Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DHL

Pracowałeś w firmie DHL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-26 11:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z NAVI... Praca jest nawet ok, ale warunki do pracy kiepskie- stare popsute skanery bez niektórych przeycisków,z lupą trzeba patrzeć co jest na ekranie- jak dostaniesz taki w przydziale męczysz się całą zmianę, bo oczywiście skanerów brakuje... , dobrze jak dostaniesz skaner tuż po rozpoczęciu pracy- bywało,że na jakikolwiek skaner czeka się nawet 40min! Toalety- szkoda gadać, palarnia tak samo, stołówka jest ok. Liderzy ganiają i nie liczą się z człowiekiem.W tej pracy wycisną jak cytrynę dosłownie...
zdjecie uzytkownika
iwo - 2014-10-26 14:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najwikeszy nygus dhl???? :D
zdjecie uzytkownika
dhk. - 2014-10-26 19:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ukraina zatrudniona a my w domku siedzimy to jest właśnie nasza Polska
zdjecie uzytkownika
ccc - 2014-10-27 12:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kicia - 2014-10-23 09:52:37]:
mało razy był płacz ze pozno macie pensje?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-27 12:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dno, dno i jeszcze raz dno!!! nie polecam tej firmy nikomu !!! tylko znajomości się liczą. poprzyjmowali przez firme pupilów i śmieją sie uczciwym pracownikom agencji w twarz !
zdjecie uzytkownika
... - 2014-10-27 13:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W pełni się zgadzam z "xxx".Uczciwy pracownik agencji nie ma szans przejść do firmy chociaż się stara jak może.Nie którzy nawet nie pisali testów ani nie byli na rozmowie kwalifikacyjnej a się dostali!!!
zdjecie uzytkownika
cvcvcv - 2014-10-27 21:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ccc - 2014-10-27 12:17:54]:
Chyba najbardziej ty placzesz bo ja nie kojarze sobie zebysmy musieli prosic sie o wypłate.
zdjecie uzytkownika
www - 2014-10-28 06:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też nie przypominam sobie żeby pensja w EK była później niż 13-tego.Tylko jeden raz była chyba 20-tego ale byliśmy o tym poinformowani. Więc nie wiem o co takie wielkie zamieszanie...
zdjecie uzytkownika
yaro - 2014-10-28 18:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma co się czepiać pracodawcy, że wypłata jest czasami 20, a nie 13. Tym bardziej, że zachowali się w porządku informując Was wcześniej o tym. Nie jeden pracodawca ma to gdzies i jest nieuchwytny po tym jak nie zrobił wypłat. Myślę, że na prawdę nie ma co narzekać na siłę. Dopóki jest dialog, to jest ok
zdjecie uzytkownika
kjcia - 2014-10-28 18:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale po co ta dyskusja którego jest pensja. na umowie jest do 20 ,i termin ten jest przestrzegany .
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-29 23:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
osobiscie uwazam ze Sylwia jest spoko. są o wiele gorsi liderzy !!!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-30 10:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorszych to juz raczej niema liderow
zdjecie uzytkownika
Lornetka - 2014-10-30 18:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie pracuje Halinka?
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-10-30 18:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na splu
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-10-31 10:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co z 1 listopada?
zdjecie uzytkownika
Lornetka - 2014-11-02 15:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyy - 2014-10-30 18:42:59]:
Czy to też są wysyłki?
zdjecie uzytkownika
BoTak - 2014-11-06 15:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic nie przebije pieszych pielgrzymek do łazienki na końcu magazynu (końcówka Foksala). No ale po co iść do łazienki, która jest dużo bliżej skoro przez drogę można zjeść kanapkę, pośmiać się z ludzi i poplotkować...
zdjecie uzytkownika
Total - 2014-11-07 19:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BoTak - 2014-11-06 15:32:26]:
A nie pomyślałeś ośla łąko że kogoś mocno przypiliło a łazienka na wysyłce jest zajęta? Weź koło i walnij się w czoło.
zdjecie uzytkownika
bosss - 2014-11-08 17:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego ludzie z agencji chodzą aby parę dni do pracy? dwa dni w tyg
zdjecie uzytkownika
ghgg - 2014-11-08 23:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bosss - 2014-11-08 17:39:27]:
Bo w tygodniu pracuje Ukraina i Biznes Partner a my siedzimy w domu nas widza tylko na weekend bo wtedy oni nie pracuja
zdjecie uzytkownika
Agata - 2014-11-10 19:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaki konkurs, haha

Wszystkie osoby (zarówno kobiety jak i mężczyźni - mile widziani studenci), które:

złożą aplikację do 5 listopada 2014,
pozytywnie przejdą rekrutację oraz
przepracują min. 4 tygodnie przez Adecco na rzecz Amazon w Sadach k. Poznania,

-wezmą udział w losowaniu vouchera na wyścig Lamborghini vs. Ferrari na torze Poznań!
-wezmą udział w losowaniu vouchera na lot paralotnią w Mirosławicach koło Wrocławia!
zdjecie uzytkownika
rado - 2014-11-12 02:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Agata - 2014-11-10 19:19:08]:
ech zamiast takimi konkursami to mogliby zająć się poważnym rozpatrzeniem tego co jest w firmie nie tak , a coś musi być skoro pracownicy nie chcą aplikować. W sumie łatwo jest się domyślić co ludziom tutaj odpowiada najmniej... moim zdaniem głownie rozchodzi się o wynagrodzenie na jakie liczyć można w DHLu
zdjecie uzytkownika
op - 2014-11-12 18:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na wybory koledzy, głosujmy na PIS
zdjecie uzytkownika
si - 2014-11-13 18:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JKM !
zdjecie uzytkownika
@ - 2014-11-13 19:09:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o co chodzi z JKM?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DHL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x