brak logo

Thomson Technicolor

Piaseczno

Opinie o Thomson Technicolor

zlecenie. 2012-09-28 11:14:09
Jakim prawem zmiana C mówi o zleceniu że będzie (usunięte przez administratora) za autobusem, nie wie nawet jakie grosze zarabiamy za tą harówę na ich zmianie, proszę o jakąś kulturę do nas, zlecenia, bo sami nie jesteście lepsi jak się was posłucha. Pozostałe trzy zmiany, do was to aż chce się przyjechać i z wami pracować, pozdrawiam :)
nafyyyyyy 2013-01-04 21:19:23
ja tam skoñczylam prace w grudniu i nie bylo tak zle przeciez bardziej ludzie sa do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y:( bo ledwo do szatni dojda a juz biegna na miejsce do pracy aby tylko usiasc a ja sie nie dziwie jak operator jest zly na leni bo dlaczego jedni maja nadrabiac za innych pchaja sie a puzniej robota nie idzie.. ja bylam w grupie B i nie mam zastrzezen,jedynie na r5 operatorka do niczego wstretna kanalia utopila by czlowieka,,,,,a zarbki jak zarobki bywaja gorsze i dojazdy meczace tak praca luzik i nie powinien nikt narzekac bo za caly miesiac pracy na budownie maja gorzej platne niz my przez miesiac pelnej pracy.pozdrawiam grupe B:)
1
anonim1234 2013-02-26 18:54:29
W technicolorze pracowałam i bardzo mi się ta praca podobała lecz bywały dni gdy chciałam z tamtąd uciec i nigdy niewracać.
Ogólnie praca tam niejest taka zła ale pracownicy to poraszka turecka.
karo 2013-03-07 17:08:35
Niektórzy ze zmiany C są w porządku. A czy ktoś jest chamski czy nie, to zależy, czy osoba potrafi się dogadać. Ja jeżdżę od października i jak na razie mało który operator był dla mnie chamski, a jak miał do mnie jakieś wąty, to potrafiłam wytknąć jego błędy, jak np taki, że siedzi na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] albo lata po hali, zamiast z nami na zmianie stać i wziąć się za robotę. Atmosfera ogólnie nie jest najgorsza. Jedyną trudnością jest nocna zmiana, człowiek jest zmęczony, bo w dzień uczy się, albo pracuje i na noc dojeżdża, by zarobić dodatkowe pieniądze. Minusem jest także brak jakiejś muzyki, czas leciałby szybciej. Pozdrawiam wszystkich pracowników Technicolor.:)
Marcin 2013-03-07 21:46:38
U lala myślałem że ten typ już tam nie pracuje. Ja nie pracuje tam kilka lat ale odchodząc stamtąd miałem nadzieję że go w końcu wywalą. Szkoda. Ale czasem myślami wracam moi Kochani do tamtego miejsca bo od kilku lat pracuj w Administracji Państwowej i powiem szczerze że chętnie zamieniłbym się z operatorami Technicoloru bo pracując tam czasem nawet po 12 godzin nie przychodziłem tak skotłowany jak teraz po 8 godzinach z ludźmi no i miałbym większe pieniądze bo teraz nawet 2 tys. na miesiąc nie wyciągam a w Tech.... na stałą umowę na pewno mają wicej niż dwa kawałki a i Ci ze zlecenia jeśli duzo godzin przepracują to jest to do osiągnięcia. Pozdrawiam
dasdadad 2013-03-20 07:27:58
jak dziś wygląda praca w technicolorze? chodzi mi o pierwsza zmiane 6-14 ?
bla bla 2013-07-25 08:03:22
A jak z pracą na drukarni ?
4
kari 2013-07-30 20:48:47
anonim - 2013-07-29 17:09:04

ile wogule można zarobić w firmie Thomson Technicolor? czy wymagają doświadczenia od nowych pracowników?
przestańcie się bać pracy, każdy ma jakąś tam pracę , nie jest źle pierwszy dzień jest męczący a po tygodniu wszystko ok, praca jak praca raz fajnie a raz gorzej.
1
Pracujaca 2013-08-09 17:20:14
ha haha dokładnie ;) zmiana C na technik jest okropna.. (usunięte przez administratora)
4
Replication Operator 2013-08-25 13:04:32
Robota jest ok, ale park maszynowy to porażka. Sprzęt zużyty i nie konserwowany, częste awarie. Niby technologia High Tech ale w polskich warunkach to parodia.
2
kala 2014-01-11 14:22:51
Cześć wszystkim,mam pytanko.Jak tam do Was się dostać??? pozdrawiam
Chodzi mi o produkcję.
8
przem 2014-01-12 20:05:28
hej,wie moze ktos kiedy teraz rusz techni???
Zlecenie 2014-02-23 19:27:21
zwalniają na umowe o prace niemożliwe się dostać jedynie kontrakty podczas sezonu z tego co wiem .
były pracownik 2014-06-18 12:35:09
Samo bydło z Warki i Garwolina.Dlatego nie było tam czego szukać.Porażka turecka jak napisał jedn z przedmówców...
9
kola 2014-07-03 16:03:50
To zalezy o jakim wynagrodzeniu mówisz na zlecenie to zarabia sie pise pieniądze około 65 zł dniówka a jako operator to nikt dokładnie Ci nie powie można się tylko domyśleć słyszałam że ponad 2500 miesięcznie
2
byłyprac 2014-10-08 15:30:52
Bydło to mieszka na wsi w oborze.
Sam tam mieszkasz, ale nie wypowiadaj sie o innych
3
Replikant 2014-11-03 00:44:16
Pracowałem w 2012r jako "pomocnik replikanta" a w rzeczywistości to wiadomo - robiłem wszystko co starszyzna. Praca mi się podobała, lecz dojazdy na zmiany 12h już nie tak bardzo. Stołówka pierwsza klasa, z ludźmi można się dogadać. Umowa zlecenie 2500 brutto. Niestety z nagłych przyczyn musiałem porzucić tą pracę. Pozdrawiam dział DVD9!
Rysiek 2014-11-04 20:14:00
work service radom oddajcie mi 100 zł za uczciwą pracę bo już minęły 4 mie
6
replikacja 2014-11-27 05:32:43
Pracowałem tam na zmianie(usunięte przez administratora) praca była ok tylko kierownik Zasowa Adam miał zwyczj ponizać i zastraszać.
1
maciekkkk 2014-12-11 12:23:23
jak mozna sie dowiedziec czy sa jakies miejsca wolne?
Anonim 2015-01-08 21:19:02
TYCZY SIĘ KONTRAKTORÓW:
Czy wiecie coś na temat premii, dostaliście ją? a Czy ktoś nie dostał?
Czy ona jest wypłacana razem z wypłatą do 10-tego każdego miesiąca czy poźniej?
Pozdrawiam
2
anonim1986 2015-01-09 16:35:07
Pracowałem w tej firmie na kontrakcie cztery sezony dwa na replikacji a dwa na pakowni w tym sezonie znalazłem prace na miejscu u siebie wiec złożyłem wymówienie okazało się, że jeżeli nie przepracuje do końca grudnia nie dostane premii. Wykorzystują ludzi jak tylko się da jesteś pomocnikiem operatora a sam robisz jako operator. Nie polecam tej pracy nikomu co z tego że pare groszy więcej jak i tak operator zarabia dwa razy tyle
6
enigma 2015-01-17 10:28:50
pracowałam w tej firmie jeden sezon. o stabilizacji zawodowej nie ma mowy bo przeciez kontrakt trwa gdzies od lipca do konca grudnia a potem co?na zlecenie jezdzic? zaczepic się tam mozna ale ja przyszlosci nie widzialam. jak ktos się chce na operatora zalapac to chyba nie ma opcji bo ludzie jezdza po 6 lat na kontrakt i faktycznie robią dobra robote a i tak nikt ze znanych mi osob umowy na stale nie dostal
3
fdghjkl 2015-02-25 14:17:50
dajcie nr do Piaseczna do siedziby głównej technicolor
Monik 2015-06-08 20:25:14
Omijać Omijać i jeszcze raz omijać. Jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie przepracujesz do końca kontraktu nie otrzymasz premii 500zł za każady miesiąc. To takie zabezpieczenie pracodawcy żeby ludzie nie uciekli zarabiajac 1500-1700zł ( takie pensje mozna było dostawać 5 lat temu. NIE TERAZ. i Ten "kontrakt" na ktorego nie dostanie sie kredytu z banku. Szkoda czasu!!!
3
Ruski 2015-07-13 19:04:54
Co do premii to na rozmowie kwalifikacyjnej jasno było powiedziane ze jest to premia lojalnościowa i jest ona wypłacana tylko w przypadku pracy do grudnia. A operator ma dużo razy większą odpowiedzialność. Zawiść z was wyłazi...
1
ja 2015-07-15 14:48:33
Ja pracuję przez agencję LeasingTeam na wózkach i jestem zadowolony. Dwa lata temu pracowałem na replikacji. Polecam. Zarobki też spoko.
2
mała 2015-09-06 00:37:47
są przyjęcia na kontrakt szkolenie było ostatnio 14 albo 15 sierpnia na kontrakt sa zapotrzebowania jak i na pomoc operatora jak i na wózki widłowe
Maciek 2015-11-10 11:40:11
Z perspektywy czasu najniżej oceniam robotę w tym Technicolor. Chodzi o to, że za mało i za krótko tam robiłem i do tej roboty nie miałem ani głowy, ani jaj, ani dystansu.
Anonim 2015-11-28 15:07:59 [użytkownik zarejestrowany]
Samo bydło tam pracuje tyczy się operatorów jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stoją tam ochroniarze i sprawdzają czy nic nie ukradłeś tego badziewia nie kupił bym nawet za 2 grosze a traktują zlecenie jak bydło zero szacunku dla ludzi chyba że pojedyńcze jednostki a Liderzy tylko krążą jak kaci i spisują imiona i nazwiska totalna porażka turecka i odradzam ludziom o słabych nerwach tej pracy
2
Anonim 2015-11-28 15:39:41
Sama robota nie jest taka zła a winowajcą tego holokaustu są ludzie pracownicy Operatorzy,Liderzy wiele chorych umysłowo ludzi którzy pomiatają ludzmi jak chcą nie ważny jest wiek lub pochodzenie to nie akord w którym się zapier... odradzam linie A 4,A 5,bo tam jest najgorzej chodzi taki Lider o surowym spojrzeniu i gania ludzi i spisuje również na A 4 jest operator łysy taki co ma w zwyczaju wyzywać ludzi od różnych za byle co panoszą się jakby to była ich prywatna firma skur... skierowane do tych dwuch
4
kolo 2016-05-21 10:34:01
Pracowałem tam prawie pół roku i prawda jest taka że większość operatorów jest w porządku ale można też trafić na zwykłego chama i on robi złą reklamę większości.
Przy braku pracy można jeździć jakiś czas ale na dłużej to praca bez perspektyw ( umowy zlecenie lub tymczasowe na miesiąc, uciążliwe dojazdy )
Lolita345 2016-06-29 11:05:19
Witam,może ktoś wie z którego miejsca dokładnie z ul.Kościuszki w Garwolinie jeździ autobus do tej firmy ? :)
5
Juzniepracownik 2016-07-06 22:26:59
Nie pracujecie tam! Stali pracownicy traktuje ludzi na umowę zlecenie jak śmieci! Zero szacunku! Każdy z nas to człowiek A nie scierwa! Więcej tam nie pójdę, znam swoją wartość i nie pozwolę aby mnie wyzywano i upokarzano gdzie miało miejsce w tej firmie! Pani na wejscu też nie jest lepsza, nie można się z nią dogadać, na każde pytanie odpowiada chamstwem! Niech się ktoś tym zajmie A nie dziwią się później ze nikt nie chce tam pracować! Bydło i Radom
8
ZAWIEDZIONA 2016-07-07 22:26:27
Współpracownicy okropni, stali traktują wszystkich jak śmieci! Nie potrafią zrozumieć tego ze ktoś jest pierwszy raz i nie.do końca wie wszystko a wyjaśnianie czegokolwiek traktują jak karę. Ogólnie mają Cię za idiote. Straszne buractwo! Nie polecam tam pracować i wszystkich ostrzegam! Ciągle przenoszą z miejsca na miejsce więc nie masz stałego stanowiska. Stali pracownicy ciągle krzyczą i czasem dochodzi do poniżania. Szczególnie ogromnym chamstwem przejawia pani blondynka ze stanowiska p2! Uważajcie na nią! Pan z r2 też nie jest lepszy! Ludzie to nie roboty!
Stali pracownicy w ciągu dnia nic nie robią i tylko pogaduszki im w głowie! Mimo wyraźnego zakazu spożywania napojów i jedzenia oraz gumy do żucia-ROBIA TO!
JESLI CHCESZ TAM PRACOWAC TO DWA RAZY SIE ZASTANÓW
8
Operatorzy do zwolnienia 2016-07-07 22:30:52
Również przestrzegam! Operatorzy są okropni, przez nich praca bardzo stresująca
3
Zachecaja do Zwolnienia 2016-07-07 22:34:06
Uważajcie na operatorów i liderów! Chamstwo i buractwo! Więcej tam nie pójdę! Dzisiaj zrezygnowałam z pracy, a wystarczyło być tam parę dni
3
Ania 2016-07-11 18:58:38
A jak jest z pakowanie płyt?
juzniepracuje 2016-07-20 11:56:12
Praca sama w sobie jest okej, tylko ci operatorzy... moim zdaniem najlepsza linia r2, wszystko robisz bez stresu na spokojnie, źle sie czujesz albo chcesz do lazienki to panie operatorki nie robia problemu zeby cie wypuscic. co do innych linii to jakas tragedia, łysy pan w okularach z brodą panoszy się jakby był szefostwem i straszy ludzi zwolnieniem bo za wolno wykonują swoją prace, operatorki potrafią w twarz szydzić z pracowników, chociaż praktycznie jestesmy takimi samymi pracownikami co oni, roznimy sie umową. Ogólnie pracę polecam, tylko odradzam linie r4 i automaty, zalezy jak sie trafi najgorzej ze jestes rzucana z miejsca na miejsce. Mam nadzieje, ze kiedys zmienią to buractwo u operatorów, zwolnilam sie przez to po kilku dniach pracowania, nikt nie ma prawa mnie tak traktowac...
10
jan 2016-07-26 21:19:26
Czy ktoś wie jak wygląda praca na replikacji ? ( ogłoszenie agencji -pomoc operatora produkcji , replication operator) to byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź. Chodzi o system pracy czy jest 8 godz czy inaczej bo słyszałem że są 12 godzinne zmiany. Co się tam robi jako ten pomocnik operatora , bo wiadomo ogloszenie czytac można ale jak w rzeczywistości jest to nie wiem.
2
Ivan 2016-08-08 12:02:12
Rewelacja
Kuba 2016-08-19 01:49:00
Też nie polecam tam pracować stali pracownicy faktycznie traktują nas zlecenie jak jakich śmieci. W dodatku każdy człowiek jest traktowany jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A najgorsze że taka potrafi nawet powiedzieć że dana osoba ma zakaz wstępu. Co mi to przekazała poprzez podrzędnego pracownika
kokoszamel 2016-08-30 08:38:29
2500 zł brutto zarabia każdy z agencji. Ile zarabia operator?
bartek 2016-10-03 14:38:15
fajna robota na pakowaniu jeśli nie trafisz na operatora-buraka, który zachowuje się jak by był prezesem
pracodawcę jako firmę mogę ocenić dobrze, bo można w miarę przyzwoicie zarobić jasne i przejrzyste warunki zatrudnienia, ale od strony zarządzania ludźmi to wystawiam wielkie ZERO, ze stałych to ręka rękę myje, poniżają i gardzą ludźmi którzy przyjdą na zlecenie
4
blebleble 2016-10-14 12:10:29
Praca fajna tylko praca w sobote i nawet w niedziele? Nawet w swieta takie jak 1 i 11 listopada kazaa pracowac. Cos za cos widac praca okej tylko wykorzystuja .. :)
Zm.C 2016-10-21 23:12:48
Lolitka,jak chcesz to Cię podrzuce ;)
Kolo C 2016-10-21 23:19:41
Pakowania to najgorszy dział dla prawdziwych desperatów. Jako stały pracownik, na szczęście replikacji, mogę to potwierdzić. Gdy muszę tam nieraz pójść to chuj mnie strzela. Omijać pakowanie szerokim łukiem. A na umowę na stałe to niech nikt nie liczy od paru lat takiej tam się nie dostaję.
JacekXX 2016-11-16 19:39:10
Witajcie. Pracuję na kontrakcie w Technikolorze na dziale pakowania 'patologii - jak to go wielu nazywa' już pewien czas. Powiem Wam tak, praca jest bardzo stresująca i męcząca - najbardziej psychicznie. Operatorzy oraz liderzy obgadują, wyśmiewają nas kontraktorów (szczególnie tych nowych) przy każdej okazji. Wielu próbuje się dowartościować i wyżyć. Bywa tak, że kontraktor robi całą robotę, a operator tylko sobie siedzi przed komputerem i pogania. Wielu z nas już przez to zrezygnowało. Jeśli coś Ci nie idzie, to z miejsca dostajesz 'bure' . Jak my mamy normalnie pracować w mega stresie z osobami go powodującymi? Oczywiście są operatorzy i liderzy na poziomie, ale większość jest po prostu chamska. Są tacy, którzy po pierwszym kontakcie uczepią się i będą z Ciebie szydzić na każdym kroku - uniemożliwiając Ci normalne funkcjonowanie na zakładzie. Maszyny to złom, z którym musimy się męczyć (czasami brakuje wielu elementów). Masz problem z ustawieniem? Standardowo 'bura'. Bywa tak, że maszyna jest tak popsuta, że próbuje ją naprawić kilku operatorów, ale im się nie udaje (to nic, Ty i tak masz umieć). Dopiero technik załatwia sprawę. Z technikami też różnie bywa. Często nie mają czasu - wtedy masz problem. Podkreślam jesteśmy pomocą operatora, a nie operatorami! Na linii powinien być więc operator, operatorka i kontaktor! Na tym zakładzie obstawia się linie kontraktorami! Jeśli masz słabe nerwy (ja nie mam, ale i tak czasami wątpię), to nie idź na kontrakt (chyba że na inny dział np. drukarnie, pakownie omijaj szerokim kołem). Odpowiedzialność oraz obowiązki w ogromnym stresie nie są warte dodatkowych pieniędzy.
Jeśli kogoś interesują zarobki, to jest to około 1900 zł + 400 zł na koniec roku od przepracowanego miesiąca.
Macie jakieś pytania ? Postaram się na nie odpowiedzieć.
2
grafikfik 2016-11-21 15:37:22
jestem kaszub, przed 30, srogo chowany
jeśli nie zastosuje przemocy wobec najtwardszego operatorka, a spowoduje, że mnie zaatakuje jakkolwiek, czy jego mądra głowa pojmie moje słowa o inspekcji pracy i wnioskowaniu do inspekcji o ukaranie finansowe pracowanika i się ode mnie
ode pierogi?
Marcin 2016-11-29 03:02:15
Niestety ,muszę się zgodzić ,z większością negatywnych komentarzy .Dział pakowni ,to jakiś kiepski żart ,pracowałem tam od końca października bieżącego roku ,i kilka dni w listopadzie .Operatorzy i operatorki "Chowane" były chyba w jakiejś stajni ,albo chlewni :-) Panie sobie chodzą ,panowie operatorzy siedzą przed komputerkiem ,albo podrywają jakieś nowe koleżanki ,lub obgadują kogoś z innych linii , w tym dziale to norma .Coś mi się zdaje ,że jeszcze przed świętami ,odwiedzi się tą "firmę" ale w innym charakterze .
Zostaw swoją opinię o Thomson Technicolor - Piaseczno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Thomson Technicolor