brak logo

Seaking Poland ltd

Czarnków

Opinie o Seaking Poland ltd

obserwator 2014-10-31 18:37:04
uważam że bardzo zły wpływ na organizacje pracy w seaking ma brygadzista ze szlifierni niejaki zalewski -nic nie robi nic nie umie.zamiast siedzieć cicho gdy inni na nieroba pracują mądrzy się i przeszkadza, Czy na prawdę nie ma innej wykształconej osoby na jego miejsce tacy ludzie jak on tylko szkodzą zakładowi wywalić barana na zbity łeb
3
SPOSTRZEGAWCZY 2014-11-05 20:36:42
Jak? W/w brygadzista nie jest wykształcony??? Przecież większego wykształciucha w penetrowaniu odbytu w tej firmie nikt nie znajdzie. On dociera tam gdzie jeszcze chyba nikt nie był tylko jedno mnie zastanawia... Włazić w te miejsca i nie być brudnym, a przynajmniej śmierdzącym:/ I nie na zbity pysk tylko do weterynarza zwierzaka jak on to zwykł mawiać.
2
bardziej spostrzegawczy 2014-11-05 23:31:18
moim zdaniem takie teksty typu"wywalic barana na zbity leb" to akt desperacji bądż też zazdrości , to że internet to miejsce w który kazdy ma prawo do wlasnej wypowiedzi nie znaczy ze mozna tu ubliżać,tymbardziej współpracownikowi tylko cioty które nie maja odwagi powiedziec prosto w oczy piszą takie rzeczy,moim zdaniem brygadzista na szlifierni to na tą chwile odpowiednia osoba na tym stanowisku
obserwator 2014-11-07 06:54:11
Ładnie piszesz sam o sobie tylko szkoda że to nieprawda. Ludzie sami cię osądzą
1
słuchacz 2014-11-07 20:01:19
ja też uważam że ludzie zazdroszczą brygadziście ze szlifierni ja nie chciał bym tej roboty za nic inni zjebią a kto jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] brygadzista a ty "obserwator" weź się za pracę a nie za obserwowanie od tego są kamery i przestań jechać po innych i popatrz na siebie albo weź się zgłoś na brygadzistę takie tu mądrości wypisujesz to na pewno jesteś wykształcony marnujesz się na twoim stanowisku i jeszcze jedno możemy zamienić się brygadzistami jak ci zalewski nie odpowiada mój by ci pokazał co to jest praca i nie pisał byś takich bzdur
pani rybka 2014-11-20 14:01:06
a wiecie może czy jakieś kreatywnej kobiety nie szukają do jakiegoś działu marketingowego albo do czegoś o podobnym profilu? no wiadomo że ja mikra dziewoja nie dam rady na jakichś produkcjach a bardzo mi zależy na tej firmie, branża o jakiej marzyłam. z pewnością mają działy o jakie mi chodzi tylko czy mnie wezmną?
2
kusznik 2015-01-07 18:44:17
ja również byłbym bardzo zainteresowany praca związaną z marketingiem i promocją w firmie Seaking Poland ltd. tak jak poprzedniczkę nie interesuje mnie stricte praca fizyczna bo po prostu z racji postury nie dam rady. ale mam dużą kreatywność i wyobraźnię. mam jakiekolwiek szanse teraz na zatrudnienie u nich?
ja 2015-01-08 21:15:51
Tak kusznik masz szanse:) Każdy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma teraz szanse pracować w seakingu bo nikt normalny tam nie pójdzie:)
1
hokus 2015-01-27 23:08:21
a mimo wszystko jednak seaking poland nie narzeka na brak kandydatów do pracy @ja... Także napisz proszę czemu uważasz , że jest tutaj tak źle, bo jak mówię, nic na to specjalnie nie wskazuje po za Twoim postem. Mam znajomego który tu pracował i również częściej sobie firme chwalił niż na nią narzekał
tik tik 2015-01-28 20:00:04
Człowieku ludzie w tym syfie robią dlatego, że roboty jest mało w naszym kochanym kraju.
Seaking to kiedyś była najlepsza firma.
Teraz jak się pojawiły sępy z Piły to czasy się zmieniły:)
2
konkurencja 2015-02-02 16:52:58
ludzie to jak sie pracuje zależy od was samych wiem zawsze znajdzie się lizus lub donosiciel ale trzeba jakoś żyć i się szanować przecież w pracy spedzamy większośc naszego życia. Młodsi szanujcie starszych i odwrotnie
tlen 2015-02-22 18:28:41
w firmie zaczął rządzić system ludzie nie skupiają sie na obowiazkach na urzadzeniach, na wykonywaniu pracy tylko na kartkach papieru i systemie,ci co powinni sie tym zajmować przerzucili to na zwykłych pracowników bo juz dawno stracili kontrole nad systemem
samsam 2015-03-04 20:25:18
A HR-u tam nie ma?
1
gfd 2015-03-05 18:58:28
masz wszystkich w rodzinie :)
2
samuel 2015-03-24 16:07:04
Konsekwencje mobbingu ponosi cała organizacja: od mobbingowanego pracownika do świadków. Niekorzystna atmosfera w miejscu pracy powoduje zmniejszenie efektywności. Brak motywacji to większa rotacja pracowników, przez co firma ponosi koszty związane ze wprowadzaniem i wdrażaniem nowych osób. Mobbing może w skrajnych wypadkach odbić się negatywnie na wizerunku publicznym i zaufaniu do firmy
obserwator 2015-03-29 09:41:43
Opowieści o mobbingu to gruba przesada. Jak ktoś się zatrudnia w firmie, to po to,aby pracować. Pracujemy głównie w grupach. Jeśli jedna osoba uważa, że jest jej źle a inni pracują normalnie, to widocznie nie pasuje do reszty. Jest niedostosowana społecznie. Czasy - jeden za wszystkich, wszyscy za jednego już dawno się skończyły, bo każdy odpowiada za siebie. Jeśli ktoś robi w firmie zamęt bo to lubi, powinien zostać zwolniony, bo to bardzo źle wpływa na całą załogę. Niestety - ochrona związkowa działa w złym kierunku.
znajomy 2015-03-29 20:48:53
Ochrona związkowa działa w bardzo dobrym kierunku panie dyrektorze.
2
ej 2015-03-29 22:45:18
Korporacyjny mobbing to zjawisko bardzo powszechne, a to, co czytamy w mediach wcale nie jest wyolbrzymione. Znam wiele osób, które przez mobbing czy ostracyzm w pracy długo leczyły się na depresję. Mobbingowi zwykle poddawani są ludzie, którzy niespecjalnie chcą trzymać się sztywno korporacyjnych procedur, są kreatywni, większość korporacyjnych zasad wydaje im się absurdem i nie potrafią tego przemilczeć, chcą coś zmieniać, zaryzykować. To jest bardzo źle widziane. Z drugiej strony korporacja promuje osoby, które są w stanie szybko ukrócić jakiekolwiek przejawy kreatywnego myślenia i bez mrugnięcia okiem powiedzieć „rób swoje i się nie wtrącaj”. W korporacji albo jest się konformistą, któremu odpowiada stabilizacja finansowa i organizowanie życia przez korporację nawet w czasie wolnym (np. darmowy karnet do teatru na spektakl wybrany przez firmę) albo odchodzisz. Wtedy jest się w korporacji znakomitym przykładem mało ambitnego frustrata.
non 2015-03-30 18:40:10
Ciekawe, ale większość tego nie zrozumie.
Zbyt skomplikowane.
Wystarczy zrozumieć, że Seaking działa jak korporacja.
Góra zgarnia wszystką kasę, która powinna być chociaż w części podzielona na ludzi pracujących i wyrabiających zyski, ale nieeeeeeeeee !!!
Zwykły robol nie może zbyt dużo zarobić.
Logistyka czuwa.
Każdy ruch jest obserwowany.
2
:( 2015-04-03 12:48:18
Mober Guru:
Jest ekspertem w swojej dziedzinie
Obsesyjny perfekcjonista
Bardzo zaangażowany
Traktuje ludzi przedmiotowo
Egoista
Zamknięty w sobie
Bezlitosny
Nie ma wglądu( jestem gwiazdą)
Szuka kozłów ofiarnych za swoje błędy
Myśli o sobie w samych superlatywach
Kłamie by uzyskać korzyści
Chłodny emocjonalnie
Oceniający , krytykant
Uzależnia od siebie
Stosuje strategię wdzięczności( daje mały kąsek by uzyskać wdzięczność)
4
elo 2015-05-05 17:14:55
po kilku latach w UK jestem w totalnym szoku jak to firma może staczać się po równi pochyłej , praca kiedyś a dziś , szok , produkcja ? kpina , raczej kulanie babola co do tego co było kiedyś a jest dziś , dyr produkcji tępi zwyklego robola za nic a obok stoi ukrainiec i serfuje sobie po necie w komórce , następny z słuchawkami w uszach podryguje w rytm muzyki a głupi polaczek przez drugiego przepełnionego jadem dyrka polaczka jest tępiony ,będąc w uk nie było mowy abym mówił po polsku w firmie w ktorej robiłem a tu co ? jezyk ukrainski staje sie jezykiem do porozumienia , to juz chyba nie jest seaking poland -seaking ukraine ..... dobrze że są wyjazdy , inna kultura pracy ,,, unijna a nie polski chlewik ,,, w delegacji nadgodziny , spokój, kultura , szacunek a tu wschodnia europa , jarmark europa ,szacun to ma tu ukrainiec a nie polak.
3
radp 2015-08-08 00:11:57
Praca na produkcji nigdy nie należała do łatwych i raczej do takich należeć nie będzie, trzeba się tylko przyzwyczaić do tego. Jeśli komuś zaś nie pasuje harowanie ciężkie to przecież można szukać szczęścia gdzie indziej, jest sporo pracowników którzy dają radę ale to tylko dlatego że im zależy na tej pracy.
2
kata 2015-11-29 15:30:57
Witam,

A jak praca na stanowiskach administracyjnych w tej firmie? Jak przełożeni i jak z podejściem do pracownika?Jakie zarobki ? Czy bez problemu dostanę min 2500 zł na rękę? Są jakieś wolne wakaty, bo w internecie nic nie widzę. Pracowałam przez 2 lata jako sprzedawca w sklepie odzieżowym znanej sieci, rok w salonie Orange jako doradca klienta i odbyłam pół roczny staż w dziale HR dużej firmy,
Znam język angielski, ukończyłam w 2012 roku ZZL na WSZiB i niedawno przeprowadziłam się w okolice Czarnkowa wraz z męże. Zastanawiam się czy warto złożyć CV w tej firmie.
:) 2015-11-29 17:18:40
Oczywiście, zawsze warto pogadać. Jest OK, tylko dobre firmy pracowników nie szukają a w Seaking zawsze brak :)
1
oh 2015-11-29 23:02:16
nie widzę powiązania między tym, czy firma jest dobra czy zła z tym, że zatrudnia bądź nie- nowych pracowników. Najlepsze koncerny światowe, szukają ciągle ludzi- taka kolej rzeczy @:)
kata 2015-12-01 21:31:06
Właśnie, firma może zatrudniać i zwalniać, bo jest duża rotacja, a potem się okazuje, że siedzą jakieś pryki po 20 lat na stołku i szerzy się nepotyzm i kolesiostwo, obawiam się, że w małym miasteczku to bardzo prawdopodobne.
Więc można to dwojako interpretować.
Jak wygląda rozmowa u nich? Jest kilkuetapowa? Poza Seaking z większych firm to : Steico, Dora, Vox, Amica we Wronkach ? Coś jeszcze, słyszałam o dużej firmie w Trzciance?
1
higis 2015-12-10 02:55:00
Z tego co mi wiadomo to chyba tak, chyba jest właśnie kilkuetapowa, jest to poważna firma, więc i muszą dobrze zweryfikować umiejętności potencjalnego pracownika.
1
:( 2015-12-11 20:41:12
ty masz wszystkich w domu :)
1
gumer 2015-12-20 06:16:49
Trzeba tez umiec czytac pomiedzy wierszami, bo jesli rzeczywiście siedza tutaj takie pryki po 20 lat, to oznacza, że umowa o prace na czas nieokreslony jest na wyciągnięcie reki, mam rację?
1
ALMACO 2016-02-10 16:47:46
A Wasza konkurencja ALMACO tylko sie z cieszy z Waszych wojenek. Chinczycy produkuja coraz wiecej nierdzewnego zlomu. Dwa statki rocznie.
1
pinto 2016-03-15 21:16:11
almaco, a czy to ma jakiś bezposredni wpływ na firmę ? Wybacz że pytam, ale dopiero startuję w rekrutacji na inżyniera, i chciałbym mieć pewność, że jak się tutaj dostanę to na godnych warunkach?
usain 2016-03-17 21:42:40
pinto, ja Ci odpowiem za almaco - to nie ma żadnego wpływu. Jak widziałem teraz to szukają inżynierów procesu, jak napisali poszukują osoby, która ukończyła studia wyższe (inżynier lub magister) na kierunku zarządzanie i inżynieria produkcji lub studia podyplomowe na kierunku inżynieria kosztów w przedsiębiorstwie produkcyjnym/zarządzanie kosztami w przedsiębiorstwach produkcyjnych. Doświadczenia nie wymagają.
wiako 2016-03-20 21:04:57
to ciekawe, że jest u nich oferta pracy jako Inżynier Procesu / Inżynier Kosztów bo jednak sa tutaj obowiazki podane jakby na dwa staowiska, przynajmniej tak zrozumiałem.
kazio 2016-03-29 14:20:29
To skoro nie wymagają doświadczenia @usain, to jest to dowód na to, że zależy im po prostu na umiejętnościach i szybkości uczenia, a nie na profesjonalizmie. Wiadomo czy wypłata pojawia się też w terminie? Dziękuję za odpowiedź
1
3ert 2016-03-31 20:54:31
albo tez wlasnie oferuja moze jakies szkoelnia na ktoych mozna sie nauczyc najpotrzebniejszych rzeczy w pracy? i wtedy sam zdobywasz doswiadczenie tutaj
anymonus 2016-04-01 10:23:34
Uwaga
Dla wszystkich którzy chcą rozpocząć przygodę z seakingiem -zapoznajcie się!!!!!!! jakich pracodawca udziela świadczeń socjalnych , typu paczki przedświąteczne , bony , wczasy pod gruszą itp, zapoznajcię się jakie kryteria trzeba spełnić aby dostać podwyżkę, premię roczną itd,itp -Survival ;),dowiedzcię się czy można robić nadgodziny ? czy zamiast ciebie, nadgodziny będzie robił kolega z ukrainy ? -nie polecam -omijać z daleka ...
polecam firmę KOMAT , nadgodzin full , pełne świadczenia socjalne , firma rozwija się w błyskawicznym tępie ....
1
bocian 2016-05-01 08:39:15
Skoro zapewniają odpowiednie szkolenia to przecież bardzo dobrze o nich świadczy, bo jak pracownik ma od razu wyjaśnione jak wypełnia się obowiązki to i sukces firmy jest osiągalny jak i wyższe wynagrodzenie.
1
ghi 2016-05-19 21:07:25
zgadzam sie z tobą @bocian. Bo szkolenia to rozwój
, 2016-05-20 19:11:39
A Ty to co za jeden, że wyjechałeś jak królik za ...............
Kuźwa przyjmij się do Sea Kingu przecież szukają pracowników.
Większość ich zlewa, tak samo jak oni kiedyś zlali mnie.
Dyrektor to matacz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szukaj po IP to Ci powiem więcej.
Były pracownik.
Pozdrowienia da tego dupka co teraz rządzi.
krono 2016-06-10 00:53:04
Kiedyś to była dobra firma. Teraz jak ludzie słyszą o robocie w Seaking, to machają reką. Dyrektorek wymyślił promocję.
Za złapanie i przyprowadenie pracownika dostajesz 500zeta. jesli wytrzyma w robocie 3 miechy kolejne 500zeta.
Potem pewnie rzuci robotę, bo w okolicznych, garażowych firmach dostanie 300 zeta więcej.
4
hihi 2016-06-10 20:27:43
niech szukają jeleni, pozwalniali a teraz beczą jak kozy,hihi
3
Santi 2016-06-19 13:15:09
Dzieje się coraz gorzej od kiedy przyjmuja baranów z Philipsa - kolesi dyrektora.
Próbóją zarządzać firmą ale totalnie nie znają się na robocie.
Masowo tworzą instrukcje, procedury, samograje, wykresy, bzdury, audyty i inne klitusie-bajdusie.
Cyrk! Absurd goni absurd.
Robi sie coraz gorzej, jakość spada i ludzie sa niezadowoleni.
Seaking tonie! SOS!
5
kulfon 2016-07-13 10:30:16
Miętki hr
nikron 2016-07-14 00:51:21
co do zaleskiego to w pełni się zgadzam jego umiejętności są na poziomie zerowym najlepiej co mu wychodzi to począwszy od POZYCZANIA drzewa z lasu poprzez inne roboty aż do włażenia w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] antkowi
3
dd 2016-07-14 01:03:23
Cześć chłopaki szukam ludzi którzy chcieli by sobie dorobić po godzina i w soboty głównie do pomocy przy montażu bram , balustrad, antresoli itp. Jeśli jest ktoś chętny to niech się odezwie na meila piotrus2003@op.pl i zostawi nr tel a ja się odezwę. Pozdrawiam
koral... 2016-07-15 14:15:06
w tej firmie brygadziści lecą w .... jak się da Nawrot wielki brygadzista szlifierni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] umie na niczym się nie zna do mistrza to po schodach się ślizga żeby mu w tyłek wleź tylko jedno co potrafi to donosić i obserwować ... a na spawalni u Antka to najlepszy jest dziki i mahoni takich jeleni to w tej firmie trzeba... dobre wejście w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to ich atut bo tylko tyle potrafią ...
2
;) ;) ;) 2016-08-01 11:44:57
tak tak z tym wyżej się zgadza ... prawda ... a jeszcze lepszy u nas na dziale jest Czarnecki brygadzista jakich mało do Dawida biega [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aż się sam gubi w tym co mówi gada na innych i na siebie też ... totalny palant jak można samemu na siebie donieść ... no fakt takie jelenie tak mają....
5
gowork 2016-08-17 11:44:25
"miętki" HR to najlepsza, fikcyjna fucha za dobrą kasę.
Kto wie co ten facet robi? Pól dnia ma przerwę na fajkę! Kto rozlicza ten czas?
A drugie pół dnia też ściemnia, a kasa wpada.
3
bolsiusa 2016-08-23 07:08:59
Przyłaczam się do pytania!
Pewnie kolejny z byłych agentów Philipsa Teraz nalezacy do nietykalnej sitwy dyrektora.
1
robi.. 2016-08-24 18:43:17
Zgadzam się z koralem machoni i dziki to dobry duet pedałów ... kasę brać nic nie robić .. sory w dupę włazić obserwować i kapować ... to co obydwaj potrafią ... ale jeden na drugiego i tak i tak donosi ... wielcy koledzy ... paranoja w tej firmie ... tylko z tej firmy uciekać ...
2
Zostaw swoją opinię o Seaking Poland ltd - Czarnków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Seaking Poland ltd