logo EBCC Sp. z o.o.

EBCC Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o EBCC Sp. z o.o.

myszor 2016-03-09 21:04
witam interesują mnie zarobki operatorow w tej firmie prosze o konkrety pozdrawiam
TW "Bocian" 2016-03-26 19:30
Przepraszam wszystkich pracowników zespołu 4 za to, że mówiłem śmieci na wasz temat. Jesteście sympatycznymi i mądrymi Ludźmi.
Dziki wonsz 2016-03-31 15:29
Tyyy Bocian !? Nawróciłeś się czy jak ? W cuda nie wierze.Ale inicjatywe popieram.
1
koala 2016-04-09 15:21
Bocian widzę że powoli nabierasz rozumu. Brygadzista czyli lider musi być gotowy na obrywanie za podwładnego powinien go do pewnego stopnia bronić. Weź przykład z poprzednika Łukasza wymagał ale nie chodził i nie czepiał się bzdur. Są sprawy na które lider musi zwracać szczególną uwagę a są sprawy drobne na które powinien przymknąć oko. Oczywiście nie należy tolerować alkoholu i narkotyków.
I jeszcze jedno wiadomo praca na C4 jak w całym zakładzie jest ciężka, dlatego byłby pozytywny twój gest jak byś od czasu do czasu, pomógł sortownikowi odbierającemu detale z taśmy. W czasie wymiany koszy.
I daj sobie spokój z zaczepianiem Ukrainek, wiem co piszę, byłem przy tym jak zachowywałeś cię wobec jednej i to w dodatku mężatki. One nie doniosą na ciebie lecz uważaj swoi doniosą o molestowanie i mobbing.
I pomagaj więcej operatorowi niż tracisz czas na pogaduchy z dziewczynami, różnie może to być odebrane przez innych. Nie zawsze plecy mogą cię uratować przed zwolnieniem.
1
rew 2016-04-09 17:51
Widzę że jest wolne stanowisko automatyka, jak wyglada sprawa z zarobkami na tym stanowisku?
lol 2016-04-19 07:19
jesli taka dobra firma to czemu taka rotacja pracownikow?!choc prawda jest ze sporo starych pracownikow tez jest przez sentyment bo kiedys bylo naprawde ok!!!ale nie teraz!!!!
1
kiołodzij 2016-04-24 20:01
Kiedyś starych pracowników się szanowało a teraz daje się podwyżki młodym pracownikom którzy i tak maja wszystko w .....Patrz majstrowa 4 brygada fryzjerka i jej przydupasy
2
Wysyłka 2016-05-10 19:13
2000 brutto dla nowych, wypłata w terminie
2
olek 2016-05-12 12:05
Był prezes nie ma prezesa!!!!!!!!!!!!!!
4
kołodzij 2016-05-15 09:15
Ale jaja naprawdę go zwolnili? ktoś w końcu przejrzał na oczy...Hm jeszcze majstrowie i będzie oki
6
lolek 2016-06-24 07:53
czasami nie warto w zależności gdzie się trafi, bo na niektórych zmianach atmosfera jest git a na niektórych do d.
hehehe... 2016-07-16 19:33
Napisałem komentarz ale coś go usunęło! Prawdę napisałem i nikogo nie obraziłem a komentarz zniknął! Dobra zmiana!
5
hehehehe 2016-07-23 22:05
Ty umiesz czytać! Gratuluje!
1
Prawilny 2016-07-26 13:59
Człowieku o czym Ty mówisz???
2
kołodzij 2016-07-27 18:20
dalej nic się nie zmieniło słaba firma
8
królik 2016-08-04 13:57
Prawda o tej firmie jest taka że za takie warunki do pracy jakie tutaj są to wynagrodzenie jakie oni proponują(i to na każdym szczeblu) są po prostu śmieszne. Socjal na żenująco słabym poziomie, niby wszystko jest: multisport, bony, opieka medyczna, wczasy pod gruszą, wyprawki dla dzieci do szkoły ale jeśli przypatrzeć się jakie to są kwoty to śmiech na sali. Tutaj ciągle zmieniają się rządzący, średnio 2-3 razy w ciągu roku wywieszana jest "nowa struktura organizacyjna". Pracuje tutaj 3 lata i z osób rządzących którzy pracowali jak się przyjmowałem nie ma już nikogo. A każdy nowy prezes, kierownik, dyrektor(jest ich mnóstwo) gada to samo - pokażcie że warto w Was zainwestować, zróbcie wiekszą produkcje, lepszą jakość to wtedy znajdą się i pieniądze na premie i podwyżki - nic takiego nie ma miejsca. Serdecznie nie polecam tej firmy.
26
Hehehehe... 2016-08-05 12:21
Żal to mało powiedziane chyba że jesteś "czyjś"! Powodzenia.
3
Bogres łezka 2016-10-03 03:37
Witam.Chciałem się od was dobrzy ludzie dowiedzieć jak wyglądają teraz zarobki w EBCC a mianowicie na tych fizycznych stanowiskach na hali mechanicznej[operator CNC] i hala odlewni[pilarz itp.].Pracowałem tam 1 rok jakiś czas temu i zarabiałem 1420 zł netto[umowa o pracę operator CNC] za 20 dni pracy przez agencje Trenkwalder, jednak wiem że tych których wzięli na firmę dostali może ze 150 zł więcej...
er 2016-10-03 11:01
@Krzychu zawsze przecież będzie można sprobowac zaaplikować przecież nic nie tracisz wysylac swoje cv
2
zawiedziony 2016-11-24 18:26
Na bmv nie będzie podwyżek . I tle na ten temat . Idę mieli świetną młodszy starszy operator a co do czego to nic nie ma .i w grudniu znika dodatek.
7
anty bocian 2016-12-04 22:00
Bociany maja siano
2
ja 2016-12-08 12:36
Hej a ile może zarobić lider na produkcji
2
Hehehehe... 2016-12-24 21:03
Radosnych, spokojnych i pełnych wrażeń Świąt Wam życzę! <3
5
Rafał 2017-02-06 19:28
Witam zostawilem zegarek pod prysznicem widnieje na nim grawerka ty sie nie wzbogacisz a ja mam do niego sentyment jak bys mogl uczciwy znalazco zostawic zegarek na bramie bylbym dozgonnie wdzieczny i wzamian zostawie nagrode ktora przekaze tobie ochroniarz chyba ze wolisz oficjalnie to napisz na maila palmawro@o2.pl pozdrawiam
4
Rafał 2017-02-07 15:12
Chociaz napisz gdzie moglbym zegarek wykupic lombard aukcje internetowe?
Juras 2017-06-02 21:08
Ej apowie ktoś jak tam sytuacja wygląda z paleniem papierosów są jakieś przerwy czy tylko jedna regulaminowa ?
Sernik 2017-07-08 22:24
Ja również jestem kilkuletnim pracownikiem tej firmy i jest coraz gorzej...oszczędności na wszystkim,marna podwyżka a mówiąc już o tym jak przychodzi nowy pracowni na to samo stanowisko ze stawką 400 -u zł większą to aż człowieka skręca.... dokładanie pracy, za marną wypłatę,chyba tez poszukam lepiej platnej pracy czas na wypowiedzenie ....
21
Obserwator 2017-07-18 09:00
Ciekawe kto za chwilę zostanie w tej firmie? Czym jest zaślepiona kadra kierownicza? Czym się kieruje w podejmowaniu swoich decyzji? Napiszcie co was najbardziej demotywuje? Podzielcie się swoimi opiniami.
3
Patrycja 2017-07-20 14:59
@Sernik a możesz coś więcej napisać? Jakie stanowisko polecasz w EBCC Sp. z o.o.? W lipcu pojawiły się nowe oferty pracy - warto aplikować?
Sernik 2017-07-20 16:33
Napewno na uratowanie ewentualnie na wysyłke musisz spróbować bo nie wszyscy chcą tu pracować w takim klimacie jak również za tak niską stawkę a swoje limity musisz zrobić
2
mała 2017-07-25 12:29
ta firma jest bo jest ale tak naprawe to nic dobrego z tego nie bedzie.. nigdy nie wyjdziemy na prostą a tym bardziej na to co oni sobie wymyślają jakieś słupki ile produkcji powinno byc ..masakra
za niedługo nas nie bedzie tylko ukraina bedzie tam pracować
20
Kopernik 2017-08-14 13:06
Do wszystkich pracowników którzy chcą się zwolnić i przejść do Ergo Magnetik tam kokosów nie ma taka sama praca jak i tutaj brutto 15 zł za godz brak bonów chyba byli pracownicy porwali się z motyką na księżyc jak twierdzą że będą mieć 4700 na miesiąc hehe tam przechodzą tylko Ci którzy tak naprawdę nic nie robią a myślą ze zarobią
2
Patrycja 2017-08-23 08:42
@mała - czy masz jakieś konkretne podstawy, aby wnioskować o przyszłości firmy na rynku? Czy pracowałaś w EBCC Sp. z o.o.? Co możesz powiedzieć o tej firmie jako o pracodawcy? Twoje doświadczenie może być przydatne dla osób zainteresowanych podjęciem pracy w tej firmie.
kołodzij 2017-09-25 18:59
dobrze powiedziane haha po męsku
4
Patrycja 2017-09-29 11:24
@S.O. - jestem moderatorem serwisu GoWork.pl - dbam, aby na serwisie pojawiały się merytoryczne i rzetelne informacje dotyczące pracodawcy - stąd moje pytania dotyczące warunków zatrudnienia w EBCC. Jeśli jakiś komentarz został usunięty oznacza to, że został on zarchiwizowany przez administratora za naruszenie zasad regulaminu. Oczywiście, serwis ten służy do zostawiania opinii na temat firmy jako pracodawcy oraz jest platformą umożliwiającą wymianę informacji między pracownikami firmy oraz osobami nią zainteresowanymi. Jednak komentarze muszą spełniać zasady regulaminu. Jeśli uważasz, że Twój komentarz został usunięty niesłusznie bardzo prosimy o poinformowanie o tym naszego administratora pod adresem: admin@gowork.pl Więcej o procedurze procedurze reklamacji znajdziesz w treści regulaminu w §10.
1
NAZDROWIE 2017-09-29 22:38
Coś ostatnio kiepsko wyszła akcja JABŁKO DLA KAŻDEGO PRACOWNIKA .Jedni brali ile wlazło do torby,dla innych zostały puste skrzynki.Brawo liderzy :)))
9
S.O. 2017-10-02 22:18
No cóż, powiem szczerze: jaka firma - takie opinie.
7
UWAGA 2017-10-03 16:13
Coś słabym jesteś adminem rozumiem, ze zgodne z regulaminem jest używanie słów powszechnie uznanych za obraźliwe, nawet odpowiadasz na zarzuty S.O cytuje
"S.O. 2017-09-23 21:27 kasuj kasuj piesku, liż odbytnice swemu władcy. każdy skasowany wpis to jeden liz po anusku twego szefa"

Rozumiem panie Admin, że akceptujesz taki poziom języka tzn odbytnice, anusy etc. BRAWO gratuluje Chciałam Ci przypomnieć, że te obraźliwe słowa nie są zgodne z regulaminem! Zapoznaj się z §4 punkt 3 twojego regulaminu i zacznij go przestrzegać!

Niedopuszczalne jest umieszczanie w Serwisie, przekazywanie za jego pośrednictwem w tym także w ramach Forum oraz Bloga, treści i materiałów tekstowych, graficznych, dźwiękowych sprzecznych z obowiązującym prawem i zasadami współżycia społecznego, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej czy też propagujących przemoc, nakłaniających do popełnienia przestępstwa, jak również treści wulgarnych, ordynarnych, uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe, naruszających dobra osobiste, a także nieuprawnione korzystanie z cudzego wizerunku, naruszające dobre obyczaje i zasady netykiety oraz wszelkich działań, które narażałby na odpowiedzialność prawną Serwis lub mogłyby wyrządzić mu szkodę.

2
S.O. 2017-10-05 16:57
Ty ej, zluzuj skórę.
Na temat pisz, a nie pierdy sadzisz.
5
S.O. 2017-10-05 17:00
Prawda jest taka: Jaka firma - taki poziom języka. Ryba psuje się od głowy. Proste.
Nie komplikuj.
6
J. C. 2017-10-05 17:10
>>> PRAWDY NIE DA SIĘ WYKASOWAĆ <<<
7
Żaneta 2017-10-10 22:48
A ja uważam, że to dobra firma, która oferuje przede wszystkim stabilne zatrudnienie i płacą tak jak u innych. Jest tylko jedo ale trzeba uczciwie pracować, robić swoje i z niczym nie ma problemu. Ktoś tu wypisuje jakieś bzdury o ludziach, którzy nie pracują tutaj od wielu lat i myślę, że nie ma żadnego pijęcia o aktualnej sytuacji. Masz chyba jakiś uraz? Szkoda nerwów na Żanety i innych, gdyż ich tutaj nie ma od lat. Zamiast marnować czas na jakieś wpisy odpocznij sobie od tej Żanety:)
2
Przyszły pracownik 2017-10-10 22:55
Seba R -staram się tam o pracę możesz napisać co kontkretnie jest chore w tej firmie?
Co tam jest takiego strasznego? Bo nie wiem w takim razie czy iść na rozmowę? No chyba są jakieś pozytywy tej firmy skoro ciągle tam pracujecie?
Lakiernik lakierni imienia Piotra F. 2017-10-11 21:56
Ale tu giną te wpisy, ale zasrane to forum i jak ktoś napisał kasuj, kasuj, liż anusa szefowi, władcy swemu!
Dokładnie!
4
Przyszły pracownik 2017-10-12 12:17
Seba R czytałem ale to wszystko to jakieś dyskusje na niskim poziomie ale żadnych konkretów dlatego proszę co jest takiego złego w punktach np; nie płacą w terminie, lub nie dotrzymują ustaleń z rozmowy kwalifikacyjnej. Napisz jakies konkrety chyba jednak nie przyjdę na tą rozmowę. Z drugiej strony żona mi mówi co Ci szkodzi
starypracownik 2017-10-12 20:39
PRZYSZŁY PRACOWNIK firma jakich wiele ,niczym szczególnym nie wyróżnia sie spośród zakładów produkujących komponenty do samochodów.System pracy 3 zmianowy czterobrygadowy jest na początku trochę uciążliwy,ale i do tego można się przyzwyczaić.Warunki pracy do lekkich nie należą,Rzetelnie i sumiennie wykonujesz swoje obowiązki ,nie masz problemów.Pensja na czas,niewątpliwy atut.Decyzja należy do ciebie.
1
Wacław Kawanias 2017-10-13 20:54
Po wpisach śmiem sądzić, że jesteś kulturalnym i normalnym człowiekiem.
W ebcc będziesz musiał ostro zaniżać poziom i harować jak przodownik pracy, podczas gdy obok taki sam pracownik ale z "układu" będzie Cię poganiał i siedział z rekami w kieszeni-o czym Ty będziesz mógł pomarzyć. Oczywiście zarabiać będzie znacznie więcej od Ciebie.
Szkoda pisać więcej, bo zbyt wiele tego złego w tej pożal się Boże firmie.
Jeżeli jesteś normalnym, porządnym człowiekiem, omijaj tą tragikomedię zakładu pracy.
To jest chory zakład i chorzy w nim ludzie.
3
pracownik 2017-10-16 10:02
Firma jak każda inna.
1
też pracownik 2017-10-16 19:31
No, właśnie nie. Tak samo, tylko odwrotnie.
1
też pracownik 2017-10-16 19:34
Przyzwyczajenie - mówi Ci to coś?
Człowiek jak świnia, do wszystkiego się przyzwyczai.
3
Zostaw swoją opinię o EBCC Sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EBCC Sp. z o.o.