Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Zakład Usługowo - Handlowy ELWIKO Stanisław Dropik

zdjecie uzytkownika
luck - 2015-06-18 16:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [H3K - 2015-04-16 02:29:54]:
Bez szkoleń człowieniu to możesz ulice zamiatać a nie na budowie pracować przy schodach ruchomych.Kogo to obchodzi ,kto organizuje .Zajmij się robotą a nie bajkopisarstwem
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2015-06-21 18:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz widziałem ogłoszenie, że elwiko poszukuje techników serwisu, chodzi o serwis RMA. Trochę zdziwiły mnie wymagania, (usunięte przez administratora) Sami zobaczcie to ogłoszenie http://www.gowork.pl/praca_podglad,5834703?keywords=®ion=warszawa (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
wc-kraken - 2015-08-12 13:07:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No widzisz.. niektorych interesuje.. bo wcale nie potrzebujesz Bog wie jakich szkolen do skladania schodow... a najwiecej " zalu" jest o pieniadze.. bo niestety pracownicy nie sa doceniani tak jak powinni.. i nie pisze tylko o sobie :)
zdjecie uzytkownika
Pracujacy - 2015-08-13 09:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie sa doceniani tak jak powinni ? O czym Ty mowisz... :) ? Nie sa WOGOLE doceniani.. przy pracy ktora wykonujemy to zarobki mamy jak murzyni bo oczywiscie w firmie pieniazkow nie ma na podwyzki.. (usunięte przez administratora) zwykly pomocnik na budowie zarabia tyle co my...
zdjecie uzytkownika
axel - 2015-08-13 09:25:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUCK o jakich szkoleniach Ty mowisz ?? Bo jak narazie nie bylo zadnego ktore pomoze Ci w pracy przy schodach... wszystkiego kazdy uczyl sie od innych pracownikow a nie z zadnych szkolen... chyba ze jestes kierownikiem to tak... mozna piasc tak jak Ty zeby stwarzac pozory... pozdro.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-18 13:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bhdek - 2015-04-08 23:06:26]:
częste wypadki przy pracy? Dziwne, bo coś o tym wiem i mogę potwierdzić, że wypadków jest bardzo, bardzo mało. Drobnych zranień podczas prac (typu uderzyłem w coś, zadrapałem się, potrzebny plasterek) wiecej, ale taka praca - fizyczna. Wszystko na głowie pracownika? Nie wiem, gdzie Ty pracowałeś, ale chyba w innej firmie. Każda ekipa ma tu kierownika, albo brygadzistę, a jak nie, jest dyrektor. Zawsze jest do kogo iść. Tylko trzeba umieć rozmawiać, a nie tylko za plecami obgadywać. Praca niełatwa, na powietrzu, na budowie, ale nikt nie okłamuje, że to ogród różany i będzie fiołkami pachniało. Szkolenia to ściema? A co byś chciał - szkolenie z programowania, a może kur szycia? Bo nie wiem, o co chodzi. Jak potrzebujesz sep, to robią, jak operatora, to robią. tym co trzeba i jesli trzeba. A że akurat nie byłeś na umowę o pracę? Nie wiem, ale to chyba nie powód do tego, żeby nazywać firmę oszustem. Większość w Szczecinie pracuje na umowę o pracę. A po budowach zależy. Jak nie pasowało, trzeba było rozmawiać.
zdjecie uzytkownika
Rudy - 2015-08-23 14:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do roboty nygusy!!!
zdjecie uzytkownika
kojot - 2015-08-23 14:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie jak wam się nie podoba zawsze możecie wrócić na studia łącznie z co niektórymi .Praca jak to praca gdy jest kierownik się robi a gdy go niema to czyste opierdzielanko na 100 % niekiedy to o 10 sie wychodzi z mieszkania do pracy no ale za takie wynagrodzenie praca na delegacji 2500 zł (usunięte przez administratora) super normalnie żal dupy no ale niema co narzekać bo ciężko niema najgorsze to chyba jest to gdy się potrzebuje jakieś narzędzia to najlepiej pan Janusz B chciałby żebyś sobie wystrugał z drewna bo ma firmowe ale albo w samochodzie i żydzi bo tak jak to jego by było kombinerki na trytytki połapane bo po co odżałować 12 zł i kupić nowe . można by było sie tu rozpisać troche o tym panu ale każdy wie co uniego pracował . Ciekaw jestem do czyjej kieszeni wpadalo to 50 zł za wypozczenie wózka widłowego by przeciągać schody potem sie tylko słuchało jakim to niejest ch...jem bo niezapłacił ale na rozliczeniu było wpisane :) Mając 13 zł pan Wojciech zapewniał że jak przejdziemy na działalność to dostaniemy podwyżki a tu ch.... dostali ci najbliżej pana W a mi ciemnote od 6 miesiecy wciska że kryzys w firmie a sami wiecie o Ferrari . A jeszcze zaniedługo dojdzie do tego że zamiast samych polaków bedą robić sami ukraincy za 2 tys zł . Ciesze sie , że mnie to niedotyczy
zdjecie uzytkownika
SPION - 2015-08-23 18:48:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CO CI DUPĘ ŚCISKA , (usunięte przez administratora) ROZPOCZNIJ SAM DZIAŁALNOŚĆ I WEŹ RYZYKO NA SIEBIE...JAK CI SIĘ UDA KUP SOBIE- BUGATTI....TWOJA WOLA. DOBRZE ,ŻE CI PANOWIE JUŻ NIE PRACUJĄ...BO WSTAWALI DO PRACY O 10TEJ JAK SAMI PISZĄ.Z TAKIM PODEJŚCIEM NIE BĘDZIE STAĆ NAWET NA 15-LETNIEGO TDI.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-08-23 20:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka płaca taka praca Elwiko niewolniko właśnie piszą tu jak mało sie zaabia (usunięte przez administratora) no ładnie widocznie pracowali na tyle ile zarabiali
zdjecie uzytkownika
anetek - 2015-08-30 16:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak przeszukiwałem internet to natrafiłem na parę ofert firmy Z.U.H Elwiko... zatrudnią osoby na stanowisko cieśli- zbrojarza- betoniarza w Szczecinie, Kielcach, Katowicach oraz Białymstoku, montera dźwigów, pomocnika montera dźwigów ( bez doświadczenia), technika serwisu telefonów komórkowych, RMA- Warszawa- Piastów
zdjecie uzytkownika
łukasz30 - 2015-09-09 15:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co możecie powiedzieć o tej firmie jako praca za granicą właśnie złożyłem aplikacje na stanowisko zbrojarz do szwecji i tak naprawde nie wiem czego mogę sie spodziewać dodam że mam na utrzymaniu rodzine i nie chciałbym wyjechać tak w ciemno
zdjecie uzytkownika
brown - 2015-09-29 21:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużo ostatnio mówi się o tej firmie. Albo przynajmniej na takie towarzystwo powiązane z nimi trafiam. Niemniej ludzie wypowiadają się na ich temat pozytywnie. Kiedyś pamiętam , że było sporo więcej ofert pracy od nich , ale obecnie też nie ma co narzekać bo raz na jakiś czas coś tam wpadnie z nowości .
zdjecie uzytkownika
kot - 2015-10-18 20:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ropuch - 2015-04-08 19:03:59]:
witam!dostalem telefon w sprawie wyjazdu do szwecjii z firmy ELVIKO jako ciesla,zbrojarz.Napiszcie jakie sa tam warunki i czy firma jest wyplacalna i ile mozna zarobic,jakie warunki na hotelu,jaka zaloga itd.dzieki
zdjecie uzytkownika
lukasze30 - 2015-10-25 18:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witaj kot ja byłem teraz na rozmowie w Warszawie i warunki przedstawione przez Z firmę nawet ok zobaczymy jak będzie w rzeczywistosci
zdjecie uzytkownika
mops - 2015-10-30 13:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mozesz @lukasze30 jakie wynagrodzenie? pytam bo wlasnie poszukuja spro osob na stanowiska ciesla- zbrojarz betoniarz., montaz dzwigow, pomocnik montera dzwigow - bez doswiadczenia. i oferty wydaja sie ok. firma sama w sobie tez w koncu ma 30 lat doswiadczenia wiec to robi wrazenie.. z gory dzieki za pomoc.
zdjecie uzytkownika
lukasze30 - 2015-11-01 19:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie chcę pisać na forum ale jak dla mnie ok, dobre pieniadze jak masz doswiadczenie na priv jak coś
zdjecie uzytkownika
wieśka - 2015-11-06 12:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego, no właśnie, jak masz doświadczenie... a teraz szukają jak widzę po ofercie pracy pomocnika montera dźwigów bez doświadczenia, więc ciekawe jak wygląda sprawa wynmagrodzenia. z drugiej strony może i nie wymagają doświadczenia ale jest sporo innych ważnych wymagań jak np.uprawnienia SEP do 1 kv.
zdjecie uzytkownika
ligala - 2015-11-10 00:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uprawnienie na sep do 1 kV to żaden wyczyn, najważniejsze jest to aby nie zapomnieć i regularnie je odnawiać.
zdjecie uzytkownika
Przemek - 2015-11-12 04:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę że jak ktoś już ma te uprawnienie na sep do 1 kV, to i ma doświadczenie w zawodzie, bo komplety laik nie będzie potrzebował takich uprawnień.
zdjecie uzytkownika
brown - 2015-11-14 16:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Przemek - 2015-11-12 04:43:49]:
O czym my tu rozmawiamy. Przecież to są standardowe uprawnienia. Przejdźmy może na temat tego co one właściwie dają gdy się o pracę staramy...
zdjecie uzytkownika
Peszek.. - 2015-12-07 07:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego proponuję dobrze przemyśleć zanim zatrudnisz się do Elwiko.. Kokosow nie ma.. Grupa "schodziarzy " niedługo się rozpadnie całkiem, niektórych zwalniają bo im się należało a dobrzy pracownicy sami uciekają.. Podobno po Nowym Roku zbiera się kilku dobrych chłopaków żeby odejść, więc będzie lipa.. A na windach.. To samo.. Tak śrubę dokreca że sami odejdziecie albo będziecie za pół darmo pracować.. Tak czy tak.. Powodzenia.. Zwłaszcza z ogarnieciem szefostwa
.. Cieszę się że mnie już to nie dotyczy..
zdjecie uzytkownika
edoo - 2015-12-07 12:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca jako elektromechanik to u nich może się całkiem opłacać i wydaje mi się, ze to zdecydowanie na plus jest jeśli chodzi o ich firme, sa znani ze specjalistów.
zdjecie uzytkownika
zyguś - 2015-12-09 22:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuje w tej firmie w warszawie (usunięte przez administratora) . Kilku ukraińców robi jako podwykonawcy u szindlera (usunięte przez administratora) .Jeszcze oprócz nich kilku zakręconych małolatów (usunięte przez administratora) ,jeden taki "kibol" sobota,niedziela tańczy a do środy kac i capie mu z pyska a po za tym OK
zdjecie uzytkownika
mops - 2015-12-17 15:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ehh juz sam nie wiem. znalalzlem oferte pracy jako elektryk, oferta wydaje sie w porzadku, ale skad takie zle opinie...tymbardziej ze oferuja na wstepie umowe o prace
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-12-17 18:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mops - 2015-12-17 15:45:28]:
ofertę masz na polske?bo są oferty na szwecję ,dlatego pytam.Ogólnie nie polecam pracy w polsce (usunięte przez administratora) .O premii zapomni ,na Święta na razie cisza.O Polakach zapomniał albo mu nie zależy ,bardziej dba się o Ukrów,których trzeba pilnować bo narzędzia znikają{uogólniam ale to zjawisko zaobserwowałem przed ich zjazdami}.Chętnie bym ich skontrolował ale mogę rano nie obudzić się cały.
zdjecie uzytkownika
4tyuio - 2015-12-30 22:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej, teraz pojawiła sie jedna dosyc ciekawa oferta pracy ktora wstawila firma Z.U.H Elwiko, szukaja technika elektronika serwisu RMA w Warszaawie..
zdjecie uzytkownika
ziont - 2016-01-08 22:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rzeczywiście jest takie ogłoszenie, ale trochę przestarzałe, ostatnio jednak pojawiło się na Elektromechanika/ Elektryka, zarobki powyżej 15 pln / h z tego co wiem.
zdjecie uzytkownika
dcfvgbnhjm - 2016-02-05 13:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oo to widze ze zarobki na prawde calkiem spore widze..gdyby jeszcze tak do tego dozly jakies premie albo prowizje to juz w ogolem byloby na prawde dobrze
zdjecie uzytkownika
X - 2016-02-07 20:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prowizje na stanowisku elektromechanika/elektryka są raczej rzadko spotykane i nie wiem do czego można by je odnieść. No i nie ma już tej oferty, więc pewnie się ktoś znalazł :) Aktualnie szukają technika serwisu elektroniki powszechnego użytku, pracownika biurowego i technika serwisu telefonów komórkowych. Wszystko oczywiście w Warszawie. Rozważam pracę w biurze u nich. Wymagania mają bardzo małe, bo trzeba mieć wykształcenie średnie lub wyższe techniczne,umieć obsługiwać komputer oraz znać pakiet Office.
zdjecie uzytkownika
pracownik 34 - 2016-02-16 11:59:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [łukasz30 - 2015-09-09 15:04:11]:
Praca ok, można zarobić ale trzeba się znać na robocie.
Osobiście polecam. Mają teraz jakiś przestój ale zaraz ma ruszyć praca
zdjecie uzytkownika
Pracownik aktualny - 2016-02-16 12:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mops - 2015-12-17 15:45:28]:
Opinie złe są ludzi co już nie pracują , zostali zwolnieni .. za co to tak jak piszą za lenistwo pijaństwo.. prawda jest taka jest mało dobrych pracowników a lamusy żerują
zdjecie uzytkownika
kamil - 2016-02-16 16:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
całkowicie się z Tobą zgadzam @pracownik aktualny najlepiej narzekać jak nie chce się pracować albo nie ma się umiejętności wtedy wszystko jest już w ogóle źle, ostatnio szukali technika i wymagania nie były wygórowane
zdjecie uzytkownika
Jerry - 2016-02-16 18:39:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze mówiąc to co tu ludzie piszą to zależy kto jak myśli, jeśli ktoś chce pracować i się szybko uczy to zarobi, ale pod warunkiem siły przebicia i do gadania się. Ale jeżeli ktoś chce zarabiać pieniądze pod warunkiem dużej ilości godzin i nie widzenia się z rodziną to gratuluję. Wspomnę oczywiście o emeryturze o ile wcześniej nie pójdzie na rentę pewnie ze 450 będzie (usunięte przez administratora) w sumie na nic nie starcza, dodatku się zrzekasz za rozłąke z rodziną. Szkolenia to ściema żeby była odpowiedzialność za pracę. Ale ogólnie rzecz biorąc zarobić się da. GRATULUJĘ wytrwałym czyli jesteście tak kiepsko w swoim fachu rzeźby odejść i znaleźć coś godnego człowieka. Pomyślcie !!!!
zdjecie uzytkownika
tymianek - 2016-02-18 17:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę że nie ma potrzeby tak uogólniać. każdemu co innego pasuje, do każdego "władza na stołkach" ma inne podejście. jak uda mi się zaczepić u nich jako pracownik biurowy to dam znać jak wrażenia.
zdjecie uzytkownika
szwecja - 2016-02-18 19:33:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mieli wysyłać ludzi do szwecji ja byłem na liście dzwonie a oni nie odbierają tel. firma kszak
zdjecie uzytkownika
szwecja - 2016-02-18 20:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mieli wysyłać do szwecji do pracy ja byłem na liście dzwonie do nich nie odbierają tel. firma kszak
zdjecie uzytkownika
lorens - 2016-02-20 17:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm to może po prostu w takiej sytuacji podjedź czy podejdź do firmy, ja nigdy z nimi problemów nie miałem, porządna organizacja. a teraz poszukują pracownika biurowego w warszawie na cały etat
zdjecie uzytkownika
Gapcio - 2016-02-25 19:30:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ha ha ha... Poszukują pracownika biurowego w Wawie ?? Przecież wszyscy twierdzą że jest od ch... ludzi w firmie , i biorą zlecenia jak leci... Zamiast wesprzeć swoich pracowników i dać im wsparcie to okroili brygady .. A teraz do biura szukają ?? Ciekawe po co.. W tej firmie to pracownicy są bardziej zorientowani w temacie prac niż kierownicy.. No... Z wyjątkiem P.B. .. Jeden ogarnięty... A swoją droga...ciekawe jak sobie poradza od kwietnia że zleceniami bo zaraz 3 lub 4 osoby żegnają się z nimi .. Będzie ciekawie :)
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-03-09 13:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale może jest w tym jakiś plan i sytuacja ma większy sens, no powiem Ci, że nigdy przecież nie wiadomo jak to jest i jak być może prawda? Ja jednak sądzę, że jest ok
zdjecie uzytkownika
Stary robol.. - 2016-03-15 20:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marek... Plan i sens.

Być może dlatego że firma podupada i pomału sprzedaje się.. Nieliczni o tym wiedzą a ja nie mogę więcej powiedzieć.. Ale najlepsze wyjście to szukanie nowej pracy..
P.s konkurencja przyjmuje nas z otwartymi rękami i na lepszych warunkach..

zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-03-15 20:28:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podupada, ale nie upada całkowicie, moim zdaniem to się jeszcze podniesie tak jak się zawsze podnosiła, nie jest to chyba trudne do wykonania przynajmniej tak sądzę
zdjecie uzytkownika
Tatek - 2016-03-16 18:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca w Szczecinie. Interesuje mnie konserwacja dźwigów osobowych. Polecacie? PS mam uprawnienia i doświadczenie w branży..
zdjecie uzytkownika
delfinka - 2016-03-18 08:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a możesz podać namiary na tę ofertę? niestety nigdzie jej nie widzę. do tej pory myslałam że oni mają tylkonm oferty na stolicę do pracy ale pozytywnie mnie zaskoczyłeś
zdjecie uzytkownika
bluhary - 2016-04-07 00:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [komancz - 2015-04-26 19:13:33]:
Niedługo minie rok i jakoś nic nie padło - dziwne :-)
A ty komancz, co tam porabiasz na prerii dla bezrobotnych leserów ?????
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2016-04-12 13:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w dziale RMA, jest OK.
Przede wszystkim fajna atmosfera. Jeśli ktoś zna się na swojej pracy to tu ją będzie miał :-)
zdjecie uzytkownika
Michał - 2016-04-14 11:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piotr - 2016-04-12 13:41:31]:
Potwierdzam, miła atmosfera, no i mam tu też fajne dziewczyny :-)))
Płaca taka sobie, ale siary nie ma, w innych serwisach podobnie płacą a atmosfera nie zawsze miła jak tu.
Pan Artur jest fajnym kierownikiem, choć wymagającym, ale nie ma żadnego problemu z komunikacją. Szukają aktualnie jeszcze techników i inżynierów.
zdjecie uzytkownika
hors - 2016-04-17 09:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę, że jest jakaś nadzieja! @Michał dasz znać jak tam w księgowości? szukają teraz pracownika bardzo chciałbym spróbować ale wcześniej chce wiedzieć czy warto, dzięki!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wstępna rozmowę miałem z dyrektorem, nie pamiętam jak się nazywał i przeszedłem do etapu sprawdzianu. Kierownik Pan Artur, nadzorował prze trzy godziny moją pracę następnego dnia.
Niestety wymiękłem, ponieważ potrzebują fachowców co wykonują lutowani Hot - Air a ja z tym nie mam doświadczenia.
Ogólnie to atmosfera wydaje się być OK. Pensja standard podobna tak jak i w innych serwisach.
Pytania: wykształcenie, doświadczenie i gdzie pracowałem. Dlaczego szukam pracy i takie tam
zdjecie uzytkownika
Michał - 2016-04-20 17:32:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja siedzę w Wawie a ksiegowość jest w Szczecinie, ale u nas wszyscy są OK.
Jak coś trzeba załatwić to nie ma problemu.
Madzia, Dorotka fajne kobitki, można z nimi konie kraść :-)
Sylwia siedzi u nas w Wawie i też jest super babka :-)
zdjecie uzytkownika
Sasza - 2016-04-22 08:48:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajna firma mosze nie wszystko jest tak jak by powino ale pracowalem w duzo gurszych miejscha.
Nie kaszdy pracodowca daje mieszkanie i umowe pracy

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Zakład Usługowo - Handlowy ELWIKO Stanisław Dropik!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Usługowo - Handlowy ELWIKO Stanisław Dropik
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert