Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EBCC

Pracowałeś w firmie EBCC i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gorko - 2015-08-25 00:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mistrzu, ja ci polecam wybranie się na rozmowę rekrutacyjną i sprawdzenie na własnej skórze na rozmowie rekrutacyjnej co zostanie zaproponowane. Jak dla mnie jest kilka rzeczy, które powinny ulec zmianie, ale nie oszukujmy się - nie można mieć wszystkiego. Ja na razie nie podejmuję pracy, ale samą firmę obserwuję.
zdjecie uzytkownika
Czak Lider Olewnik - 2015-09-10 20:32:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pilot - 1900 brt (+ dodatki za szkodliwe i za II i III ZM) to jakieś 2250

Odlewnik - 2000 brt (+ dodatki za szkodliwe i za II i III ZM) jakieś 2350

Zazwyczaj w mcu trafi się jakieś święto czy dzień wolny pracujący (kto chce) to można troszkę więcej załapać ale kokosów nie ma.
Praca nie jest zła, na I brygadzie mamy fajną mistrzynię ;).

Za 50 zł multi sport. Odlewnicy dostają obiady. Jak jest gorąco to dają lody. Gdyby płacili o 500 zł więcej to chyba bym nie rozglądał się za inną pracą. Bez nadgodzin wychodzi jakieś 1700 zł. Szału nie ma. Dodatkowo 4 brygadówka (tylko na BMW jest 3 - na MO). Niby mówią że ktoś tam kapuje itp ale ja nie miałem żadnych problemów.
Na święta BN - bony chyba 400 zł, na Wielkanoc chyba 100, grusza teraz wyszła jakies 342 zł, co 3 mce za niechorowanie 300 zł brt.
zdjecie uzytkownika
citizen - 2015-09-14 13:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mechaniczna
operator 2000brutto +dodatek za 2 i 3 zmiane około 2200brutto na okres próbny gościu dostał to jest jakies 1650 netto,po okresie może dostanie coś wiecej + za niechorowanie 100zł brutto miesiecznie z 1800 netto może zarobi ale to na 4 brygady...opłacalne?
zdjecie uzytkownika
maci - 2015-09-16 09:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha napewno tyle nie zarbiasz bo byś nie wchodził na tą strone...a może to pukacki pisze?to raczej zarabiłeś powodzenia :)
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-09-24 03:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@maci, a dlaczego uwazasz, ze te wypisane zarobki sa nieprawdziwe, mi wyglądają na bardzo realne i zblizone do zarobków w branży. Może pracowałes tutaj w EBCC i zarabiałes inna kwote, jesli tak to prosze napisz. Teraz firma robi rekrutacje w ogóle, szukają robotników transportowo-magazynowych, specjalisty ds. zatrudnienia i płac, inzyniera przemyslowego i key account managera.
zdjecie uzytkownika
Bono - 2015-10-26 10:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ponoć w GESTAMP-ie lepiej płacą?co niektórzy się zwolnili i tam poszli, tylko po tygodniu wracają skamląc o ponowne przyjęcie na poprzednich warunkach.
zdjecie uzytkownika
bastos - 2015-10-26 13:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie. Pracowałem kiedyś , dawniej w podobnej firmie, tj. w tej samej branży , jednak firma padła. Teraz chętnie bym do niej wrócił , bo sprawiała mi dużo satysfakcji, a mam na to szanse w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
ebcc - 2015-11-03 05:34:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najfajniejsze dziewczyny to 1brygada Jaska Ewa Mariola Ela Renata
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2015-11-03 17:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak najbardziej popieram super dziewczyny
zdjecie uzytkownika
ebcc - 2015-11-03 18:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A najgorsze to są te plotkary czyli baska ewka maryska czyli goska itp a jeszcze najgorsi to tez są faceci z odlewni
zdjecie uzytkownika
pikaczu - 2015-11-03 19:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm faceci są jeszcze gorsze plotkary jak kobietki....nic ino się ślinią
zdjecie uzytkownika
Wylany - 2015-11-03 23:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eloł - 2015-05-01 13:07:05]:
Krzysiek tam przymyka oko na pracę innych nie licho się tam narobił przeszło 10 lat na normalnych maszynach gdzie trzeba zasuwać ale to chyba jeden z niewielu takich przypadków że dali mu tam spokój...
zdjecie uzytkownika
ebcc - 2015-11-04 07:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram masz rację mistrzowie liderzy piloci nic nie robią a kasę to za nic biorą za siedzenie tez bym tak chciał!!!
zdjecie uzytkownika
ebcc - 2015-11-04 07:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bo jak głupi to niech robi 16godz
zdjecie uzytkownika
ebcc - 2015-11-05 07:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na dzień dzisiejszy najlepiej pracujące osoby to są dziewczyny z Ukrainy
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-11-05 10:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ebcc jak dobrze tobie idzie obgadywanie innych. Pewnie sam jestes leniem a wytykasz innym lenistwo i narzekanie
zdjecie uzytkownika
ebcc - 2015-11-06 10:33:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do pań Ukrainek to się mylisz,nie powiem juz ile braków puszczają,a nasze panie które z nimi pracują mają podwójną robote do sprawdzania....
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-11-06 11:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Teraz juz wiem kim ty jestes ebcc :-)
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2015-11-06 12:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukaj a znajdziesz he Powodzenia
zdjecie uzytkownika
bastos - 2015-11-08 18:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracuś - 2015-11-06 12:02:52]:
widzę , że tutaj na forum powoli wszyscy się ze sobą zapoznają... świetnie Wam to idzie. JA może przejdę do konkretów . Mianowicie chciałbym wspomnieć o ofercie dla mechanika jaką EBCC ma obecnie wolną . Oferują trwałe zatrudnienie na podstawie umowy o pracę w pełnym wymiarze czasu pracy w firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku motoryzacyjnym
zdjecie uzytkownika
kk - 2015-11-10 21:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bastos, a czy nadal trwa ta rekrutacja, ja akurat znam sie na maszynach i to jest moim hobby, poza tym umowa o prace a wiekszosc pracodawcow nie oferuje jej,
zdjecie uzytkownika
talk - 2015-11-11 22:44:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
He he he dobre to było dzieci na browary po zamieniali to to akurat prawda ale to ich problem
zdjecie uzytkownika
czipek - 2015-11-13 01:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten kto chce to sobie poradzi w firmie, a ludzie z kompleksami i marudy nigdzie nie zajdą i z niczym sobie radzić nie będą..
zdjecie uzytkownika
pan opinia - 2015-11-13 04:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do Pani Ebcc ..... troche szacunku dla ludzi bo sama nie świecisz inteligencją na brygadzie 4
zdjecie uzytkownika
gutek - 2015-11-15 14:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale zobaczcie, że mają całkiem dużo ogłoszeń pracy, można znaleźć u nich zatrudnienie nie tylko na mechanika ale i na automatyka.
zdjecie uzytkownika
ebcc - 2015-11-15 18:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jejku ludzie co się dzieje na tej ostatniej brygadzie? Masakra
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-12-03 10:47:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam pracuje sama elita wiec nie sie co dziwic... Najgorsza brygada w EBCC
zdjecie uzytkownika
emil - 2015-12-03 15:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajna ta oferta na automatyka. Oferują zatrudnienie na podstawie umowy o pracę na pełen etat, bo piszą o pełnym wymiarze godzin. Wymagają średniego technicznego wykształcenia.
zdjecie uzytkownika
wrocławianin - 2015-12-16 00:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam serdecznie, zauważyłem że pojawiły się u nich nowe stanowiska, które chcą obsadzić, m.in. młodszy konstruktor, specjalista ds. zakupów i dyrektor produkcji we wro
zdjecie uzytkownika
koala - 2015-12-24 11:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bo sprzedaje zamiast się z pracownikiem dogadać jak człowiek to kabluje. Ale nie tylko na swojego podwładnego. Na dodatek leń, nie umie sobie zorganizować pracy a rwie się być liderem. Nie wystarczy znać się na maszynach ale i na ludziach a w tym przypadku potwierdza się prawda że człowiek to też tylko maszyna do robienia kasy.
Bocian jest przykładem jakich ludzi nie powinno się awansować.
A praca w EBCC jest taka jak wszędzie, wszystko zależy od dogadania się i stworzeniu odpowiedniej atmosfery w pracy a wszystko idzie przetrawić.
Bocian życzę aby cię aby w życiu spotkały cię jak najgorsze rzeczy.
zdjecie uzytkownika
wa - 2016-01-03 00:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak chcesz dobrze zarobić to na pewno mogę Ci polecić prace aytomatyka, chyba oferuja najwiecej jesli chodzi o inne firmy no i tutaj mozesz też mieć benefity.
zdjecie uzytkownika
Podo - 2016-01-07 15:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile zarabia tutaj Dyrektor Produkcji? Czytam ogłoszenie i czytam, wertuje je wręcz, ale przyznam, że mało mi to wszystko mówi i prawie nic nie tłumaczy
zdjecie uzytkownika
zima - 2016-01-08 18:58:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobre sobie,na tym forum nie uzyskasz takich informacji.Tutaj głos zabiera li ,tylko i wyłącznie grupa niezadowolonych z zycia,obgadujących kolegów z pracy,malkontentów.
zdjecie uzytkownika
ziom - 2016-01-09 11:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz obce języki w modzie..moze sie dokształca :)ale po co pisac tak i robic zamęt u niego w życiu prywatnym... czego oczy nie widzą tego sercu nie żal
zdjecie uzytkownika
zima - 2016-01-09 11:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koala,szkalowanie to nie to samo,co wyrażanie opinii na czyjś temat.
Nie zabiegam o szczególne względy u mistrza,ani tym bardziej u lidera.
zdjecie uzytkownika
kalafior - 2016-01-10 18:37:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to ten podopieczny majstrowej z 4 brygady?
zdjecie uzytkownika
arek - 2016-01-10 19:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, myslałem, czy nie poszukac tutaj pracy jako automatyk, nawet widziałem takie ogłoszenie od EBCC. Czy może wie ktoś czego spodziewać się na rozmowie rekrutacyjnej?
zdjecie uzytkownika
karolina - 2016-01-12 23:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@arek podejrzewam, że mogą dopytywać się o doświadczenie, bo wymagają 2 lat plus pojęć z zakresu automatyki, elektroniki, pneumatyki i hydrauliki siłowej
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2016-01-14 08:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy moze wiecie czy juz zatrudnili kogoś do działu zakupów? złożyłem aplikacje i coś cisza.
zdjecie uzytkownika
koala - 2016-01-14 23:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w EBCC jest jak w każdej firmie pracujesz nie wychylasz się to masz pensję i pracę i socjal. Dlatego każdemu polecam tę firmę.
Jest tylko jedno ale, nie powinno się awansować gówniarzy co maja mleko pod nosem na jakiekolwiek stanowisko. Wpierw taki pracownik niech się nauczy żyć z ludźmi.
Po drugie nie każdy się nadaje na przywódcę nawet jeśli ma w jednym palcu wiedzę w przedmiocie produkcji. Bo ludzie to nie przedmioty czy narzędzia.
To jest jedyny mankament tej firmy.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-01-16 00:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zbyt szybkie awansowanie pracowników @koala, faktycznie nie jest dobrym rozwiązaniem. Według mnie po szczeblach kariery należy wspinać się powoli, tak najlepiej.
zdjecie uzytkownika
kołodzij - 2016-01-17 20:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Masz rację prawda
zdjecie uzytkownika
wero - 2016-01-18 15:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jurand ze spychowa wiem, że jednak jest cięzko u nich czasem z atmosfera, ale chyba warto jednak zarabiac te 2000 zł plus premie jako automatyk u nich.
zdjecie uzytkownika
krus - 2016-01-20 17:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jurand ze spychowa dobrze, że nie został zwolniony z pracy za takie coś bowiem słyszałem, że w innych firmach mają takie praktyki. Natomiast sama firma solidna, zatrudnia w oparciu o umowę o pracę.
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-01-21 19:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie wiecie Państwo ile mniej więcej płacą w kadrach? ile tam jest kardowych aktualnie??
zdjecie uzytkownika
Okd - 2016-01-22 18:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kołodzij nic mi na ten temat nie wiadomo. W dodatku w pracy się nie robi takich rzeczy... Ja bym nawet nie ryzykował, tym bardziej, że to porządna firma jest i nie wydaje mi się by tolerowali takie rzeczy jak narkotyki i alkohol. Szukają teraz we Wrocławiu specjalisty ds. zatrudnienia i płac. Wymagania są dość spore, bo trzeba mieć 4 lata doświadczenia na podobnym stanowisku, a o tym co oferują, oprócz umowy o pracę i możliwości rozwoju niewiele napisali...
zdjecie uzytkownika
kołodzij - 2016-01-26 15:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mało widziałeś i nic nie wiesz panie kolego
zdjecie uzytkownika
rimingator - 2016-01-26 18:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś mógłby napisać jak wygląda praca odlewacza? Czy jest to praca w szczególnych warunkach i czy z racji tego są jakieś dodatki do wypłaty? Czy zakład przestrzega zasad BHP i czy normy hałasu i szkodliwych oparów w powietrzu na hali są w normie? Proszę o poważne odpowiedzi, a nie pisanie o pierdołach.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ciamajda Mit ula - 2016-01-27 21:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tragedii nie ma.dodatki są.bhp nawet 7/10 słuchawek tylko nie ma.ale glośno nie jest.dodatki za 2 i 3 zmiane sa.it's ok
zdjecie uzytkownika
Wrocławianin - 2016-02-04 13:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zarobki jakie oferuje ta firma równają się ubóstwo większe pieniążki można zarobić na kasie w markecie pracując 5 dni w tygodniu w normalnych warunkach.Niestety dużo się nie zmieniło w tym kraju skoro takie wynagrodzenie jeszcze istnieją które nie mają nic wspólnego z godnością człowieka.Dziwi mnie że znajdują naiwnych ludzi do tego typu pracy.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie EBCC!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EBCC

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert