brak logo

Hana-Polska

Opole

Opinie o Hana-Polska

Ja3 2010-09-03 19:14:39
Myślę, że w tych opiniach wszystko zostało powiedziane na temat firmy Hana-Polska jednak nikt nie wspomniał o ludziach którzy tam pracują jako szaraczki. Zasób ludzki w tej firmie to wspaniali ludzie którzy trzymają się razem, wspierają się i w swojej niedoli zachowują zdrowy rozsądek. Warto by udzielić im wsparcia i wysłać tam kontrolę z PIP-u i sanepidu. Może to zadziałało by jak zimny prysznic na Koreańczyków.
ja 4 2010-09-07 18:34:43
ta firma to po prostu jakaś porażka!!! pozdro dla wszystkich ;)
ja5 2010-09-13 17:24:59
Witam ja tez odnosze sie do pracowników co tam pracuja to rzeczywiscie wspaniali ludzie którzy nie zasluguja na takie traktowanie szef (Usunięte przez moderatora) koreanczyk wyrzywa sie na nich traktujac jak wiezniów a do tego panie z biura juz tez sa prawie żółte!! zamiast trzymac z rodakami czasami kryc to nie najlepiej zaraz kapowac biegną!! całe szczescie ze sanepid powiadomiony i za niedługo tam bedzie!!!!
anonim 2011-02-04 13:33:33
ja - 2010-08-31 16:40:02Stanowczo odradzam wszystkim którzy chcieliby się tam zatrudnić, kompletny brak szacunku do pracownika, wygórowane i niemożliwe do spełnienia wymagania i normy, brak warunków socjalnych dla pracowników,( usunięte przez administratora ) szef jest ( usunięte przez administratora )nie majacm pojęcia o pracy, jesli chodzi o prawo pracy to niestety nawet panie w biurze nie mają o nim pojęcia a co dopiero( usunięte przez administratora ) Praca beznadziejna a płaca bardziej niż marna i bez szans na podwyżkę, chyba że norm dziennych do wykonania. Nie polecam, omijajcie tą firmę z daleka!!!( usunięte przez administratora )
oni 2011-02-08 17:31:18
Witam wszystkich mam cos do przekazania krótko i zwiezłowato [dane osobowe usunięte przez moderatora] biurowa która na nic czasu nie ma a siedzi na [( usunięte przez administratora ) w biurze i kawe pije ludzie pracuja bez umów,badań a jak ma wydrukowac potrzebne dokumenty jej ulubione zdanie teraz nie mam czasu!!
som 2012-04-16 08:52:46
Czy ktoś wie, jak wygląda tam sytuacja po zmianie szefa?
olo 2012-05-04 19:03:06
Witam.
Zaczynam tam niedługo pracować i po przeczytaniu tych wszystkich wypowiedzi hmm. Czy mógłby mnie ktoś pocieszyć? Nie ma pracy w Opolu, a to jedyna moja szansa na zarobienie kasy. Czy rzeczywiście jest tam tak tragicznie. Wspomniano coś o zmianie szefa. Czy ma ktoś jakieś wiadomości? Proszę o informacje.
baranek 2012-08-28 21:29:34
przeciwienstwo starego szefa. 100 razy lepsza atmosfera i zarobki na normalnym poziomie. pozdrawiam
hanka 2012-09-03 15:19:40
baranek - 2012-08-28 21:29:34

przeciwienstwo starego szefa. 100 razy lepsza atmosfera i zarobki na normalnym poziomie. pozdrawiam
zarobki sa dobre ale atmosfera jest tragiczna nie mozna rozmawiac tylko praca lider ktory wydziera sie na pracownkiow i wiele innych przykrych rzeczy
aron 2012-10-02 12:19:34
podobno liderami są tam nie ciekawe osoby i lizusy,patologia....
croSSiarraaZ 2012-10-25 18:22:21
mi sie podoba ;) he, te 3 zmianówki sa meczace ale co zrobic ;D albo się lubi te prace lub nienawidzi - proste pozdrawiam pracowników
jaj 2012-11-12 11:15:06
croSSiarraaZ - 2012-10-25 18:22:21

mi sie podoba ;) he, te 3 zmianówki sa meczace ale co zrobic ;D albo się lubi te prace lub nienawidzi - proste pozdrawiam pracowników
i to powiedzial lider albo liderka albo ktos z biura zeby nie bylo tyle kijowych komentarzy
darioooo 2012-11-15 14:52:12
zapewne tak hee. znam jednego lidera i jest (Usunięte przez moderatora) i nic wiecej, czuje sie chyba jak by byl tam panem a jest nikim i nie ma pojecia nawet o prowadzeniu grupy. kawal (Usunięte przez moderatora) nie wiem jak pozostali liderzy. ale praca do (Usunięte przez moderatora)odradzam i sam spadam z tego zakladu:)
croSSiarraaZ 2012-11-18 17:48:32
loool ^^ fajnie wiedziec ze nim jestem buhahah, dobreee.
Jak sie nie podoba to po co tam siedzicie he, chodzi mi o to, ze kazdy tylko potrafi narzekac jak to nie jest tragicznie o_O.
1
miingo... 2012-11-19 11:12:45
czlowieku... ty sie naprawde zastanow jak ty sie zachowujesz i co z siebie robisz!!!! bez kitu wszyscy z twojej zmiany maja ciebie dosyc i lepiej sam zrezygnuj z tej pracy,albo zacznij szanowac ludzi i nie skacz do slabszych tj. do kobiet okkk,bo one tez maja facetow i to sie moze dla ciebie powaznie zle skonczyc!!!!!!!
ghjgjhg 2013-05-24 11:04:38
Nie dzieje sie tam dobrze ostatnio.
Zwalniaja ludzi i beda dalej zwalniac i w glownej fimie tez zwalniaja pomieszali ludzi na zmianach i atmosfrera jest beznadziejna a teraz bedzie jeszcze gorzej :)
niewiadomo co nas czeka.
lole 2013-05-25 18:11:36
a nie którzy mysla ze ta firma bedzie do konca swiata a to jest poczatek konca :)
nieznajoma 2013-05-30 12:16:53
Witam, mam iść od poniedziałku do pracy jako sprzedawca , ale na rozmowie okazało się że jako menager. Po przeczytaniu waszych opinii o firmie HANA POLSKA boje sie tam isc do pracy. Pracowalam juz w firmie gdzie podobnie traktuja pracownikow i zwolnilam sie i znalazlam prace w Hana Polska, co mam robic? Nie chce wracac do tego samego. Jak tam panie w biurze? Napiszcie cos na temat szefa....rozmawialam z nim i wydawal sie sympatyczny... ??
jika 2013-06-14 19:04:11
i niesprawiedliwe jest to ze niektórzy ludzie potrafia robic wiele wiecej niz inni albo znaja prace na innych na stanowiskach i biora tyle samo pieniedzy co Ci co nie potrafia nic tylko jedna rzecz albo nie chce sie im robic i takich ludzi trzymaja niewiem po co??....
nhfj 2013-06-18 17:07:12
panie w biurze masakra szcegolnie jedna ciagle brak czasu, zapyta szefa=nie wiem nie umiem brak kompetencji i fałsz
1
gfhgvhjg 2013-09-04 17:00:50
Anonim - 2013-09-03 01:15:05

Jakie wynagrodzenie w Hana-Polska OPOLE?
najnizsza krajowa, chyba ze pracujesz rok to dostaniesz 1700 brutto, czyli kokosów niema
hankiewicz 2013-09-08 22:36:06
Pracuję tu od niedawna i muszę powiedzieć, że da się wytrzymać. Warunki pracy i sama płaca nie jest szczytem moich marzeń, ale przecież pieniądze to nie wszystko. Szefostwo też pozostawia wiele do życzenia. Natomiast pragnę podzielić się moją opinią na temat innych pracowników. Są to wspaniali ludzie, trzymają się razem, są jednością i trwają w tych wszystkich niedogodnościach. Uwielbiam przyjazdy i powroty z pracy, gdyż jedziemy sobie autobusem całą zmianą, jest wesoło, są ludzie z różnych warstw społecznych, a tak naprawdę w tym czasie więcej nas łączy, niż dzieli, żartujemy wspólnie, śmiejemy się, rozmawiamy, atmosfera jak w domowym ognisku, nie czujesz, że jedziesz do pracy!
hhj 2013-11-16 20:19:33
a ja zycze powodzenia, osobom , które tam jeszcze pracuja, póki ta firma istnieje
nie warto sie starac, i zapierniczac, bo potem Cie zrobia w konia i zwolnia
teraz pracuje w firmie gdzie jest cieplo, i na hali, w szatni i w toalecie
i jest nawet suszarka albo papier do suszenia rak i kubeczki jednorazowe do wody :-);-)
normalnie szok, widac inne firmy na tym nie oszczedzaja
hjbjhv 2013-12-05 16:53:28
ostatnio, znowu zwalniaja ludzi, jednym przedluzaja umowy drugich zwalniaja, a jeszcze innym obiecuja prace, czlowiek idzie i okazuje sie ze nic z tego, do celu po trupach, nie warto sie tam starac, ale wszystko do cxasu i przyjdzie kryska na matyska!!!!!
ale jaja 2013-12-05 16:58:46
patrzcie co sie znalazlo!!!
w HAnie tez kiedys byla afera z molestowaniem, i tez go odeslali, bo najlepiej zamiesc sprawe zamiesc pod dywan!!! ALE LUDZIE PAMIETAJA!!!!
Trzeba w koncu naslac jakas inspekcje sanepid, wszzystko,tylko tak zeby nie bylo zadnych znajomosci!!!
http://www.prw.pl/articles/view/7430/biskupice-podgorne-pracownica-heesung-electronics-pobita-przez-koreanczyka
vnbvnb n 2014-02-17 12:10:01
nikt Ci nic cwaniaczku i lizusie nie musi opisywac
1
jhkh 2014-02-24 21:11:41
to tam nie szukaj, tam cały czas zwlaniaja ludzi, a za nie długo wszyscy pójda na bruk i zamlna zakład
nie 2014-03-21 17:32:10
nie łudz sie naiwniaku :-)
XXX 2014-07-23 15:03:50
witam. mozecie cos napisac o warunkach pracy na stanowisku kierowcy???
xxxxxxxxxx 2014-08-05 12:14:18
niezaciekawie,a co znowu szukaja??? o chwile sie zmieniaja,harujesz po 12 godzin za najnizsza krajowa jak i reszta pracowników
aloo 2014-10-12 01:17:03
hej to gdzie taka firma jest? pozdrawiam
Hej 2014-10-28 18:02:48
Wspólna 8 tam gdzie po drugiej stronie jest Siódemka i DPD
maciek 2015-01-07 16:40:31
a słuchajcie, powiedzcie mi jeszcze taką rzecz, bo jestem zainteresowany praca w tej firmie, ale nie wiem czy na pewno są jakieś oferty nowe pracy czy jednak nie? mam nadzieje, że jeszcze są, bo słyszałem, że od nowego roku na pewno coś miało się ruszyć jeszcze i tak się zastanawiam jak to ma być wszystko.
monika 2015-03-16 12:57:21
ja słyszałaM natomiast że nie tylko od początku tego roku kalendarzowego nie tylko miało być mnóstwo miejsc pracy w Hana-Polska ale że miały się poprawić warunki zatrudnienia i ta firma miała być jednym z najlepszych pracodawców w tej branży w Polsce - czy to jest prawda? słyszałam to na mieście ale niestety nie umiem tego samodzielnie sprawdzić
kto?? 2015-03-25 18:33:42
Kto opowiada takie rzeczy?? Są takie dwie co lubia ploty i wszystko wiedzieć...
??? 2015-04-18 16:11:06
A co to są przyjęcia?? Będziesz ta pracować??
kkk 2015-05-02 17:14:59
To jest forum o Hana Polska a nie jakas hana instruments.I całkiem inna produkcja i nie to misto...
hm 2015-06-17 19:47:34
odradzam.
nowa 2015-10-02 17:43:05
Do Hana polska są oferty pracy w Urzędzie pracy w Opolu .Jak ktoś ma blisko może być jak z dojazdem nie opłaca się .Pierwsza umowa to zlecenie.
nowa 2015-10-11 14:01:33
Na umowę zlecenie składki są odprowadzane przez pracodawcę.O stażu nie wiem ale ciągle przychodzą nowe osoby,ciągle szukają pracowników.
1234 2016-05-15 19:36:40
Kama dobrze pisze,nie mają strony internetowej. I oni nie produkuja żadnych urzadzen pomiarowych. Pomyliło Ci się z tą druga Haną,tamta to całkiem co innego.
dfgh 2016-06-24 13:52:39
@1234 szkoda ze frima nie ma strony internetowej przeciez dzieki temu moga zdobyc sobie wiecej klientow
Zostaw swoją opinię o Hana-Polska - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hana-Polska