logo ASTAT Sp. z o.o.

ASTAT Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o ASTAT Sp. z o.o.

MIKE 2011-02-11 21:43:37
Super firma, wszystko chodzi jak w szwajcarskim zegarku. Fajni ludzie. Gorąco polecam wszystkim którzy chcą uczciwie pracować za godziwe pieniądze.
1
IRA 2011-02-11 21:48:40
ASTAT, ok. Jeżeli chodzi o panie to zależy jaki kto ma gust. Ja mam swoją dziewczynę i panie mnie nie interesują. Ważne dla mnie, że praca jest interesująca i moje zarobki.
1
ciekawość 2012-11-22 19:58:35
A może trochę szczegółów? Czy i jak często organizowane są szkolenia? Ile raportów jest do wypełnienia? dzienny, tygodniowy, dwutygodniowy,....etc.? Jaka jest rotacja wśród handlowców? Czy handlowiec wypełnia głównie raporty czy może spokojnie handlować? Premie-według uznania czy na podstawie konkretnych wyliczeń?
3
Songus 2012-11-23 10:03:55
Nie pracuje w tej firmie już 4 rok, a pracowałem ponad rok i zawsze ciepło i miło wspominam tą pracę. Moim zdaniem bardzo dobrze zorganizowana praca jeżeli chodzi o obowiązki pracownika. Wszystko jest proste, klarowne więc wystarczy wykonywać swoją pracę.
ghost 2013-05-26 21:56:19
Misiek, widzę, że firma Astat pomogła ci wyjechać i szukać lepszego życia.
astat 2013-10-01 01:04:31
nie polecam nikomu pracować w tej firmie
3
SZCZERY 2013-10-07 15:57:12
CODZIENNIE OBSERWUJE LUDZI KTÓRZY TAM PRACUJĄ - TYLE FAJNYCH LUDZI WYRZUCILI
A SZCZEGÓLNIE MARKETING CAŁY ROZWALILI I NAJWIEKSZEGO NIEROBA TAM ZOSTAWILI
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5
Majeka 2014-03-26 20:36:55
A czy te oferty przypadkiem nie wiszą już jakiś czas? Może znaleźli kogoś na te stanowiska i zapomnieli zaktualizować stronkę.
Miks 2014-04-09 20:54:14
Taka firma powinna zadbać o aktualność w sieci. Tyle osób korzysta dzisiaj z internetu, że nieaktualizowanie może świadczyć o braku osoby odpowiedzialnej.
3
insider 2014-04-27 07:48:51
Oferty pracy "wiszące" na stronie są zawsze aktualne, jesteś dobry i zobaczą w tobie potencjał to stanowisko się znajdzie, niekoniecznie takie na jakie aplikowałeś :)
ass 2014-06-05 21:56:00
Śmieszą mnie komentarze, typu kiepska firma. Konkrety musicie podawać, ludzie. Kiepska firma bo kiepska. Może skoro wstawiacie takie komentarze, to się nie nadawaliście.
brat bylego pracownika 2014-07-06 10:05:06
Brat pracował w Astacie i raczej nie powtórzę Jego opinii bo nie cenzuralna jest. Pracujesz tam tak długo jak Astat nie płaci za Ciebie ubezpieczenia (student) jak kończysz studia wylatujesz bo jesteś "za drogi" Cała firma to "choinka". Rodzina zatrudnia kierowników a kierownicy muszą otworzyć swoje działalności i zatrudniają "u siebie" kolejnych .. Kwitnie wchodzenie w tyłki i robienie bezsensownych czynności dla utrzymania "pozorów" pracy. Poza tym jesteście nagrywani i podsłuchiwani w razie potrzeby, ale to niby dla "większej wydajności" pracy. ( podsłuch w telefonach )Podsumowując "długo" w Astacie się nie pracuje ....
3
Jerzy 2014-09-19 10:32:09
Pracowałem w magazynie w Poznaniu. Praca niezła, pensja też. Ale zwolnili mnie -likwidacja magazynu i od tej pory nie mogę NIC znaleźć. Mam 62 lata, a myślałem, że jakoś dotrwam do emerytury. Poza tym, pracujesz pół godziny minimum dla pana właściciela extra za darmo.

Nie polecam
11
goliat 2014-10-23 20:49:12
Testowanie studentów i ich rotacja w firmie to normalne i zdrowe zjawisko. Na 20 zostaje 1 kumaty i zarabia kasę, reszta do niczego się nie nadaje i wylatuje. Proste i skuteczne. Uczcie się ludzie myślenia a poradzicie sobie i w Astacie i wszędzie.
bzybzy 2014-12-09 10:12:55
Zatrudniają na własnej działalności, bo muszą "robić koszty" i tyle. Płacą raczej na czas.
adas k. 2015-01-23 17:55:33
a napiszcie mi jaką ma pozycję na rynku ta firma,bo te 22 lata nie świadczą o tym jak są postrzegani i jakie ma szansę rozwoju? Może podpowiecie też jak przygotować się do rozmowy o prace u nich dzieki czemu będę mógł przewidzieć część pytań które mogą mi zadać. Będę wdzięczny za podpowiedzi na temat aktualnej sytuacji.
pamela 2015-03-26 17:47:17
22 to jednak bardzo dużo czasu. Spójrzmy prawdzie w oczy, większość firm nie potrafi utrzymać się na rynku nawet przez połowę tego czasu, mają pewnie super know how i doświadczenie, ale to mnie martwi bo boję się że w takim razie zatrudniają tylko super fachowców a ja jesatem bardzo początkująca w branży
Xyz 2015-10-10 15:06:59
Dowiedziałem się że ostatnio Pan Właściciel wymyślił ręczne liczenie telefonów i majli, chyba to jakiś komputer powinien robić, ewentualnie od czego są kierownicy, jak nie od pilnowania co robi załoga, dziwne to jest. Kierownicy z tego co pamiętam pozorują pracę i grzecznie przyjmują do wiadomości każdy najbardziej absurdalny pomysł zarządu, w dbałości o ciepło pod swoimi czterema literami, według zasady mierny ale wierny. Trochę mi żal firmy jako całości, że ktoś młody nie potrząśnie decydentami, choćby jakiś spadkobierca, jak na firmę rodzinną przystało. Niedobrze gdy decyzje pojawiają się z kapelusza bez żadnej analizy czy konsultacji, stanowiska pojawiają się i znikają, chaos i brak wizji to zły znak na przyszłość. Dobrze, że już nie muszę w tym uczestniczyć. Pamiętaj Drogi Kliencie Astatu, że jak będziesz chciał coś kupić i poprosisz o ofertę to pracownik Astatu ma przykazane dzwonić do Ciebie co tydzień, przynajmniej 3 razy aż się wyspowiadasz dlaczego pozbawiasz firmę zysku :)
2
@ 2016-03-08 19:41:15
Teraz szukają grafika!
expracownik 2016-05-04 15:44:27
Praca spoko, ale jak wylądujesz w dziale u Danki to lepiej uciekaj... Kobieta starsza, niezdrowa na umyśle, pracuje "po znajomości" i to dużej znajomości..
3
pracownik 2016-05-16 10:29:01
Witam, aktualnie w Astacie poszukiwane są osoby na stanowisko grafika i do działu logistyki i zakupów. Żadne z zapotrzebowań nie wynika z rotacji, a z rozwoju, który ciągle towarzyszy firmie. W razie jakichkolwiek pytań dotyczących szczegółów rekrutacji zapraszam bezpośrednio na kadry@astat.com.pl
Częściej proszę szukać ofert pracy na portalach niż na stronie Astatu.
1
af 2016-08-12 10:56:27
Dużo fajnych i miłych ludzi. Możliwość zdobycia doświadczenia i kontaktów. Poza tym chaos - tak jednym słowem może określić całą strategię zarządzania. Szef o niskiej kulturze osobistej (łagodnie powiedziane) ale za to z tupetem jak taran, układy i nepotyzm, umowy śmieciowe i samozatrudnienie.

Mimo wszystko dużo można się tam nauczyć.
Igor 2016-08-12 12:10:20
@af ocenia wszystko i wszystkich jest łatwo, ale mam wrażenie, że część pracowników z tego forum zapomniała, że aby móc narzekać, najpierw naprawdę trzeba solidnie pracować
Zostaw swoją opinię o ASTAT Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ASTAT Sp. z o.o.