brak logo

Ever-Green Trade Sp. Z O.O

Jarocin

Opinie o Ever-Green Trade Sp. Z O.O

kkk 2012-02-27 13:03:43
[usunięte przez moderatora]. jakaś panna zadzwoniła i oznajmiła [usunięte przez moderatora] że mam wysłać im pocztą umowe z pracownikiem bo coś tam i wtedy [usunięte przez moderatora] dopiero wyślą pieniądze. [usunięte przez moderatora]
kkk 2012-02-27 14:39:26
[usunięte przez moderatora] może mnie troche poniosło ale jak zadzwonili mi od nich, że chętnie wyślą mi pieniądze jak wyśle im pocztą jeszcze raz umowe pracownika to myślałem że wybije w ścianie dziure.
ii 2012-02-27 21:07:37
Ciągle nie rozumiesz. TY DOSTAŁEŚ KASĘ, JA I WIELE OSÓB NIE. I się niekoniecznie zapowiada z różnych względów. Wiadomo, że z pieniążkami na koncie lub w portfelu jest super.
rozliczony-konin-wrocław 2012-02-27 23:04:14
Witam Panowie,

Trzeba było uczciwie pracować i sumiennie rozliczać, nie było by wtedy nie potrzebnych niedomówień. ja byłem dziś rozliczony i jestem usatysfakcjonowany- fakt jeden minus trwało to cały dzień, ale pieniążki zostały wypłacone bez najmniejszego problemu.

pozdawiam
zzzzzzzzzzzzzzzz 2012-02-28 14:16:56
i kkkk byles albo cos sie wyjasnilo bo mi tez dzwonila ze tej umowy brakuje??
kkk 2012-02-28 15:50:53
Byłem, przed chwilą wróciłem. Założyłem sobie że [usunięte przez moderatora] wezme co moje i czapka. wszystko poszło szybko i bez cyrków. Jak masz zamiar wysyłać to pocztą to wyślij lepiej umowe z pracownikiem i to jego oświadczenie. Wzieli mi oba papiery. Nie wiem czy to drugie jest niezbędne ale lepiej tak zrób żeby sie później niepotrzebnie nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
jacek 2012-02-28 17:16:55
Cześć Panowie
Czy ktoś ma jakikolwiek kontakt z EGT, od dwóch tygodni czekam na odpowiedż od firmy na sms i listy.
A może ktoś z firmy czyta te opinie i się odezwie.Jestem chory i nie mogę do Poznania dojechać, miałem dostać informacje jak załatwić to kurierem i do dzisiaj nic.
[usunięte przez moderatora]
nii 2012-02-28 17:57:51
super wszystkich kroili a tobie na piękne oczy cała firma do stóp padła
Więc są opinie o złym i bardzo dobrym rozliczeniu SUPER
zzzzzzzzzzzzzzzz 2012-02-29 00:40:36
[usunięte przez moderatora]pieniadze sie na konxie znalazly wiec uffff dziekuje wam za wspolny miesiac na forum hehe :D a teraz na wakacje [usunięte przez moderatora]
Zal 2012-02-29 09:07:24
Witam jestem przewoźnikiem auta zbierały choinki po polsce 23 gr z waszcyh placów

kontaktu brak , GERBER gada tylko o upadłości

czy Ci co piszą to tylko po to żeby jechac i żebyści oddwali kasy fiskalne ??

Czy są tu jacyś przwoźnicy co kase odzyskali ?
siemka 2012-02-29 09:23:02
witam.

mam pytanie. jak odebrac kase za dojazd ? paliwo na fakture wziac, czy jak to zrobic ?
Przewoźnik 2012-02-29 11:17:35
Witam, też jestem przewoźnikiem, który robił usługi transportowe dla Ever Green zbieraliśmy choinki po Polsce to też jest umowa zlecenie, która też nie została rozliczona. Oczywiście brak kontaktu, a jak już z kimś się skontaktuje to żadnej konkretnej odpowiedzi nie uzyskuje. Proponuje wszystkim przewoźnikom żeby się może zgadać i odwiedzić szefostwo Ever Greenu dopóki jeszcze tam są i rozliczają pracowników [usunięte przez moderatora]
alucard 2012-02-29 15:05:08
Ja znowu nie mogę sie dodzwonic :/ a jeszcze połowa kasy do odebrania
alucard 2012-02-29 19:06:28
tylko trochę zapomnieli o kolejności, przesiedziałem tam ponad 10 godzin i wróciłem pod kraków nierozliczony, musiałem to zrobić online a kasy nie widzę ( mimo że inni dostali ) -dno. oni nawet nie wiedzą przez telefon z kim rozmawiają.
Rozliczony 2012-02-29 19:08:20
Witam wszystkich

jestem, po rozliczeniu i wszystko jest ok.
Otrzymałem to, co wypracowałem.
Cieszę się, że się udało mi się dzisiaj dojechać, bo rozliczenia są tylko do końca tego tygodnia. Z tego, co wiem, najpóźniej do soboty.
mazowieckie 2012-03-01 11:18:27
Nie wiecie jak dzisiaj wygląda rozliczanie? Czy są jakieś problemy?
jan 2012-03-01 11:18:43
PANOWIE
PISZECIE ŻE ROZMAWIALIŚCIE TELEFONICZNIE NIKT Z WAS NIE PISZE Z KIM I NA JAKI NUMER DZWONIĆ ŻADEN ZE ZNANYCH MI NUMERÓW NIE ODPOWIADA
MOŻE KTOŚ ŁASKAWIE PODA JAKIŚ NUMER TELEFONU LUB OSOBĘ Z KTÓRĄ ROZMAWIAŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
maz. 2012-03-01 11:19:54
kierownicy dzwonią z zastrzeżonego. nie chcą podać kontaktu.
ok 2012-03-01 13:02:05
mazowieckie - 2012-03-01 11:18:27

Nie wiecie jak dzisiaj wygląda rozliczanie? Czy są jakieś problemy?
bez zastrzeżeń, obiegówka, rozliczenie, wypłata. Trochę trwa ale ok
jest oki 2012-03-01 13:11:42
wszystko idzie ok.
fachowo i bez problemow.
troche trzeba czekac, ale to jak co roku.
wlasnie skonczylem i uciekam z poznania.
nr telefonu 2012-03-01 13:13:13
No każdy chyba rozmawia ze swoim koordynatorem.
do niego dzwon.
jan 2012-03-01 13:51:01
Do Poznania mam 400 km jakie są gwarancje że rozliczą i wypłacą kasę,podobno pracują też w sobotę. Czy ktoś wybiera się w sobotę
rozliczony 2012-03-01 13:54:05
Jan,
lepiej przyjedz w piatek.
warto, bedziesz mial juz spokoj.
kuba 2012-03-01 13:56:30
rozliczony 28 lutego. dość czasochłonne to rozliczenie ale już mam to za sobą. chcieli mnie naciągnąć na 2 choinki warte łącznie 250zł (niby brakowały na samochodzie). ale twardo powiedziałem że się nie zgadzam z tym bo liczyłem kilkakrotnie i mi odpuścili
p-129 2012-03-01 14:10:18
rozliczony - 2012-03-01 13:54:05

Jan,

lepiej przyjedz w piatek.

warto, bedziesz mial juz spokoj.
w sobotę rozliczają ale do 12 Ja jestem na 8 dla pewności. Dzwonili i od poniedziałku firma na kłódkę zamknięta więc to ostatni dzwonek.
kumpel był i płacą wszystko więc jadę na pewniaka
ktoś 2012-03-01 14:19:32
ale glupoty znowu piszecie.
firma ma dzialac.
rozliczenia sa do soboty, bo chca zamknac ten temat.
Oskar 2012-03-01 15:41:14
Na miejscu wszystkich co jeszcze kasy nie mają bym sie jutro zapakował i pojechał tam. C [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wie co będzie w przyszłym tygodniu więc lepiej tak zrobić póki jest jeszcze pewne, że rozliczają. W pon sie okaże, że kaplica to bedziecie tylko kurwić jeszcze bardziej. Albo... jak prezes będzie monitorował znowu to forum to niech sie jakoś ustosunkuje do tych plotek. Wtedy bedzie wszystko czarno na białym.
never green trade 2012-03-01 15:52:12
ktoś - 2012-03-01 14:19:32

ale glupoty znowu piszecie.

firma ma dzialac.

rozliczenia sa do soboty, bo chca zamknac ten temat.
Może po prostu zmienią szyld. Tylko ciekawe dlaczego pojawiają się w firmie windykatorzy i ludzie od transportu po kase. Ogłaszają upadłość, ze względu na to, że nie sprzedało im się jakieś 60% towaru. Jak to usłyszałem od ( usunięte przez administratora )to mało mnie śmiech nie ogarnął. Są dwie możliwości- albo ta cała upadłość to było celowe zagranie, albo w tej firmie( usunięte przez administratora )Ogólnie firma- porażka, plus taki, że się wreszcie zrefrektowali i płacą pracownikom ich ciężko zarobione pieniądze. Oczywiście każdemu próbują wcisnąć, że im czegoś brakuje i liczą na to, że człowiek im uwierzy i jeszcze dopłacido tego.

Co do samego rozliczenia- w życiu nie widziałem jeszcze takiego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u w papierach. Samo miejsce w którym to robią wygląda jak po przejściu huraganu. Aby otrzymać pieniądze musiałem tam spędzić cały dzień i udać się do 7( usunięte przez administratora )
Porada dla rozliczających się- przygotujcie sobie wszystkie papiery, tj poukładajcie w grupach wszystkie wz, protokoły przejęcia, przesunięcia, raporty dobowe, potwierdzenia wpłat, umowy, a wtedy wam szybciej pójdzie i będziecie mogli opuścić tą smutną piwnicę.
rozliczony 2012-03-01 20:37:36
To forum zeszło na psy odkąd GERBER zaczął umieszczać swoje komentarze i jak widzę co trzeci wpis jest jego jak to super jest na rozliczeniu i że wszyscy dostają siano i są zadowoleni. Oczywiście ja jestem zadowolony ale najpierw byłem nieźle wkurzony jak mi wyliczyli ponad 600 zł manka i że tak widocznie musi być. O mało co by mi wmówili to manko na szczęście podszedł mój koordynator poprosił o wydruk i poszliśmy usiąść do sali konfurencyjnej i w trzy minuty znalazł dwa błędy i po korekcie superata 20 zł. Apel do wszystkich jeszcze nierozliczonych nie zgadzajcie się na manko proście o wydruk i wszystko dokładnie sprawdźcie bo te pomyłki to robią specjalnie.
egtposzkodowani@op.pl 2012-03-03 10:36:34
witam ma problem dostalem przelew za rozliczenie ale grosze sie zgadzaja a tysiące nie proszę podajcie mi na meila (usunięte przez administratora) kontakt do kogoś kto tam jeszcze rozlicza bo musze odzyskac reszte kasy oni pewnie juz moje dane zaliczyli do rozliczonych i nawet nie wiedza ze zrobili blad na tysiaka. Pozdrawiam
poznan 2012-03-07 19:07:01
poznan nadal nie jes rozliczony i nie mozna sie o to doprosic.
adam 2012-03-08 00:30:40
parodia. dzisiaj kolejny dzien kiedy nie mozna uzyskac rzeczowej informacji kiedy otrzymam moje pieniadze. cos z tym trzeba zrobic !!
oszukany 2012-03-08 20:50:07
UWAGA PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:
LBW INWESTYCJE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
to jest nowa nazwa firmy Ever Green trade , taka firma istnieje w KRS pod ich numerem KRS i prezesem jest nadal Grzegorz Stobiński firma znajduje się na ul. Konopnickiej 16, co za dziwny zbieg okoliczność!!!! tak się robi interesy w naszym kraju wielu doprowadzą do bankructwa i się wybijają bo wszystko mają za freee, (usunięte przez administratora)
oszukany cd. 2012-03-08 21:05:06
a to jest link do strony Ministerstwa Sprawiedliwości, gdzie można sprawdzić podmiot w KRS:
http://krs.ms.gov.pl/Podmiot.aspx?nrkrs=0000319878
888 2012-03-08 23:21:33
i co z tym teraz zrobic aby odzyskac pieniadze??
jan 2012-03-10 19:47:01
Ja jestem zadowolony z rozliczenia. Nie wiem jak mogłeś się poddać temu zmarszczonemu , siedzącemu pod oknem dupkowi, to jakiś palant który nie ma pojęcia o handlu,marketingu i wszystkim co związane z handlem, wystarczyło na niego ryknąć i chciał się zesrać.Mnie chciał rąbnąć na 600 złotych jak mu wygarnąłem że jest niekompetentny i rzuciłem jego rozliczeniem na jego zmarszczony, zasrany pysk, wyszedł na konsultacje z kimś mądrzejszym po czym wrócił i bez słowa zaakceptował moje rozliczenie. Jednak wyjebał mnie na 100 zł.tak myśli ja palanta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na wiele więcej.
Dziękuję Pani Bożenie i jej koleżance za miłą atmosferę oraz szybkie i prawidłowe rozliczenie
zainteresowany 2012-03-20 18:13:04
czy ktoś dostał juz PITY?
maz 2012-03-21 21:19:48
skoro kasa była w 2012 to pity w 2013
jacek 2012-03-24 12:54:34
Chyba informowali, że PIT będzie dotyczył przychodów w 2012 wtedy kiedy pobrałeś gotówkę.Zatem przyjdą one w 2012 lub nawet w 2013.Spokojnie czekaj.
ja 2012-05-13 20:47:43
WITAM WSZYSTKICH I ZNOWU MAŁY PRZEKRĘCIK BO TA FIRMA TO DAWNE EVER GREEN KTÓRE PRZYSPORZYŁO WIELU KŁOPOTÓW LUDZIOM KTÓRZY DLA NICH ŚWIADCZYLI USŁUGI DZIAŁAJĄC POD PRZYKRYWKĄ ( EVER GREEN TRADE SP.Z O.O,) NIEŹLE ZAWIŁE TO WSZYSTKO TYLKO ŻE TERAZ NIKT JUŻ NIE CHCIAŁ DLA NICH PRACOWAĆ TO NAZWĘ ZMIENILI ABY ICH NIE KOJARZYĆ: NA LAMERO FINANCIAL INC.
TAM PRACUJĄ CI SAMI LUDZIE BEZDUSZNI(usunięte przez administratora) UWAGA NA NICH!!!!!!!!!!!!!
lolly 2012-07-26 12:51:43

ta firma to jedna wielka paranoja. zatrudnilem sie tutaj i tego (usunięte przez administratora) zaluje. w busie po 14 osob a glowny (usunięte przez administratora) byl kiedys samcem alfa w psiarni temu psy przymykaja na to oko. gowniana wyplata za maksimum wyzysku.oby ta firme jak najszybciej zamkneli bo i tak po pewnym czasie nikt tu pracowac nie przyjdzie!!!! moja dobra rada-omijajcie
maciej 2012-09-12 23:18:03
Witam, interesują mnie ofery pracy EGT. Chciałbym w tym roku ponownie zatrudnić się w firmie jako kierownik placu, ale po tym co tutaj przeczytalem to na dzien dzisiejszy nic więcej nie doczytalem o tym czy w tym roku bedzie prowadzona sprzedaż. Jesli ktos jest zorinetowany proszę o kontakt. Pozdrawiam
oszukani 2012-10-11 09:57:00
Odradzam prace w tej firmie (usunięte przez administratora) to chyba delikatnie powiedziane niszczą człowieka całkowicie nam również nie wypłacono pieniędzy a w dodatku wyliczyli braku na obłędną sumę to już paranoja .Zamienili życie w koszmar ,człowiek dla nich pracował w koszmarnych warunkach ,czasami nie miał gdzie się załatwić nie mówiąc o umyciu a oni tak potraktują człowieka .
... 2012-11-12 13:35:27
Ktos sie moze orientuje czy w tym roku rowniesz rusza sprzedaż choinek bo także jestem zainteresowany wspolpracą.
ja 2012-12-22 12:04:01
Witam, firma w tym roku działa na terenie poznania jako Choinki z Lichenia, uwaga bo nie płacą !!!!!!
jarek 2014-03-18 22:29:47
UWAGA ,UWAGA, LEPIEJ POSZUKAJCIE INNEGO PRACODAWCY, SA WINNI MI 10 TYŚ ZŁ, ZŁODZIEJE.
ŁUKI 2014-03-18 22:33:07
jesli jeszcze nigdzie nie zostałes zrobiony w balona, to w tej firmie masz pewne .
(usunięte przez administratora)
mocny 2014-10-10 14:42:57
Witam! Chciałbym się dowiedzieć czy w tym roku tez jest możliwość pracy przy sprzedaży choinek???? Z góry dziękuję za odpowiedzi ;)
roni 2015-01-31 06:29:52
no ja właśnie nie znalazłem niczego, żadnych informacji żeby kogoś szukali, więc obstawiam że na jakąś rekrutację do ever-green trade to musimy jeszcze poczekać, ale obserwuje temat wiec jestem na bierząco z tym co tu i w internecie bo bardzo chciałbym spróboeać swoich sił w ever greenie. miłego dnia :)
Serek 2016-05-14 18:25:55
No nie wiem co mogę powiedzieć, generalnie firma jest super i myślę że każdemu będzie tutaj dobrze..
Zostaw swoją opinię o Ever-Green Trade Sp. Z O.O - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ever-Green Trade Sp. Z O.O