Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DHL

Pracowałeś w firmie DHL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tttt - 2014-10-16 12:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znając Łukasza zrobi czystki z najgorszymi pracownikami,jeśli jesteś uczciwa to czego masz się obawiać? pracowałam z Łukaszem jest spoko ale jeśli masz coś na sumieniu kierownik to wykryje.
zdjecie uzytkownika
zzzz - 2014-10-16 12:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę teraz zrobiłaś się taka uczciwa ,a jak jechali Liderowi gdzie była twoja uczciwość?
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-10-16 12:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teź byłam na zebraniu było jasne powiedziane najsłabsze z agenci osoby bedą zwalniane a dhl przenoszony na inne działy wieć nie przekrecaj tylko słuchaj co lider mówi
zdjecie uzytkownika
ppp - 2014-10-16 12:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zrobi czystki za osoby nieproduktywne tylko jedni pracują uczciwie i nie mogą zrobić normy a innych liderzy oszczędzają ze względu na wiek bo jednego to boli albo tamto ty jesteś młoda i ciebie nic nie może boleć i musisz robić i to jest nasz magazyn
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-17 19:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest ktos z EURO KADY ?? jak pracuje sie przez tą agencje ???
zdjecie uzytkownika
hi hi - 2014-10-18 20:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-10-17 19:12:27]:
Pod stołem
zdjecie uzytkownika
ghgggggg - 2014-10-18 21:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Normalnie tak jak przez kazda jedna agencje.
zdjecie uzytkownika
ft gdy gdy h - 2014-10-18 21:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hi hi - 2014-10-18 20:34:52]:
Mówisz o sobie
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-19 12:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktorego lidera polecacie przez agencje euro kadry???
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-19 14:55:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-10-19 12:08:34]:
Żadnego. Inną agencję.
zdjecie uzytkownika
kg hjhh - 2014-10-19 19:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co masz do Euro Kadry?
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2014-10-20 15:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kg hjhh - 2014-10-19 19:57:32]:
Nic!!! Tylko agencja Fsst Serwis(sory jak zle napisałam nazwe)po przepracowanych 18 dni pracy dodaje kwotę równą dwóch dniówek,a nie ma tego ani w axel ,ani w euro kadrze. Także proponuję fast serwis i nie ma tu nad czym myśleć.
zdjecie uzytkownika
BoTak - 2014-10-20 18:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przynajmniej w Euro kadrze mamy umowę na minimum 3 miesiące a nie jak w Fast Serwisie co miesiąc to nowa umowa.
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2014-10-20 20:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BoTak - 2014-10-20 18:50:12]:
I jedną i drugą można sobie ...wytrzeć. A tak a propo to nie wszyscy mają na trzy m-ce. Bardzo różnie to bywa.
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-10-20 22:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyyy - 2014-10-20 15:35:54]:
Chyba ty masz ten dodatek bo pracuje juz ponad rok przez FS i żadnego dodatku nie mam gdzie mam zawsze 20 dni minimum przepracowane.
zdjecie uzytkownika
zibo - 2014-10-20 22:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-10-19 12:08:34]:
Omijaj lidera 4 zmiany Sylwie po zostale liderki da spoko w Euro Kadrze
zdjecie uzytkownika
111 - 2014-10-21 07:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sylwia jest najgorszą liderką jaka może być.Jest poje..na!!!
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-10-21 11:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gmc - 2014-10-14 19:29:11]:
zgadzam sie z tych osób co teraz przychodza to tylko juz 2 na 10 powinny pozostawiac przychodzi durzo osób które maja problemy ze wzrokem i niestety ale sobie nie dadza rady bo nie widzą co skaner od nich chce
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-21 11:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok dzieki za info, a czemu nie polecacie Sylwi ??
zdjecie uzytkownika
kicia - 2014-10-21 17:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-10-21 11:34:08]:
ja osobiście nic do niej nie mam.prote bo nie jestem na jej zmianie :-)
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-10-21 20:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-10-21 11:34:08]:
Ma charakterek :)
zdjecie uzytkownika
kicia - 2014-10-22 16:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyy - 2014-10-21 20:57:40]:
dlatego jest liderką.
zdjecie uzytkownika
zuzia - 2014-10-22 18:14:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kicia - 2014-10-22 16:33:51]:
Nie kazda liderka musi miec charakterek moja liderka jest super chce wolne mam wolne i reszta osob na mojej zmianie tez się nie musi prosić o wolne jest potrzeba to dostajemy bez problemu oby więcej takich liderów. Mowie oczywiście o agencji EK.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-15
Żródło: Gowork.pl
Dąbrowa Górnicza
(śląskie)
DHL Supply Chain to jedna z jednostek biznesowych DHL, w ramach której zapewniamy naszym klientom odpowiednio dostosowane logistyczne i przemysłowe rozwiązania z zakresu zarządzania łańcuchem dostaw, magazynowania, dystrybucji oraz usług tworzących wartość dodaną – pomagając im osiągać coraz lepsze wyniki każdego dnia. Ze względu na swój dynamiczny rozwój poszukujemy do Centrum Dystrybucyjnego wDąbrowie Górniczej
zdjecie uzytkownika
taaa - 2014-10-22 20:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może i dobre jest to ze w EK jest umowa na 3 miesiące ale za to kasę placa Wam w caly swiat dwudziestego . Lipa na maxa .
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-10-22 20:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [taaa - 2014-10-22 20:04:01]:
Jakiego dwudziestego? 10 a gora 13 pieniadze są na kontach. Złego informatora masz. A nie zaponinaj ze na umowach kazda agencja ma własnie do dwudziestego.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DHL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x