brak logo

Drogowiec.PL Sp zo.o.

Kielce

Opinie o Drogowiec.PL Sp zo.o.

przeczytajcie 2017-01-12 23:42
witam pozdrawiam wszystkicz sledzacych forum zaklad jak zaklad opisze wam dokladnie Kielce mizerniutkie zarobki szczegolnie nza poczatku kariery hahaha praca ciezka niejednokrotnie 30dni w miesiacu zarobek ok 2500 za30dni co niektore jednostki kolo 4tys ale nie lodz sie ze tyle zarobisz te pieniadze maja najczesciej ci co robia niewiele lub wcale nadrabiaja gadka pozorami sciemami gadaniem na innych standart praca na kontrkcie po ruchach panow i brzuchacz widac ze niezbyt ciezka podobno zarobki ok 2tys euro jezeli starac sie o prace to tam tylko uwazaj bo pracujacy tam trzymaja sie razem sa to tradycyjnie wiesniaki z jednej zapyzialej wiochy co ledwo mowia ojczystym pieknym jezykiem tylko gwara lub kuzyni wujki bracia itp reasumujac jezeli myslisz nad praca tylko kontrakt plus mocna psychika jedz zarabiaj ciez sie zyciem i niemiecka agencja towarzyska o ile nie jestes zgredem zpola i nie bedziesz psiej karmy z bananami na przemian wppppierdalal ale zrozumiec trzeba kazdego wsumie to loro czy euro hahaha pozdrawiam i tak spotkamy sie w piachu szcery
GmisterxD 2017-01-16 00:00
Witam. 1. ,,Szcery,, a czy Ty chciałbyś pracować w zawodzie zupełnie niezwiazanym z dotychczasową Pracą? No właśnie... więc jeśli nie byłeś i nie widziałeś jak kontraktowcy pracują w swoich zawodach to nie wypowiadaj się((i)). Gdybys troszkę ruszył mózgiem to może zczailbys że to może być swego rodzaju protest przeciwko tej smiesznej drugiej pracy;) Większość tych kontraktowcow wolałaby/wolałoby (polonista popraw jak coś bo po średnim jestemxD) sieciec w domu z rodzinami ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak 2/3 osób w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] km żeby odrobić jakieś smieszne godziny w Kielcach. 2.Zarobisz od 2-2.2tys E Max.bedac zwykłym pracownikiem, zapierdalajac prawie cały miesiąc po 12h(teraz już nie ma 12 z tego co mi wiadomo) no chyba że np. ,,przy obrabianiu drutow obrobisz jeszcze tego komunistycznego xD" no to wtedy na bank jest lepiej:D 3.Większość pracowników jest bardzo GIT choć zdarza się kilka ewenementow. Jak ktoś potrafi się zachować jak człowiek to da sobie radę a jak burak to sam jebnolbym kosę (kosa-podcinka,faul).4. Z tym się zgodzę :D Pozdrawiam ukochanego kierownika i do zobaczeniaxD <3<3ps. Będziesz musiał zaczekać na mnie z 50 lat (oby 50 :D mam nadzieję że się nie mylę a on trochę zmadrzeje przez ten czas) ale wierzę w Cb. Jesteś najlepszy mistrzu
2
adolfik 2017-01-16 20:33
bylem i widzialem kontraktowcu widzialem tez jak lize sie pupke kierownikowi zeby tam zostac sciga wszelkicz krewnych nawet jesli bez pojecia taka jest prawda a mowia ci panowie o pracownikach z pl ze idioci ze kto tak zapierdala itp jo bym za tyle nie robiel itp pisze oczywiscie wasz gwora szczery
GmisterxD 2017-01-17 21:37

1.To byłeś a piszesz w poprzedniej wiadomosci ze zarobki podobno ,,około" ok.2000e? Alkoholiku ogarnij się xD Jak byłem to wiem a nie ,,podobno"2.Jakbyś tam był to napisalbys że Praca na kontrakcie jest lekka a nie ,,na kontrakcie po ruchach panów i (brzuchacz?) widać że niezbyt ciężka"3.To prawda co mowiesz o kierowniku że ściąga swoich i zwalnia bardzo dobrych pracowników ale pisz troszkę wyraźniej bo ciężko trochę to rozkodowac:D Trochę jak menel spod sklepu podczas ataku padaczki alkoholowej:D Pozdro
3
sluszny 2017-01-18 17:39
napewno jestes z ostrowca i widocznie masz atak sraczki alkoholowej chlopczyku hahaha pewnie zostales odpalony z tamtad no i co przyjdzie czs jeeebac w polsce za1400zl nie oro hahaha pozdrowionka
kluski z geby 2017-01-18 17:46
to fakt zero dyscypliny zero kontroli cos zrobisz zle do kosza odpalasz a mowisz na kogos innego papier dobierzesz z palety i tak sie kreci niezalezny fachowiec to ja z smmmm hahaha
1
ale jaja 2017-01-19 11:55
hahah gilotynka i docinka z przymrozeniem oczka kierownictwa o tym mowisz i tony makilaturki hihi
graw 2017-01-19 16:04
Cieszy mnie to że Kielce czytają nasze opinie. Koledzy pamiętajmy jednak aby nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] we własne gniazdo, jeszcze niektórzy z nas tam pracują. wracając do naszego kochanego pracodawcy po co mu taki człowiek jak kierownik. Dajcie zarobić majstrom i sprawa załatwiona. Każdy chciałby sobie siedzieć na d.... i brać kasę. na w1 zabraknie dwóch osób i kontrakt pada po tygodniu bo kierownictwo nie ma pojęcia co robić. Pozdrawiam i życzę 12
2
niegłupi 2017-01-20 11:57
To prawda nie dość że na kontrakcie grosze płacą to jeszcze każą mi jechać 200 km żeby nosić ulotki tzw. odrabianie. Nie tędy droga panie. Może pan wezmie się sam pan wreszcie do roboty bo ludzie wola pobyc z rodzina a nie przenosić ulotki. Robi się w tej pracy coraz smieszniej. Ciekawe co wymysla następnego???
Pewnie już w tej firmie nie będzie bo to chore robienie z kowala "pomocnika drukarza". Nie wiem gdzie jest tego sens to się kupy nie trzyma a jest pan jedynym który myśli że tak.
1
iglo 2017-01-20 17:17
masz rację musi się opamietac bo nikt mu nie będzie odrabiać za jakiegoś noszącego ulotki ale może nie zdazyc już bo ludzie są wściekli i coraz więcej nie ma zamiaru tam jezdzic i pakować mu kalendarzy.Kazdy chce pobyc przy rodzince bo cały rok w delegacji i miedzy swietami praca na drukarni za pól darmo Brawo super pomysl
dgh 2017-01-20 23:36
Po pierwsze praca w dwóch krajach jest warunkiem otrzymania ubezpieczenia A1 z ZUS. Nie jest to wymysł własciciela tylko konieczność. Nie jest to ani wygodne, ani opłacalne dla firmy i pracowników. Niestety taka konieczność, a nie szukanietaniej siły roboczej jak jest to przedstawiane na forum. Wymogów prawnych nie obejdziesz. Po drugie obecnie w delegacji pracuje ok. 250 osób, spora część miała przyjemność pracować bezpośrednio u niemieckiego pracodawcy i zrezygnowała, bo tutaj jednak są lepsze warunki. Wystarczy zapytać budowlańców, którzy w 2015 roku zostali "pokojowo przejecii" przez niemiecką firmę, czy tokarzy na najwiekszym kontrakcie w firmie. Wrócili do firmy i nie mają zamiaru się zwalniać. Jak w każdej firmie tak i tutaj są różne problemy (poczytajcie forum SKANSKA, ten sam portal), czasami przez zwykłą ludzką głupotę (choć winny myśli, że tylko on ma rację) ale na pewno nie jest tak źle jak niektórzy tu na forum piszą.
dgh 2017-01-21 23:33
Patrz umowa. O tym własnie mówię. Podpisują a potem mówią, jacy to oni wyzyskiwani, jaki własciciel niedobry i ile to na nich zarabia. Jak ci stawka nie pasuje to sie zwolnij, a nie trzymasz się rekami i zebami. Zatrudnij się tam gdzie płacą wiecej, a nie tutj bedziesz wolontariat robił. Niedługo bedą opinie, ze trzeba dopłacać, żeby wogóle móc pracować na wielkiego pana.
1
prawdziwsza prawda 2017-01-22 00:43
Tak jak pisze dgh. Też jestem zdania, ze najlepsza firma na rynku to to nie jest, ale zarobki sa ok. Najczęsciej zarzuty maja "fachowcy", którzy dopiero tutaj zobaczyli maszynę cnc, ale po dwóch tygodniach wstawiają zdjecia z podpisem "operator maszyny cnc". Żałosne
1
dolce 2017-01-22 10:48
zgadzam sie z prawda patrz kodeks pracy
reee 2017-01-22 11:02
teraz ja wam napisze widze tu opinie ludzi pracujacych na kontraktach nie moga narzekac maja dobra kase niejednokrtotnie jada tam ludzie bez przygotowania ucza sie i zarabiaja dobre jak na Polskie warunki pieniadze wiec nie przeszadzajcie ze jakas odrobka w firmie mamie wam zaszkodzi tez nie za darmo zachowujecie sie tam jak na wczasach a zarabiacie wiecej niz ludzie zatrudnieni tam na stale glownie chodzi o zaklad mame praca bardzo ciezka stresujaca zarobki mizerne okropnie ale coraz wiecej ludzi odchodzi mlodych nie ma a ukraincy sa no ale tylko sa pozdrowienia
1
dgh 2017-01-25 23:03
Ani ja, ani ty nie jestesmy głosem wiekszosci pracowników. Obaj wypowiadamy się wyłącznie we własnym imieniu i przedstawiamy swój własny punkt widzenia. To po pierwsze. Po drugie moje wczesniejsze wypowiedzi dotyczą firmy ogólnie, panujących zasad itp. nie konkretnego kontraktu zagranicznego. Co do obiektywizmu to raczej ty odnosisz się do całej firmy na podstawie doswiadczeń z jednego kontraktu, a raczej z współpracy z jego kierownikiem. Przytaczasz przykłady tylko z jednego kontraktu. Oceniasz całą firmę przez pryzmat jednego kontraktu, który ma tego pecha kto jest jego kierownikiem.
1
Joseph Fuck Kolonko 2017-01-26 20:08
Cytuję "który ma tego pecha kto jest jego kierownikiem." Właśnie o to mi chodzi. Kontrakt jest zły przez kierownika który będąc niesamowitym cha..em, bez powodu gnębi ludzi którzy poświęcają swoje rodziny i pracują 1000 km od domu. Jego rola sprowadza się do znalezienia pretekstu do tego aby kogoś ośmieszyć naubliżać a najlepiej wyj..bać z kontraktu. Jakim prostakiem trzeba być żeby wyzywać pracownika w obecności innych. Robi to perfidnie wykorzystując odrobinę władzy którą posiada. Jeżeli kiedyś miał jakąś działalność gospodarczą a może jeszcze pracowników których tak traktował, to nie dziwię się ze wszystko jebło. Oprócz bhp na którym się koncentruje nic nie wnosi pozytywnego. Praca lepiej idzie jak go nie ma bo ludzie przynajmniej dodatkowo się nie stresują. No chyba że coś się zmieniło.
1
putttinnnnn 2017-01-26 20:29
a tu takie pytanko czy mozna w polsce pracowac na 2umowy w jednej firmie hihihi i miec lacznie 360 godzin i wiecej miesiecznie to jest to na szcescie juz nie dlugo hahaha A odpowiedz brzmi mozna
ree 2017-01-26 23:24
Jesli nie odpowiada ci liczba godzin to pracuj w Polsce 168 godzin na umowe zlecenie bez ubezpieczenia i zrób miejsce dla kogoś, kto chce pracować i tej pracy potrzebuje, a ty zrób sobie wakacje. Albo załóż własną firmę, gdzie bedziesz płacił pracownikowi 200 zł/h to wtedy i 40 godzin miesiecznie wystarczy.
1
dgh 2017-01-26 23:29
Powtarzam raz jeszcze: w przypadku tego kierownika masz zupełną rację, nigdzie nie powiedziałem że się mylisz. To stary komunista i tego nie zmienisz. Zresztą jako człowiek nie jest wcale lepszy. Zgadzam sie z twoja opinią na jego temat w zupełności. Najlepsze co może zrobić to odejśc z tego kontraktu, ale obaj wiemy, że tak się nie stanie. Ale mówimy tutaj o jednym kontrakcie. Na pozostałych kierownicy są ok.
1
alikbaba 2017-01-27 21:12
tylko tyle ze te czasy sie koncza pracy potrzebuje kazdy w godziwych warunkach a status pracy okresla pewien kodeks 1pracy 2etyki ktory tak pieknie wywieszony jest a dotyczy wszystkich i polakow i obcokrajowcow no moge sie mylic hahaha pozdrowionka dla madrych tego swiata
dgh 2017-01-27 22:44
Pracuje w tej firmie prawie 6 lat, niektórzy moi koledzy prawie 16. Wypłata zawsze jest na czas, ubezpieczenie opłacone, pit zawsze w porzadku, umowa w porzadku, akceptowana przez urzedy niemiecki, nie ma żadnego problemu ze swiadczeniami, polskimi i zagranicznymi, ze zwrotem podatku tez nie ma problemu, zwrot kosztów przejazdu na swieta i pracę w Polsce, opłacone mieszkanie i jego wyposazenie. Firma była wielokrotnie kontrolowana przez ZUS i UP, sam byłem swiadkiem kontroli przez niemiecki urzad celny, gdzie kontrolowane były wszystkie kontrakty jednoczesnie jak sie później okazało i wszystko było i jest w porzadku. Wiec co takiego tutaj uwłacza etyce pracy i pracownikowi? Chyba tylko to, ze nie mogą pić w pracy. Z tego co obserwuje na swoim kontrakcie, jest to główny powód narzekań nowych pracowników.
alikbaba 2017-01-27 22:56
witam nie dotyczy pracownikow kontraktowych pozdrawiam
mistrz pateli 2017-01-27 23:00
niektorzy maja i50zl brutto szacun niestety dzieki tym co maja13ulala
albert 2017-02-05 20:20
ja też pracowałem tam przed 7 laty zarobki były słabe same bezpłatne i brak urlopu wypoczynkowego czy jest tak dalej, czy nie??? podobno niby jeszcze trzeba coś odrabiać w drukarni a ja też musze jak mieszkam poza Kielcami i wolałbym pobyc z rodzina a nie nosić jakieś ulotki jak ktoś tam pisał na forum przecież jak jestem tokarzem to nie drukarzem coś tu nie gra chyba
1
dgh 2017-02-05 23:07
Zarobki na pzoiomie ok. 2000 euro miesiecznie to dla ciebie słabo? Pracuj sobie dalej tam gdzie pracujesz, tutaj sie zmarnujesz, bedziesz za drobne na dziadka zasuwał.
1
jagiełło 2017-02-07 11:17
ja jak pracowałem to max był 1300 wiec nie wiem skad bierze się 2000 majster miał około 1600 wiec o 2000 tys możesz marzyc w snach pozdrowienia dla chlopakow z munster.Robcie na dziadka dalej ha ha
dgh 2017-02-07 15:14
Brygadziści są dopiero od 2014 roku więc nie wiem jakim cudem mógł miec 1600, kiedy go wogóle nie było. Kiedy zaczynałem stawka była 7,20 i juz się zarabialo, więc nie wiem jak ci wyszło 1300. Jak juz powiedziałem pracuj dalej tam gdzie pracujesz, tutaj niedługo bedzie trzeba doplacac, żeby wogóle móc pracować. Zrób miejsce dla innych frajerów, a ty jako juz miszczu trzep kase w winnej firmie, gdzie nic nie robisz, a zbierasz grube tysiące. Tutaj pracują tylko zdesperowani, inni juz dawno są dyrektorami we własnych firmach.
1
jagiello 2017-02-07 21:44
dgh to zarabiaj te 7,2Euro*180godzin=1296 Euro pomyliłem nie całe 1300 sorki albo naucz się liczyć!!!!!!!!
i nie pisz bredni ja tam wole na niemieckich warunkach pracować a nie dźwigać ulotki w Kielcach
jeśli większość pracowników jest tak inteligentnych to miło naprawde pozdrowienia dla chlopakow z Munster
2
furman 2017-02-07 22:39
do jagiello zarobki to fakt cienkie oki ale nie zganiajcie na dziadka jest oki tylko troszkę ma przestarzale myslenie narobil dyrektorkow, kierowniczkow itp. stanowisk i ma 250 osob na kontrakcie i cala odpowiedzialność za nich spada na niego a dyrektorki kierowniczki biora kase tylko bez odpowiedzialności dlatego jak ktoś napisał dać zarobić majstrom a ich pogonić bo tak to kasy nigdy nie będzie bo wystarczy by spojrzał na ich roczny pit i swój wlasny i porównał podobno inteligentny
2
dgh 2017-02-08 00:27
W tej sprawie masz całkowitą racje.
1
dgh 2017-02-08 00:29
Skoro ci tak dobrze to po co sie uzewnetrzniasz na tym forum. Pracuj sobie i trzep kase. Tutaj niech frajerstwo pracuje.
1
quest 2017-02-09 12:02
Musi mieć brygadzistów bo sam by poległ. A tak oni odwalają za niego robotę. Majstrowie z tego co pamiętam byli ok. No może poza jednym. Wszyscy się z niego śmieli że za gruby żeby ustać 12 godzin i po ośmiu spał gdzie się dało. Taki przemądrzały du...ek któremu niejeden by nawrzucał gdyby nie to że ktoś go zrobił majstrem . Gościowi funkcja pomieszała lekko pod deklem. Mądrzejszy jak ładniejszy (zakład munster) Ale pozostali byli w porządku. I to oni organizowali pracę. Za dużo w tym zakładzie jednak było kumoterstwa. Lepsze stanowiska dla wybranych co wkurw...o pozostałych. Komuch kierownik wiadomo do odstrzału. Za moich czasów wielu odeszło z uwagi na psuty przez starego klimat pracy (pomijając tych których on spuścił). Najwięcej rezygnowało w styczniu po przerwie świątecznej. Drogowiec jako firma ma plusy i minusy. Do plusów na pewno należy możliwość zjazdów co sześć siedem tygodni pomimo że w formie bezpłatnego urlopu. To ważne dla osób posiadających rodziny. Kasa na czas chociaż z prawie miesięcznym poślizgiem. Z bezpłatnymi kwaterami nie przesadzaj. Wszystko pokrywają sobie z różnicy płaconej przez Niemców kasy. Mogliby dać Ci zarobić dwieście euro więcej i w umowie napisać że potrącają je za kwaterę. Ale po co jak tacy goście jak Ty łapią się na tekst o darmowej kwaterze. Zjazdy na święta na koszt firmy? Solidnie zapracowałeś na te kilkadziesiąt euro. No i największy minus że nic nie robią z najgorszym kierownikiem w historii. Tajemniczy temat odróbek w Kielcach. Inne firmy też prowadzą kontrakty zagraniczne i nie ma takich "atrakcji". Mogliby po prostu wytłumaczyć pracownikom o co z tym chodzi i tyle. Chyba że to jakiś wałek.
3
ajent 2017-02-11 21:51
to prawda kierowniczki i dyrektorki chyba tylko zarabiają a my zasuwamy tylko
1
qwerty 2017-02-12 03:13
Masz rację. Ten grubasek rzuca teksty z których on się chyba sam cieszy. Zresztą ch...u...j wi z czego. Jego brocha. Ma chwile że jest ok. Ma zadatki żeby być spoko i ma sporą wiedzę. Gdyby nie był takim chwalidu...om a więcej sprzyjał ludziom na pewno by to docenili. Kolejny ześwirowany Józef tam niepotrzebny. Zresztą ja kończę komentarze. Drogowiec to dla mnie przeszłość. A mogło być inaczej.


















2
lolo 2017-02-13 00:34
i klamia jeszce jak tralala dlatego maja z roboli taka kase
luzik 2017-02-13 20:47
ściemka z odróbkami i to właśnie nasza firma robić na dyrektorków i nie potrzebne odrabianie przy ulotkach
Miko 2017-02-14 16:02
Kolego ile tych odrobek w kielcach i jaka płacą tam netto
luzik 2017-02-16 06:54
1300 to mało a ile chciałbyś zarabiać mistrzu świata z twoimi umiejętnościami to i tak za duzo
gogo 2017-02-16 22:40
brygadziści nie musza odrabiać zadnej pracy i to normalne kto musi niech odrabia
tata 2017-02-17 07:31
A może pan B się weźmie do roboty sam a nie nam każe odrabiać .My mamy rodziny człowieku weź to wreszcie zrozum że my tego nie chcemy a nie bajeruj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ree 2017-02-21 14:19
Skoro praca w Kielcach jest dla ciebie problemem, to co stoi na przeszkodzie zmiany pracodawcy? Warunki są tutaj takie a nie inne, ustala je pracodawca, to jego firma i ma do tego prawo. Jeżeli pracownikowi one nie odpowiadają, to po prostu zmienia pracę. Proste. Dlaczego wiekszość osób wypowiada się w takim tonie, jakby byli zmuszeni do pracy w Drogowcu? To nie kołchoz, jeżeli komuś nie odpowiadają warunki, zwolnić można się w jeden dzień. W czym problem?
robole 2017-02-21 21:44
kazdy ma prawo do swobodnej wypowiedzi szczegolnie jesli pisze prawde ree forum jest takze dla ludzi szukajacych pracy i zapewne sledza je zanim podejma decyzje o zatrudnieniu w danej firmie a to boli kadre dyyyyyyyyyyyyyyyyyyrektorsa przez om ale wsrod osob pracujacych sa tez osoby inteligentne nieraz bardziej niz ..... kto pisal ten wiem kolorowych snow zycze i rozwoju umyslowego
1
tata 2017-02-21 22:33
czy nie rozumiesz że wolimy pobyc z rodzinkom a nie pracować tzn odrabiać te wymysły naszej firmy!!!!!
nie siedzieć na delegacji i zamiast rodzinki ogladac w wolnym czasie i zwiedzac kielce!!!!!!!!!!!!!!
1
ree 2017-02-24 02:16
Piszesz tak, jakby praca w tej firmie była obowiązkiem, z którego nie da się zrezygnować. Nie przypominam sobie, aby w jakimś punkcie umowy pisało, że nie możesz jej rozwiązać. Bez podania przyczyny okres wypowiedzenia wynosi 2 tygodnie.
Powtarzam raz jeszcze, jeżeli warunki jakie zapewnia pracodawca są dla ciebie niewystarczające lub uciążliwe, jaki problem znaleźć inną prace, w delegacji lub Polsce? W dzisiejszych czasach to nie jest duży problem, racja?
tata 2017-02-24 14:01
Chcę pracować na kontrakcie normalnie jak wszyscy a nie coś odrabiać w Kielcach!!!!
Olek 2017-02-24 22:45
Chcem aplikować do tej firmy na kontrakt za granica, czesc opinii nawet dobra. Proszę o informacje o co chodzi z tymi odrobkami bo nie bardzo rozumiem jedni musza odrabiać, brygadziści wystarczy ze zadzwonią i maja odrobione. Interesuje mnie praca zagranica.
drops 2017-02-25 19:41
dziwne jest tylko jedno dlaczego nizsza stopniem dtrekcyja haha nigdy nie jest za pracownikiem ktory tak naprawde swoja praca wyrabia jej oszalamiajace zarobki ,nikt nie dazy do poprawy placy i pracy pracownikow zatrudninych w CK tylko zwolnij sie itp trudno to zrozumiec byc moze nizsze stawki robolstwa to wyzsze kierownictwa to taka malutka uwaga .............pozatym zaklad nie jest zly co do kontraktowcow ludzie nie piszcie glupot to nie odrobka tylko dla was urlop dobrxe platny popijecie wody na kwaterce pomarudzicie pozaczepiacie ukrainek niektorzy tak to polubili ze odrabiaja na nastepne lata mysle ze jest to forma latwego zarobku gdy nie ma pracy w de niejednokrotnie przez kilka miesiecy obijacie sie za maszynami za konkretne pieniadze pozdrowienia i wyzszych zarobkow pracownikom w ck zycze no oprocz kilku nierobow ktorzy juz je maja no ale to dzieki fachowosci jakiej nabrali w buzi czy nie jest to prawda.........................................
nikodem 2017-02-25 21:28
masz racje Ukrainki oki i tu się zgodze że niektórzy do przodu odrabiają za ich sprawa!!!!!ciekawe co na to żony
popow 2017-02-26 00:25
i polska obciagaczkaaaaaaaaaaaaaaaa tez jest hihihi
Zostaw swoją opinię o Drogowiec.PL Sp zo.o. - Kielce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drogowiec.PL Sp zo.o.