Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: ERONTRANS SP. Z O.O

zdjecie uzytkownika
kelly - 2014-04-15 19:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jesli chodzi o jazdę to powinieneś być zorientowany, że obecnie można prowadzić kilka godzin, a potem trzeba robić przerwy
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-06-09 07:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
panowie odradzam erontrans jako pracodawcę ,praca na umowę o dzieło ,działalność gospodarczą,już mówi o nędznych zamiarach firmy,pracowałem tam zostałem oszukany,odradzam.
zdjecie uzytkownika
tango - 2014-06-27 22:26:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kierowca - 2014-06-09 07:38:05]:
ale w jaki sposób Ciebie wykołowali ? zrobili to w jakiś sprytny sposób czy Ty może czegoś nie dopilnowałeś?
zdjecie uzytkownika
trans jak - 2014-07-08 17:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Jak jeździ sie u erona ze swoim sprzętem?
zdjecie uzytkownika
BRUMBRUM - 2014-07-24 23:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
u erona jeździ się, ale tylko tyle. Nie zarabia się. Jeździłem..... ale u innych też nie wiele lepiej. eron to poziom cenowy waltera.
zdjecie uzytkownika
reper - 2014-09-08 18:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BRUMBRUM - 2014-07-24 23:20:35]:
to dziwne , że się tu nie zarabia skoro wymagania co do swoich spedytorów mają w Erontransie dużo wyższe niż u jakiegokolwiek innego pracodawcy. Nie wystarczy przyjść tu jak do innych tylko z samymi dobrymi chęciami. Należy mieć przynajmniej dwa lata doświadczenia i bardzo dobry angielski... szczególni ten drugi warunek jest dla wielu trudny do przeskoczenia
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-09-10 16:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
eron doprowadza do zwolnienia kierowcy,zmieniając mu ciągle partnerów lub samochody,wymuszając tym samym odejście kierowcy do innej pracy. wtedy zabiera mu ostatnie wynagrodzenie,jest takich cwanych posunięć co najmniej kilkanaście w roku ja jestem tego przykładem.nabór na kierowców jest cały czas przyjmują wszystkich,bez doświadczenia już to mówi za siebie jaka to firma.odradzam
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-09-29 00:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowca - 2014-09-10 16:58:40]:
skoro przyjmują tak kogokolwiek to po co mieliby zamieszczać takie wymagania o jakich chociażby pisał @reper ? coś tu się wszystko nie do końca trzyma kupy... choć pewnie nie byłoby tych negatywów gdyby firma była całkowicie czysta. Tylko weź tu teraz bądź mądry które z tych postów są prawdziwe , a które nie
zdjecie uzytkownika
Jarek80 - 2014-10-01 18:02:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jako kierowca, który do niedawna jeszcze u nich pracował (przez 3 lata, zarówno umowy jak i działalność) mogę z czystym sumieniem potwierdzić, że negatywne opinie mają pełne uzasadnienie. zmienianie samochodów, partnerów, niskie stawki, kilkudniowe przestoje, noty za wszystko co tylko jest możliwe to standard. Jedynym ich plusem przez pewien czas było terminowe wypłacanie wynagrodzenia ale i to się zmieniło. Oczywiście zabieranie ostatniej wypłaty przy wypowiedzeniu umowy przez kierowce to też normalne (swoją drogą dziwne, że nie każą jeszcze dopłacać). A jeśli chodzi o ich wymagania to chyba wiadome, że poszukują kierowców z doświadczeniem, z dobrą znajomością jezyków itp itd, a prawda jest taka, że biorą wszystkich "prosto z ulicy", przez ostatnie miesiace tak duża ilość kierowców odeszła, wypowiedzenia ciągle wpływają, a umowy się poodpisywało, frachtów się nabrało a teraz sra się pod siebie bo premię uciekają. Na szczególne wspomnienie zasługuje kierownik działu transportu, który wziął się chyba za zarządzanie całą firmą co doprowadziło do tego, że jeżeli kierowca znajdzie cokolwiek to od razu spieprza z tej firmy. Szanowny pan kierownik każe ludziom pisać wypowiedzenia a dyspozytorzy proszą o ich wycofanie bo nie ma kto tras robić, to już mówi samo za siebie. Unikajcie tej "firmy chachmęt" jak ognia. Niestety moja przygoda z nimi potrwa zapewne jescze kilka lat bo na pewno spotkamy się w sądzie
zdjecie uzytkownika
pluszak - 2014-10-19 14:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej, a czy właściwie możecie powiedzieć czy kogoś obecnie w Erontransie szukają? miałem w swoim życiu już do czynienia z transportem morskim, ale nie mam niestety wieloletniego doświadczenia którego zazwyczaj takie firmy oczekują. W związku z tym czy jest właściwie sens aplikować obecnie do erontransu ?
zdjecie uzytkownika
on - 2014-10-20 12:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
witam ja pracuje od kilku tyg w tej firmie i firmyz piotrkowa tryb nie polecam pracuja tam same lenie nowy pracownik jest wykorzystywany pracuje tam wielki leb taka ksywka kolesia z wolborza taka z niego podla osoba na zmianie macie 3 lub 4 osoby na rano sa 3 w tym 1 nowa osoba tylko pracuje bo starsi pracownicy nic nie robija nic im sie niechce a ty zapierdizleasz za 3 osoby a dostajesz na reke 1600zl niema szans zarobic wiecej bo niema zadnych premi

pozdrawiam i odradzam pracy
zdjecie uzytkownika
jaś - 2014-10-22 19:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrawiam i odradzam pracy, co to jest za wpis. miałeś złe doświadczenia chłopie i tyle. pracuję dość długo w Erontrans żeby zdementować Twą opinię. kto chce pracować to zawsze się dogada. ja jestem zadowolony i polecam. spoko firma
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-10-29 08:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałem u nich 2 lata to zwykli wyzyskiwacze i oszuści szantażują ciągle notami można narobić sobie kłopotów z nimi, każdy dla nich to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i pijak odradzam pracy u nich
zdjecie uzytkownika
księgowa - 2014-10-29 19:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
hej, właśnie dzisiaj otrzymałam zaproszenie na rozmowę w sprawie pracy w dziale księgowości w Erontransie. Czy ktoś mógłby napisać mi jak wygląda praca w tym dziale w tej firmie i czego można spodziewać się na rozmowie o pracę. Serdecznie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
yaga - 2014-10-30 11:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
większość z tych wpisów mija się z prawdą. ludzie, którzy szukają łatwej i przyjemnej pracy za nielką kasę. JAK TO MÓWIĄ DUŻO ZAROBIĆ I SIĘ NIE NAROBIĆ.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-10-30 14:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawiązując do poprzedniego wpisu ,,yaga,, to nie prawda a zwłaszcza w większości nie wszyscy to lenie i nieroby. a te wpisy w przytłaczającej liczbie to prawda i ciebie wkrótce wykiwają to kwestia czasu poz.
zdjecie uzytkownika
byly - 2014-11-04 09:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystkie negatywne opinie to prawda sam jeździłem u nich 2 lata z początku ok a później masz sody itd a oni obniżają za paliwo nie pojedziesz obciążenia dosłownie za wszystko jeśli nie Chcesz robić za darmo to nie idź tam a osoby które chwala to te co zaglądają i jeżdżą na Anglię
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-07 16:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
można się tam do nich załapać do transportu morskiego? mam już doświadczenie pewne, trochę się pływało. ewentualnie jeśli się da to jakie kursy i za jakie stawki wchodzą w grę? czy do takiej roboty trzeba mieć koniecznie zaświadczenie o niekaralności? na stronie jest zakładka fracht morski więc nadzieję na pracę mam jaką chcę
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-11-20 22:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam pracy w Woli Bykowskiej !!! pracowałem tam tydzień,zrezygnowałem i do dziś dnia nie dostałem wynagrodzenia.
zdjecie uzytkownika
plotek - 2014-11-21 19:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gość - 2014-11-20 22:50:47]:
bo wypłaty sa miesięczne... a nie tygodniowe. Co takiego właściwie się stało że zrezygnowałeś z pracy w Erontransie ? wydaje mi się , że musiałeś mieć jakiś naprawdę powazny powód... bo jeśli nie to tak naprawdę nie dziwie się pracodawcy że ten Cię zostawił bez kasy gdy Ty mu tak szybko uciekłeś ...
zdjecie uzytkownika
Yogas - 2014-11-29 15:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te wasze opinie i mam polewkę z was! Jerzdzę pod Eronem 4mc szczeże kto chce zarobić to zarobi! a to wasze narzekanie to za przeproszeniem wiecie co,,,wszadcie sobie głęboko!!!!!Spedytor jak wszędzie nieraz daje du.y. Są nieraz przestoje fakt ale nie takie aż dokuczliwe jeżdzę u siebie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się i to nie ra raz... Dostaje 10000zł mc +-1000zł po op[łatach lissengu wszystkiego 4000+-500zł na czysto nie wiem jak wy jeżdzicie ERON JEST OK JAK DLA MNIE!!!! tyg najmniej 2430km zrobie najmniej!
zdjecie uzytkownika
majeranek - 2014-12-06 00:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zapewnij mnie kolego, ze takie przychody bedziesz mial w kazdym miesiacu swojej pracy, a inni beda rowniez mieli podobne perspektywy- wtedy byloby mi latwiej w to uwierzyc. Poza tym, wyjasnij mi prosze na jakich zasadach podejmuje sie tam dzialalnosc, bo zawsze mialem co do tego ogromne watpliwosci. Dzieki za ewentualne ich rozwianie.
zdjecie uzytkownika
okradziony - 2014-12-12 22:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kierowca - 2014-10-29 08:03:50]:
piszesz w imieniu prezesa NIEWOLNIKU
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-12-16 11:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w odpowiedzi do [okradziony]mnie też okradli i jeszcze szantażują ciągle notami
zdjecie uzytkownika
Pele - 2014-12-19 20:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżdzę dla Erona prawie 9lat, jeśli komuś zależy na pracy i CHCE PRACOWAC to bedzie zadoolony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Pele - 2014-12-19 20:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżdzę dla Erona prawie 9lat, jeśli komuś zależy na pracy i CHCE PRACOWAC to bedzie zadoolony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
gregory - 2014-12-20 21:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pele, hej, a mozesz napisac coś więcej? co takiego jest w erontrans, że jestes tak bardzo zadowolony, jakieś argumenty? Jak tam jest z pensją, wszystko jest na czas? W ogóle to płaca jakąś podstawę i od kilometra, czy jak to dokładnie wygląda? Z góry dzięki za wszelkie informacje i życzę wszystkim wesołych świąt!
zdjecie uzytkownika
oszukana ale cwana - 2014-12-31 11:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pluszak - 2014-10-19 14:41:35]:
Ja jetsam na drodze sądowej od ponad roku. I zamierzam wygrać. Pracowałam w biurze w Woli Bykowskiej. Ostatniego wynagrodzenia nie płacą wcale. Teraz się debile odwołali, a mnie odsetki rosną...
zdjecie uzytkownika
czerkas - 2015-01-04 04:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukana ale cwana - 2014-12-31 11:20:01]:
może jednak odwołali się bo mają coś co pomoże im te sprawę wygrać. Nie cieszyłbym się na Twoim miejscu tak szybko. Czy po za @oszukana ale cwana, ktoś z Was miał podobną sytuację z niewypłaconą kasą ? tam wyżej czytałem o opóźnieniach , ale nie było mowy o tym , żeby kasa wcale na konta nie trafiała
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-01-07 11:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mnie też nie wypłacili ostatniej wypłaty,doprowadzili do zwolnienia wyrzucając mnie z samochodu potem nie dawali 3 tygodnie trasy i sam poszukałem innej pracy teraz szantażują mnie notami obciążającymi za odmowę pracy poto aby nie wypłacić kasy,to jest nagminna robota,kilku dziesięciu w roku i jest niezła suma,niewiem co z tym zrobić,ale na pewno nie odpuszczę
zdjecie uzytkownika
spedytor - 2015-01-28 12:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Składam papiery na spedytora. Czy ktoś wie ile spedytor zarabia i jakie są warunki?
Dziękuję z góry
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-01-29 11:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a nie ma tych wszystkich danych na przykład w ogłoszeniu konkretnym? mam nadzieje, że sa tam informacje o zakresie obowiązków czy o wymaganiach tak naprawde.. dajcie znać jak sprawa wygląda, bo ja ich ogłoszeń nie widziałem jeszcze, ale jak faktycznie są takie wybrakowane oferty to sam już nie wiem.
zdjecie uzytkownika
bohdan - 2015-02-09 13:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pele - 2014-12-19 20:42:32]:
Ja pracowałem u nich prawie 6 lat, czasem było bardzo ciężko ale jak się chce to można sobie poradzić i nie zwolniłem się bo mnie oszukiwali ale z powodów zdrowotnych czyli zaniedbanej sprawy. I obecnie prawdopodobnie bym do nich wrócił.
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxxxxxxxx - 2015-02-12 10:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w erontransie nie jesteście kierowcami na papierze . operator sprzetu powiezonego to co innego nie kierowca.tam było tylu naiwnych ze stu mnij lub wiecej nie gra dla nich roli. no przynajmniej nie musicie o urlopie i wielu innych przyziemnych sprawach.
zdjecie uzytkownika
ceccce - 2015-02-13 15:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bohdan a możesz napisać jak to wszystko wygladało z Twojego punktu widzenia, bo skoro nie narzekasz na swoją byłą pracą (a to rzadko się zdarza) to naprawde się ceni. Jeżeli masz możliwość to składaj aplikace do nich. ja chce wiedzieć jeszcze jak wyglądała sprawa z wynagrodzeniem i czy ze współpracownikami można się spokojnie dogadać
zdjecie uzytkownika
ja też w sądzie - 2015-02-16 17:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukana ale cwana - 2014-12-31 11:20:01]:
Też jestem na drodze sądowej z Eronem. Oszukana ale cwana odezwij się katarina255@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Kazimierz - 2015-02-17 14:22:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżdżę tam od roku, ale teraz z tym koniec. Złodzieje i nic więcej na czterech kursach oszukali mnie ponad 600 zł. Powód? ryska na jakiejś klapie, która naprawa kosztowała 350 zł... dodatkowo obciążyli mnie kosztami paliwa bo podobno było 30 litrów mniej. A wszyscy wiedzą, że w tej firmie jedynymi osobami kradnącymi paliwo jest Pani Jolanta z panem Robertem. Przydupasy szefa. BARDZO NIE POLECAM PRACY W TEJ FIRMIE. Nie mam zamiaru włóczyć się po sądach, ale do Uwagi czy interwencji na pewno się zgłoszę !!! ZŁODZIEJE I NIC WIĘCEJ
zdjecie uzytkownika
Janek - 2015-02-17 15:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja też w sądzie - 2015-02-16 17:43:03]:
witam,
rozważam propozycję pracy u nich jako przewoźnik.
po tym co czytam mam watpliwosci czy podjąć tą pracę.
czy ktoś w Was pracowal u nich w podobnym charakterze ( przewoźnik krajowy z własnym autem).
prosze o Wasze opinie.
zdjecie uzytkownika
leo - 2015-02-22 23:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janek - 2015-02-17 15:08:29]:
praca ok kasa na czas
zdjecie uzytkownika
yaga - 2015-02-23 09:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w 100% wypłacalna firma, kasa zawsze na czas. zarobki na miarę obecnych czasów
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-25 19:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka kasa ok [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nic więcej,zwłaszcza na Woli Bykowskiej.
Kasa zawsze po terminie,
zdjecie uzytkownika
stefan - 2015-03-02 13:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj xxx, miałeś złe doświadczenie niestety, natomiast ciekawi mnie z czego to wynikało?
może kulałeś jako pracownik, hm....?
ja zawsze mam pensję na czas
zdjecie uzytkownika
zyga - 2015-03-09 19:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
A jak jest z dyspozytorami w Erontrans, ile zarabiają?
zdjecie uzytkownika
bogdan - 2015-06-06 07:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stworzyc liste kto tam juz pracował to długość od gdańska do zakopanego
zdjecie uzytkownika
bogdan - 2015-06-06 07:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
stworzyc liste kto tam juz pracował to długość od gdańska do zakopanego
zdjecie uzytkownika
kermi - 2015-06-21 12:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kazimierz - 2015-02-17 14:22:42]:
masz facet rację!!!!!!!!!11
zdjecie uzytkownika
fundi - 2015-06-22 20:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma co narzekać na pracę w Erontrans sp.z.o.o. Oprócz tych negatywnych opinii, są też te pozytywne, więc ludzie, którzy są zainteresowani pracą w tej firmie mogą aplikować na miejsce pracy jako spedytor w Pruszczu Gdańskim - link z ofertą pracy : (http://www.gowork.pl/praca_podglad,5914881?keywords=®ion=pruszcz%20gdanski)
zdjecie uzytkownika
yaga - 2015-06-23 08:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem tak - jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził. więc kto chce pracować to tak właśnie będzie. znam całą masę ludzi po prostu nie zadowolonych z życia, a to chyba tylko dlatego, że zapominają co w życiu ważne.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-02-01
Żródło: Gowork.pl
Tychy
(śląskie)
ERONTRANS to jeden z czołowych, polskich operatorów logistycznych, oferujący kompleksowe rozwiązania w zakresie frachtu drogowego, spedycji morskiej, usług celnych oraz logistyki, działający na rynku polskim i międzynarodowym od ponad 25 lat. Erontrans to także 14 terminali w Polsce, ponad 40  w Europie, oraz globalna sieć agentów morskich i lotniczych. W związku z bardzo dynamicznym rozwoje
zdjecie uzytkownika
transport - 2015-07-06 17:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wiem ,czy niema już jakiś kontroli żeby mogli nadal działać takie firmy ;powinni ich zamknąć zabrać majątek i oddać pieniądze tym których oszukali,a te wpisy pozytywne sami sobie piszą
zdjecie uzytkownika
zorro - 2015-10-22 22:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezu pelle to z jakiego powodu ty jestes zadowolony

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ERONTRANS SP. Z O.O!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ERONTRANS SP. Z O.O
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert