brak logo

Kreisler Polska Sp. z o.o

Kraków

Opinie o Kreisler Polska Sp. z o.o

Pracus 2010-09-03 08:05:13
Nieprofesjonalna kadra zarzadzajaca, zła atmosfera w pracy i do tego kiepskie zarobki! wybijaja sie tylko kolesie z szefostwa i ich zbajomi. Mydlenie oczu obietnicami. duzo sztuczek socjo technicznych w celu zatrzymania pracownikow. odradzam z calego serca.
fuhrer 2010-10-02 12:30:29
pracowałem w tej firmie kawał czasu i odradzam kazdemu kto ma ochote podjac prace w kreisler polska nie ma tam zadnych szans rozwoju ani mozliwowsci na podwyzke atmosfera w pracy nie nalezy do przyjemnej a kioerownictwo zachowuje sie tak jakby byli panami zycia i smierci a nie pracodacami aha cos takiego jak social tam nie istnieje pozdrawiam
prokurent 2010-10-27 15:36:57
Niestety, musze potwierdzic opinie moich przedmowcow o tej firmie. Kadra zarzadzajaca to pseudo-managerowie, ktorzy utrzymuja sie na swoich stolkach dzieki powiazaniom rodzinnym z prezesem oraz dzieki "kolesiostwu". Dbaja tylko o to by utrzymac swoje posady. Firma Kreisler nagminnie rowniez lamie przepisy Kodeksu Pracy, a prawach pracowmika lepiej tam nie wspominac, chyba ze komus znudzila sie praca w tej firmie. Sam prezes firmy jest osoba niezrownowazona, czesto podejmuje nieprzemyslane decyzje ze szkoda dla firmy.
Wiesiek Czamburyno 2012-04-22 17:57:58
Kreisler to firma kolonialno imperialistyczna, rzadzona z zagranicy na bazie dyktatury. Amerykanskie sposoby zarzadzania zaaplikowane na gruncie polskim bez uwzgledniania wartosci kulturalnych naszej ojczyzny. Kariere mozna zrobic na podstawie calkowitej uleglosci wobec amerykanskiego zarzadu, nawet jesli zalety merytoryczne osobnika sa mierne. Wielki amerykanski brat zawsze wie lepiej, bo przeciez co bedzie bral pod uwage jakies tam mamroty ludzi z krajow 3 swiata.

mike 2012-05-11 10:45:17
a ile moznz tam zarobic na start - prosze o szybka odpowiedz
Były pracownik. 2012-05-18 13:03:17
Tak na chłodno z perspektywy czasu.
Firma powstała w jednym celu: wydoić Unię z dotacji.
Plusy: Dobre płace, jak na polskie realia. Dobry system rekrutacji i doboru pracowników. Lekka praca.
Minusy: Kompletny brak socjalu. Atmosfera w pracy nienajlepsza, nie wiadomo czemu, niektórzy pracownicy uważają się za lepszych od innych,co jest sprzeczne z dekalogiem Kreislera. Kolesiostwo i układy to norma. Brak perspektyw na rozwój. A z resztą kogo to w Kreisler obchodzi? Przy takim bezrobociu mają w kim wybierać. Pracownik ma cicho siedzieć i robić swoje.
Lekarstwem byłby dobry, mocny związek zawodowy, ale żyd na to nie pozwoli. Polecam komuś z małą ambicją, lub bez pracy przypartemu do muru. Nie polecam tym co patrzą i widzą szerzej.
bobik 2012-06-21 08:42:06
Witam
Jak zarobki w biurze dla specjalisty, 5k na reke jest szansa dostać czy rekrutacja to strata czasu?
dzięki za odpowiedz
rura 2012-07-21 12:27:04
Nie, no 5k na ręke to zapomnij - nie w PL. Kadra managerska ma więcej ale nie plebs...
1
wyjacyzwilkami 2012-08-26 11:40:04
Czołem Ludki co tam u was w firmie słychać, podobno was sprzedli?
Były pracownik. 2012-09-23 13:51:55
Tak jak napisałem wcześniej;
Wydoili Unię E. (w tym nasz kraj) i dali \"nogę\".
Typowy przejaw bezwzględnego kapitalizmu, szczególnie w \"wydaniu\" niedoszłych spadkobierców Ziemi Obiecanej.
Polacy! Gdzie się podział Wasz duch, jaki był w naszych ojcach w okresie II RP?
Pracownik 2013-08-09 16:17:53
Firma Kreisler przestała istnieć w lipcu (z korzyścią dla wszystkich) zeszłego roku w jej ostaniej formie. Zmieniła nazwę na Pratt & Whitney Tubes jednocześnie zmieniając właścicela. Poza tym została włączona w struktury korporacji UTC. Pracuję kilka lat w tej firmie i porównując okresy z przed i po przejęciu, to okres od lipca 2012r. do chwili obecnej jest nieporównywalnie lepszy. Wszystko się zmienia na dobre. Co do awansu, to zależy czego oczekujesz. Firma gwarantuje Ci zatrudnienie i pracę, co w dzisiejszych czasach to, moim zdaniem, causa importanta. Szkolenia są, a z atmosferą w pracy jest ok.
Pracowałem wcześniej w innych firmach korporacyjnych i w tej zdecydowanie pracuje mi się najlepiej
1
bialogaz 2014-04-21 10:04:38
Niech ktos napisz,jakie sa zarobki w tej firmie i klimat,bo bardzo sie interesuja ta praca.Dziekuje za info.
romek 2015-01-29 12:05:04
też szukam aktualnych informacji i powiem Wam, ze na stronie ich na pewno nie znajdziecie.. a też zastnawia mnie obecna kondycja firmy, bo w sumie gdyby przestali działąć, to na peno byłaby o tym jakaś informacja w internecie, oświadczenie czy coś, ale brak takich dokumentów dlatego mnie to zastanawia szczególnie..
employee 2015-04-17 06:38:56
Pracuje w kreisler w elmwood park nj od dobrych kilku lat wszystkie wasze opinie sa odzwierciedleniem warunkow pracy jakie tutaj panuja nie masz szans na awans podwyzke . probuja zarobic jak najwiecej jak najmniejszym kosztem na pytanie o podwyzke pada odpowiec ze za duzo zarabiamy
employee 2015-04-21 21:47:21
Okolo $18 na godz. Po okolo 10 latach
Employee 2015-06-20 06:31:25
Ganiaja jak cholera biora za duzo roboty i maja za malo wykwalifikowanych pracownikow mowia ze caly czas sa do tylu z praca a firma zarabia ogromne pieniadze . caly czas zatrudniaja nowych pracownikow za psie pieniadze, starsi doswiadczeni odchodza bo nie dostaja podwyzek ,mlodzi inzynierowie to debile bez doswiadczenia nic nie umia . zeby dobrze zarabiac musisz byc tzw."brownnose" inaczej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mamy takich kilku(nastu) jakby nie ramiona to by cali w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] weszli.
lulko 2016-05-13 20:43:33
hvhgh, słuchaj korona ci z głowy nie spadnie jak wyślesz papiery. A nuż się odezwą
Zostaw swoją opinię o Kreisler Polska Sp. z o.o - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kreisler Polska Sp. z o.o