brak logo

Hesko

Culemborg

Opinie o Hesko

anonim 2010-08-30 14:34:05
To biuro to ogólne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warunki mieszkaniowe szkoda gadać, na zbiory ściągają ludzi z Polski bo żona szefa to polkA(usunięte przez administratora) okropne babsko.Ludzie mieszkają w przyczepach campingowych u rolnika razem z krowami(Openhert).A na koniec pracy dają ci 50 euro i masz jechać busem do Polski i czekać na pieniądze.Za 6 tygodni pracy przyślą ci 600 euro i masz spadać.Nie korzystajcie z tego pseudo biura.
anonim 2010-08-30 14:44:38
Totalne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie korzystajcie z tego syfu!!!!!!!!!!!
Lisek 2010-08-30 15:00:47
To wszystko prawda pracowałem tam rok temu na zbiorach totalna porażka oszukują na czym się da.Oni myślą że Polacy to totalne barany że można i kantować na czym się da.Warunki mieszkaniowe urągają ludzkiej godności bród,smród i ubóstwo tak można w skrócie opisać warunki mieszkaniowe.Przykre jest to że szefową jest polka Agnieszka z poznańskiego żona kejsa czy jak go tam wołają . Ten jej mąż to jest dopiero oszust i krętacz oszuka cię na czym się da .Ogólnie przestrzegam przed tym bagnem.
silviania 2010-09-10 22:49:27
Nie zgodze sie z od 2 lat jezdze na zbiory przez firme Hesko do Ingen.Warunki mieszkaniowe sa super na osrodku wypoczynkowym i pieniadze sa rowniez ok a na busa ci daja bo od razu sie umawiaja ze pieniadze beda przelawane na konto takze nie wiem o czym tu mowicie.Mysle ze anonim to jedna i ta sama osoba , kazdego roku pracuje w Hesko na zbiorach okolo 100 osob i te osoby kazdego roku wracaja.Gdyby nie wyplacali to by nikt nie jezdzil.
1
Nati 2010-10-03 21:13:19
Witam
Pracowałam w tym roku przez to biuro na zbiorach.
Mieszkałam w barakach gdzie był smród pełno grzybów na ścianie i trzeba było na wszystkim oszczędzać wszystko na gaz butla z gazem to cena 60 euro a w mieście 28 oprócz tego to na koniec jeszcze zabierają jakieś 25 euro za sprzątanie totalna bzdura. Jeszcze za transport odciągane.A za wypłatą pieniędzy to trzeba czekać ok 2-3 tygodni. Dają na busa żeby zjechać do Polski i nie robić problemu.(usunięte przez administratora) Osobiście nie polecam tego biura
Arti 2010-10-31 15:38:05
Biuro krótko ujmując godne pożałowania,jedno wielkie bagno.Szefostwo(usunięte przez administratora)brak słów na tą parę oszołomów.Odradzam szczerze to pseudo biuro!!!!!!!!!!!!!
ryszard56 2011-01-25 15:22:19
to zgloscie do holenderskich zwiazkow zawodowych i po ptokach ,trzeba umiec sie bronic.
HESKO PRAWDA 2011-06-26 19:12:33
Z Hesko w ogrodach już nikt nie chce pracować.
Teraz specjalizują się w naciąganiu ludzi na pracę w branży metalowej.
Ściągają z Polski "mięso" obiecując wysokie stawki nawet 12 euro brutto.
Po przyjezdzie okazuje się że dymasz za 800E/miesiąc. Więcej nie zarobisz bo nie ma nadgodzin.
No i tak mają pracowników na miesiąc (bo trzeba zapłacić za bilet 120E) a kto bardziej obyty pracuje 1-2 dni.
O właścicielu nie da się powiedzieć nic pozytywnego.
(usunięte przez administratora)
anonim 2011-06-29 22:54:20
Nie wiem skad to wziales, ja pracuje tam i mam kontakt z tymi osobami co tam pracuja. Nie oferuja nam stawek innych. A jak ktos od nas odchodzi to tylko ze czyta te plotki.
sc 2011-10-14 13:09:16
(usunięte przez administratora)
Na rozmowie pieknie i ladnie wszystko ok, pieniadze co tydzien, rozliczenie nadgodzin w czwarty tydzien. Zalatwiaja wszystko itp. PO czasie okazuje sie ze pieniedze beda za tydzien potem za tydzien i jeszcze za tydzien. a tak naprawde to nie wiedza kiedy te pieniadze beda. Banda cwaniaczkow. Szukajcie pracy na wlasna reke (usunięte przez administratora) Jakwidac ostatnia opinia zostala napisana przez kogos z biura.
robert 2012-01-09 17:35:37
witam jak jest naprawde ? mam oferte z tej firmy ? i nie wiem czy ja przyjac?
TomekKazmierczak 2012-04-24 22:40:07
Czesc, ja tam pracowalem, i to nie zle.
Dostalem moje pienanze, wszystko bylo super i okej. Jak pojechalem z busem to bylem zadowolony, bo mialem super czas.
Ale nie wiem czy hesko ma prace, bo w holandii tez jest crizis.
Nara
P.s. Super firma!
anubis2342 2012-05-03 21:00:41
Ile ci zapłacili żeby tak gadać!!!!!!!!
Anna 2012-05-05 19:43:48
Witam
Nie dajcie sie oszukac dla Firmy Hesko z siedziba w Culemborgu
Dokladnie chodzi o w sortowni U Pas...
Praca jest bardzo ciezka i jest strasznie duzo nadgodzin oczywiscei za ktore biuro nie placi.Pracuje sie w swieta i weekendy za darmo.Tylko potrafia wyzyskiwac ludzi .A poszukuja tylko glupich naiwnnych ludzi do 22roku zycia bo wiadomo wiecej dla biura,Zwalniaja z byle powodu!!!!!!!NIe dajcie sie oszukac rodacy!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiktoria 2012-05-06 17:49:09
Zgadzam sie z komentarzem powyżej
Pracowalam w sortowni kolo Houten 1 dzien
Praca dla desperatow.
Nie polecam!!!!!!!!!!
1
dd 2012-05-07 18:41:49
Chyba z(usunięte przez administratora)na rozumy sie zamieniles
Luki 2012-05-11 21:05:58
krotko i na temat- firma jest ok. Pozdro
Dredynapietachweza 2012-05-12 15:32:09
o widzę następnemu (usunięte przez administratora)rzucił 50euro żeby wciskał kity naiwnym ludziom !! Nie dajcie sie wyrolowac !
gosc 2012-05-16 18:43:12
(usunięte przez administratora) zdzieraja jak moga za wszystko ucianaja!!! za benzyne nie zwracaja, za nadgodziny nie placa, za soboty nie placa!!! omijajcie to biuro szerooooooooooooooooooookim łukiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dno!!!!!!!!!!!!!!!(usunięte przez administratora)
Karolina 2012-05-26 17:20:20
Uwaga na firme Hesko !!!!!!!!!!
Ogolnie chodzi o prace na produkcji oferuja bardzo dobra stawke godzinowa ale niestety placa tylko za 38 godzin tyg. W weekendy praca za darmo ,za nadgodziny nie wyplacaja i nawet za dojazdy nie zwracaja(usunięte przez administratora)
Hegemond 2012-05-27 11:20:44
(usunięte przez administratora) dziadostwo i nic wiecej !!
fajna2012 2012-06-02 14:01:54
DRAMAT!!!!
marek 2012-06-20 19:33:28
Uwaga na prace przy sadzonkach na hali Praca jest w polu descz czy nie descz trzeba pracowac potrazka !!!!!!!! (usunięte przez administratora)
Kutafon 2013-05-15 19:53:51
Czy ta firma wyplaca wam pieniadze na czas??? Ilu zatrudnia pracownikow?? gdzie maja siedzibe i ile maja swoich domków?? Jestem zainteresowany praca w tej firmie ale waham sie i potrzebuje zaczerpnac informacji. Prosze o odpowiedzi.
Robert 2014-03-13 17:23:58
Ma ktoś jakieś informacje do pracy proszę jakieś namiary na te hesko robiłem kiedyś na zieleni miejskiej u nich
klubbmw3 2014-04-08 07:20:27
(usunięte przez administratora)pazerna na kazdy grosz.omijac to biuro szerokim lukiem
marek 2014-04-25 17:25:13
hesko praca w systemie TAJT FOR TAJT czyli pracujesz nadgodziny za normalna stawkę za które pracodawca płaci tak jak powinien a Hesko płaci 38 godz tygodniowo a jak masz wiecej godz to za to wolne ci zrobią .czyli tak:pracujesz 50 godz dostajesz kase za 38godz reszta godzin pozostałych 12 jest do wybrania jako wolne od pracy i zapłacona po normalnej stawce ,a te 12 nadgodzin pracodawca firmie hesko zapłacił jako nadgodziny czyli z dodatkiem czyli jak w niedziele pracuje się za 200 procęt dodatku to ty dostaniesz tylko 100. czas za czas,a mało gdzie na zezonie jest 38godz na tydzien
Budzik 2015-01-27 00:53:07
Przepraszam bardzo, a po co jest tworzone prawo pracy? Po to, żeby było jakimś pustym frazesem czy po to, żeby przestrzegać postanowień tego kodeksu? Odnoszę wrażenie, że pracownicy trochę są sami sobie winni. Gdyby od początku nie pozwolili pracodawcy na takie traktowanie to teraz może nie byłoby takich dramatów. Tak z ciekawości zapytam - przyjmują ciągle ludzi do pracy?
firami 2015-03-28 01:53:06
Hesko na swojej stronie nie posiada obecnie zbyt wielu ofert pracy, no i strona internetowa polsko-holenderska nawet po tym jak wybrałem wersję Polską. Coś chyba słabo im ostatnio idzie bo ruchu na forum nie ma, ofert pracy nie ma. Powiecie mi może co takiego się stało z tą firmą, że nic o nich nie słychać ?
Zenon 2015-09-10 19:54:30
Po tresci tego posta widac, ze Cees sam to pisal, wlasciciel ma na imie Cees i mowi lamanym polski
Zenon 2015-09-10 19:59:45
do postu wczesniej, zobaczcie wypowiedz Tomek Kazmierczak z 24.04.2012
Zenon 2015-09-28 16:04:57
Do Jolka: zobacz post od TomekKazmierczak - 2012-04-24 22:40:07, na stronie pierwszej
wiezyciel 2016-05-12 18:34:15
LUDZIE - HESKO TO ZLODZIEJE I OSZUSCI, NIE WYPLACAJA PIENIEDZY, TRZYMAJCIE SIE OD NICH Z DALEKA......
Zenon 2016-08-24 16:06:21
Hesko czy inna agencja, wszystko to jedno dno, wyzysk i zlodziejstwo, kiedys nie bylo agencji i tez ludzie mieli prace
Zenon 2016-08-30 13:56:11
Widze, ze "adwokaci" hesko regularnie ogladaja te strone, o renome trzeba dbac a nie jej pilnowac
dfg 2016-08-30 13:56:41
Nawet jeśli sa nie terminowe, to przecież jest to racjonalnie uzasadnione. W końcu o dobre relacje nie jest tak źle, ale wiesz czy są teraz jakiekolwiek oferty pracy? Chętnie bym się do nich załapał teraz.
Zostaw swoją opinię o Hesko - Culemborg
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hesko