Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo DHL

Opinie o DHL

Pracowałeś w firmie DHL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
luk - 2015-06-15 10:57:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie spotkalem sie jeszcze z tym a pracuje w tej firmie troche dlugo zeby karali za prawde
zdjecie uzytkownika
oooo - 2015-06-15 18:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty pipszona intrygantko czepiasz sie dziewczę na Vasie jak chcesz to wpakuj te tluste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na Vas i pracuj kto Ci broni jesli jeszcze tam Cie nie ma tzn ze nadajesz sie do niczego... I zamknij juz ta japę bo oczarnianie to Ci pięknie idzie ale na forum bo nie potrafisz powiedziec wprost co Cie boli! Taka jestes odwazna. A tak naprawde nie pasujesz do tej zmiany i nie chce Nam się juz tych bzdur czytać. Wiec ogarnij sie laska bo zygac sie juz chce bleeee....
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-06-15 20:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oooo - 2015-06-15 18:37:37]:
otoz to ooooo.

owszem za prawde kar nie ma ale za oczernianie i znieslawianie jak najbardziej!
zdjecie uzytkownika
ktos! - 2015-06-15 20:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boj sie!

Karma jest sroga i sprawiedliwa!
zdjecie uzytkownika
lok - 2015-06-16 07:29:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt nikogo nie oczernia tylko pisze prawde wszyscy sa odwolywani procz dwoch osob wiec tak to nie moze byc
zdjecie uzytkownika
ktos! - 2015-06-16 09:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lok - 2015-06-16 07:29:33]:
ty zalosny czlowieku... czy to co jest napisane wyzej nie jest oczernianiem! czytaj ze zrozumieniem i nie pisz bzdur!!!

winny sie tlumaczy...
bez obaw, wkrotce KARMA cie dopadnie!
zdjecie uzytkownika
oooo - 2015-06-16 13:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie poplacz sie LOK heheh juz nie długo i zobaczymy kto taki pazerny na prace hehe czy Nasze domysly sie potwierdza :) ....
zdjecie uzytkownika
śmiech - 2015-06-16 16:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos! - 2015-06-16 09:45:07]:
Jaka karma ? pedigree czy puffi z biedronki ?
zdjecie uzytkownika
ktos! - 2015-06-16 18:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [śmiech - 2015-06-16 16:29:47]:
zobaczymy wkrotce czy bedzie ci do smiechu.
zdjecie uzytkownika
mis - 2015-06-17 13:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja uwazam ze nie o karme zadna chodzi tylko o banany
zdjecie uzytkownika
mis - 2015-06-18 07:04:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nocka z glowy ale znow ten banan dziala mi na nerwy ktos nie ma lusterka i nie widzi do kogo jest podobny
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-06-18 17:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mis - 2015-06-18 07:04:43]:
ha...ha...do orangutana
zdjecie uzytkownika
cvcvc - 2015-06-18 18:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzicie tylko Iwonę i p. Zofie ze są nie odwoływane jest jeszcze parę osób które również są nie odwoływane np. p. Małgorzata S również chodzi cały czas. Fakt że teraz nie ma odwołań.
zdjecie uzytkownika
rado - 2015-06-19 01:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cvcvc - 2015-06-18 18:26:44]:
słyszałem że w DHLu praca jako kurier to robota beznadziejna. Za to w biurze, gdy nie trzeba jeździć tylko z przesyłkami to jest już ok. Aplikowałem na agenta do spraw operacyjnych do Poznania na tej ofercie http://www.pracuj.pl/praca/agent-ds-operacyjnych-poznan,oferta,3982704 i mam nadzieję na szybki odzew z ich strony
zdjecie uzytkownika
NEMO - 2015-06-19 15:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawy jestem czy te wpisy coś pomogły w sytuacji na vas-ie na zmianie A .Chodzi o p. Zofie czy nadal okleja te swoje pióreczka a reszte traktuje jak roboli co to są od g...nej roboty. Może zle że sie czepiacie tylko p. Zofii no przecież "ktos"tam rządzi ...no chyba że u was jest inaczej.
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-06-19 17:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ,wie ktos moze o malym mieszkanku do wynajecia w socho?
zdjecie uzytkownika
cccc - 2015-06-21 15:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NEMO - 2015-06-19 15:38:54]:
no wlasnie na zmianie A na wasie jest rzodzaca pani Dorota ale niestety nie ona rzadzi tylko zosia i iwonka..I nic jak dotej pory sie nie zmienilo nadal te dwie panie kleja piorka przybijaja balke z cena i produktywnosc maja a inni wykonuja czarna robote i uwazam ze nic w tej kwesti sie nie zmieni
zdjecie uzytkownika
gdyugcyg - 2015-06-22 16:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cccc - 2015-06-21 15:08:58]:
a wam zal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sciska ze az przykro! hahaah
zdjecie uzytkownika
zzzzz - 2015-06-23 10:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sa u was przyjecia? Bo jest ogloszenie ze przyjma pracownika magazynowego.nie wiecie ile osob?
zdjecie uzytkownika
tewr - 2015-06-24 20:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aga - 2015-06-19 17:39:08]:
Tak w mojej sypialni. Czynsz w naturze co noc. A na i oral
zdjecie uzytkownika
jkhdkj - 2015-06-25 21:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tewr - 2015-06-24 20:44:27]:
plytki, zalosny prostak!
zdjecie uzytkownika
kapitan - 2015-06-26 09:34:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agnieszko K z WAS-U ze zmiany A wróciłaś do pracy ze swojego rzekomego chorobowego o od razu wpisy na nas się skończyły.Pewnie teraz czasu nie masz wypisywać a tak to brak Ci było zajęcia wywaliłaś te swoje wielkie wymia na biurko i wypisywałaś.Myślałaś ze nie będziesz zdemaskowana a tu zonk.Zacznij chodzić do pracy jak inni to nie będziesz odwoływana ale jak sie chodzi w kratkę to tak jest.Odważna jesteś tylko na forum.Każdemu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiasz tylko popatrz na siebie.Więc skończ już te wpisy na temat Was-u i odwołań bo jesteś żałosna.Te Twoje wpisy się ciągną jak flaki.A te kaczki do skubania co chciałaś przywieś na Was to Ok tylko Ty będziesz je skubać hahahaha
zdjecie uzytkownika
tewr - 2015-06-26 21:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [jkhdkj - 2015-06-25 21:48:22]:
Co nie pasuje? Gwarantuje przyjemność, a kasa w kieszeni. Nie to nie.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: dosc wiecej tego KLAMSTWA
Witam wszsytkich!!!! W kocnu powiedzialem dosc i postanowilem nagrac jak wyglada cala rozmowa z szefem, dla chetnych zapraszam do sluchania i samooceny prawda.5x.pl badz http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418 Zachecam puki ten wpis zsotanie usuniety
Pytania: dosc wiecej tego KLAMSTWA
Witam wszsytkich!!!! W kocnu powiedzialem dosc i postanowilem nagrac jak wyglada cala rozmowa z szefem, dla chetnych zapraszam do sluchania i samooceny prawda.5x.pl badz http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418 Zachecam puki ten wpis zsotanie usuniety
zdjecie uzytkownika
jgfjhjk - 2015-06-29 12:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tewr - 2015-06-26 21:39:04]:
nie lubie sie powtarzac ale tym razem zrobie wyjatek. jestes bezczelnym, zalosnym prostakiem!
zdjecie uzytkownika
pki - 2015-07-02 22:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te upały mnie wykoncza. Wszystko schnie a tym miesciuchom tylko słoneczko w głowie. Juz wole pięcio stopniowy mróz.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DHL

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DHL?
Zadaj pytanie
alert