brak logo

PNOS Centrum Ogrodnicze

Katowice

Opinie o PNOS Centrum Ogrodnicze

anonim 2010-08-26 22:56:23
firma jest państwowa i jak to w naszym państwie-kierownik zatrudnił swoją żonę ,do tego mają koleżankę która pomaga w projektowaniu ogrodu wokół nowo postawionego domku,reszta pracowników to druga kategoria którą kierownik notorycznie okłamuje,oczywiście szefostwo zawsze pracuje w wekendy gdyż kasa jest podwójna,jest to obraz naszego państwa-więc ogrodniku zastanów się przed podjęciem tu pracy,jeśli jesteś dobry z wchodzenia w [usunięte przez moderatora]kierownikowi i nie masz własnego zdania na różne tematy to zapraszamy
Tajemniczy 2012-02-13 07:48:50
Zgadza się wszystko Nie dość że Zatrudnił swoją żonę kierownik, to jeszcze największy zapieprz mają tu ludzie młodzi. Aha oprócz że pracuje tam kierownika żona to koordynatorka wyznaczona przez kierownika bladego pojęcia nie ma o ogrodnictwie, prócz tego tępi ludzi młodych. Ludzie młodzi są bez szans!!!! Do wszystkich!! jeżeli chcecie tu podjąć prace, to stanowczo i adekwatnie odradzam!! Nie wchodźcie w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] . Bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warta jest tam praca
xxx 2012-02-13 21:11:40
na stronie pnos katowic już nie ma czy to już koniec tego oddziału,ale w sumie z takim kierownictwem i podejściem szefostwa "ukraść z firmy wszystko co się da"to wogóle mnie to nie dziwi
xxxx 2012-02-26 20:56:47
Z tego co wiem to firma została zamknięta...lecz jak się okazało nie na długo gdyż na nowo ma funkcjonować, ciekawe czy również ze starym kierownikiem jego żoną i [usunięte przez moderatora]. panią brygadzistką hehehe ale w tej firmie wzystko jest możliwe
xxxx 2012-02-26 21:08:25
HAHAHAHAHA a jednak funkcjonuje tak jak myślałem a [usunięte przez moderatora] pani brygadzistka nadal tam pracuje http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,786547
1
klientka 2012-02-29 21:29:39
Jak można w tak prostacki i wulgarny sposób wyrażać się o kimkolwiek.
Chyba to są byli pracownicy , bo zauważyłam kilka osób które nie powinny pracować z ludźmi ale na pewno nie dotyczyło to kierownictwa, z którego fachowości i pomocy korzystałam.Jeśli potrzebujesz fachowej wiedzy pomocy i życzliwości, to skontaktuj się tam z p. brygadzistką a będziesz miał piękny ogród. Patrząc na efekty pracy tych ludzi nie wierzę aby ktoś kto uczciwie pracuje i ma wiedzę mógł tam się źle czuć.Chyba że ludzie pokroju piszących wcześniej te wulgaryzmy.
Firmę polecam - dziękuję ja i moi znajomi że jesteście. Gdybym miała wiedzę ogrodniczą a nie ekonomiczną, to chciałabym tam pracować.
xxx 2012-03-03 13:14:57
brygadzistko już nie chwal tej firmy przecież wiadomo że pani pisze te pozytywne opinie -porażka
banan 2014-05-19 21:28:41
Ta firma niech zbankrutuje. Jeszcze władze ma ten co miał. (usunięte przez administratora)
Admin 2014-06-03 21:58:32
Porażka
marysia z wąsikiem 2015-01-28 12:19:12
znam tą firmę dość dobrze natomiast muszę przyznać że jako osoba szukająca u nich pracy nie znam się bardzo na ogrodnictwie w praktyce. nawet kaktusy w domu mi padają od razu. czy w takim razie jednak mam szansę na jakiekolwiek zatrudnienie w PNOS Centrum Ogrodnicze? może jakieś stanowisko biurowe albo kierownicze, coś chyba musi być dla mnie, prawda?
hyc 2015-03-30 14:49:32
Polskie Nasiennictwo Ogrodnictwo Szkółkarstwo ma swoje centra ogrodnicze PNOS w Warszawie, Lublinie i Ożarowie Mazowieckim jakby kogoś interesowało to też kontynuują sprzedaż detaliczną pod marką PNOS. Nasiona od nich są podobno dobrze selekcjonowane a nasiona traw odporne na warunki atmosferyczne.
mega 2016-05-07 18:51:23
czy w ich centrum pracuje się w weekendy także normalnie?
Zostaw swoją opinię o PNOS Centrum Ogrodnicze - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PNOS Centrum Ogrodnicze