Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: ERONTRANS SP. Z O.O

zdjecie uzytkownika
Waldi - 2009-11-20 21:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
witam, to jakie w koncu sa zarobki? 2500zł sie wyciagnie bez problemu?, chodzi oczywiście o prace spedytora.
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK.... - 2009-11-27 20:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAZAM ZE WSZEDZIE JEST TAK SAMO - PRAWDA JEST TAKA ZE CIEZKO JEST ZNALESC TERAZ PRACE I TO TAKA ZEBY WSZYSTKO PASOWALO ..... NIKT NAS DO NICZEGO NIE ZMUSZA CHCEMY TO ZMIENIAMY JAK JEST NAM ZLE WIDOCZNIE NIE JEST AZ TAK ZLE SKORO PRACUEMY TU ...NIEWIADOMO JAK TO WYGLADA Z DRUGIEJ STR ...NIEMA CO SIE WYPOWIADAC ....

BYLEM PRZY SYTUACJACH GDZIE DUZO OS DOSTALO SZANSE MIMO ZE JA BYM JEJ NIE DAL ...A Z DRUGIEJ STR PILNUJE SIE TAM ZASAD ....CHYBA NORMALNE ... NIE WIEM CZY BYM CHCIAL MIEC TAKI INTERES MYSLE ZE TO DUZY STRESS I RYZYKO .... SAMO TO WSZYSTKO SIE NIE ZROBILO TAKA JEST PRAWDA - I MYSLE ZE TO NIE ZASLUGA TYLKO KIEROWCOW ,ANI TYLKO SPEDYTOROW KTOS TO MUSIAL WYMYSLEC PRZYPILNOWAC I WZIASC TE RYZYKO .... SKORO TAK PISZECIE CZEMU SAMI NIE ZARYZYKOWALISCIE TE 15 CZY 20 LAT TEMU .....NIE MA CO BYC ZAWISTNYM I NIESPRAWIEDLIWYM ......JAK MI NIE BEDZIE PASOWALO TO ODEJDE ...ALE JAK NARAZIE NIE MAM TAKIEGO ZAMIARU ...
zdjecie uzytkownika
miler - 2009-12-22 13:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obserwator - 2009-12-13 21:03:33

skąd w Was taka agresja koledzy..??

ja tam pracuje w eronie na magazynie i jest zajebiscie bynajmniej my na magazynie mamy zajebista kadre kierownikow i zawsze jak sie o cos poprosi to jest. trzeba tez wykazaac troche swojej inicjatywy w pracy... ja tam sobie chwale
zdjecie uzytkownika
lud - 2010-03-17 10:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Panowie jak się lepiej opłaca na działalnosci;za kilometr czy od fraktu
i ile za co powinno byc,Kto mi podpowie?
zdjecie uzytkownika
Gall - 2010-09-07 22:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Chcialem tam zlozyc papier ale widze ze chyba sie wstrzymam
zdjecie uzytkownika
brodaty - 2010-11-01 00:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu nie składasz podania. Złóż. Powiem tak, nie pracowałem w tej firmie i nie znam nikogo, kto pracował i tylko z ciekawości tu jestem na forum. Natomiast przejrzałem fora mojego obecnego i poprzedniego pracodawcy i powiem ci tak: najcześciej opinie wstawiają ci, którzy zostali zwolnieni bo byli słabi, alebo ci, których niedługo zwollnią. Ja tam nie pisałem na swoich pracodawców. Mogłoby sie coś zmienić, ale kurcze to ich firma oni decydują a mi jak źle to bez urazy odchodzę. Zadowoleni ludzie zazwyczaj nie maja czasu na takie pisanie bo mają rodziny i oprócz udanego życia zawodowego jeszcze osobiste, a to b. często idzie w parze.
zdjecie uzytkownika
driver - 2013-04-27 16:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej, szukam roboty jako kierowca. Jak sprawa wygląda z godzinami pracy? Jazda tylko w nocy, czy w dzień może też, bo tego nie napisaliście. Nocleg zapewniony (jakieś drobne na motel), czy w samochodzie? Myślicie, ze wezmą niedoświadczonego na stanowisko kierowcy, ledwo co zdałem prawo jazdy na Tira, ale na starych zasadach, więc mogę pracować jako kierowca.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-03-13 07:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jakie sa zarobki w erontrans na magazynie w woli bykowej ktos wie?
zdjecie uzytkownika
kelly - 2014-04-15 19:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jesli chodzi o jazdę to powinieneś być zorientowany, że obecnie można prowadzić kilka godzin, a potem trzeba robić przerwy
zdjecie uzytkownika
trans jak - 2014-07-08 17:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Jak jeździ sie u erona ze swoim sprzętem?
zdjecie uzytkownika
BRUMBRUM - 2014-07-24 23:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
u erona jeździ się, ale tylko tyle.(usunięte przez administratora) Jeździłem..... ale u innych też nie wiele lepiej. eron to poziom cenowy waltera.
zdjecie uzytkownika
reper - 2014-09-08 18:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BRUMBRUM - 2014-07-24 23:20:35]:
to dziwne , że się tu nie zarabia skoro wymagania co do swoich spedytorów mają w Erontransie dużo wyższe niż u jakiegokolwiek innego pracodawcy. Nie wystarczy przyjść tu jak do innych tylko z samymi dobrymi chęciami. Należy mieć przynajmniej dwa lata doświadczenia i bardzo dobry angielski... szczególni ten drugi warunek jest dla wielu trudny do przeskoczenia
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-09-29 00:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro przyjmują tak kogokolwiek to po co mieliby zamieszczać takie wymagania o jakich chociażby pisał @reper ? coś tu się wszystko nie do końca trzyma kupy... choć pewnie nie byłoby tych negatywów gdyby firma była całkowicie czysta. Tylko weź tu teraz bądź mądry które z tych postów są prawdziwe , a które nie
zdjecie uzytkownika
pluszak - 2014-10-19 14:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej, a czy właściwie możecie powiedzieć czy kogoś obecnie w Erontransie szukają? miałem w swoim życiu już do czynienia z transportem morskim, ale nie mam niestety wieloletniego doświadczenia którego zazwyczaj takie firmy oczekują. W związku z tym czy jest właściwie sens aplikować obecnie do erontransu ?
zdjecie uzytkownika
jaś - 2014-10-22 19:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrawiam i odradzam pracy, co to jest za wpis. miałeś złe doświadczenia chłopie i tyle. pracuję dość długo w Erontrans żeby zdementować Twą opinię. kto chce pracować to zawsze się dogada. ja jestem zadowolony i polecam. spoko firma
zdjecie uzytkownika
księgowa - 2014-10-29 19:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
hej, właśnie dzisiaj otrzymałam zaproszenie na rozmowę w sprawie pracy w dziale księgowości w Erontransie. Czy ktoś mógłby napisać mi jak wygląda praca w tym dziale w tej firmie i czego można spodziewać się na rozmowie o pracę. Serdecznie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
yaga - 2014-10-30 11:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
większość z tych wpisów mija się z prawdą. ludzie, którzy szukają łatwej i przyjemnej pracy za nielką kasę. JAK TO MÓWIĄ DUŻO ZAROBIĆ I SIĘ NIE NAROBIĆ.
zdjecie uzytkownika
byly - 2014-11-04 09:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystkie negatywne opinie to prawda sam jeździłem u nich 2 lata z początku ok a później masz sody itd a oni obniżają za paliwo nie pojedziesz obciążenia dosłownie za wszystko jeśli nie Chcesz robić za darmo to nie idź tam a osoby które chwala to te co zaglądają i jeżdżą na Anglię
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-07 16:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
można się tam do nich załapać do transportu morskiego? mam już doświadczenie pewne, trochę się pływało. ewentualnie jeśli się da to jakie kursy i za jakie stawki wchodzą w grę? czy do takiej roboty trzeba mieć koniecznie zaświadczenie o niekaralności? na stronie jest zakładka fracht morski więc nadzieję na pracę mam jaką chcę
zdjecie uzytkownika
plotek - 2014-11-21 19:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo wypłaty sa miesięczne... a nie tygodniowe. Co takiego właściwie się stało że zrezygnowałeś z pracy w Erontransie ? wydaje mi się , że musiałeś mieć jakiś naprawdę powazny powód... bo jeśli nie to tak naprawdę nie dziwie się pracodawcy że ten Cię zostawił bez kasy gdy Ty mu tak szybko uciekłeś ...
zdjecie uzytkownika
Yogas - 2014-11-29 15:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te wasze opinie i mam polewkę z was! Jerzdzę pod Eronem 4mc szczeże kto chce zarobić to zarobi! a to wasze narzekanie to za przeproszeniem wiecie co,,,wszadcie sobie głęboko!!!!!Spedytor jak wszędzie nieraz daje du.y. Są nieraz przestoje fakt ale nie takie aż dokuczliwe jeżdzę u siebie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się i to nie ra raz... Dostaje 10000zł mc +-1000zł po op[łatach lissengu wszystkiego 4000+-500zł na czysto nie wiem jak wy jeżdzicie ERON JEST OK JAK DLA MNIE!!!! tyg najmniej 2430km zrobie najmniej!
zdjecie uzytkownika
majeranek - 2014-12-06 00:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zapewnij mnie kolego, ze takie przychody bedziesz mial w kazdym miesiacu swojej pracy, a inni beda rowniez mieli podobne perspektywy- wtedy byloby mi latwiej w to uwierzyc. Poza tym, wyjasnij mi prosze na jakich zasadach podejmuje sie tam dzialalnosc, bo zawsze mialem co do tego ogromne watpliwosci. Dzieki za ewentualne ich rozwianie.
zdjecie uzytkownika
Pele - 2014-12-19 20:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżdzę dla Erona prawie 9lat, jeśli komuś zależy na pracy i CHCE PRACOWAC to bedzie zadoolony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Pele - 2014-12-19 20:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżdzę dla Erona prawie 9lat, jeśli komuś zależy na pracy i CHCE PRACOWAC to bedzie zadoolony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
gregory - 2014-12-20 21:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pele, hej, a mozesz napisac coś więcej? co takiego jest w erontrans, że jestes tak bardzo zadowolony, jakieś argumenty? Jak tam jest z pensją, wszystko jest na czas? W ogóle to płaca jakąś podstawę i od kilometra, czy jak to dokładnie wygląda? Z góry dzięki za wszelkie informacje i życzę wszystkim wesołych świąt!
zdjecie uzytkownika
spedytor - 2015-01-28 12:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Składam papiery na spedytora. Czy ktoś wie ile spedytor zarabia i jakie są warunki?
Dziękuję z góry
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-01-29 11:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a nie ma tych wszystkich danych na przykład w ogłoszeniu konkretnym? mam nadzieje, że sa tam informacje o zakresie obowiązków czy o wymaganiach tak naprawde.. dajcie znać jak sprawa wygląda, bo ja ich ogłoszeń nie widziałem jeszcze, ale jak faktycznie są takie wybrakowane oferty to sam już nie wiem.
zdjecie uzytkownika
bohdan - 2015-02-09 13:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pele - 2014-12-19 20:42:32]:
Ja pracowałem u nich prawie 6 lat, czasem było bardzo ciężko ale jak się chce to można sobie poradzić i nie zwolniłem się bo mnie oszukiwali ale z powodów zdrowotnych czyli zaniedbanej sprawy. I obecnie prawdopodobnie bym do nich wrócił.
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxxxxxxxx - 2015-02-12 10:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w erontransie nie jesteście kierowcami na papierze . operator sprzetu powiezonego to co innego nie kierowca.tam było tylu naiwnych ze stu mnij lub wiecej nie gra dla nich roli. no przynajmniej nie musicie o urlopie i wielu innych przyziemnych sprawach.
zdjecie uzytkownika
ceccce - 2015-02-13 15:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bohdan a możesz napisać jak to wszystko wygladało z Twojego punktu widzenia, bo skoro nie narzekasz na swoją byłą pracą (a to rzadko się zdarza) to naprawde się ceni. Jeżeli masz możliwość to składaj aplikace do nich. ja chce wiedzieć jeszcze jak wyglądała sprawa z wynagrodzeniem i czy ze współpracownikami można się spokojnie dogadać
zdjecie uzytkownika
ja też w sądzie - 2015-02-16 17:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też jestem na drodze sądowej z Eronem. Oszukana ale cwana odezwij się katarina255@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Janek - 2015-02-17 15:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja też w sądzie - 2015-02-16 17:43:03]:
witam,
rozważam propozycję pracy u nich jako przewoźnik.
po tym co czytam mam watpliwosci czy podjąć tą pracę.
czy ktoś w Was pracowal u nich w podobnym charakterze ( przewoźnik krajowy z własnym autem).
prosze o Wasze opinie.
zdjecie uzytkownika
leo - 2015-02-22 23:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janek - 2015-02-17 15:08:29]:
praca ok kasa na czas
zdjecie uzytkownika
yaga - 2015-02-23 09:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w 100% wypłacalna firma, kasa zawsze na czas. zarobki na miarę obecnych czasów
zdjecie uzytkownika
stefan - 2015-03-02 13:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj xxx, miałeś złe doświadczenie niestety, natomiast ciekawi mnie z czego to wynikało?
może kulałeś jako pracownik, hm....?
ja zawsze mam pensję na czas
zdjecie uzytkownika
zyga - 2015-03-09 19:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
A jak jest z dyspozytorami w Erontrans, ile zarabiają?
zdjecie uzytkownika
bogdan - 2015-06-06 07:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stworzyc liste kto tam juz pracował to długość od gdańska do zakopanego
zdjecie uzytkownika
bogdan - 2015-06-06 07:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
stworzyc liste kto tam juz pracował to długość od gdańska do zakopanego
zdjecie uzytkownika
kermi - 2015-06-21 12:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz facet rację!!!!!!!!!11
zdjecie uzytkownika
fundi - 2015-06-22 20:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma co narzekać na pracę w Erontrans sp.z.o.o. Oprócz tych negatywnych opinii, są też te pozytywne, więc ludzie, którzy są zainteresowani pracą w tej firmie mogą aplikować na miejsce pracy jako spedytor w Pruszczu Gdańskim - link z ofertą pracy : (http://www.gowork.pl/praca_podglad,5914881?keywords=®ion=pruszcz%20gdanski)
zdjecie uzytkownika
yaga - 2015-06-23 08:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem tak - jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził. więc kto chce pracować to tak właśnie będzie. znam całą masę ludzi po prostu nie zadowolonych z życia, a to chyba tylko dlatego, że zapominają co w życiu ważne.
zdjecie uzytkownika
zorro - 2015-10-22 22:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezu pelle to z jakiego powodu ty jestes zadowolony
zdjecie uzytkownika
anioł ciemności - 2016-04-09 22:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Yogas - 2014-11-29 15:25:41]:
chyba na magnecie kolego
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-04-26
Żródło: Gowork.pl
Jaworzno
(śląskie)
ERONTRANS sp. z o.o., jeden z czołowych polskich operatorów logistycznych, z  25-letnim doświadczeniem na rynku w branży TSL, w związku ze swoim dynamicznym rozwojem, poszukuje kandydatów do nowo otwieranego oddziału na Śląsku, na stanowisko: Specjalista ds. sprzedaży usług TSL Miejsce pracy: Jaworzno Nr referencyjny: HANDL/04/2016/Jaworzno Obowiązki:
zdjecie uzytkownika
anioł ciemności - 2016-04-09 23:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem jedno szefa mam dobrego a erontranc są ludzie mili i tez h.... warci ale spedytorów bym wyrzucił na zbity pysk ale jaka płaca taki spedytor niestety
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2016-04-20 15:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dynamiczna firma z bardzo dużym potencjałem, stawiająca na stabilne zatrudnienie i rozwój pracowników. Uczciwe wynagrodzenia i możliwość zdobycia dużego doświadczenia w branży TSL. Dużym atutem jest rodzinna, niekorporacyjna atmosfera pracy. Moim zdaniem dopracowania wymaga tylko socjal i benefity.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ERONTRANS SP. Z O.O!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ERONTRANS SP. Z O.O
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert