Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Seaking Poland ltd

Pracowałeś w firmie Seaking Poland ltd i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dd - 2014-03-21 14:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik. - 2014-03-20 20:33:10]:
To że masz gościu stanowisko to nie czyni cię lepszym od innych NA TOWJE MIEJSCE CZEKAJĄ TACY CO DOCENIA PRACĘ haha na głowe upadłeś zobacz kogo przyjeli do seakingu w ostatniej rekrutacji SAMO DNO
zdjecie uzytkownika
Przewodniczący NSZZ Solidarność Marek Libront - 2014-03-21 16:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dd - 2014-03-21 14:37:52]:
Każdy jest równy i niema znaczenia jakie funkcję społeczne się pełni, jestem pracownikiem jak każdy, jednak pełniona funkcja uprawnia (zobowiązuje) mnie jako przewodniczącego do tego aby stać na straży interesów zawodowych pracowników i działać na rzecz poprawy ich sytuacji ekonomicznej i społecznej.
Poprzez udział w związkach zawodowych pracownicy mają szansę wpłynąć na stosunki pracy i stać się aktywnym ogniwem w organizacji.



"Dlaczego na dzisiejszym zebraniu się dzisiaj nie odezwałeś cwaniaczku?Jesteście żałośni,gdybym był tym dyrektorem to bym was wszystkich wykopał.(usunięte przez administratora)Na twoje miejsce czekają tacy którzy docenią pracę!"

Odpowiadam zebranie organizowane przez Zarząd firmy jest dla pracowników , nie jest miejscem na publiczną dyskusję. Nasze stanowiska niejednokrotnie niezadowolenia przekazujemy w pismach które są dostępne na tablicy, a z którymi można się zapoznać na naszych stronach w internecie.

Dzięki za przedstawiony pogląd



Co do przyjęć nie mi osądzać ludzi których przyjęto na pewno jest wśród nich dużo wartościowych osób , szanuje wszystkich i tych co mnie (NAS) krytykują mówiących otwarcie i tych co nie mają odwagi podpisania się pod swoją opinią.

Zapraszam na stronę internetową
zdjecie uzytkownika
koksu - 2014-03-26 17:24:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kiedy bedziecie produkować klatki do walk MMA i KSW , słyszałem że macie lidera pana X ,światowego lidera w walkach w pracy , nie do ruszenia od 20 lat ,za kadencje różnych dyr itp ? podobno ma nowego menadzera bo Karol juz na emeryturze , przyjmijcie mnie do pracy a stane do walki , oczywiście pragraf 52 u was nie istnieje ?zadnych zasad ?wpuśccie mnie z nim do pantry a go zagryze z związanymi rękoma .
zdjecie uzytkownika
memo - 2014-03-26 17:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może zorganizujmy coś razem , jakieś show ? słyszałem że w samsungu jest koreańczyk ,także walczy , nie wiem czy chodzi w tej samej wadze ale postawmy kase z socjala ,myślę że po tylu latach walki , same wygrane , bez porażek ,czysty zysk ,mozna pomnożyć to co jest ,koksu chce walczyć o prestiż , kasa jest wazniejsza , niebieski kombinezon ,podarty -po tylu walkach , i samsungowski zielony , kurcze zaprosimy staroste , PIP , za same bilety może być niezły zysk .
zdjecie uzytkownika
niom - 2014-03-28 12:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koksu no nie wiem czy KUPĘ idzie zagryźć? Niektórzy mówią, że lepiej za dużo nie ruszać bo bardziej wali wtedy
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2014-03-30 13:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tata znowu ludzi nabiera i euro im zabiera
a sekretarka biznes kręci za wasze pieniądze tyle że w innym zakątku kraju
otwórzcie oczy ludzie co wy podpisujecie
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-03-31 10:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma przechodzi poważny kryzys personalny , ludzie przecietni ciągną produkcje , dobrzy natomist ,,flirtują ,, z przełozonymi ,ktos kto jest kreatywny pracuje na kilku działach jest przecietny , natomiast lojalny przełożonym jest dobry .
Lojalni juz pokazali dyr produkcji jak na nich może liczyc ,firma nabierze drugiego oddechu po zmianie przełożonych ,zwłaszcza szefa produkcji i mistrzów , wplątni w zbyt wiele zależnosci i znajomosci , panie naczelny prosze przyjrzeć sie temu środowisku ,pozdrawiam i przyjemnej pracy życze.
zdjecie uzytkownika
benek - 2014-04-01 14:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nick żeby tylko flirtowali... Niektóre kobiety lubią robić to z mistrzami czy brygadzistami i nie są to pojedyncze przypadki:)
zdjecie uzytkownika
emu - 2014-04-14 12:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mnie wkurza brygadzista z kształtowania , jest arogancki butny , chamski ,nie wspólpracuje z żadnym z brygadzistów z innych działow , jest zazdrosny o nadgodziny , jesli pracuje inny dzial , nie chce nawet rozmawiac , odzywać sie , wspólpracować , zasłania sie procedurami , nie odzywa sie do pracowników z drugiej zmiany , bo oni pracują a on nie ,jego opryskliwość zadziwia jego wspołpracowników ,wszystko tak jakby robil łaskę , o problemach nie wspomnę , unika konfrontacji oraz podejmowania decyzji , nie jestem zaskoczona że odchodzą ludzie z tego działu lub mają zamiar
zdjecie uzytkownika
dd - 2014-04-14 22:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [emu - 2014-04-14 12:34:00]:
W seakingu są same gnoje dla kasy zrobia dosłownie wszystko. Jedyny uczciwy i porządny brygadzista tam to FIODOR reszta poza nim to same szczury
zdjecie uzytkownika
ktoś z kształtowania - 2014-04-16 18:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem kolega z kształtowania jest bardzo dobrym brygadzistom a denerwuje się jak ktoś mu się wtrynia w produkcje i próbuje rządzić mu na dziale i kogoś to zabolało.Nie pracujesz tu to nie osądzaj!Zna się na robocie a do tego jest uczynny jak ktoś potrzebuje pomocy.Co do nadgodzin co za bzdury wypisujesz "emu"!W obrażaniu innych jesteście mistrzami!W żadnym zakładzie tego nie ma co u nas!
zdjecie uzytkownika
żona - 2014-04-23 17:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odczep się od mojego męża i tak go nie broń ,bo bedziesz miała ze mna do czynienia, zaboli cie drugi paluszek
zdjecie uzytkownika
ktoś z zewnątrz - 2014-04-24 07:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hahaha,ale się naśmiałem,prawdziwą "żone" raczej by zabolało to że ktoś źle napisał o jej mężu a nie to że go ktoś broni,ale wy ludzie jesteście tępi,żal mi tej firmy że ma takich pustych pracowników to świadczy tylko o was a nie o firmie.
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-06-15 09:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)


Aby mieć kontrolę nad tym co pracownik robi w czasie spędzonym poza statkiem ( w czasie urlopu lub w czasie pobytu w porcie) większość kompanii decyduje się na okresowe testy alkoholowo-narkotykowe.

Testy przeprowadza się przed rozpoczęciem kontraktu lub/oraz wyrywkowo w czasie pobytu statku w porcie. Test wykonuje się na podstawie analizy składu moczu i jest prosty i bezbolesny. Test wykaże nadużycie alkoholu w dniach poprzedzających test a także alkoholizm pracownika. Wykaże także spożywanie narkotyków przez pracownika, nawet jeżeli narkotyki brane były 3 miesiące przed testem.

Dodatni wynik na tym teście skutkuje natychmiastowym rowiązaniem umowy o prace i repatryjacją.
zdjecie uzytkownika
. - 2014-06-15 13:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak w obozie w Oświęcimiu, tyle że tam jakby mogli to by uciekli a w tym syfie wszyscy się trzymają jak tonący brzytwy.
Nie pojmuję o co chodzi.
Może mnie ktoś oświeci???
zdjecie uzytkownika
leszczak - 2014-06-15 15:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lol - 2014-06-15 09:52:41]:
no to chyba nie jest wcale zły pomysł. Uważam, że ze względu na charakter pracy to jak najbardziej prawidłowe
zdjecie uzytkownika
sby - 2014-06-28 20:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Seaking to przyzwoity pracodawca.
Było by lepiej gdyby znikneli w diabły sabotażyści ze związków.
Ciągle im coś nie pasuje i wchodzą w spory. Na wielkanoc nie było dodatków, a teraz o kasie za "wczasach pod gruszą" też można zapomnieć :(
Liczą się własne interesy związkowców.
zdjecie uzytkownika
dd - 2014-06-29 11:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty sby propaganda sb była za komuny gdyby nie zwiazki nie byłoby słynnej podwyżki w 2008 kiedy to w obawie przed kara za strajk takie cepy jak ty i taki jeden Zeniu w '' szafach'' się chowali.
zdjecie uzytkownika
sby - 2014-07-09 17:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dd - 2014-06-29 11:21:48]:
ty dd! Sam się, cieciu w szafie chowałeś jak szczur!
Faktem jest, że związki działają na szkodę pracownika.
Ich ostatnie poczynania dobitnie o tym świadczą - nic, tylko spory zbiorowe i robienie gnoju na zakładzie.
zdjecie uzytkownika
OBIEKTYWNY - 2014-07-12 12:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sby ciekawe kim ty ośle jesteś. Przez właśnie takich jak ty związki nie mogą funkcjonować jak się należy. Między ludzmi musi być jedność a tu jak zwykle wszyscy się powypisywali bo sie cykali dyrektora. Gdyby nie związki miałbyś jeszcze gorzej niż masz (chociaż tacy jak ty w sk mają przywileje). Trzeba być debilem żeby nie zauważyć zmian jakie nastąpiły po podupadnięciu siły związków. Usuńcie je całkiem to będziecie niewolnikami!
zdjecie uzytkownika
trevor - 2014-07-12 15:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OBIEKTYWNY - 2014-07-12 12:33:10]:
zgadzam się , że związki jeżeli już są na zakładzie to trzeba wszystko zrobić , aby przetrwały. Choć również jeżeli już uda się uspokoić sytuacje to trzeba pomyśleć nad jakimś rozwiązaniem , aby działały one zdecydowanie skuteczniej
zdjecie uzytkownika
OBIEKTYWNY - 2014-07-13 14:00:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedyne rozwiązanie dla SK to zmiana kadry dyrektorskiej. Problem będzie trwał tak długo jak na stanowisku bedzie pan Sz. specjalista od chowu świń:P Może lepiej jakby przeniósł swoje kompetencje tam gdzie ich miejsce czyli do chlewa.
zdjecie uzytkownika
leszczak - 2014-07-13 17:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OBIEKTYWNY - 2014-07-13 14:00:04]:
skoro w tym widzisz jedyne rozwiązanie to chyba Seaking Polska jest już stracona. Zmiany w pionie dyrektorskim to chyba ostanie czego można się spodziewac. Szybciej wymienią cały pozostały personel i to ze dwa razy....
zdjecie uzytkownika
mick - 2014-07-16 18:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co wy chcecie od pana (usunięte przez administratora)? czego sie spodziewacie ? przecież jest młody , nie ma doświadczenia , jedyna i pierwsza jego firma , jak na razie co widzimy 50 % złych inwestycji drugie 50 % to rozbijanie załogi , (usunięte przez administratora) może sobie kiedys poradzi jako security menager ;) kiedys , moze w innej firmie z innym przełożonym zrozumie o co chodzi ,ogłada i pokora pozwoli zaistniec i oczywiscie jego podwładnie typu ja ? nie ? ,hahhaha ,pozdrawiam wszystkich , ale nie te czasy i nie ci ludzie , kiedys zrozumiecie :)
zdjecie uzytkownika
trrrrryt - 2014-10-09 12:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tam moj znajomy i jakos nie zauwazylem i nie slyszalem, by tak bardzo narzekal. Moze po prostu jest wam wzajemnie nie po drodze? Trzeba soboie ukladac relacje w firmie pod siebie, nie mowie tu wcale o podlizywaniu sie - to roznica, ktorej nie popieram. Najpierw samemu trzeba wykazac inicjatywe
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Seaking Poland ltd
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x