brak logo

FORMAT Urządzenia i Montaże Przemysłowe

Warszawa

Opinie o FORMAT Urządzenia i Montaże Przemysłowe

anonim00 2009-09-03 07:30:31
Witam, dostałam propozycję pracy w tej firmie. Czy ktoś mógłby pomuc w podjeciu decyzji?
2
anonimmmmmm1233 2009-09-06 12:49:43
firma ok pracowalem kiedys na tunelu w niemczech wszystko ok a jaka dostales propozycje pracy i gdzie
2
anonim00 2009-09-06 15:42:26
Jade jako tłumacz do Francji. Dzięki za odp. Faktycznie jak narazie słyszałam same pozytywne opinie na Ich temat. Pozdrawiam!
1
mala 2009-09-22 17:16:50
Witam. Czy się zajmuje tłumacz we Francji, samymi tłumaczeniami czy czymś jeszcze? Staram się o pracę w tej firmie
paczka 2010-03-12 13:17:42
Hej czy ktoś był z formatu w Finlandii.
Chodzi mi o to czy ktoś by mógł mi powiedziec co ile są zjazdy z Finlandii.
anonim 2010-03-16 14:05:45
A jak teraz jest formatowicze bo ja pracowałem w latach 1997 -2000 z przerwami pozdrawiam acha pracowałem u pana [usunięte przez moderatora] słynnego majstra
piotrkciuk@interia.pl 2010-03-16 14:12:27
z tym wiązaniem to masz racie coś wiem o tym pozdrawiam
2
były pracownik 2012-05-22 09:36:42
FIRMA FORMAT TO PORAŻKA BANDA [usunięte przez moderatora] MAJSTROWIE NIE MAJĄ POJĘCIA PRACY; MAJSTER [usunięte przez moderatora] CHODZI PO BUDOWIE I CIĄGA TĄ SWOJĄ NOGE I KRZYCZY [usunięte przez moderatora] CHODZI PO BUDOWIE I SIĘ JĄKA NIE MOŻNA GO ZROZUMIEĆ NAJWAŻNIEJSZY KIEROWNIK [usunięte przez moderatora] JAKICH MAŁO PRACOWAŁEM W WIELU FIRMACH ALE TAKIEJ BANDY PRZYGŁUPÓW NIE WIDZIAŁEM LUDZIE PRACUJĄCY W TEJ FIRMIE BOJĄ SIĘ ODEZWAĆ ZATRUDNILI [usunięte przez moderatora] ODERWANYCH OD PŁUGA I SIEDZĄ JAK [usunięte przez moderatora] CICHO BO NIC NIE POTRAFIĄ
NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ELLO 2012-11-27 18:37:00
CZy ktoś mi może powiedzieć na temat tzw ich egzaminu??? Co za [usunięte przez moderatora] je robi i na czym on polega a raczej czego wymagają. Ja BYŁEM I NAPOTKAŁEM JAKIEGOŚ [usunięte przez moderatora] PO JEDNYM ZWIĄZANIU STRZEMIONA STWIERDZIŁ ŻE NIE UMIEM WIĄZAĆ I NIC NIE MOŻNA BYŁO Z NIM UGADAĆ A PRACOWAŁEM NA PREFABRYKACJI I BUDOWACH I NON STOP TAKIE RZECZY WIĄZAŁEM CENGAMI RÓŻNE TYPY WIĄZAŃ. A TEN [usunięte przez moderatora] NIE POZWOLIŁ MI NIC WIĘCEJ ZWIĄZAĆ. ZŁAPAŁ PO JEDNYM WIĄZANIU Z JEDNEJ STR. I SZARPNĄŁ STRZEMIONEM ŻE NIBY LUZ. CZY SZUKAŁ ŁAPÓWY???
n/n 2012-11-30 12:32:05
dobrze każdy coś tam napisał dobre i złe oceny, a jak tam w końcu zarobki??? bo wiadomo do noszenia i wiązania to mądry nie jest potrzebny. ile taki zwykły paciaj może zarobić??
1
alek 2013-01-29 14:17:38
firma w miare jest ale kierownictwo to banda [usunięte przez moderatora] uwazaicie na nich lasuja sie na pracy ludzi zarobki 1600 euro tak okolo
były 2013-09-29 12:02:56
Pracowałem w latach 90tych i po 2000 roku jako izoler.
[usunięte przez moderatora] do potęgi,czy dalej tak jest?
Jeśli tak,to dzisiaj są już możliwości aby podać do sądu tych majstrów itp.
1
bagno11 2014-06-24 09:44:17
panowie pracowalem w tej firmie na finlandii totalna porazka niedajcie sie omotac przez pania główna ksiegowa co innego mowi w warszawie przy podpisaniu umowy a co innego jest na miejscu stawki ustala ona a nie np kieronik wiec sam sie zdziwilem na umowie jest 1600euro a zarabia sie mniej duzo mniej dodatkowo pobieraja kaucje 400e niewiem za co ktora jest trudno odzyskac a i najwarzniejsze wyplata jest co dwa tygodnie np ma byc 10tego a jest 17 18tego robia ludzi w konia a jak sie upomnisz o cos to masz podpade totalna porazka NIE POLECAM (usunięte przez administratora)
satysfakcja 2014-08-30 22:09:16
główna księgowa ludzi zatrudnia to znaczy że zajmuje się wszystkim i może dla tego wypłaty opóźnione, ale jak pisał bagno11 skro kasa co dwa tygodnie to czego chcieć więcej.
ja tam bym sie cieszyl jak by kasa byla co dwa tygodnie nawet z opoxnienem.
wyslalem do nich cv zobaczymy czy praca bedzie dla mnie.
szukam dobrej firmy juz jakis czas i znajomy mi dal do nich namiary, morze mi sie uda u nich zaczepic na dluzej

ja tam o nich slyszalem raczej dobre rzeczy jak zwrcocisz sie z pytaniem to dostaniesz odpowiedx tak mi opowiadal znajomy.
witek 2015-01-16 19:10:55
ja równiez słyszałem pozytywne opinie na temat pracy u nich. napiszcie jak wyglada proces rekrutacji czy jest jakoś skomplikowany? jak można sie zatrudnic w FORMAT Urządzenia i Montaże Przemysłowe? I co dokładnie z tym wynagrodzeniem, bo powyzej zauwazylem jakies niejasności, może napisac ktoś w prost co i jak?
hahaha 2015-01-27 10:54:36
Hahahahaha nie wiedziałem, że podpisujesz umowę z główną księgową... Kiedy ja podpisywałem umowę, to jej jakoś nie było przy tym...
1
mikus 2015-11-05 08:35:03
tłumacz,t0,jest,wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z,p0r0wnaniem,jakie,tam,sa,Iudzie
werfgv 2016-05-13 18:33:32
@adro to calkiem dobre te zarobki jak jeszcze na przyklad do tego by doszly jakies premie czy podwyzki to wogole super
Zostaw swoją opinię o FORMAT Urządzenia i Montaże Przemysłowe - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FORMAT Urządzenia i Montaże Przemysłowe