Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DHL

Pracowałeś w firmie DHL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Lornetka - 2014-06-30 17:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś może mi powiedzieć jak jest na wysyłkach?
zdjecie uzytkownika
fanatycyDHL - 2014-07-01 14:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lornetka - 2014-06-30 17:04:12]:
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tu dopiero poczujesz że żyjesz ;)
zdjecie uzytkownika
Lornetka - 2014-07-02 20:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [fanatycyDHL - 2014-07-01 14:52:56]:
a może jest ktoś z kim da się tam pracować?
zdjecie uzytkownika
Bota - 2014-07-03 00:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze, jest w czym przebierac, oferty pracy sie dla nich sypnely ostatnio, ktos bral udzial w rekrutaxcji?
zdjecie uzytkownika
Kaszm - 2014-07-03 23:12:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekaw jestem czy taka ilość ofert jest spowodowana jakimiś zwolnieniami czy po prostu nagle się zaczęli rozwijać na inne regiony...
zdjecie uzytkownika
dhl - 2014-07-04 23:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kaszm - 2014-07-03 23:12:09]:
(usunięte przez administratora) Kompletujemy i wysyłamy towar do salonów w całej Polsce.Z kierowcami mamy tylko kontakt na przyjęciach i wysylkach.No to chyba nie pogadacie sobie tutaj:) Zresztą już ktoś od nas to pisał wcześniej
zdjecie uzytkownika
Lornetka - 2014-07-07 06:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fanatycyDHL - 2014-07-01 14:52:56]:
Chodziło mi o to czy są jacyś fajni ludzie na wysyłkach? Z kim da się pogadać
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2014-07-09 00:21:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lornetka - 2014-07-07 06:11:27]:
na wysyłkach ? nie ma z kim pogadać , najgorszy dział na magazynie , same świry tam pracują , żadnych normalnych ludzi, i to na każdej zmianie , banda idiotow
zdjecie uzytkownika
Lornetka - 2014-07-10 18:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [yyyy - 2014-07-09 00:21:04]:
A może są chociaż jakieś fajne babki?
zdjecie uzytkownika
agat - 2014-07-10 23:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lornetka - 2014-07-10 18:03:40]:
No pewnie, że są... DO wyboru, do koloru.
zdjecie uzytkownika
Kosta - 2014-07-11 09:30:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Babki to wy zostawcie bo potem jakieś krzywe akcje zawsze z tego wynikają, a po co psuć atmosferę???
zdjecie uzytkownika
Lornetka - 2014-07-11 22:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agat - 2014-07-10 23:57:16]:
a może coś konkretniej
zdjecie uzytkownika
Alef - 2014-07-12 01:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego, popracuj a potem baw się w związki. Chyba dla Ciebie argumentem do podjęcia pracy jest ilość czy też jakość płci pięknej ...
zdjecie uzytkownika
enrike - 2014-07-16 00:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Lider PTL-PTS Wysyłek na zmianie 4 totalna porażka. Cham do potęgi!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Amigo - 2014-07-16 08:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla niektórych praca w DHLu to spełnienie wszelkich marzeń. W końcu marka światowa, możliwość rozwoju myślę, że jest całkiem realna. Patrzę na serwisy pracy i ciągle widać nowe oferty w nowe miejsca. Nie wiem czy to kwestia tego, że warunki dla pracowników nie zawsze wszystkim odpowiadają, czy ludzie po prostu awansują gdzieś do innych firm. Uznaję jednak DHL za lidera w logistyce lądowej, powietrznej... Oczywiście świadczenie usług na takim poziomie zaawansowania musi mieć swoją cenę, chociaż i tak będzie to cena konkurencyjna.
zdjecie uzytkownika
zzzzzzzzzzzzzzz - 2014-07-17 11:26:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [enrike - 2014-07-16 00:10:41]:
(usunięte przez administratora), ale są tacy z którzy lubią z nim pracować ,i dobrze im się z nim pracuje, dla nich na pewno nie jest chamem, ale komuś żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] już ściska że sam nie wlazł na to stanowisko . Ludzie to jednak podłe istoty ,czego Wam szkoda idioci ?
zdjecie uzytkownika
... - 2014-07-19 23:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie chyba nie zdają sobie sprawy z tego jaka odpowiedzialność spoczywa na Liderach przecież jak my coś spierniczymy to oni dostają niezły opiernicz od kierownika no ale są tacy z którymi się nie chce pracować bo tyłek z krzesła podnoszą tylko na fajke i wiecznie coś nie pasuje nawet jak jest norma zrobiona.
zdjecie uzytkownika
wet - 2014-07-21 00:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o kim mowa?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-07-22 01:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja tam pracuje kilka dni i przyznam, ze praca dosyc meczaca i bardzo dluzy sie czas, no ale nie ma tragedii, jak sie nie opierdzielasz to nikt do Ciebie sie nie dopierdziela.
zdjecie uzytkownika
Amigo - 2014-07-22 08:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@... Po to właśnie są liderzy, żeby załatwiać takie sprawy. A to, że jakiś pracownik prędzej czy później coś schrzani jest nieuniknione. Dobrze, że wybrali odpowiednie osoby na te stanowiska, które potrafią sobie z całym tym stresem poradzić, bo w DHLu co by nie mówić atmosfera jest napięta, presja wyniku.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-24
Żródło: Gowork.pl
Tychy
(śląskie)
Poszukuję kierocwcy emeryta z prawem jazdy kat,,B,,do firmy DHL więcej informacji pod numerem telefony 600-291-665 proszę nie kontaktować sie przez @ NIE ODPISUJĘ.
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
bu - 2014-07-22 23:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to jakas nowosc ze ktos pisze ze odpowiednie osoby na te stanowiska
zdjecie uzytkownika
Amigo - 2014-07-23 02:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bu bo zawsze najłatwiej to krytykować. Ja staram się doceniać cały wkład i poświęcenie. Wiem, że w firmach kurierskich jest to mocno niewdzięczne stanowisko, bo części osób nie spodoba się to, innym tamto i tak w koło Macieju. Nie wiem, może Ty lepiej byś sobie poradził z tymi wszystkimi obowiązkami - w takim wypadku można w razie rekrutacji wskoczyć na ich miejsce.
zdjecie uzytkownika
fanatycyDHL - 2014-07-23 15:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
akcja BTS, 1,8 mln sztuk... no i gdzie te 100% ?
zdjecie uzytkownika
zxzxzxzxz - 2014-07-23 23:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Amigo - 2014-07-16 08:56:48]:
totalna porażka to jest Liderka zmiany A , kobieta chyba menopauze przechodzi, albo cierpi na brak faceta, bo odpirdziela babie totalnie , z nią to sie nie da pracować , z innymi idzie wytrzymać,
zdjecie uzytkownika
Lornetka - 2014-07-24 07:15:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i jest coś o kobietkach
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DHL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x