logo EBCC

EBCC

Wrocław

Opinie o EBCC

kk 2015-11-10 21:50:58
@bastos, a czy nadal trwa ta rekrutacja, ja akurat znam sie na maszynach i to jest moim hobby, poza tym umowa o prace a wiekszosc pracodawcow nie oferuje jej,
talk 2015-11-11 22:44:46
He he he dobre to było dzieci na browary po zamieniali to to akurat prawda ale to ich problem
czipek 2015-11-13 01:47:49
Ten kto chce to sobie poradzi w firmie, a ludzie z kompleksami i marudy nigdzie nie zajdą i z niczym sobie radzić nie będą..
pan opinia 2015-11-13 04:59:04
Do Pani Ebcc ..... troche szacunku dla ludzi bo sama nie świecisz inteligencją na brygadzie 4
2
gutek 2015-11-15 14:02:03
Ale zobaczcie, że mają całkiem dużo ogłoszeń pracy, można znaleźć u nich zatrudnienie nie tylko na mechanika ale i na automatyka.
ebcc 2015-11-15 18:33:12
Jejku ludzie co się dzieje na tej ostatniej brygadzie? Masakra
Marek 2015-12-03 10:47:16
Tam pracuje sama elita wiec nie sie co dziwic... Najgorsza brygada w EBCC
emil 2015-12-03 15:52:59
Fajna ta oferta na automatyka. Oferują zatrudnienie na podstawie umowy o pracę na pełen etat, bo piszą o pełnym wymiarze godzin. Wymagają średniego technicznego wykształcenia.
wrocławianin 2015-12-16 00:07:00
witam serdecznie, zauważyłem że pojawiły się u nich nowe stanowiska, które chcą obsadzić, m.in. młodszy konstruktor, specjalista ds. zakupów i dyrektor produkcji we wro
koala 2015-12-24 11:46:29
Bo sprzedaje zamiast się z pracownikiem dogadać jak człowiek to kabluje. Ale nie tylko na swojego podwładnego. Na dodatek leń, nie umie sobie zorganizować pracy a rwie się być liderem. Nie wystarczy znać się na maszynach ale i na ludziach a w tym przypadku potwierdza się prawda że człowiek to też tylko maszyna do robienia kasy.
Bocian jest przykładem jakich ludzi nie powinno się awansować.
A praca w EBCC jest taka jak wszędzie, wszystko zależy od dogadania się i stworzeniu odpowiedniej atmosfery w pracy a wszystko idzie przetrawić.
Bocian życzę aby cię aby w życiu spotkały cię jak najgorsze rzeczy.
1
wa 2016-01-03 00:00:30
jak chcesz dobrze zarobić to na pewno mogę Ci polecić prace aytomatyka, chyba oferuja najwiecej jesli chodzi o inne firmy no i tutaj mozesz też mieć benefity.
Podo 2016-01-07 15:14:41
Ile zarabia tutaj Dyrektor Produkcji? Czytam ogłoszenie i czytam, wertuje je wręcz, ale przyznam, że mało mi to wszystko mówi i prawie nic nie tłumaczy
zima 2016-01-08 18:58:38
dobre sobie,na tym forum nie uzyskasz takich informacji.Tutaj głos zabiera li ,tylko i wyłącznie grupa niezadowolonych z zycia,obgadujących kolegów z pracy,malkontentów.
ziom 2016-01-09 11:53:35
Teraz obce języki w modzie..moze sie dokształca :)ale po co pisac tak i robic zamęt u niego w życiu prywatnym... czego oczy nie widzą tego sercu nie żal
zima 2016-01-09 11:58:48
Koala,szkalowanie to nie to samo,co wyrażanie opinii na czyjś temat.
Nie zabiegam o szczególne względy u mistrza,ani tym bardziej u lidera.
kalafior 2016-01-10 18:37:44
to ten podopieczny majstrowej z 4 brygady?
1
arek 2016-01-10 19:43:21
Hej, myslałem, czy nie poszukac tutaj pracy jako automatyk, nawet widziałem takie ogłoszenie od EBCC. Czy może wie ktoś czego spodziewać się na rozmowie rekrutacyjnej?
1
karolina 2016-01-12 23:04:55
@arek podejrzewam, że mogą dopytywać się o doświadczenie, bo wymagają 2 lat plus pojęć z zakresu automatyki, elektroniki, pneumatyki i hydrauliki siłowej
kandydat 2016-01-14 08:30:42
Czy moze wiecie czy juz zatrudnili kogoś do działu zakupów? złożyłem aplikacje i coś cisza.
koala 2016-01-14 23:06:40
Praca w EBCC jest jak w każdej firmie pracujesz nie wychylasz się to masz pensję i pracę i socjal. Dlatego każdemu polecam tę firmę.
Jest tylko jedno ale, nie powinno się awansować gówniarzy co maja mleko pod nosem na jakiekolwiek stanowisko. Wpierw taki pracownik niech się nauczy żyć z ludźmi.
Po drugie nie każdy się nadaje na przywódcę nawet jeśli ma w jednym palcu wiedzę w przedmiocie produkcji. Bo ludzie to nie przedmioty czy narzędzia.
To jest jedyny mankament tej firmy.
1
tomek 2016-01-16 00:10:49
Zbyt szybkie awansowanie pracowników @koala, faktycznie nie jest dobrym rozwiązaniem. Według mnie po szczeblach kariery należy wspinać się powoli, tak najlepiej.
1
kołodzij 2016-01-17 20:25:59
Masz rację prawda
1
wero 2016-01-18 15:29:40
@jurand ze spychowa wiem, że jednak jest cięzko u nich czasem z atmosfera, ale chyba warto jednak zarabiac te 2000 zł plus premie jako automatyk u nich.
krus 2016-01-20 17:16:43
@jurand ze spychowa dobrze, że nie został zwolniony z pracy za takie coś bowiem słyszałem, że w innych firmach mają takie praktyki. Natomiast sama firma solidna, zatrudnia w oparciu o umowę o pracę.
1
gość 2016-01-21 19:59:31
A nie wiecie Państwo ile mniej więcej płacą w kadrach? ile tam jest kardowych aktualnie??
Okd 2016-01-22 18:47:31
@kołodzij nic mi na ten temat nie wiadomo. W dodatku w pracy się nie robi takich rzeczy... Ja bym nawet nie ryzykował, tym bardziej, że to porządna firma jest i nie wydaje mi się by tolerowali takie rzeczy jak narkotyki i alkohol. Szukają teraz we Wrocławiu specjalisty ds. zatrudnienia i płac. Wymagania są dość spore, bo trzeba mieć 4 lata doświadczenia na podobnym stanowisku, a o tym co oferują, oprócz umowy o pracę i możliwości rozwoju niewiele napisali...
kołodzij 2016-01-26 15:09:50
Mało widziałeś i nic nie wiesz panie kolego
rimingator 2016-01-26 18:03:11
Czy ktoś mógłby napisać jak wygląda praca odlewacza? Czy jest to praca w szczególnych warunkach i czy z racji tego są jakieś dodatki do wypłaty? Czy zakład przestrzega zasad BHP i czy normy hałasu i szkodliwych oparów w powietrzu na hali są w normie? Proszę o poważne odpowiedzi, a nie pisanie o pierdołach.
Pozdrawiam
ciamajda Mit ula 2016-01-27 21:06:21
No tragedii nie ma.dodatki są.bhp nawet 7/10 słuchawek tylko nie ma.ale glośno nie jest.dodatki za 2 i 3 zmiane sa.it's ok
babcia jadzia 2016-03-08 08:39:33
@rimingator słusznie na to zwracasz uwagę, wiadomo że w branży komponentów bezpieczeństwa dla sektora motoryzacyjnego pracodawca musi dbać o higienę pracy, ciekawe czy tutaj tak jest
Raf 2016-03-08 23:30:38
A jak tam nowy dyrektor?
Podobno straszna kosa....
2
myszor 2016-03-09 21:04:20
witam interesują mnie zarobki operatorow w tej firmie prosze o konkrety pozdrawiam
TW "Bocian" 2016-03-26 19:30:31
Przepraszam wszystkich pracowników zespołu 4 za to, że mówiłem śmieci na wasz temat. Jesteście sympatycznymi i mądrymi Ludźmi.
Dziki wonsz 2016-03-31 15:29:54
Tyyy Bocian !? Nawróciłeś się czy jak ? W cuda nie wierze.Ale inicjatywe popieram.
1
monika 2016-04-07 22:42:44
Elektromechanik - Technik utrzymania ruchu jest teraz w potrzebie, wiec wydaje mi się, że można u nich się załapać na całkiem dobrą prace no i też dobrze płatną.
koala 2016-04-09 15:21:05
Bocian widzę że powoli nabierasz rozumu. Brygadzista czyli lider musi być gotowy na obrywanie za podwładnego powinien go do pewnego stopnia bronić. Weź przykład z poprzednika Łukasza wymagał ale nie chodził i nie czepiał się bzdur. Są sprawy na które lider musi zwracać szczególną uwagę a są sprawy drobne na które powinien przymknąć oko. Oczywiście nie należy tolerować alkoholu i narkotyków.
I jeszcze jedno wiadomo praca na C4 jak w całym zakładzie jest ciężka, dlatego byłby pozytywny twój gest jak byś od czasu do czasu, pomógł sortownikowi odbierającemu detale z taśmy. W czasie wymiany koszy.
I daj sobie spokój z zaczepianiem Ukrainek, wiem co piszę, byłem przy tym jak zachowywałeś cię wobec jednej i to w dodatku mężatki. One nie doniosą na ciebie lecz uważaj swoi doniosą o molestowanie i mobbing.
I pomagaj więcej operatorowi niż tracisz czas na pogaduchy z dziewczynami, różnie może to być odebrane przez innych. Nie zawsze plecy mogą cię uratować przed zwolnieniem.
rew 2016-04-09 17:51:16
Widzę że jest wolne stanowisko automatyka, jak wyglada sprawa z zarobkami na tym stanowisku?
lol 2016-04-19 07:19:31
jesli taka dobra firma to czemu taka rotacja pracownikow?!choc prawda jest ze sporo starych pracownikow tez jest przez sentyment bo kiedys bylo naprawde ok!!!ale nie teraz!!!!
1
kiołodzij 2016-04-24 20:01:02
Kiedyś starych pracowników się szanowało a teraz daje się podwyżki młodym pracownikom którzy i tak maja wszystko w .....Patrz majstrowa 4 brygada fryzjerka i jej przydupasy
1
keep 2016-05-10 09:37:34
Wiecie jakie są zarobki dla kontrolera jakości? Dobrze, że jest zapewniona umowa o pracę, a jak dorzucają odpowiednie szkolenia to przecież prościej wykonywać swoje obowiązki u nich. A wypłata terminowa?
Wysyłka 2016-05-10 19:13:16
2000 brutto dla nowych, wypłata w terminie
olek 2016-05-12 12:05:17
Był prezes nie ma prezesa!!!!!!!!!!!!!!
2
kołodzij 2016-05-15 09:15:56
Ale jaja naprawdę go zwolnili? ktoś w końcu przejrzał na oczy...Hm jeszcze majstrowie i będzie oki
5
lolek 2016-06-24 07:53:12
czasami nie warto w zależności gdzie się trafi, bo na niektórych zmianach atmosfera jest git a na niektórych do d.
Cinek 2016-06-30 15:28:48
Jeśli już o tym mówimy dobrze jest na Kontroler jakości - obsługa maszyny pomiarowej 3D, tam zawsze pewnie
Wal 2016-07-07 13:47:15
Bardzo dużo dobrego przeczytałem o tej firmie i muszę powiedzieć, że aż chce się żyć gdy myslę o pracy dla nich, moim zdaniem naprawdę dobra sprawa i nie idzie tego jakoś zaprzeczyć, ciekawi mnie tylko jakie są pensje
hehehe... 2016-07-16 19:33:27
Napisałem komentarz ale coś go usunęło! Prawdę napisałem i nikogo nie obraziłem a komentarz zniknął! Dobra zmiana!
wazka 2016-07-16 20:26:58
jakoś przecież twój komentarz jest nadal widoczny, a ktoś wie czy warto teraz skorzystać z rekrutacji na kontrolera jakości u was?
hehehehe 2016-07-23 22:05:40
Ty umiesz czytać! Gratuluje!
1
Micki 2016-07-24 12:45:14
Hahah, no co mam Ci powiedzieć, że taki dowcipny jesteś widocznie czasami musi tak być już, no trudno, co zrobić, generalnie to polecam ogłoszenie Kontroler jakości - obsługa maszyny pomiarowej 3D nie pożałujecie
Zostaw swoją opinię o EBCC - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EBCC