brak logo

Biuro Podróży Harctur

Łódź

Opinie o Biuro Podróży Harctur

luizjana 2014-04-28 10:27
organizacyjnie - porażka
10
MARTYNA 2015-06-05 13:40
NAJGORSZE BIURO EVER !!!
8
manager 2016-03-12 11:55
Szanowni Państwo, niestety jakość usług oferowanych przez to biuro pozostawia bardzo wiele do życzenia. Przed wyjazdem owszem pracownicy byli mili, natomiast na miejscu zdecydowanie warunki, takie jak zakwaterowanie i wyżywienie odbiegały rażąco od podanej oferty (na przykład pokoje pięcioosobowe zamiast trzyosobowych nad morzem). Najgorsza była opieka. Nie jestem przewrażliwionym ojcem, który dzwoni nieustannie, bo wiem, że opiekunowie mają jeszcze inne dzieci na głowie, jednak totalny brak zainteresowania świadczy o tym, że chyba powinni lepiej dobierać pracowników.
7
pracował 2016-05-29 23:21
Nie polecam biura Harctur WARSZAWA, ŁÓDŹ oraz KRAKÓW. Z doświadczenia mogę powiedzieć, że dobierają kadrę z łapanki - nieodpowiedzialną (alkohol, brak opieki nad dziećmi) Pani kierownik biura w Warszawie (IŁ) wszystko zrobi aby postawić jako priorytet zarobienie kasy nad bezpieczeństwem dzieci. Zniszczy każdego kto spróbuje powiedzieć źle o biurze. Ludzie jadący jako kadra jadą po to aby pojechać na wakacje i sobie popić. Miałam złe doświadczenia - ale nie tylko ja jako wychowawca. Płacą mało ( oprócz Warszawy)
6
Xxx 2016-07-19 23:24
Uważam podobnie, wspomniana pani kierownik z Warszawy, nie przyjmuje krytyki, a obozy pozostawiają wiele do życzenia. Kadra totalnie nieodpowiedzialna
4
Xxx 2016-07-19 23:25
Uważam podobnie, wspomniana pani kierownik z Warszawy, nie przyjmuje krytyki, a obozy pozostawiają wiele do życzenia. Kadra totalnie nieodpowiedzialna
2
gość 2016-07-20 21:55
Atmosfera rzeczywiście dopisuje teraz, bo wiedzą jak o to zadbać.
1
JuLu 2017-04-18 20:02
Atmosfera pracy jest okropna, pracownicy biura zwyczajnie chamscy, totalny brak kultury. Jedne z najniższych płac dla wychowawców, co przejawia się tym, że jedziesz z osobami które mają wyjechane na wszystko . Byłam jedyną osobą, która opiekowała się dziećmi, starała się swoją pracę robić z sercem. Kierownictwo to głównie emerytowane nauczycielki, którym najlepiej wychodzi leżenie plackiem na plaży. Organizacje, które oszczędzają na wszystkim, zwłaszcza na bezpieczeństwie dzieci, powinny być niezwłocznie zamknięte. Ale mamy demokrację, każdy może prowadzić biuro...
5
berni 2017-05-10 13:57
Harctur Łódź - moje dziecko 9 letnie w ubiegłym roku było w Mrzeżynie i było zadowolone. obsługa biura odpowiadała na wszystkie moje pytania, otrzymywałam dokumenty w czasie (załatwiałam opłaty i zapis na kolonie drogą mailową). W tym roku jedzie w góry. Pożyjemy, zobaczymy.
1
Agnieszka 2017-06-09 10:31
Dziękujemy za Wasze opinie. A jak oceniacie Biuro Podróży Harctur jako pracodawcę? Za co przede wszystkim cenicie sobie pracę w tym miejscu? Jakie dostrzegacie plusy, a co według Was powinno ulec zmianie? Każdy merytoryczny oraz rzetelny komentarz może być cenny dla przyszłych kandydatów.
1
MATKA 2017-07-18 21:44
Córka kilka razy była już na koloniach. W tym roku powiedziała, że to były najgorsze kolonie w jej życiu! Kadra nieodpowiedzialna! Nie szanują ani rodziców ani dzieci. Dziecko usłyszało od wychowawcy słowa: " ... jak cię widzę to żygać mi się chce!" Nigdy więcej nie pojedzie z tego biura podróży. !!!!
2
Grzegorz 2017-07-22 22:57
wedługo mojej opini i odczuć totalna masakra, to co sie tam za przeproszeniem odpierdala przerasta najśmielsze oczekiwania. Brak osoby odpowiedzialnej za co kolwiek, totalna spychologia, opiekunowie i dzieci pozostawiane na pastwę losu, nic nie dograne. Ktoś powinien z organizatorów trafić do sądu za brak wyobraźni co sie moze stać. Pozostawienie nadliczbowej ilości dzieci pod opieką opiekunów bez tłumacza, transportu, jakiegokolwiek kontaktu z kim kolwiek, bez jedzenia na parkingu, bez jakiegokolwiek przepływu informacji na cały [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dzień ?? czy to jest normalne ? Ta firma powinna nazywać się "HARD TUR" Jeśli ktoś to czyta kto zastanawia sie czy wysłać dziecko na wakacje z tego biura podróży, stanowczo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] odradzam, wszytsko robione jak najmniejszymi kosztami, odniosłem wrażenie, że ludzie podejmujący istotne decyzje nie mówię tu o opiekunach bo to są osoby losowe i nie mają nic do gadania, mowie o ludziech którzy organizują transport, hotel a w szególności dbają o bezpieczeństwo koloni są ludźmi z przypadku nastawionych na zaraobek i nie mających za grosz poczucia odpowiedzialności za to co sie tam odpierdala. Jeszcze raz Stanowczo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Odradzam porównał bym to do amber gold. Pozdrawiam apeluje by szukać profesjonalistów bo to jest jakaś masakra.
3
Klaudia 2017-07-25 13:34
Wczoraj wróciłam z kolonii z biura Harctur. W skrócie kolonie okazały się totalną porażką. Dlaczego? Wychowawcy byli wzięci totalnie z łapanki, nie mieli żadnych kwalifikacji ani podejścia do dzieci, byli zapatrzeni we własny czubek nosa- idealnym tego przykładem jest fakt, że nie liczyli oni dzieci, przez to dwie dziesięcioletnie dziewczynki zostały same nad Zatoką. Odniosłam wrażenie, że jedynym celem ich wyjazdu było codzienne spożywanie alkoholu. Ponadto palili oni papierosy z niektórymi uczestnikami obozu. Wyjątkowo podczas mojego pobytu była fantastyczna pogoda, niestety skacowani opiekunowie nie mieli ochoty chodzić na plażę, więc większość czasu od rana byliśmy zmuszeni spędzać na ośrodku w pokojach, a dla urozmaicenia chodziliśmy na wycieczki do Lidla albo Biedronki (niekiedy zdarzało się to 2 razy w ciągu dnia!). Ostatniego dnia wychowawcy zaprezentowali największy poziom swoich "kompetencji". Mimo naprawdę dobrej pogody wybraliśmy się na spacer nad morze, aby się z nim pożegnać. Pożegnanie to wyglądało następująco: 15 minut byliśmy na plaży, potem poszliśmy do Lidla w którym spędziliśmy około 40 minut, a potem jeszcze przystanek w Biedronce około 20 minut. Wróciliśmy w porze obiadowej i po tym czasie spędziliśmy cały dzień znowu na ośrodku, ale tym razem na dworze z walizkami. Dosłownie! Nie poszliśmy zjeść nawet ostatniego gofra. Od 14 do 21 siedzieliśmy na ośrodku kompletnie znudzeni, ponieważ nikt nie zapewnił nam żadnych zabaw ani wyjścia gdziekolwiek mimo wielu próśb. Odchodząc od tematu wychowawców przejdę do kontarastów jakie panowały na miejscu i jakie były przedstawione w ofercie. Jedynym z wielu przykładów jest wycieczka do Cetniewa, gdzie mieliśmy zwiedzieć Ośrodek Przygotowań Olimpijskich polskich sportowców i zobaczyć Aleję Gwiazd (ośrodek przeszliśmy, ponieważ mieli do niego wstęp tylko i wyłacznie goście. Natomiast gdyby nie moja koleżanka, która była już parę razy we Władysławowie to w życiu bym jej nie zobaczyła). Kolejnym przykładem jest to, że ani razu nie byliśmy na zachodzie słońca. Mogłabym podać jeszcze wiele innych sytuacji, ale myślę, że rozpisałam się wystarczająco. Chciałabym wszystkim ODRADZIĆ KORZYSTANIA Z USŁUG TEGO BIURA!
3
Zostaw swoją opinię o Biuro Podróży Harctur - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro Podróży Harctur