Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DHL

Pracowałeś w firmie DHL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zzzzzzzzzzzzzzz - 2014-07-17 11:26:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [enrike - 2014-07-16 00:10:41]:
(usunięte przez administratora), ale są tacy z którzy lubią z nim pracować ,i dobrze im się z nim pracuje, dla nich na pewno nie jest chamem, ale komuś żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] już ściska że sam nie wlazł na to stanowisko . Ludzie to jednak podłe istoty ,czego Wam szkoda idioci ?
zdjecie uzytkownika
... - 2014-07-19 23:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie chyba nie zdają sobie sprawy z tego jaka odpowiedzialność spoczywa na Liderach przecież jak my coś spierniczymy to oni dostają niezły opiernicz od kierownika no ale są tacy z którymi się nie chce pracować bo tyłek z krzesła podnoszą tylko na fajke i wiecznie coś nie pasuje nawet jak jest norma zrobiona.
zdjecie uzytkownika
wet - 2014-07-21 00:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o kim mowa?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-07-22 01:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja tam pracuje kilka dni i przyznam, ze praca dosyc meczaca i bardzo dluzy sie czas, no ale nie ma tragedii, jak sie nie opierdzielasz to nikt do Ciebie sie nie dopierdziela.
zdjecie uzytkownika
Amigo - 2014-07-22 08:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@... Po to właśnie są liderzy, żeby załatwiać takie sprawy. A to, że jakiś pracownik prędzej czy później coś schrzani jest nieuniknione. Dobrze, że wybrali odpowiednie osoby na te stanowiska, które potrafią sobie z całym tym stresem poradzić, bo w DHLu co by nie mówić atmosfera jest napięta, presja wyniku.
zdjecie uzytkownika
bu - 2014-07-22 23:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to jakas nowosc ze ktos pisze ze odpowiednie osoby na te stanowiska
zdjecie uzytkownika
Amigo - 2014-07-23 02:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bu bo zawsze najłatwiej to krytykować. Ja staram się doceniać cały wkład i poświęcenie. Wiem, że w firmach kurierskich jest to mocno niewdzięczne stanowisko, bo części osób nie spodoba się to, innym tamto i tak w koło Macieju. Nie wiem, może Ty lepiej byś sobie poradził z tymi wszystkimi obowiązkami - w takim wypadku można w razie rekrutacji wskoczyć na ich miejsce.
zdjecie uzytkownika
fanatycyDHL - 2014-07-23 15:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
akcja BTS, 1,8 mln sztuk... no i gdzie te 100% ?
zdjecie uzytkownika
zxzxzxzxz - 2014-07-23 23:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Amigo - 2014-07-16 08:56:48]:
totalna porażka to jest Liderka zmiany A , kobieta chyba menopauze przechodzi, albo cierpi na brak faceta, bo odpirdziela babie totalnie , z nią to sie nie da pracować , z innymi idzie wytrzymać,
zdjecie uzytkownika
Lornetka - 2014-07-24 07:15:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i jest coś o kobietkach
zdjecie uzytkownika
aleks - 2014-07-25 13:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos wie jak wyglada praca w dhl
zdjecie uzytkownika
QWERTY - 2014-07-25 14:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Totalną porażką jest lider zmiany A w mezalinie zamiast zająć się produktywnością to siedzi przy komputerze na Allegro godzinami i ogląda aparaty fotograficzne to się nie mieści w głowie i jak tu wyrobić norme jak lider zajmuje się rzeczami którymi mi się wydaje w pracy zajmować się nie powinien
zdjecie uzytkownika
smerfetka12 - 2014-07-25 14:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z twoja opinią pracuje tam od początku jak tylko powstał dhl zmieniłam tyle liderów w mezie ale to co dzieje się tam teraz nigdy tak nie było
zdjecie uzytkownika
GUCIO - 2014-07-25 15:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAK TO JEST MOZLIWE ZEBY POZWOLIC PRACOWNIKOWI AGENCJI SIEDZIEC PRZY BIURKU LIDERA I SPRAWDZAC NORMY PRACOWNIKOW DHL I AGENCJI... NO W GLOWIE SIE NIE MIESCI...
zdjecie uzytkownika
Lornetka - 2014-07-25 18:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z kluczowymi?
zdjecie uzytkownika
UJM - 2014-07-26 21:49:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [GUCIO - 2014-07-25 15:20:20]:
No i czego chłopakowi dokuczacie. Każdy chłop na umizgi młodych dziewuszek łasy...
zdjecie uzytkownika
Thorgal - 2014-07-27 20:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szkoda że macie tak niskie zarobki bo może bym się u was przyjął do pracy. Niestety poniżej 2500zł nie angażuję się.
zdjecie uzytkownika
ppp - 2014-07-29 23:52:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GUCIO - 2014-07-25 15:20:20]:
a może chciał sprawdzić czy zrobił normę a ile liderów ma koleżanki z agencji i dają im lepszy towar to każdy udaję że nie widzi
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-07-30 09:40:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajny jest lider mezy zmiany a nie ma czasu sprawdzic brakow bo musi isc z laleczkami na smyka bo one same sie boja tam byc
zdjecie uzytkownika
młoda - 2014-07-30 11:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co wam żal dupe ściska że my młode mamy wieksze powodzenie u Lidera Jacka niż wy stare ropuchy, trzeba miec figure i dobra gadkę wtedy w mezie laycik, ktos musi pracowac a ktoś moze posiedziec jedno w drugie wchodzi!!!!!, A Jacek jako Lider jest zajebisty wcale sie do nas nie czepia a opierdziela wscipskich którym to przeszkadza. wy to jestescie zazdrosnice!!!!!!!!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-27
Żródło: Gowork.pl
Tychy
(śląskie)
Poszukuję kierocwcy emeryta z prawem jazdy kat,,B,,do firmy DHL więcej informacji pod numerem telefony 600-291-665 proszę nie kontaktować sie przez @ NIE ODPISUJĘ.
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
spokojna - 2014-07-30 12:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Musi chodzic i sprawdzać czy robia troche
zdjecie uzytkownika
pracowita - 2014-07-30 13:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jestescie beznadziejni , ja tez pracuje na mez dla mnie jest spoko praca cisza lider sie nie wydziera etykiety leza na stole kazdy moze sobie wybrac. Jesli sie wam nie podoba sa inne działy.Jaki by lider nie był zawsze zmajdzie sie ktos komu sie nie spodoba
zdjecie uzytkownika
mors - 2014-07-30 14:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co myślicie o wielkiej kluczowej zmiany B mez,od Kamila jak tylko została kluczowa bez kija nie dochodź. Głowa w gorze no cóż wielka Pani kluczowa.
zdjecie uzytkownika
maiw - 2014-07-30 16:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy chyba na prawdę nie macie co robić z czasem. Nie ma to jak cisnąć komuś na forum zamiast odezwać się bezpośrednio ale pewnie Wy z takich co w twarz przyjaciele a za plecami S******* :) Niczym się nie różnicie od tych liderów na których tak narzekacie bo Was gonią :) Niesamowite idziesz do pracy i jak oni mają czelność gonić Was do pracy. Niebywałe :)
zdjecie uzytkownika
agat - 2014-07-30 20:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Straszny bałagan - organizacyjnie, kadrowo,płacowo
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DHL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x