Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o JWW INWEST

Pracowałeś w firmie JWW INWEST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nk - 2014-08-01 15:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a są chociaż kaski;-)?
zdjecie uzytkownika
majster - 2014-08-01 15:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nk - 2014-08-01 15:01:07]:
Proszę nie liczyć że będzie lepiej bo nie jest najgorzej
zdjecie uzytkownika
Kazek - 2014-08-01 19:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nk - 2014-08-01 15:01:07]:
Nie wiem jak teraz ale jak przyjechaliśmy na początku lipca na ten remont to były.Dobrze,że po jednym na głowę.Czasami może się tak zdarzyć,że przyjdzie dzielić się z kolegą z innej zmiany.
zdjecie uzytkownika
Kazek - 2014-08-01 20:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kazek - 2014-08-01 19:55:59]:
Jeśli teraz nie jest najgorzej to w jakiej sytuacji będzie można stwierdzić,że jest bardzo źle?? Kiedy powie się,że pracownik musi sobie sam zapewnić tarcze do cięcia,rękawice itd bo firma nie ma?? Jaki problem jest żeby zamówić większą partie tych wszystkich rzeczy które szybko rotują?? Wystarczy odrobina dobrej woli i chęci!! Tak samo jest z wodą do picia dla ludzi.oczywiście brak wody.Pracownicy muszą sami sobie kupić a później firma oddaje.Istne dziadowanie.Chodzenie po 2 lub 3 euro do biura.Totalny chaos organizacyjny na tym remoncie!!!
zdjecie uzytkownika
majster - 2014-08-02 08:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kazek - 2014-08-01 20:12:41]:
Podaj nazwisko i na pewno więcej już nie pojedziesz
zdjecie uzytkownika
Kazek - 2014-08-02 10:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [majster - 2014-08-02 08:40:39]:
Majster śmieszny jesteś pisząc takie rzeczy.Lepiej zadaj sobie pytanie czy ja chcę jechać kolejny raz!! A pomyślałeś o tym,że może mam już inną pracę....
zdjecie uzytkownika
Kazek - 2014-08-02 10:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [majster - 2014-08-02 08:40:39]:
Majster proszę odpowiedz mi na to jedno pytanie.A ja napisze później swoja teorie na ten temat.Dlaczego już tylu ludzi zjechało z tego remontu???
zdjecie uzytkownika
Witold - 2014-08-13 14:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze się pracuje. ważne ze stawki wysokie
zdjecie uzytkownika
RaZoR - 2014-08-22 22:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czytajac wpisy, mozna po prostu wywnioskowac ze dla jednych jww inwest jest dobra firmw a dla innych nie. Kazdy ma swoje zdanie. Jednym pasuje praca i stawki, innym nie. Osobiscie sie nie wypowiadam, bo na razie nie wiem jak wyglada sytuacja w tej firmie. Pracuje od jakiegos czasu w globaltech energetiks i nie narzekam. Dla montera 15 zl na reke. Umowe dostalem na 2 lata. Ale trafil sie wyjazd do niemiec z naszej firmy. Wyszly jakies komplikacje i musimy jechac wlaśnie przez jww inwest. Stawka jaka wynegocjowalem to 10 euro na reke dla montera. Ale ze mam uprawnienia mag I i II stopnia i pare innych uprawnien wiec mam kilka euro wiecej. Jutro wyjazd. Zobaczymy jak to bedzie. Zajade na miejsce. Popracujekilka dni. I podziele sie z wami moimi odczuciami. Pozdrawiam bylych, obecnych jsk i nowych pracownikow.
zdjecie uzytkownika
Kopal - 2014-08-23 09:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JWW INWEST przede wszystkim daje jako takie poczucie stabilności. Mają naprawdę całkiem zorganizowaną działalność i plany na przyszłość. Chcecie wierzyć czy nie - to w dzisiejszych dosyć niepewnych czasach istotne, bo niektóre konkurencyjne firmy nie mogą tego zaoferować. Jeżeli ktoś posiada odpowiednie kwalifikacje powinien spróbować swoich sił.
zdjecie uzytkownika
monter z JWW - 2014-08-23 12:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Witold - 2014-08-13 14:27:55]:
Bo się Wam robić nie chce
zdjecie uzytkownika
BaBo - 2014-08-24 13:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poczucie stabilności oferuję, ciekawe w jakim sensie. Obiecują umowę na stałe ale wcale jej nie dają. Tylko dzwonią po człowieka jak mają większe zlecenie a pózniej do widzenia.
zdjecie uzytkownika
bobi - 2014-10-07 15:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
praca ok, podoba mi sieprzede wszytskim to, ze maja plan na jutro, nie zyja tym co tu i teraz, tylko zawsze krok do przodu. i dobrze, bo stale sie rozwijaja, a nie stoja w miejscu, a jak dobrze pracujesz to i pieniadze dostaniesz lepsze. polecam, ale zawsze znajdzie sie paru malkonkentow, ktorzy lubia ponarzekac
zdjecie uzytkownika
turbo wydra - 2015-01-26 17:21:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pytanie odnośnie komentarza użytkownika BaBo, jak to tak niby nagle człowiekowi dziękuję i koniec współpracy? jakoś mi się w to nie chce wierzyć. możecie w takim razie napisac jaki jest okres wypowiedzenia zapisany w umowie i ogólnie jak wygląda zapis o takim zwolnieniu? napiszcie proszę bo tez myslę o tym pracodawcy
zdjecie uzytkownika
tomonek - 2015-02-16 15:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dokładnie, nawet na umowe zleceniu ma się już podane szczegółowe dane ile dni ma się na wypowiedzenie na przykład, jak to wszytsko wygląda konkretnie? czekam na jakieś informacje odnośnie płac u nich, bo nie wiem czy warto mi do nich isc na pół etetu, czy w ogóle taka opcja wchodzi w gre czy niekoniecznie?
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2015-02-22 19:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Możecie powiedzieć coś w kwestii zarobków kursów oferowanych przez JWW Invest mam oferte przyjecia sie do firmy JWW na remont w Bełchatowie. Dzieki za informacje.
zdjecie uzytkownika
monter spawacz - 2015-02-24 18:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Calkiem inaczej wygladaja sprawy jak tam sie juz pracuje a calkiem inaczej jak ludzie pisza w necie bo tu co wypisuja to ludzie z firmy aby podniesc prestiz a jak jest naprawde to popytajcie osobiscie lub telefonicznie tych co tam pracowali lub dalej pracuja to jest wiarygodne zrodlo informacji. Podsumowujac brakuje w jww ludzi do roboty. Wszyscy robia wszystko. Jak to sie slyszy - oboz prac
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-07 14:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha my jak przyjechslismy do siedziby firmy w katowicach to w biurze prawie nikogo nie bylo,Panie ktore juz tam byly w firmie widac ze nie moga sie z niczym wyrobic, na budowach spawalnicy iinni tez odchodz a z jww tylko jak tam powiesz ze jestes spawaczem to robia nagle do ciebie maslane oczy.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-03-22 21:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aż tak źle jest..kolega w tej firmie robił i nie na rzekal
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-04-01 18:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezdzi sie w tem i z powrotem wyjezdzasz bo niby wyjazd a za 2godziny wracasz;-
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-07 14:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego widać że Firma sama pracuje na swoją opinię
zdjecie uzytkownika
gienek - 2015-04-19 21:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JWW Invest S.A. działa na rynku usług montażowych w energetyce. Firma pochodzi z Katowic i tam też prosperuje. Przez lata udało im się stworzyć naprawdę porządną spółkę
zdjecie uzytkownika
energetyk - 2015-04-25 19:58:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonim - 2015-03-07 14:09:43]:
ile ty klas skończyłeś??? nie jest dziwne że takich jak ty olewają...do szkoły po naukę
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pracuje w firmie globaltech energetiks. Trafil sie wyjazddo niemiec. A dokladniej do marl. Z naszej firmy.Ale jechac mozemy wlasnie przez jww ineest. Rekrutacja polegala tylko na krotkiej wymianie zdan. Wyjazd od reki po 15 minutach rozmowy. Podanie meila na ktory maja zostac przeslane dokumenty. I tyle. Zrobilen badania, skompletowalem dokumenty. Nawet firma jww zlozyla wniosek o karte Ubezpieczenia europejskiego. W innej firmie musialem sam skladac wniosek i wyrobic. I po tygodniu wyjazd. Pozdrawiam
Pytania: Czy jest pan zdecydowany jechac.
Jakie kwalifikacje, kursy, uprawnienia.
Przebieg dotychczasowej pracy( w skrocie)
zdjecie uzytkownika
kajman - 2015-04-26 07:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego inwest tak malo placi skoro na poprzednich kotlach ids i cz mont potrafili dac od 7 euro
zdjecie uzytkownika
Ozzy - 2015-04-28 16:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!Miałem możliwość pracować w tej 'super'firmie.Prawda jest jedna.Dużo,ciężkiej pracy,fatalne kierownictwo,majstrowie,prowadzący to inna epoka.Nisza na rynku pracowniczym pozwoliła by traktować pracowników w sposób b.dziwny.Panowie spawacze wykonujący swój zawód są traktowani w tej firmie raczej dobrze,jednak dziwną jest sytuacja zwiększania zakresu robót.Ciężko się doliczyć poborów które wpływają jednak na czas.Maleńka szpilka dla osób kiedyś pracujących w Energomontaż Południe i wyśmiewających Sp.JWW a teraz tak silnie pracujący w cudownej firmie swojego byłego Prezesa. Pozdr dla starej ekipy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JWW INWEST

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy JWW INWEST?
Zadaj pytanie
alert