logo Carrefour Polska

Carrefour Polska

Starogard Gdański

Opinie o Carrefour Polska

pracownik 2014-06-05 09:55:51
Proszę o zmniejszenie klimatyzacji!! Nie można pracować w takich warunkach! Jeśli dyrektor nic z tym nie zrobi to zgłoszę to dalej
1
pracownik 2014-06-06 22:42:22
Zaczyna się lato i wszyscy maja angine jakby nie szło zmniejszyć tej klimy!
1
nikola 2014-08-06 08:26:15
A co myslicie na temat naszej nowej pani dyrektor
... 2014-09-28 22:30:11
Pracowałam w tym sklepie na dziale kas i jest tam prawdziwy obóz pracy, kasjerki nie mogą odejść od kasy nawet do toalety, operacyjne traktują kasjerki jak niższą kategorię człowieka mają je za nic! Ciągłe przewiewy na kasach, głowy urywa... Praca dwa tygodnie bez dnia wolnego. Bardzo niemiłe panie prowadzące (operacyjne)
PLA 2014-09-30 18:59:31
Nigdy nikomu nie zabroniono wyjśc do toalety!!! Po co wypisujesz takie bzdury! Jak się nie nadawałaś do pracy to już Twój problem, na coś trzeba zwalic- niby , że operacyjne niemiłe. Operacyjne mają pensje na poziomie kasjerek i nie mają powodu żeby uważac się za wyższą kategorię!!!
2
ja 2014-10-01 17:47:50
Czytam te opinie i nie dowierzam. Pracuje w tym hipermarkecie ok 7 lat. Dyrektorów zmienilo sie w tym czasie 4-ech. Każdy z nich był wymagający i sprawiedliwy. Każdy ma jakis zakres obowiązków i je wykonuje. Jak ktoś jest niezadowolony z życia to zawsze będzie narzekał, nawet jak będzie zarabiał 3000zł. a co do kasjerek to jeszcze nie słyszałam aby któraś nie poszła na przerwę. Z drugiej strony jeśli taka sytuacja ma miejsce to dlatego ze w starogardzie mamy takich klientów, że jak czekaja ok.5 minut w kolejce to już wyzywają i nic im się nie podoba dlatego tez na kasy siadają wszyscy w zastępstwie i pomagaja a i tak jeszcze źle. Jak jakiemuś pracownikowi się nie podoba zawsze mógł iśc na studia i zostac prezesem. więc jak się nie ma wykształcenia to nie narzekac i pracowac.
1
Były pracownik 2014-10-02 18:20:15
Pracowałam tam i proszę nie ściemniać że nie puszczałyście do toalety. Częściej puszczałyście na papierosa niż do toalety. Jak były kolejki to można było pomarzyć o wyjściu do WC!!! To że jesteście niemiłe najbardziej zabolało :) Jedna z was jest tylko w porządku cała reszta to fałszywa s... łącznie z kierowniczką.
1
Pracownik sklepu. 2014-10-07 01:47:43
Mam wrażenie, że co nie którzy tu mają problem z oceną innych i samych siebie. Skoro komuś się praca w Carrefour nie podoba nie musi tam pracować-warunki są jakie są widocznie nie najgorsze skoro market funkcjonuje ludzie do pracy przychodzą i nikt tego sklepu nie zamknął. Więc nad czym tu jest roztrząsywana dyskusja.Pracuje w tym sklepie i nie narzekam, nikt Mnie tam na siłę nie trzyma jak się nie podoba zawsze można się zwolnić jest dużo ludzi którzy poszanują jaką kolwiek pracę.
1
Kinia 2014-10-07 01:56:36
Bardzo interesujące, ale takie rzeczy w tym sklepie by nie przeszły.
2
Były pracownik 2014-10-07 18:18:27
Ludzie przychodzą do pracy??? Przychodzą na jeden dzień szkolenia i uciekają jak zobaczą ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] W ostatnim czasie więcej ludzi się zwolniło niż zatrudniło, więc jak tak dalej będzie to nie wiem czy długo taki sklep będzie funkcjonował... "jest dużo ludzi którzy poszanują jaką kolwiek pracę" - tylko jak Ci ludzie podchodzą do wykonywania swoich obowiązków :) Czy można nazwać nie wydawanie urlopów na czas warunkami nie najgorszymi??? Współczuje ludziom którzy tam zostali...pracę można znaleźć, a atmosfera pracy jest najważniejsza. Pozdrawiam nienarzekającego pracownika Carrefour...
1
pan mirek 2014-10-24 23:53:46
Witam chciałem złożyć skarge na ochroniarza w tym sklepie szczupły wysoki w białej koszuli z krótki rękawem bo jak zapytam sie go ocoś to miał mnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wolał gadać i pić kawe z blondyką w krótkich włosach prosze go usunąć a nie romansuje
ja 2014-11-09 18:46:53
Oczywiście staż jest, mi sie tam osobiście super pracuje. Tak jak ktos napisal, jesli komus sie nie podoba to niech się zwolni, a jeśli juz pracuje to niech nie narzeka za dużo.
1
pan marek 2014-11-10 12:42:23
ale ochrona ma się zająć pracą a nie romanse z pracownikem jak mi się zdaje to jest jakaś kierownik ta blondynka a w środe pujde na skarge do szefa ochrony i go wykopią,to samo było w piątek ja się pytam czy pan mi oklei siatke to 5razy gadalem mu co za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z niego woli z blondyną gadać i łapać ja za ręke,buj się ochroniarzu bo w czwartek masz po pracy
1
pan mirek 2014-11-14 21:28:16
Ochroniarz w czarnym swetrze nie nadaje sie do pracy romansuje z blondyką w krótkich włosach nawet jej buzi dawał i za tyłek łapał masz c.w.e.l.u po pracy bo mam cię nagrane h.u.j ci w d.u.p.e
3
patataj 2014-11-29 18:19:01
a kto wymyślił te głupie kasy i jedną kolejkę?
pracownik 2014-12-09 16:59:17
mamy grudzień a kaloryfery zimne to jakiś cyrk a nie sklep!
1
pracownik carrefur 2014-12-19 21:51:03
Kto się uczepił ochroniarza toc on jest barrdzo miły i grzeczny do pracownikuw carrefura pan nie opowiada takich głupot on naprawde jest dobry z ochrony ten młody napewno wiecie okim muwie?
były pracownik 2014-12-20 09:10:35
nie jest najgorzej, jeśli ktoś pracował gdzieś wcześniej może sobie porównac. ludzie są naprawde w porządku jedna rzecz, ktora najbardziej razi moim zdaniem jeden lub dwa dni wolnego w miesiącu, wykończyć się można na dłuższą mete, dlatego nikt nie wytrzymuje...
1
Robinson 2014-12-20 14:01:06
Ty gościu jesteś jakis chory czy niedowartościowany? A może kosza dostałeś od tej blondyki? ; ) Nie ty łosiu przyjmowałes tego człowieka do pracy i nie ty bedziesz go zwalniał figurko. Jak nie pasuje to po prostu proponuje nie przychodzic do tego sklepu. Poza tym ochroniarz pijący kawę "na sklepie" no to chyba w twoich maniakalnych snach to widziałes. Ja tego tam nie widziałem nigdy. Owszem, że łyknie napoju stojąc parę dobrych godzin na nogach to chyba nie grzech. No istnieje jeszcze inna opcja. Może miałeś lepkie łapki i nie podoba ci się ten człowiek? Weż facet daj sobie na luz i wesołych świąt. Mimo wszystko.
pan mirek 2014-12-20 18:14:08
Ale nie wolno romansowac z pracownikami a dziś się śmiał prosto w oczy jak pytałem czemu nie ma wózkuw a on muwił że na parking trzeba iść i się śmiał w oczy gnojek [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dziś stał w krutkej koszuli i powiem ci że widziałem jak łapał ją za ręke
Plumcia 2014-12-22 00:29:14
Ochroniarze jak ochroniarze. Akurat ten, którego ten śmieszny pan mirek nie lubi jest miły i grzeczny i co mało spotykane usmiechnięty. Jest też tam czasami taki starszy, wysoki Pan bez munduru, chyba jakiś ich kierownik z ochrony. Trafiłam na niego dwa razy ale ten to dopiero potrafi zagadać i się pośmiać. Aż miło mija sie takiego ochroniarza. Ogólnie ochrona nie jest od tego, żeby zabawiać klientów ale to miłe gdy ochroniarz nie traktuje każdego jak potencjalnego złodzieja a jak klienta, który ma tu zostawić pieniądze.
pracownik carrefur 2015-01-14 21:31:26
Witam mam pytanie do was pracownicy,czy piotr ten z ochrony jest fajny? Co z tego słyszałam to ma romans z jakoś kasjerką?
pan mirek 2015-01-14 21:42:45
Ten młody to debil nie nadaje się do pracy prosze go zwolnic nikt ciebie nie lubi bo jesteś gupi młody ić lepiej robic do firmy sprzątającej i koszyki odwoś z boksuw
1
Zgredek 2015-01-17 00:50:37
Ludzie, czy was w głowy j..e? Romanse, debile, nie nadają się.Jak nie pasuje to nie wchodzić tam. Zajmijcie się własnymi d..i i własnym zyciem. Wy tam przychodzicie na zakupy czy z nudów? Normalnie zjeby genetyczne albo jakieś zboki tutaj piszą. A ty panie marek czy mirek lecz się facet albo znajdż sobie babę. Mam nadzieję, że ciebie namierzą co w dzisiejszych czasach nie jest zbyt trudne i dostaniesz po ryju, albo w końcu ktoś założy ci sprawe o zniesławienie pajacu. Rany, miało być forum o sklepie a jest o d..e Maryni. Żenada.
1
Zgredek 2015-01-17 00:55:34
Teeee, "pracownik carrefur", nie masz roboty? Zajmij się swoją upą. Jak za bardzo ciebie swędzi to się podrap. Przy okazji w głowę, może pomoże.
blondynka kie. 2015-01-21 23:31:46
Czy piotr z ochrony ma jakiś romans z pracownicą bo tak usłyszałam, a on wogle jest fajny tak jak mówią
słoneczko blondynka 2015-01-26 19:30:11
Czy ktoś ma nr do piotra z ochrony bo on mi sie podoba
1
kasjerka 2015-01-30 13:11:59
mam nr do Piotra ale Ci nie dam bo on i tak kreci teraz z tą z rejestracji która ma gębę spaloną od solarium
2
słoneczko blondynka 2015-02-16 13:47:57
No chyba nie z dorotą z informacj
słoneczko blondynka 2015-02-16 21:52:11
No chyba nie z dorotą z iformacji a ta opalona to jest kasia z rejestracji pojazduw to piotr wogle z nią nie gada tylko cześć i nic więcej to o kim ty piszesz podaj jego nr
pracownik 2015-02-19 19:55:33
Witam, pracuje w Carrefour od jakiegoś czasu. Szczerze powiem, ogólnie nie narzekam wiadomo jak wszędzie są gorsze i lepsze dni. Praca fajna, ludzie zajebi.ci. Jeżeli ktoś jest uczciwy i chętny do roboty to nie rozumiem po no narzekać. Tak to prawda że dużo osób się zwalnia zwłaszcza z kas widocznie nie wytrzymują tępa. Prawda jest taka że w pracy się nie obijamy i jeśli ktoś myśli że praca na kasie jest łatwa bo siedząca to się myli, co do ochrony wszyscy ochroniarze są w porządku a co w się tak tego Piotrka uczepiliście??? naprawdę fajny, miły i wesoły. Pani Dyrektor bardzo fajna złego słowa nie powiem na jej temat.
1
edzio 2015-02-21 07:50:47
Witam mam pytanie czy piotr nadal lata za justyną?
edzio 2015-02-21 13:26:22
I czy dalej ochrona z liderami wynosi Balantayse ?
pracownik 2015-02-21 21:28:10
Ty edzio (usunięte przez administratora)nie masz co robic zajmij sie robotą ochrona jest od pilnowaniaa nie wynoszenia zastanuw sie idioto co piszesz
kasjerka 2015-02-24 18:07:57
Witam czy piotr z ochrony nadal lata za justyną kamrowską a ma ktoś numer do piotra a widziałam jak on zarywa do karoliny i krystyny?
kasjerka 2015-03-13 10:47:58
ta opalonakasia z rejestracji pojazduw czemu ona nosi czapke na głowie caly czas w pracy?
zbyszek 2015-03-16 12:49:45
A co sie to obchodzi?
klient 2015-04-03 09:38:26
Market przed świętami czw i Pt mial być do 23.Chcialem zrobić zakupy a tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zamknięte!
pracownik 2015-05-11 07:34:02
Ochroniarz z wąsem ma romans z kasjerką
xxx 2015-05-22 21:25:00
Moja koleżanka była dziś w tym markiecie na zakupach, a jak wychodziła od kasy to ochroniaż kazał jej pokazać co ma w torebce mimo że nie miała nić ukradzione,czy on ma prawo robić coś takiego?, poniżając klientke przed innymi osobai ?,!!!,kto jest tam kierownikiem ?!!!?
xxx 2015-05-22 22:59:00
co za b.dło pracuje w tej ochrionie?!!!
agnes 2015-07-01 14:02:11
Witam Was, mam pytanie a jak wyglądają inwentaryzacje? Czy są duże braki i zabierają z pensji? a jak liczą towar to trzeba być w pracy i liczyć (płacą za nadgodziny czy przychodzi się w dzień wolny)? Nie wiem czy zdecydować się tam na pracę to duży sklep więc boje się kradzieży. Będę wdzięczna za odpowiedź
NAUCZYCIELKA POLSKIEGO 2015-07-02 23:07:21
OCHRONIARZ!
NAUCZYCIELKA POLSKIEGO;] 2015-07-02 23:09:24
OCHRONIE
NAUCZYCIELKA POLSKIEGO;] 2015-07-02 23:11:45
BOKSÓW']
NAUCZYCIELKA POLSKIEGO;] 2015-07-02 23:13:50
POJAZDÓW;]
misiek 2015-08-03 17:08:34
IWtam, chciałem się podzielić opinią o tym markecie. Ostatnio bardo lubię robić tam zakupy ponieważ jest bardzo duży wybór produktów, nie to co okrojona Biedronka. Zawsze mogę liczyć na pomoc obsługi a nie to co w tesko ze kazdy ma cie gdzies. Panie przy kasie bardzo miłe i uśmiechnięte z poczuciem humoru a nie jak gdzie niegdzie kasjerki wyglądają jakby siedziały za kare. Bardzo polecam ten sklep!
klient 2015-08-05 00:01:27
Kto wymyśla muzę w carrefour to jakiś idiota,nie da się tego słuchać
1
Pok pok 2016-09-18 14:32:26
Kiedy piotr z ochrony wruci do pracy tesknimy za nim
rooop 2016-09-18 22:42:40
Mnie to się wydaje, że ostatnio nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy. Widoczie każdy dba o pozytywne stosunki między pracownikami jak i o stabilne zatrudnienie, co tłumaczy braku rotacji. A wypłata?
Zostaw swoją opinię o Carrefour Polska - Starogard Gdański
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carrefour Polska