w tej firmie. Kręgosłup siad, stawy w opłakanym stanie. Psychicznie siadłam w tym zakładzie. Zero szacunku dla pracownika.Łysy dyrektor kawał chama, ignorant. Widać,że ta firma życie mu uratowała bo z ludźmi na poziomie i zasadami poległby na przedbiegach. Zero kompetencji bycia dyrektorem w zespole ludzkim.
1
Ona 2016-04-21 20:52:45
Doświadczona a gdzie pracowałaś ? Choroby kręgosłupa to już cywilizacyjny problem, który każdego dotyka. Co prawda nadźwigać się trzeba lecz nie jest to najcięższe z możliwych zajęć dla kobiety. Tyle, że zimnooo !!! Po za tym jest ok
zniesmaczona 2016-04-27 13:46:21
Pracowałam jakiś czas w Olewniku i niestety potwierdza się to mówią moi przedmówcy. Klientom trzeba wciskać skrawki klejące bo kierowniczka patrzy na ręce i albo sprzedaż albo pociągnie Ci po pensji jak to robiła wielokrotnie. Wiele razy dostawy nie dojeżdżały na czas i coż trzeba było zamawiać na wyrost tak aby na otwarcie coś było w ladzie i niestety było to z dostawy z dnia poprzedniego. Klienci mieli do nas pretensję zresztą słuszną ale proszę kierować uwagi bezpośrednio do Firmy nie do kierowniczki nie do p. Tomasza ale do samej góry bo wydaje mi się, że tam na górze nie wiedzą co się dzieje na dole.Zaczynając prace - sam płacisz za badania. Pracujesz w systemie zmianowym owszem tyle że tutaj zmiany są zależne jaką nogą wstanie kierowniczka czyli, ponieważ ona pracuje na rano tylko i wyłącznie to ty jako pracownik obstawiasz popołudnia czyli w praktyce tak jak masz 2 zmianę ( kończysz 21-22), a na następny masz ranek czyli śpisz może ze 4-5 godzin gdzie kodeks pracy jasno reguluje takie traktowanie pracownika. Masz zwolnienie lekarskie to nie masz premii. Z tego co czytam na innych forach dochodzi do pracowania po dwie zmiany za jednym razem żenada - oczywiście bez zgody pracownika. Jeżeli koś zaraz się zapyta po co tam pracujesz, odpowiem nie już tam nie pracuję bo za takie pieniądze za takie traktowanie wolę kupy po psach przątać a przynajmniej nie muszę wciskać kitu " bardzo dobr wędlinka polecam" co z tego że termin przydatności minął 3 dni temu. Polecam NOGI ZA PAS !!!!
1
zniesmaczona 2016-05-10 16:22:02
No przykro mi, że nie wierzysz. Stań za ladą i wtedy daj mi znać. Mięsa pewnie, że pycha tylko radzę brać w całości hermetycznie i firmowo zapakowane bo inaczej może się okazać, że na drugi dzień mięsko może mieć drugie życie ;-) Nie żartuję. Dostawy często nie dojeżdżają więc rankiem masz mięsko już nie pierwszej świeżości. A sanepid i PIP będzie powiadomiony nic się nie martw, takie rzeczy nie mają prawa mieć miejsca.
1
Pracownica 2016-08-30 12:12:16
Witam. Pracuje na stoisku Olewnika i po tym co tu czytam jestem w szoku. U nas załoga jest zgrana, kierowniczka wporzadku, nigdy nie płaciłyśmy za towar, wystarczy myślec przy zamówieniach a nie pracować na statystyki. Jeżeli kończą sie terminy polecamy, lepiej odpisać 0,2 niż 1kg. Na każdym sklepie sa wizytówki z kontaktem jeżeli pracownica boi sie kierowniczki niech napisze anonimowo E-maila poza tym sa tez bezpośrednie numeru do dyrekcji wiec sory mozna sie wybronić. Tylko widocznie lepiej wypłakać sie w internecie. Ból pleców? No chyba przy przyjęciu sie jest świadomość ze praca wymaga dźwigania, schylanie sie. Każdy nowy pracownik przechodzi szkolenie BHP i jest czarno na białym na jakie skutki zdrowotne jest sie narażonym. Jak sie nie podoba to wystarczy złożyć wypowiedzenie i po problemie.
2
rzeźnik 2016-09-04 15:29:54
Jeden z najgorszych zakładów w kraju. Wędliny dno, nastrzyk na maxa, błonnik pszenny i kutrowane skóry to główny składnik produktów i oczywiście tablica mendelejewa. A głupcy kupują wodę z chemią za duże pieniądze. Ludzie, dobre wędliny skończyły się w momencie przejęcia władzy w zakładzie przez córkę założyciela, wszystko optaniła i teraz to jest mega syf.
8
wrzos 2016-09-05 13:28:05
A jak ta, co przyszła do Was nie dawno od konkurencji ,wyzywa Was,ubliża,a może z łapami leci (bo i tak bywało),Kochani nie pozwalajcie sobie na takie traktowanie,jest rada i na nią,piszcie to na pewno odzew będzie.
4
feel 2016-09-05 16:38:12
Wiadomo, że przedstawiciele handlowi mają szansę na dwuskładnikowe zarobki, bo premia normalnie się trafia do podstawy.
Zostaw swoją opinię o Zakłady Mięsne Olewnik - Drobin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne Olewnik