brak logo

Systema Sp. z o.o.,

Nowy Sącz

Opinie o Systema Sp. z o.o.,

Alex 2014-08-13 13:58
Nie polecam
1
Dilek 2015-09-15 12:18
opinia negatywna została stronniczo skasowana.
1
Tomasz 2016-02-21 13:21
Nie polecam.
1
wiedno 2016-04-24 15:08
dlaczego? przecież chyba nawet ostatnio wypuścili nową posadę na stanowisko do pracy personelu projektowego i kierownika projektu, całkiem spoko oferty
Irek 2016-12-01 14:43
A jednak to prawda ściema na całego . Sweterki szukają jelenia.
Anna 2016-12-29 15:36
Jestem pracownikiem firmy od 5 lat i z czystym sumieniem mogę ją polecić. Szef stawia na ludzi z pomysłem i zaangażowaniem. Moim obowiązkiem jest zrealizowanie powierzonych mi zadań a także samodzielne wykreowanie nowych obszarów, w których mogę się zrealizować a nie "wysiedzenie" 8 godzin co bardzo mi się osobiście podoba.
5
Gebo&Education 2016-12-29 17:18
Jescze prokurator poprosi o wyjaśnienia..przyjdzie jak dziś...
2
Gebo&Education 2017-01-04 21:09
Wiśniewski ma pomysły jak zniszczyć kartki bisnesplanu przed oddaniem komisji. A Martynuska daje dla Systema dyplom wiarygodnych przez co sam traci wiarygodność i zostaje usunięty ze stanowiska dyrektora WUP w Krakowie rok przed emeryturą.
Wracamy do sprawy.
1
Wiśniewski 2017-03-14 08:50
Witam,
Chciałbym się odnieś do pomówień niejakiej @Anny z Gebo&Education nomen omen firmy szkoleniowej. Sprawa jest prosta bo to ww. Pani przez swoją niefrasobliwości doprowadziła do takiej sytuacji że poprawiając swoje dokumenty na miejscu w biurze, angażując personel nie sprawdziła przed oddaniem dokumentów jej kompletności. Nigdy nie miałem zamiaru i myśli żeby dopuścić się takich haniebnych procedur. Rozumiem jej rozgoryczenia, ale sposób zachowania i czynności jakich się dopuszczała dyskwalifikują ją w roli wychowawcy, edukatora.
Pozdrawiam
5
Zostaw swoją opinię o Systema Sp. z o.o., - Nowy Sącz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Systema Sp. z o.o.,