Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DHL

Pracowałeś w firmie DHL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
trup - 2015-03-07 16:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja z natalii c hahhha hhhaahhaha hahhahaha
zdjecie uzytkownika
luzik - 2015-03-10 16:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Idę na rozmowę do Staniątek -Niepołomice koło Krakowa na koordynator terminala.
proszę o informację czy praca na zmiany? jezeli tak to jakie godziny. 2 czy 3 zmiany? jakich zarobków tam sie można spodziewać? pracując po 8 h dziennie, to w przedziale 2,5- 3 tys na ręke do wyciągnięcia ?
proszę o info
zdjecie uzytkownika
ko - 2015-03-12 10:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ha ha nareszcie sie poznaliscie na niej.r
zdjecie uzytkownika
- - 2015-03-12 15:17:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobrze ze jej nie ma na tej zm
zdjecie uzytkownika
koko - 2015-03-12 20:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Wredne Dziewuszysko ta Natalia, falszywa bzdziagwa i wyrachowana małpa
zdjecie uzytkownika
.m - 2015-03-15 22:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [- - 2015-03-12 15:17:42]:
A zmiana odpoczywa teraz,dobrze ze ja przeniesli.
zdjecie uzytkownika
koko - 2015-03-15 23:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [.m - 2015-03-15 22:46:11]:
tak na zmianę , na której jej nikt nie trawi, to się zgadza
zdjecie uzytkownika
y - 2015-03-16 18:46:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koledzy głosujemy na Dudę. Niech odejdzie ten mięczak Komorowski.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-03-16 19:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grabarz - 2015-03-04 11:22:24]:
mówicie o natalii c czy natalii Z bo sie pogubiłem
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-17 13:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ahh a czemu ja przeniesli? dalej chwali sie czego ona niema a ludzi uważa za byle co, ja ja bardzo nie trawiłem
zdjecie uzytkownika
marr - 2015-03-17 14:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dziewczyny mówiły ze nataliia Z chwaliła sie kasa ile ona nie zarobi ja akurat w to nie wierze ze jej tyle nawala ale odkąd tu pracuje Nataliia Z chwaliła sie wszystkim co ona nie ma i tylko co róż innym samochodem przyjeżdżała chyba chciała udowodnić nam ze nas na takie samochody nie stać
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-03-17 20:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pani (usunięte przez administratora) kiedy skończy pani te wpisy?
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-03-17 20:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to pani Katarzyna? widocznie to potrafi,opisywać kogoś na forum,bo w pracy na niczym się nie zna.
zdjecie uzytkownika
jaro - 2015-03-19 12:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czemu służy ten wątek w tym przypadku ale byłoby miło gdyby ktoś zamiast wyciągania jakiś wewnętrznych spraw firmy powiedział jak naprawdę wygląda praca- jestem absolwentem logistyki a dhl jest znaną firmą stąd prócz zalogowania się w systemie i czekania na kontakt firmy- byłbym wdzięczny żeby ktoś napisał coś więcej o pracy
zdjecie uzytkownika
Adrian - 2015-03-19 14:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KURIERCITY
ul.Sikorskiego 28
65-454 Zielona Góra
tel. 539-399-396
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-25 20:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DHL jest super
zdjecie uzytkownika
dodo - 2015-03-25 20:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
super mają przerwy
zdjecie uzytkownika
potdsa - 2015-03-25 22:28:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja lubie sex analny. Dziewczyny uprawiajcie sex analny jest cudowny, lykajcie nasienie.
zdjecie uzytkownika
1111 - 2015-03-26 20:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsze sa wyjscia z tzw czerwona kartką..człowiek musi sie odrywac od pracy kilkakrotnie zeby wyjsc i zaklepac kolejke na danym dziale bo okazuje sie ze wczesniej wychodzi 3 lub wiecej osob...brawo za pomysl!
zdjecie uzytkownika
realistka - 2015-03-27 04:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tymi kartkami obnizyli tylko produktywnosc . Brawo za pomysl roku hehe pewnie w jakiejs ksiazce tak radzili bo praktyka okazala sie klapą . ludzi tylko klucicie bo jeden drugiemu malo kartki nie wyrwie zeby isc pierwszy taka cena nalogu . kto nie pali skad moze wiedziec jak to jest, wielki minus widac ze ludzie chodza zdenerwowani i zamiast myslec o pracy mysla kiedy uda im sie zapalic . papierosy na kartki... ktos tu zablysnal inteligencja na miano kolorytu :)
zdjecie uzytkownika
@.... - 2015-03-27 12:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I wracamy do 3zmian ,co sadzicie o tym?
zdjecie uzytkownika
aca - 2015-03-28 18:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zostawili nie tych liderow co trzeba
zdjecie uzytkownika
zvf - 2015-03-29 10:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie martw sie Natala C. gdybym miala takiego zeza w oczach jak owa autorka chamskich wpisow o tb to tez bym byla zazdrosna o kazda dziewczyne ktora sie spojrzy na mojego faceta. ale przeciez to nie twoja wina ze zostala ukarana takim wygladem i jeszcze gorszym poziomem inteligencji... wybacz jej
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-03-30
Żródło: Gowork.pl
Mysłowice
(śląskie)
W DHL najważniejsi są dla nas nasi pracownicy. Dlatego naszym celem jest przyciąganie i utrzymywanie najbardziej utalentowanych pracowników na całym świecie. Zapewniamy wyzwania i możliwości w zakresie rozwoju osobistego oraz zawodowego. Doceniamy wkład naszych pracowników i razem z nimi dzielimy dumę z budowania Logistycznej firmy świata. DHL Supply Chain to jedna z jednostek biznesowych DHL, w ramach której zapewniamy naszy
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2015-03-29 17:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zvf - 2015-03-29 10:30:22]:
Wygląd akurat nie ma żadnego znaczenia, tylko to co się sobą reprezentuje, a Natalia C reprezentuje akurat sobą to co najgorsze, czyli jedno wielkie dziadostwo, draństwo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
rere - 2015-03-31 13:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Specjalista ds. Dystrybucji - taka rekrutacja się pojawiła na Warszawe, warto aplikowac? jak z zarobkami i atmosfera? ktoś coś?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DHL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DHL?
Zadaj pytanie