Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo DHL

Opinie o DHL

Pracowałeś w firmie DHL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-07-18 18:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
PLOCIUCHY .................ble..ble..ble.....
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-07-18 21:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
łatwo zauważyć kto z kim romansuje.
zdjecie uzytkownika
d - 2015-07-18 22:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zmiana A
zdjecie uzytkownika
....... - 2015-07-19 00:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co was to interesuje to ich sprawa jest... a nie sensację robicie na całego ogarnijcie się!!!! to ich życie jest ... ;)
zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-07-19 06:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dokladnie to ich życie popieram. ROmans wymyślacie :d
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2015-07-19 13:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oj powiedzcie o kogo chodzi bo ja nie z tej zmiany :D
zdjecie uzytkownika
a - 2015-07-19 14:48:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
No właśnie o kim mowa? Jestem z a i nic nie słyszałam.
zdjecie uzytkownika
emek - 2015-07-19 17:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@ciekawa, to nawet jakby ktoś napisał, to nie załapiesz o kogo chodzi, skoro jestes z innej zmiany, także ogranicz swoją ciekawość. Jesli faktycznie jest jakiś romans, to ich sprawa, nikogo nie powinno obchodzić, kto co z kim robi po pracy. Zamiast tak plotkować i snuć jakieś domysły lepiej zająć się pracą.
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2015-07-19 21:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Czy chodzi o wozkowego i dziewczyne z fs?
zdjecie uzytkownika
yy - 2015-07-20 16:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Ludzie , wstyd co wy wypisujecie ...
zdjecie uzytkownika
daal - 2015-07-21 14:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
O jaka dziewczyne z fs?
zdjecie uzytkownika
gytr - 2015-07-21 22:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak się sprawuje jarek
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-07-22 19:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
haha moda na sukces na zmianie A ;d intrygi , romanse , milosci , klotnie .
zdjecie uzytkownika
jkl - 2015-07-22 22:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jaki tu spokoj na na naa
Mariana nie ma na na na naaa
zdjecie uzytkownika
zyzio - 2015-07-22 23:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oboje sa mlodzi i nie maja rodzin to im wolno.niech sie ogarna co maja rodziny a romanse im w glowie.
zdjecie uzytkownika
oli - 2015-07-23 21:36:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jkl - 2015-07-22 22:48:46]:
bardzo nam go brakuje
zdjecie uzytkownika
gej - 2015-07-25 21:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj spokój spokój....
zdjecie uzytkownika
DKO - 2015-08-02 20:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przechodzi ktoś z agencji do dhela?
zdjecie uzytkownika
rufik - 2015-08-18 21:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zazwyczaj jak ktoś się zatrudnia w DHLu to bezpośrednio w firmie. Nie widzę też za bardzo sensu zatrudniania się przez agencję w DHLu skoro firma sama prowadzi rekrutacje, a ogłoszeń o pracę jest sporo, nawet w tej chwili, szukają sporo osób na stanowisko przewoźnika oraz na stanowisko kuriera w całej Polsce.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-19 22:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
mila - 2015-08-19 22:35:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Czy ktoś wie jakie zarobki obejmuje w DHL kategoria zaszeregowania "L". Będę wdzięczna za pilną odpowiedź.
Oferty Pracy odpowiedz
2015-07-29
Żródło: Gowork.pl
Dąbrowa Górnicza
(śląskie)
DHL Supply Chain to jedna z jednostek biznesowych DHL, w ramach której zapewniamy naszym klientom odpowiednio dostosowane logistyczne i przemysłowe rozwiązania z zakresu zarządzania łańcuchem dostaw, magazynowania, dystrybucji oraz usług tworzących wartość dodaną – pomagając im osiągać coraz lepsze wyniki każdego dnia. Ze względu na swój dynamiczny rozwój poszukujemy do Centrum Dystrybucyjnego w Dąbrowie Górnicze
zdjecie uzytkownika
Gonzo - 2015-08-21 17:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2015-08-21 17:59:56]:
Ja przechodzilem
zdjecie uzytkownika
jt - 2015-08-22 07:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co w DHL
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-07-29
Żródło: Gowork.pl
Dąbrowa Górnicza
(śląskie)
DHL Supply Chain to jedna z jednostek biznesowych DHL, w ramach której zapewniamy naszym klientom odpowiednio dostosowane logistyczne i przemysłowe rozwiązania z zakresu zarządzania łańcuchem dostaw, magazynowania, dystrybucji oraz usług tworzących wartość dodaną – pomagając im osiągać coraz lepsze wyniki każdego dnia. Ze względu na swój dynamiczny rozwój poszukujemy do Centrum Dystrybucyjnego w Dąbrowie Górnicze
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-28 11:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-08-28 11:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po staremu...Standard. mało ...mało...mało...więcej...więcej...więcej...ha...ha...i nigdy nie będzie lepiej..."obóz pracy"
zdjecie uzytkownika
teges - 2015-09-02 21:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jalmuzna a nie pensja. Dwa i pół tysia do rączki było by mile widziane.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DHL

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DHL?
Zadaj pytanie
alert