brak logo

futur1.pl

Warszawa

Opinie o futur1.pl

Paulina 2010-11-06 21:12:45
bardzo dziękuję za pracę i pozdrawiam( usunięte przez administratora )
10
Tomek 2011-04-14 20:38:40
Czy ktoś korzystał z usług tego portalu www.futur1.pl? Czy jest to jakaś ściema czy rzeczywiście solidny pośrednik pracy dla specjalistów na rynek niemiecki?
3
anonim 2011-04-17 11:14:05
No właśnie czy ktoś korzystał z usług tej firmy??? jak to wygląda w rzeczywistości???
4
marek 2011-05-10 12:47:32
dla mnie znaleźli pracę - jestem w kolonii i jestem zadowolony. trwało to ponad 3 miesiące - ale się udało :)
aha - jestem informatykiem
9
monsun 2011-06-27 18:58:51
bez dobrej albo wręcz bardzo dobrej znajomości języka niemieckiego nie ma co sobie zawracać głowy,oferta dotycząca kursu dokształcającego z języka + wynagrodzenie można włożyć między bajki, to bardziej taki chwyt marketingowy by osoby ze słabą znajomością języka przesyłały swoje CV do tłumaczenia i nabijały kasę
4
Alunia32 2011-08-26 18:41:10
mi przetłumaczyli cv, potem szkolili 3 miesiące w Krakowie z niemieckiego (Allgemein- und Medizindeutsch). Wszystko było tak jak napisali na stronie. W tym miesiącu rozpoczęłam pracę jako lekarz asystent. bardzo Państwu dziękuję za pomoc i polecam wszystkim lekarzom.
10
Marcin 2011-12-14 14:13:21
bardzo szybko odpowiedzieli i po paru dniach zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną, potem do Niemiec. Szpital bardzo dobry, potem tylko formalności trwały 2 miesiące bo nie miałem B2 ale we wszystkim mi pomogli. dziękuję i polecam.
12
anonim3 2012-01-07 21:40:10
bzdura!
4
anonim 2012-08-22 15:21:07
czegoś tu nie rozumiem. forum opinii jest po to, zeby dodawać opinie. pracodawca powinien to uszanować zamiast podszywać się pod Anie i oburzać się na kazdy negatywny komentarz.
9
ania 2013-09-05 06:53:38
znajomi korzystali i byli bardzo zadowoleni. podobno bardzo szybko wszystko poszlo.
11
mikael 2014-04-07 14:20:06
tutejszy profil futur1.pl jest oceniony dobrze, czyli chyba jednak można im zaufac, szkoda, że nie jestem lekarzem, mogliby rozszerzyć działalność na inne zawody.
11
klara mara 2014-12-29 14:13:24
ja również bardzo chcę do niemiec wyjechać do pracy i podobno ta agencja jest bardzo okej. natomiast mam pytanie do ludzi którzy już z tą firmą mieli do czynienienia, czy jak już się wyhjdziedzie to jak wygląda dalej kontakt z agencją? chodzi o to czy nie zostawiają samego człowieka na lodzi i pomagają. napiszcie jak jest
10
blady 2015-02-27 19:39:56
Firma Futur1 obecnie poszukuje do pracy w Niemczech lekarzy specjalistów mówiących w języku niemieckim na poziomie B2 (zdane minimum na ocenę "gut").Najbardziej poszukiwane specjalizacje w tym przypadku to Neurologia, Psychiatria, Anestezjologia, Medycyna Wewnętrzna, Kardiologia, Gastroenterologia, Geriatria.
12
Tomasy 2015-03-23 02:25:54
a to trzeba mieć wykształcenie konkretnie lekarskie, żęby pracować z tą firmą, może wystarczy jak coś napiszecie czy biorą np studentów albo np ludzi po pielegniarstwie. bo to na pewno da sie cos takiego dowiedziec tutaj. prosze bardzo o pomoc. oby sie wszystko udalo bo z tego co widzialem na stronie to poeniadze ze na prawde porzadne
9
milka 2015-04-19 20:19:55
Hej, umieszczam ten post, ponieważ jakiś czas temu sama szukałam informacje na temat tego pośrednika. Wtedy pomocną okazała się dziewczyna, która podzieliła się swoją wiedzą i opinią o futur1. Teraz ja mogę podzielić się swoimi doświadczeniami. Jestem już po rekrutacji i dosłownie jedną nogą w Niemczech :) Żeby tutaj za dużo nie spamować możecie do mnie napisać :) ewelina.kizycka@wp.pl
11
marta 2015-04-30 12:03:53
Cześć, ja właśnie zaczęłam pracę w Hesji. Kontynuuję spec z kardiologii i zostałam poproszona przez Futur1 o pozostawienie opinii na różnych forach internetowych. Moje doświadczenie jest pozytywne, tylko załatwianie aprobacji troche trwało. Jeśli chodzi o samą pracę to warto tam pojechać choćby po to żeby zobaczyć jak wszystko może sprawnie działać w systemie opieki zdrowotnej. Pozdrawiam, Marta
11
iza1 2015-05-06 19:25:49
cześć,
u mnie też wszystko było ok, szukanie pracy 2 tygodnie, zbieranie dokumentów do aprobacji 4 tygodnie, aprobacja wydana po 5 tygodniach (Sachsen) ale z góry byłam o tym poinformowana że tyle będzie to trwało.
pozdr iza
11
u235 2015-05-29 00:04:37
Firma działa solidnie, w 2014 rozpocząłem specjalizację z anestezjologii w Bawarii. Wszystko było zgodnie z umową. Polecam :)
10
maciek 2015-10-04 15:40:39
cześć, umowę podpisujesz bezpośrednio ze szpitalem a nie z nimi. na aprobacje się trochę czeka - i to zarówno na ich pomoc jak i na samą reakcję urzędu - ale pomagają naprawdę - ja pracuje i ich polecam
9
Marcin 2015-11-05 22:16:18
Nie polecam!
5
Maja 2016-01-27 13:12:23
wszystko zgodnie z umową, okres próbny za mną więc:
polecam, Maja, radiologia, NRW
10
rkarol 2016-01-28 08:05:03
Cześć, czy mogłabyś się odezwać do mnie (w sprawie pracy w Niemczech dla lekarzy) e-mail: rkarol@onet.eu
6
ola 2016-04-10 22:55:30
troche późna odpowiedź na e-mail, ale poza tym wszystko "działa". polecam i pozdrawiam
11
bigboss 2016-04-17 17:18:30
Ja mam mieszane uczucia, gosc z ktorym rozmawialem troche dziwny mi sie wydal, zobaczymy. Zlozylem zapytanie tez u innych - zobaczymy kto sie najlepiej sprawdzi
6
tom2 2016-04-29 17:12:26
u mnie tez ok ale nie bede jednak wyjezdzal
7
mg6 2016-05-12 12:16:54
ja rok temu od razu po stażu wyjechałem, aprobacja trwała bardzo długo (2 mce) - ale pozatym wszystko zgodnie z umową
11
alan 2016-07-15 14:07:33
tak jak inni piszą trochę długo na aprobacje potrzebowali - ale poza tym wszystko sprawnie
11
Gary 2016-07-18 12:13:41
Skad wiesz, ze nie bylo zadnych poszkodowanych?
1
Gary 2016-07-18 14:23:24
@kaja: Walmy napisal: "jeśli kogoś to intresuje to jeszcze nie było jakichkolwiek poszklodowanych, wszystko jest na swoim miejscu." Ja chcialbym wiedziec, skad pani/pan Walmy ma takie informacje, i pytanie bylo skierowane bezposrednio do niego/niej.
1
marcin 2016-07-27 22:25:48
moi znajomi z nimi wyjechali i do dzisiaj pracują - jedyne co to z tą aprobacją podobno wolno załatwiają - ale reszta ok
11
mar 2016-07-28 18:19:32
zgadzam sie
8
ew2 2016-08-02 15:06:36
cześć,

u mnie też wszystko sprawnie - łącznie z aprobacją. bardzo szybka reakcja
11
właściciel firmy 2016-08-02 15:47:19
tak - przyznaje sie - to ja dodaje wszystkie te wpisy. od lat. zarówno dobre jak i złe. i klepie sie przy tym po ramieniu.
- i w domu tez cały czas rozmawiam sam ze sobą. moja żona też. - często siedzimy tak obok siebie i ona mówi do siebie a ja do siebie :-)
11
anonimm 2016-08-03 10:06:08
Drogi Panie,

komentarz uzytkownika df jest zywcem skopiowany z innego portalu. Nie warto robic ludzi w konia, a szczegolnie lekarzy, bo to z reguly inteligentne osoby.
5
przyjaciel właściciela firmy 2016-08-03 19:00:17
ja nieraz odwiedzam właściciela firmy i widze jak siedzi obok żony i każdy z nich mówi do siebie. Ale ogólnie są to kochani ludzie - i zawsze mi dają dużo dobrego jedzonka :) dużo sushi :)
9
Właściciel firmy 2016-08-03 22:44:39
Szanowny Panie Anonimm,

ale przecież to właśnie ja pisałem komentarz użytkownika df.
- nie rozumie Pan że od 5 lat robie ludzi w konia? - uwielbiam to robić - właśnie szczególnie lekarzy. Robie w konia także niemieckie szpitale - i nieraz moją żonę. (Tylko niech Pan do niej nie pisze).
10
Ojciec Dyrektor 2016-08-03 23:15:05
nie - to ja jestem właścicielem firmy!
i ja nikogo nie robie w konia.

- ale jeśli ktoś chciałby przekazać dary serca na moją firmę to proszę o smsa pod numer na mojej stronie www.
dary będą miały pozytywny wpływ na duszę - a także na rekrutacje
12
Gosc 2016-08-05 12:48:58
" z uwagi na wielu bogatych pacjentów z zagranicy (USA, Kanada, Daleki Wschód) nasze szpitale mają bardzo wysokie wymagania co do zdjęć oraz prezentowania się młodych lekarzy przez ich zachowanie a także odpowiedni strój"

Dzieki Bogu, ze tylko z uwagi na bogatych pacjentow. Przy biednym pacjencie lekarz moze sie prezentowac jak ostatni luj.
7
Marcin 2016-10-12 14:23:20
szkoda ze wszystkie negatywne opinie są kasowane i zostają tylko te sztuczne napisane przez futur1.
Dodatkowo Gowork to tez jak widac kiepskie zrodlo zasiegniecia wiedzy nt firmy , skoro pozwala kasowac..

OGÓLNIE ZUPEŁNY BRAK OBIEKTYWIZMU I PROFESJONALIZMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale to też zauważyłem kiedy rok temu rozmawiałem z tym gościem - mega dziwny.

1
JP 2016-10-12 23:01:33
No nie wiem, ja tam firmę mocno cenie, nie wiem jak Wy, ale mnie kiedyś praktycznie uratowała przed bankructwem
1
Zostaw swoją opinię o futur1.pl - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie futur1.pl