Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EBCC

Pracowałeś w firmie EBCC i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 18:25:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś wypełnial formularz aplikacyjny ze strony www EBCC mieliście jakiś odzew? bo aplikuje się bez nazwy podania stanowiska jak to wygląda?
zdjecie uzytkownika
JOŻYNA JEST Z WAMI - 2013-07-11 13:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie podajesz nazwy stanowiska bo nawet jeśli miałbyś pójść do obsługi maszyn CNC na hali obróbki to i tak jak będzie potrzeba to pójdziesz jako pilarz lub pilot na odlewnie.
zdjecie uzytkownika
ufo - 2013-07-28 20:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej Biurowcy!Kamery zamontowaliście to zainteresujcie się pracą wysyłki br 2. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
MESSI WAS ORŻNIE - 2013-07-31 12:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sprawdź (usunięte przez administratora) co to jest wentylacja zanim się wypowiesz bo przez takie komentarze czuje że naprawde tam sami debile pracują...
Poza tym - TAK, masz swoimi płuckami przez 8h robić za FILTR POWIETRZA bo ci za to płacą, a to że tyle a nie więcej to przecież twoja wina, twój brat, wujek czy bej osiedlowy nie podpisywał za ciebie umowy geniuszu, no i masz dlatego płacone szkodliwe za to filtrowanie.
Poza tym, kiepsy palisz i narzekasz na drobne pyłki? i tak pewnie padniesz na raka płuc więc czy przez to czy tamto to co dla ciebie za różnica?
zdjecie uzytkownika
GŁOS UGNIATANEGO TŁUMU! - 2013-08-30 08:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik - 2013-08-25 14:47:40

Ciekawe czy nasz kochany zarząd przydzieli nam zapowiadane podwyżki czy znowy wywieszą informację o niestabilnej sytuacji na rynku, kryzysie itp itp i jak zawsze wydymaja nas na ciepło, jak z premiami. A tak na marginesie, nie osmieszali by sie z wywieszaniem tych informacji bo tej premi juz i tak na oczy nigdy nie obejrzymy;/.
TAK! DOBRZE! WALCZ ZE SWOIM PRACODAWCĄ W INTERNECIE! NIECH POCZUJE ŻE NAPRAWDE IGRA Z OGNIEM! PRACOWNICY, WY TO UMIECIE WALCZYĆ O SWOJE PRAWA!
JAK PRZEDSTAWICIELE ZARZĄDU TU WEJDĄ TO PADNĄ PRZED WAMI NA KOLANA BYLEŚCIE DALEJ TAM PRACOWALI!
PODWYŻKI ZACZNĄ IŚĆ W GÓRE!
NIE PODDAWAJCIE, W INTERNETOWYM PUCZU SIŁA!
zdjecie uzytkownika
zelda - 2013-09-15 14:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
info z ostatniej chwili, żadnych podwyżek nie bedzie, (usunięte przez administratora)zdecydowala że płace w zakładzie sa na stosunkowo wysokim poziomie i jeszcze kryzys trwa i nic nie bedzie
zdjecie uzytkownika
CNC - 2013-09-19 16:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, czy możecie mi powiedzieć drodzy pracownicy EBCC o warunkach pracy w firmie na wydziale obróbki mechanicznej. Zastanawiam się nad zmianą pracy. Z góry dziękuję za pomoc.
zdjecie uzytkownika
nn - 2013-09-21 23:10:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warunki pracy w miarę OK.
Wypłata zawsze na czas to ważne.
Praca na 3 zmiany
Praca nieskomplikowana włożyć - wyjąć produkcja wielkoseryjna.
Praca na maszynach CNC ale nic się nie nauczysz ty tylko wkładasz i wyjmujesz.
Jeśli nie pracujesz w poważnej firmie to warto próbować poznasz procedury które obowiązują w branży samochowowej (produkujemy zaciski hamulcowe) a to może być kapitał na przyszłość.
To wszystko jeśli startujesz na stanowisko operatora maszyny.
Jeśli starasz sie o pracę na wyższym stołku a nie masz zbyt dużego doświadczenia to warto TU spadnie na ciebie tyle problemów że w ciągu roku zdobędziesz więcej doświadczenia niż gdzie indziej.
Pamiętaj walcz o stawkę trudno o podwyżkę.
zdjecie uzytkownika
Wizytor - 2013-09-28 22:04:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Według mnie Firma EBCC jest Ok wobec pracowników,byle Oni byli dla siebie sympatyczni i praca idzie jak należy,co do wypłaty to każdy wie ile zarabia i to już tylko i wyłącznie jego sprawa. Jedyne co Mnie martwi to to że Agencja BOGRES przedłuża umowy z miesiąca na miesiąc co uniemożliwia stałej pracy wraz z płatnym "chorobowym" czy "urlopem".
To jedyne zastrzeżenie które powinno się zmienić. Osoba pracująca ponad rok czasu w tej firmie chyba zasługuje na Umowę o Pracę. Pozdrawiam...
zdjecie uzytkownika
karol - 2013-12-19 11:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wizytr czyli generalnie poleciłbyś prace w tej firmie ? zastanawiam sie wlasnie nad aplikacją do niej ale najpierw szukam sprawdzonych info, czy warto tam pracować i jak traktują pracowników.
zdjecie uzytkownika
jan III sobieski - 2013-12-24 01:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Karol na jakie stanowisko chcesz aplikować?
zdjecie uzytkownika
karol - 2013-12-30 14:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Odpowiedź na: [jan III sobieski - 2013-12-24 01:22:32]:
Lidera
zdjecie uzytkownika
pilot - 2014-02-08 08:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ależ ten nasz wspaniałomyślny pracodawca nas rozpieszcza - 2% podwyżki i to juz od kwietnia. Czuje sie po prostu zażenowany tym jak kochane EBCC i nasza wspaniałomyślna (usunięte przez administratora) i chyba nie przyjmę tej podwyżki bo normalnie dzieki niech mój standard życia podniesie się wysoko ponad przeciętna... Zal mi samego siebie że pracuje( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
zenek bębenek - 2014-02-20 19:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czy w EBCC sie poprawiło że nie ma tu juz tylu negatywnych opini o tej firmie co jeszcze jakis rok temu?
Czy warto isc tam pracowac?
zdjecie uzytkownika
posadzkarz - 2014-03-03 13:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ale posadzki macie nowe
zdjecie uzytkownika
pompka - 2014-04-04 01:37:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakby dbali tak o pracownikow jak o posadzki to bysmy sie mieli jak paczki w masle... ale teraz wszyscy sie do solidarnosci zapisuja to nasz zaklad juz bedzie miodem i mekiem plynacy... zal....
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-09 18:55:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pompka - 2014-04-04 01:37:30]:
To miała być jakaś prowokacja? to w ogóle w tym zakładzie istnieje jakiś związek zawodowy?
zdjecie uzytkownika
MARIO - 2014-04-15 16:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JAK TAM PRACA W KONTROLI JAKOSCI?.
zdjecie uzytkownika
A. - 2014-05-08 23:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
EBCC to najgorsza firma w jakiej dane mi było pracować. Nie polecam. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-28 12:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś oprócz negatywów jest w stanie napisać jakąś jedną pozytywną rzecz? Może chociaż na niższym szczeblu idzie się dogadać ze współpracownikami?
zdjecie uzytkownika
Stewart - 2014-06-03 07:39:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jak dla mnie najważniejsze jest to aby bez problemu się dogadać i ze współpracownikami i przełożonymi, ale wydaje mi się, że to wcale takie proste w ebcc nie jest.
zdjecie uzytkownika
Marcia L zadyma - 2014-07-07 14:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam tam przez bogress fantastyczny kordynator pan Jarek ludzie wporzadku 1 debil na hali kasa super na czas majster z 3 mega kosmos wporzadku i ogolnie zapiernicz byl czasami ale fajnie bylo nie pracuje gdzyz przestala mi byc potrzebna kasa wyciagnelam tam przez miesiac z 32nad godzinami nocnymi 2312 zlotych w 2011roku pozdrawiam wszystkich a tych pojebow co pisza to czorty do pracy sie nie nadaja !!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Loko - 2014-07-07 17:39:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie nie musisz się nazasuwać, żeby coś zarobić... taka polityka. Ale 2300 wraz z nadgodzinami to tak średnio...
zdjecie uzytkownika
okocim - 2014-07-08 12:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja Was wszystkich nie rozumiem. Narzekacie, marudzicie itp itd a nic kompletnie z tym nie robicie. W święta zakład pełny ludzi, wszyscy robią. Dziwny zakład..
zdjecie uzytkownika
drugozmianowy - 2014-09-22 10:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
uwaga na rudkowskiego i mędżaka bo donoszą!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EBCC
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x