Italmeble s.c

Bielany Wrocławskie

Opinie o Italmeble s.c

pokrzywdzony 30 2014-01-29 13:08:44
(usunięte przez administratora) pracuje sie tam 24h i im to jeszcze malo(usunięte przez administratora)
zadwolony 2014-09-13 16:49:37
Praca w miłym towarzystwie. Zespół lojalny z bardzo dobrym podejściem do klienta.
Pozdrawiam
2
ex 2015-04-14 17:56:49
pracownicy stąd szybko uciekają
3
dol1979 2015-05-05 14:49:14
Ja bylem zadowolony i z obsługi jak i z mebli.
Znam osobiście właściciela , mi pomagał w reklamacji osobiście .
Ale to moje zdanie.
kkk 2015-07-08 23:57:16
(usunięte przez administratora)
1
zz 2015-08-08 01:05:41
(usunięte przez administratora)
1
yyyy 2015-08-25 21:05:56
u mnie, meble sie spoźniły 2 tyg, duzo, ale dostalem kanapy zastepcze na urodziny syna i odsetki,
wg mnie całkiem ok.
mogę polecić.
1
xxxxx 2015-09-14 13:12:06
(usunięte przez administratora)
michal 2015-09-16 19:55:47
(usunięte przez administratora)
vvvvvvvvv 2015-09-18 01:53:02
(usunięte przez administratora)
KL 2015-09-18 02:39:01
Drodzy Klienci, czytajcie dokładnie oryginalne karty technologiczne mebli (szczególnie olty). Ponieważ różnią się od ofert składanych przez ich pracowników. Pozdrawiam
1
kriss 2015-09-23 18:20:46
dobry wieczor,
musze napisac ze zona kupilismy duzo mebli na bielanach w italmeble i po pierwsze jestesmy zadowoleni, jednak lawa byla uszkodzona i ze 2 tyg czekalismy na nowa ale tę moglismy uzywac :)
Po drugie to bylo ponad 2 lata temu i w lipcu w tym roku z synem kupowalismy materac i znowu jest tam Pani Asia i Pan ktorego imienia nie pamietam, ale to ci sami pracownicy wiec chyba az tak zle tam nie jest.
takze decyzja do was.
1
meg 2015-09-23 20:51:31
A ja do nich wracam,chociaz nie zawsze wszystko jest idealnie,ale nigdy nie zostalam z problemem nierozwiazanym. Nie wszystkie pomylki i opoznienia zaleza od nich, ale mebke zastepcze daja, czy to lawe, czy kanape,jak moja sie spoznila.poleca, p.aurelie w domarze:) tez mi sie ydaje ze pracuje dlugo. Ps a meble super, ja mam avanta,bajka
1
anonim pracujacy 2015-10-06 10:15:49
dziwne ze wszyscy tu pisza ze tam pracowali, a pisza nieprawde, moze jednak nie w tej firmie pracowaliscie?;) jak ktos pisze ze jest tam mobbing to z pewnoscią nie wie co to slowo znaczy. firma istnieje od 8 lat , zmiana 3 pracownikow (na 5 salonach),w calym tym okresie 8 lat, czy jest duza rotacja?-to niech kazdy sam sobie odpowie:)a jesli szukacie pracy ,zeby zarobic,a nic nie robic,to zgadza sie nie tu!tu uczciwie placa,za uczciwa prace, wiem co pisze! moze te wyssane z palca wpisy to wpisy konkurencji?:)kto wie, italmeble sie rozrasta i pewnie to nie wszytskim na reke, zapraszam do wszystkich salonow, zwlaszcza nowo otwartego w Gliwicach:) pozdrawiam wszystkich italmeblowcow:)
Ted 2015-10-08 07:37:50
Cześć,
Z drewnianych mebli za rozsądna cenę mają zakor lity dąb itp. Lecz zakor mi się spóźnił ok 3 tyg. Jeśli chodzi o kanapy to mogę polecić firmę z ich oferty olta. My używamy od Wielkanocy modelu Lido i jest ładny i wygodny.
Jak masz pytania to pisz.
meg 2015-10-08 10:39:34
Ja mam avanta to tez olta,jest super wygodny,gleboki,dzieciaki po nim skacza,ale poduszki sa osobno wiec mozna swobodnie poprawic i jak nowy za kazdym razem:)bardzo jestem zadowolona!mam tez lawe eliso,co prawda szklana i obawialam sie ze wzgledu na male dzieci,ale dalam ograniczniki i jest ok!krzesla pavie tez wloskie,super wyglad i swietnie wyprofilowane, i mega dobra cena ja kupilam ponizej 600zl za eko skore,super jakosc nic sie z nia nie dzieje,tak jak sprzedawca zapewnial. Takze polecam szczerze avant,eliseo i pavia:)
szukam pracy 2016-01-19 17:09:17
ogolnie bardzo dobre meble, fajna oraca, ja bym u nich pracowac,ale niestety nie poprosili mnie na rozmowe, trudno bede probowac gdzie indziej
Tomek 2016-03-22 15:53:00
Moja posada jest wolna , przyjęli mnie ale odnosiłem w ostatniej chwili , mili ludzie ale po prostu nie chciałem tej pracy. Potrzebuje w tej chwili we Wrocławiu pilnie nawet dwie osoby
obiektywny(a) 2016-03-26 11:30:16
Czytam opinie i sam(a) nie wierzę .Pracowałem(am) w Warszawie na Targówku i znam problemy od wewnątrz. Nie chcę przekonywać o tym że jest to idealna firma , ale też nie zgadzam się z opinią że szefostwo to ma ciągłe humory. Owszem może nie są święci mam na myśli p.J ale w większości ma rację a że ma temperament i nie lubi owijać to niekiedy tak może wyglądać .Wadą tego Pana jest to iż za szybko robi mu się szkoda innych , tym samym działa na swoją szkodę .Atmosfera w firmie jest ok ale też widziałem(am)że małe kliki tworzą się a to nigdy nie jest dobre dla Firmy .Panie J obiecuję że za rok zrobię dopisek i podam swoje imię .Ze swojej strony przepraszam i dziękuję bo zawsze będę Pana miło i szczerze bronić i wspominać .Nie znam ludzi takich jak Pan , którzy mimo wybuchowego charakteru długo zastanawia się czy czasami nie zrobił komuś krzywdy.Teraz rada na przyszłość proszę uważać na pracowników bo są oddani ale już chyba troszkę cwaniactwa i aktorstwa u Pana w Firmie .Tak jak obiecałem(am)za rok podam swoje imię , a tym czasem pozdrawiam całą załogę z Domoteki.
Aga 2016-08-23 17:29:21
Dzień dobry.
Ja polecam zakupu w sklepie na Bielanach Wrocławskich.
Bardzo miła i pomocna obsługa.
maja 2016-08-24 11:27:20
hej noo powiem Wam ze na bym sie chetnie u nich załapala do rpacy jako sekretarka w Warszawie bo pameitam ze wymagany byl jezyk niemiecki i angielski
Zostaw swoją opinię o Italmeble s.c - Bielany Wrocławskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Italmeble s.c