Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-03-18 11:08:55 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o ERONTRANS Sp.J. - Pruszcz Gdański. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
- 2009-05-19 22:54:29 odpowiedz | cytuj
Słowa kojarzące się z ERONTRANS Sp.J. ( rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako brak tego tematu u Szefa Atmosfera i ludzie tam pracujący są zdesperowni. Od jakiej stawki można negocjować pensję 1600pln
pinio - 2009-10-11 01:23:05 odpowiedz | cytuj
pracuję prawie rok .nie widze pszyszłości.od około 2 mies. jest jazda częsci pracowników z DELA w łodzi.2-óch z łodzi do rzepina a z tamtad do paryza następni.przesiadka ekipy w 20-30 min.ci co wysiadają czekają dalej niewiadomo na co.stawki obniżone od kwietnia.ci co jeżdżą na delu mają mało kilemoerów to mało zarabiaja
darek - 2009-10-27 03:56:33 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-11-01 18:30:49 odpowiedz | cytuj
darek - 2009-10-27 03:56:33Niema co liczyć na auto na stałe..Skakać się nauczysz...z rodziną wizyt nie planuj...Długie pauzy w hotelu Rzepin...no i przepału narobisz za który trzeba zapłaćić,,, licz kilometry...CHCESZ KUPOWAC ERONKOM PALIWO DOLACZ DO NAS PODWOJNE OBSADY NIEMASZ AUTA SKACZESZ JAK PIES Z AUTA NA AUTO GOSIA W RZEPINIE SPEDYTORZY TO NIEUDACZNIKI JAKO NOWY KIERO NIE LICZ NA KILOMETRY KILOMETRY MOWIE Z GORY ROBIA STARZY KIEROWCY I ODRAZU WEZ ROZWOD JAK JESTES ZONATY BO NIE BEDZIE CIE W DOMU DZIALALNOSC GOSPODARCZA A I OBCIAZAJA ZA BYLE CO FIRMA SUPER GORACO POLECAM
anonim - 2009-11-01 18:30:58 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-11-01 18:40:25 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-11-01 18:30:58

darek - 2009-10-27 03:56:33

MLODY KIEROWCO NIEDAJ SIE TEJ FIRMIE JESLI CIE OBCIAZA ZA PALIWO CZYLI DOSTANIESZ NOTE KIERUJ SPRAWE DO SADU WYGRASZ NAPEWNO TAK SAMO Z AUTEM JAK USZKODZISZ NIE DAJ SIE OBCIAZYC AUTA MAJA AUTOCASCO I JESZCZE JEDNO PRZESTRZEGAJ TACHA BO JAK DOSTANIESZ KARE 4TYS EURO TO ONI ZAPLACA ZA CIEBIE ALE JUZ JESTES ICH NIEWOLNIKIEM A ONI TAKICH UWIELBIAJA
anonim - 2009-11-01 18:40:29 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-11-01 18:30:58darek - 2009-10-27 03:56:33Niema co liczyć na auto na stałe..Skakać się nauczysz...z rodziną wizyt nie planuj...Długie pauzy w hotelu Rzepin...no i przepału narobisz za który trzeba zapłaćić,,, licz kilometry...bo wyplaty niebedzie...CHCESZ KUPOWAC ERONKOM PALIWO DOLACZ DO NAS PODWOJNE OBSADY NIEMASZ AUTA SKACZESZ JAK PIES Z AUTA NA AUTO SPISZ W BARAKU GOSIA W RZEPINIE SPEDYTORZY TO NIEUDACZNIKI JAKO NOWY KIERO NIE LICZ NA KILOMETRY KILOMETRY MOWIE Z GORY ROBIA STARZY KIEROWCY I ODRAZU WEZ ROZWOD JAK JESTES ZONATY BO NIE BEDZIE CIE W DOMU DZIALALNOSC GOSPODARCZA A I OBCIAZAJA ZA BYLE CO FIRMA SUPER GORACO POLECAMMLODY KIEROWCO NIEDAJ SIE TEJ FIRMIE JESLI CIE OBCIAZA ZA PALIWO CZYLI DOSTANIESZ NOTE KIERUJ SPRAWE DO SADU WYGRASZ NAPEWNO TAK SAMO Z AUTEM JAK USZKODZISZ NIE DAJ SIE OBCIAZYC AUTA MAJA AUTOCASCO I JESZCZE JEDNO PRZESTRZEGAJ TACHA BO JAK DOSTANIESZ KARE 4TYS EURO TO ONI ZAPLACA ZA CIEBIE [usunięte przez admina]
EXSPEDYTOR U ERONA - 2009-11-04 16:08:49 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-11-14 13:07:52 odpowiedz | cytuj
EXSPEDYTOR U ERONA - 2009-11-04 16:08:49BEZNADZIEJA. CAŁA KADRA ZARZADZAJACA TO RODZINA-[usunięte przez admina] A O BRAKU ZAPLECZA TYPU KUCHNIA, ZWYKŁA LODÓWKA MOŻNA TYLKO POMARZYĆ...WARTOŚCIOWI LUDZE WYTRZYMUJĄ MAX 2 LATA. pracuje w firmie 2 lata jest to moja pierwsza praca ... po studiach szukalam bardzo dlugo pracy studia skonczylam na panstwowej dobrej uczeli znam 3 jezyki biegle - i tylko w ERONTRANSIE dostalam prace ... pracuje w normalnej atmosferze normalnej dla tego typu pracy - transport spedycja .jest stresujaca praca i tego sie nie zmieni ... sprawdzalam w innych firmach place na tym samym poziomie ... i z tego co widze wielu kierowcow wraca do Erontransu jak i rowniez spedytorzy ktorzy probowali w innych firmach :)
anonim - 2009-11-14 13:14:44 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-11-14 14:26:32 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-11-14 13:14:44 praca w transporcie jest stresujaca i wyczerpujaca pomysl nad zmiana typu pracy ... osoby zaczynajace pierwsza prace prosto po studiach startuja od takiej stawki ale w ciagu pol roku juz to sie zmienia ...jestem tego przykladem jesli chodzi o rozwoj to ktos kto nie chce sie rozwijac albo nie potrafi nigdy tego nie zrobi ja nie czuje zebym nie nie rozwijala ... a widze wieksze perspektywy .... jmloda jestes kolezanko jeszcze cie nauczysz w tej firmie a ci co wracaja to sa typowe buraki namawiaja wszystkich do zwolnien
Waldi - 2009-11-20 21:09:34 odpowiedz | cytuj
witam, to jakie w koncu sa zarobki? 2500zł sie wyciagnie bez problemu?, chodzi oczywiście o prace spedytora.
IRLANDIA - 2009-11-26 20:21:20 odpowiedz | cytuj
Najlepiej to opierniczać paliwo i to jak najwięcej bo i tak za nie płacisz. [usunięte przez admina]
STARY KIEROWCA - 2009-11-26 20:26:38 odpowiedz | cytuj
konski łep to [usunięte przez admina].cała rodzinka za złotówkę poniesie cię na plecach do Gdyńi . Za wszystko trzeba becelować Jednym słowem [usunięte przez admina] Mało powiedziane [usunięte przez admina] LUDZIE NIE IDZCIE TAM PRACOWAĆ . NIECH ICH DEL WPIE.......
Były Kierowca - 2009-11-26 20:31:34 odpowiedz | cytuj
Pracowałem prawie 5 lat i sam odczułem na własnej skórze jak [usunięte przez admina] To prosty rachunek, jeżeli kierowców mają 100 a myślę że tylu mają to jak [usunięte przez admina] urwie każdemu po 100ce miesięcznie to ma 100 banieczek dla siebie I jak myślicie , niezły biznesik co?
Były pracownik - 2009-11-26 20:42:13 odpowiedz | cytuj
Dokładnie jak ktoś napisał młoda jesteś i jeszcze poznasz firmę z tej innej strony. A ci co wracają to naprawdę [usuniete przez admian]. Na takich to oni jadą jak na [usuniete przez admina]
PIJANY I KRADNACY KIEROWCO...... - 2009-11-27 19:37:33 odpowiedz | cytuj
współpracuje z wami KIEROWCAMI w tej firmie polowa z was to [usunięte przez admina] ( oczywiscie sa ci ktorzy potrafia solidnie pracowac i tacy zarabiaja ) spedytorom ciezko sie wspolpracuje z pijanymi kierowcami badz takimi ktorzy kradna .... nikt was nie trzyma zmiencie prace nie jestescie jedyni na wasze miejsce znajda sie nowi ... duzo kierowcow wrocilo z za granicy ... i czeka na prace :)
PRACOWNIK.... - 2009-11-27 20:03:14 odpowiedz | cytuj
UWAZAM ZE WSZEDZIE JEST TAK SAMO - PRAWDA JEST TAKA ZE CIEZKO JEST ZNALESC TERAZ PRACE I TO TAKA ZEBY WSZYSTKO PASOWALO ..... NIKT NAS DO NICZEGO NIE ZMUSZA CHCEMY TO ZMIENIAMY JAK JEST NAM ZLE WIDOCZNIE NIE JEST AZ TAK ZLE SKORO PRACUEMY TU ...NIEWIADOMO JAK TO WYGLADA Z DRUGIEJ STR ...NIEMA CO SIE WYPOWIADAC ....

BYLEM PRZY SYTUACJACH GDZIE DUZO OS DOSTALO SZANSE MIMO ZE JA BYM JEJ NIE DAL ...A Z DRUGIEJ STR PILNUJE SIE TAM ZASAD ....CHYBA NORMALNE ... NIE WIEM CZY BYM CHCIAL MIEC TAKI INTERES MYSLE ZE TO DUZY STRESS I RYZYKO .... SAMO TO WSZYSTKO SIE NIE ZROBILO TAKA JEST PRAWDA - I MYSLE ZE TO NIE ZASLUGA TYLKO KIEROWCOW ,ANI TYLKO SPEDYTOROW KTOS TO MUSIAL WYMYSLEC PRZYPILNOWAC I WZIASC TE RYZYKO .... SKORO TAK PISZECIE CZEMU SAMI NIE ZARYZYKOWALISCIE TE 15 CZY 20 LAT TEMU .....NIE MA CO BYC ZAWISTNYM I NIESPRAWIEDLIWYM ......JAK MI NIE BEDZIE PASOWALO TO ODEJDE ...ALE JAK NARAZIE NIE MAM TAKIEGO ZAMIARU ...
stary kierowca - 2009-11-27 21:05:41 odpowiedz | cytuj
I ta pijana kadra kierowców codziennie wykonuje swoje obowiązki Więc kolego nie pisz takich kocopołów.Jak Tobie tak dobrze to życzę Ci wielu lat [usunięte przez admina].
IRLANDIA - 2009-12-06 21:28:22 odpowiedz | cytuj
Co tu dużo pisać.[usuniete przez admina]
anka - 2009-12-06 23:54:07 odpowiedz | cytuj
dziadostwo
PRACUJE 8 LAT - 2009-12-13 08:33:53 odpowiedz | cytuj
anka - 2009-12-06 23:54:07dziadostwoTA AKURAT BO UWIEZE ZE JEST DUZO KIEROWCOW NA NASZE MIEJSCA SA ALE TACY ZE JUZ NA SWIECKU WYSIADAJA BO SIE BOJA A CI CO POWRACALI TO NAPRAWDE [[usuniete przez admina] I CI Z ANGLI I TYCH SZESCIU WIEMY O KIM MOWA BEZ NAZWISK CIEKAWY JESTEM DLACZEGO 2_GO STYCZNIA ERONY IMPREZE DLA KIEROWCOW ORGANIZUJA TAK 02.01.2010 SZOK CO ILE LAT JUZ TAKIEGO CZEGOS NIE ORGANIZOWALI CHYBA GRUNT PALI SIE POD NOGAMI JA WSZYSTKO ROZUMIEM WIEM ZE SAMI TO OSIAGNELI ALE NIECH BEDA LUDZMI DO KONCA NIECH PLACA DIETY ZA TEN RZEPIN I ZA TE PRZELOTU Z PRUSZCZA DO RZEPINA JA POTRAFIE W MIESIACU STRACIC 2,5 TYS. KILOMETROW A TO JEST BARDZO DUZO A W SKALI MIESIACA 8 DNI PRZESPAC W RZEPINIE JAK BY JESZCZE ZADZIL PAN HENIEK TO BY TAKIEGO DZIADOSTWA NIE BYLO
anonim - 2009-12-13 08:38:37 odpowiedz | cytuj
PRACUJE 8 LAT - 2009-12-13 08:33:53anka - 2009-12-06 23:54:07dziadostwoTA AKURAT BO UWIEZE ZE JEST DUZO KIEROWCOW NA NASZE MIEJSCA SA ALE TACY ZE JUZ NA SWIECKU WYSIADAJA BO SIE BOJA A CI CO POWRACALI TO NAPRAWDE [usunięte przez admina] I CI Z ANGLI I TYCH SZESCIU WIEMY O KIM MOWA BEZ NAZWISK CIEKAWY JESTEM DLACZEGO 2_GO STYCZNIA ERONY IMPREZE DLA KIEROWCOW ORGANIZUJA TAK 02.01.2010 SZOK CO ILE LAT JUZ TAKIEGO CZEGOS NIE ORGANIZOWALI CHYBA GRUNT PALI SIE POD NOGAMI JA WSZYSTKO ROZUMIEM WIEM ZE SAMI TO OSIAGNELI ALE NIECH BEDA LUDZMI DO KONCA NIECH PLACA DIETY ZA TEN RZEPIN I ZA TE PRZELOTU Z PRUSZCZA DO RZEPINA JA POTRAFIE W MIESIACU STRACIC 2,5 TYS. KILOMETROW A TO JEST BARDZO DUZO A W SKALI MIESIACA 8 DNI PRZESPAC W RZEPINIE JAK BY JESZCZE ZADZIL PAN HENIEK TO BY TAKIEGO DZIADOSTWA NIE BYLO POWIEM TAK TROCHE LUDZI JUZ ODESZLO A DO KONCA STYCZNIA DUZO ODEJDZIE PONIEWAZ MAJA CHLOPAKI 2 MIESIECZNE WYPOWIEDZENIE
anonim - 2009-12-13 19:03:44 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-12-13 08:38:37PRACUJE 8 LAT - 2009-12-13 08:33:53anka - 2009-12-06 23:54:07[usunięte przez admina]TA AKURAT BO UWIEZE ZE JEST DUZO KIEROWCOW NA NASZE MIEJSCA SA ALE TACY ZE JUZ NA SWIECKU WYSIADAJA BO SIE BOJA A CI CO POWRACALI TO NAPRAWDE [usuniete przez admina]I CI Z ANGLI I TYCH SZESCIU WIEMY O KIM MOWA BEZ NAZWISK CIEKAWY JESTEM DLACZEGO 2_GO STYCZNIA ERONY IMPREZE DLA KIEROWCOW ORGANIZUJA TAK 02.01.2010 SZOK CO ILE LAT JUZ TAKIEGO CZEGOS NIE ORGANIZOWALI CHYBA GRUNT PALI SIE POD NOGAMI JA WSZYSTKO ROZUMIEM WIEM ZE SAMI TO OSIAGNELI ALE NIECH BEDA LUDZMI DO KONCA NIECH PLACA DIETY ZA TEN RZEPIN I ZA TE PRZELOTU Z PRUSZCZA DO RZEPINA JA POTRAFIE W MIESIACU STRACIC 2,5 TYS. KILOMETROW A TO JEST BARDZO DUZO A W SKALI MIESIACA 8 DNI PRZESPAC W RZEPINIE JAK BY JESZCZE ZADZIL PAN HENIEK TO BY TAKIEGO [usunięte przez admina] NIE BYLO POWIEM TAK TROCHE LUDZI JUZ ODESZLO A DO KONCA STYCZNIA DUZO ODEJDZIE PONIEWAZ MAJA CHLOPAKI 2 MIESIECZNE WYPOWIEDZENIE CYTAT DO [ususnięte przez admina] KIEROWCO [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] CI W [usuniete przez admina] JESTES [usunięte przez admina]CZYLI JESTES FRAJER NAPISZ KSYWE A CIE [usuniete przez admina] ZNAJDA I CIE DOJADA ONI MAJA TAKIE WLASNIE WTYKI KTORA TY JESTES TY [usuniete przez admina] MYSLISZ ZE PREMIE DOSTANIESZ ALBO SKANIE A MOZE DAFA W GLOBIE PRZYJDZIE CZAS NA CIEBIE TY [usuniete przez admina]
x