brak logo

Flexiwork S.C

Łódź

Opinie o Flexiwork S.C

Prodigy 2011-01-13 01:34:31
Lekceważący tryb zachowania wobec przyszłych pracowników. Jeśli ktoś tak traktuje ludzi to same negatywne opinie winien mieć.
1
a 2011-01-18 22:21:00
pracuje tam od kilku miesiecy. zawsze terminowe wyplaty, zero problemow jesli chodzi o jakies zaswiadczenia. polecam.
k 2011-02-25 23:02:25
ja pracuje przez nich w rr donely, raczej zastrzezen nie mam. jesli chodzi o rmua to wszendzie jest tak,ze je daja dopiero miesiac po wyplacie.w adeco tez dostawalam tak pozno.jak pracowalam w lipcu,w sierpniu mialam wyplate,to dopiero we wrzesniu dawali tam to.glupie prawo ale tak jest.cieszmy sie,ze pieniazki sa terminowo,bo niestety ale duzo agencji olewa wszytskie terminy:(
anonim 2011-03-16 14:37:45
Ja pracuje u nich jako studentka. I bardzo polecam!
maciek 2011-04-19 12:02:46
Wszystko wporzo! Kaska zawsze na czas. Traktuja po ludzku...pozdro 600:)
magda 2011-12-28 02:23:05
chodziłam po wielu agencjach w poszukiwaniu pracy i chociaż tu mnie potraktowali po ludzku i opisali mi dwie oferty pracy jakie akurat dla mnie mieli..w innych agencjach jak zwykle msuialam zostawic cv i czekac na kontakt, ktory nigdy nie zostal nawiazany :( nawet mi nie przedstawiono zadnych ofert...nic...we flexiworku coprawda czekałam ok. 3 tygodni na jakiś odzew, ale udało się :) teraz pracuje już 3 tygodnie :) pozdrawiam kolegów z pracy :)
rollo_tomasi 2012-02-24 07:59:26
Ja, bracie robię dla nich i jest luks torpeda.
Robie i płacą, a jak płacą, to robie, bracie, bo praca to nie jakieś (usunięte przez moderatora) jest tylko trzeba zakintalać, a nie tam papierkami sie, bracie zajmować.
Ekipa w tym fleksiwork to normalne ludzie, a ze, bracie duzo roboty u nich to ty sie ermułom przejmujesz, dadza jak mogą, cieciu rozumisz
Wiec sie zapisujcie, bracie, bo mozna na dobrej produkcji sie zachaczyc w Lodzi i pracowac a jak takie bracie bezrobocie jest to praca jest podstawa bracie a nie jakieś (usunięte przez moderatora)

dziekuje.
1
Jola 2012-07-17 02:06:57
Nie musisz byc wulgarny.Ja pracuje przez nich we flexie.Czasem dzwonia z propozycja pracy godzine rpzed zmiana,ale daja wybor.I nie ma kary za niestawienie sie.Widocznie sam jestes(usunięte przez moderatora) ktory jest niechetny do pracy jesli nie przyjmujesz ich propozycji.Ja nie przyjmuje z innego powodu-mam daleko do zakladu i zbyt dlugo by mi zajal dojazd jesli dzwonia godzine przed.Ale to rzadka sytuacja.A Tobie zycze awansu w pracy przy czyszczeniu kiblów na fabrycznym!
aaa 2012-08-07 02:20:08
praca ok,przelewy przychodza na czas,nie ma problemow,jesli chodzi o zaswiadczenia- wydawane sa zzwykle od reki albo gdy bardziej skomplikowane (potrzebowalam z rozbiciem na zusy za ostatnie 7 meisiecy) to czeka sie do godziny:)dla porownania w poprzedniej agencji otrzymywalam takie pismo po 48 godzinach...polecam.
Basia 2012-09-03 22:24:24
Nie ma się do czego doczepić :)
prodigy1989 2012-09-17 00:52:45
Spoko praca dla studentów przy kontroli jakości.
magda 2012-10-25 12:57:20
Moge polecic ta agencje. W odroznieniu od 3 innych w ktorych pracowalam tu panuje wporzondku atmosfera i przelewy sa robione na czas :)
Piotr 2013-06-12 09:07:58
Witaj ja pracuje od poczatku maja i zarobki mniej niz 8,2 nie sa(ja 8,5) na reke , zawsze mozna zadzwonic zapytac zawsze pomoga teraz czekam na wyplate 22 :) i dzis ide tam wlasnie do innej pracy bo tam juz sie skończyła :(
Ania 2013-06-24 15:12:55
Obsługa bez zarzutu :) Mają kilka ofert. Chyba widziałam je na ich stronie flexiwork.pl
Ania 2013-07-02 15:53:40
Takie rzeczy to nie do mnie :) Ja wiem tylko jaka stawke mam ja. Ale z tego co wiem to zadna agencja nie pobiera od pracownikow prowizji. przynajmniej ja sie z tym nie spotkalam
Maciej Anonim 2013-07-08 23:40:12
Anonim, ale o co ci chodzi? :D poczytaj ustawy, potem pytaj :) pracownik na pewno nie traci, jego kosztem nic nie jest odciagane - sprawdzalem :)
2
Ania 2013-08-11 00:37:37
polecam!pracuje przez nich na pakowaniu na olechowie. przelewiki docieraja na czas(w innych agencjach przewaznie byly obsuwy 1-5 dni!)zaswiadczenia panstwo wystawiaja od reki.nie ma sie do czego doczepic! :)
1
2013-09-07 12:30:40
Taka agencja to rozumiem! Polecam. Miło się zaskoczyłem!
3
Marzena 2013-11-04 23:14:17
Ja moge polecic wposlprace z ta firma.Przelewy sa zawsze na czas,co niestety dla kilku duzych agencji bylo problemem.
1
mx89 2013-12-25 23:18:29
Solidna agencja.Współpracuje się bardzo dobrze.Wypłaty na czas no i dostajemy paski z wypłat.Wszystko tłumaczone w sposób jasny.
michał 2014-01-21 20:02:27
już nie pracuje u nich.ale zdecydowanie ludzkie podejscie do pracownikow.pzodrawiam.
wiola 2014-02-09 21:44:51
solidna firma, polecam.
Mariolka 2014-02-19 00:53:33
dla mnie nr 1 w Łodzi jeśli chodzi o traktowanie pracowników :)
e 2014-03-05 17:18:17
Pracuje z tej agencji jestem bardzo zadowolona bardzo mili ludzie i przelewy na czas też się spotkałam pierwszy raz z takim w porządku biurem
4
Anna 2014-03-27 23:41:32
Polecam!!!!!!!!!
gremlin_85 2014-05-16 19:40:54
Pracuje przez Flexiwork na magazynie na Olechowie, pracuja tu tez studenci do jakichs prac przy kontroli jakosci, ale to musisz pytac w agencji, piotrkowska 35. ogolnie bardzo polecam, dobrze sie z nimi wspolpracuje!
mario_ocw 2014-09-15 22:52:03
Jest bardzo ok :) Mogę śmiało polecić współpracę z tą firmą.
kkk 2014-11-23 12:41:41
Niby mili i sympatyczni ale oszukuja przyszlego pracownika... podaja niedokladne info na temat placy itp by zachecic do pracy za marne pieniadze a potem sie glupio tlumacza ze "nie wiedzieli" jak jest naprawde..
1
kasia 2014-11-30 21:01:02
Ja nie mialam tego problemu. Wszystko przejrzyście jest napisane w umowie. Kkk, potrafisz czytać? ;)
4
praca1 2014-12-03 08:38:30
magazyn- kokosów nie ma ale praca fajna, milaa amotsfera troche powyzej 8 na reke ale są premie, no i umowa o prace to i za urlop wypłacają na końcu; ogólnie agencja b fajna
5
gosc 2015-01-08 15:26:12
ja odradzam wpolprace z ta firma.ciezko cos sie dowiedziec czy uzyskac jakies papierek od nich.balagan niesamowity maja.bardzo niekompetentni ludzie.dodzwonic sie do nich tez ciezko.olewaja ludzi.
jezeli chodzi o stawke kokosow nie ma.jakos sie da wyciagnac troche ponad tysiaka.ale za soboty i pore nocna nie ma dodatkow a jak sie nie podoba to mozna zrezygnowac.a za dzien nieobecnosci zabieraja ci dniowke za dwa dni wramach kary.banda zlodzieji jak wszystkie te agencje.nie polecam.
1
IJD 2015-01-13 15:15:28
Ogólnie jeśli chcesz żeby Cie wykiwali to, polecam.
1
tomeq88 2015-01-13 21:53:29
Nie zgadzam się. W ostatnich 3 latach pracowałem u nich w 3 firmach dorywczo po 4-6 miesięcy w roku. Wszystko jak najbardziej ok, faktycznie w moich 2 umowach zleceniach były zapisy o karze za niepoinformowanie firmy o nieobecności, nawet dwa razy taką karę dostałem, ale przyznaję ze z mojej winy. Jeżeli ktoś uważa że takie kary to złodziejstwo, to chyba musi szukac pracy nie przez agencje. Uważam że to jedna z porzadniejeszych agencji. A pracowałem juz przez 5 :)
5
gosc 2015-04-15 19:49:20
A JA NIE POLECAM.PANI NIEKOMPETENTA.STWKA SMIESZNIE MALA.NIE MA DODATKOW ZA WEEKENDY I NOCKI.KARY KARY I JESZCZE RAZ KARY.NAWET NIE WIADOMO CO I ILE ODCIAGAJA BO NIE DAJA PASKOW.TRZEBA LATAC Z LISTA OBECNOSCI CHOC DOSTAJA OD FIRMY W KTOREJ SIE PRACUJE. WYPLATY IDA OSTATNIM PRZELEWEM WIEC SA DOPIERO POD WIECZOR ALE FAKTYCZNIE TEGO 15 SA. NIE DOSTAJE SIE PASKA TRZEBA SIE PROSIC .O ZASWIADCZENIA ROWNIEZ.CHCESZ SIE CZEGOS DOWIEDZIEC TO CI POWIEDZA BYLE SZYBKO BY SIE CIEBIE POZBYC.GDYBY NIE TO ZE CIEZKO Z ROBOTA TO STRACILI BY PRACOWNIKOW BYNAJMNIEJ MNIE.
1
gość 2015-05-04 10:10:22
nie ma pasków bo pewnie to umowa zlecenie , do której sie paski nie należą!
3
gość 34 2015-05-06 18:08:13
Zleceniodawca ma obowiązek pasek wypłaty przekazać zleceniobiorcy,jeżeli są składki doprowadzane do Zus-u.
jovi 2015-05-10 22:58:30
Glupoty piszesz. Pasek wypłaty nie jest obowiązkiem nawet przy umowach o pracę.
4
rysiek 2015-05-13 12:32:43
jovi ma racje.najgorsze jak ludzie sie burzom a zupelnie racji nie majom:) to tzw hejterzy albo napinacze!
5
thenorthremembers 2015-05-13 17:24:37
Cześć, wiele ofert pracy z tej branży i nie tylko znajdziesz na stronie rekrutacyjna rewolucja.pl Ja właśnie tam znalazłem coś dla siebie. Mają także wiele ofert szkoleń i kursów. Zapraszam :)
ilonka 2016-03-23 13:01:34
byłam dziś w tej agencji i przy tym zleceniu przy pakowaniu od kwietnia rośnie stawka do 9 zł netto plus premia.
ale maja też jeszcze jakieś miejsca na magazynie na umowe o prace i 12zł brutto. nie wiem na co sie zdecydowac w sumie.
2
paw 2016-05-15 09:37:14
może etraz dopiero beda rozkrecali sie zogloszenia akurat zaczyna sie okres wakacyjny i moze beda posuzkiwali kilku osob do firmy, ja bylbym zainteresowany bardzo posada magazyniera gdybyscie wiedzieli cos na ten temat odpiszcie, mam doswiadczenie i uprawnienia na wozek widlowy.
Zostaw swoją opinię o Flexiwork S.C - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flexiwork S.C