Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PD.I.U HUTMED

Pracowałeś w firmie PD.I.U HUTMED i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2010-09-03 12:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ten co ci to opowiadał to tam był czy tylko słyszał od kogos? bo ja słyszałem, że płacą 1600-1700 i urlop, a z urlopem z tego co mi wiadomo nie było problemów ale kierownik ostry
zdjecie uzytkownika
hus - 2015-12-12 16:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nie jest jeszcze tak popularna w Polsce, no ale szukają pracowników za granicą, na stanowisko Inżyniera Budowlanego, wymagane jest doświadczeni i znajomość języka.
zdjecie uzytkownika
fggf - 2015-12-14 20:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@hus hm no to w sumie nic dziwnego ze wymagane jest dowiadczenie do rpacy na takim stanoiwsku bez tego ani rusz, no a jezyk obcy to obowoazkowy jest..
zdjecie uzytkownika
ugor - 2015-12-17 02:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fggf - 2015-12-14 20:53:08]:
Hej Wam wszystkim. Szukam obecnie pracy i natknąłem się właśnie na nich w sieci. Szukają w Hutmedzie inżynierów . Jestem zaraz po szkole. Mam nadzieję , że nie mają z tym problemów
zdjecie uzytkownika
klik - 2015-12-19 16:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze nie maja, jak masz jednak jakas praktyke chociazby odbyta wczesniej. a z tym jezykiem to mysle ze tez trzeba umiec techniczny bo jakos sie trzeba dogadac z zaloga ;)
zdjecie uzytkownika
dzień - 2016-03-16 11:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma zmiłuj, tu same podstawy raczej się nie nadają. @klik ma rację, przecież potrzebne są słówka i zwroty typowo branżowe, by zrozumieć się nawzajem :)
zdjecie uzytkownika
Moto - 2016-04-04 18:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale to wystarczy parę tygodni i już się człowiek nauczy i przyzwyczai do tego jak to jest w zakładzie. A dobre jest to, że dają umowę o pracę, więc dobrze traktują pracowników.
zdjecie uzytkownika
jaja - 2016-05-19 12:11:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widać to po ofercie na zbrojarza do zakładu prefabrykacji :)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie PD.I.U HUTMED!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PD.I.U HUTMED
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert