Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DHL

Pracowałeś w firmie DHL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
agat - 2014-09-11 09:22:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OMG - 2014-09-11 00:01:50]:
Na którym dziale/zmianie jest ta osoba liderką? Nie kojarzę...
zdjecie uzytkownika
ccc - 2014-09-14 09:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie, że są przyjęcia do pracy przez firmę DHL, ale zauważam, że nie odbywają się one tak jak powinny być, ja również uczestniczę w rekrutacji, ale na rozmowie nie poinformowano mnie o jej wyniku, co jest normalne, a je nie mam tak wielkiego parcia na przyjęcie. Jednak to, co mi się nie podoba to, to, że część osób już dostało dokumenty, i to taka część osób, która przykładowo pracuje krótko i nie wie za bardzo jak pakować czy przyjmować, to nie jest tak, że ja im zazdroszczę, ja się po prostu dziwię, że taka osoba jak nasz M. robi to tak, że widać, kto jest przyjęty po znajomości, przykre. Powinno być tak, że rozmowy a na koniec dopiero informacja dla wszystkich, czy tak czy nie a nie ty już przyjęty ty jeszcze poczekaj sobie może będzie miejsce jak już znajomi znajomych zostaną przyjęci. Ciekawe czy będzie miejsce dla osób, które naprawdę się starają. To tylko moja subiektywna ocena, może nie słuszna, ale tak to właśnie widzę.
zdjecie uzytkownika
Mimo - 2014-09-17 09:25:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ccc A na jakie stanowisko aplikowałeś i gdzie ? Rzeczywiście takie sytuacje mogą nieco podciąć skrzydła, chociaż dziwię się, że tak duża i znająca się na logistyce firma jak DHL przyjmuje ludzi po znajomości. Przecież praca takich osób jeżeli nie jest wykonywana poprawnie może znacząco obniżyć notowania firmy...
zdjecie uzytkownika
kazik3 - 2014-09-17 21:05:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak się pracuje przez firmę? Płaca jest wyższa niż w agencji? Jakaie są umowy o pracę i czy są paczki lub bony na święta?
zdjecie uzytkownika
mmmmmm - 2014-09-20 11:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pan M tego magazynu to naprawdę nienormalny człowiek na zebraniu narzeka ze brak rąk do pracy a zwalnia ludzi za byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
lila - 2014-09-20 11:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
przez firme stawka jest większa no i pracuje się dość lajtowo. Ganiaja tylko agencje jak zawsze a te osoby co sie dostaly teraz przez dhla bardzo głowy znoszą i sie opierdzielaja no ale im to wolno. JAK MASZ PLECY TO SIE NIENAROBISZ TAK JAK AGATKA ZE ZWROTOW KTORA TYLKO KAWKE LITERCE ROBI
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-20 21:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwie się Pani M że trzyma Pana M na magazynie panuje totalny bałagan facet nie potrafi nad tym zapanować
zdjecie uzytkownika
wwww - 2014-09-26 10:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale jest lajt w mezie na zmianie A muza zajebista laleczki przy liderku siedza nic nie robia zadnej kontroli no poprostu jest super...dziwie sie ze gora tego lajtu nie widzi ale moze tak musi byc
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2014-09-26 13:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Muza gra na wszystkich działach na wysyłkach tak głosno źe na pts ludzie sie niesłyszą ale niech sobie gra
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-26 14:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To my młode mamy w domu siedzić i nic nie robic , Co ci młodę przeszkadzaja? Czy żal ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sciska weś się za robotę .
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-09-26 19:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na każdym dziale jest radio a przy muzyce nam się lepiej pracuje i o to chodzi aby produktywność była większa my młode musimy robić wszystko a wy zaraz się krzywicie i mówicie że są młode to niech robią to nie wypisujcie że laleczki stoją bo mamy prawo spytać się lidera jak mamy jakiś problem a wy wezcie się za robotę !!!
zdjecie uzytkownika
OBSERWATOR - 2014-09-27 16:26:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj jak ja dawno na forum nie byłam. Ludzie ogarnijcie się... swoje lata mam...choć może w oczach młodych ludzi mogę być i stara,choć tak się nie czuję.Dziewczyny maja rację że przy muzyce lepiej się pracuje,sama lubię skoczne melodie ,człowiek nie usypia z monotonni . Myślę że wydajność jest lepsza i czas szybciej leci. Myślę że teksty te wypisują nie.... rozwódki. Sory za słownictwo ale zabrakło mi słów.
zdjecie uzytkownika
qqqq - 2014-09-28 20:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok zgadzam sie z tym ze z muzyka sie lepiej pracuje bo lubie jak cos mi gra...dziwie sie bardzo ze gora zmiany A patrzy i pilnuje czasu jak sie schodzi ze zmiany i obserwuje ludzi ktorzy stoja minute wczesniej przy bramce a nie reaguje na to co sie wyprawia w mezie...to jest poprostu szok...
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-28 20:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dla mnie meza jest super jesli chodzi o zmiane A bylam tam na dodatkowym dniu tak szczeze to tam panienki leza i pachna...
zdjecie uzytkownika
mmmmm - 2014-09-29 10:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej jak pachną, co maja śmierdzieć ciekawe gdzie leżą i czy są ciekawe chętnie popatrzę .
Jakoś nie widziałam osób lezących na tym magazynie. Przyszłaś z innej zmiany na przeszpiegi .
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-09-29 10:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jej pewnie szkoda ze u nas dziewczyny pachą , pewnie na jej zmianie się nie myją to wiadomo jaki jest zapach.
Ciekawe, z której zmiany jesteś, jeśli twierdzisz ze my leżymy ciekawa jestem, kto ma lepsze wyniki w pracy to by wszystko tłumaczyło, kto pracuje a kto leży.
zdjecie uzytkownika
Pracowita - 2014-09-29 11:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje teraz na zmianie A nie rozumie tych podłych wpisów Kierownik zmiany A jest bardzo w porządku.
Na co ma reagować ? Na to ze w mez. Nareszcie pracuje się spokojnie nikt się nie wydziera (oprócz P. Bożeny ale do tego można się przyzwyczaić) że Lider szanuje ludzi , nie biega wydrukowanymi normami co niektóre liderki. Wydaje mi się ze to jest zwyczajna ludzka zazdrość tylko o co?
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-09-29 12:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakby było więcej takich kierowników jak na zmianie A na pewno ludziom lepiej by się pracowało a lider w mezaninie jest w porządku chyba ktoś chce wskoczyć na jego miejsce że takie głupoty wypisuje albo dostaje mniejsze etykiety i nie ma czasu sobie posiedzieć!!!
zdjecie uzytkownika
poi - 2014-09-29 12:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie jak macie dobrego lidera na mezaninie na zmianie A to nie umiecie docenić chętniej się przychodzi do pracy jakbyście mieli innego to dopiero byście narzekali
zdjecie uzytkownika
OBSERWATOR - 2014-09-29 12:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogolic i do przedszkola 3/4 forumowiczów :-)
zdjecie uzytkownika
zzzz - 2014-09-30 09:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie czy rekrutacja przyjęć jest już zamknięta widziałam nowe osoby na magazynie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-30 11:20:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak Cię nie przyjęli jeśli się starałaś to pewnie nie masz na co czekać ,czekaj dalej w kolejce może kiedyś przyjmą i Ciebie .
zdjecie uzytkownika
OBSERWATOR - 2014-09-30 12:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od 01. 10 wchodzą nowe osoby,juz przyjęte. Więcej nic nie wiem.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-15
Żródło: Gowork.pl
Dąbrowa Górnicza
(śląskie)
DHL Supply Chain to jedna z jednostek biznesowych DHL, w ramach której zapewniamy naszym klientom odpowiednio dostosowane logistyczne i przemysłowe rozwiązania z zakresu zarządzania łańcuchem dostaw, magazynowania, dystrybucji oraz usług tworzących wartość dodaną – pomagając im osiągać coraz lepsze wyniki każdego dnia. Ze względu na swój dynamiczny rozwój poszukujemy do Centrum Dystrybucyjnego wDąbrowie Górniczej
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Lornetka - 2014-09-30 21:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszędzie jest tak samo. Przyjmowanie po znajomości, po rodzinie i.t.d.przykład DHL Teresin
zdjecie uzytkownika
... - 2014-10-01 07:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DLATEGO NIEMA CO SIĘ STARAĆ I WYRABIAĆ PONAD NORMĘ BO JEŚLI NIE MA SIĘ ZNAJOMOŚCI TO NIE MA SZANS NA PRZEJŚCIE DO FIRMY.REKRUTACJA JEST [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] NIE SPRAWIEDLIWA.NIKT NIE DOCENIA PRACOWNIKÓW KTÓRZY SIĘ STARAJĄ!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DHL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x