brak logo

Inet s.c.

Sieradz

Opinie o Inet s.c.

anonim 2010-08-31 19:22:26
Niskie wynagrodzenie, ciężka praca w delegacjach, najtańsze hotele, długi czas pracy (nie ma kiedy wypocząć). Nie polecam. Szef może wyrzucić Cię bez powodu. Wiem sam po sobie.
3
anonimek 2010-08-31 19:30:14
Nie polecam nikomu. Chory system wynagrodzeń (tak samo jak i prezes...). Nie ufaj tam nikomu bo Cię [usunięte przez moderatora] 10-15 godzin pracy dziennie to chyba za dużo i to jeszcze za psie pieniądze i jeszcze w delegacji w obskórnych hotelach. Po prostu [usunięte przez moderatora]!!!!
2
blady 2010-08-31 19:33:37
Sami [usunięte przez moderatora]!!!!! Przy zgrabianiu liści zarobisz więcej !!!!!
2
BYŁY 2012-05-27 11:55:57
Macie rację. Też tam robiłem. Trzeba tańczyć, tylko nie wolno podskakiwać. Na kwicie najniższa krajowa a reszta pod stołem. Jak się nie podoba to wypad. Nie wolno mieć własnego zdania, a tym bardziej wypowiadać je na głos.[usunięte przez moderatora] Fakt, kabli tam nie brak, nie tylko takich do instalacji. Nie polecam iść tam do pracy.
1
ulala 2014-02-02 00:40:55
Firma "krzak". (usunięte przez administratora)pracowników. Najniższa krajowa na umowie. Nie polecam.
2
byly 2014-05-19 11:16:13
pracujesz za dietę i nocleg
1
moherowy beret 2015-02-10 16:54:05
praca super 17 pln na czysto,8 godzin pracy..potem nadgodziny...super aaaaahahahahahaha
1
były 2016-07-13 13:38:54
Nieterminowość to jedno, drugie to, duża część jest płacona pod stołem. Niestety często w dużo niższej wysokości niż umówiona wcześniej. Szczerze nie polecam nikomu pracy u Pana Werbickiego.
3
szukacz 2016-10-06 22:51:52
Pracowałem u Kulki, żadnego szacunku do człowieka, wypłata oczywiście pod stołem. Szukam roboty i czytam tu różne opinie dochodze do wniosku że chyba w Sieradzu nie ma uczciwej kasy w uczciwej firmie
1
nowy 2016-10-21 22:02:41
a ja tam nie narzekam
1
Zostaw swoją opinię o Inet s.c. - Sieradz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inet s.c.