brak logo

F.H.U.Michniewski

Zawiercie

Opinie o F.H.U.Michniewski

xxx 2010-08-25 00:37:53
Nie polecam pracy w firmie (usunięte przez administratora) Michniewskiego. Jest nieobliczalnym pracodawcą, tak samo jak przyjmuje, tak samo zwalnia- z dnia na dzień. Nie masz żadnej pewności że dostaniesz kasę. Oszukał niejedna osobę!!!
3
gjbvfdsc 2012-09-25 17:32:05
niepochlebna opinia ciążąca na nim, daje mi to do myślenia wybierając się na rozmowę w sprawie pracy, wie ktos jeszcze coś o tej firmie?
fijał37 2012-11-21 11:05:59
Niestety chyba nie o tym PAnu jako pracodawcy nie można nic pozytywnego napisać -smieciowe umowy, pensje niskie, dokładnie jak poprzednik napisał - tak jak szybko przyjmuje, tak szybko zwalnia...
njsbhvjsdbgh 2013-10-11 19:41:13
Pracuje w tej firmie na tyle długo,aby wyrobić sobie zdanie. To prawda Pan Michniewski jest nieobliczalny i trudno czasem za nim nadążyć, ale przynajmniej w moim przypadku i wielu osób pracujących w tej firmie nie okazał się być osobą nieuczciwą. Układ jest prosty jeśli robisz co do ciebie należy masz zapłacone i pracujesz nadal- jeśli ci nie zależy na pracy i wynikach kończysz pracę. Nie widzę tutaj żadnej nieuczciwości. Jeśli pracujesz -zarabiasz i to całkiem nieźle. Czasy pod tytułem "czy stoi czy leży dniówka się należy" odeszły do lamusa :)(usunięte przez administratora)
njsbhvjsdbgh 2014-12-05 07:23:11
Atmosfera jak w każdej innej firmie, szkole, życiu. Do pracy idzie się pracować i ważne aby każdy pilnował swojej działki. Lubienie się tu nie ma nic do rzeczy. Im więcej ludzi w firmie tym więcej możliwości na różne relacje między nimi. Czasem są zgrzyty ale są też imprezy i wyjazdy integracyjne na których każdy się resetuje.
babol 2015-11-30 01:03:51
Anka ale sie rozpisalas fiu fiu
kolega 2016-02-09 23:25:30
nie jest tak źle
maka 2016-05-13 21:23:18
no i jak u Was z praca obecnie wygląda sytuacja, chyba nie jest tak źle jeszcze?
Esterrrrrra i Dżoana 2016-11-17 10:47:23
Ogłoszenie w biurze pracy "płaca 3000 zł brutto", a jak przychodzi się na rozmowę to owszem, 3000 tysie, ale "pod stołem', a na umowie najniższa krajowa. Wypłatę potrafi wręczać na korytarzu bez świadków ( tak twierdzą obecni pracownicy), a corocznym wyjazdem na weekend do Zakopanego już wymiotują.
ciekawy 2016-11-30 13:49:14
Sytuacja serio tak jak opisana powyżej? nawet z odpowiednimi kwalifikacjami?
Zostaw swoją opinię o F.H.U.Michniewski - Zawiercie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H.U.Michniewski