brak logo

psj dach

Bydgoszcz

Opinie o psj dach

Zahart 2009-03-18 09:28:06
firma krzak
anonim 2009-05-09 04:45:10
Pracowników traktuja jak sw[usuniete przez admina] Naprawde nie polecam. Szefostwo nie liczy sie w zaden sposób z pracownikami
anonim 2009-05-27 21:49:49
Na szerokim rynku usług budowlanych nie ma chyba tak niekompetentnych ludzi jak szefostwo PSJ DACH, pogratulować można im tylko braku szacunku i złodziejskich manipulacji względem pracowników.
Banda dorobkiewiczów i pozerów bez przyszłości.
pracownik 2009-06-15 21:41:17
Zero szacunku dla pracownika, beznadziejnie warunki brak pakietów socjalnych ,najlepiej to byc 24 godz. dyspozycyjnymi. Ilosc pracownikow nie adekwantna do powierzonych obowiązków. Problem z urlopami,czy dniem wolnym. jednym slowem nie polecam!

Tak jak kolega napisał wyżej banda dorobkiewiczów.
zick 2009-07-14 17:42:22
Ta firme omijajcie szerokim łukiem. Jesli nie wiecie dlaczego przeczytajcie powyzsze opinie.
wiem co mowie 2009-07-26 03:37:21
Praca w firmie psj dach (usunięte przez administratora) jest jak zły sen lub jak sen wariata. Takiego snu lepiej nie mieć - to oznacza, że w firmie psj dach (usunięte przez administratora) lepiej się nie zatrudniać.
anonim 2009-09-04 17:42:20
Pracowałam w tej firmie jako sekretarka. Jedyną rzecza, którą zajmowali sie właściciele tej firmy to w jaki sposób oszukiwac pracowaników.

Jednym z moich zadan było wyszukiwanie kruczków prawnych na danych pracownikow.

Zadnemu ze zwalnianych pracowników nie wypłacano ostatniej wypłaty.

Jeśli chciałbyś się zatrudnic w tej firmie dwa razy sie zastanów.
Kuba 2009-09-19 17:39:41
95% pracownikow tej firmy jest oszukiwana przez prezesow tej firmy. Nie polecam
... 2009-10-24 11:43:39
Nie polecam
. 2009-11-15 05:36:23
rowniez nie polecam
:( 2009-12-02 15:44:07
mówią że płacą od metra a suma sumaru dadzą ci 6 zł na godzine i poiwedzą że i tak za dużo zarobiłeś
:) 2009-12-02 20:26:30
Jestem żoną byłego pracownika tej firmy, żal mi tych chłopaków którzy pracują u [usunięte przez moderatora] za psie pieniądze i złe słowo.Mam nadzieję że już za chwilę samowola SZEFÓW dobiegnie końca, a wy Panowie pracujący u [usunięte przez moderatora] i spółki znajdziecie pracę w normalnej firmie gdzie wszyscy traktowani są po ludzku.
:/ 2009-12-12 19:17:40
Sprawa w toku.Niedaruje im. Jeśli wiesz cośna ich temat napisz eneilo@o2.pl
anonim 2009-12-26 00:46:57
Mam nadzieje, ze wkrotce sie rozpadna podobna jednego z założyceli tez juz sie oozbyli. Co za [usunięte przez moderatora] ;)
anonim 2010-01-06 09:48:34
ta firma to tragedia nawet na dietach oszukują myślą tylko jak [usunięte przez moderatora] wypłatę razem z tym panem [usunięte przez moderatora] śmiesznym
brygadzista 2010-01-26 20:05:40
niestety to wszystko prawda co piszą o tej firmie ,pracowałem tam rok banda hahmętów
komancz 2010-02-15 22:51:42
banda zlodzieji..obiecuja gory zlota...malo placa...co rusz to walek...jak sa wyplaty to podstawa idzie na konto...potem zebranie w biurze...pojedynczo...kto wiecej sprzeda ludzi wiekksza premie otrzyma...szczerze nie polecam...lepiej isc snieg odgarniac....powaga
anonim 2010-02-17 11:34:01
To czemu tak dlugo tam pracowales
golu 2010-02-17 11:36:08
Nie zgadzam sie diety byly na czas i wyplaty
anonim 2010-02-17 19:57:04
oszusci
[usunięte przez moderatora] Diety może i były na czas, ale nigdy se nie zgadzały
golu 2010-02-18 19:32:26
To ja pisałem opinie o dietach tak więc nie trafiłeś z określeniem osoby piszącej.Moje inicjały to [usunięte przez moderatora]. jeżeli pracowałeś w tej firmie to już wiesz kim jestem. Pracowałem u nich w 2009 i diety były płacone na czas i to 2 razy w miesiącu anie jak w innych firmach raz na miesiąc i wszystko mi się zgadzało jak już wcześniej pisałem
golu 2010-02-21 23:50:04
odszedłem sam z powodów osobistych, a pracowałbym dalej bo było w porządku
anonim 2010-02-26 19:51:44
Banda złodzei i oszustów. Naprawde nie polecam tej firmy nikomu
anonim 2010-02-28 15:04:31
Zgadzam sie z poprzednimi opiniami. Oszukuja pracownikow jak rowniez firmy z ktorymi wspolpracuja. Jesli ktos pracowal dluzej wie o co chodzi
o:) 2010-06-09 14:15:27
[usunięte przez moderatora] i co Ty na to.....?chyba sam przekonałeś się jak szybko można stracić zaufanie ludzi i ich szacunek? Żal mi ciebie bo z natury dobry chłopak jesteś tylko kasa wypaczyła Twój pogląd na życie.Powodzenia życzę!!
Magda 2011-04-06 10:58:12
Witam wszystkich którzy pracowali w PSJ Dach od początku.Było OK wtedy, jak jest teraz nie wiem. pozdrawiam szefostwo.Witam MD jak się domyślam pozdrowionka ijak się w życiu dzieje?? Magda B
mówi 2014-12-11 10:25:24
Ja się zastanawiam czy w ogóle ktoś tu jest zatrudniony. Tak mało opinii jest tu dodanych, a zawsze więcej pytań. Zgodnie z krsonline działalność normalnie funkcjonuje http://www.baza-krs.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=39464:psj-dach-strzelecki-spolka-jawna&catid=3185:bydgoszcz&Itemid=3 Tylko dlaczego ludzie się tutaj nie mogą wypowiedzieć i podpowiedzieć czegoś na temat firmy....
rufus 2015-02-18 23:59:59
ta firma to nie lada specjalista od dachów. Obserwowałem firmę od dłuższego czasu i muszę przyznać , że podobają mi się ich realizacje. Zastanawiam się tylko czy PSJ Dach jest w stanie również wesprzeć większe firmy w duzych przedsięwzięciach , bo póki co widziałem tylko ich nieduże realizacje niestety
adam 2015-03-26 03:47:51
ooo, rufus, chyba z nieba mi spadłeś - masz może wiadomości jakieś lub może swoje doświadczenie z produktami, materiałami, pokryciami dachowymi od psj dach z Bydgoszczy konkretnie? bo chce pokryć dach w nowym domu i chciałbym wysokiej jakości materiałó użyć, bo to mój pierwszy dom i cena nie gra roli. Ale chciałbym mieć gwarancje na produkt. Czy psj to oferuje?
bilgun 2015-04-17 18:40:34
mój pierwszy dom :) widzę , że plany są na kilka jeszcze własnych w przyszłosci. To współpraca z PSJ Dach może Ci się rzeczywiście przydać jakaś bardziej długotrwała
Zostaw swoją opinię o psj dach - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie psj dach