Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DHL

Pracowałeś w firmie DHL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
yyyy - 2014-07-09 00:21:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lornetka - 2014-07-07 06:11:27]:
na wysyłkach ? nie ma z kim pogadać , najgorszy dział na magazynie , same świry tam pracują , żadnych normalnych ludzi, i to na każdej zmianie , banda idiotow
zdjecie uzytkownika
Lornetka - 2014-07-10 18:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [yyyy - 2014-07-09 00:21:04]:
A może są chociaż jakieś fajne babki?
zdjecie uzytkownika
agat - 2014-07-10 23:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lornetka - 2014-07-10 18:03:40]:
No pewnie, że są... DO wyboru, do koloru.
zdjecie uzytkownika
Kosta - 2014-07-11 09:30:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Babki to wy zostawcie bo potem jakieś krzywe akcje zawsze z tego wynikają, a po co psuć atmosferę???
zdjecie uzytkownika
Lornetka - 2014-07-11 22:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agat - 2014-07-10 23:57:16]:
a może coś konkretniej
zdjecie uzytkownika
Alef - 2014-07-12 01:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego, popracuj a potem baw się w związki. Chyba dla Ciebie argumentem do podjęcia pracy jest ilość czy też jakość płci pięknej ...
zdjecie uzytkownika
enrike - 2014-07-16 00:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Lider PTL-PTS Wysyłek na zmianie 4 totalna porażka. Cham do potęgi!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Amigo - 2014-07-16 08:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla niektórych praca w DHLu to spełnienie wszelkich marzeń. W końcu marka światowa, możliwość rozwoju myślę, że jest całkiem realna. Patrzę na serwisy pracy i ciągle widać nowe oferty w nowe miejsca. Nie wiem czy to kwestia tego, że warunki dla pracowników nie zawsze wszystkim odpowiadają, czy ludzie po prostu awansują gdzieś do innych firm. Uznaję jednak DHL za lidera w logistyce lądowej, powietrznej... Oczywiście świadczenie usług na takim poziomie zaawansowania musi mieć swoją cenę, chociaż i tak będzie to cena konkurencyjna.
zdjecie uzytkownika
zzzzzzzzzzzzzzz - 2014-07-17 11:26:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [enrike - 2014-07-16 00:10:41]:
(usunięte przez administratora), ale są tacy z którzy lubią z nim pracować ,i dobrze im się z nim pracuje, dla nich na pewno nie jest chamem, ale komuś żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] już ściska że sam nie wlazł na to stanowisko . Ludzie to jednak podłe istoty ,czego Wam szkoda idioci ?
zdjecie uzytkownika
... - 2014-07-19 23:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie chyba nie zdają sobie sprawy z tego jaka odpowiedzialność spoczywa na Liderach przecież jak my coś spierniczymy to oni dostają niezły opiernicz od kierownika no ale są tacy z którymi się nie chce pracować bo tyłek z krzesła podnoszą tylko na fajke i wiecznie coś nie pasuje nawet jak jest norma zrobiona.
zdjecie uzytkownika
wet - 2014-07-21 00:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o kim mowa?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-07-22 01:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja tam pracuje kilka dni i przyznam, ze praca dosyc meczaca i bardzo dluzy sie czas, no ale nie ma tragedii, jak sie nie opierdzielasz to nikt do Ciebie sie nie dopierdziela.
zdjecie uzytkownika
Amigo - 2014-07-22 08:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@... Po to właśnie są liderzy, żeby załatwiać takie sprawy. A to, że jakiś pracownik prędzej czy później coś schrzani jest nieuniknione. Dobrze, że wybrali odpowiednie osoby na te stanowiska, które potrafią sobie z całym tym stresem poradzić, bo w DHLu co by nie mówić atmosfera jest napięta, presja wyniku.
zdjecie uzytkownika
bu - 2014-07-22 23:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to jakas nowosc ze ktos pisze ze odpowiednie osoby na te stanowiska
zdjecie uzytkownika
Amigo - 2014-07-23 02:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bu bo zawsze najłatwiej to krytykować. Ja staram się doceniać cały wkład i poświęcenie. Wiem, że w firmach kurierskich jest to mocno niewdzięczne stanowisko, bo części osób nie spodoba się to, innym tamto i tak w koło Macieju. Nie wiem, może Ty lepiej byś sobie poradził z tymi wszystkimi obowiązkami - w takim wypadku można w razie rekrutacji wskoczyć na ich miejsce.
zdjecie uzytkownika
fanatycyDHL - 2014-07-23 15:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
akcja BTS, 1,8 mln sztuk... no i gdzie te 100% ?
zdjecie uzytkownika
zxzxzxzxz - 2014-07-23 23:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Amigo - 2014-07-16 08:56:48]:
totalna porażka to jest Liderka zmiany A , kobieta chyba menopauze przechodzi, albo cierpi na brak faceta, bo odpirdziela babie totalnie , z nią to sie nie da pracować , z innymi idzie wytrzymać,
zdjecie uzytkownika
Lornetka - 2014-07-24 07:15:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i jest coś o kobietkach
zdjecie uzytkownika
aleks - 2014-07-25 13:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos wie jak wyglada praca w dhl
zdjecie uzytkownika
QWERTY - 2014-07-25 14:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Totalną porażką jest lider zmiany A w mezalinie zamiast zająć się produktywnością to siedzi przy komputerze na Allegro godzinami i ogląda aparaty fotograficzne to się nie mieści w głowie i jak tu wyrobić norme jak lider zajmuje się rzeczami którymi mi się wydaje w pracy zajmować się nie powinien
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-27
Żródło: Gowork.pl
Tychy
(śląskie)
Poszukuję kierocwcy emeryta z prawem jazdy kat,,B,,do firmy DHL więcej informacji pod numerem telefony 600-291-665 proszę nie kontaktować sie przez @ NIE ODPISUJĘ.
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
smerfetka12 - 2014-07-25 14:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z twoja opinią pracuje tam od początku jak tylko powstał dhl zmieniłam tyle liderów w mezie ale to co dzieje się tam teraz nigdy tak nie było
zdjecie uzytkownika
GUCIO - 2014-07-25 15:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAK TO JEST MOZLIWE ZEBY POZWOLIC PRACOWNIKOWI AGENCJI SIEDZIEC PRZY BIURKU LIDERA I SPRAWDZAC NORMY PRACOWNIKOW DHL I AGENCJI... NO W GLOWIE SIE NIE MIESCI...
zdjecie uzytkownika
Lornetka - 2014-07-25 18:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z kluczowymi?
zdjecie uzytkownika
UJM - 2014-07-26 21:49:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GUCIO - 2014-07-25 15:20:20]:
No i czego chłopakowi dokuczacie. Każdy chłop na umizgi młodych dziewuszek łasy...
zdjecie uzytkownika
Thorgal - 2014-07-27 20:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szkoda że macie tak niskie zarobki bo może bym się u was przyjął do pracy. Niestety poniżej 2500zł nie angażuję się.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DHL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x