brak logo

GZWM

Grodków

Opinie o GZWM

grd 2009-09-17 10:42:32
aktualnie zakład stoi a ludzie dostaja 60 % pensji a jak robia to za grosze ogólnie nędza
1
krysica5 2009-09-17 21:51:11
To co się teraz dzieje w GZWM S.a to parodja nędza jak nic ,za co ci ludzie mają żyć Pęsje wystarczają tylko na opłaty a na życie wypada iśc rzebrać jak teraz wyprawić dzieci do szkoły ,nawet pożyczki nie dostaną bo zaco będa spłacać .ci co wyżej siedza tomaja zarobki ,a ci co [usunięte przez moderatora] to głodowe pensje ,nawet nie pytajcie ile bo się płakać chce za tu życ
2
anonim 2011-07-29 21:29:07
polecam zaklad GZWM,bardzo dobre zarobki
boli kregosłup 2011-07-29 21:35:21
praca jak w sredniowieczu,ale dobrze płaca ,tylko kregosłup boli od dzwigania
1
pudzan 2011-07-29 21:37:42
ja daje rade haha,norme trzeba wykonac
leser 2011-07-29 21:45:20
ludzie,bardzo dobry zaklad co do podejscia do ludzi,zawsze zwalniaja dobrych pracownikow,jak nie maja roboty i zostawiaja samych sciemniaczy
1
duduś 2014-03-28 17:47:43
popracujesz 45 lat to poznasz wszystkie mankamenty
prezio 2014-12-11 18:38:25
Marne perspektywy .Ropa w dół a dzieciak na stołku nie ma pojęcia o rynku !. Szkoda bo firma wiekowa
1
Ah 2014-12-11 20:06:10
Dodatkową słabością tego dzieciaka jak piszesz jest uległość. Facecik ciągnie firmę w dół.
1
spawacz 2015-01-22 14:34:56
facecik na garnuszku presty, doluje firme zeby ja presta kupila za grosze
2
pracownik 2015-02-10 07:19:27
Co za bzdury tu są wypisywane!!!! Widać że pisze to ktoś z przeciwników obecnego Prezesa. To dzięki obecnemu Prezesowi jeszcze ta firma istnieje,zrobiłwszystko żeby 280osób nie straciło pracy, bo poprzedni o mało nie rozłożył tej firmy na łopatki.Dzięki Prescie mamy obłożenie na butle i płynność finansową, jako jedyna płaci na czas. Więc ktoś kto wypisuje tu takie bzdury nie ma bladego pojęcia co dzieje się w firmie!!!!!
X 2015-02-10 11:13:04
Dokładnie!!! Obecnemu Prezesowi należą się "BRAWA", a nie szykany ze strony leserów i drobnych żuli,którzy nie mają bladego pojęcia o ekonomii tylko plotą 3 po 3.
Firma się rozwija, wprowadza nowe technologie. Od stycznia pracownicy dostali podwyżki - dzięki komu to wszystko???? Komu to zawdzięczają????
2
spawacz 2015-03-24 14:42:01
Jakie nowe technologie, a co to zapodwyzka, marne grosze rzucone przed Walnym, żeby prezesa nie odwołać, bo on robi tyle ile trzeba żeby się na stołku utrzymac. Ale obrońców zawsze znajdzie...
Jan 2015-03-31 20:54:06
Podwyżki to chyba umysłowi dostali, a fizyczni to tylko wyrównanie do najniższej !!! A pozytywne komentarze to chyba skorumpowany obecny kierownik J.J. z J. który trafi za kratki za mobbing za jakiś czas. Inwestycje w firmie dla PRESTY !!! Gdy tylko skończą się inwestycje, nagle ogłoszą że na dalsze przetrwanie spółki pieniędzy nie ma, i trzeba odsprzedać firme. Brawo!!! Mydlą Wam oczy jak nie wiem co... a przecież robić Wam się nie chce, (wytłumaczenie jak kierownistwo daje "ciała" i broni du*e przed prezesem zwalając na ludzi fizycznie ciężko pracujących...")
2
Anek 2015-04-06 17:33:49
Mistrzowie i kierownistwo PREMIE za Gonienie ludzi do pracy!!! Nie znają się na niczym, szkoły skończone zaoczne i kierunek w ogóle nic spólnego z pracastanowiskiem. chodzą jak by mieli telewizory pod pachami i mopa w d**e wsadzonego. stawki najniższa jaka może być, dorobić możesz ale SOBOTY 1:1, a na wypłacie wychodzi ze ktoś kto nie chodzi w soboty zarabia 50-70zł mniej od Ciebie. Więźniowie maja większe stawki!!! Porażka!!! Niech się cieszą że ten zakład jeszcze istnieje, jak padnie to nawet do łopaty nie pójdą !!! A Presta nie przyjmie ułumów na takie stanowiska, bo zapewne już ma wyszkolonych swoich ludzi !!!
1
AGENT 2015-04-17 06:23:56
Jeżeli komuś praca w GZWM S.A. się nie podoba to niech się zwolni a nie narzeka całe życie że mało zarabia itp. Ale prawda jest taka jak ktoś nic nie umie i ściemnia cały czas to gdzie pójdzie ???? Jakby GZWM S.A. funkcjonował normalnie to nikt z was leserów pracowników nie siedziałby codziennie po 2-3 godziny i się obijał, grał na komórce czy palił papierosy. Cieszcie się że niektórzy z mistrzów czy kierownictwo przymyka na to oczy bo już dawno byście w normalnej firmie dostali buta i za bramę. Nie jest idealnie ale jak komuś to się podoba to pracuje. Jak komuś nie pasuje wykształcenie kierownictwa, mistrzów czy ludzi z biurowca to niech taka osoba pójdzie na studia zaoczne to zobaczy jak to jest a niech nie pisze bzdur że wszytko w życiu łatwo przychodzi !!!
X 2015-04-18 10:02:54
Jak czytam te negatywne opinie to żal mi tych co to piszą ;"KOMUNO WRÓĆ".
Jak komuś nie pasuje GZWM to niech idą do ELEKTROLUKSU,SIMOLDESU,AUTOLIVU
tam będą leżakować jajami do góry a kasa sama będzie wpadać na konto, he,he.
A co do odbiorców to takie bzdury piszą o PREŚCIE, skąd takie głupie pomysły że presta wykupi GZWM, a jakby sprzedawali wyroby do BIEDRONKI to biedronka by wykupiła GZWM?? Hmmmm, ciekawy tok rozumowania he,he,he
1
Ah 2015-04-18 16:35:35
Ciekawy tok rozumowania he,he,he polega na tym , że to odbiorca jakim jest Presta decyduje o przyszłości Tej firmy .Pozbycie się suwerenności w handlu to realne zagrożenie . Biedronka o której mówisz też decyduje na której półce i za ile leży towar konkretnego dostawcy . Także przejęcie wirtualne w zupełności wystarczy nie werbalne.Kumasz?
3
Ah 2015-04-25 06:51:03
ala , ale z Ciebie Prezes ?.Trafnie użyłeś partykuły "chyba "
…wyrażającą niepewność, przypuszczenie o decydowaniu .
Ah 2015-04-29 18:40:11
Lekka korekta ada prezesa mocno wspierasz.
Były 2015-10-24 20:19:34
Mam takie zasadnicze pytanie jeżeli komuś praca się nie podoba, narzeka na wszystko a pracuje dalej i jej nie chce zmienić to jest albo nieudacznikiem albo kompletnym nierobem i leniem bez ambicji aby coś z tym zrobić. Niech pracownicy firmy się cieszą i dziękują Bogu i obecnemu prezesowi,że firma istnieje i nie przejął ją na własność pan R.B i jego związki bo by ludzie pracowali jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za grosze i by mieli 200godzin w tygodniu przepracowanych minimum.Z tego co wiem to przechowywalnia "starych komuchów" którzy już dawno powinni opuścić firmę iść na emeryturę a nie kroić kolejne jubilatki i pogrążać zakład w długach i rozpuszczaniu młodych w nieróbstwie.Panowie pora obudzić się tamten system minął.Jak słyszę że prominentni panowie jak R.W i Z.Sz są w nkj to zgroza a i dział remontowy woła o pomste do nieba !!! Ale mam nadzieję że pod rządami młodych Zakład bedzie dobrze prosperował i rozwijał się a tamtym panom podziękujmy!!! Były pracownik...pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego :)
2
Ah 2015-10-31 16:04:25
Mam takie zasadnicze pytanie Były.Zarówno kontekst jak i styl pisania jest prostą drogą do stwierdzenia , że jesteś nie byłym ale Obecnym pracownikiem . Co gorsze aż po oczach bije Twój licencjat!.Niech zgadnę w Grodkowie , Nysie?.Tak Twój mentor ganiał po zakładzie w krawacie ZSMP jak Ty srałeś w pieluchy . Także Licencjacie od......l się od ludzi , którzy stworzyli Tą firmę . Bolączką Tej firmy są właśnie tacy ludzie jak TY. A może jeszcze powiesz za Co dziękować Bogu za takiego Prezesa , który powinien być jak najszybciej odwołany.Na co czekają starzy udziałowcy gdzie jest Rada Nadzorcza ?. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego. Nie jest to obraźliwe ale miej więcej pokory Ciulu .
2
cieśla 2016-04-06 07:10:57
Ogólna atmosfera w firmie jest dobra. W porównaniu do innych firm to życie biegnie tutaj spokojnie. Prezes jak widać się stara aby ta firma jeszcze stała. Można stwierdzić to po wszelkich inwestycjach w firmę, a nie w dywidendę.
1
spawacz 2016-04-06 11:14:33
Jaka dywidenda, skoro nie ma zysku a prezesunio znowu stratę przywalił i przed Walnym jakieś ochłapy rzucił, a inwestycji o kant spawarki rozbić skoro pieniedzy z nich nie ma.
1
Spawacz 2016-04-08 17:26:53
A walne już niedługo . a prezesunio chodzi jakiś inny.
1
Gość 2016-04-12 17:14:49
A wy co sądzicie o prezesie? I o zbliżającym się walnym
1
Krk 2016-04-19 14:29:09
Różni ludzie różne opinie ale zapamiętają was takimi jakimi jesteście bo jutra nie znacie...
Gość 2016-04-24 13:33:45
Ale wymowna wypowiedź na miarę wykształcenia wyższego
geta 2016-04-29 18:42:14
czyli co stagnacja po walnym ?. Ale szkoda . Amen
Gość 2016-04-29 22:50:12
I dalej zostajemy po staremu. .. i tkwimy w ...
3
geta 2016-05-01 13:57:10
Ależ nie mamy prezesa , dyrektora od nie za bardzo czego , dyrektorkę też nie wiadomo po co a nad wszystkim czuwa sekretarka . Tym bardziej, że ogólnie atmosfera w tym zakładzie pracy jest dobra jak napisał czukd .
2
Spawacz 2016-05-05 16:44:23
No tak sekretarka najważniejsza osoba w firmie. No ktoś musi trzymać rękę na pulsie. ( usunięte przez administratora )
1
kryptonim tokaż 2016-05-20 06:58:30
Szkoda że portal który ma oceniać pracę w firmie, zaczyna służyć do wylewania między pracowniczych żalów.
7
aleks 2016-07-05 09:32:44
gdyby ktoś miał problemy z rozszyfrowaniem skrótowej nazwy firmy - Grodkowskie Zakłady Wyrobów Metalowych SA, łątwiej może niektórym będzie ją znaleźć w internecie, a jako pracodawcę gorąco polecam.
Zostaw swoją opinię o GZWM - Grodków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GZWM