Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DHL

Pracowałeś w firmie DHL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aca - 2015-03-28 18:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zostawili nie tych liderow co trzeba
zdjecie uzytkownika
zvf - 2015-03-29 10:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie martw sie Natala C. gdybym miala takiego zeza w oczach jak owa autorka chamskich wpisow o tb to tez bym byla zazdrosna o kazda dziewczyne ktora sie spojrzy na mojego faceta. ale przeciez to nie twoja wina ze zostala ukarana takim wygladem i jeszcze gorszym poziomem inteligencji... wybacz jej
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2015-03-29 17:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zvf - 2015-03-29 10:30:22]:
Wygląd akurat nie ma żadnego znaczenia, tylko to co się sobą reprezentuje, a Natalia C reprezentuje akurat sobą to co najgorsze, czyli jedno wielkie dziadostwo, draństwo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
rere - 2015-03-31 13:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Specjalista ds. Dystrybucji - taka rekrutacja się pojawiła na Warszawe, warto aplikowac? jak z zarobkami i atmosfera? ktoś coś?
zdjecie uzytkownika
mirka - 2015-03-31 19:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znowu cywinska hha tak ona nic soba nie prezentuje haha.niech pokaze tego swojego chlopaka na fb jak go ma a nie ciagle wypisuje dodaje glupoty a cudzych podrywa.pewnie tak go ma hahaha
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-02 07:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mirka - 2015-03-31 19:42:51]:
Co ona może pokazać? Hi hi, nic, i nikogo, chociaż pewnie chętnie by cudzemu facetowi pokazała, bo do tego to ma dar i to jaki .
zdjecie uzytkownika
pawel - 2015-04-03 17:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odczepcie sie od mojej dziewczyny, przynamniej lubi sie kochac nie to co wy zamrazarki
zdjecie uzytkownika
mira - 2015-04-04 01:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [pawel - 2015-04-03 17:11:03]:
Kochać się można lubić, ale ze swoim facetem a nie z cudzymi, jak tobie gościu to pasi , to gratulacje takiej dziewczyny
zdjecie uzytkownika
zorro - 2015-04-04 18:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)to tylko setke dać, widać ze lubi sobiw wypic.Na palarni rece jej sie trzesa jakby byla na glodzie promilowym
zdjecie uzytkownika
miki - 2015-04-04 18:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
haha dobre,chyba nie wierzycie ze to niby to 'odczepcie sie od mojej dziewczyny" itd pisze chlopak cywinskiej.napewno by tu nie napisal pewnie nawet nie wie co wyprawia hahah
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2015-04-08 13:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podmywajcie się kobiety bo nadchodzi król minety. Która będzie z was najczystsza ta poczuje język mistrza.
zdjecie uzytkownika
speed - 2015-04-09 12:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie jest lepiej DHL sochaczew czy stokrotka Teresin?
;P
zdjecie uzytkownika
jbzd - 2015-04-09 12:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [speed - 2015-04-09 12:27:15]:
W urzędzie pracy w sochaczewie ewentualnie pod nocnym
zdjecie uzytkownika
pawel - 2015-04-09 18:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem co wyprawia moja dziewczyna i wcale mi to nie przeszkadza, bo robie to samo. Nie wierzymy w miłość wiec korzystamy z przyjemności. W trujące tez jest fajnie, trzeba być nowoczesny.
zdjecie uzytkownika
pita haja - 2015-04-09 19:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten dhl to bicek
zdjecie uzytkownika
mirka - 2015-04-10 23:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pita haja - 2015-04-09 19:58:58]:
Puknij się faciu w ten pusty lep , jeśli masz takie zjbane poglądy na życie, a tak naprawdę to ta niby "gwiazdeczka " pewnie sama se pisze bo to jej płytki styl bycia i wypowiedzi się ujawnił
zdjecie uzytkownika
kij - 2015-04-17 12:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mirka - 2015-04-10 23:52:10]:
Najwyraźniej nie miałaś prawdziwego faceta między nogami. Spróbuj w każdy otwór a przekonasz się,
zdjecie uzytkownika
HANA - 2015-04-17 16:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE TO CO WYPISUJECIE NA FORUM JEST TAK PŁYTKIE....SIEGACIE DNA. NIE JESTEM ZA ANI PRZECIW TE WASZE WPISY NA FORUM ŚWIADCZA O WAS A NIE O NATALI C.OPANUJCIE SIĘ...WIOCHA I TO ZABITA DECHAMI. UWIERZCIE TEGO SIE NIE CHCE CZYTAC. NIE JESTEM NASTOLATKĄ ,ALE ZNAM ŻYCIE. POMIMO ŻE PRACUJĘ W DHL SPORY KAWAŁEK CZASU NIE INTERESUJE MNIE KTORA TO JEST OSOBA. PLUJECIE JADEM DZIEWCZYNKI.ODROBINA OGŁADY I KULTURY,SPÓJRZCIE NA SIEBIE ,PEWNIE NIE JESTESCIE TAKIE ŚWIĘTE JAK PISZECIE. DAJCIE SPOKÓJ JEJ SPRAWA JEJ ŻYCIE ECH...
zdjecie uzytkownika
FSAA - 2015-04-17 18:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam bardzo ważne pytanie.Czy można samemu przenieść się na SPL? Czasami jestem tam wysyłana i pracuje mi się dużo lepiej niż na centralnym.Bardzo mi zależy.Do kogo mam z tym iść?
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-04-17 19:08:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [FSAA - 2015-04-17 18:33:22]:
Porozmawiaj z liderką na ten temat
zdjecie uzytkownika
fanatycyDHL - 2015-04-18 07:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [FSAA - 2015-04-17 18:33:22]:
przyjdz popracowac do Mariana to zmienisz zdanie o centralnym :)
zdjecie uzytkownika
Sawikz - 2015-04-18 16:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale jak to w końcu jest. O jakim mieście mówicie ? o Warszawie ? Przecież to nie jest możliwe, żeby w każdym mieście był tak źle jak mówicie. No i chyba nie na każym stanowisku ?
zdjecie uzytkownika
geniek - 2015-04-19 13:50:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sawikz - 2015-04-18 16:24:10]:
Chodzi o dhl w sochaczewie. A na centralnym są cienkie zarobki dla agencji. Chociaż teraz to na każdym dziale popsuło się z pensja mi a chwała się ze tak dobrze nam idzie,
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-04-14
Żródło: Gowork.pl
Dąbrowa Górnicza
(śląskie)
DHL Supply Chain to jedna z jednostek biznesowych DHL, w ramach której zapewniamy naszym klientom odpowiednio dostosowane logistyczne i przemysłowe rozwiązania z zakresu zarządzania łańcuchem dostaw, magazynowania, dystrybucji oraz usług tworzących wartość dodaną – pomagając im osiągać coraz lepsze wyniki każdego dnia. Ze względu na swój dynamiczny rozwój poszukujemy do Centrum Dystrybucyjnego w Dąbrowie Górnicze
zdjecie uzytkownika
riki - 2015-04-25 21:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem co sie dzieje z ta firma ale ktos jest tu chyba troche slepy... Zwalniacie osoby ktore sa jedynymi wyzywicielami rodziny sa tez osoby ktore siedza w domu i maja zaledwie po 5 do 10 dni a trzymacie takie stare pud... na wasie pania zofie O.. I malo tego ona jezdzi caly miesiac choc ma 4 dochody w miesiacu... niech gora i koordynator zwroci na to uwage bo cos tu chyba jest nie tak...
zdjecie uzytkownika
xlife - 2015-04-26 00:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkie wielkie pozdrowienia od Ukraińców! mezanina forever!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DHL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DHL?
Zadaj pytanie