Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ERONTRANS SP. Z O.O

zdjecie uzytkownika
Pele - 2014-12-19 20:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżdzę dla Erona prawie 9lat, jeśli komuś zależy na pracy i CHCE PRACOWAC to bedzie zadoolony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Pele - 2014-12-19 20:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżdzę dla Erona prawie 9lat, jeśli komuś zależy na pracy i CHCE PRACOWAC to bedzie zadoolony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
gregory - 2014-12-20 21:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pele, hej, a mozesz napisac coś więcej? co takiego jest w erontrans, że jestes tak bardzo zadowolony, jakieś argumenty? Jak tam jest z pensją, wszystko jest na czas? W ogóle to płaca jakąś podstawę i od kilometra, czy jak to dokładnie wygląda? Z góry dzięki za wszelkie informacje i życzę wszystkim wesołych świąt!
zdjecie uzytkownika
oszukana ale cwana - 2014-12-31 11:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pluszak - 2014-10-19 14:41:35]:
Ja jetsam na drodze sądowej od ponad roku. I zamierzam wygrać. Pracowałam w biurze w Woli Bykowskiej. Ostatniego wynagrodzenia nie płacą wcale. Teraz się debile odwołali, a mnie odsetki rosną...
zdjecie uzytkownika
czerkas - 2015-01-04 04:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukana ale cwana - 2014-12-31 11:20:01]:
może jednak odwołali się bo mają coś co pomoże im te sprawę wygrać. Nie cieszyłbym się na Twoim miejscu tak szybko. Czy po za @oszukana ale cwana, ktoś z Was miał podobną sytuację z niewypłaconą kasą ? tam wyżej czytałem o opóźnieniach , ale nie było mowy o tym , żeby kasa wcale na konta nie trafiała
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-01-07 11:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mnie też nie wypłacili ostatniej wypłaty,doprowadzili do zwolnienia wyrzucając mnie z samochodu potem nie dawali 3 tygodnie trasy i sam poszukałem innej pracy teraz szantażują mnie notami obciążającymi za odmowę pracy poto aby nie wypłacić kasy,to jest nagminna robota,kilku dziesięciu w roku i jest niezła suma,niewiem co z tym zrobić,ale na pewno nie odpuszczę
zdjecie uzytkownika
spedytor - 2015-01-28 12:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Składam papiery na spedytora. Czy ktoś wie ile spedytor zarabia i jakie są warunki?
Dziękuję z góry
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-01-29 11:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nie ma tych wszystkich danych na przykład w ogłoszeniu konkretnym? mam nadzieje, że sa tam informacje o zakresie obowiązków czy o wymaganiach tak naprawde.. dajcie znać jak sprawa wygląda, bo ja ich ogłoszeń nie widziałem jeszcze, ale jak faktycznie są takie wybrakowane oferty to sam już nie wiem.
zdjecie uzytkownika
bohdan - 2015-02-09 13:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pele - 2014-12-19 20:42:32]:
Ja pracowałem u nich prawie 6 lat, czasem było bardzo ciężko ale jak się chce to można sobie poradzić i nie zwolniłem się bo mnie oszukiwali ale z powodów zdrowotnych czyli zaniedbanej sprawy. I obecnie prawdopodobnie bym do nich wrócił.
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxxxxxxxx - 2015-02-12 10:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w erontransie nie jesteście kierowcami na papierze . operator sprzetu powiezonego to co innego nie kierowca.tam było tylu naiwnych ze stu mnij lub wiecej nie gra dla nich roli. no przynajmniej nie musicie o urlopie i wielu innych przyziemnych sprawach.
zdjecie uzytkownika
ceccce - 2015-02-13 15:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bohdan a możesz napisać jak to wszystko wygladało z Twojego punktu widzenia, bo skoro nie narzekasz na swoją byłą pracą (a to rzadko się zdarza) to naprawde się ceni. Jeżeli masz możliwość to składaj aplikace do nich. ja chce wiedzieć jeszcze jak wyglądała sprawa z wynagrodzeniem i czy ze współpracownikami można się spokojnie dogadać
zdjecie uzytkownika
ja też w sądzie - 2015-02-16 17:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukana ale cwana - 2014-12-31 11:20:01]:
Też jestem na drodze sądowej z Eronem. Oszukana ale cwana odezwij się katarina255@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Kazimierz - 2015-02-17 14:22:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżdżę tam od roku, ale teraz z tym koniec. Złodzieje i nic więcej na czterech kursach oszukali mnie ponad 600 zł. Powód? ryska na jakiejś klapie, która naprawa kosztowała 350 zł... dodatkowo obciążyli mnie kosztami paliwa bo podobno było 30 litrów mniej. A wszyscy wiedzą, że w tej firmie jedynymi osobami kradnącymi paliwo jest Pani Jolanta z panem Robertem. Przydupasy szefa. BARDZO NIE POLECAM PRACY W TEJ FIRMIE. Nie mam zamiaru włóczyć się po sądach, ale do Uwagi czy interwencji na pewno się zgłoszę !!! ZŁODZIEJE I NIC WIĘCEJ
zdjecie uzytkownika
Janek - 2015-02-17 15:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja też w sądzie - 2015-02-16 17:43:03]:
witam,
rozważam propozycję pracy u nich jako przewoźnik.
po tym co czytam mam watpliwosci czy podjąć tą pracę.
czy ktoś w Was pracowal u nich w podobnym charakterze ( przewoźnik krajowy z własnym autem).
prosze o Wasze opinie.
zdjecie uzytkownika
leo - 2015-02-22 23:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janek - 2015-02-17 15:08:29]:
praca ok kasa na czas
zdjecie uzytkownika
yaga - 2015-02-23 09:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w 100% wypłacalna firma, kasa zawsze na czas. zarobki na miarę obecnych czasów
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-25 19:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka kasa ok [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nic więcej,zwłaszcza na Woli Bykowskiej.
Kasa zawsze po terminie,
zdjecie uzytkownika
stefan - 2015-03-02 13:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj xxx, miałeś złe doświadczenie niestety, natomiast ciekawi mnie z czego to wynikało?
może kulałeś jako pracownik, hm....?
ja zawsze mam pensję na czas
zdjecie uzytkownika
zyga - 2015-03-09 19:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A jak jest z dyspozytorami w Erontrans, ile zarabiają?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-06 07:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
bogdan - 2015-06-06 07:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stworzyc liste kto tam juz pracował to długość od gdańska do zakopanego
zdjecie uzytkownika
bogdan - 2015-06-06 07:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
stworzyc liste kto tam juz pracował to długość od gdańska do zakopanego
zdjecie uzytkownika
kermi - 2015-06-21 12:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kazimierz - 2015-02-17 14:22:42]:
masz facet rację!!!!!!!!!11
zdjecie uzytkownika
fundi - 2015-06-22 20:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma co narzekać na pracę w Erontrans sp.z.o.o. Oprócz tych negatywnych opinii, są też te pozytywne, więc ludzie, którzy są zainteresowani pracą w tej firmie mogą aplikować na miejsce pracy jako spedytor w Pruszczu Gdańskim - link z ofertą pracy : (http://www.gowork.pl/praca_podglad,5914881?keywords=®ion=pruszcz%20gdanski)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-23 08:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
yaga - 2015-06-23 08:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem tak - jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził. więc kto chce pracować to tak właśnie będzie. znam całą masę ludzi po prostu nie zadowolonych z życia, a to chyba tylko dlatego, że zapominają co w życiu ważne.
zdjecie uzytkownika
transport - 2015-07-06 17:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wiem ,czy niema już jakiś kontroli żeby mogli nadal działać takie firmy ;powinni ich zamknąć zabrać majątek i oddać pieniądze tym których oszukali,a te wpisy pozytywne sami sobie piszą
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ERONTRANS SP. Z O.O
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ERONTRANS SP. Z O.O?
Zadaj pytanie
alert