Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo DHL

Opinie o DHL

Pracowałeś w firmie DHL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mały - 2015-05-07 21:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [estraven - 2015-05-06 14:06:56]:
Coś Ci się pomyliło chyba. W naszym magazynie obsługujemy Empik.
zdjecie uzytkownika
abcde - 2015-05-10 08:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale teraz spokój na Wasie na zmianie A gdy nie ma Dorotki kluczowej aż chce sie pracować gdy nie ma tego wrednego fałszywego babska.Tam kluczową powinna być Halinka z przyjęć to jest odpowiednia osoba na tym stanowisku.Niech sie góra przyjży temu.......
zdjecie uzytkownika
kicia - 2015-05-10 17:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swięta prawda co do Doroty z Wasu wredne babsko.Lata od stolika do stolika i każdemu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] opierdziela a na Maryśkę swoją liderkę to już nie wspomnę.
zdjecie uzytkownika
robert - 2015-05-12 18:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękujemy za głosy na Andrzeja Dude. Zmobilizować się jeszcze raz i zaglosujmy w drogiej turze wyborów prezydenckich na niego. Wykopmy Komorowskiego na białe niedzwiedzie razem platforma obywatelską.Precz z szerzaca się biurokracja na którą musimy zasuwac za trzech.
zdjecie uzytkownika
zaq - 2015-05-12 23:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robert - 2015-05-12 18:19:06]:
Moherowy prezydent...O NIE!!! wybieram mniejsze zło..Komorowski. Duda to pionek w rękach Kaczorowskiego. Chcecie miec ruskich na karku...no to proszę...
zdjecie uzytkownika
robert - 2015-05-13 19:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba Kaczyńskiego? Ale się mylisz! To jest nadzieja dla zwykłego polaka. Uważaj żeby Ci Komór nie podniósł wieku emerytalnego lub kolejnego podatku,wszystko podpisuje co platforma wymyśli, a szkodzi to polakom. W Dudzie nadzieja!
zdjecie uzytkownika
CICHOCIEMNY - 2015-05-13 20:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CO SIE W TEJ NASZEJ FIRMIE DZIEJE - BYLI CHLOPAKI Z TRANSPORTU - POTEM SPEDIMEX TERAZ ZNOWU MY MAMY TO WOZIC? ZNOWU MAM SZANSE WROCIC NA PRAWDZIWĄ WYSYLKE. OBY JAK NAJSZYBCIEJ
zdjecie uzytkownika
zaq - 2015-05-13 23:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [robert - 2015-05-13 19:05:03]:
sory...miało być "kaczora".Zresztą co za różnica który zostanie ...to jedna wielka mafia :-)
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-05-18 16:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zaq - 2015-05-13 23:16:20]:
podobno empik ma już dość spedimexu - nie daja rady i wszystko ma pod dhl wrocic - ciekawe kiedy, tez dobrze wspominam ten okres z wysylki - moglibytylko spowrotem tamtych chlopakow przyjąć - dobrze ogarniali i byli wporzo,
zdjecie uzytkownika
kotwiczow - 2015-05-19 20:08:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie słyszałem niczego na ten temat. Z tego co wiem to nie mają żadnych problemów ze spedimexem. A takie przedsięwzięcia to jest na prawdę ważna sprawa. Interesuje mnie jednak, jak wygląda sprawa w przypadku pracy jako kurier ? Słyszałem, że nie wygląda to całkiem dobrze. Wiecie może coś na ten temat ?
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-05-20 16:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze ze nie ma zadnych zmian na zmianie A jesli chodzi o pania zofie O. Moja propozycja jest taka zeby na vas przywiezli kaczki i dali osoby do skubania zeby ta pani mogla sobie piorka kleic a jeszcze lepiej jak by byly z cenami to tylko lopkod i produktywnosc jest
zdjecie uzytkownika
HANA - 2015-05-21 17:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te piórka to niezły pomysł,nareszcie by miała pracę na miarę swoich możliwości.
zdjecie uzytkownika
tuptus - 2015-05-21 18:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odczepcie się wreszcie od mojej Zosi...Wieszacie na niej "psy"a ona jest z was najlepsza ,o czym świadczy fakt że wszystkie poszłyście w plener a Zosia co...została na vasie jako najbardziej wydajna osoba :P
zdjecie uzytkownika
finia - 2015-05-21 18:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o tak jest wydajna jak dostanie towar pierwszej klasy lub z cenami to wtedy jest wydajna.Wystarczy tylko zeby gora zwrocila na to uwage i wtedy zobaczymy
zdjecie uzytkownika
cycol - 2015-05-21 20:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha ha ale jaja z tymi piórkami hahahaha no przecież Dorota nie zerwie kobity która ma prawie lat 80.Ona ledwo dudy nosi.Niedługo to będzie z balkonikiem do pracy przychodzić.
zdjecie uzytkownika
podke - 2015-05-21 20:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga uwaga,żeby tam jeszcze karawan nie przyjechał jak tam takie babcie pracują......................
zdjecie uzytkownika
ababababababab - 2015-05-21 21:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ano alfa betko nie lopkod tylko lodkod.Gramatyka i słownictwo się kłania no chyba ,że w Twoim przypadku tępota.
zdjecie uzytkownika
666 - 2015-05-22 15:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o nie wytrzymam lodkod hahahahhhahahahaaha
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-05-22 18:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [podke - 2015-05-21 20:40:34]:
to niech sama za nią robi jak ona dzieli a wypłaty ludzie dostają jednakowe może góra wreszcie zareaguje a nie udaje że nie widzi!!!
zdjecie uzytkownika
Lornetka - 2015-05-22 21:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej kto idzie do Teresina na Smyka?
zdjecie uzytkownika
sssssssss - 2015-05-24 23:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lockkoda
zdjecie uzytkownika
yyyyy - 2015-05-25 21:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ababababababab - 2015-05-21 21:45:48]:
sama jestes analfabetka
zdjecie uzytkownika
yyyyy - 2015-05-25 21:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [666 - 2015-05-22 15:58:03]:
i tobie klania sie tepota
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-04-14
Żródło: Gowork.pl
Dąbrowa Górnicza
(śląskie)
DHL Supply Chain to jedna z jednostek biznesowych DHL, w ramach której zapewniamy naszym klientom odpowiednio dostosowane logistyczne i przemysłowe rozwiązania z zakresu zarządzania łańcuchem dostaw, magazynowania, dystrybucji oraz usług tworzących wartość dodaną – pomagając im osiągać coraz lepsze wyniki każdego dnia. Ze względu na swój dynamiczny rozwój poszukujemy do Centrum Dystrybucyjnego w Dąbrowie Górnicze
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-05-26 18:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [podke - 2015-05-21 20:40:34]:
pogotowie czesto przyjezdza to i karawana mozna sie spodziewac po babcie
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2015-05-30 11:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lock CD'
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DHL

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DHL?
Zadaj pytanie
alert