ERONTRANS SP. Z O.O

Pruszcz Gdański

Opinie o ERONTRANS SP. Z O.O

Waldi 2009-11-20 21:09
witam, to jakie w koncu sa zarobki? 2500zł sie wyciagnie bez problemu?, chodzi oczywiście o prace spedytora.
10
lud 2010-03-17 10:28
(usunięte przez administratora)Panowie jak się lepiej opłaca na działalnosci;za kilometr czy od fraktu
i ile za co powinno byc,Kto mi podpowie?
Gall 2010-09-07 22:37
Chcialem tam zlozyc papier ale widze ze chyba sie wstrzymam
7
brodaty 2010-11-01 00:51
Czemu nie składasz podania. Złóż. Powiem tak, nie pracowałem w tej firmie i nie znam nikogo, kto pracował i tylko z ciekawości tu jestem na forum. Natomiast przejrzałem fora mojego obecnego i poprzedniego pracodawcy i powiem ci tak: najcześciej opinie wstawiają ci, którzy zostali zwolnieni bo byli słabi, alebo ci, których niedługo zwollnią. Ja tam nie pisałem na swoich pracodawców. Mogłoby sie coś zmienić, ale kurcze to ich firma oni decydują a mi jak źle to bez urazy odchodzę. Zadowoleni ludzie zazwyczaj nie maja czasu na takie pisanie bo mają rodziny i oprócz udanego życia zawodowego jeszcze osobiste, a to b. często idzie w parze.
5
nowy 2014-03-13 07:44
Jakie sa zarobki w erontrans na magazynie w woli bykowej ktos wie?
8
trans jak 2014-07-08 17:54
Witam.
Jak jeździ sie u erona ze swoim sprzętem?
3
BRUMBRUM 2014-07-24 23:20
u erona jeździ się, ale tylko tyle.(usunięte przez administratora) Jeździłem..... ale u innych też nie wiele lepiej. eron to poziom cenowy waltera.
8
jaś 2014-10-22 19:45
pozdrawiam i odradzam pracy, co to jest za wpis. miałeś złe doświadczenia chłopie i tyle. pracuję dość długo w Erontrans żeby zdementować Twą opinię. kto chce pracować to zawsze się dogada. ja jestem zadowolony i polecam. spoko firma
księgowa 2014-10-29 19:44
hej, właśnie dzisiaj otrzymałam zaproszenie na rozmowę w sprawie pracy w dziale księgowości w Erontransie. Czy ktoś mógłby napisać mi jak wygląda praca w tym dziale w tej firmie i czego można spodziewać się na rozmowie o pracę. Serdecznie pozdrawiam
17
yaga 2014-10-30 11:27
większość z tych wpisów mija się z prawdą. ludzie, którzy szukają łatwej i przyjemnej pracy za nielką kasę. JAK TO MÓWIĄ DUŻO ZAROBIĆ I SIĘ NIE NAROBIĆ.
1
Pele 2014-12-19 20:42
Jeżdzę dla Erona prawie 9lat, jeśli komuś zależy na pracy i CHCE PRACOWAC to bedzie zadoolony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4
spedytor 2015-01-28 12:57
Składam papiery na spedytora. Czy ktoś wie ile spedytor zarabia i jakie są warunki?
Dziękuję z góry
12
bohdan 2015-02-09 13:31
Ja pracowałem u nich prawie 6 lat, czasem było bardzo ciężko ale jak się chce to można sobie poradzić i nie zwolniłem się bo mnie oszukiwali ale z powodów zdrowotnych czyli zaniedbanej sprawy. I obecnie prawdopodobnie bym do nich wrócił.
1
Janek 2015-02-17 15:08
witam,
rozważam propozycję pracy u nich jako przewoźnik.
po tym co czytam mam watpliwosci czy podjąć tą pracę.
czy ktoś w Was pracowal u nich w podobnym charakterze ( przewoźnik krajowy z własnym autem).
prosze o Wasze opinie.
leo 2015-02-22 23:01
praca ok kasa na czas
yaga 2015-02-23 09:58
w 100% wypłacalna firma, kasa zawsze na czas. zarobki na miarę obecnych czasów
1
stefan 2015-03-02 13:03
oj xxx, miałeś złe doświadczenie niestety, natomiast ciekawi mnie z czego to wynikało?
może kulałeś jako pracownik, hm....?
ja zawsze mam pensję na czas
1
zyga 2015-03-09 19:26
A jak jest z dyspozytorami w Erontrans, ile zarabiają?
12
bogdan 2015-06-06 07:58
stworzyc liste kto tam juz pracował to długość od gdańska do zakopanego
4
kermi 2015-06-21 12:15
masz facet rację!!!!!!!!!11
1
yaga 2015-06-23 08:11
powiem tak - jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził. więc kto chce pracować to tak właśnie będzie. znam całą masę ludzi po prostu nie zadowolonych z życia, a to chyba tylko dlatego, że zapominają co w życiu ważne.
zorro 2015-10-22 22:49
jezu pelle to z jakiego powodu ty jestes zadowolony
Edyta 2017-02-27 14:46
Jedna z ofert pracy dotyczy stanowiska Spedytora kolejowego. Ogłoszenie już dość długo jest aktualne. Odbywały się już jakieś rozmowy? Czy wiadomo ilu osób poszukują na to stanowisko?
Gandzia 2017-02-28 13:38
Szukają cały czas bo jest duża rotacja. Spedytorzy odchodzą jak widzą jak tam jest a dodatkowo jak rozmawiają to nigdy nie podejmą konkretnej decyzji czy ten ktoś będzie na spedycji czy jednak pójdzie do innego działu.
3
Edyta 2017-03-06 13:01
Gandzia, czyli jak tam jest?
marcela 2017-03-06 13:17
Gandzia, sieje niezłą propagandę. Biedna miała niemiłe doświadczenie i teraz psuje opinię. A może tak samą siebie weź na świecznik, spójrz w lustro i pomyśl co z Tobą jest nie tak, że aż tak bardzo się zawiodłaś. A Ty Edzia idź lepiej i sama się przekonaj jak tam jest.
1
lady 2017-03-09 09:45
marcela ma rację. Spedycja nie dla mięczaków, zostają twardziele. Edzia, atmosfera jest całkiem spoko. Jeśli szukasz pracy w której dużo się dzieje to aplikuj i nie kieruj się komentarzami.
Edyta 2017-03-10 11:39
marcela, lady dziękuje za Wasze komentarze! :)
1
kierowca 2017-03-18 15:57
Koledzy a jak jest u nich z kierowcami i jakie maja zarobki czy ktos moze podpowiedziec bo chcialbym do nich sie zglosic.
2
tom 2017-03-20 08:36
TOM
u Erona jeździ się dobrze, kasa na czas - system pracy masz taki jak się dogadasz. Co najważniejsze to, że jeździsz stary a nie czekasz na telefon kiedy wyjedziesz.
1
John 2017-06-26 10:34
Powiem tak,jezdze nie długo u Erona wczesniej jezdziłem u niemca ,pieniądze te same ale weekendy w domciu ,sprzęt nowy ,wypłata na czas to czego jeszcze mam oczekiwać
Zostaw swoją opinię o ERONTRANS SP. Z O.O - Pruszcz Gdański
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ERONTRANS SP. Z O.O