Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Seaking Poland ltd

Pracowałeś w firmie Seaking Poland ltd i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
benek - 2014-04-01 14:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nick żeby tylko flirtowali... Niektóre kobiety lubią robić to z mistrzami czy brygadzistami i nie są to pojedyncze przypadki:)
zdjecie uzytkownika
emu - 2014-04-14 12:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mnie wkurza brygadzista z kształtowania , jest arogancki butny , chamski ,nie wspólpracuje z żadnym z brygadzistów z innych działow , jest zazdrosny o nadgodziny , jesli pracuje inny dzial , nie chce nawet rozmawiac , odzywać sie , wspólpracować , zasłania sie procedurami , nie odzywa sie do pracowników z drugiej zmiany , bo oni pracują a on nie ,jego opryskliwość zadziwia jego wspołpracowników ,wszystko tak jakby robil łaskę , o problemach nie wspomnę , unika konfrontacji oraz podejmowania decyzji , nie jestem zaskoczona że odchodzą ludzie z tego działu lub mają zamiar
zdjecie uzytkownika
dd - 2014-04-14 22:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [emu - 2014-04-14 12:34:00]:
W seakingu są same gnoje dla kasy zrobia dosłownie wszystko. Jedyny uczciwy i porządny brygadzista tam to FIODOR reszta poza nim to same szczury
zdjecie uzytkownika
ktoś z kształtowania - 2014-04-16 18:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem kolega z kształtowania jest bardzo dobrym brygadzistom a denerwuje się jak ktoś mu się wtrynia w produkcje i próbuje rządzić mu na dziale i kogoś to zabolało.Nie pracujesz tu to nie osądzaj!Zna się na robocie a do tego jest uczynny jak ktoś potrzebuje pomocy.Co do nadgodzin co za bzdury wypisujesz "emu"!W obrażaniu innych jesteście mistrzami!W żadnym zakładzie tego nie ma co u nas!
zdjecie uzytkownika
żona - 2014-04-23 17:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
odczep się od mojego męża i tak go nie broń ,bo bedziesz miała ze mna do czynienia, zaboli cie drugi paluszek
zdjecie uzytkownika
ktoś z zewnątrz - 2014-04-24 07:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hahaha,ale się naśmiałem,prawdziwą "żone" raczej by zabolało to że ktoś źle napisał o jej mężu a nie to że go ktoś broni,ale wy ludzie jesteście tępi,żal mi tej firmy że ma takich pustych pracowników to świadczy tylko o was a nie o firmie.
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-06-15 09:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)


Aby mieć kontrolę nad tym co pracownik robi w czasie spędzonym poza statkiem ( w czasie urlopu lub w czasie pobytu w porcie) większość kompanii decyduje się na okresowe testy alkoholowo-narkotykowe.

Testy przeprowadza się przed rozpoczęciem kontraktu lub/oraz wyrywkowo w czasie pobytu statku w porcie. Test wykonuje się na podstawie analizy składu moczu i jest prosty i bezbolesny. Test wykaże nadużycie alkoholu w dniach poprzedzających test a także alkoholizm pracownika. Wykaże także spożywanie narkotyków przez pracownika, nawet jeżeli narkotyki brane były 3 miesiące przed testem.

Dodatni wynik na tym teście skutkuje natychmiastowym rowiązaniem umowy o prace i repatryjacją.
zdjecie uzytkownika
. - 2014-06-15 13:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak w obozie w Oświęcimiu, tyle że tam jakby mogli to by uciekli a w tym syfie wszyscy się trzymają jak tonący brzytwy.
Nie pojmuję o co chodzi.
Może mnie ktoś oświeci???
zdjecie uzytkownika
leszczak - 2014-06-15 15:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lol - 2014-06-15 09:52:41]:
no to chyba nie jest wcale zły pomysł. Uważam, że ze względu na charakter pracy to jak najbardziej prawidłowe
zdjecie uzytkownika
sby - 2014-06-28 20:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Seaking to przyzwoity pracodawca.
Było by lepiej gdyby znikneli w diabły sabotażyści ze związków.
Ciągle im coś nie pasuje i wchodzą w spory. Na wielkanoc nie było dodatków, a teraz o kasie za "wczasach pod gruszą" też można zapomnieć :(
Liczą się własne interesy związkowców.
zdjecie uzytkownika
dd - 2014-06-29 11:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty sby propaganda sb była za komuny gdyby nie zwiazki nie byłoby słynnej podwyżki w 2008 kiedy to w obawie przed kara za strajk takie cepy jak ty i taki jeden Zeniu w '' szafach'' się chowali.
zdjecie uzytkownika
sby - 2014-07-09 17:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dd - 2014-06-29 11:21:48]:
ty dd! Sam się, cieciu w szafie chowałeś jak szczur!
Faktem jest, że związki działają na szkodę pracownika.
Ich ostatnie poczynania dobitnie o tym świadczą - nic, tylko spory zbiorowe i robienie gnoju na zakładzie.
zdjecie uzytkownika
OBIEKTYWNY - 2014-07-12 12:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sby ciekawe kim ty ośle jesteś. Przez właśnie takich jak ty związki nie mogą funkcjonować jak się należy. Między ludzmi musi być jedność a tu jak zwykle wszyscy się powypisywali bo sie cykali dyrektora. Gdyby nie związki miałbyś jeszcze gorzej niż masz (chociaż tacy jak ty w sk mają przywileje). Trzeba być debilem żeby nie zauważyć zmian jakie nastąpiły po podupadnięciu siły związków. Usuńcie je całkiem to będziecie niewolnikami!
zdjecie uzytkownika
trevor - 2014-07-12 15:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OBIEKTYWNY - 2014-07-12 12:33:10]:
zgadzam się , że związki jeżeli już są na zakładzie to trzeba wszystko zrobić , aby przetrwały. Choć również jeżeli już uda się uspokoić sytuacje to trzeba pomyśleć nad jakimś rozwiązaniem , aby działały one zdecydowanie skuteczniej
zdjecie uzytkownika
OBIEKTYWNY - 2014-07-13 14:00:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedyne rozwiązanie dla SK to zmiana kadry dyrektorskiej. Problem będzie trwał tak długo jak na stanowisku bedzie pan Sz. specjalista od chowu świń:P Może lepiej jakby przeniósł swoje kompetencje tam gdzie ich miejsce czyli do chlewa.
zdjecie uzytkownika
leszczak - 2014-07-13 17:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OBIEKTYWNY - 2014-07-13 14:00:04]:
skoro w tym widzisz jedyne rozwiązanie to chyba Seaking Polska jest już stracona. Zmiany w pionie dyrektorskim to chyba ostanie czego można się spodziewac. Szybciej wymienią cały pozostały personel i to ze dwa razy....
zdjecie uzytkownika
mick - 2014-07-16 18:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co wy chcecie od pana (usunięte przez administratora)? czego sie spodziewacie ? przecież jest młody , nie ma doświadczenia , jedyna i pierwsza jego firma , jak na razie co widzimy 50 % złych inwestycji drugie 50 % to rozbijanie załogi , (usunięte przez administratora) może sobie kiedys poradzi jako security menager ;) kiedys , moze w innej firmie z innym przełożonym zrozumie o co chodzi ,ogłada i pokora pozwoli zaistniec i oczywiscie jego podwładnie typu ja ? nie ? ,hahhaha ,pozdrawiam wszystkich , ale nie te czasy i nie ci ludzie , kiedys zrozumiecie :)
zdjecie uzytkownika
trrrrryt - 2014-10-09 12:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje tam moj znajomy i jakos nie zauwazylem i nie slyszalem, by tak bardzo narzekal. Moze po prostu jest wam wzajemnie nie po drodze? Trzeba soboie ukladac relacje w firmie pod siebie, nie mowie tu wcale o podlizywaniu sie - to roznica, ktorej nie popieram. Najpierw samemu trzeba wykazac inicjatywe
zdjecie uzytkownika
waldemar kalmar - 2014-10-28 17:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracując wspólnie w jednej firmie DOBRZE pomagamy sobie nawzajem spłacać kredyty. może mi ktoś powiedzieć czego spodziewać się dokładnie u nich na rozmowie o pracę?
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-10-31 18:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
uważam że bardzo zły wpływ na organizacje pracy w seaking ma brygadzista ze szlifierni niejaki zalewski -nic nie robi nic nie umie.zamiast siedzieć cicho gdy inni na nieroba pracują mądrzy się i przeszkadza, Czy na prawdę nie ma innej wykształconej osoby na jego miejsce tacy ludzie jak on tylko szkodzą zakładowi wywalić barana na zbity łeb
zdjecie uzytkownika
SPOSTRZEGAWCZY - 2014-11-05 20:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak? W/w brygadzista nie jest wykształcony??? Przecież większego wykształciucha w penetrowaniu odbytu w tej firmie nikt nie znajdzie. On dociera tam gdzie jeszcze chyba nikt nie był tylko jedno mnie zastanawia... Włazić w te miejsca i nie być brudnym, a przynajmniej śmierdzącym:/ I nie na zbity pysk tylko do weterynarza zwierzaka jak on to zwykł mawiać.
zdjecie uzytkownika
bardziej spostrzegawczy - 2014-11-05 23:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2014-10-31 18:37:04]:
moim zdaniem takie teksty typu"wywalic barana na zbity leb" to akt desperacji bądż też zazdrości , to że internet to miejsce w który kazdy ma prawo do wlasnej wypowiedzi nie znaczy ze mozna tu ubliżać,tymbardziej współpracownikowi tylko cioty które nie maja odwagi powiedziec prosto w oczy piszą takie rzeczy,moim zdaniem brygadzista na szlifierni to na tą chwile odpowiednia osoba na tym stanowisku
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-11-07 06:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ładnie piszesz sam o sobie tylko szkoda że to nieprawda. Ludzie sami cię osądzą
zdjecie uzytkownika
słuchacz - 2014-11-07 20:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też uważam że ludzie zazdroszczą brygadziście ze szlifierni ja nie chciał bym tej roboty za nic inni zjebią a kto jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] brygadzista a ty "obserwator" weź się za pracę a nie za obserwowanie od tego są kamery i przestań jechać po innych i popatrz na siebie albo weź się zgłoś na brygadzistę takie tu mądrości wypisujesz to na pewno jesteś wykształcony marnujesz się na twoim stanowisku i jeszcze jedno możemy zamienić się brygadzistami jak ci zalewski nie odpowiada mój by ci pokazał co to jest praca i nie pisał byś takich bzdur
zdjecie uzytkownika
pani rybka - 2014-11-20 14:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a wiecie może czy jakieś kreatywnej kobiety nie szukają do jakiegoś działu marketingowego albo do czegoś o podobnym profilu? no wiadomo że ja mikra dziewoja nie dam rady na jakichś produkcjach a bardzo mi zależy na tej firmie, branża o jakiej marzyłam. z pewnością mają działy o jakie mi chodzi tylko czy mnie wezmną?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Seaking Poland ltd
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x