Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o JWW INWEST

Pracowałeś w firmie JWW INWEST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kazek - 2014-08-02 10:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [majster - 2014-08-02 08:40:39]:
Majster proszę odpowiedz mi na to jedno pytanie.A ja napisze później swoja teorie na ten temat.Dlaczego już tylu ludzi zjechało z tego remontu???
zdjecie uzytkownika
Witold - 2014-08-13 14:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze się pracuje. ważne ze stawki wysokie
zdjecie uzytkownika
RaZoR - 2014-08-22 22:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czytajac wpisy, mozna po prostu wywnioskowac ze dla jednych jww inwest jest dobra firmw a dla innych nie. Kazdy ma swoje zdanie. Jednym pasuje praca i stawki, innym nie. Osobiscie sie nie wypowiadam, bo na razie nie wiem jak wyglada sytuacja w tej firmie. Pracuje od jakiegos czasu w globaltech energetiks i nie narzekam. Dla montera 15 zl na reke. Umowe dostalem na 2 lata. Ale trafil sie wyjazd do niemiec z naszej firmy. Wyszly jakies komplikacje i musimy jechac wlaśnie przez jww inwest. Stawka jaka wynegocjowalem to 10 euro na reke dla montera. Ale ze mam uprawnienia mag I i II stopnia i pare innych uprawnien wiec mam kilka euro wiecej. Jutro wyjazd. Zobaczymy jak to bedzie. Zajade na miejsce. Popracujekilka dni. I podziele sie z wami moimi odczuciami. Pozdrawiam bylych, obecnych jsk i nowych pracownikow.
zdjecie uzytkownika
Kopal - 2014-08-23 09:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JWW INWEST przede wszystkim daje jako takie poczucie stabilności. Mają naprawdę całkiem zorganizowaną działalność i plany na przyszłość. Chcecie wierzyć czy nie - to w dzisiejszych dosyć niepewnych czasach istotne, bo niektóre konkurencyjne firmy nie mogą tego zaoferować. Jeżeli ktoś posiada odpowiednie kwalifikacje powinien spróbować swoich sił.
zdjecie uzytkownika
monter z JWW - 2014-08-23 12:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Witold - 2014-08-13 14:27:55]:
Bo się Wam robić nie chce
zdjecie uzytkownika
BaBo - 2014-08-24 13:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poczucie stabilności oferuję, ciekawe w jakim sensie. Obiecują umowę na stałe ale wcale jej nie dają. Tylko dzwonią po człowieka jak mają większe zlecenie a pózniej do widzenia.
zdjecie uzytkownika
bobi - 2014-10-07 15:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
praca ok, podoba mi sieprzede wszytskim to, ze maja plan na jutro, nie zyja tym co tu i teraz, tylko zawsze krok do przodu. i dobrze, bo stale sie rozwijaja, a nie stoja w miejscu, a jak dobrze pracujesz to i pieniadze dostaniesz lepsze. polecam, ale zawsze znajdzie sie paru malkonkentow, ktorzy lubia ponarzekac
zdjecie uzytkownika
turbo wydra - 2015-01-26 17:21:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pytanie odnośnie komentarza użytkownika BaBo, jak to tak niby nagle człowiekowi dziękuję i koniec współpracy? jakoś mi się w to nie chce wierzyć. możecie w takim razie napisac jaki jest okres wypowiedzenia zapisany w umowie i ogólnie jak wygląda zapis o takim zwolnieniu? napiszcie proszę bo tez myslę o tym pracodawcy
zdjecie uzytkownika
tomonek - 2015-02-16 15:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dokładnie, nawet na umowe zleceniu ma się już podane szczegółowe dane ile dni ma się na wypowiedzenie na przykład, jak to wszytsko wygląda konkretnie? czekam na jakieś informacje odnośnie płac u nich, bo nie wiem czy warto mi do nich isc na pół etetu, czy w ogóle taka opcja wchodzi w gre czy niekoniecznie?
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2015-02-22 19:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Możecie powiedzieć coś w kwestii zarobków kursów oferowanych przez JWW Invest mam oferte przyjecia sie do firmy JWW na remont w Bełchatowie. Dzieki za informacje.
zdjecie uzytkownika
monter spawacz - 2015-02-24 18:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Calkiem inaczej wygladaja sprawy jak tam sie juz pracuje a calkiem inaczej jak ludzie pisza w necie bo tu co wypisuja to ludzie z firmy aby podniesc prestiz a jak jest naprawde to popytajcie osobiscie lub telefonicznie tych co tam pracowali lub dalej pracuja to jest wiarygodne zrodlo informacji. Podsumowujac brakuje w jww ludzi do roboty. Wszyscy robia wszystko. Jak to sie slyszy - oboz prac
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-07 14:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha my jak przyjechslismy do siedziby firmy w katowicach to w biurze prawie nikogo nie bylo,Panie ktore juz tam byly w firmie widac ze nie moga sie z niczym wyrobic, na budowach spawalnicy iinni tez odchodz a z jww tylko jak tam powiesz ze jestes spawaczem to robia nagle do ciebie maslane oczy.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-03-22 21:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aż tak źle jest..kolega w tej firmie robił i nie na rzekal
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-04-01 18:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezdzi sie w tem i z powrotem wyjezdzasz bo niby wyjazd a za 2godziny wracasz;-
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-07 14:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego widać że Firma sama pracuje na swoją opinię
zdjecie uzytkownika
gienek - 2015-04-19 21:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JWW Invest S.A. działa na rynku usług montażowych w energetyce. Firma pochodzi z Katowic i tam też prosperuje. Przez lata udało im się stworzyć naprawdę porządną spółkę
zdjecie uzytkownika
energetyk - 2015-04-25 19:58:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonim - 2015-03-07 14:09:43]:
ile ty klas skończyłeś??? nie jest dziwne że takich jak ty olewają...do szkoły po naukę
zdjecie uzytkownika
kajman - 2015-04-26 07:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego inwest tak malo placi skoro na poprzednich kotlach ids i cz mont potrafili dac od 7 euro
zdjecie uzytkownika
Ozzy - 2015-04-28 16:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!Miałem możliwość pracować w tej 'super'firmie.Prawda jest jedna.Dużo,ciężkiej pracy,fatalne kierownictwo,majstrowie,prowadzący to inna epoka.Nisza na rynku pracowniczym pozwoliła by traktować pracowników w sposób b.dziwny.Panowie spawacze wykonujący swój zawód są traktowani w tej firmie raczej dobrze,jednak dziwną jest sytuacja zwiększania zakresu robót.Ciężko się doliczyć poborów które wpływają jednak na czas.Maleńka szpilka dla osób kiedyś pracujących w Energomontaż Południe i wyśmiewających Sp.JWW a teraz tak silnie pracujący w cudownej firmie swojego byłego Prezesa. Pozdr dla starej ekipy
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-25 12:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2015-06-25 12:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a JAK TE OLBRYS NIEDOROBIONY MAJSTER ZASLUZONY DONOSICIEL BO JAKO FACHOWIEC NA MAJSTRA TO BYL DNO ZADZI TAM JESZCZE?
zdjecie uzytkownika
tośka - 2015-06-25 15:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@pracowniku weź ty się nie zajmuj donosicielami a lepiej skup się na pracy bo za tom ci płacą. co do majstra, to ja bym chętnie taką posadę w firmię objęła jeśli jest aktualnie wakat. na firmy energetyczne takie jak ta nie ma co narzekać jako na pracodawce, trzeba brać wakaty i korzystać z danej szansy, tyle w tym temacie
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2015-07-06 11:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZGADZAM SIE NA FIRME NIEMA CO NARZEKAC
zdjecie uzytkownika
.... - 2015-07-10 15:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tośka , piszesz że chętnie objęłabyś wakat majstra? raczej to niemożliwe nie słychać żeby kiedykolwiek tam pracowała kobieta. chyba że tośka ,bo tak wychwala firmę:-)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pracuje w firmie globaltech energetiks. Trafil sie wyjazddo niemiec. A dokladniej do marl. Z naszej firmy.Ale jechac mozemy wlasnie przez jww ineest. Rekrutacja polegala tylko na krotkiej wymianie zdan. Wyjazd od reki po 15 minutach rozmowy. Podanie meila na ktory maja zostac przeslane dokumenty. I tyle. Zrobilen badania, skompletowalem dokumenty. Nawet firma jww zlozyla wniosek o karte Ubezpieczenia europejskiego. W innej firmie musialem sam skladac wniosek i wyrobic. I po tygodniu wyjazd. Pozdrawiam
Pytania: Czy jest pan zdecydowany jechac.
Jakie kwalifikacje, kursy, uprawnienia.
Przebieg dotychczasowej pracy( w skrocie)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-12 16:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
Franio - 2015-07-12 16:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Majstrem tam żadna kobieta chyba jeszcze nie była, ale spawalnikiem tak
zdjecie uzytkownika
ipor - 2015-08-25 23:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zazwyczaj kobiet nie obsadza sie na kierownicze stanowiska, bo czesto sa pod wpływem róznych emocji i hormonów, to i ich decyzje nie zawsze sa takie obiektywne, ale kto wie. Są firmy, gdzie to kobiety panuja nad sytuacją i mało który mężczyzna im dorównuje. Także nie badźmy seksistami, może jeszcze tośka będzie wami rządzić.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JWW INWEST

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy JWW INWEST?
Zadaj pytanie
alert