Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FORMAT Urządzenia i Montaże Przemysłowe

Pracowałeś w firmie FORMAT Urządzenia i Montaże Przemysłowe i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim00 - 2009-09-03 07:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, dostałam propozycję pracy w tej firmie. Czy ktoś mógłby pomuc w podjeciu decyzji?
zdjecie uzytkownika
anonimmmmmm1233 - 2009-09-06 12:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma ok pracowalem kiedys na tunelu w niemczech wszystko ok a jaka dostales propozycje pracy i gdzie
zdjecie uzytkownika
anonim00 - 2009-09-06 15:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jade jako tłumacz do Francji. Dzięki za odp. Faktycznie jak narazie słyszałam same pozytywne opinie na Ich temat. Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
mala - 2009-09-22 17:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy się zajmuje tłumacz we Francji, samymi tłumaczeniami czy czymś jeszcze? Staram się o pracę w tej firmie
zdjecie uzytkownika
paczka - 2010-03-12 13:17:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej czy ktoś był z formatu w Finlandii.
Chodzi mi o to czy ktoś by mógł mi powiedziec co ile są zjazdy z Finlandii.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-03-16 14:05:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak teraz jest formatowicze bo ja pracowałem w latach 1997 -2000 z przerwami pozdrawiam acha pracowałem u pana [usunięte przez moderatora] słynnego majstra
zdjecie uzytkownika
piotrkciuk@interia.pl - 2010-03-16 14:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
z tym wiązaniem to masz racie coś wiem o tym pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2012-05-22 09:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
FIRMA FORMAT TO PORAŻKA BANDA [usunięte przez moderatora] MAJSTROWIE NIE MAJĄ POJĘCIA PRACY; MAJSTER [usunięte przez moderatora] CHODZI PO BUDOWIE I CIĄGA TĄ SWOJĄ NOGE I KRZYCZY [usunięte przez moderatora] CHODZI PO BUDOWIE I SIĘ JĄKA NIE MOŻNA GO ZROZUMIEĆ NAJWAŻNIEJSZY KIEROWNIK [usunięte przez moderatora] JAKICH MAŁO PRACOWAŁEM W WIELU FIRMACH ALE TAKIEJ BANDY PRZYGŁUPÓW NIE WIDZIAŁEM LUDZIE PRACUJĄCY W TEJ FIRMIE BOJĄ SIĘ ODEZWAĆ ZATRUDNILI [usunięte przez moderatora] ODERWANYCH OD PŁUGA I SIEDZĄ JAK [usunięte przez moderatora] CICHO BO NIC NIE POTRAFIĄ
NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ELLO - 2012-11-27 18:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZy ktoś mi może powiedzieć na temat tzw ich egzaminu??? Co za [usunięte przez moderatora] je robi i na czym on polega a raczej czego wymagają. Ja BYŁEM I NAPOTKAŁEM JAKIEGOŚ [usunięte przez moderatora] PO JEDNYM ZWIĄZANIU STRZEMIONA STWIERDZIŁ ŻE NIE UMIEM WIĄZAĆ I NIC NIE MOŻNA BYŁO Z NIM UGADAĆ A PRACOWAŁEM NA PREFABRYKACJI I BUDOWACH I NON STOP TAKIE RZECZY WIĄZAŁEM CENGAMI RÓŻNE TYPY WIĄZAŃ. A TEN [usunięte przez moderatora] NIE POZWOLIŁ MI NIC WIĘCEJ ZWIĄZAĆ. ZŁAPAŁ PO JEDNYM WIĄZANIU Z JEDNEJ STR. I SZARPNĄŁ STRZEMIONEM ŻE NIBY LUZ. CZY SZUKAŁ ŁAPÓWY???
zdjecie uzytkownika
n/n - 2012-11-30 12:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobrze każdy coś tam napisał dobre i złe oceny, a jak tam w końcu zarobki??? bo wiadomo do noszenia i wiązania to mądry nie jest potrzebny. ile taki zwykły paciaj może zarobić??
zdjecie uzytkownika
alek - 2013-01-29 14:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma w miare jest ale kierownictwo to banda [usunięte przez moderatora] uwazaicie na nich lasuja sie na pracy ludzi zarobki 1600 euro tak okolo
zdjecie uzytkownika
Stasiek - 2013-04-30 18:24:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zweryfikuje ktoś jeszcze posty powyżej? Ile bym zarobił przy pracy na pełen etat, 1600 euro? Istnieje może jakiś system kar i nagród? Poradzę sobie bez języka?
zdjecie uzytkownika
były - 2013-09-29 12:02:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w latach 90tych i po 2000 roku jako izoler.
[usunięte przez moderatora] do potęgi,czy dalej tak jest?
Jeśli tak,to dzisiaj są już możliwości aby podać do sądu tych majstrów itp.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-29 21:58:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
były, a możesz napisac więcej jakiego rodzaju [usunięte przez moderatora] masz na myśli, bo trudno napisać, czy nadal jest w format, gdyż to szerokie pojęcie ;P.
zdjecie uzytkownika
bagno11 - 2014-06-24 09:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie pracowalem w tej firmie na finlandii totalna porazka niedajcie sie omotac przez pania główna ksiegowa co innego mowi w warszawie przy podpisaniu umowy a co innego jest na miejscu stawki ustala ona a nie np kieronik wiec sam sie zdziwilem na umowie jest 1600euro a zarabia sie mniej duzo mniej dodatkowo pobieraja kaucje 400e niewiem za co ktora jest trudno odzyskac a i najwarzniejsze wyplata jest co dwa tygodnie np ma byc 10tego a jest 17 18tego robia ludzi w konia a jak sie upomnisz o cos to masz podpade totalna porazka NIE POLECAM (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
igor - 2014-06-24 18:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile się orientacyjnie zarabia, bo napisałeś jedynie, że dużo mniej. Opóźnienia w wypłatach jeszcze do przebolenia chyba, zrozumiałbym miesiąc, ale taki okres to jeszcze nic.
zdjecie uzytkownika
satysfakcja - 2014-08-30 22:09:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
główna księgowa ludzi zatrudnia to znaczy że zajmuje się wszystkim i może dla tego wypłaty opóźnione, ale jak pisał bagno11 skro kasa co dwa tygodnie to czego chcieć więcej.
ja tam bym sie cieszyl jak by kasa byla co dwa tygodnie nawet z opoxnienem.
wyslalem do nich cv zobaczymy czy praca bedzie dla mnie.
szukam dobrej firmy juz jakis czas i znajomy mi dal do nich namiary, morze mi sie uda u nich zaczepic na dluzej

ja tam o nich slyszalem raczej dobre rzeczy jak zwrcocisz sie z pytaniem to dostaniesz odpowiedx tak mi opowiadal znajomy.
zdjecie uzytkownika
bolesław - 2014-10-05 16:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
FORMAT UiMP Sp. z o.o. istnieje od roku 1990 i należy do grupy przedsiębiorczej FORMAT-LAMBDA działającej pod wspólnym zarządem. Prowadzą działalność usługową w dziedzinie budownictwa inżynieryjnego i przemysłowego, a w szczególności w zakresie: -montażu stali zbrojeniowej oraz robót szalunkowych i betoniarskich, -suchego montażu ścian gipsowo-kartonowych i sufitów podwieszanych -montażu fasad budynków -izolacji termicznych (ciepło- i zimnochronne), dźwiękochłonne i przeciwogniowe -zabezpieczeń antykorozyjnych
zdjecie uzytkownika
kajko - 2014-12-17 22:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bolesław - 2014-10-05 16:48:26]:
jestem w branży i parę razy zdarzyło mi się z Formatem spotkać przy okazji swoich obowiązków. Przyznam , że firma zapadła mi w pamięci raczej pozytywnie. Choć może to nie jest zbyt trudne bo tak wielu obecnie można w budowlance spotkać partaczy , że takie przyzwoite firmy wyróżniają się na duży plus .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FORMAT Urządzenia i Montaże Przemysłowe
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy FORMAT Urządzenia i Montaże Przemysłowe?
Zadaj pytanie
x