Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DHL

Pracowałeś w firmie DHL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
noo - 2014-08-01 20:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kluczowa z mezy z b zm nie zajmuje się plotkami i to mi się podoba.
zdjecie uzytkownika
BAAA - 2014-08-02 20:46:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TRZEBA SIĘ W TEJ FIRMIE NATYRAĆ,NIE JEST LEKKO,A TERAZ PRZY TYCH UPAŁACH JEST JESZCZE GORZEJ.
zdjecie uzytkownika
ksu - 2014-08-05 20:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
POWINNO BYĆ PRZY TEJ DUCHOCIE NA MAGAZYNIE JESZCZE 10 MINUT PRZERWY !!!!!
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-08-08 18:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza firma kurierska. Nie dowoza przesyłek na czas. Nie interesują sie klientem. Interesuje ich tylko kasa. Są niekompetentni i mają gierek w systemie. Nawet nie potrafią powiedzieć przepraszam a już nie wspomnę o zrekompensowaniu klientowi strat spowodowanych niedostarczeniem przesyłki na czas. Odradzam korzystania z usług firmy dhl
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-08-08 22:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
za k.o z zmiany A szanona pani B. to jej przeciwieństwo nie dość ze plotkara to niema szacunek dla ludzi tylko umie sie podlizywac pan M
zdjecie uzytkownika
;) - 2014-08-09 07:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co to za testy się rozwiązuje przyjmując się do DHL?
zdjecie uzytkownika
Roli - 2014-08-12 10:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@;) Rozwiązywanie testu? Pierwsze słyszę, żeby podczas rekrutacji w firmach się rozwiązywało testy. Może DHL w tym temacie jest ewenementem co by mnie jakoś specjalnie nie zdziwiło, bo firma potężna, więc mogą mieć jakieś swoje sprawdzone sposoby na sprawdzenie profilu pracownika. A na jakie stanowisko aplikowałeś, bo ostatnio chyba za wiele ogłoszeń o pracę to oni nie dawali do internetu bo nic nie znalazłem ostatnio...
zdjecie uzytkownika
mors - 2014-08-12 20:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KIEROWNICZKA ZMIANY B TO PORAŻKA
zdjecie uzytkownika
XY - 2014-08-15 00:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2014-08-08 22:06:21]:
Tak jak każdej firmie może się zdarzyć opóźnienie. Ja korzystam z usług DHL-u i nie narzekam, jeżeli chodzi o realizację i jakość zamówienia. Jestem klientem od pięciu lat - prywatnym.
Mam do czynienia też z innymi firmami i w porównaniu do nich
DHL przeważa - w sensie dominuje pozytywnie pod względem jakości i czasu.
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-08-16 15:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiedzialam ze w mezie jest tak zajebisty lider zmiany a... bylam tam pierwszy raz bo zawsze chodze na spl.. normalnie jestem w szoku...kazal mi posiedziec i odpoczywac przy wodzie nawet kawe kazal zebym sobie zrobila...nie spotkalam sie jeszcze na zadnym dziale z czyms takim...oby wiecej takich liderow
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2014-08-16 18:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lala - 2014-08-16 15:39:17]:
bo jak Żle się poczułaś to dla twojego bezpieczeństwa kazał ci usiąść
zdjecie uzytkownika
mors - 2014-08-17 12:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak byłas 100 to nalezy Ci sie 10 minut odpoczynku .Dobrze ze jest taki lider co sie tym zainteresuje u was na spl to liderki ludzi traktuja jak smieci .
zdjecie uzytkownika
zz - 2014-08-17 14:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
liderka na zm b na pts umie się tylko wydzierać na ludzi i plotkować
zdjecie uzytkownika
OBSERWATOR - 2014-08-19 16:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzisiejsza akcja na zmianie A . W radiu słychać wiadomości a więc zwijam manele i do wyjscia....stop!!! menadzer wchodzi na magazyn. Krótka reprymenda w tył zwrot bo na zegarku przy ochronie godz.13.58.ok wytrzymałam. Odchodzę dalej spoglądam na zegarek na slupie w mezie...oczom nie wierzę13.57 myślę czas się wraca.Spoglądam na górę a nasz kierownik dostaje "bórę" pytam za co...?Panie menadżerze synchronizacja to ustawienie czasu...może się określicie z tymi zegarkami bo diabli mnie biorą z tym cofającym się czasem
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-19 19:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczera prawda za zle wskazujące zegarki obrywa szara strefa. Na każdym kroku robią z ludzi idiotów. odchodzisz od stanowiska pracy np.13.58(godz. na pulpicie komputera),oddajesz skaner,dochodzisz do bramki...i na zegarku 13.56
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-20 12:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do tych testow to nie sa trudne. dodawanie odejmowanie pod kreska , etykieta z ktorej trzeba spisac potrzebne informacje
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-08-20 15:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś też zawracali ludzi bo "nie ma jeszcze 14" ale była 13.59
to jest chore. A co do zegarka przy ochronie to został specjalnie cofnięty przez Kierownika.
zdjecie uzytkownika
OBSERWATOR - 2014-08-20 23:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JEŚLI CZEPIAJĄ SIĘ LUDZI O MINUTĘ LUB DWIE ,TO NIECH WRESZCIE USTAWIĄ ZEGARKI W FIRMIE TAK ŻEBY ROZBIEŻNOŚĆ NIE BYŁA PLUS-MINUS 5 MIN. ROBIĄ Z LUDZI BARANÓW,NIE WIEDZĄC ŻE SAMI NIMI SĄ...
zdjecie uzytkownika
nikt - 2014-08-24 02:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Baranami to wy jestescie ponieważ wchodzicie na magazyn dużo przed czasem ,a wchodzcie minute przed 14 lub tak jak was wypuszczają po pracy zobaczycie co wtedy będzie ,ale nie wy musicie mieć dobre skanery ale to nie należy do waszych kompetencji by mieć na czym pracować tylko do firmy DHL
zdjecie uzytkownika
Lornetka - 2014-08-24 14:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tam na zmianie C
zdjecie uzytkownika
piker - 2014-08-24 19:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Małgorzato M. "Liderko" szkoda że już nie przyjmuje Martynkowa, ale zawsze możesz się udać do szpitala do innego specjalisty od głowy. Twoje zachowanie w pracy tego wymaga- TERAPII PSYCHIATRYCZNEJ. Jeśli nie to Cię tam zawiozą w białym kaftanie ŚWIRZE!!!
zdjecie uzytkownika
sgsg - 2014-08-24 20:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile tam można zarobić ?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-08-25 07:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [nikt - 2014-08-24 02:07:25]:
Zdrowe podejście...popieram.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-06-22
Żródło: Gowork.pl
Międzyrzecz
( )
Firma DHL poszukije Kierownika Zmiany magazynu w Międzyrzeczu Główny cel: Planowanie, koordynowanie, nadzorowanie i raportowanie: zapewnienie skutecznej komunikacji, przywództwa, motywowanie, , szkolenie i rozwój pracownikóW. Główne obowiązki: Bieżące kierowanie operacją celem zapewnienia bezpiecznego, zgodnego z wymogami BHP i ochrony oraz sprawiedliwego środowiska pracy członkom zespołu; Planowanie, zarządzan
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
QAZ - 2014-08-25 07:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sgsg - 2014-08-24 20:54:22]:
Bida z nędzą. Zarówno zatrudnieni przez DHL,jak i agencji. Stawki z przed 10 lat.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-08-30 17:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Goska jest w porzadku, ktos musi to wszystko ogarnąć i wiadomo ze czasem krzyknie . co do Eweliny to nie mam zdania.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DHL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski