brak logo

Stoisko FORNETTI

Kielce

Opinie o Stoisko FORNETTI

kilok 2011-03-29 20:30:10
mnie sie podoba ciastka sa cieple mila obsługa ipyszne ciasteczka
Danuta 2012-09-28 13:02:49
Profesjonaliści.Bardzo miłe dziewczyny.Zawsze zadowolone i uśmiechnięte umieją doradzić.Brawa dla szefa którego raz widziałam który sam nosi towar zaangażowany a nie tylko rozkazuje.
JAGODA 2013-03-12 12:18:54
Ja sama pracowałam na punktach Fornetti (KIELCE) kilka lat do momentu urodzenia dziecka i byłam bardzo zadowolona. Dostałam wszystkie świadczenia, teraz jestem na wychowawczym i zamierzam tam wrócić do pracy.Szef jest ok możesz zawsze się dogadać co do formy zatrudnienia też..( sama tak zrobiłam) Jak się kombinuje to nikt cię trzymać nie będzie...A co do ubierania na cebulkę...Jak idziesz do pracy to widzisz gdzie będziesz pracować nikt Cię nie zmusza...jak wolisz biurową robótkę to takiej sobie szukaj...a wiesz pewnie, że nie jest łatwo znaleźć sobie ciepłą posadkę...
Zadowolona :) 2013-03-12 20:26:10
Koleżanko ja pracuje u Tego pracodawcy już dwa lata !! mam umowę o pracę którą otrzymałam już po 2-ch miesiącach rzetelnej i uczciwej pracy i jestem bardzo zadowolona. Temperatura na naszym stoisku nie spadła poniżej 20 st. C. Wypłatę dostaje zawsze na czas i mogę wziąść zaliczkę jeśli tego potrzebuję, pracodawca, jego żona oraz nasz kierownik są bardzo mili i kulturalni. Ale ludzie pomyślcie żaden pracodawca nie da się okradać w dobie kryzysu. Jesli Ty przychodzisz kombinować i jesteś tak pusta by cudować bo za mało zarabiasz to jesteś sama sobie winna jesli Ci nie wystarcza. Sama pracowałam z takimi jak Ty i wiem czemu były zwalniane. Same wasze CV mówią za Was. W ciągu roku 7 pracodawców i praca po 1 m-c, góra 2 -mc "ciekawe czemu tak krótko ??? zastanawiające"
Nie ośmieszaj się !!!! I nie obrażaj firmy w której pracowałaś....
A jeśli ktoś ma jakieś obiekcje to zapraszam do OBI Kielce ja z koleżanką udzielę więcej informacji.... Pozdrawiam :) I poprosze zadowolonych klientów o opinie o NAS :)
Magda 2013-04-02 15:47:42
Ha dobra jest no nie??
Uparła się sztuka ciekawe o co jej chodzi? Słuchajcie to dobry anioł...
Niech pisze będziemy mieli ubaw w pracy może sobie z nią popiszemy .
A tak serio to odwaliło lasce i to nieźle.
dziewczyny 2013-04-02 20:42:19
Noo koleżanko teraz to przesadziłaś. Nasz kierownik to super facet lojalny wobec współpracowników, pomocny, życzliwy...Nie masz co pisać to piszesz głupoty. Na A. zawsze można liczyć , zawsze zastąpi w pracy nawet jak ktoś ma kaca:)) na wakacje załatwił studentki na zastępstwa, żebyśmy mogły mieć 2 tygodniowy urlop do szefa wspomni na nas dobre słowo, podrzuci do domu, pomoże odpalić samochód..nawet pożyczy kaski i tak mogłybyśmy wymieniać do jutra. To naprawdę super przełożony nie damy na niego oszczerstw pisać o nie..
Mamy prośbę nie jesteś od nas z Kielc to wypad z naszego forum takie nam tu nie potrzebne....
ojciec 2013-04-03 08:44:25
Witam państwa. Jestem ojcem jednej z dziewczyn która pracuje na tym punkcie dorywczo. Znam jej przełożonych bardzo uczciwi i kulturalni ludzie, córka zawsze na czas dostaje wynagrodzenie i to w takiej wysokości i formie jakiej ustali to z pracodawcą dlatego w zupełności nie zgadzam się z tymi negatywnymi wpisami.
Jestem starszym wierzącym i bogobojnym człowiekiem, który wychowuje swoje dzieci zgodnie z wiarą dlatego w głowie mi się nie mieści dziewczyno jak ty możesz takie rzeczy wypisywać? Czy ty jesteś katolikiem z twojego wpisu wynika, że tak bo piszesz o dzieleniu się opłatkiem a Ty dzielisz się nim? chodzisz do spowiedzi? Jesteś przepełniona goryczą i nienawiścią a prawdziwy chrześcijanin przebacza, nadstawia drugi policzek gdy dostanie w jeden. A ty piszesz, że zło wróci ze zdwojoną siłą!! Opamiętaj się dziewczyno bo to zło ogarnie ciebie...Zamiast pałać wrogością i nienawiścią idź do spowiedzi oczyść swoją duszę i stań się dobrym człowiekiem.
oodp. 2013-07-11 23:55:11
Na tym portalu nie podaje się kwot wynagrodzenia. Nie wiem z jakiego powodu, ale powiem , że ja w tym momencie zarabiam 15 zł a u C. mialam 9 zł mniej... Do tego mialam lipna umowe... A teraz mam legalna i dostane niezly zwrot podatku :)))
Najlepiej isc samemu i zapytac o wynagrodzenie, desperaci ida od reki, a oni to lubia, najlepiej jak najmniej pytan i obiecywana premia, ktorej nie zobaczysz nawet we snach.
nowa 2013-07-22 17:43:16
Taaaaak 15 zl.... to chyba na E7 pracujesz..... Albo mowisz o kwocie BRUTTO. Ja jakoś nie narzekam bo mi u Pana C. jest dobrze a na godzine teraz wychodzi około 10-13 zł. i mam umowe o pracę. Jest to stawka do ręki netto !
I nie wprowadzaj innych w błąd.
fornetka 2013-07-22 19:10:50
Do Pani "odp." Taaaak dwa razy tyle dostaniesz za rogiem.... pod latarnią i chyba tylko tam sie nadajesz...
Jestes Pusta !!!
Nie pracowałaś w Kielcach to nie mów głupot. Tu gdzie On pracuje nie ma zaplecza do ktorego mogła byś wozic 3000 Ton codziennie ciastek co świadczy o tym ze piszesz głupoty bo nigdy u nas w Kielcach nie byłaś !!!.
Nie pracowałaś z nim wiec nie wprowadzaj ludzi w błąd. Nie sporządza sie codziennych raportów i nie robi zestawień co miesiecznych !!! Takie rzeczy robi nasz Kierownik.

Tak sie składa że pracuje z Kierownikiem i mój Kierownik zajmuje sie wszystkim i każdym pracownikiem na każdym z punktów. Nie ma chwili spokoju od telefonów, czyszczenia maszyn i kontroli wszystkich punktów i jeszcze ma czas żeby nam pomóc. A i nie czesto jego dni wolne spedza w pracy...... Sam robi zamówienia i je przyjmuje... I nie słyszałam żeby dzieci bawił..... Poza tym Jestes złodziejką z Warszawy która nakradła pieniędzy i została zwolniona a teraz ma pretensje do wszystkich !!! Trzeba było NIE KRAŚĆ. Także wypad z naszego Forum z Kielc ! co w Warszawie cie już ignorują bo wiedzą kim jesteś ! Kazdy z pracowników w Kielcach zna twoje imie i nazwisko złodziejko.
A bezpieczników nikt z pracowników nie NAPRAWIA bo nie ma do tego uprawnien nawet Kierownik.
A poza tym kazdy pracownik w kazdym sklepie nawet "Zabce" ma obowiązek przyjąc towar sprawdzic czy sie zgadza z FV wyłożyć na półki i wpisac zeby wszystko bylo jasne i oczywiste. Ale jak widać słoma z butów tobie wystaje bo widocznie nawet tego nie potrafiłaś !!!

No tak "fasty" nawet ułamka obcego jezyka nie łykneła... "Fast Food". wypiek i sprzedaż ciastek, kawy, herbaty to są podstawowe rzeczy dla tego typu stoisk i co myslałaś że przyjedzie tam do ciebie Nasz Kierownik a Ty bedziesz za przeproszeniem pierdziala w kszeslo a On cie bedzie ze wszystkiego wyreczał - zamawiał - przyjmował dostawy -wpisywał ... piekł ciastka- sprzedawał -robił "Fast Food"y -kawe -herbate a Ty bedziesz sie tylko patrzyła ?

Kazdy z pracowników ma swoje obowiązki na swojej zmianie, które musi wykonać widocznie ciebie przerosły....
Miałaś szkolenie na którym byłaś uświadomiona jakie są Twoje obowiązki. Nie pasowało ci ??? Trzeba było iść KROWY DOIĆ !!!!!!!!
Albo ROWY KOPAĆ...

I na przyszłość Kierownik to jest Twoj PRZEŁOŻONY a nie służący On ma kontrolować ciebie i wykonywaną przez ciebie pracę a nie usługiwać Tobie !

A propo księgowej to Firma ją posiada...
A ksiegowej to ty do kostek nie dorastasz...
Kierownikowi zresztą tez...
Jestem zadowolna z pracy i zachęcam każdego....
[usunięte przez administratora]
Była pracownica . 2013-07-27 12:06:13
To co piszecie to brednie- jedna wielka ściema!!!!!!Ktoś kto pracował w Fornetti wie doskonale jak tam jest.Poprzedniczka wszystko to co napisała to prawda w 100% pracowałam w tej firmie i jest dokładnie tak jak pisze Pani Odp...W cale bym się nie zdziwiła gdyby dobra opinia została napisana przez kogoś z kierownictwa jest to bardzo prawdopodobne.
2
fajna 2013-07-30 20:53:41
do pani odp
z tego co piszesz to widać że to bzdury.
Pracuje na informacji w markecie i znam właścicieli i wszystkich pracowników Właściciele są po kilka razy dziennie a szefowa sama pracuje w punkcie więc nie wal ściemy kobieto jak byś tu pracowała to byś to wiedziała. Kierownik to równy gość a pozostałe dziewczyny super babki . Dziewczyny mówią na jakich warunkach pracują i niestety nie jest prawdą to co piszesz. Zresztą jak ktoś był by nie zadowolony to nie pracował by kilka lat....ZASTANÓW SIĘ DZIEWCZYNO CO TY CHCESZ OSIĄGNĄĆ .....SPADAJ BO [usunięte przez administratora] GŁUPOTY
2
Ktoś 2013-07-31 22:03:33
Do Anonim!!!
Omijaj to miejsce szerokim łukiem!!!!!!!!! Nie jest tam za ciekawie,traktują ludzi jak śmieci,za takie pieniądze nie warto psuć sobie nerwów i zdrowia.
2
Dziewczyna 2013-08-01 08:14:35
W Fornetti zmieniają pracowników jak rękawiczki,jest to praca dorywcza
tak na 4 góra 6 miesięcy kilka lat to pracuje pewnie Pan kierownik.
Mysłowiczanka ma rację piszcie całą prawdę o nich,może to coś da i ktoś się weźmie za nich.
1
Ktoś 2013-08-01 20:46:49
Tego nie wiem ale jak u nas tak jest to i w innym mieście pewnie tak samo.
fornetka 2013-08-08 13:11:16
Hej
Pracuję w tych punktach dorywczo od kilku lat i nie mogę czytać tych bredni.
Właściciele to równi goście można z nimi wszystko załatwić i zawsze się dogadać (zaliczki dostajesz kiedy chcesz i wolne dni też). Najwięcej kłopotu to jest ze złodziejkami , które przychodzą żeby kombinować wtedy cały skład cierpi a te nie one nie wzięły szef źle policzył...ale tylko jak je wywalą z roboty to wszystko wychodzi ładnie pięknie . Czasami jednak trafiają się psychiczne i piszą bzdury no bo niezłą kasę grabiły to są wk....wione TROCHĘ....
Praca jest fajna nikt się w grafiki nie wtrąca ale wiadomo trzeba sprzedawać piec i sprzątać ale tak jest w każdej pracy...
Jesli komuś stawka nie odpowiada...to po co przychodzi aaa może myśli że drugie tyle sobie dorobi...no to zrozumiałe
Niestety złodziei nikt trzymać noe będzie a i my takich nie chcemy..
Skład mamy super i zarąbistego kierownika...
fornetka !! 2013-08-09 20:47:37
Moim skromnym zdaniem jeżeli choćby była pracownica ma coś do powiedzenia do szefostwa bądź do kierownika i ma na tyle odwagi zęby oczerniać kogoś publicznie to powinna podejść osobiście i powiedzieć prosto w oczy o co chodzi a nie wypisywać jakies totalne brednie... nikt nie wie jak sie pracuje jesli sie nie sprobowalo ...wiadomo nigdzie nie jest lekko ale praca to praca..i przede wszystkim nikt nie powiedzial ze bedzie lekko.. Ja tam pracuje i jestem bardzo zadowolona. Nikt nigdy nie powiedzial mi zlego slowa choćby z szefostwa. Da sie dogadać z kazdym z nich i sa bardzo ugodowi. Jesli chodzi o umowe to kazda z nas zgodzila sie na warunki przedstawione bo nikt nigdy tego nie ukrywal.. pozatym jak sie jest dobrym pracownikiem to nikt nie powiedzial ze nie ma sie umowy o prace bo sama taka propozycje dostalam . Osoba ktora wypisuje takie brednie w komentarzach i ma na tyle odwagi zeby kogos oczerniac to powinna podpisac sie swoim imieniem i nazwiskiem a nie ukrywac sie pod wymyslonym nickiem.

Achaaa i jeszcze sprawa wynagorodzenia... powiem szczerze ze nie prawda jest ze ma sie tam 6zl za godzine.... sama mam ponad 2 razy tyle!
tak wiec dla mnie to forum to brednie ludzi ktorzy maja jakies problemy ze swoja psychika... a jesli naprawde ktos chce cokolwiek powiedziec to niech ma na tyle odwagi zeby zadzwonic i porozmawiac z ktoryms z szefostwa a nie wypisywac mase bzdur!
1
fornetka !! 2013-08-09 22:04:08
Kielce... dlatego znam właścicieli bardzo dobrze bo są na naszym stoisku codziennie.. i dobrze wiem o czym mowie.
iwoncia 2013-08-10 11:16:07
nie wiem czemu ktos wypisuje takie bzdury na temat pracy w fornetti.ja pracowalam w tej firmie rok czasu i mam same mile wspomnienia dotyczace samej pracy,szefostwa i wspolpracownikow.mialam umowe o prace,teraz jestem na zwolnieniu bo jestem w ciazy a potem bede mogla korzystac z wychowawczego a to zasluga wlasnie Szefostwa i ich dobrej woli.praca bardzo fajna,nie dla rzadnych desperatow jak ktos to wczesniej okreslil.bardzo dobre zarobki.gdyby nie ciaza napewno bym z tej pracy nie rezygnowala.wizyty Szefostwa na punktach rzecz normalna,nigdy nie czulam sie zestresowana wrecz przeciwnie zawsze ucielo sie mila pogawendke i pozartowalo wiec wszystkie obelgi jakie ktos wypisuje to bzdury i czysta msciwosc ze strony jakiejs wlasnie desperatki ktora nie wie co wymyslec zeby komus niepotrzebnie zaszkodzic.widocznie dziewczyno sie nie sprawdzalas w tej pracy i dlatego nie pracujesz w tej firmie.
Monika 2013-12-10 16:54:55
Jeśli chodzi o fornetti w Kielcach, to ja nie mam im nic do zarzucenia, pracuje dopiero miesiac, ale ogolna atmosfera tutaj jest bardzo mila, mozna sobie porozmawiac, dodatkowo szefostwo bardzo uprzejme. Ostatnio nawet jak nie wyrabialam z wypiekaniem ciastek bo mialam ruch, to szefowa mi pomogla bo akurat wpadla na chwile na stoisko. Mi sie podoba, jesli Ty jestes fair wobec pracodawcow to i oni beda fair wobec Ciebie.
1
byla pracownica 2014-02-23 11:22:12
Czy ktoś w ogóle rozliczał PIT z umowy zlecenia z fornetti? Jak wyglądają Wasze umowy? Czy tylko ja mam w niej zawarte, że zarobiłam 150 zł brutto za zlecenie, nawet jeśli było to dużo więcej?
aga 2014-04-30 14:34:32
dziewczyny, czy wy pracujecie na stoisku Fornetti, czy dla Fornetti, bo to jest różnica. punkt partnerski czy firmowy?
aga 2014-05-21 06:56:11
nie do końca. ktos tu sie żali na pit z Fornetti, ale jesli to partnerski punkt to nikt z was nie jest pracowniekiem Fornetti, wiec obsmarowywujcie swojego pracodawce, a nie firme, od której wasz pracodawca "wypożycza" markę
hhhhhhhwwd 2014-06-05 13:57:50
Do była pracownica, wszystkim na uumowie dają śmieszne stawki, ciekawa jestem czy te umowy wogole gdzies sa rejestrowane, bo jak dla mnie wyglada to na niezla scieme. Mam nadzieje, ze ktos sie wkoncu wezmie za ta firme, bo zwalnianie bezpodstawne ludzi, zeby nie dac umowy to jakies zarty.
aga 2014-06-06 15:33:49
a ja nadal nie wiem, w jakiej firmie pracujecie....
aga 2014-06-12 13:37:42
chce wiedzieć, czy skarzycie się na firmę Fornetti, czy na firmę pana C?bo wątek sugeruje na firmę Fornetti, a jesli punkt nie jest firmowy- to jest to bardzo krzywdzące dla wizerunku F. kto jest właścicielem tego stoiska??
odp dla aga 2014-07-09 23:34:18
Fornetti to szyld pod ktorym pracujemy i to klient widzi(usunięte przez administratora)
kasia 2014-08-07 09:53:47
Ja pracowalam tam okolo roku i bylo bardzo fajnie szefostwo w porządku sa to bardzo uprzejmi ludzie. Kierownik firmy rewelacja mily uprzejmy kulturalny i bardzo przystojny :-) Umowe i stawke ustalaja z pracownikiem na rozmowie kwalifikacyjnej ktora odbywa sie z kierownikiem :-). Zarabialam okolo 2 tys na Kielce sa to dobre pieniazki. Niestety juz tam nie pracuje bo sobie troszke nagrabilam :-) ale nie zaluje a i wspomnienia pozostaly bardzo mile. Mam nadzieje ze wam pomoglam w oodjeciu decyzji :-)
aa 2014-08-07 13:38:39
przystojny... buhahahaha!
1
hahahhahaha 2014-08-10 21:44:46
kasia a jaka mialas umowe ze zarabialas 2000 zl "superrata" tez pewnie sie wliczała?:)
sami sobie pisza opinie 2014-08-12 21:13:16
Wierze w to,ze ludzie swiadomi tego,ze ciastka sa taki francuskie jak ja jestem baletnica, kur..a swieze bo mrozone kostki reanimowane w garownoku a sklad jest dlugi jak litania loretanska...i ludzie odejda od takich zakupow spozywczych.Zreszta juz zaczeli myslec o zdrowiu o czym swiadczy zamkniete stoisko na realu.
lady gaga 2014-08-23 20:45:10
garujesz ciastka francuskie? jezu... co za tępactwo
Była pracownica 2014-08-30 21:02:04
Dziewczyno, jeśli nie wiesz, czemu stoisko w realu zostało zamknięte, to się nie wypowiadaj. Nie miało to NIC wspólnego ze zdrowiem, no chyba, że psychicznym coniektórych osób (nie mam na myśli Państwa C.)
( usunięte przez administratora )garowane są ciastka pół-francuskie, francuskie wkładane są bezpośrednio do pieca. Nie znam ich składu chemicznego, ale zjadłam ich mnóstwo i jakoś nie zauważyłam, żeby urosło mi trzecie ucho. Poczytaj sobie skład chemiczny produktów, które żresz na codzień - gwarantuję, że też odechce Ci się jeść.
Co do zarobków - z tymi 2tys. to przesada, ale i tak jak na Kielce to nieźle się zarobi. Praca jest bardzo lekka i zarobki są do niej proporcjonalne, więc nie piszcie tu o wyzyskiwaniu ludzi.
I odczepcie się od Państwa C. To bardzo w porządku ludzie, zawsze życzliwi, rozmowni, nie obnoszący się ze sobą i kulturalni, a z doświadczenia wiem, że to rzadkie cechy u szefów. Mimo, że już tam nie pracuję, bardzo dobrze wspominam pracę tam.
studentka 2015-01-09 17:25:49
ja to sie na wielkie pieniazki nie nastawiam ale wiadomo ze dobrze sobie dorobic do studenckiego kieszkonkowego. chcialabym sie doweidziec jakie sa stawki w 2015 roku. wtedy bede mogla spokojnie podjac decyzje w tym temacie i sie zastanawoie czy w ogole wawarto sie interesowac tym wszystkim. pozdrawiam
Gwiazda 2015-02-04 20:35:08
Również nie polecam tej firmy!!
Administrator 2015-03-17 13:21:50
Informujemy, że sprawa obraźliwych postów naruszających prawo została skierowana do prokuratury. Osoby, które umieszczają takie posty zostaną ukarane, IP komputerów z których pisano takie wątki zostanie przekazane policji.
ninaaaaan 2015-05-01 13:22:19
oby tak bylo
do admistratora 2015-05-07 12:37:52
Hahah , a co ty będziesz karał ? Co za brednie ..... , policja i prokurator nie kara , kara sąd . Poczytaj a nie pisz bredni .
isa 2016-05-13 09:42:05
tu nie ma ogłoszeń o pracy ale są na ich stronie. Szukają sprzedawców w wielu miastach. Oczywiście jak to przy sprzedaży trzeba obsługiwać kasę fiskalną, znać MS Office i najlepiej mieć doświadczenie w pieczeniu. Tylko czy to jest umowa o pracę
Zostaw swoją opinię o Stoisko FORNETTI - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stoisko FORNETTI