Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Seaking Poland ltd

Pracowałeś w firmie Seaking Poland ltd i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dd - 2013-09-15 13:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dopóki nie wywalą z tamtąd wszystkich mistrzów i brygadzistów typu [usunięte przez modeartora] nie ma tam co wracać bez [usunięte przez modeartora] normalny człowiek sie tam nie utrzyma pare lat temu taki jeden w 2007 roku jak był ten strajk o podyżki taki pan zarzadzajacy powiedział na wigili cytuję'' w firmie zostaną tylko ci co nie strajkowali'' i słowa dotrzymał bo 90 procent z tych co strajkowali sam zwolnił ostatnich w 2012 niby z braku pracy a te [usunięte przez modeartora] co wtedy chowały głowy w piasek niby od razu za chorowali i pobrali urlopy by sie nie wychylać bo przecież po co się narażać i tak kasę dostaną to po przedłużali im umowy i ich trzymają
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-06 10:21:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w opiniach w których przedstawia się nie które nazwiska takie ja [usunięte przez modeartora] jest krzywdzenie tych osób przez opinie mówiące o nich nieprawdy ja uważam że,są to osoby zdyscyplinowane i lojalne. Pracowałem z nimi we Francji zawsze byli pomocni koleżeńscy i nie dwulicowi .Zazdrość i pomówienia są na porządku dziennym ,a powinno być inaczej niezgoda rujnuje a zgoda buduje
zdjecie uzytkownika
DDDD - 2013-10-06 11:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do lojalności się zgadzam są bardzo lojalni( wzgłędem [usunięte przez modeartora] meldują mu o wszystkim co inni mówią i robią) pracowici i koleżeńscy?- na głowe upadłeś oni patrzą tylko drugiego zgnoić i poniżyć zaden z nich nie zasługije na dobra opinie to sa [usunięte przez modeartora] poprostu i tyle
zdjecie uzytkownika
DOMATOR - 2013-10-10 16:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [DDDD - 2013-10-06 11:29:22]:
Ty im po prostu zazdrościsz że, są lepsi od ciebie. Kim ty jesteś żeby ich oceniać stań przed lustrem i spójrz na siebie i co widzisz człowieka zagubionego.Ja z nimi pracowałem i odnoszę inne wrażenie Znam dużo osób którzy sprzedawali dla premii motywacyjnej i podgrup i byli po to wysyłani. Razem pili a, potem dzwonili tak to było sam tego doświadczyłem .Trzeba być do tego stworzony
zdjecie uzytkownika
mario - 2013-11-23 20:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
RYSKITO FAJNE CHŁOPAKI
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-11-24 19:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mario - 2013-11-23 20:48:43]:
no i podpisują a niewiedzą co
zdjecie uzytkownika
mm - 2013-11-26 13:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gość - 2013-11-24 19:41:35]:
chyba jak spią
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-12-30 15:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
To już nie jest ta firma co była. Najbardziej przeraża mnie atmosfera na produkcji, jeden drugiego utopiłby w łyżeczce wody. Brygadziści brzydko traktują ludzi a są takimi pracownikami jak reszta ,kiedyś tego nie było. Nie będę nikomu tu ubliżał,ale żal jest.Kiedyś szło się do pracy z chęcią,dzisiaj już nie ma śladu po tym.
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2014-01-08 13:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Zostalismy ofiarami systemu cos co kosztowało tyle pieniedzy i do dzisiejszego dnia nie funkcjonuje w 50% nie powinno sie wdrarzac jezeli dopasowuje sie produkcje do systemu.A o technologi nie wspomne bo jest to załosne. Powiem tak miejcie troche szacunku dla ludzi bo kiedys oni odejdą zyje sie tylko raz!!!
zdjecie uzytkownika
dudek - 2014-03-15 11:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ktoś chętny na wyjazd???
zdjecie uzytkownika
parobek - 2014-03-16 10:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [dudek - 2014-03-15 11:01:51]:
Niema głupich, tyrać za grosze na złodzieja.
Rozliczyć trzeba tego co okrada firmę i korumpuje sędziów i urzędników.
Powinno się zamknąć takiego paskuda.
Myślę, że wiecie kogo mam na myśli.
zdjecie uzytkownika
Przewodniczący NSZZ Solidarność Marek Libront - 2014-03-19 01:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
APEL
Szanowni koledzy miałem okazję przeczytać niektóre opinie , wiem również, że usunięto kilkanaście stron z niewygodnymi wpisami.
Opinie i argumenty przedstawione nie zawsze reprezentują oficjalne stanowisko postaw pracowników.
Warto się zastanowić czy energie i czas poświęcony na wpisy nie warto poświęcić i zaangażować w to co nam wszystkim może przynieść korzyści.
Zorganizowani mają l... Czas na przebudzenie!!!

Uruchomiono nową stronę internetową na której staramy się przekazywać wszystkie bieżące sprawy oraz problemy z jakimi się borykamy w naszej firmie, jako organizacja związkowa mamy do tego prawo a wręcz obowiązek.
Dlatego prosimy o wpisy opinie propozycje, we wszystkich tych sprawach administrator gwarantuje anonimowość pod warunkiem (że respondent tego wymaga) ale i tak bez względu na to informacje przekazane Nam są tylko i wyłącznie do naszej dyspozycji kierując się zasadą „bona fide” w dobrej wierze, w uczciwych zamiarach; prawn. ważny, prawdziwy; szczery.

Pamiętajcie, że społecznik - związkowiec charakteryzuje się nie tylko zapałem do pracy i wolą pomagania koleżankom i kolegom-pracownikom, ale też wiedzą. Nawet najliczniejszy związek, jeśli nie będzie się legitymować dobrą znajomością prawa – tego, co przysługuje związkowcom i pracownikom w stosunkach pracy – będzie skazany na dyktat pracodawcy (często łamiącego świadomie lub nieświadomie istniejące uprawnienia pracownicze i związkowe).
Przyznam otwarcie, że opanowanie aktów związanych z działalnością związkową, prawna i przy pomocy ludzi, którym zależy na tej działalności ma swoją cenę zwłaszcza tę czasową.
Nie ma lekko przyznam ale wspólnie dajemy radę- a co proponujemy?
(usunięte przez administratora) Przewodniczący NSZZ Solidarność (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
hmmmm - 2014-03-20 20:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Przewodniczący NSZZ Solidarność Marek Libront - 2014-03-19 01:08:24]:
Jeszcze nie zdążyłem przeczytać a już część wpisu osunięto.
Nawet złodziej przekupił admina.
zdjecie uzytkownika
pracownik. - 2014-03-20 20:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego na dzisiejszym zebraniu się dzisiaj nie odezwałeś cwaniaczku?Jesteście żałośni,gdybym był tym dyrektorem to bym was wszystkich wykopał.(usunięte przez administratora)Na twoje miejsce czekają tacy którzy docenią pracę!
zdjecie uzytkownika
dd - 2014-03-21 14:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik. - 2014-03-20 20:33:10]:
To że masz gościu stanowisko to nie czyni cię lepszym od innych NA TOWJE MIEJSCE CZEKAJĄ TACY CO DOCENIA PRACĘ haha na głowe upadłeś zobacz kogo przyjeli do seakingu w ostatniej rekrutacji SAMO DNO
zdjecie uzytkownika
Przewodniczący NSZZ Solidarność Marek Libront - 2014-03-21 16:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dd - 2014-03-21 14:37:52]:
Każdy jest równy i niema znaczenia jakie funkcję społeczne się pełni, jestem pracownikiem jak każdy, jednak pełniona funkcja uprawnia (zobowiązuje) mnie jako przewodniczącego do tego aby stać na straży interesów zawodowych pracowników i działać na rzecz poprawy ich sytuacji ekonomicznej i społecznej.
Poprzez udział w związkach zawodowych pracownicy mają szansę wpłynąć na stosunki pracy i stać się aktywnym ogniwem w organizacji.



"Dlaczego na dzisiejszym zebraniu się dzisiaj nie odezwałeś cwaniaczku?Jesteście żałośni,gdybym był tym dyrektorem to bym was wszystkich wykopał.(usunięte przez administratora)Na twoje miejsce czekają tacy którzy docenią pracę!"

Odpowiadam zebranie organizowane przez Zarząd firmy jest dla pracowników , nie jest miejscem na publiczną dyskusję. Nasze stanowiska niejednokrotnie niezadowolenia przekazujemy w pismach które są dostępne na tablicy, a z którymi można się zapoznać na naszych stronach w internecie.

Dzięki za przedstawiony pogląd



Co do przyjęć nie mi osądzać ludzi których przyjęto na pewno jest wśród nich dużo wartościowych osób , szanuje wszystkich i tych co mnie (NAS) krytykują mówiących otwarcie i tych co nie mają odwagi podpisania się pod swoją opinią.

Zapraszam na stronę internetową
zdjecie uzytkownika
koksu - 2014-03-26 17:24:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy bedziecie produkować klatki do walk MMA i KSW , słyszałem że macie lidera pana X ,światowego lidera w walkach w pracy , nie do ruszenia od 20 lat ,za kadencje różnych dyr itp ? podobno ma nowego menadzera bo Karol juz na emeryturze , przyjmijcie mnie do pracy a stane do walki , oczywiście pragraf 52 u was nie istnieje ?zadnych zasad ?wpuśccie mnie z nim do pantry a go zagryze z związanymi rękoma .
zdjecie uzytkownika
memo - 2014-03-26 17:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może zorganizujmy coś razem , jakieś show ? słyszałem że w samsungu jest koreańczyk ,także walczy , nie wiem czy chodzi w tej samej wadze ale postawmy kase z socjala ,myślę że po tylu latach walki , same wygrane , bez porażek ,czysty zysk ,mozna pomnożyć to co jest ,koksu chce walczyć o prestiż , kasa jest wazniejsza , niebieski kombinezon ,podarty -po tylu walkach , i samsungowski zielony , kurcze zaprosimy staroste , PIP , za same bilety może być niezły zysk .
zdjecie uzytkownika
niom - 2014-03-28 12:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koksu no nie wiem czy KUPĘ idzie zagryźć? Niektórzy mówią, że lepiej za dużo nie ruszać bo bardziej wali wtedy
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-16
Żródło: infopraca.pl
Czarnków
(wielkopolskie)
Firma Seaking Poland zatrudni: Inżynierów Konstruktorów Od kandydatów oczekujemy: • wykształcenia wyższego o kierunku mechanicznym, • znajomości pracy z systemami komputerowego wspomagania projektowania 2D i 3D, • zainteresowania twórczą pracą...
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2014-03-30 13:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tata znowu ludzi nabiera i euro im zabiera
a sekretarka biznes kręci za wasze pieniądze tyle że w innym zakątku kraju
otwórzcie oczy ludzie co wy podpisujecie
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-03-31 10:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma przechodzi poważny kryzys personalny , ludzie przecietni ciągną produkcje , dobrzy natomist ,,flirtują ,, z przełozonymi ,ktos kto jest kreatywny pracuje na kilku działach jest przecietny , natomiast lojalny przełożonym jest dobry .
Lojalni juz pokazali dyr produkcji jak na nich może liczyc ,firma nabierze drugiego oddechu po zmianie przełożonych ,zwłaszcza szefa produkcji i mistrzów , wplątni w zbyt wiele zależnosci i znajomosci , panie naczelny prosze przyjrzeć sie temu środowisku ,pozdrawiam i przyjemnej pracy życze.
zdjecie uzytkownika
benek - 2014-04-01 14:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nick żeby tylko flirtowali... Niektóre kobiety lubią robić to z mistrzami czy brygadzistami i nie są to pojedyncze przypadki:)
zdjecie uzytkownika
emu - 2014-04-14 12:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie wkurza brygadzista z kształtowania , jest arogancki butny , chamski ,nie wspólpracuje z żadnym z brygadzistów z innych działow , jest zazdrosny o nadgodziny , jesli pracuje inny dzial , nie chce nawet rozmawiac , odzywać sie , wspólpracować , zasłania sie procedurami , nie odzywa sie do pracowników z drugiej zmiany , bo oni pracują a on nie ,jego opryskliwość zadziwia jego wspołpracowników ,wszystko tak jakby robil łaskę , o problemach nie wspomnę , unika konfrontacji oraz podejmowania decyzji , nie jestem zaskoczona że odchodzą ludzie z tego działu lub mają zamiar
zdjecie uzytkownika
dd - 2014-04-14 22:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [emu - 2014-04-14 12:34:00]:
W seakingu są same gnoje dla kasy zrobia dosłownie wszystko. Jedyny uczciwy i porządny brygadzista tam to FIODOR reszta poza nim to same szczury
zdjecie uzytkownika
ktoś z kształtowania - 2014-04-16 18:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem kolega z kształtowania jest bardzo dobrym brygadzistom a denerwuje się jak ktoś mu się wtrynia w produkcje i próbuje rządzić mu na dziale i kogoś to zabolało.Nie pracujesz tu to nie osądzaj!Zna się na robocie a do tego jest uczynny jak ktoś potrzebuje pomocy.Co do nadgodzin co za bzdury wypisujesz "emu"!W obrażaniu innych jesteście mistrzami!W żadnym zakładzie tego nie ma co u nas!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
63 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Seaking Poland ltd
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x