Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o JWW INWEST

Pracowałeś w firmie JWW INWEST i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Były EP - 2014-07-21 09:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kazek - 2014-07-20 19:41:34]:
Jako monter spawacze mieli po 14 a nawet 15 euro
zdjecie uzytkownika
Kazek - 2014-07-21 09:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były EP - 2014-07-21 09:37:01]:
BYŁY EP realia na dzień dzisiejszy są takie,że jak nie odpowiada tobie to możesz siedzieć w domu.A ty jesteś już na emeryturze lub zmieniłeś branże i piszesz o tym co było.Być może wypowiadasz się na podstawie relacji swoich kolegów którzy jeszcze pracują.Są ludzie którzy mają rodzinę,dom i inne zobowiązania.Przyjmują takie stawi jakie mają zaproponowane.Nie chcę wchodzić w dyskusje i polemizować o tym i o tamtym.Opisuję to co mnie dotyczy z mojej perspektywy.Pomyśl również o tym,że oprócz stawki są jeszcze inne rzeczy bardzo ważne.
zdjecie uzytkownika
nic - 2014-07-21 22:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się nie mogę wypowiadać na forum w tej sprawie,choć bym chciała nawet krzyczeć. Ci pracujący w tak ciężkich warunkach monterzy uważajcie pomimo na wszystko na swoje bezpieczeństwo, a nie na wykonywanie poleceń. Pracy można kilka się imać, ale życie najważniejsze.Pozdrawiam wszystkich monterów.
zdjecie uzytkownika
Kazek - 2014-07-21 22:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem....
zdjecie uzytkownika
Kolega - 2014-07-22 02:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyznam szczerze, że podoba mi się polityka pracownicza jaką prowadzi JWW INWEST. Uważam, że osoby zatrudnione to najwięksi spece w działce usług montażowych w energetyce w Polsce. Ciekawym pomysłem jest połączenie rynku polskiego i europejskiego, chociaż na pewno potrzebny jest dobry system zarządzania oraz kompetentne osoby do tego. Stawki, które oferują za granicą na niektórych stanowiskach też są bardzo sensowne. Plus dla JWW.
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-07-22 09:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja znam sprawe troche z innej perspektywy, bo mam kolegow, ktorzy pracowali na tej robocie, o ktorej pisze NIC. Bezpieczenstwo jest w JWW na bardzo wysokim poziomie, wiem bo tam sam pracuje juz jakis czas i nigdy nie bylo zadnej wpadki ze strony JWW. BHP przestrzegaja az za bardzo, ale to i dobrze. nie oceniajcie firmy tylko i wylacznie przez to co przeczytacie tu na forum, ja znam prace od kuchni i POLECAM. stawki ok, bhp na najwyzszym poziomie.
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-07-22 10:13:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kazek - 2014-07-18 22:05:41]:
a czy to wina jww, ze szatnie na budowie sa takie a nie inne?
zdjecie uzytkownika
Kazek - 2014-07-22 19:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na pewno nie jest moja! Ktoś kto organizuje te szatanie jest winny temu,że po kilkanaście osób musi się przebierać w ścisku. ddd opisuje to co jest.Jeśli chodzi o mnie to ja jestem odpowiedzialny za to żeby robota była zrobiona w sposób bezpieczny tak aby nikomu nic się nie stało.A za resztę odpowiedzialni są ludzie którzy są odpowiednio wynagradzani za wykonywanie swoich obowiązków.
zdjecie uzytkownika
ojoj - 2014-07-22 22:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PR działa. Jak by było takie wysokie bezpieczeństwo , to dlaczego nie zgłosili wcześniejszego wypadku tylko zataili. Kto mi odpowie.Dobrze że kontrole nasłali bo by nikt chyba nie wiedział no oprócz świadków oczywiście.
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-07-23 07:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ddd - 2014-07-22 10:13:45]:
Jeżeli tak oceniasz JWW to nie jesteś monter tylko( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Kazek - 2014-07-26 19:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o BHP to akurat wiem doskonale na jakim jest poziomie.Na poziomie zerowym.BHP istnieje tylko w teorii.Mam podać przykłady.Tak przykłady bo tak wiele rzeczy dzieje się tam gdzie JWW ma swoich ludzi.
zdjecie uzytkownika
Kazek - 2014-07-26 19:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdemu kto powie mi,że jest inaczej to będę śmiać się prosto w twarz.Firma zarabia setki tysięcy złotych jak nie miliony a nie stać jej na sprawny sprzęt.
zdjecie uzytkownika
nk - 2014-07-26 22:57:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i tak wyjdzie na ich korzyść niestety
zdjecie uzytkownika
Kazek - 2014-07-26 23:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A najlepsze w tym wszystkim jest to,że jutro wiadomo kto będzie pisać coś innego.Będzie można przeczytać,że BHP jest na bardzo wysokim poziomie i takie inne brednie.To co ja piszę jest prawdą.Pracuje i widzę.
zdjecie uzytkownika
elektroda - 2014-07-27 12:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [spawacz - 2014-07-23 07:30:16]:
ludzie co wy wypisujecie za głupoty jeszcze na poprzednim remoncie było jako tako teraz juz nie przeciez jww ma z babckokiem kontrakt w euro [diety także]tak jak niesławny juz IDS a robolom placi w zetach bhp-pania widac tylko w poniedziałki jak jest obchód wszystkich firm,a jesli chodzi o niederhausen na 7 pojechało mnóstwo ludzi którzy po powrocie stanowczo stwierdzili ze wiecej tam nie pojada i podejrzewam ze zmienili zdanie .robiłem swego czsu na rybniku prosze zapytac jak tam funkcjonuje bhp to wtedy dowiecie sie co to jest ochrona zdrowia i zycia bhp jww by tam nie istnialo
zdjecie uzytkownika
niederhausen - 2014-07-29 10:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KAZEK TO PO CO TAM PRACUJESZ SKORO JEST TAAAK ŹLE CO? IDŹ DO INNEJ FIRMY GDZIE JEST LEPIEJ. NAJEZDZAC W INTERNECIE LATWO. JESTES Z KONKURENCJI CZY CO? HEHE
zdjecie uzytkownika
Kazek - 2014-07-30 21:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niederhausen - 2014-07-29 10:41:09]:
Po pierwsze.Pisanie duża literą oznacza krzyk.Po drugie.Na jakie podstawie twierdzisz,że ja jeszcze pracuje na tym remoncie??? Po trzecie.Mam zamiar zmienić firmę.Po czwarte.Moje opinie o firmie mogą pomóc innym osobą w podjęciu decyzji czy warto starać się o pracę JWW. Po piąte.Nie jestem z żadnej konkurencji tylko osobą która chce zarabiać w normalny sposób.Firma tak,że w magazynie nie ma rękawic i tarcz do cięcia.Nie ma nic.Przepraszam.Jest magazynier.hehe
zdjecie uzytkownika
nk - 2014-08-01 15:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a są chociaż kaski;-)?
zdjecie uzytkownika
majster - 2014-08-01 15:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nk - 2014-08-01 15:01:07]:
Proszę nie liczyć że będzie lepiej bo nie jest najgorzej
zdjecie uzytkownika
Kazek - 2014-08-01 19:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nk - 2014-08-01 15:01:07]:
Nie wiem jak teraz ale jak przyjechaliśmy na początku lipca na ten remont to były.Dobrze,że po jednym na głowę.Czasami może się tak zdarzyć,że przyjdzie dzielić się z kolegą z innej zmiany.
zdjecie uzytkownika
Kazek - 2014-08-01 20:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kazek - 2014-08-01 19:55:59]:
Jeśli teraz nie jest najgorzej to w jakiej sytuacji będzie można stwierdzić,że jest bardzo źle?? Kiedy powie się,że pracownik musi sobie sam zapewnić tarcze do cięcia,rękawice itd bo firma nie ma?? Jaki problem jest żeby zamówić większą partie tych wszystkich rzeczy które szybko rotują?? Wystarczy odrobina dobrej woli i chęci!! Tak samo jest z wodą do picia dla ludzi.oczywiście brak wody.Pracownicy muszą sami sobie kupić a później firma oddaje.Istne dziadowanie.Chodzenie po 2 lub 3 euro do biura.Totalny chaos organizacyjny na tym remoncie!!!
zdjecie uzytkownika
majster - 2014-08-02 08:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kazek - 2014-08-01 20:12:41]:
Podaj nazwisko i na pewno więcej już nie pojedziesz
zdjecie uzytkownika
Kazek - 2014-08-02 10:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [majster - 2014-08-02 08:40:39]:
Majster śmieszny jesteś pisząc takie rzeczy.Lepiej zadaj sobie pytanie czy ja chcę jechać kolejny raz!! A pomyślałeś o tym,że może mam już inną pracę....
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-06-07
Żródło: Gowork.pl
Katowice
(śląskie)
JWW Invest S.A. z siedzibą w Katowicach jest firmą, której  głównym profilem działalności są usługi prowadzone na rynku energetyki zawodowej i przemysłowej oraz na rynku konstrukcji stalowych i rurociągów.  JWW Invest S.A. posiada wdrożony system zarządzania jakością wg ISO 9001:2008,certyfikowany przez TŰV CERT oraz uprawnienia Urzędu Dozoru Technicznego w zakresie: modernizacji, montażu, naprawy kotłów paro
zdjecie uzytkownika
Kazek - 2014-08-02 10:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [majster - 2014-08-02 08:40:39]:
Majster proszę odpowiedz mi na to jedno pytanie.A ja napisze później swoja teorie na ten temat.Dlaczego już tylu ludzi zjechało z tego remontu???
zdjecie uzytkownika
Witold - 2014-08-13 14:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze się pracuje. ważne ze stawki wysokie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JWW INWEST
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski