Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EBCC

Pracowałeś w firmie EBCC i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Rutkoski i Mendrzak - 2014-12-16 22:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (55)
Jestemy my konfidenty i (usunięte przez administratora)!
zdjecie uzytkownika
***OFERTA PRACY*** - 2014-12-16 22:25:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (55)
ZAPRASZAMY DO PODPISYWANIA UMÓW ŚMIECIOWYCH Z FIRMĄ BÓG-RES, NA HARÓWĘ W EBCC.

PO 25 LATACH ZAPEWNIAMY MIEJSCE NA PRZYZAKŁADOWYM CMENTARZU !!!
(przy pobieraniu przez Nas od pracownika 300PLN miesięcznie na pakjet srocjalny)

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Sprytny Zbyś B. - 2014-12-30 14:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (48)
Uaaa :O
Właśnie się obudziłem , jak to zawsze pod koniec 1 zm.
Jak trza do dumu iś. Pacze a tu wolne, w wyrku se leżem, hehehe.

Bzdury tu wypisujeta. Ja robiłem na lakierni pod moim wujem Jarkiem Młyńczakiem i spoko robota szła. Jarek mi mówił kiedy Borowjak będzie, np.13.20 i sie budziłem dzieś o 13 i jak borowjak był 13.20 to ja malowałem BeM-Wu i cycuś. Borowjak pytał co pan robi a ja rze maluje bemwu. A on a dzie reszta lakiernikuw a ja rze nie wiem. A on aha i finito
zdjecie uzytkownika
Gianna Sisters - 2014-12-31 11:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (56)
Odpowiedź na: [MARIO - 2014-04-15 16:47:27]:
Jak gra w kości - wylatujesz albo zostajesz :)
zdjecie uzytkownika
GŁOS MA PROKURATOR - 2014-12-31 13:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (57)
WYZNACZENI z ZK WOŁOWO ;p
zdjecie uzytkownika
Kontrolerka - Gradowaczka - 2015-01-04 19:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (56)
Odpowiedź na: [okocim - 2014-07-08 12:58:48]:
Pewno, najlepiej zostać "uchem"...
Podwyżki, premie, siedzenie na legalu...
zdjecie uzytkownika
Kontroler - 2015-01-05 09:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (37)
co za analfabeci zamiast gratowaczka przez t to piszą gradowaczka przez d :-)
zdjecie uzytkownika
Koń - troller - 2015-01-07 13:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (47)
A ja wiem kto szcza do grafitu na lakierni.
zdjecie uzytkownika
novy - 2015-01-12 16:19:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (50)
niepolecam raczej tam pracy zarobisz 1500zl bez zadnych dodatkow a praca na 4 brygady i 3 zmiany wiec niema sie orietacji jaki dzis dzien,za niedziele czy sobote pracujesz jak za zwykly dzien...
zdjecie uzytkownika
PREZES - 2015-01-14 18:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (47)
Oj Żanetka... Taka ładna z Ciebie dupcia, a tak źle traktujesz ludzi, co w Tobie siedzi???

Teraz masz chomika.
zdjecie uzytkownika
smiech - 2015-01-18 12:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (40)
ludzie darujcie sobie tam prace za 11,50 brutto przez trankwaldera praca nie adakwetna do zarobkow,szybki przelicznik 11,50X160h=1840+plus za nocki moze zaplaca...to i tak niewyjdzie naewd 2000brutto:) wyjdzie jakies 1450 zl na reke za prace w 4 brygadowce przy zlomie smiecha na sali niedziewie sie ze trankwaler kogos czaly czas przyjmuje bo ludzie odchodza i tak w kolo.
zdjecie uzytkownika
nie - 2015-01-19 10:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (41)
stanowczo nie polecam normy dosc wyskie a placa 1450 zl i na 4 brygady i 3 zmiany
zdjecie uzytkownika
wks - 2015-01-30 18:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (40)
ludzie darujcie sobie tam prace przez posrednika tyko.za 11.50 brutto na 4 brygady bez dodtku,ja tam pracuje tylko do konca miesiacaide do pracy za te same pieniadze ale od poniedzialku do piatku sobota niedziela wolna normalnie jak czlowiek a nie jak niewolnik i to jeszcze bez dodatku
zdjecie uzytkownika
Marcia L się dyma - 2015-02-21 00:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (31)
Odpowiedź na: [Marcia L zadyma - 2014-07-07 14:35:54]:
Zmień dilera
zdjecie uzytkownika
niezłomny ułomny - 2015-02-24 19:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (28)
Robisz,robisz a tu mopowi z obcej firmy jeden zawsze na wózeczku jeździ z taką zbieraczką przy ziemi jeżdżą obok twojej maszyny i zarabiają więcej niezły wkręt.Pozdro mechaniczny panie Heńku damy rade.......
zdjecie uzytkownika
Bullet - 2015-02-24 19:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (25)
Odpowiedź na: [Lukasz deBil - 2014-10-14 12:10:32]:
Nie wiem czy jestem godzien ale powiedz tylko słowo a będzie uzdrowiona dusza moja
zdjecie uzytkownika
Lider Filipkoski - 2015-03-27 19:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Szanuj Lidera bo cie sponiewiera!
zdjecie uzytkownika
eloł - 2015-05-01 13:07:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedyś pracowałem w ebcc, jeśli pracuję jeszcze taki lider na obrabiarkach-Krzysiek, to serdecznie pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego, ta jedna osoba zapadła w pamięc, miła, kulturalna, uśmiechnięta, takich szukać ze świecą w biały dzień...
zdjecie uzytkownika
Sztefen - 2015-05-07 11:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś nowy się zatrudni z poza Wrocka to uprzedzam...maszyna się zepsuje a ty jesteś punktualnie na hali zapłaciłeś za bilet.Nikogo to nie interesuje nie dostaniesz mopa i nie wymyślą tobie zajęcie na te 8 godzin tylko musisz pod groźbą wyrzucenia podpisać wolne bezpłatne..tak było i to nie tylko pracownicy z Trenkwaldera..teraz niby są zamówienia i tego nie ale popracujecie to zobaczycie..
zdjecie uzytkownika
walek - 2015-05-27 13:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słyszałem , że w zaopatrzeniu tylko mogą sobie dorobić "na lewo". A my na produkcji zap...my jak "czarnuchy".
zdjecie uzytkownika
pffffff - 2015-06-01 23:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szczerze? nie polecam przejscia na firme..po 5ciu latach mialem przejsc na umowę o prace na stałe i dostalem kopa w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
sg - 2015-06-02 21:01:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
niepolecam tam pracy praca 4 brygady i 3 zmiany soboty i niedzile oraz swieta,w halasie czy wysokiej teperaturze za 11.50 brutto(8,30 na reke) w trankwalderze na umowe tymczasowa co miesiac gdzie nie zawsze zgadzaja sie wyplaty lub sgp na umowe zlecenie tak naprawde na 2 umowy zlecienie 1 na sprzatacza za 201 brutto z tej umowy sa odprowadzane skladki a druga na 10 na reke ale bez skladek(nie masz co liczyc na emeryture czy rente, lub chorobowe w razie czego)z tego co wiem to niechetnie zatrudniaja na firme bezposrenio a pieniadze jakie daja na firmie to jest to okolo 100-200 zl wiecej.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
karim - 2015-06-17 14:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca oplacalna zarobkowo nie ma dodatkow na 4 brygady oraz przymuszenia do nadgodzin,oczywiscie wczesniej nie utalanych
zdjecie uzytkownika
sg - 2015-06-21 16:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to praca oplacalna za najnisza krajowa?8,30 na reke razy 8 to 66,40to jest dozo a moze chociasz srednio?wszedzie sa dodatki do 4 brygad a tu niema
zdjecie uzytkownika
olaf - 2015-07-01 08:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
stanowczo nie polecam warunki pracy to uszczerbek na zdrowiu za niewielkie wynagrodzenie częsta rotacja ludzi mówi sama za siebie bo nikt rozsądny długo nie popracuje w takich warunkach ..cały czas są przyjecia jeleni do pracy ..oczywiscie przez posredników ,wystawili nawet ogłoszenie na na portalu praca.pl
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EBCC

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EBCC?
Zadaj pytanie
alert