brak logo

Extrabau

Toruń

Opinie o Extrabau

polak23 2010-12-06 18:33:37
Lipa nie polecam oszukali mase ludzi i nic sobie z tego nie robią
Majster!! 2013-01-06 15:05:29
Witam tu odwiedzających i czytających opinie Firmy Extrabau ! Muszę dodać ,że ta Firma to wielaka porażka i wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] !! Nie polecam nikomu tej firmy a, w szczególności jest to praca na metry i akord !( usunięte przez administratora ),obiecuje każdemu pracownikowi duże pieniądze a, w rzeczywistosci wyglada to zupełnie inaczej przy wypłacie !!!
Majster!! 2013-01-06 15:05:30
Witam tu odwiedzających i czytających opinie Firmy Extrabau ! Muszę dodać ,że ta Firma to wielaka porażka i wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] !! Nie polecam nikomu tej firmy a, w szczególności jest to praca na metry i akord ! ( usunięte przez administratora ) ,obiecuje każdemu pracownikowi duże pieniądze a, w rzeczywistosci wyglada to zupełnie inaczej przy wypłacie !!!
Zoroo! 2013-01-06 15:12:20
Zgadzam się z kolegą ,że ta firma to wielka lipa ! Pozdrawiam
2013-08-26 13:25:45
anonim - 2013-06-17 18:51:37

/jagger/ a co mówili na rozmowie, że różniło się od pracy? Jakie zarobki w Extrabau? /Mały!!/ traktuja pracowników przedmiotowo?
Zgadzam się z kolegą ,że ta firma to wielka lipa Extrabau !!!!!! Nie plecam nikomu ,tej firmy !!!! .. Umowy są śmieciowe lub wcale ,nie dostaniesz !!!
anonim 2014-06-25 22:17:31
Zgadzam się z powyższymi opiniami, nie wypłacają pensji, obcinają na godzinach, co miesiąc trzeba się denerwować czy będą pieniądze (usunięte przez administratora) Robi sobie jaja z ludzi, jak tak można traktować pracowników?! To się w głowie nie mieści. Mówi że wypłata będzie na czas a jak przychodzi termin płatności to co miesiąc jest to samo, gadka że za kilka dni, za tydzień i zamiast całej wypłaty jakaś lipna kasa. Nie liczy się z pracownikami, myśli że będą za darmo u niego pracować(usunięte przez administratora)Nie dajcie się zwieść pozorom na rozmowie. Obiecuje kokosy a w rzeczywistości nic z jego gadki nie wynika. (usunięte przez administratora)
Man 2016-05-18 21:00:16
Tak, poszukują tego kierownika, bardzo fajnie jest
Zostaw swoją opinię o Extrabau - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Extrabau