Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Seaking Poland ltd

Pracowałeś w firmie Seaking Poland ltd i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
leszczak - 2014-07-13 17:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OBIEKTYWNY - 2014-07-13 14:00:04]:
skoro w tym widzisz jedyne rozwiązanie to chyba Seaking Polska jest już stracona. Zmiany w pionie dyrektorskim to chyba ostanie czego można się spodziewac. Szybciej wymienią cały pozostały personel i to ze dwa razy....
zdjecie uzytkownika
mick - 2014-07-16 18:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co wy chcecie od pana (usunięte przez administratora)? czego sie spodziewacie ? przecież jest młody , nie ma doświadczenia , jedyna i pierwsza jego firma , jak na razie co widzimy 50 % złych inwestycji drugie 50 % to rozbijanie załogi , (usunięte przez administratora) może sobie kiedys poradzi jako security menager ;) kiedys , moze w innej firmie z innym przełożonym zrozumie o co chodzi ,ogłada i pokora pozwoli zaistniec i oczywiscie jego podwładnie typu ja ? nie ? ,hahhaha ,pozdrawiam wszystkich , ale nie te czasy i nie ci ludzie , kiedys zrozumiecie :)
zdjecie uzytkownika
trrrrryt - 2014-10-09 12:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje tam moj znajomy i jakos nie zauwazylem i nie slyszalem, by tak bardzo narzekal. Moze po prostu jest wam wzajemnie nie po drodze? Trzeba soboie ukladac relacje w firmie pod siebie, nie mowie tu wcale o podlizywaniu sie - to roznica, ktorej nie popieram. Najpierw samemu trzeba wykazac inicjatywe
zdjecie uzytkownika
waldemar kalmar - 2014-10-28 17:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracując wspólnie w jednej firmie DOBRZE pomagamy sobie nawzajem spłacać kredyty. może mi ktoś powiedzieć czego spodziewać się dokładnie u nich na rozmowie o pracę?
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-10-31 18:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
uważam że bardzo zły wpływ na organizacje pracy w seaking ma brygadzista ze szlifierni niejaki zalewski -nic nie robi nic nie umie.zamiast siedzieć cicho gdy inni na nieroba pracują mądrzy się i przeszkadza, Czy na prawdę nie ma innej wykształconej osoby na jego miejsce tacy ludzie jak on tylko szkodzą zakładowi wywalić barana na zbity łeb
zdjecie uzytkownika
SPOSTRZEGAWCZY - 2014-11-05 20:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak? W/w brygadzista nie jest wykształcony??? Przecież większego wykształciucha w penetrowaniu odbytu w tej firmie nikt nie znajdzie. On dociera tam gdzie jeszcze chyba nikt nie był tylko jedno mnie zastanawia... Włazić w te miejsca i nie być brudnym, a przynajmniej śmierdzącym:/ I nie na zbity pysk tylko do weterynarza zwierzaka jak on to zwykł mawiać.
zdjecie uzytkownika
bardziej spostrzegawczy - 2014-11-05 23:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2014-10-31 18:37:04]:
moim zdaniem takie teksty typu"wywalic barana na zbity leb" to akt desperacji bądż też zazdrości , to że internet to miejsce w który kazdy ma prawo do wlasnej wypowiedzi nie znaczy ze mozna tu ubliżać,tymbardziej współpracownikowi tylko cioty które nie maja odwagi powiedziec prosto w oczy piszą takie rzeczy,moim zdaniem brygadzista na szlifierni to na tą chwile odpowiednia osoba na tym stanowisku
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-11-07 06:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ładnie piszesz sam o sobie tylko szkoda że to nieprawda. Ludzie sami cię osądzą
zdjecie uzytkownika
słuchacz - 2014-11-07 20:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też uważam że ludzie zazdroszczą brygadziście ze szlifierni ja nie chciał bym tej roboty za nic inni zjebią a kto jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] brygadzista a ty "obserwator" weź się za pracę a nie za obserwowanie od tego są kamery i przestań jechać po innych i popatrz na siebie albo weź się zgłoś na brygadzistę takie tu mądrości wypisujesz to na pewno jesteś wykształcony marnujesz się na twoim stanowisku i jeszcze jedno możemy zamienić się brygadzistami jak ci zalewski nie odpowiada mój by ci pokazał co to jest praca i nie pisał byś takich bzdur
zdjecie uzytkownika
pani rybka - 2014-11-20 14:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a wiecie może czy jakieś kreatywnej kobiety nie szukają do jakiegoś działu marketingowego albo do czegoś o podobnym profilu? no wiadomo że ja mikra dziewoja nie dam rady na jakichś produkcjach a bardzo mi zależy na tej firmie, branża o jakiej marzyłam. z pewnością mają działy o jakie mi chodzi tylko czy mnie wezmną?
zdjecie uzytkownika
kusznik - 2015-01-07 18:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również byłbym bardzo zainteresowany praca związaną z marketingiem i promocją w firmie Seaking Poland ltd. tak jak poprzedniczkę nie interesuje mnie stricte praca fizyczna bo po prostu z racji postury nie dam rady. ale mam dużą kreatywność i wyobraźnię. mam jakiekolwiek szanse teraz na zatrudnienie u nich?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-08 21:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak kusznik masz szanse:) Każdy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma teraz szanse pracować w seakingu bo nikt normalny tam nie pójdzie:)
zdjecie uzytkownika
hokus - 2015-01-27 23:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-01-08 21:15:51]:
a mimo wszystko jednak seaking poland nie narzeka na brak kandydatów do pracy @ja... Także napisz proszę czemu uważasz , że jest tutaj tak źle, bo jak mówię, nic na to specjalnie nie wskazuje po za Twoim postem. Mam znajomego który tu pracował i również częściej sobie firme chwalił niż na nią narzekał
zdjecie uzytkownika
tik tik - 2015-01-28 20:00:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hokus - 2015-01-27 23:08:21]:
Człowieku ludzie w tym syfie robią dlatego, że roboty jest mało w naszym kochanym kraju.
Seaking to kiedyś była najlepsza firma.
Teraz jak się pojawiły sępy z Piły to czasy się zmieniły:)
zdjecie uzytkownika
konkurencja - 2015-02-02 16:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie to jak sie pracuje zależy od was samych wiem zawsze znajdzie się lizus lub donosiciel ale trzeba jakoś żyć i się szanować przecież w pracy spedzamy większośc naszego życia. Młodsi szanujcie starszych i odwrotnie
zdjecie uzytkownika
tlen - 2015-02-22 18:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w firmie zaczął rządzić system ludzie nie skupiają sie na obowiazkach na urzadzeniach, na wykonywaniu pracy tylko na kartkach papieru i systemie,ci co powinni sie tym zajmować przerzucili to na zwykłych pracowników bo juz dawno stracili kontrole nad systemem
zdjecie uzytkownika
samsam - 2015-03-04 20:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A HR-u tam nie ma?
zdjecie uzytkownika
gfd - 2015-03-05 18:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [samsam - 2015-03-04 20:25:18]:
masz wszystkich w rodzinie :)
zdjecie uzytkownika
samuel - 2015-03-24 16:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konsekwencje mobbingu ponosi cała organizacja: od mobbingowanego pracownika do świadków. Niekorzystna atmosfera w miejscu pracy powoduje zmniejszenie efektywności. Brak motywacji to większa rotacja pracowników, przez co firma ponosi koszty związane ze wprowadzaniem i wdrażaniem nowych osób. Mobbing może w skrajnych wypadkach odbić się negatywnie na wizerunku publicznym i zaufaniu do firmy
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-03-29 09:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opowieści o mobbingu to gruba przesada. Jak ktoś się zatrudnia w firmie, to po to,aby pracować. Pracujemy głównie w grupach. Jeśli jedna osoba uważa, że jest jej źle a inni pracują normalnie, to widocznie nie pasuje do reszty. Jest niedostosowana społecznie. Czasy - jeden za wszystkich, wszyscy za jednego już dawno się skończyły, bo każdy odpowiada za siebie. Jeśli ktoś robi w firmie zamęt bo to lubi, powinien zostać zwolniony, bo to bardzo źle wpływa na całą załogę. Niestety - ochrona związkowa działa w złym kierunku.
zdjecie uzytkownika
znajomy - 2015-03-29 20:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ochrona związkowa działa w bardzo dobrym kierunku panie dyrektorze.
zdjecie uzytkownika
ej - 2015-03-29 22:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Korporacyjny mobbing to zjawisko bardzo powszechne, a to, co czytamy w mediach wcale nie jest wyolbrzymione. Znam wiele osób, które przez mobbing czy ostracyzm w pracy długo leczyły się na depresję. Mobbingowi zwykle poddawani są ludzie, którzy niespecjalnie chcą trzymać się sztywno korporacyjnych procedur, są kreatywni, większość korporacyjnych zasad wydaje im się absurdem i nie potrafią tego przemilczeć, chcą coś zmieniać, zaryzykować. To jest bardzo źle widziane. Z drugiej strony korporacja promuje osoby, które są w stanie szybko ukrócić jakiekolwiek przejawy kreatywnego myślenia i bez mrugnięcia okiem powiedzieć „rób swoje i się nie wtrącaj”. W korporacji albo jest się konformistą, któremu odpowiada stabilizacja finansowa i organizowanie życia przez korporację nawet w czasie wolnym (np. darmowy karnet do teatru na spektakl wybrany przez firmę) albo odchodzisz. Wtedy jest się w korporacji znakomitym przykładem mało ambitnego frustrata.
zdjecie uzytkownika
non - 2015-03-30 18:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ej - 2015-03-29 22:45:18]:
Ciekawe, ale większość tego nie zrozumie.
Zbyt skomplikowane.
Wystarczy zrozumieć, że Seaking działa jak korporacja.
Góra zgarnia wszystką kasę, która powinna być chociaż w części podzielona na ludzi pracujących i wyrabiających zyski, ale nieeeeeeeeee !!!
Zwykły robol nie może zbyt dużo zarobić.
Logistyka czuwa.
Każdy ruch jest obserwowany.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Według mnie rekrutacja przebiegała prawidłowo. Byłem już na rekrutacjach w innych firmach i w Seakingu niczym nie odbiegała od poprzednich. Musiałem okazać się uprawnieniami.
Pytania: Nie pamiętam, aby zadawano mi dziwne pytania.
zdjecie uzytkownika
:( - 2015-04-03 12:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Mober Guru:
Jest ekspertem w swojej dziedzinie
Obsesyjny perfekcjonista
Bardzo zaangażowany
Traktuje ludzi przedmiotowo
Egoista
Zamknięty w sobie
Bezlitosny
Nie ma wglądu( jestem gwiazdą)
Szuka kozłów ofiarnych za swoje błędy
Myśli o sobie w samych superlatywach
Kłamie by uzyskać korzyści
Chłodny emocjonalnie
Oceniający , krytykant
Uzależnia od siebie
Stosuje strategię wdzięczności( daje mały kąsek by uzyskać wdzięczność)
zdjecie uzytkownika
elo - 2015-05-05 17:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
po kilku latach w UK jestem w totalnym szoku jak to firma może staczać się po równi pochyłej , praca kiedyś a dziś , szok , produkcja ? kpina , raczej kulanie babola co do tego co było kiedyś a jest dziś , dyr produkcji tępi zwyklego robola za nic a obok stoi ukrainiec i serfuje sobie po necie w komórce , następny z słuchawkami w uszach podryguje w rytm muzyki a głupi polaczek przez drugiego przepełnionego jadem dyrka polaczka jest tępiony ,będąc w uk nie było mowy abym mówił po polsku w firmie w ktorej robiłem a tu co ? jezyk ukrainski staje sie jezykiem do porozumienia , to juz chyba nie jest seaking poland -seaking ukraine ..... dobrze że są wyjazdy , inna kultura pracy ,,, unijna a nie polski chlewik ,,, w delegacji nadgodziny , spokój, kultura , szacunek a tu wschodnia europa , jarmark europa ,szacun to ma tu ukrainiec a nie polak.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Seaking Poland ltd

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Seaking Poland ltd?
Zadaj pytanie
alert