Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Seaking Poland ltd

Pracowałeś w firmie Seaking Poland ltd i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
leszczak - 2014-06-15 15:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lol - 2014-06-15 09:52:41]:
no to chyba nie jest wcale zły pomysł. Uważam, że ze względu na charakter pracy to jak najbardziej prawidłowe
zdjecie uzytkownika
sby - 2014-06-28 20:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Seaking to przyzwoity pracodawca.
Było by lepiej gdyby znikneli w diabły sabotażyści ze związków.
Ciągle im coś nie pasuje i wchodzą w spory. Na wielkanoc nie było dodatków, a teraz o kasie za "wczasach pod gruszą" też można zapomnieć :(
Liczą się własne interesy związkowców.
zdjecie uzytkownika
dd - 2014-06-29 11:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty sby propaganda sb była za komuny gdyby nie zwiazki nie byłoby słynnej podwyżki w 2008 kiedy to w obawie przed kara za strajk takie cepy jak ty i taki jeden Zeniu w '' szafach'' się chowali.
zdjecie uzytkownika
sby - 2014-07-09 17:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dd - 2014-06-29 11:21:48]:
ty dd! Sam się, cieciu w szafie chowałeś jak szczur!
Faktem jest, że związki działają na szkodę pracownika.
Ich ostatnie poczynania dobitnie o tym świadczą - nic, tylko spory zbiorowe i robienie gnoju na zakładzie.
zdjecie uzytkownika
OBIEKTYWNY - 2014-07-12 12:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sby ciekawe kim ty ośle jesteś. Przez właśnie takich jak ty związki nie mogą funkcjonować jak się należy. Między ludzmi musi być jedność a tu jak zwykle wszyscy się powypisywali bo sie cykali dyrektora. Gdyby nie związki miałbyś jeszcze gorzej niż masz (chociaż tacy jak ty w sk mają przywileje). Trzeba być debilem żeby nie zauważyć zmian jakie nastąpiły po podupadnięciu siły związków. Usuńcie je całkiem to będziecie niewolnikami!
zdjecie uzytkownika
trevor - 2014-07-12 15:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OBIEKTYWNY - 2014-07-12 12:33:10]:
zgadzam się , że związki jeżeli już są na zakładzie to trzeba wszystko zrobić , aby przetrwały. Choć również jeżeli już uda się uspokoić sytuacje to trzeba pomyśleć nad jakimś rozwiązaniem , aby działały one zdecydowanie skuteczniej
zdjecie uzytkownika
OBIEKTYWNY - 2014-07-13 14:00:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedyne rozwiązanie dla SK to zmiana kadry dyrektorskiej. Problem będzie trwał tak długo jak na stanowisku bedzie pan Sz. specjalista od chowu świń:P Może lepiej jakby przeniósł swoje kompetencje tam gdzie ich miejsce czyli do chlewa.
zdjecie uzytkownika
leszczak - 2014-07-13 17:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OBIEKTYWNY - 2014-07-13 14:00:04]:
skoro w tym widzisz jedyne rozwiązanie to chyba Seaking Polska jest już stracona. Zmiany w pionie dyrektorskim to chyba ostanie czego można się spodziewac. Szybciej wymienią cały pozostały personel i to ze dwa razy....
zdjecie uzytkownika
mick - 2014-07-16 18:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co wy chcecie od pana (usunięte przez administratora)? czego sie spodziewacie ? przecież jest młody , nie ma doświadczenia , jedyna i pierwsza jego firma , jak na razie co widzimy 50 % złych inwestycji drugie 50 % to rozbijanie załogi , (usunięte przez administratora) może sobie kiedys poradzi jako security menager ;) kiedys , moze w innej firmie z innym przełożonym zrozumie o co chodzi ,ogłada i pokora pozwoli zaistniec i oczywiscie jego podwładnie typu ja ? nie ? ,hahhaha ,pozdrawiam wszystkich , ale nie te czasy i nie ci ludzie , kiedys zrozumiecie :)
zdjecie uzytkownika
trrrrryt - 2014-10-09 12:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje tam moj znajomy i jakos nie zauwazylem i nie slyszalem, by tak bardzo narzekal. Moze po prostu jest wam wzajemnie nie po drodze? Trzeba soboie ukladac relacje w firmie pod siebie, nie mowie tu wcale o podlizywaniu sie - to roznica, ktorej nie popieram. Najpierw samemu trzeba wykazac inicjatywe
zdjecie uzytkownika
waldemar kalmar - 2014-10-28 17:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracując wspólnie w jednej firmie DOBRZE pomagamy sobie nawzajem spłacać kredyty. może mi ktoś powiedzieć czego spodziewać się dokładnie u nich na rozmowie o pracę?
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-10-31 18:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
uważam że bardzo zły wpływ na organizacje pracy w seaking ma brygadzista ze szlifierni niejaki zalewski -nic nie robi nic nie umie.zamiast siedzieć cicho gdy inni na nieroba pracują mądrzy się i przeszkadza, Czy na prawdę nie ma innej wykształconej osoby na jego miejsce tacy ludzie jak on tylko szkodzą zakładowi wywalić barana na zbity łeb
zdjecie uzytkownika
SPOSTRZEGAWCZY - 2014-11-05 20:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak? W/w brygadzista nie jest wykształcony??? Przecież większego wykształciucha w penetrowaniu odbytu w tej firmie nikt nie znajdzie. On dociera tam gdzie jeszcze chyba nikt nie był tylko jedno mnie zastanawia... Włazić w te miejsca i nie być brudnym, a przynajmniej śmierdzącym:/ I nie na zbity pysk tylko do weterynarza zwierzaka jak on to zwykł mawiać.
zdjecie uzytkownika
bardziej spostrzegawczy - 2014-11-05 23:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2014-10-31 18:37:04]:
moim zdaniem takie teksty typu"wywalic barana na zbity leb" to akt desperacji bądż też zazdrości , to że internet to miejsce w który kazdy ma prawo do wlasnej wypowiedzi nie znaczy ze mozna tu ubliżać,tymbardziej współpracownikowi tylko cioty które nie maja odwagi powiedziec prosto w oczy piszą takie rzeczy,moim zdaniem brygadzista na szlifierni to na tą chwile odpowiednia osoba na tym stanowisku
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-11-07 06:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ładnie piszesz sam o sobie tylko szkoda że to nieprawda. Ludzie sami cię osądzą
zdjecie uzytkownika
słuchacz - 2014-11-07 20:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też uważam że ludzie zazdroszczą brygadziście ze szlifierni ja nie chciał bym tej roboty za nic inni zjebią a kto jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] brygadzista a ty "obserwator" weź się za pracę a nie za obserwowanie od tego są kamery i przestań jechać po innych i popatrz na siebie albo weź się zgłoś na brygadzistę takie tu mądrości wypisujesz to na pewno jesteś wykształcony marnujesz się na twoim stanowisku i jeszcze jedno możemy zamienić się brygadzistami jak ci zalewski nie odpowiada mój by ci pokazał co to jest praca i nie pisał byś takich bzdur
zdjecie uzytkownika
pani rybka - 2014-11-20 14:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a wiecie może czy jakieś kreatywnej kobiety nie szukają do jakiegoś działu marketingowego albo do czegoś o podobnym profilu? no wiadomo że ja mikra dziewoja nie dam rady na jakichś produkcjach a bardzo mi zależy na tej firmie, branża o jakiej marzyłam. z pewnością mają działy o jakie mi chodzi tylko czy mnie wezmną?
zdjecie uzytkownika
kusznik - 2015-01-07 18:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również byłbym bardzo zainteresowany praca związaną z marketingiem i promocją w firmie Seaking Poland ltd. tak jak poprzedniczkę nie interesuje mnie stricte praca fizyczna bo po prostu z racji postury nie dam rady. ale mam dużą kreatywność i wyobraźnię. mam jakiekolwiek szanse teraz na zatrudnienie u nich?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-08 21:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak kusznik masz szanse:) Każdy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma teraz szanse pracować w seakingu bo nikt normalny tam nie pójdzie:)
zdjecie uzytkownika
hokus - 2015-01-27 23:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-01-08 21:15:51]:
a mimo wszystko jednak seaking poland nie narzeka na brak kandydatów do pracy @ja... Także napisz proszę czemu uważasz , że jest tutaj tak źle, bo jak mówię, nic na to specjalnie nie wskazuje po za Twoim postem. Mam znajomego który tu pracował i również częściej sobie firme chwalił niż na nią narzekał
zdjecie uzytkownika
tik tik - 2015-01-28 20:00:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hokus - 2015-01-27 23:08:21]:
Człowieku ludzie w tym syfie robią dlatego, że roboty jest mało w naszym kochanym kraju.
Seaking to kiedyś była najlepsza firma.
Teraz jak się pojawiły sępy z Piły to czasy się zmieniły:)
zdjecie uzytkownika
konkurencja - 2015-02-02 16:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie to jak sie pracuje zależy od was samych wiem zawsze znajdzie się lizus lub donosiciel ale trzeba jakoś żyć i się szanować przecież w pracy spedzamy większośc naszego życia. Młodsi szanujcie starszych i odwrotnie
zdjecie uzytkownika
tlen - 2015-02-22 18:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w firmie zaczął rządzić system ludzie nie skupiają sie na obowiazkach na urzadzeniach, na wykonywaniu pracy tylko na kartkach papieru i systemie,ci co powinni sie tym zajmować przerzucili to na zwykłych pracowników bo juz dawno stracili kontrole nad systemem
zdjecie uzytkownika
samsam - 2015-03-04 20:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A HR-u tam nie ma?
zdjecie uzytkownika
gfd - 2015-03-05 18:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [samsam - 2015-03-04 20:25:18]:
masz wszystkich w rodzinie :)
zdjecie uzytkownika
samuel - 2015-03-24 16:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konsekwencje mobbingu ponosi cała organizacja: od mobbingowanego pracownika do świadków. Niekorzystna atmosfera w miejscu pracy powoduje zmniejszenie efektywności. Brak motywacji to większa rotacja pracowników, przez co firma ponosi koszty związane ze wprowadzaniem i wdrażaniem nowych osób. Mobbing może w skrajnych wypadkach odbić się negatywnie na wizerunku publicznym i zaufaniu do firmy
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-03-29 09:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opowieści o mobbingu to gruba przesada. Jak ktoś się zatrudnia w firmie, to po to,aby pracować. Pracujemy głównie w grupach. Jeśli jedna osoba uważa, że jest jej źle a inni pracują normalnie, to widocznie nie pasuje do reszty. Jest niedostosowana społecznie. Czasy - jeden za wszystkich, wszyscy za jednego już dawno się skończyły, bo każdy odpowiada za siebie. Jeśli ktoś robi w firmie zamęt bo to lubi, powinien zostać zwolniony, bo to bardzo źle wpływa na całą załogę. Niestety - ochrona związkowa działa w złym kierunku.
zdjecie uzytkownika
znajomy - 2015-03-29 20:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ochrona związkowa działa w bardzo dobrym kierunku panie dyrektorze.
zdjecie uzytkownika
ej - 2015-03-29 22:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Korporacyjny mobbing to zjawisko bardzo powszechne, a to, co czytamy w mediach wcale nie jest wyolbrzymione. Znam wiele osób, które przez mobbing czy ostracyzm w pracy długo leczyły się na depresję. Mobbingowi zwykle poddawani są ludzie, którzy niespecjalnie chcą trzymać się sztywno korporacyjnych procedur, są kreatywni, większość korporacyjnych zasad wydaje im się absurdem i nie potrafią tego przemilczeć, chcą coś zmieniać, zaryzykować. To jest bardzo źle widziane. Z drugiej strony korporacja promuje osoby, które są w stanie szybko ukrócić jakiekolwiek przejawy kreatywnego myślenia i bez mrugnięcia okiem powiedzieć „rób swoje i się nie wtrącaj”. W korporacji albo jest się konformistą, któremu odpowiada stabilizacja finansowa i organizowanie życia przez korporację nawet w czasie wolnym (np. darmowy karnet do teatru na spektakl wybrany przez firmę) albo odchodzisz. Wtedy jest się w korporacji znakomitym przykładem mało ambitnego frustrata.
zdjecie uzytkownika
non - 2015-03-30 18:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ej - 2015-03-29 22:45:18]:
Ciekawe, ale większość tego nie zrozumie.
Zbyt skomplikowane.
Wystarczy zrozumieć, że Seaking działa jak korporacja.
Góra zgarnia wszystką kasę, która powinna być chociaż w części podzielona na ludzi pracujących i wyrabiających zyski, ale nieeeeeeeeee !!!
Zwykły robol nie może zbyt dużo zarobić.
Logistyka czuwa.
Każdy ruch jest obserwowany.
zdjecie uzytkownika
:( - 2015-04-03 12:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Mober Guru:
Jest ekspertem w swojej dziedzinie
Obsesyjny perfekcjonista
Bardzo zaangażowany
Traktuje ludzi przedmiotowo
Egoista
Zamknięty w sobie
Bezlitosny
Nie ma wglądu( jestem gwiazdą)
Szuka kozłów ofiarnych za swoje błędy
Myśli o sobie w samych superlatywach
Kłamie by uzyskać korzyści
Chłodny emocjonalnie
Oceniający , krytykant
Uzależnia od siebie
Stosuje strategię wdzięczności( daje mały kąsek by uzyskać wdzięczność)
zdjecie uzytkownika
elo - 2015-05-05 17:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
po kilku latach w UK jestem w totalnym szoku jak to firma może staczać się po równi pochyłej , praca kiedyś a dziś , szok , produkcja ? kpina , raczej kulanie babola co do tego co było kiedyś a jest dziś , dyr produkcji tępi zwyklego robola za nic a obok stoi ukrainiec i serfuje sobie po necie w komórce , następny z słuchawkami w uszach podryguje w rytm muzyki a głupi polaczek przez drugiego przepełnionego jadem dyrka polaczka jest tępiony ,będąc w uk nie było mowy abym mówił po polsku w firmie w ktorej robiłem a tu co ? jezyk ukrainski staje sie jezykiem do porozumienia , to juz chyba nie jest seaking poland -seaking ukraine ..... dobrze że są wyjazdy , inna kultura pracy ,,, unijna a nie polski chlewik ,,, w delegacji nadgodziny , spokój, kultura , szacunek a tu wschodnia europa , jarmark europa ,szacun to ma tu ukrainiec a nie polak.
zdjecie uzytkownika
radp - 2015-08-08 00:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca na produkcji nigdy nie należała do łatwych i raczej do takich należeć nie będzie, trzeba się tylko przyzwyczaić do tego. Jeśli komuś zaś nie pasuje harowanie ciężkie to przecież można szukać szczęścia gdzie indziej, jest sporo pracowników którzy dają radę ale to tylko dlatego że im zależy na tej pracy.
zdjecie uzytkownika
kata - 2015-11-29 15:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

A jak praca na stanowiskach administracyjnych w tej firmie? Jak przełożeni i jak z podejściem do pracownika?Jakie zarobki ? Czy bez problemu dostanę min 2500 zł na rękę? Są jakieś wolne wakaty, bo w internecie nic nie widzę. Pracowałam przez 2 lata jako sprzedawca w sklepie odzieżowym znanej sieci, rok w salonie Orange jako doradca klienta i odbyłam pół roczny staż w dziale HR dużej firmy,
Znam język angielski, ukończyłam w 2012 roku ZZL na WSZiB i niedawno przeprowadziłam się w okolice Czarnkowa wraz z męże. Zastanawiam się czy warto złożyć CV w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-11-29 17:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kata - 2015-11-29 15:30:57]:
Oczywiście, zawsze warto pogadać. Jest OK, tylko dobre firmy pracowników nie szukają a w Seaking zawsze brak :)
zdjecie uzytkownika
oh - 2015-11-29 23:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie widzę powiązania między tym, czy firma jest dobra czy zła z tym, że zatrudnia bądź nie- nowych pracowników. Najlepsze koncerny światowe, szukają ciągle ludzi- taka kolej rzeczy @:)
zdjecie uzytkownika
kata - 2015-12-01 21:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2015-11-29 17:18:40]:
Właśnie, firma może zatrudniać i zwalniać, bo jest duża rotacja, a potem się okazuje, że siedzą jakieś pryki po 20 lat na stołku i szerzy się nepotyzm i kolesiostwo, obawiam się, że w małym miasteczku to bardzo prawdopodobne.
Więc można to dwojako interpretować.
Jak wygląda rozmowa u nich? Jest kilkuetapowa? Poza Seaking z większych firm to : Steico, Dora, Vox, Amica we Wronkach ? Coś jeszcze, słyszałam o dużej firmie w Trzciance?
zdjecie uzytkownika
higis - 2015-12-10 02:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tego co mi wiadomo to chyba tak, chyba jest właśnie kilkuetapowa, jest to poważna firma, więc i muszą dobrze zweryfikować umiejętności potencjalnego pracownika.
zdjecie uzytkownika
:( - 2015-12-11 20:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [higis - 2015-12-10 02:55:00]:
ty masz wszystkich w domu :)
zdjecie uzytkownika
gumer - 2015-12-20 06:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trzeba tez umiec czytac pomiedzy wierszami, bo jesli rzeczywiście siedza tutaj takie pryki po 20 lat, to oznacza, że umowa o prace na czas nieokreslony jest na wyciągnięcie reki, mam rację?
zdjecie uzytkownika
ALMACO - 2016-02-10 16:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A Wasza konkurencja ALMACO tylko sie z cieszy z Waszych wojenek. Chinczycy produkuja coraz wiecej nierdzewnego zlomu. Dwa statki rocznie.
zdjecie uzytkownika
pinto - 2016-03-15 21:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
almaco, a czy to ma jakiś bezposredni wpływ na firmę ? Wybacz że pytam, ale dopiero startuję w rekrutacji na inżyniera, i chciałbym mieć pewność, że jak się tutaj dostanę to na godnych warunkach?
zdjecie uzytkownika
usain - 2016-03-17 21:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pinto, ja Ci odpowiem za almaco - to nie ma żadnego wpływu. Jak widziałem teraz to szukają inżynierów procesu, jak napisali poszukują osoby, która ukończyła studia wyższe (inżynier lub magister) na kierunku zarządzanie i inżynieria produkcji lub studia podyplomowe na kierunku inżynieria kosztów w przedsiębiorstwie produkcyjnym/zarządzanie kosztami w przedsiębiorstwach produkcyjnych. Doświadczenia nie wymagają.
zdjecie uzytkownika
wiako - 2016-03-20 21:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ciekawe, że jest u nich oferta pracy jako Inżynier Procesu / Inżynier Kosztów bo jednak sa tutaj obowiazki podane jakby na dwa staowiska, przynajmniej tak zrozumiałem.
zdjecie uzytkownika
kazio - 2016-03-29 14:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To skoro nie wymagają doświadczenia @usain, to jest to dowód na to, że zależy im po prostu na umiejętnościach i szybkości uczenia, a nie na profesjonalizmie. Wiadomo czy wypłata pojawia się też w terminie? Dziękuję za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
3ert - 2016-03-31 20:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
albo tez wlasnie oferuja moze jakies szkoelnia na ktoych mozna sie nauczyc najpotrzebniejszych rzeczy w pracy? i wtedy sam zdobywasz doswiadczenie tutaj
zdjecie uzytkownika
anymonus - 2016-04-01 10:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwaga
Dla wszystkich którzy chcą rozpocząć przygodę z seakingiem -zapoznajcie się!!!!!!! jakich pracodawca udziela świadczeń socjalnych , typu paczki przedświąteczne , bony , wczasy pod gruszą itp, zapoznajcię się jakie kryteria trzeba spełnić aby dostać podwyżkę, premię roczną itd,itp -Survival ;),dowiedzcię się czy można robić nadgodziny ? czy zamiast ciebie, nadgodziny będzie robił kolega z ukrainy ? -nie polecam -omijać z daleka ...
polecam firmę KOMAT , nadgodzin full , pełne świadczenia socjalne , firma rozwija się w błyskawicznym tępie ....
zdjecie uzytkownika
bocian - 2016-05-01 08:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro zapewniają odpowiednie szkolenia to przecież bardzo dobrze o nich świadczy, bo jak pracownik ma od razu wyjaśnione jak wypełnia się obowiązki to i sukces firmy jest osiągalny jak i wyższe wynagrodzenie.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Według mnie rekrutacja przebiegała prawidłowo. Byłem już na rekrutacjach w innych firmach i w Seakingu niczym nie odbiegała od poprzednich. Musiałem okazać się uprawnieniami.
Pytania: Nie pamiętam, aby zadawano mi dziwne pytania.
zdjecie uzytkownika
ghi - 2016-05-19 21:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z tobą @bocian. Bo szkolenia to rozwój
zdjecie uzytkownika
, - 2016-05-20 19:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ghi - 2016-05-19 21:07:25]:
A Ty to co za jeden, że wyjechałeś jak królik za ...............
Kuźwa przyjmij się do Sea Kingu przecież szukają pracowników.
Większość ich zlewa, tak samo jak oni kiedyś zlali mnie.
Dyrektor to matacz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szukaj po IP to Ci powiem więcej.
Były pracownik.
Pozdrowienia da tego dupka co teraz rządzi.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Seaking Poland ltd!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Seaking Poland ltd

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert