Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ERONTRANS SP. Z O.O


Oceniono 91 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
ERONTRANS SP. Z O.O
Grunwaldzka 64B
83-000 Pruszcz Gdański
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-11-20 22:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy w Woli Bykowskiej !!! pracowałem tam tydzień,zrezygnowałem i do dziś dnia nie dostałem wynagrodzenia.
zdjecie uzytkownika
plotek - 2014-11-21 19:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gość - 2014-11-20 22:50:47]:
bo wypłaty sa miesięczne... a nie tygodniowe. Co takiego właściwie się stało że zrezygnowałeś z pracy w Erontransie ? wydaje mi się , że musiałeś mieć jakiś naprawdę powazny powód... bo jeśli nie to tak naprawdę nie dziwie się pracodawcy że ten Cię zostawił bez kasy gdy Ty mu tak szybko uciekłeś ...
zdjecie uzytkownika
Yogas - 2014-11-29 15:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te wasze opinie i mam polewkę z was! Jerzdzę pod Eronem 4mc szczeże kto chce zarobić to zarobi! a to wasze narzekanie to za przeproszeniem wiecie co,,,wszadcie sobie głęboko!!!!!Spedytor jak wszędzie nieraz daje du.y. Są nieraz przestoje fakt ale nie takie aż dokuczliwe jeżdzę u siebie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się i to nie ra raz... Dostaje 10000zł mc +-1000zł po op[łatach lissengu wszystkiego 4000+-500zł na czysto nie wiem jak wy jeżdzicie ERON JEST OK JAK DLA MNIE!!!! tyg najmniej 2430km zrobie najmniej!
zdjecie uzytkownika
majeranek - 2014-12-06 00:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zapewnij mnie kolego, ze takie przychody bedziesz mial w kazdym miesiacu swojej pracy, a inni beda rowniez mieli podobne perspektywy- wtedy byloby mi latwiej w to uwierzyc. Poza tym, wyjasnij mi prosze na jakich zasadach podejmuje sie tam dzialalnosc, bo zawsze mialem co do tego ogromne watpliwosci. Dzieki za ewentualne ich rozwianie.
zdjecie uzytkownika
okradziony - 2014-12-12 22:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowca - 2014-10-29 08:03:50]:
piszesz w imieniu prezesa NIEWOLNIKU
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-12-16 11:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w odpowiedzi do [okradziony]mnie też okradli i jeszcze szantażują ciągle notami
zdjecie uzytkownika
Pele - 2014-12-19 20:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżdzę dla Erona prawie 9lat, jeśli komuś zależy na pracy i CHCE PRACOWAC to bedzie zadoolony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Pele - 2014-12-19 20:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżdzę dla Erona prawie 9lat, jeśli komuś zależy na pracy i CHCE PRACOWAC to bedzie zadoolony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
gregory - 2014-12-20 21:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pele, hej, a mozesz napisac coś więcej? co takiego jest w erontrans, że jestes tak bardzo zadowolony, jakieś argumenty? Jak tam jest z pensją, wszystko jest na czas? W ogóle to płaca jakąś podstawę i od kilometra, czy jak to dokładnie wygląda? Z góry dzięki za wszelkie informacje i życzę wszystkim wesołych świąt!
zdjecie uzytkownika
oszukana ale cwana - 2014-12-31 11:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pluszak - 2014-10-19 14:41:35]:
Ja jetsam na drodze sądowej od ponad roku. I zamierzam wygrać. Pracowałam w biurze w Woli Bykowskiej. Ostatniego wynagrodzenia nie płacą wcale. Teraz się debile odwołali, a mnie odsetki rosną...
zdjecie uzytkownika
czerkas - 2015-01-04 04:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukana ale cwana - 2014-12-31 11:20:01]:
może jednak odwołali się bo mają coś co pomoże im te sprawę wygrać. Nie cieszyłbym się na Twoim miejscu tak szybko. Czy po za @oszukana ale cwana, ktoś z Was miał podobną sytuację z niewypłaconą kasą ? tam wyżej czytałem o opóźnieniach , ale nie było mowy o tym , żeby kasa wcale na konta nie trafiała
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-01-07 11:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mnie też nie wypłacili ostatniej wypłaty,doprowadzili do zwolnienia wyrzucając mnie z samochodu potem nie dawali 3 tygodnie trasy i sam poszukałem innej pracy teraz szantażują mnie notami obciążającymi za odmowę pracy poto aby nie wypłacić kasy,to jest nagminna robota,kilku dziesięciu w roku i jest niezła suma,niewiem co z tym zrobić,ale na pewno nie odpuszczę
zdjecie uzytkownika
spedytor - 2015-01-28 12:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Składam papiery na spedytora. Czy ktoś wie ile spedytor zarabia i jakie są warunki?
Dziękuję z góry
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-01-29 11:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nie ma tych wszystkich danych na przykład w ogłoszeniu konkretnym? mam nadzieje, że sa tam informacje o zakresie obowiązków czy o wymaganiach tak naprawde.. dajcie znać jak sprawa wygląda, bo ja ich ogłoszeń nie widziałem jeszcze, ale jak faktycznie są takie wybrakowane oferty to sam już nie wiem.
zdjecie uzytkownika
bohdan - 2015-02-09 13:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pele - 2014-12-19 20:42:32]:
Ja pracowałem u nich prawie 6 lat, czasem było bardzo ciężko ale jak się chce to można sobie poradzić i nie zwolniłem się bo mnie oszukiwali ale z powodów zdrowotnych czyli zaniedbanej sprawy. I obecnie prawdopodobnie bym do nich wrócił.
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxxxxxxxx - 2015-02-12 10:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w erontransie nie jesteście kierowcami na papierze . operator sprzetu powiezonego to co innego nie kierowca.tam było tylu naiwnych ze stu mnij lub wiecej nie gra dla nich roli. no przynajmniej nie musicie o urlopie i wielu innych przyziemnych sprawach.
zdjecie uzytkownika
ceccce - 2015-02-13 15:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bohdan a możesz napisać jak to wszystko wygladało z Twojego punktu widzenia, bo skoro nie narzekasz na swoją byłą pracą (a to rzadko się zdarza) to naprawde się ceni. Jeżeli masz możliwość to składaj aplikace do nich. ja chce wiedzieć jeszcze jak wyglądała sprawa z wynagrodzeniem i czy ze współpracownikami można się spokojnie dogadać
zdjecie uzytkownika
ja też w sądzie - 2015-02-16 17:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukana ale cwana - 2014-12-31 11:20:01]:
Też jestem na drodze sądowej z Eronem. Oszukana ale cwana odezwij się katarina255@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Kazimierz - 2015-02-17 14:22:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżdżę tam od roku, ale teraz z tym koniec. Złodzieje i nic więcej na czterech kursach oszukali mnie ponad 600 zł. Powód? ryska na jakiejś klapie, która naprawa kosztowała 350 zł... dodatkowo obciążyli mnie kosztami paliwa bo podobno było 30 litrów mniej. A wszyscy wiedzą, że w tej firmie jedynymi osobami kradnącymi paliwo jest Pani Jolanta z panem Robertem. Przydupasy szefa. BARDZO NIE POLECAM PRACY W TEJ FIRMIE. Nie mam zamiaru włóczyć się po sądach, ale do Uwagi czy interwencji na pewno się zgłoszę !!! ZŁODZIEJE I NIC WIĘCEJ
zdjecie uzytkownika
Janek - 2015-02-17 15:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja też w sądzie - 2015-02-16 17:43:03]:
witam,
rozważam propozycję pracy u nich jako przewoźnik.
po tym co czytam mam watpliwosci czy podjąć tą pracę.
czy ktoś w Was pracowal u nich w podobnym charakterze ( przewoźnik krajowy z własnym autem).
prosze o Wasze opinie.
zdjecie uzytkownika
leo - 2015-02-22 23:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janek - 2015-02-17 15:08:29]:
praca ok kasa na czas
zdjecie uzytkownika
yaga - 2015-02-23 09:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w 100% wypłacalna firma, kasa zawsze na czas. zarobki na miarę obecnych czasów
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-25 19:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka kasa ok [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nic więcej,zwłaszcza na Woli Bykowskiej.
Kasa zawsze po terminie,
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-03-08
Żródło: Gowork.pl
Swarzędz
(wielkopolskie)
Erontrans, jeden z czołowych polskich operatorów logistycznych, z prawie 25-letnim doświadczeniem na rynku w branży TSL, w związku ze swoim ciągłym rozwojem, poszukuje kandydatów do pracy na opisane niżej stanowiska. Spedytor Krajowy / Międzynarodowy Miejsce pracy: Swarzędz Do zakresu obowiązków na tym stanowisku należy: bieżąca obsługa Klienta - pozyskiwanie, przyjmowanie zleceń oraz ich realizacja pozyskiwanie nowych K
zdjecie uzytkownika
stefan - 2015-03-02 13:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj xxx, miałeś złe doświadczenie niestety, natomiast ciekawi mnie z czego to wynikało?
może kulałeś jako pracownik, hm....?
ja zawsze mam pensję na czas
zdjecie uzytkownika
zyga - 2015-03-09 19:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest z dyspozytorami w Erontrans, ile zarabiają?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ERONTRANS SP. Z O.O
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ERONTRANS SP. Z O.O?
Zadaj pytanie