brak logo

Wik World Optic Group

Warszawa

Opinie o Wik World Optic Group

1974 2009-08-10 22:47:44
TO JAKAŚ BZDURA PRACUJE W TEJ FIRMIE OD 2 LAT I JESTEM ZADOWOLONY JAK RÓWNIEŻ KLIENCI
1
Wiktor 2009-11-26 11:40:25
Wik World Optic Group to bardzo dobra firma , wspópracuje z nią od ponad 5 lat i jestem zadowolony , takich firm spotyka się bardzo mało , życze każdemu takiego kontrachenta.
oszukany 2010-02-18 18:33:24
Jaka jedna z największych. Chyba tragedii. Weż się ocknij bo nie wiem na jakim świecie żyjesz albo bierz połowe bo te ilosci ci szkodzą.
anonim 2010-05-14 00:17:56
Szanowni Panstwo!

Firma Wik W.O.G. informuje , ze wszelkie oskarzenia kierowane pod naszym adresem sa nieprawdziwe .
Opinie osób anonimowych , umieszczone na portalu gowork.pl , wymagaja glebokiej refleksji .
Wszelkie bezpodstawne oskarzenia naszej firmy , zostana skierowane do organow scigania , oraz na droge postepowania sadowego.
Jakiekolwiek pytania , mozecie Panstwo kierowac pod numer telefonu +48 22 435 76 44 lub listownie na e-mail wik@worldoptic.pl

Z poważaniem

Dyrekcja Wik World Optic Group
również oszukany 2010-05-30 20:00:46
Dziękuję za namiary - ciekawe czy aktualne. Podeślę je do mojej formy windykacyjnej bo zdaje się mamy nierozliczoną fakture i to z 2006 roku.

Uważajcie na nich -(usunięte przez administratora)
pruszkowiak 2010-06-25 00:22:54
Generalnie to chyba Wam wszystkim szkoły brakuje , z polaka PAŁA! , oskarżacie i obrażacie tą firmę , oraz jej właściciela - ANONIMOWO! , a przecierz możecie się bez problemu skontaktować bezpośrednio , jeśli tylko macie rację , ale jeśli NIE! , to Wy jesteście (usunięte przez administratora)
kolejny jeleń 2010-07-09 23:34:20
jak ktos pisze "polak" z małej litery a "PAŁA" widzi z wieeelkiej to dużo nam mówi o "dyrekcji" i jej środowisku.
Co do organów ściagania - powiadomcie,tylko co? zlożycie na siebie doniesienie????
Ja wam z chęcią przed sądem udowodnie że jestem (usunięte przez administratora)y-
przez was...
WIK WORLD (usunięte przez administratora)GROUP
ADAM 2010-08-23 21:16:17
CHYBA SZUKASZ PROBLEMÓW!(usunięte przez administratora)
Aga 2010-08-23 21:20:50
Super optyk , super obsługa , jestem bardzo zadowolona z jakości jaką otrzymałam , mam extra okulary. Polecam!
kolejny jeleń bądź też łoś 2010-11-13 00:09:07
(usunięte przez administratora) Szkoda zdrowia, czasu i pieniędzy, których nie zobaczycie.
jsb 2010-12-25 17:49:37
zgadzam sie. jezeli chcesz tyrac za psi grosz i miec ucieta premie za humor prezesa to zapraszam.
anonim 2011-05-27 13:43:41
Nie polecam.(usunięte przez administratora)\"
Otóż myli się Pan.
Zwracam się do osób które zamierzają pracować w firmie Wik,aby zwracały uwagę czy wszystkie świadczenia regularnie wpływają do zus-u,bo zapomina celowo,tłumacząc się że to wina księgowej.Pieniądze też nie są na czas.
DYREKCJA WIK WORLD-hehe dobre.Trzeba przyznać że poczucie humoru To Pan ma.(usunięte przez administratora)
anonim 2011-06-22 09:40:55
Ze strony firmowej tejże firmy :\"Firma WIK World Optic Group sieć salonów optycznych...\" - sprawdziłem, tych salonów jest aż 2 !
Imponująca sieć :-)
Ika 2011-10-15 18:07:32
wik wolrd optic group to firma krzak!!!ktoś kto zdecyduje sie na prace w tej pożal sie firmie niech bacznie obserwuje własciciela czy odprowadza mu składki do zus'u,(usunięte przez administratora)
Piotr 2012-06-15 00:28:29
Super firma polecam , ogromny potencjał rozwoju , szkolenia i wiele innych plusów Pozdrawiam Piotr
1
Piotr 2012-06-15 00:32:41
1974 - 2009-08-10 22:47:44

TO JAKAŚ BZDURA PRACUJE W TEJ FIRMIE OD 2 LAT I JESTEM ZADOWOLONY JAK RÓWNIEŻ KLIENCI
Super firma polecam , ogromny potencjał rozwoju , szkolenia i wiele innych możliwości Pozdrawiam Piotr
Tomek 2012-06-18 21:00:36
(usunięte przez administratora)Dziwię się że ta firma istnieje. Ale w Polsce jest oczywiście prawie 40 milionów ludzi wiec jest kogo (usunięte przez administratora). Perspektywa jest jedna. Zmień firmę. Dobra rada
masz racje 2012-07-21 13:19:48
pruszkowiak - 2010-06-25 00:22:54

Generalnie to chyba Wam wszystkim szkoły brakuje , z polaka PAŁA! , oskarżacie i obrażacie tą firmę , oraz jej właściciela - ANONIMOWO! , a przecierz możecie się bez problemu skontaktować bezpośrednio , jeśli tylko macie rację , ale jeśli NIE! , to Wy jesteście (usunięte przez administratora)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak ich mało, kupiłam okulary źle wykonali badanie , odstąpiłam od umowy na piśmie do tej pory ani widu ani słychu sprawa trafia do prokuratury (usunięte przez administratora)
1
adam 2012-11-16 15:10:24
salony optyczne World Optic Group , uważam za bardzo profesjonalne , a na dodatek tanie ! , zachęcam do ich odwiedzenia wszystkich moich znajomych i nieznajomych .
Kupiłem tam super okulary i jestem zadowolony SUPER POLECAM !
tadek 2014-02-27 18:03:43
Na innym forum przeczytałem, że wik world optic group to dobry optyk, podobno praca tez jest ok, ale niech lepiej to ktoś jeszcze potwierdzi.
Eryk 2014-03-24 23:30:22
W ogóle to większość komentarzy o wik world optic jest pisana przez klientów, a nie pracowników, to powątpiewam w wysoka mozliwość znalezienia tam zatrudnienia.
Mirek 2014-05-18 17:00:44
@Eryk, nie koniecznie, bo na stronie Wik World Optic Group jest podany kontakt do rekrutacji, mail oraz telefon, także próbować można.
Mirek 2014-05-30 17:04:22
Może dla pewności którys z pracowników wik world optic group napisze, czy przez firmę przewijają sie jakies nowe osoby?
anonim 2014-08-12 11:22:00
odradzam pracę w tej firmie, istna porażka, wypłaty nie na czas aż 1230 strasznie dużo jak na tą branże, na pewno nie chcielibyście się dowiedzieć co tam się dzieję za dużo pisania
1
Piotr 2014-09-07 11:34:02
Ja tam nie narzekam , zarabiam ok. 3000 zł , to Ty chyba tam za te pieniądze sprzątałaś ?
Anonim 2014-09-07 11:37:17
Ja niestety ma mniej , raz lepiej raz gorzej , ale nie narzekam , całkiem OK!
Karol 2014-09-15 17:03:21
Faktycznie firma "krzak", niestety przekonałem się na własnej skórze. Właściciel nie posiada nic, brak możliwości windykacji a długów mnóstwo. Aktualnie kolejka się ustawia. Nie polecam współpracy.
1
danka 2015-01-24 18:53:49
a wiecie ile można zarobić w Wik World Optic Group w ciągu miesiąca? i na jaką umowę zatrudniają? bo widzę że mówicie tu różne rzeczy, mniej lub bardziej ważne ale tego tematu nikt nie poruszył, a dla mnie np. jest bardzo istotny. A no i czy jest jakaś rozmowa kwalifikacyjna przed samym zatrudnieniem?
tekla 2015-03-30 14:04:33
Tyle pytań a tak mało odpowiedzi. Ja mogę powiedzieć, że Wik World Optic Group z Warszawy oczywiście, to sieć salonów optycznych. Więc chcąc się tam zatrudnić pewnie trzeba wiedzieć coś w temacie a przynajmniej trochę się orientować. Mają oni swoje salony w Warszawie, Rzeszowie, Tarnowie, Legnicy i Wrocławiu.
były prac. 2015-05-14 19:01:22
Nie polecam brak wynagrodzeń
ola 2015-06-12 18:02:43
nie na czas wypłaty potwierdzam
były klient 2015-06-30 17:53:40
Zakupiłem grupon do tej sieci optycznej. Po umówieniu terminu badania wzroku okazało sie ze regulamin wewnętrzny mówi o tym ze grupon moze być wykorzystany przy oprawkach powyzej kwoty 500 zł. W ofercie gruponu oczywiscie były rózne inne warunki ale o tym nie było mowy. Równie dobrze jak ktos kupi grupon mona byłoby mu przedtswić, że musi kupić oprawki powyżej 5 tyś zł. Szczerze nie polecam tej sieci salów optycznych za takie podejscie do klienta. Dodatkowo złoże także oficjalną opinie na temat tej firmy w serwisie grupon (Oczywiscie grupon zwrócił mi pieniądze)
Były 2016-08-03 23:41:11
Omijać szerokim łukiem. Firma niewypłacalna.
1
sop 2016-08-04 23:25:59
Pewnie, ze najlepiej samemu próbować @3ed, ale to @Były o jakich średnich zarobkach można teraz mówić? Chętnie bym się załapał, bo doświadczenie u nich zdobyte jest dość cenne i potrzebne, a to się przydaje na rynku pracy. Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
Zostaw swoją opinię o Wik World Optic Group - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wik World Optic Group